Bitcoin Forum
April 08, 2020, 12:24:25 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 [64] 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 »
  Print  
Author Topic: Malaysia  (Read 327335 times)
ninjaboon
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2058
Merit: 1000



View Profile WWW
April 07, 2018, 03:17:21 AM
 #1261

Hi Malaysian;

Saya ingin memperkenalkan token dimana ia memberi dividen kepada pemegang token. Setiap transaksi jual/beli akan dikenakan cukai sebanyak 10% dan cukai ini akan diberi kepada semua pemegang token. Secara purata sehingga kini rata-rata pemegang token menerima dividen dalam 2~5% nilai ETH. Untuk membeli token, anda perlu ada extension "metamask" atau untuk mobile anda perlu download "Trust wallet". Pembelian minimum 5 token ini melayakkan anda menjadi "masternode" dimana setiap pembeli yang membeli menggunakan "masternode" anda sebanyak 3% pendapatan akan disalurkan kepada anda semuanya melalui kontrak pintar. Ini merupakan alternatif kepada miner-miner Malaysia kerana ianya lebih ekonomik, stabil dan selamat.  Beli token anda melalui link dibawah.

https://powh.io/?masternode=0x0f577e127ba1ba73fe4639726e20eadc73bbcad8

terima kasih. Selamat mencuba. Sharing is caring.



the guys in my telegram groups reported this as a ponzi link.

1586348665
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1586348665

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1586348665
Reply with quote  #2

1586348665
Report to moderator
Best Rates For Exchanging Cryptocurrency Buy Crypto With Credit Card Smooth Exchange Multiple E-Payment Systems Check Now Check Now
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1586348665
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1586348665

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1586348665
Reply with quote  #2

1586348665
Report to moderator
1586348665
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1586348665

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1586348665
Reply with quote  #2

1586348665
Report to moderator
ninjaboon
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2058
Merit: 1000



View Profile WWW
April 07, 2018, 03:18:41 AM
 #1262

Board BCT Malaysia ni memang hampeh!  Semuanya hanya buat post iklan, pastu blah.  Tak ada langsung interaksi atau posting berkualiti daripada diorang ni.  Kalau jenis macam datang buat posting, diorang ingat orang lain akan baca ke kalau tak ada interaksi sesama members.  Aku memang skip terus posting sapa-sapa yang tak pernah buat post lain kat sini kecuali iklan.  Tu  yang malas nak datang balik visit board ni.

kena masuk group telegram. semua kat sana

https://t.me/blockchainmalaysia2

HarimauMalaysia
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 47
Merit: 0


View Profile
April 07, 2018, 06:48:22 AM
Last edit: April 07, 2018, 05:51:03 PM by HarimauMalaysia
 #1263

This member JamalAmal99 (BCT User Profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1184228) is actually an Indonesian who has participated as Indonesian Language in the past, according to his post history.  But lately he has been posting as a Malay / Malaysian translator.  When he posted his portfolio, he used his previous Indonesian translations as proved for Malaysian language.


As you can see from the picture below, he clearly indicates that he is an Indonesian translator:

https://i.imgur.com/Zu5X25M.png

Here's his posts history:  https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;threads;u=1184228;sa=showPosts
Telegram: JamalAmal09
His ETH Wallet (s):  

0xCEd5071325BC08D456AAfE883d2e1078B91EA365


Other Examples of his application for Malay / Malaysian Language translation:

1)  BitScho ICO Bounty Spreadsheet - Line 26:  https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Uef1aJXtxIr1ug3P32M6ne3akAxmxXrFISjFppUmVsI/edit#gid=354032484


Maybe JamalAmal99 can speak and write perfectly in Malaysian (Malay) language, but none of the content his portfolio suggested it.  I am a Malaysian, I can speak and write Indonesian as well, but I won't do what he does.  JamalAmal99 should stick to Indonesian language and leave Malaysian language translation to Malaysians.


In the past I have exposed a Chinese translator who has translated in Malaysian language and profited from it by using 100% Google Translate word by word. Read it here:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=3260618.msg33969486#msg33969486

His Bitcointalk Name is:  lamcouz
His Bitcointalk Profile Link is:  https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1300690
His posts:  https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;threads;u=1300690;sa=showPosts

If you are Malaysians, and come across this thread, make sure to report these members to the Bounty Manager and get them banned.  I am a proud Malaysian, and these people are cheaters and committed fraud.  

Both of these AmalJamal99 & IAMCOUZ, none of them have posted on Malaysian thread.  

https://i.imgur.com/VVuSzys.png
HarimauMalaysia
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 47
Merit: 0


View Profile
April 07, 2018, 06:54:13 AM
Last edit: April 07, 2018, 07:07:56 AM by HarimauMalaysia
 #1264

Dah la terjemahan Bahasa Cina pun dia sapu, Bahasa Malaysia / Malay pun dia nak sapu jugak?  Kalau ya pun nak kaya cepat, buat la kerja yang etika.  Ni tak, guna Google translate 100%.  Kalau ya pun perbetulkanlah apa yang salah kalau nak guna Google translate pun.  Kan dah kantoi.  Siap2 nanti translation Chinese pun kena banned dengan Bounty Manager nanti.  Semoga menjadi pengajaran kepada semua, sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah juga.  Baca di bawah ni kalau anda ada masa:

Kan dah kena report kat thread "Reputation" untuk semua orang baca:  
https://bitcointalk.org/index.php?topic=3260618.msg33969486#msg33969486
https://bitcointalk.org/index.php?topic=3238663.msg33746068#msg33746068


I'm writing to expose and individual who participated in several ICO translations who was able to cheat by using Google Translator 100% and got away with it.  
First, let me expose this fraudster, then I will present you the evidence and how he managed not to get caught and got away with possibly lots of tokens earned from the bounty campaigns:

His Bitcointalk Name is: lamcouz
His Bitcointalk Profile Link is:  https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1300690
His posts:  https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;threads;u=1300690;sa=showPosts

Evidently, IAMCOUZ has been translating several ICOs into Malay & Chinese languages, some of these ICOs are: Utemis, OTTPAY, Pitch, DragonCoin, Lunes, SGPay, Streamity, SVProof, World Wi-Fi, IQeon & Experty.  

He has been using Google translate, word by word 100% and I will present you the evidence below.  There is no need for you to understand Malay language, all you need to do is compare the words! 100% Google Translate.  Google translator is only accurate to a certain degree, but not exactly word by word.

How did he do it and not get caught?  Well, for most of the Malay language translations, he posted the translation in the English language ANN Thread (in violation of the forum rule), not the local Malaysian Language board.  He also posted some of the Malay Language translation in the Indonesian thread.  Had he posted the translation in the MALAYSIAN thread, he would've been caught a long time ago.

So here some of the examples of his translations.  As you can see, they are Google translate, word by word 100%:

1)  OTPPAY:  

Link to the Original English Language Version:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=2874336.0
Link to the translated Malay Version:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=3082123.msg31786313#msg31786313

https://i.imgur.com/EQr214m.png
https://i.imgur.com/yagAca6.png

2)  World Wi-Fi:

Here's the original OTPPAY ANN: http:// https://bitcointalk.org/index.php?topic=2518622.0
Here's the translated version:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=2832694.msg29039749#msg29039749

https://i.imgur.com/2o51Rdk.png
https://i.imgur.com/wHSQPjW.png

3)  Pitch:

Link to the Original English Language Version: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2916020
Link to the translated Malay Version:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=3016988.msg31022438#msg31022438

https://i.imgur.com/hzt4OOM.png
https://i.imgur.com/2DGB48r.png

4)  IQeon

Link to the original English Language Version:   https://bitcointalk.org/index.php?topic=2479328.0
Link to the translated Malay version: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2825418.msg28943415#msg28943415

https://i.imgur.com/MwRA4Ej.png
https://i.imgur.com/1wtP92p.png

5) Experty

Link to the original English Language Version:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=2337020.0
Link to the translated Malay Version: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2671085.msg27264259#msg27264259

https://i.imgur.com/1HHqZ6X.png
https://i.imgur.com/36IdoVC.png
https://i.imgur.com/g2y7ohx.png




I guess at the end, doesn't matter how smart the person is, he/she always get caught.  Hopefully he'll get banned from all translation bounty campaigns.

P/S:

1)  I do not know if the Chinese translations were using Google translator as well.  I made made the case for the MALAY version only because I am Malaysian!  If he is a Malaysian, I am very ashamed of him.  

2)  I have no vested interest in exposing him other than it's not fair to others and he's been earning tokens he didn't deserve.

3)  I have reported this person to most of the bounty managers involved, although most of the ICOs already ended.

4)  This post was originally posted somewhere else but I was suggested to re-post here.  Here's the link to my original post:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=3238663.msg33746068#msg33746068

5)  If you are a bounty manager, please consider banning this person from the translation bounty, if not the entire bounty.
HarimauMalaysia
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 47
Merit: 0


View Profile
April 07, 2018, 07:09:21 AM
 #1265

Punya lah popular Bahasa Malaysia (Malay) sampaikan BCT member daripada segala negara semuanya nak translate ke dalam Bahasa Malaysia.

Dah ler sebelum ni ada jumpa Mamat Indonesia selalu apply jadi translator untuk Bahasa Malaysia:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=85430.msg34128883#msg34128883
Penterjemah Bahasa Cina pun guna Google translate untuk terjemahkan Bahasa Malaysia:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=85430.msg34129178#msg34129178

Ni jumpa sorang Pakistan pulak.

Yang masygul nya, kalau sikit punya ramai yang interested nak translate kat MALAY kenapa thread Malaysia tak aktif?
https://bitcointalk.org/index.php?topic=3171591.msg34130113#msg34130113

Cer tengok kat bawah ni:

https://i.imgur.com/Sr7r7UV.png
Farasha
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 0


View Profile
April 07, 2018, 07:41:43 AM
 #1266

Ramai juga yang suka menipu di bitcointalk ni ya?  Trik untuk dapat uang cepat dan mudah, tidak kira anak Indonesia, anak Malaysia, Bangla sama semuanya.  Tapi negara-negara Asia kita yang rata-rata rakyatnya miskin memang membuatkan semua golongan daripada pemerintah atasan seperti Presiden atau PM sehinggalah ke bawahnya rakyat jelata ramai yang sering suka scam dan menipu.
ninjaboon
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2058
Merit: 1000



View Profile WWW
April 08, 2018, 12:15:18 PM
 #1267

Dah la terjemahan Bahasa Cina pun dia sapu, Bahasa Malaysia / Malay pun dia nak sapu jugak?  Kalau ya pun nak kaya cepat, buat la kerja yang etika.  Ni tak, guna Google translate 100%.  Kalau ya pun perbetulkanlah apa yang salah kalau nak guna Google translate pun.  Kan dah kantoi.  Siap2 nanti translation Chinese pun kena banned dengan Bounty Manager nanti.  Semoga menjadi pengajaran kepada semua, sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah juga.  Baca di bawah ni kalau anda ada masa:

Kan dah kena report kat thread "Reputation" untuk semua orang baca:  
https://bitcointalk.org/index.php?topic=3260618.msg33969486#msg33969486
https://bitcointalk.org/index.php?topic=3238663.msg33746068#msg33746068


Dear HarimauMalaysia - thanks for taking the time to post this thread. It's a really long one. Do join us in the telegram group to discuss such matter in a "live" manner. See you all.

Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
April 08, 2018, 01:38:47 PM
Last edit: April 08, 2018, 03:47:25 PM by Jitra
 #1268

Dah la terjemahan Bahasa Cina pun dia sapu, Bahasa Malaysia / Malay pun dia nak sapu jugak?  Kalau ya pun nak kaya cepat, buat la kerja yang etika.  Ni tak, guna Google translate 100%.  Kalau ya pun perbetulkanlah apa yang salah kalau nak guna Google translate pun.  Kan dah kantoi.  Siap2 nanti translation Chinese pun kena banned dengan Bounty Manager nanti.  Semoga menjadi pengajaran kepada semua, sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah juga.  Baca di bawah ni kalau anda ada masa:

Kan dah kena report kat thread "Reputation" untuk semua orang baca:  
https://bitcointalk.org/index.php?topic=3260618.msg33969486#msg33969486
https://bitcointalk.org/index.php?topic=3238663.msg33746068#msg33746068


Dear HarimauMalaysia - thanks for taking the time to post this thread. It's a really long one. Do join us in the telegram group to discuss such matter in a "live" manner. See you all.

Reserve to comment later down below.  Sorry Ninjaboon Colbert I haven  been to your Telegram group either, been somewhat busy with a few things.  I missed the cute girl there I forgot her name I think Chris Doc.

 https://t.me/blockchainmalaysia2

You got over 1500 members there, you should send some of them over here on this thread to make it move "alive", or Malaysians generally prefer only "live" show as opposed to a "dead" one?  :-)

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
April 08, 2018, 01:40:30 PM
Last edit: April 08, 2018, 07:09:44 PM by Jitra
 #1269

Ok dah komen dah, baca di sini:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=85430.msg34245213#msg34245213

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
April 08, 2018, 06:32:12 PM
 #1270

ADDED WHITEPAPER MALAYSIAN VERSION


ADDED WHITEPAPER MALAYSIAN VERSION

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
April 08, 2018, 07:05:35 PM
 #1271

Dah la terjemahan Bahasa Cina pun dia sapu, Bahasa Malaysia / Malay pun dia nak sapu jugak?  Kalau ya pun nak kaya cepat, buat la kerja yang etika.  Ni tak, guna Google translate 100%.  Kalau ya pun perbetulkanlah apa yang salah kalau nak guna Google translate pun.  Kan dah kantoi.  Siap2 nanti translation Chinese pun kena banned dengan Bounty Manager nanti.  Semoga menjadi pengajaran kepada semua, sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah juga.  Baca di bawah ni kalau anda ada masa:

Kan dah kena report kat thread "Reputation" untuk semua orang baca:  
https://bitcointalk.org/index.php?topic=3260618.msg33969486#msg33969486
https://bitcointalk.org/index.php?topic=3238663.msg33746068#msg33746068


Dear HarimauMalaysia - thanks for taking the time to post this thread. It's a really long one. Do join us in the telegram group to discuss such matter in a "live" manner. See you all.

Reserve to comment later down below.  Sorry Ninjaboon Colbert I haven  been to your Telegram group either, been somewhat busy with a few things.  I missed the cute girl there I forgot her name I think Chris Doc.

 https://t.me/blockchainmalaysia2

You got over 1500 members there, you should send some of them over here on this thread to make it move "alive", or Malaysians generally prefer only "live" show as opposed to a "dead" one?  :-)

Berdasarkan pengalaman saya, tidak berapa ramai Malaysians yang berkecimpung di bidang terjemahan atau translation, tidak seperti rakyat-rakyat di negara jiran seperti Indonesia, Vietnam, Filipina dan sebagainya.  Tak tau kenapa.  Mungkin sebab kurang potensi untuk buat duit yang banyak adalah kurang, atau kebanyakan rakyat Malaysia dah banyak cara lain nak buat duit atau terlalu sibuk dengan aktiviti semasa yang lain.  Sebab tu lah rakyat dari negara2 yang lain seperti Indonesia, atau Bangladeshi / Pakistani di Malaysia yang berminat untuk buat translation Bahasa Malaysia.  

Maaf kalau saya gunakan perkataan "Bahasa Malaysia" instead of "Bahasa Melayu" atau "Malay", sebab pada pendapat saya bahasa tersebut adalah untuk semua rakyat Malaysia bukan sekadar untuk orang Melayu, dan penggunaan Bahasa Malaysia adalah lebih inclusive untuk rakyat Malaysia yang berbangsa lain seperti Cina, India dan sebagainya.


Seperti yang saya pernah jelaskan sebelum ini, saya start buat kerja-kerja translation pun disebabkan diminta oleh seorang CEO untuk ICO yang saya participate.  Seronok buat translation ni, sebab dapat baca Whitepaper dengan lebih mendalam dan sedar bahawanya ICO ni sebenarnya adalah scam dan ada yang macam MLMs.  

Lepas tu saya pun apply kepada translations yang lain, tetapi

1) Susah nak dapat sebab Malaysia tak ada childboard sendiri
2) Bounty Managers ingatkan Bahasa Malaysia sama seperti Bahasa Indonesia (sebab banyak bounty managers Indonesian, dan diorang yang kata Bahasa Malaysia tak perlu)
3) Tak ramai translator Bahasa Malaysia, jadi kalau kita translate, susah diorang nak cari proofreader.

Oleh itu apa yang saya buat ialah hantar PMs & emails kepada ICOs, bounty managers, bounty platforms dsb. untuk menjelaskan kepada mereka tentang pentingnya Bahasa Malaysia untuk ICO tersebut.  Sekarang ni translation Bahasa Malaysia sudah mendapat permintaan atau high demand terutamanya untuk Asian ICOs.

Sebelum ni pun saya ada jumpa thread dimana Malaysian translator yang lain cuba untuk buat translation, tetapi antara respon-nya adalah seperti berikut, "I believe there is very little market for a Malay community also, you can check local threads and see even Malay speakers are very few, so they do not even have their own section. But you can always try, what surprised me also is Chinese speakers board was cancelled. I guess Chinese people here all speak English, maybe the same with Malay."



Saya rasa patut lebih ramai ladi anak-anak Malaysia yang berkecimpung di bidang terjemahan bahasa ini.  Saya tak risau tentang competition.  Cuma kalau orang luar seperti Indonesian atau Bangladeshi / Pakistani nak translate Bahasa Malaysia, saya pun tak setuju dan tak berapa suka lah.  Tetapi kita tak kan boleh buat apa-apa pun.

Cuma saya ingin mengingatkan bahawa translation bukan sahaja pandai bahasa, tetapi kena pandai guna BB Code, Photoshop, Acrobat dan berbagai lagi software.

Terima kasih.

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
faiz1998
Member
**
Offline Offline

Activity: 237
Merit: 11


View Profile WWW
April 08, 2018, 11:47:38 PM
 #1272

Apa tidak ada pengguna bitcoin di malaysia?

◄  JUST NEWBIE ►
◄ we never sleep alone ►◄ because i have pillow ►
please dont judge me or bullying me
PenMerahDotCom
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
April 09, 2018, 05:06:44 AM
 #1273

Eh tetiba jer macam panas sikit board ni?  Sikit punya panjang pos kat atas, tapi interesting dibaca.  Nanti lain kali saya akan cuba komen panjang lebar, sibuk sikit sekarang.
Cuma
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
April 09, 2018, 05:37:22 AM
 #1274

Kalau baca screenshot yang Jitra pos kat atas tu, memang betul jugak komen daripada leeea-1334.  Dia kata Malay speaker tak ramai sebab tu diorang tak ada section sendiri.  Tapi sebenarnya mungkin ramai pengguna dan pemain bitcoin di Malaysia kebanyakannya pandai bahasa inggeris.  Kalau kita tengok di Lowyat.NET pun kebanyakan postingnya dalam English. Lagipun Malaysians lebih suka guna whatsup daripada buat pos macam ni.
SiakapKeli
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
April 09, 2018, 06:13:22 AM
 #1275

Memang tak patut lah kalau translation ke Bahasa Malaysia dibuat oleh orang dari negara lain.  Lepas ni aku pun nak cuba jugak join translation ni.  Agak-agak boleh dapat banyak duit tak berbanding dengan bisnes buat blog Siakap Keli??
Farasha
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 0


View Profile
April 09, 2018, 07:04:03 AM
 #1276

Saya suka lihat tim Thinkcoin ini, ramai yang nama mereka Islam.  Ramai sekali tim nya berbanding denga ICO yang sebelum ini saya selalu baca.  Cuma terminologi nya agak sukar untuk saya fahami mungkin disebabkan saya kurang fahami tentang konsep kewangan dan dagangan, memang subjeknya agak susah ya.
Siberius
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
April 09, 2018, 08:17:43 AM
 #1277

This ThinkCoin ICO does look like a good one, the team is solid, the road map is laid out properly, and the whitepaper is well-written.
HarimauMalaysia
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 47
Merit: 0


View Profile
April 09, 2018, 05:05:17 PM
 #1278

Saya pun sebenarnya berminat nak mencuba buat translation, tapi bila saya try nak translate satu page amik masa berjam-jam, patutlah diorang guna terjemahan google.  Kepada yang buat terjemahan tu saya tidak "envy" kepada anda.  Tetapi, saya akan cuba berusaha untuk menjadi pandai dalam bidang ni, dan saya pun akan menjadi penterjemah yang berjaya seperti ramai member=member di atas.
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
April 10, 2018, 09:39:52 AM
 #1279

Mana pergi Fxstrike dah lama tak nampak dia kat sini sibuk ke bro?

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
decrochen
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
April 10, 2018, 12:02:38 PM
 #1280

Trading Platform from SINGAPORE/MALAYSIA. Official website http://www.tower-mwshop.com
We have  companies in Australia, New Zealand, Singapore and Malaysia. And our agent all over China. WE  provide foreign exchange/cryptocurrency and other trading instruments.  Transaction money with local currency, C 2 C mode , Welcome to join the channel.
  QQ customer service 1927728425. WeChat Customer Service -towermanagement .QQ Group Number -329532230.                                                                                 Telegram Group--https://t.me/joinchat/Go7i7w12p5LsQKjonnRyTQ
Pages: « 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 [64] 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!