Bitcoin Forum
March 31, 2020, 08:29:05 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.0.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 [66] 67 68 69 70 71 72 73 74 75 »
  Print  
Author Topic: Malaysia  (Read 327294 times)
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
April 13, 2018, 06:29:02 PM
Last edit: April 13, 2018, 06:45:33 PM by Jitra
 #1301

First Trading Platform from SINGAPORE/MALAYSIA. Official website http://www.tower-mwshop.com
We have  companies in Australia, New Zealand, Singapore and Malaysia. And our agent all over China. WE  provide foreign exchange/cryptocurrency and other trading instruments.  Transaction money with local currency, C 2 C mode , Welcome to join the channel.
  QQ customer service 1927728425. WeChat Customer Service -towermanagement .QQ Group Number -329532230.                                                                                 Telegram Group--https://t.me/joinchat/Go7i7w12p5LsQKjonnRyTQ

How to withdraw money from Cryptocurrency to Malaysian ringgit?  Is there any bank in Malaysia or Singapore I can direct deposit my withdrawals from the exchange or Trading Platform?

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
Best ratesfor crypto
EXCHANGE
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1585686545
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585686545

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585686545
Reply with quote  #2

1585686545
Report to moderator
1585686545
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585686545

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585686545
Reply with quote  #2

1585686545
Report to moderator
1585686545
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585686545

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585686545
Reply with quote  #2

1585686545
Report to moderator
airdropweeknd
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
April 13, 2018, 09:59:58 PM
 #1302

zf
CoderTerganteng
Member
**
Offline Offline

Activity: 275
Merit: 11


View Profile
April 14, 2018, 02:25:18 AM
 #1303

Perhatian:  ICO di atas hanyalah untuk bacaan orang dewasa sahaja.  Kanak-kanak tidak dibenarkan untuk membaca.


Pautan Untuk Kertas Putih Bahasa Malaysia (Link To Malaysian Language Whitepaper):  https://drive.google.com/file/d/1K7Vyux-rkWB-jPmBjW1KhgE-GR64zghF/view

Terbaik Bro Jitra, Rajin betul translate whitepaper...  Smiley skrng aku dh xleh nk buat translation.. Hmmm Sad Keep it up, harap2 la Theymos ad buat section untuk malaysia

Thank you bro... nko buat larr akaun baru yang bersih.  Tunggu sampai dapat Jr. Member dan apply Masternode translation yang nko suka buat, tapi ramai jugak newbie yang buat Masternodes tak perlu Jr. Member...tapi ICO susah sikitlah....  Portfolio nko kan dah ada. Experience dah ada.  Apa nak risaunya.  Takde masalah kat situ.  Yang ada masalahnya kalau tak pernah ada pengalaman. Don't worry aku tak interested kat Masternode translation....

Jangan guna akaun itu untuk translation pelbagai language contohnya Indonesia dan Malaysia, walaupun kita semua multi-language.  Aku tak ada anti sapa-sapa tapi kalau tengok mamat mana-mana cuba nak grab banyak language rasa geram jugak laar..., terutamanya Malaysia dan Indonesia nie selalunya ada sibling rivalry.  Berjiran nie memang susah.  Tak tau laar kalau Bitcointalk bagi buat banyak akaun, kalau 2 akaun mungkin boleh, lebih pada tu aku tak tau laar.., aku orang baru.

Dan jangan link kan akaun baru tu pada mana-mana akaun atau hantar sMerit kepada akaun lain...aku tengok akaun nko ada negative trust daripada Vod pasal sMerit, peciternya tu...?  Vod tu sapa, Lauda tu sapa, macam powerr jerr depa tu? Tak perlu sMerit kalau nak buat translation. Junior member pun boleh join bounty.  Hanya Fxstrike saja yang risau pasal sMerit nie.  Aku okayy jer masa tak ada Merit pun masih dapat.  Susah sikit kalau newbie tapi rezeki masing-masing ada di mana-mana dan pada bila-bila masa.  


Vod Lauda tu org lama bro, Dari 2011 duk sini rasa nya.. Ok bro, thanks advice
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
April 14, 2018, 05:01:08 AM
 #1304

ICO buat masa sekarang agak kurang hangat berbanding beberapa bulan yang lepas.

Sementara itu, macam mana nak dapatkan "merit" yeah?

Saya cuba tumpukan untuk Merit posting di thread Malaysia ne saja, sebab orang lain tak akan Merit posting di sini, cuma pastikan post tu yang bermakna dan membantu orang lain

Hello Fxstrike peciterrr? Lama tak nampak kat sini... wahhh dah banyak sMerit dia dapat sebab tu sibok kot, from under 20 Merits to 36 now....power2, tahniah!  Sekali sekala datang lerr kat board Malaysia ni...

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
April 14, 2018, 05:38:24 AM
 #1305

Perhatian:  ICO di atas hanyalah untuk bacaan orang dewasa sahaja.  Kanak-kanak tidak dibenarkan untuk membaca.


Pautan Untuk Kertas Putih Bahasa Malaysia (Link To Malaysian Language Whitepaper):  https://drive.google.com/file/d/1K7Vyux-rkWB-jPmBjW1KhgE-GR64zghF/view

Terbaik Bro Jitra, Rajin betul translate whitepaper...  Smiley skrng aku dh xleh nk buat translation.. Hmmm Sad Keep it up, harap2 la Theymos ad buat section untuk malaysia

Thank you bro... nko buat larr akaun baru yang bersih.  Tunggu sampai dapat Jr. Member dan apply Masternode translation yang nko suka buat, tapi ramai jugak newbie yang buat Masternodes tak perlu Jr. Member...tapi ICO susah sikitlah....  Portfolio nko kan dah ada. Experience dah ada.  Apa nak risaunya.  Takde masalah kat situ.  Yang ada masalahnya kalau tak pernah ada pengalaman. Don't worry aku tak interested kat Masternode translation....

Jangan guna akaun itu untuk translation pelbagai language contohnya Indonesia dan Malaysia, walaupun kita semua multi-language.  Aku tak ada anti sapa-sapa tapi kalau tengok mamat mana-mana cuba nak grab banyak language rasa geram jugak laar..., terutamanya Malaysia dan Indonesia nie selalunya ada sibling rivalry.  Berjiran nie memang susah.  Tak tau laar kalau Bitcointalk bagi buat banyak akaun, kalau 2 akaun mungkin boleh, lebih pada tu aku tak tau laar.., aku orang baru.

Dan jangan link kan akaun baru tu pada mana-mana akaun atau hantar sMerit kepada akaun lain...aku tengok akaun nko ada negative trust daripada Vod pasal sMerit, peciternya tu...?  Vod tu sapa, Lauda tu sapa, macam powerr jerr depa tu? Tak perlu sMerit kalau nak buat translation. Junior member pun boleh join bounty.  Hanya Fxstrike saja yang risau pasal sMerit nie.  Aku okayy jer masa tak ada Merit pun masih dapat.  Susah sikit kalau newbie tapi rezeki masing-masing ada di mana-mana dan pada bila-bila masa.  


Vod Lauda tu org lama bro, Dari 2011 duk sini rasa nya.. Ok bro, thanks advice

Masternodes translation nie dibayar macam mana? Bukan ERC20 token kan?

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
CoderTerganteng
Member
**
Offline Offline

Activity: 275
Merit: 11


View Profile
April 14, 2018, 06:56:48 AM
 #1306

Perhatian:  ICO di atas hanyalah untuk bacaan orang dewasa sahaja.  Kanak-kanak tidak dibenarkan untuk membaca.


Pautan Untuk Kertas Putih Bahasa Malaysia (Link To Malaysian Language Whitepaper):  https://drive.google.com/file/d/1K7Vyux-rkWB-jPmBjW1KhgE-GR64zghF/view

Terbaik Bro Jitra, Rajin betul translate whitepaper...  Smiley skrng aku dh xleh nk buat translation.. Hmmm Sad Keep it up, harap2 la Theymos ad buat section untuk malaysia

Thank you bro... nko buat larr akaun baru yang bersih.  Tunggu sampai dapat Jr. Member dan apply Masternode translation yang nko suka buat, tapi ramai jugak newbie yang buat Masternodes tak perlu Jr. Member...tapi ICO susah sikitlah....  Portfolio nko kan dah ada. Experience dah ada.  Apa nak risaunya.  Takde masalah kat situ.  Yang ada masalahnya kalau tak pernah ada pengalaman. Don't worry aku tak interested kat Masternode translation....

Jangan guna akaun itu untuk translation pelbagai language contohnya Indonesia dan Malaysia, walaupun kita semua multi-language.  Aku tak ada anti sapa-sapa tapi kalau tengok mamat mana-mana cuba nak grab banyak language rasa geram jugak laar..., terutamanya Malaysia dan Indonesia nie selalunya ada sibling rivalry.  Berjiran nie memang susah.  Tak tau laar kalau Bitcointalk bagi buat banyak akaun, kalau 2 akaun mungkin boleh, lebih pada tu aku tak tau laar.., aku orang baru.

Dan jangan link kan akaun baru tu pada mana-mana akaun atau hantar sMerit kepada akaun lain...aku tengok akaun nko ada negative trust daripada Vod pasal sMerit, peciternya tu...?  Vod tu sapa, Lauda tu sapa, macam powerr jerr depa tu? Tak perlu sMerit kalau nak buat translation. Junior member pun boleh join bounty.  Hanya Fxstrike saja yang risau pasal sMerit nie.  Aku okayy jer masa tak ada Merit pun masih dapat.  Susah sikit kalau newbie tapi rezeki masing-masing ada di mana-mana dan pada bila-bila masa.  


Vod Lauda tu org lama bro, Dari 2011 duk sini rasa nya.. Ok bro, thanks advice

Masternodes translation nie dibayar macam mana? Bukan ERC20 token kan?
Dia translation thread jgk, tp simple... dia byr pakai coin dia... sy stored wallet kt rdp Smiley jimat sikit data stored heehe...
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
April 15, 2018, 07:04:12 PM
 #1307

Perhatian:  ICO di atas hanyalah untuk bacaan orang dewasa sahaja.  Kanak-kanak tidak dibenarkan untuk membaca.


Pautan Untuk Kertas Putih Bahasa Malaysia (Link To Malaysian Language Whitepaper):  https://drive.google.com/file/d/1K7Vyux-rkWB-jPmBjW1KhgE-GR64zghF/view

Terbaik Bro Jitra, Rajin betul translate whitepaper...  Smiley skrng aku dh xleh nk buat translation.. Hmmm Sad Keep it up, harap2 la Theymos ad buat section untuk malaysia

Thank you bro... nko buat larr akaun baru yang bersih.  Tunggu sampai dapat Jr. Member dan apply Masternode translation yang nko suka buat, tapi ramai jugak newbie yang buat Masternodes tak perlu Jr. Member...tapi ICO susah sikitlah....  Portfolio nko kan dah ada. Experience dah ada.  Apa nak risaunya.  Takde masalah kat situ.  Yang ada masalahnya kalau tak pernah ada pengalaman. Don't worry aku tak interested kat Masternode translation....

Jangan guna akaun itu untuk translation pelbagai language contohnya Indonesia dan Malaysia, walaupun kita semua multi-language.  Aku tak ada anti sapa-sapa tapi kalau tengok mamat mana-mana cuba nak grab banyak language rasa geram jugak laar..., terutamanya Malaysia dan Indonesia nie selalunya ada sibling rivalry.  Berjiran nie memang susah.  Tak tau laar kalau Bitcointalk bagi buat banyak akaun, kalau 2 akaun mungkin boleh, lebih pada tu aku tak tau laar.., aku orang baru.

Dan jangan link kan akaun baru tu pada mana-mana akaun atau hantar sMerit kepada akaun lain...aku tengok akaun nko ada negative trust daripada Vod pasal sMerit, peciternya tu...?  Vod tu sapa, Lauda tu sapa, macam powerr jerr depa tu? Tak perlu sMerit kalau nak buat translation. Junior member pun boleh join bounty.  Hanya Fxstrike saja yang risau pasal sMerit nie.  Aku okayy jer masa tak ada Merit pun masih dapat.  Susah sikit kalau newbie tapi rezeki masing-masing ada di mana-mana dan pada bila-bila masa.  


Vod Lauda tu org lama bro, Dari 2011 duk sini rasa nya.. Ok bro, thanks advice

Masternodes translation nie dibayar macam mana? Bukan ERC20 token kan?
Dia translation thread jgk, tp simple... dia byr pakai coin dia... sy stored wallet kt rdp Smiley jimat sikit data stored heehe...

So dah buat ke blom akaun baru bro?  Masternodes tengah cari tu...

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
CoderTerganteng
Member
**
Offline Offline

Activity: 275
Merit: 11


View Profile
April 15, 2018, 08:25:37 PM
 #1308

Perhatian:  ICO di atas hanyalah untuk bacaan orang dewasa sahaja.  Kanak-kanak tidak dibenarkan untuk membaca.


Pautan Untuk Kertas Putih Bahasa Malaysia (Link To Malaysian Language Whitepaper):  https://drive.google.com/file/d/1K7Vyux-rkWB-jPmBjW1KhgE-GR64zghF/view

Terbaik Bro Jitra, Rajin betul translate whitepaper...  Smiley skrng aku dh xleh nk buat translation.. Hmmm Sad Keep it up, harap2 la Theymos ad buat section untuk malaysia

Thank you bro... nko buat larr akaun baru yang bersih.  Tunggu sampai dapat Jr. Member dan apply Masternode translation yang nko suka buat, tapi ramai jugak newbie yang buat Masternodes tak perlu Jr. Member...tapi ICO susah sikitlah....  Portfolio nko kan dah ada. Experience dah ada.  Apa nak risaunya.  Takde masalah kat situ.  Yang ada masalahnya kalau tak pernah ada pengalaman. Don't worry aku tak interested kat Masternode translation....

Jangan guna akaun itu untuk translation pelbagai language contohnya Indonesia dan Malaysia, walaupun kita semua multi-language.  Aku tak ada anti sapa-sapa tapi kalau tengok mamat mana-mana cuba nak grab banyak language rasa geram jugak laar..., terutamanya Malaysia dan Indonesia nie selalunya ada sibling rivalry.  Berjiran nie memang susah.  Tak tau laar kalau Bitcointalk bagi buat banyak akaun, kalau 2 akaun mungkin boleh, lebih pada tu aku tak tau laar.., aku orang baru.

Dan jangan link kan akaun baru tu pada mana-mana akaun atau hantar sMerit kepada akaun lain...aku tengok akaun nko ada negative trust daripada Vod pasal sMerit, peciternya tu...?  Vod tu sapa, Lauda tu sapa, macam powerr jerr depa tu? Tak perlu sMerit kalau nak buat translation. Junior member pun boleh join bounty.  Hanya Fxstrike saja yang risau pasal sMerit nie.  Aku okayy jer masa tak ada Merit pun masih dapat.  Susah sikit kalau newbie tapi rezeki masing-masing ada di mana-mana dan pada bila-bila masa.  


Vod Lauda tu org lama bro, Dari 2011 duk sini rasa nya.. Ok bro, thanks advice

Masternodes translation nie dibayar macam mana? Bukan ERC20 token kan?
Dia translation thread jgk, tp simple... dia byr pakai coin dia... sy stored wallet kt rdp Smiley jimat sikit data stored heehe...

So dah buat ke blom akaun baru bro?  Masternodes tengah cari tu...
bahaha knp nak kene buat acc baru , chill lah ahha
CryptoDan_
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24
Merit: 0


View Profile
April 16, 2018, 12:15:45 AM
 #1309

Ada dengar tak pasal VLUX? Dia mcm lebih kurang WePower dan PowerLedger. Ada yang pernah invest dlm energy ICO tak? Pendapat? https://vlux.io/
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
April 17, 2018, 08:57:30 AM
Last edit: April 17, 2018, 04:49:52 PM by Jitra
 #1310



SILA SERTAI SALURAN BERIKUT UNTUK MENDAPATKAN KEMASKINI TERKINI
Telegram | Twitter | Reddit | Medium | Facebook | Youtube | Instagram | LinkedIN | ICO Bench | Glassdoor | Github


PERHATIAN:  

1)  Ini adalah ICO yang harus kita banggakan.  Ianya mempunyai ramai ahli pasukan yang terdiri daripada rakyat Malaysia.  Marilah kita bersama-sama menyokong ICO ini.  
1)  Untuk pengumuman penuh mengenai INPACTOR, sila klik thread ini:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=85430.msg34897205#msg34897205
2)  Memandangkan kita tak ada "child board" yang khas maka cara untuk membalas atau mengikuti perbincangan mengenai Inpactor, sila klik "QUOTE" di atas,
di sebelah kanan thread ini, dan kemudiannya tulis komen anda di bawahnya.


Thread in akan dibantu dan dikawalselia oleh theincitement


Ini contohnya...here's an example on how you would respond or comment on the thread.

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
Cuma
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
April 17, 2018, 04:44:46 PM
 #1311

Memang menarik ICO Inpactor ni dan turut berbangga kerana ramai rakyat Malaysia.  Macam PunditX dulu cuma sorang saja, Inpactor ni memang ramai betul dari Malaysia.
PyraCrypto
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 1


View Profile
April 18, 2018, 02:28:28 AM
 #1312

Very interesting project with strong team.   Looks like Inpactor already have lots of big customers.  The idea is not unique, but philanthrophy, humanism & charity will always be there, so these guys are in the right business going forward.  They have a lot of females in their team, which is more than most of the ICOs out there.  Could be a huge success if implemented well.  Most importantly it's an Asian ICO, not Russian which mostly are scams to begin with.  It would be interesting to watch them.
Farasha
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 0


View Profile
April 18, 2018, 04:35:23 AM
 #1313

Saya suka benar ICO ini dari Malaysia ya?  Timnya bagus sekali.  Saya kurang faham kenapa ia harus kumpul $20 juta sedangkan ia sudah beroperasi daripada tahun 2011 dan punyai klien yang banyak.  Cuma 40% token dijual.  60% lagi??? 
Siberius
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
April 19, 2018, 01:14:46 AM
 #1314

Is this the first ICO coming out from a company based in Malaysia? I haven't heard of any ICOs from Malaysia yet. If it's the case then it might be a good thing for more Malaysian companies to get into ICOs. Good for capital flow into Malaysian based projects. I know Singapore has produced many ICOs. We should get our government to support more local ICOs like this.
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
April 20, 2018, 01:14:43 AM
 #1315

Is this the first ICO coming out from a company based in Malaysia? I haven't heard of any ICOs from Malaysia yet. If it's the case then it might be a good thing for more Malaysian companies to get into ICOs. Good for capital flow into Malaysian based projects. I know Singapore has produced many ICOs. We should get our government to support more local ICOs like this.

According to my sources, this is not the first ICO coming out of Malaysia, it is in fact number 4, but I don't know what are the other 3 because Google search did not yield desired result.

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
April 20, 2018, 01:40:54 AM
 #1316

Saya suka benar ICO ini dari Malaysia ya?  Timnya bagus sekali.  Saya kurang faham kenapa ia harus kumpul $20 juta sedangkan ia sudah beroperasi daripada tahun 2011 dan punyai klien yang banyak.  Cuma 40% token dijual.  60% lagi??? 

Secara mudahnya cuba kita tengok Telegram ICO yang mencuba untuk mengumpulak $200 juta sedangkan ia sudah mempunyai produk. Dan ICO telegram mempunyai permintaan yang sangat tinggi.  Terdapat berbagai sebab, namun untuk dihuraikan secara panjang lebar akan memakan masa yang agak panjang.  Anda disarankan supaya membaca Whitepaper untuk mengetahui dengan lebih lanjut.  Terjemahan kertas putih atau whitepaper akan siap tidak berapa lama lagi.

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
spikyz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 99
Merit: 0


View Profile
April 20, 2018, 07:03:23 AM
 #1317

Bukan hendak berfikir secara negatif. Tetapi saya menasihatkan saudara2 untuk membuat rujukan sepenuhnya sebelum membuat pelaburan di mana2 ICO termasuk ICO dari malaysia.
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
April 21, 2018, 05:25:53 AM
 #1318

Bukan hendak berfikir secara negatif. Tetapi saya menasihatkan saudara2 untuk membuat rujukan sepenuhnya sebelum membuat pelaburan di mana2 ICO termasuk ICO dari malaysia.

Tahniah bro, NEO dah naik daripada $50 kepada $78.  Kadang-kadang kena ada faith.  Saya ada beli beberapa ketul ETH around $375 utk average down, tapi mungkin kena jual balik utk cover ICO lain yg dah rugi (hampir semuanya masih down 75%).  Satu dua jer yg masih untung.  ICO memang risiko tinggi tapi setiap satu risiko mempunyai potensi ganjaran.

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
wong7181
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 0


View Profile
April 21, 2018, 05:36:00 AM
 #1319

no one talk about mining here? is there any baikal miner for sale?
Siberius
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
April 21, 2018, 08:16:32 AM
 #1320

Is this the first ICO coming out from a company based in Malaysia? I haven't heard of any ICOs from Malaysia yet. If it's the case then it might be a good thing for more Malaysian companies to get into ICOs. Good for capital flow into Malaysian based projects. I know Singapore has produced many ICOs. We should get our government to support more local ICOs like this.

We are not the first and we are in touch with the Securities Commission in Malaysia to ensure this will go smoothly.

Is CSR Inpactor token considered a security or utility token?
Pages: « 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 [66] 67 68 69 70 71 72 73 74 75 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!