Bitcoin Forum
May 07, 2021, 12:56:55 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 [43] 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 »
  Print  
Author Topic: Malaysia  (Read 715194 times)
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
October 27, 2017, 12:01:05 PM
 #841

akaun buka tahun 2013 tapi tak pernah post apa apa, rasa rugi pulak tak dapat pangkat

Huhu, klu bro post dr thn 2013 hingga skang - sekurang2nya dah jadi senior member atau Hero member Cheesy






masa dulu tu banyak perbincangan teknikal kadang tak berapa berani nak menyampuk takut tak betul, nak beli2 tak berapa boleh lagi, sebab tak banyak exchanger, dapat bitcoin orang bagi gitu je

Hmm, I pon X brp arif ttg perbincangan teknikal (Klu setakat analisis masih OK lg) X pe bro, skang ni u rajin2 post (Makin ramai member post kat ruangan Malaysia lg meriah)  Grin

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1620349015
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1620349015

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1620349015
Reply with quote  #2

1620349015
Report to moderator
1620349015
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1620349015

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1620349015
Reply with quote  #2

1620349015
Report to moderator
fxbit
Member
**
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 11


View Profile
October 30, 2017, 09:54:10 AM
 #842

akaun buka tahun 2013 tapi tak pernah post apa apa, rasa rugi pulak tak dapat pangkat

Huhu, klu bro post dr thn 2013 hingga skang - sekurang2nya dah jadi senior member atau Hero member Cheesy






masa dulu tu banyak perbincangan teknikal kadang tak berapa berani nak menyampuk takut tak betul, nak beli2 tak berapa boleh lagi, sebab tak banyak exchanger, dapat bitcoin orang bagi gitu je

Hmm, I pon X brp arif ttg perbincangan teknikal (Klu setakat analisis masih OK lg) X pe bro, skang ni u rajin2 post (Makin ramai member post kat ruangan Malaysia lg meriah)  Grin

cari cara nak setup miner, cari pool yang bagus, cari link untuk download torrent blockchain nak sync kan wallet, yang tu jela selalunya cari kat bitcointalk ne

I'M GOD'S #1 SERVANT
1MGod1NYS3J8GULqdV67WCdiHVHa3Jts7N
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
October 30, 2017, 11:36:22 AM
 #843

akaun buka tahun 2013 tapi tak pernah post apa apa, rasa rugi pulak tak dapat pangkat

Huhu, klu bro post dr thn 2013 hingga skang - sekurang2nya dah jadi senior member atau Hero member Cheesy






masa dulu tu banyak perbincangan teknikal kadang tak berapa berani nak menyampuk takut tak betul, nak beli2 tak berapa boleh lagi, sebab tak banyak exchanger, dapat bitcoin orang bagi gitu je

Hmm, I pon X brp arif ttg perbincangan teknikal (Klu setakat analisis masih OK lg) X pe bro, skang ni u rajin2 post (Makin ramai member post kat ruangan Malaysia lg meriah)  Grin

cari cara nak setup miner, cari pool yang bagus, cari link untuk download torrent blockchain nak sync kan wallet, yang tu jela selalunya cari kat bitcointalk ne

Oh, bro u ade mine bitcoin or altcoins ke? Klu ade, spec ape u guna utk mining ya?

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
fxbit
Member
**
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 11


View Profile
October 30, 2017, 11:53:49 PM
 #844

akaun buka tahun 2013 tapi tak pernah post apa apa, rasa rugi pulak tak dapat pangkat

Huhu, klu bro post dr thn 2013 hingga skang - sekurang2nya dah jadi senior member atau Hero member Cheesy






masa dulu tu banyak perbincangan teknikal kadang tak berapa berani nak menyampuk takut tak betul, nak beli2 tak berapa boleh lagi, sebab tak banyak exchanger, dapat bitcoin orang bagi gitu je

Hmm, I pon X brp arif ttg perbincangan teknikal (Klu setakat analisis masih OK lg) X pe bro, skang ni u rajin2 post (Makin ramai member post kat ruangan Malaysia lg meriah)  Grin

cari cara nak setup miner, cari pool yang bagus, cari link untuk download torrent blockchain nak sync kan wallet, yang tu jela selalunya cari kat bitcointalk ne

Oh, bro u ade mine bitcoin or altcoins ke? Klu ade, spec ape u guna utk mining ya?

dulu la ada mine BTC sekarang semua hardware yang biasa tak dapat dah, cuma mungkin nak try feathercoin boleh mine pakai pc lagi kot tapi belum setup lagi

I'M GOD'S #1 SERVANT
1MGod1NYS3J8GULqdV67WCdiHVHa3Jts7N
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
October 31, 2017, 03:05:56 AM
 #845

akaun buka tahun 2013 tapi tak pernah post apa apa, rasa rugi pulak tak dapat pangkat

Huhu, klu bro post dr thn 2013 hingga skang - sekurang2nya dah jadi senior member atau Hero member Cheesy






masa dulu tu banyak perbincangan teknikal kadang tak berapa berani nak menyampuk takut tak betul, nak beli2 tak berapa boleh lagi, sebab tak banyak exchanger, dapat bitcoin orang bagi gitu je

Hmm, I pon X brp arif ttg perbincangan teknikal (Klu setakat analisis masih OK lg) X pe bro, skang ni u rajin2 post (Makin ramai member post kat ruangan Malaysia lg meriah)  Grin

cari cara nak setup miner, cari pool yang bagus, cari link untuk download torrent blockchain nak sync kan wallet, yang tu jela selalunya cari kat bitcointalk ne

Oh, bro u ade mine bitcoin or altcoins ke? Klu ade, spec ape u guna utk mining ya?

dulu la ada mine BTC sekarang semua hardware yang biasa tak dapat dah, cuma mungkin nak try feathercoin boleh mine pakai pc lagi kot tapi belum setup lagi

Oh, betoi juga. Skang ni, BTC mining dah makin susah. Tu feathercoin pon ade harga juga, difficulty pon x de tinggi sgt, rasa2 blh mine kot.

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
October 31, 2017, 05:06:08 AM
 #846

akaun buka tahun 2013 tapi tak pernah post apa apa, rasa rugi pulak tak dapat pangkat

Huhu, klu bro post dr thn 2013 hingga skang - sekurang2nya dah jadi senior member atau Hero member Cheesy






masa dulu tu banyak perbincangan teknikal kadang tak berapa berani nak menyampuk takut tak betul, nak beli2 tak berapa boleh lagi, sebab tak banyak exchanger, dapat bitcoin orang bagi gitu je

Hmm, I pon X brp arif ttg perbincangan teknikal (Klu setakat analisis masih OK lg) X pe bro, skang ni u rajin2 post (Makin ramai member post kat ruangan Malaysia lg meriah)  Grin

cari cara nak setup miner, cari pool yang bagus, cari link untuk download torrent blockchain nak sync kan wallet, yang tu jela selalunya cari kat bitcointalk ne

Oh, bro u ade mine bitcoin or altcoins ke? Klu ade, spec ape u guna utk mining ya?

dulu la ada mine BTC sekarang semua hardware yang biasa tak dapat dah, cuma mungkin nak try feathercoin boleh mine pakai pc lagi kot tapi belum setup lagi

try mining btx @ bitcore..dgr kata difficulty die masih rendah
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
October 31, 2017, 06:44:53 AM
 #847

akaun buka tahun 2013 tapi tak pernah post apa apa, rasa rugi pulak tak dapat pangkat

Huhu, klu bro post dr thn 2013 hingga skang - sekurang2nya dah jadi senior member atau Hero member Cheesy






masa dulu tu banyak perbincangan teknikal kadang tak berapa berani nak menyampuk takut tak betul, nak beli2 tak berapa boleh lagi, sebab tak banyak exchanger, dapat bitcoin orang bagi gitu je

Hmm, I pon X brp arif ttg perbincangan teknikal (Klu setakat analisis masih OK lg) X pe bro, skang ni u rajin2 post (Makin ramai member post kat ruangan Malaysia lg meriah)  Grin

cari cara nak setup miner, cari pool yang bagus, cari link untuk download torrent blockchain nak sync kan wallet, yang tu jela selalunya cari kat bitcointalk ne

Oh, bro u ade mine bitcoin or altcoins ke? Klu ade, spec ape u guna utk mining ya?

dulu la ada mine BTC sekarang semua hardware yang biasa tak dapat dah, cuma mungkin nak try feathercoin boleh mine pakai pc lagi kot tapi belum setup lagi

try mining btx @ bitcore..dgr kata difficulty die masih rendah

Bro dah mula mine BTX @ Bitcore ke? Klu ya, ape jenis GPU u guna?

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
bonusdeposit
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


View Profile
October 31, 2017, 08:31:42 AM
 #848

Any body want to buy everus coin?

I have 45 EVG.

PM me +6282198424427 or telegram t.me/bonusdepositvip

Thanks
mrzell
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 191
Merit: 100


View Profile
October 31, 2017, 09:58:44 AM
 #849

Any body want to buy everus coin?

I have 45 EVG.

PM me +6282198424427 or telegram t.me/bonusdepositvip

Thanks

Everus dari company letchat yang probaly scam tu? Kat sini guna bahasa B.M. jer...nk BI guna thread lain
bonusdeposit
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


View Profile
October 31, 2017, 10:59:46 AM
 #850

Any body want to buy everus coin?

I have 45 EVG.

PM me +6282198424427 or telegram t.me/bonusdepositvip

Thanks

Everus dari company letchat yang probaly scam tu? Kat sini guna bahasa B.M. jer...nk BI guna thread lain

OK apologies. probably scam letchat?
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
October 31, 2017, 11:49:27 AM
 #851

akaun buka tahun 2013 tapi tak pernah post apa apa, rasa rugi pulak tak dapat pangkat

Huhu, klu bro post dr thn 2013 hingga skang - sekurang2nya dah jadi senior member atau Hero member Cheesy






masa dulu tu banyak perbincangan teknikal kadang tak berapa berani nak menyampuk takut tak betul, nak beli2 tak berapa boleh lagi, sebab tak banyak exchanger, dapat bitcoin orang bagi gitu je

Hmm, I pon X brp arif ttg perbincangan teknikal (Klu setakat analisis masih OK lg) X pe bro, skang ni u rajin2 post (Makin ramai member post kat ruangan Malaysia lg meriah)  Grin

cari cara nak setup miner, cari pool yang bagus, cari link untuk download torrent blockchain nak sync kan wallet, yang tu jela selalunya cari kat bitcointalk ne

Oh, bro u ade mine bitcoin or altcoins ke? Klu ade, spec ape u guna utk mining ya?

dulu la ada mine BTC sekarang semua hardware yang biasa tak dapat dah, cuma mungkin nak try feathercoin boleh mine pakai pc lagi kot tapi belum setup lagi

try mining btx @ bitcore..dgr kata difficulty die masih rendah

Bro dah mula mine BTX @ Bitcore ke? Klu ya, ape jenis GPU u guna?


Sy bukan miner....tak reti mining....huhuhu....setakat staking boleh la...huhuh...ada baca2 jer pasal mining btx tu
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
October 31, 2017, 01:02:42 PM
 #852

akaun buka tahun 2013 tapi tak pernah post apa apa, rasa rugi pulak tak dapat pangkat

Huhu, klu bro post dr thn 2013 hingga skang - sekurang2nya dah jadi senior member atau Hero member Cheesy






masa dulu tu banyak perbincangan teknikal kadang tak berapa berani nak menyampuk takut tak betul, nak beli2 tak berapa boleh lagi, sebab tak banyak exchanger, dapat bitcoin orang bagi gitu je

Hmm, I pon X brp arif ttg perbincangan teknikal (Klu setakat analisis masih OK lg) X pe bro, skang ni u rajin2 post (Makin ramai member post kat ruangan Malaysia lg meriah)  Grin

cari cara nak setup miner, cari pool yang bagus, cari link untuk download torrent blockchain nak sync kan wallet, yang tu jela selalunya cari kat bitcointalk ne

Oh, bro u ade mine bitcoin or altcoins ke? Klu ade, spec ape u guna utk mining ya?

dulu la ada mine BTC sekarang semua hardware yang biasa tak dapat dah, cuma mungkin nak try feathercoin boleh mine pakai pc lagi kot tapi belum setup lagi

try mining btx @ bitcore..dgr kata difficulty die masih rendah

Bro dah mula mine BTX @ Bitcore ke? Klu ya, ape jenis GPU u guna?


Sy bukan miner....tak reti mining....huhuhu....setakat staking boleh la...huhuh...ada baca2 jer pasal mining btx tu

Hehe, sy pon bukan miner, tapi belajar nak mining ni (Mayb nnti coba guna vps mining Kat minergate Cheesy)


________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
mrzell
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 191
Merit: 100


View Profile
October 31, 2017, 02:15:27 PM
 #853

Any body want to buy everus coin?

I have 45 EVG.

PM me +6282198424427 or telegram t.me/bonusdepositvip

Thanks

Everus dari company letchat yang probaly scam tu? Kat sini guna bahasa B.M. jer...nk BI guna thread lain

OK apologies. probably scam letchat?

Saya ada masuk letchat..bonus sangkut x boleh kluar..buat mcm2 rules baru..hmm tp terpulang u..saya hanya bagi pendapat..
PokpijanNetwork
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
October 31, 2017, 03:08:38 PM
 #854

Any body want to buy everus coin?

I have 45 EVG.

PM me +6282198424427 or telegram t.me/bonusdepositvip

Thanks

Everus dari company letchat yang probaly scam tu? Kat sini guna bahasa B.M. jer...nk BI guna thread lain

OK apologies. probably scam letchat?

Saya ada masuk letchat..bonus sangkut x boleh kluar..buat mcm2 rules baru..hmm tp terpulang u..saya hanya bagi pendapat..

Leader2 bitkingdom dlu lepas sontot dia ajak join letchat.. smua kaki2 scam org jgk tu.. haha Cheesy
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
October 31, 2017, 04:24:14 PM
 #855

Any body want to buy everus coin?

I have 45 EVG.

PM me +6282198424427 or telegram t.me/bonusdepositvip

Thanks

Everus dari company letchat yang probaly scam tu? Kat sini guna bahasa B.M. jer...nk BI guna thread lain

OK apologies. probably scam letchat?

Saya ada masuk letchat..bonus sangkut x boleh kluar..buat mcm2 rules baru..hmm tp terpulang u..saya hanya bagi pendapat..

Leader2 bitkingdom dlu lepas sontot dia ajak join letchat.. smua kaki2 scam org jgk tu.. haha Cheesy

Oh ya ke ni bro? Patutlah tu letchat cam ade persamaan dgn bitkingdom - rupa2nya sama geng  Tongue

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
November 01, 2017, 08:42:43 AM
 #856

Malaysia dengan money game berpisah tiada
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
November 01, 2017, 12:39:08 PM
Last edit: November 01, 2017, 05:11:59 PM by wilhb81
 #857

Malaysia dengan money game berpisah tiada

Walaupon kenyataan ni mmg sedih didengar, tapi tulah keadaan semasa di negara tercinta kita ni  Undecided

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
PokpijanNetwork
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
November 01, 2017, 12:43:38 PM
 #858

Sini ada sapa tau x mcm mana nk dptkn blk acc klu dh kne banned.. email xde respond pn.. syg tu acc dh lama dr thn lepas buat.. klu kne bayar pn byr la..
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
November 01, 2017, 05:15:43 PM
 #859

Sini ada sapa tau x mcm mana nk dptkn blk acc klu dh kne banned.. email xde respond pn.. syg tu acc dh lama dr thn lepas buat.. klu kne bayar pn byr la..

Sorry pasal acc bro kena banned ni. U dah send email kpd Thymos & Cyrus? Bisanya, salah 1 drpd mereka ni akan reply blk ponya. Tu acc dah sampai rank ape ya? Rasa2 kena byr utk unlock ni...

Bila Malaysia Thread boleh Nmpak kt Dpn ??

Klu bro nak Malaysia thread jd cam Indonesia thread - kenalah rajin post kat sini Cheesy

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
PokpijanNetwork
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
November 02, 2017, 03:48:50 AM
 #860

Sini ada sapa tau x mcm mana nk dptkn blk acc klu dh kne banned.. email xde respond pn.. syg tu acc dh lama dr thn lepas buat.. klu kne bayar pn byr la..

Sorry pasal acc bro kena banned ni. U dah send email kpd Thymos & Cyrus? Bisanya, salah 1 drpd mereka ni akan reply blk ponya. Tu acc dah sampai rank ape ya? Rasa2 kena byr utk unlock ni...


Newbie lg.. nti sy try email lg skli.. harap ada respond la.. syg sbb acc tu dh lama..
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 [43] 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!