Bitcoin Forum
May 09, 2021, 11:59:14 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 »
  Print  
Author Topic: Malaysia  (Read 717632 times)
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
January 26, 2018, 12:44:34 PM
 #1061


Lepas PundiX ni apa projek pulak bro? share la insight sikit.

Agak2 ada ramai kaki crypto Malaysia ni yang boleh organize sesi TTS ke? best jugak kalau ada geng 1 industri lepak over the weekend on social basis. mana yang berani jadi cocky nak flash account dia, masa tu la nak buat  Tongue

Skang ni - sy pulak concentrate kat GoldChain. Walaupon GoldChain tu masih dlm progress, tp rasa2nya ia akan menjd 1 projek yg mantap.

Kaki crypto Malaysia ni agak byk jugak. Yg masalah - kena ade org arrange meet up - mgkn sebulan sekali bincang pasal perkembangan terbaru crypto Cheesy

Quote
You kata warga Malaysia x dibenarkan join ICO/KYC, where's the link yg mengatakan warga Malaysia x boleh join, I already joined several ICOs guna passport utk KYC, wil I get in trouble? How would they find out?  Also on Pundi X, kalau tau awal2 interested jugak nak contribute seratus dua....hmmm

Alamak, bukan waraga Malaysia X blh join semua ICOs, tp hanya Pundi X aje bro lol Mgkn penjelasan sy ni X brp clear Tongue Sorry bro, Pundi X ponya bounty program dah tamat pd 21hb yg lps...

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
1620561554
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1620561554

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1620561554
Reply with quote  #2

1620561554
Report to moderator
1620561554
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1620561554

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1620561554
Reply with quote  #2

1620561554
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1620561554
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1620561554

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1620561554
Reply with quote  #2

1620561554
Report to moderator
1620561554
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1620561554

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1620561554
Reply with quote  #2

1620561554
Report to moderator
meri21
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 92
Merit: 0


View Profile
January 26, 2018, 03:32:12 PM
Last edit: January 27, 2018, 02:26:45 AM by meri21
 #1062

Beetlecoin
   
Laman Web Sekarang

Beetle telah dibangunkan untuk menghasilkan syiling masternode terkuat dengan lebih daripada 70% Blok Tulen, pencahayaan transaksi yang cepat, kos transaksi yang rendah, penjimatan tenagyang rendah dan kadar pengesahan yang rendah

Spekfikasi Koin Beetle
Nama: Beetle coin
Ticker: BEET
Algo: Scrypt
Kematangan: 12 jam
Masa blok: 2 menit
Jumlah Bekalan: 500,000,000
Premine: 3.2℅
Premined akan di gunakan untuk pengumpulan dana Penyenaraian market petukaran, Operasi dan Airdrops


POW/DPOS/MN

Pow:

2-500: 500 BEET
500 - 10000: : 300 BEET
10000 - 50,000: 200 BEET
50,000 - 300,000: 100 BEET
300,000 - 600,000: 50 BEET
600,000 - 1,000,000: 30 BEET
1,000,000 - 3,000,000: 25 BEET
3,000,000 - 6,000,000: 15 BEET
6,000,000  10,000,000: 10 BEET
10,000,000 - tak terbatas: 5 BEET

DPOS: Dimulai pada blok 1000

DPOS:

0- 1000:[/b] 0 BEET
1,000 - 25,000: 1,500 BEET
25,000 - 50,000: 1,250 BEET
50,000 - 100,000: 1,000 BEET
100,000 - 500,000: 750  BEET
500,000 - 1,000,000: 500 BEET
1,000,000 - 1,500,000: 250 BEE
1,500,000 - 3,000,000: 125 BEET
3,000,000 - tak terbatas: 50 BEET

Maklumat Tentang Masternode
Jaminan: 50.000 BEET
Ganjaran MN: 75℅ Pemilik MN, 25% staker
Market petukaran

Pools

Explorer
Pra pra jualan Masternode
Pra jualan masternode tamat
Semua BTC yang dibeli dari jualan akan digunakan untuk mendaftar di market petukaran

Beberapa Fakta Tentang Kumbang
  • kumbang telah wujud sekitar 270 juta tahun
  • Kebnyakan kumbang dewasa memakai perisai badan
  • Satu dari empat setiap binatang di muka bumi adalah seekor kumbang
  • Kumbang adalah makhluk hidup terkuat di bumi
  • Kumbang jantan bisa mengangkat benda 1141 kali lebih berat dari berat tubuh nya

Twitter Bounti Dan Discord Bounti
10 beet untuk ikuti twitter dan discord
ikuti kami dan retweet tentang beetlecoin agar memenuhi syarat,
Kami akan memberikan 1000BEET kepada pengguna yang paling aktif di ANN
Bounti penterjemah Bitcointalk
Kami akan menghadiahkan semua terjemahan yang terdaftar dengan 500BEET. Jika terjemahan ANN mendapatkan lebih dari 10 halaman Anda akan menerima 500BEET tambahan
Aturan: 1. Periksa apakah bahasa Anda tidak diambil 2. Kirimkan pesanan ke Tedy pada Discord 3. Anda harus sentiasa tetap up to date ANN



2dorgit
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 63
Merit: 0


View Profile
January 26, 2018, 08:23:50 PM
 #1063


Lepas PundiX ni apa projek pulak bro? share la insight sikit.

Agak2 ada ramai kaki crypto Malaysia ni yang boleh organize sesi TTS ke? best jugak kalau ada geng 1 industri lepak over the weekend on social basis. mana yang berani jadi cocky nak flash account dia, masa tu la nak buat  Tongue

Skang ni - sy pulak concentrate kat GoldChain. Walaupon GoldChain tu masih dlm progress, tp rasa2nya ia akan menjd 1 projek yg mantap.

Kaki crypto Malaysia ni agak byk jugak. Yg masalah - kena ade org arrange meet up - mgkn sebulan sekali bincang pasal perkembangan terbaru crypto Cheesy

Quote
You kata warga Malaysia x dibenarkan join ICO/KYC, where's the link yg mengatakan warga Malaysia x boleh join, I already joined several ICOs guna passport utk KYC, wil I get in trouble? How would they find out?  Also on Pundi X, kalau tau awal2 interested jugak nak contribute seratus dua....hmmm

Alamak, bukan waraga Malaysia X blh join semua ICOs, tp hanya Pundi X aje bro lol Mgkn penjelasan sy ni X brp clear Tongue Sorry bro, Pundi X ponya bounty program dah tamat pd 21hb yg lps...

Towkey pundi x takut dia xleh balik kampung - ipoh... sekarang dia ngaku jadi mamat australia dulu.. howdy met kata dia..
habis ico nanti, boleh la jalan jalan kepak tangan macam geng NEM. semua terpaksa berlakon jadi org lain sebab gomen yang ada x steady in policy.

Telegram - TON dah ada yang bunyi dapat offer whitelist as private sale. risau nak sentuh TON ni. belum apa2 dah banyak kutu buat kacau la.
2dorgit
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 63
Merit: 0


View Profile
January 27, 2018, 07:58:19 PM
 #1064

WAHHHH!!!!

Coincheck kena hack.. the story. 523,000,000 XEM lesap. U$538,000,000 tu. Sebab pi simpan coin dekat exchange punya pasal je.

Huhhh... kena shutdown wallet2 lama yang belum upgrade nih.. semua kena pakai multisig la pulak lepas ni.

baru je electrum kena kan? x sampai sebulan lagi rasanya.
redkord
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 1


View Profile
January 28, 2018, 02:05:34 PM
 #1065

https://i.imgur.com/thhAUG6.png
BrothersCoin - BKS

---------------------
------------------------------------

https://i.imgur.com/euUIhZb.png
------------------------------------
---------------------

Mata wang Kripto dibuat dari impian, perancangan yang teliti untuk permulaan yang hebat.

Menyediakan mata wang di mana kos dan jangka hayat yang panjang dan dialu-alukan oleh pelabur yang terbaik.

Berjaya mengutip hasil sebanyak 0.69 BTC dalam 3 hari penyelidikan dan 1.92 ETH untuk tujuan sains organik,
Kami dengan sukacitanya mengumumkan bahawa mata wang kripto Brothers dibangunkan untuk pertumbuhan pasaran,
rangkaian anda disambungkan secara automatik dan peribadi, dengan urus niaga yang murah dan selamat!
Selamat, Privasi dan keselesaan dalam urus niaga anda


Information:

Quote
Nama: Brothers coin
Simbol: BKS
Jumlah bekalan: 1 Million
Pra lombong: 0.1%
Algoritma: X11
Servis: PoW / PoS (Akan didatangkan dengan MasterNodes)



---------------------
------------------------------------

https://i.imgur.com/28OndhM.png
------------------------------------
---------------------


Kami menerima kemasukan baru dalam komuniti kami di DISCORD -
Discord

Tidak lama lagi kami akan mempunyai kemas kini di laman web ini.

Maintenance

---------------------
------------------------------------

https://i.imgur.com/JmTxeGe.png
Buat masa ini didagangkan di WAVES platform


AKAN DATANG
Quote
Crypto-Bridge
Cryptopia
big.one


------------------------------------
---------------------


---------------------
------------------------------------

https://i.imgur.com/3eoXUUL.png
Dengan menekan pautan tersebut and akan di bawa ke alamat berikut

Berikutan pautan itu, anda akan dibawa ke Airdrop, di mana ia telah mula dibayar:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScGEUdUJG2TWbjx6guIfM4eIj0KxCo9_vJTJLFoW2HyQOrD3Q/viewform?usp=sf_link

Tidak lama lagi kami akan mendapat ganjaran untuk penerbitan dan rujukan dalam discord

------------------------------------
---------------------

Jangan ragu untuk berbincang dengan Dev dalam Discord, rancangan dan tindakan yang akan dijawab dalam discord

Quote









Beforemember
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 153
Merit: 2


View Profile
January 30, 2018, 03:53:21 AM
 #1066




TUNE adalah cryptocurrency eksperimen untuk inkubasi dan melabur cryptocurrency baru.
TUNE mempunyai tiga ciri utama…
1: Harga Masternode Variabel
Ke 2: Perkongsian Keuntungan (Mingguan, asas Bitcoin)
Ke-3: Operasi Pembiayaan Telus (Semua alamat akan dibatalkan (termasuk dompet BTC)) Dan satu lagi perkara ...
Kami akan mengumumkan semua kemajuan bukan sahaja pelan jalan tetapi juga pelan mingguan dan keputusan.



          
               Nama Coin : TUNE
               Simbol : TUN
               POW Algorithem : neoscrypt
               Masa Blok : 90 detik (960 Blok sehari)
               [Ganjaran POW]
                  1) 1 setiap Blok (~ 3k Blok, untuk memulakan perlahan, uji beta)
                  2) 10 setiap Blok (dari Blok 3k ~)
                  3) 5 setiap Blok selepas masternode dijalankan.
               [Harga Masternode]
                  1) 1000 TUN ( 0 ~ 10,000 Block)
                  2) 1500 TUN ( 10,001 ~ 20,000 Block)
                  3) Setiap Blok 10K, Harga Masternode akan naik 500 TUN
               Ganjaran Masternode : 50% ( 5 setiap Blok, dari Blok 3840)
               Berkongsi Keuntungan : 30% daripada Pendapatan Mingguan dari dana TUNE akan
                diedarkan kepada Pemegang Masternode terdaftar
               [Premine]
                  Total 300,000 (kira-kira 30 hari ganjaran POW)
                  1) 5,000 : kepada pasukan dev. uji masternode dan insentif
                  2) 295,000 : ke dana TUNE





[Website]

http://tunecrypto.io/

[Dompet]

- Ubuntu 16.04
https://github.com/tune-crypto/tune/releases/download/v0.12.1.4/tune-linux.tar.gz
- Windows 32bit
https://github.com/tune-crypto/tune/releases/download/v0.12.1.4/tune-win32.zip
- Windows 64bit
https://github.com/tune-crypto/tune/releases/download/v0.12.1.4/tune-win64.zip

[Addnode]

apabila dompet anda tidak boleh disegerakkan, tambah perintah addnode dalam tune.conf anda seperti di bawah (cari di C:\Users\"your windows id"\AppData\Roaming\TuneCore)
addnode=tunecrypto.com

[Source]
https://github.com/tune-crypto/tune

[DISCORD]
https://discord.gg/AHNgFtE

[Pertukaran]
southxchange : https://www.southxchange.com/Market/Book/TUN/BTC
crypto-bridge : https://wallet.crypto-bridge.org/market/BRIDGE.TUN_BRIDGE.BTC
stocks.exchange : https://stocks.exchange/trade/TUN/BTC

[PENJELAJAH]
https://altmix.org/coins/31-TUNE

[MAKLUMAT]
http://mnrank.com/
http://www.cryptocoinsinfo.com/neoscrypt-coins/tune-tunecoin/tune-tun/
https://www.crypto-coinz.net/master-node-calculator/
https://www.crypto-coinz.net/coins-calculator/
https://www.crypto-coinz.net/coin-info/?52-TuneCoin-TUN-NeoScrypt-calculator/
https://www.crypto-coinz.net/crypto-calculator/


[Konsep Dana TUNE]


[Translated]
Turkish : https://bitcointalk.org/index.php?topic=2764767
Russian : https://bitcointalk.org/index.php?topic=2688212
French : https://bitcointalk.org/index.php?topic=2696083
Portuguese : https://bitcointalk.org/index.php?topic=2697659
Romanian : https://bitcointalk.org/index.php?topic=2698387
Filipino/Tagalog : https://bitcointalk.org/index.php?topic=2757520
Italian : https://bitcointalk.org/index.php?topic=2758414
Spanish : https://bitcointalk.org/index.php?topic=2758528
Danish : https://bitcointalk.org/index.php?topic=2760179
German : https://bitcointalk.org/index.php?topic=2771446
Urdu : https://bitcoingarden.org/forum/index.php?topic=25964
Chinese : https://bitcointalk.org/index.php?topic=2785942
Korean : https://bitcointalk.org/index.php?topic=2777702
Indonesian : https://bitcointalk.org/index.php?topic=2810594
Hungarian : https://bitcointalk.org/index.php?topic=20301.new#new
Czech : https://bitcointalk.org/index.php?topic=33050.msg28847571#msg28847571
Japanese : https://bitcointalk.org/index.php?topic=2829766

[Jumlah Bekalan]
3,415,500 TUNE untuk 4 Tahun
Selang Separuh : 180 Hari
3~180 Hari : Ganjaran Blok 10 (5 untuk POW, 5 untuk masternode)
181 ~ 360 Hari : Ganjaran Blok 5
360 ~ 540 Hari : Ganjaran Blok 2.5




[kolam perlombongan yang diuji]

1) Resni (Pasukan TUNE DEV)
  1] GPUs / Nicehash bercampur : http://tunecrypto.com
     (ex) ccminer-x64 -a neoscrypt -o stratum+tcp://94.176.239.233:4233 -u YOURWALLETADDRESS -p c=TUNE

  2] Nicehash exclusive : http://173.249.24.88
  

  3] GPUs exclusive : http://185.81.167.239
     (ex) ccminer-x64 -a neoscrypt -o stratum+tcp://185.81.167.239:4233 -u YOURWALLETADDRESS -p c=TUN

2) -=ArcPool=- sudah siap untuk Tune (neoscrypt): https://arcpool.com/
yuran yang rendah, tidak perlu pendaftaran, pembayaran setiap 1 jam, dialu-alukan!
-o stratum+tcp://arcpool.com:31005 -u <WALLET_ADDRESS> -p x
for Nicehash (different port)
-o stratum+tcp://arcpool.com:41005 -u <WALLET_ADDRESS> -p x
-----------
Block explorer: https://arcpool.com/explorer/1997
List of Nodes: https://arcpool.com/explorer/peers?id=1997
-----------
Discord: https://discord.gg/TyH8jvB
Twitter: https://twitter.com/arcpool_com
-----------

[Minggu #2 Peristiwa Penting]

Minggu #2, 1st / 2nd / 3rd Bahagian keuntungan, Menjual 10,000 TUNE, bermula 10 ganjaran, PR

Hari 1: 1st Bahagian Keuntungan - Dilakukan.
Blok 3,000 : Ubah Ganjaran : Dari 1 (0.5 POW, 0.5 Masternode) -> 10 (5 POW, 5 Masternode) - Dilakukan.
Hari 2: Lelongan Dalam Pertukaran : 16. Jan. 2018. UTC 13:00 (3,000 TUNE)
Hari 3: Mendaftar Had Waktu untuk Saham Keuntungan 2 : 17. Jan. 2018. UTC 13:00
Hari 4: 2nd Bahagian Keuntungan
Hari 5: 3rd Lelongan terbuka : 19. Jan. 2018. UTC 13:00 (4 Mn)
Hari 6: Mendaftar Had Waktu untuk Saham Keuntungan 3 : 20. Jan. 2018. UTC 13:00
Day 7: Lelongan dalam Pertukaran  : 21. Jan. 2018. UTC 13:00 (3,000 TUNE)
           3rd Bahagian keuntungan

[Anggaran BEP dan ROI]


CRYPTOV8 ◄◄◄◄ Bringing banking to blockchain►►►► (https://www.cryptov8.com/)
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
February 01, 2018, 01:16:03 AM
 #1067

we are looking investor to get a fund to build up cryptocurrency trading platform.for who interest please do not hesitate to contact me.thanks

Will this trading platform tailored for Malaysians?  Will it be located in Malaysia?  What does it have to do with Malaysia in Malaysia thread?

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
singedmund
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
February 01, 2018, 10:47:07 AM
 #1068

Hi,

just want to see if there's anyone on the forums located in or having bonds to Malaysia.
I'm considering setting up an exchange, but want to start small trading directly with ppl.
Any Malaysians wanting to send money home from abroad using bitcoins f.ex. , are welcome to contact me.


Hi!

This guy buying bitcoins in 10% more then his rate!

I sold him already 45 btc..

Good luck

contact email  - michaelr@thebtcmarket.co
singedmund
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
February 01, 2018, 10:56:05 AM
 #1069

what are some of the most popular online payment systems in Malaysia/Singapore region?

I mean something like alipay.

You have the exchange dealer.

Michael Robson. I sold him 45 BITCOINS .

Contact him by - michaelr@thebtcmarket.com
redkord
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 1


View Profile
February 01, 2018, 04:00:40 PM
 #1070


Sila update wallet anda!!!

https://github.com/sarospay/saros/releases/latest

v1.0.1.3 - last

Rangkaian Saros adalah matawang masternod yang boleh dibeli. Saros adalah bekas rantaian dari Dash.

wang kami membawa privasi, keselamatan dan urus niaga pantas ke rangkaian.

Dengan hala tuju yang bercita-cita tinggi, kami merancang untuk mewujudkan rangkaian lengkap untuk mata wang kripto.

Kolam penambangan dan pertukaran membolehkan pengguna untuk melombong dan menjual syiling tanpa batas. Penggunaan sistem masternod melancarkan rangkaian yang berjaya dan berguna untuk komuniti crypto.

Kami mencipta wang kami untuk mengajar cara menggunakan mata wang crypto, membuat keuntungan daripadanya, mendapatkan pengecualian kewangan dan bebas dari pengendalian kerajaan.





Penukaran Matawang
Southexchange

KOLAM LOMBONG



Sukarelawan:
Terjemahan
dan lain-lain...


Tandatangan Syarikat



Spesifikasi

Nama: SAROS
Nama samaran: SAROS
algoritma: X11
Bekalan maksima: 22M (2050 tahun)
Blok masa: 60s
Pre lombong: 5%
Pemotongan ganjaran: 25% per tahunan

Masternod:

Cagaran Masternod : 1500 SAROS
Ganjaran Masternod: 50%
Blok Ganjaran = 10 SAROS
Transaksi Bayaran = 0.001
Rangkaian Utama
-P2P Port: 9891
-RPC Port: 8992
addnode=207.246.71.251
addnode=45.77.64.146

Tambahnod=45.77.64.146
Tambahnod=207.246.71.251







dayan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
February 02, 2018, 12:34:50 PM
 #1071


airdrop  Cheesy
ninjaboon
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2072
Merit: 1000



View Profile WWW
February 07, 2018, 02:48:41 PM
 #1072

Apologies for not being active in here.

Keeping a community with over 26K in Facebook, over 1600 members in Telegram
and various projects have taken away a lot of my time.

Feel free to join my Telegram group at :

BlockchainMalaysia #2 Unverified Group

https://t.me/joinchat/AAAAAD8HdXGOj4_bGeb7Aw

regards


We have an event this Sat 230pm at Cyberjaya, do join in. thanks

Quote
Hi folks,1600

​We would like to invite you to ACCESS Blockchain Association Malaysia's inaugural meetup!

There will be updates on the local blockchain space, and a networking session designed to help you towards your personal or professional blockchain goals.

Register now at: http://accessmalaysianetworking.peatix.com

See you there!​ #events

Mintak tanya skit ni bro. Kalo bg yg blom register, kena register dulu kan? Ni kena mintak bayaran tahunan ke? Ape yg blh kitorg dpt sbg ACCESS member? Hrp2 bro blh cerita skit ni, makasih~

Betul bro ninjaboon. Appreciate more info like

1. Agenda + Schedule
2. Event sponsor(s)

Reason I asked is when i went through the link provided, it looks like a invitation to a social gathering sort of stuff. Where is the meetup going to be driven, how will it benefit the attendees is not mentioned anywhere except for 1 sentence "There will be updates of the local blockchain space, and a networking session designed to help you towards your personal or professional blockchain goals."

And with only 37 attendees so far, ACCESS members is captioned as "SOLD OUT". Limited no of seat ke bro?

dayan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
February 08, 2018, 03:11:25 PM
 #1073


Anyone, kita boleh tanya pasal airdrop kan dlm ni?
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
February 08, 2018, 06:11:39 PM
 #1074


Tanya la, ada specifik question ke?  Banyak airdrop going on skrg... contohnya Helbizcoin masih on sampai petang ni...buleh dapat koin percuma, google jer website tu

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
Abitrage
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
February 13, 2018, 08:33:23 AM
 #1075

hi i am gemini seller willing to deal in jb face to face to deal. pls add me in watsapp +6585113150 thanks i am serious seller.
JamalAmal99
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 130



View Profile
February 16, 2018, 10:08:33 AM
Last edit: April 09, 2018, 03:12:53 PM by JamalAmal99
 #1076


Translations
Korean | Arabic | Italian | Romanian | Indonesian | Hindi | Spanish



               
Platform Pendidikan Pertama di dunia mengintegrasikan e-learning, pengajaran dan tutor AI, yang direka dan dibina oleh para guru, tutor, pelajar, pemaju software, pakar perniagaan global, pakar blockchain, pakar neurosisi, pakar kecerdasan buatan dan orang tua, berminat untuk membangunkan kecemerlangan pendidikan. Pasukan ini mempunyai pengalaman selama 50 tahun yang menyediakan pendidikan berkualiti tinggi untuk meluaskan jarak demografi.

Jadilah sebagian dari masa depan AI eLearning-teaching-tutoring dengan menyokong platform pembelajaran peribadi AI adaptif revolusioner & inovatif ini.



www.BitSchool.io | Whitepaper | Medium | Facebook | Twitter | Telegram | Reddit
Participate in Bounty Program


PRESALE dijadualkan pada 26 FEB 2018. Tandai kalendar anda!



1. Definisi BitSchool






2. Ciri-ciri Utama BitSchool

3. BitSchool Blockchain Engine

4. The BitSchool MVP


5. Ekonomi Token Dinamik



6. BitSchool Roadmaps



7. Rancangan Pengedaran Token


8. Bertemu Pasukan BitSchool









BitSchool
Platform Pendidikan Pertama di dunia mengintegrasikan e-learning, pengajaran dan tutor AI


www.BitSchool.io | Whitepaper | Medium | Facebook | Twitter | Telegram | Reddit
Participate in Bounty Program


[   N O M I N E X   ]        EXCHANGE       ◥        telegram      facebook      twitter
(❪   WIN 1000 USDT   ❫)         in         T R A D E R S   C O M P E T I T I O N
███ Create account ███ [ REF. CAMP. ] Nominex Binary Affiliate Program
fxstrike
Member
**
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 40

First Payment Gateway using GoldBacked cryptocurre


View Profile
February 20, 2018, 08:42:03 AM
 #1077

ada ICO yang potential tak untuk join, boleh bagi suggestion sikit, kadang ada yang ok tapi tak perasan terlepas pulak, macam matrix tu boleh cabar cardano tu, dah USD1 sekarang price dia, cardano ADA masih lagi USD0.39

PenMerahDotCom
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
February 21, 2018, 02:04:40 AM
 #1078

Salam & selamat sejahtera.  Apa khabar semua.  Saya Newbie!
ninjaboon
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2072
Merit: 1000



View Profile WWW
February 21, 2018, 04:28:29 AM
 #1079

Salam & selamat sejahtera.  Apa khabar semua.  Saya Newbie!

Salam PenMerahDotCom, 
banyak newbie masuk dunia crypto di tahun ini.

ninjaboon
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2072
Merit: 1000



View Profile WWW
February 21, 2018, 04:29:37 AM
 #1080

ada ICO yang potential tak untuk join, boleh bagi suggestion sikit, kadang ada yang ok tapi tak perasan terlepas pulak, macam matrix tu boleh cabar cardano tu, dah USD1 sekarang price dia, cardano ADA masih lagi USD0.39

Digital Way ICO ada bounty, cuba tengok.

https://www.reddit.com/r/BitcoinMalaysia/comments/7z2qyq/digital_way_ico_bounty_program/


Pages: « 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!