Bitcoin Forum
March 31, 2020, 08:05:45 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.0.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 »
  Print  
Author Topic: Malaysia  (Read 327294 times)
KOZO
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 143
Merit: 100


TRF DAG, EARN & LIVE WITH IT. JOIN ME


View Profile
November 21, 2017, 01:07:26 PM
 #921

semua orang kat Malaysia ni sedang aktif bukan di bitcointalk tapi kat exchange terutamanya L.U.N.O. dan biasanya sibuk berbicara kat telegram BTC Malaysia #1 VIP  Grin Grin Grin

1585685145
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585685145

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585685145
Reply with quote  #2

1585685145
Report to moderator
1585685145
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585685145

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585685145
Reply with quote  #2

1585685145
Report to moderator
AWARD-WINNING
CRYPTO CASINO
ASKGAMBLERS
PLAYERS CHOICE 2019
PROUD
PARTNER OF
1500+
GAMES
2 MIN
CASH-OUTS
24/7
SUPPORT
100s OF
FREE SPINS
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1585685145
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585685145

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585685145
Reply with quote  #2

1585685145
Report to moderator
1585685145
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585685145

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585685145
Reply with quote  #2

1585685145
Report to moderator
Shahrul09
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 251



View Profile
November 21, 2017, 03:16:21 PM
 #922

Susah nya nak post benda pun tak boleh kalau takde board sendiri ni, Bila agak2 boleh dapat ni? Haritu ada org mintak mods buka satu, user lain kata malaysia tak de Ramai pengguna, Kita punya forum kecik ni pun tak hidup jangan harap la nak dapat board sendiri dia kata. Haiah.

Hmm, biar betoi ke ni bro?  Huh Malaysia X ramai member ni - rasa2 bukan X ramai org, tp mgkn mereka X brp post aje kat BCT ni.


Saya ada request utk kita ada local board sendiri. Tapi mcm xda harapan sebab thread ni tak bermaya sangat. Kalau kita aktif mgkin diorg akan pertimbangkan.

Kwn-kwn boleh komen di post tu utk tgk mcm mana feedback dr mod & admin forum ni kalau sudi, best jgk kalau ada local board sendiri. Tak la serabut tgk [ANN] dalam 1 thread ni je.

Ni ha. Tekan la link thread tu

Or ni https://bitcointalk.org/index.php?topic=2080306.msg20796303#msg20796303
KOZO
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 143
Merit: 100


TRF DAG, EARN & LIVE WITH IT. JOIN ME


View Profile
November 23, 2017, 05:27:36 AM
 #923

Apa bendanya ni bro...? biarkan burung2 berkicau... jangan dikacau. kita mmg mengharapkan agar kita berada di main board... invite kawan2 laa bro... make it happen k...!!!

wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
November 23, 2017, 05:29:27 AM
 #924

semua orang kat Malaysia ni sedang aktif bukan di bitcointalk tapi kat exchange terutamanya L.U.N.O. dan biasanya sibuk berbicara kat telegram BTC Malaysia #1 VIP  Grin Grin Grin

Kah3, bro ni jugak geng LUNO & BTC Malaysia #1 VIP ke?  Grin

Susah nya nak post benda pun tak boleh kalau takde board sendiri ni, Bila agak2 boleh dapat ni? Haritu ada org mintak mods buka satu, user lain kata malaysia tak de Ramai pengguna, Kita punya forum kecik ni pun tak hidup jangan harap la nak dapat board sendiri dia kata. Haiah.

Hmm, biar betoi ke ni bro?  Huh Malaysia X ramai member ni - rasa2 bukan X ramai org, tp mgkn mereka X brp post aje kat BCT ni.


Saya ada request utk kita ada local board sendiri. Tapi mcm xda harapan sebab thread ni tak bermaya sangat. Kalau kita aktif mgkin diorg akan pertimbangkan.

Kwn-kwn boleh komen di post tu utk tgk mcm mana feedback dr mod & admin forum ni kalau sudi, best jgk kalau ada local board sendiri. Tak la serabut tgk [ANN] dalam 1 thread ni je.

Ni ha. Tekan la link thread tu

Or ni https://bitcointalk.org/index.php?topic=2080306.msg20796303#msg20796303

Adoi, isu ni baru aje dipertikaikan 3 bulan yg lps... Hmm, rasa2nya kitorg kena berusaha gigih utk membuktikan kpd mods - biar mrka tau kita ni benar2 aktif kat BCT~

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
danielyap
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 1


View Profile
November 25, 2017, 06:03:22 AM
 #925

I plan to bring in 26 Ebit E9 miner and 10 Antminer s9 from china. Any idea if there would be any issues with Customs Malaysia? Any advice would be much appreciated!
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
November 26, 2017, 03:01:30 AM
 #926

Hope many topic open from malaysia  Cheesy

Hrp2 gitu bro, klu blh u pon aktif kat board ni Cheesy

I plan to bring in 26 Ebit E9 miner and 10 Antminer s9 from china. Any idea if there would be any issues with Customs Malaysia? Any advice would be much appreciated!

Pasal isu ni, rasa2 u kena tanya kpd org2 yg biasa import Antminer dr China (mgkn bro blh coba tanya kat FB group yg khas utk entreport miner machines. Mrk tu lbh arif ttg isu ni.  Wink

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
fxstrike
Member
**
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 40

First Payment Gateway using GoldBacked cryptocurre


View Profile
November 26, 2017, 09:45:21 AM
 #927

I plan to bring in 26 Ebit E9 miner and 10 Antminer s9 from china. Any idea if there would be any issues with Customs Malaysia? Any advice would be much appreciated!

Barang mahal tak pernah dibeli orang, baik tanya kastam terus, secara mudahnya kalau bawa secara besar-besaran dan dengan prosedur import rasanya memang ada kena cukai, dari segi dibenarkan bawa masuk ke tidak rasanya tiada masalah, boleh isytiharkan sebagai peralatan komputer ja

Shim
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
November 27, 2017, 01:39:54 AM
 #928

Salam perkenalan dan salam 1 malaysia.
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
November 27, 2017, 04:25:44 AM
 #929

I plan to bring in 26 Ebit E9 miner and 10 Antminer s9 from china. Any idea if there would be any issues with Customs Malaysia? Any advice would be much appreciated!

Barang mahal tak pernah dibeli orang, baik tanya kastam terus, secara mudahnya kalau bawa secara besar-besaran dan dengan prosedur import rasanya memang ada kena cukai, dari segi dibenarkan bawa masuk ke tidak rasanya tiada masalah, boleh isytiharkan sebagai peralatan komputer ja

Betoi cakap bro ni, lbh baik tanya kastam aje (tu cukai mesti kena charge ponya) Lg satu, klu kastam tanya u buat ape dgn mining sets ni - u kena pikir alasan yg baik, sblom jawab kastam utk mengelakkan miner2 kena tahan.

Salam perkenalan dan salam 1 malaysia.

Salam & slmt dtg ke Board Malaysia, bro. Klu ade masa - rajin2lah skit post kat sini yah Smiley

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
zakirazak
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 288
Merit: 100



View Profile WWW
November 27, 2017, 02:38:16 PM
 #930

akhirnya kesini juga menempa dunia baru

zakirazak
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 288
Merit: 100



View Profile WWW
November 27, 2017, 03:02:45 PM
 #931

hmmm, nak tulis juga disini.

aktiviti cryptocoin yang terlibat
*************************
Rainpool (member of Faucethub)
http://rainpool.io/r/4271210
sebelum 20 Nov Btc rain 10K
sekarang dah jadi 3k saja

Merga faucet
faucethub
http://faucethub.io/r/34178
sebulan dalam 200k satoshi boleh lah collect pada waktu lapang

Exchange platform
Cryptopia
https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=zakirazak
best kat sini sbb ada doge dengan minimum untuk trading hanya 1 doge saja
kalau ltc tak silap 1k min, kalau btc dalam 500 satoshi je.
kalau dulu bcn boleh tukar kat sini, tapi sekarang dah kena tendang keluar dari senarai


browser mining
coinpot.co saya mining BCH (malam sampai pagi)
dan btx untuk GPU setakat 5MH tu baru 0.004BTX satu block

kalau minat dengan 1337 coin dan Gulden (NLG)
kita main game ular tapi dia hit jugalah CPU, mining katanya
kalau tak silap 50pcs 1337 sama dgn 1 Doge
Gulden (NLG) pula last kali tukar 0.3NLG dapat juga 25 Doge
https://playforcrypto.com/index.php?action=register&referrer=zakirazak


so itu jelah yang duk buat berkaitan dengan cryptocoin nie,


shafiq07
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
November 28, 2017, 02:02:52 AM
 #932

Salam semua...newbie baru mengadap...akaun lama kene bann...aduhai...sedih rasanya  Embarrassed Embarrassed Embarrassed
shafiq07
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
November 28, 2017, 12:02:24 PM
 #933

PRIVATE CITY
ICO Rahsia yang tidak akan didedahkan ideanya sehingga akhir jualan. Anda akan diberi ganjaran yang besar untuk kepercayaan dan risiko yang anda sanggup galasi

TIADA SIAPA YANG DAPAT MEMBERIKAN SEBARANG MAKLUMAT TENTANG ICO INI.
BAGAIMANAPUN, SETIAP ORANG MASIH BOLEH MELIBATKAN DIRI SECARA ANONYMOUS. PADA PENDAPAT KAMI, INI ADALAH BAGAIMANA CARA PELABURAN ANONYMOUS HARUS DIPRAKTIKKAN

Cryptocurrency telah dilahirkan sebagai satu-satunya mata wang tanpa nama. Ia telah menimbulkan fenomena seperti ICO - isu utama token untuk menarik pelaburan.

Pasukan kami mendapat idea yang sangat menarik, dan kami memutuskan untuk meneroka pasaran.

Bagaimanapun, apa yang kita perlu perhatikan?

Terdapat beberapa idea dan beratus-ratus ICO yang menyalin antara satu sama lain. Deskripsi yang ditulis dengan lebih lanjut mengenai projek-projek itu, "whitepapers", di mana orang terkadang lupa untuk mengubah tajuk draf yang telah mereka salin.

Kemudian kita memahami dengan jelas apa yang harus dilakukan oleh ICO. Sepenuhnya tanpa nama - dari idea untuk penyertaan!

Pasukan kami datang kepada keputusan sebulat suara - untuk melakukannya! Idea kita terikat untuk berjaya, jadi mengapa kita harus membuat persaingan tanpa menyedari rancangan kita?

PRIVATE CITY - RISIKO ATAU NAMA BARU DALAM PELABURAN??


BUTIRAN
Kami ingin memberikan beberapa penjelasan tentang rangka kerja projek kami. ICO sekarang mempunyai struktur yang luar biasa. Di sini anda tidak akan melihat apa-apa nama orang terkenal, apa-apa perkataan besar, tarikh atau keterangan. Kami mengatur semua dengan sengaja. Ia dilakukan untuk menyelamatkan ketinggian peringkat tertinggi. Ketidaksamaan ini menjamin bahawa tiada siapa yang boleh menemui idea kami - dan tiada siapa yang boleh mencuri.

Semasa pemeriksaan projek-projek ICO mempromosikan pasaran, beratus-ratus kes dieksplorasi projek telah ditemui - dan tidak ada salinan sedemikian yang berjaya ketika mula dijalankan. Projek kami sangat berharga bagi kami, dan kami sangat berminat dengan keunikannya. Inilah sebabnya mengapa PRIVATE CITY meletakkan kedudukan tanpa nama sebagai perlindungan asas dan jaminan kejayaan projek.

Kami telah mula bekerja pada projek kami, dan sebarang pelaburan tambahan akan mempercepatkan pembangunannya dan meningkatkan kualitinya. Selepas pelaksanaan dan penerbitan ICO projek kami, anda tidak akan mempunyai keraguan lagi.

Mengambil bahagian dalam projek ini memberi anda peluang nyata untuk mendapatkan sebahagian besar daripada semua token yang dikeluarkan; dan sudah dalam versi beta anda akan dapat menggunakannya dan menaikkan wang tunai yang besar!

PENINGKATAN IDEA PROJEK dan Perkembangan konsep. Keputusan untuk menggunakan ICO sebagai tarikan pelaburan.

2017.11.24 - TOKEN Private City siap sedia untuk dijual.


2018.01.01 - Token sudah tidak dijual.


2018.01.31 - PENERBITAN PROJEK.


2018.06.01 - BETA VERSION PRIVATE.CITY Project memungkinkan untuk menggunakan token dalam versi beta.


2018.09.15 - VERSI STABIL UNUTK PRIVATE.CITY - PCT memasuki pasaran pertukaran asing.

? Bolehkah warga A.S. menyertai ICO?
Ya, mana-mana negara boleh mengambil bahagian dalam ICO sebagai peserta tanpa nama. Kerana ICO sepenuhnya tanpa nama, penglibatannya kemudiannya juga tanpa nama.



Crowdsale 24.11.2017-01.01.2018

Token Specifications
Symbol : PCT
Total Supply : 160.000.000
Decimals : 18
Contract Adress: 0xd9fc693ca2c5cf060d10e182a078a0a4cff1f4d6
Hardcap 21.333 ETH
Bagaimana untuk mengambil bahagian dalam crowdsale?
Pertama sekali hantar ETH ke alamat 0x901f84102829C7462Fa26B1D825F63FeBEBeBFF6
Sila semak semula alamat!
Selepas transaksi yang berjaya anda akan menerima PCT (Tokoh Bandar Swasta) anda.
Untuk setiap ETH anda akan menerima 6000 PCT. Sebagai contoh: jika anda menghantar kami 1.5 ETH anda akan menerima 9000 PCT.
Jika anda ingin menyemak baki PCT anda, anda boleh melakukannya dengan cara ini:
Semak token pada eterscan seperti yang ditunjukkan dalam tangkapan skrin: https://private.city/pic/1.png
ATAU: Semak pada myetherwallet. Anda boleh menambah token khusus mengikut langkah berikut:
1 - pergi ke https://www.myetherwallet.com/#send-transaction
2 - klik butang "Add Custom Token"
3 - masukkan data berikut: 0xd9fc693ca2c5cf060d10e182a078a0a4cff1f4d6, PCT, 18 seperti ditunjukkan dalam tangkapan skrin
https://private.city/pic/2.png
4 - klik butang simpan dan kini anda dapat melihat baki PCT anda
Kami sentiasa di sini untuk membantu - jika anda mempunyai sebarang soalan tidak teragak-agak untuk menghubungi kami melalui e-mel - support@private.city

Program Bounty Cash Back Pertama dengan Ethereum Payout

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2451557

Anda suka wang?
https://www.youtube.com/watch?v=xR3tjp8GnzQ

tigerjack
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile
November 29, 2017, 06:55:15 AM
 #934

    Salam Sekalian,

                                   
Kenapa B2B coin?

Di sini kami mengumumkan crypto coin b2b. Coin ini beraktlamat untuk menyokong pembayaran pantas dalam perniagaan b2b dan mlm.
Perniagaan tersebut masih kekurangan coin untuk seseorang  untuk memulakan perniagaan
tanpa modal yang tinggi.
Platform yang pertama yang kian disokong merupakan laman b2b yang tanpa memerlukan
pengetahuan teknologi yang luas dan diikuti sokogan-sokongan lain.
Kelebihan coin ini ialah ia mampu megekalkan 'difficulty' rendah dalam proses perlombongan yang
tiada sebarang 'premined'.
Dengan bertujuan untuk menwujudkan komuniti yang berkeluasan seperti perniagaan
b2b dan mlm serta mudah difahami dan untuk pengetahuaan umum.
Sokongan untuk perniagaan B2B/B2C/MLM yang tersedia ialah 'wallet GUI' dan 'WEB'.
Platform yang sama seperti wordpress/wix masih dalam process yang akan akan membenarkan seseorang menwujudkan komponen dan teknologi untuk kegunaan pribadi atau dijual,
kegunaan persendirian, penduaan, ... saya sebagai CEO of b2bcoin.xyz dan pemaju yang berpengalaman lebih dari 10 tahun,  berasakan perisian automatik yang masih tiada dalam pasaran, dengan B2B kami akan memebuat perisisan sedemikian yang berpatututan untuk peruncit, penjual dan pembeli untuk memasuki pasaran jaringan sejagat (W.W.W).

                                  Spesifikasi B2B coin

Prove of work
Tiada Premined
Tiada ICO
Algorithm: Cryptonight
----------------------------------------------------------------------------------
B2B - ialah kilang jual ke stor
 B2C - ialah stor jual ke palanggan
MLM -  ialah (Multi Level Marketing) ia didapati secara percuma ketika anda mempasarkannya
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Laman Web                      https://b2bcoin.xyz
Mining Pool                      https://pool.b2bcoin.ml


                                           Peranan dan masalah B2B yang boleh ditangani

Kewujudtan cryptocurrecy B2b  ialah menangani dan membenarkan pemulaan portal web yang mengikut pelbagai penyesuaian tanpa kos yang tinggi dan masalah kekurangan pengatahuuan  teknikal.
Kami akan mewujudkan komuniti yang luas dan kini telah melebihi dari 70 ahli yang aktif dari seluruh dunia dengan maktalamat jalas berserta dengan keluasan market MLM dan B2B, kami akan memastikan platform bisnes 'front-end' kami mudah difahami dan stabil untuk kegunaan umum.
Dengan 'GUI wallet' dan 'Web wallet' yang talah disiap sedia dan platform B2B yang akan disediakan, anda boleh membuat perbandingan dengan wordpress dan wix. Seperti yang diumumkan B2B coin akan menyediakan komponen untuk pelaggan kami yang mudah diselaraskan dengan fungsi kegunaan yang diperlukan.
Sebagai pemaju dan perunding yang berpengalaman lebih dari 10 tahun, kami akan memainkan peranan sebagai 'back-end' untuk web portal automatik yang akan kami sediakan kerana kami sedar bertapa luas pasaranya dan potensi yang ada jika ia disebarkan dengan betul.

Pertandingan - mula 16-10-2017 sehingga 1-12-2017.
•   Hadiah Pertama : 7000 coins
•   Hadiah Kedua : 3000 coins
        Hadiah Ketiga : 1000 coins

Kami menyediakan tambahan + 3k untuk pemenang banner musim.....

Tugas:
Kami memerlukan banner pasaran B2B


Banner:
Kami memerlukan banner format:
•   250 x 250 – Square
•   200 x 200 – Small Square
•   468 x 60 – Banner
•   728 x 90 – Leaderboard
•   300 x 250 – Inline Rectangle
•   336 x 280 – Large Rectangle
•   120 x 600 – Skyscraper
•   160 x 600 – Wide Skyscraper
•   300 x 600 – Half-Page Ad

Fail yang diperlukan boleh dimuat turun DISINI, guna logo(B square) dan mengikut imaginasi anda.
Warna yang ditetapkan: https://b2bcoin.xyz/binaries/palette.pdf

Feature dalam proses:
•    GUI wallet hampir siap cuma ada sikit 'bug'.
Exchange : Dalam proses untuk memilih 'exchange' yang sesuai.

Features tersedia:
•    Daemon coin https://b2bcoin.xyz/
•   GUI dan command line wallet https://b2bcoin.xyz/
•   Web wallet https://wallet.b2bcoin.xyz/
•   Pool http://pool.b2bcoin.ml/
Integrated blockchain http://pool.b2bcoin.ml/#blockchain_blocks

B2b coin akan menggunakan 'Cryptonoto private blockchain (forknote based)',  'config' boleh didapati dan untuk muat turun binari, sila layar https://b2bcoin.xyz/ (tiada 'copy paste' diperlukan) 'shell scripts' dalam binari (untuk sekarang) untuk memulakan 'deamon' dan 'simple wallet' jangan bimbang, binari 'windows' tersedia tetapi 'batch script' tetap akan diadakan.

POOL
•   http://pool.b2bcoin.ml/ - bayaran minima 0.01
•   http://b2b.pools.e-scavo.net.ar - bayaran minima 0.5
•   http://b2b.kiramine.com - bayaran minima 1

link serbaguna:
•   Website : https://b2bcoin.xyz/
•   Pool : http://pool.b2bcoin.ml/

•   Binari Linux  64 bit: https://b2bcoin.xyz/binaries/b2bcoin-linux.zip
•   Binari Mac 64 bit: https://b2bcoin.xyz/binaries/b2bcoin-mac.zip
•   Binari binaries 64 bit: https://b2bcoin.xyz/binaries/b2bcoin-windows-64.zip
•   Mac wallet : https://b2bcoin.xyz/wallets/b2bcoin-wallet-mac.dmg
•   Windows wallet 64 bit : https://b2bcoin.xyz/wallets/b2bcoin-wallet-windows-64.zip
      Web wallet:  https://wallet.b2bcoin.xyz/#/login

SOKONGAN TELEGRAM : https://t.me/joinchat/Fxlb2Qw8ivAta7iYgM0Wiw

JAMINAN KESELAMATAM:
•   http://safeweb.norton.com/report/show?url=b2bcoin.ml

DERMA:
Alamat dermaan B2B untuk pegasingan 'bounty'
68cQogr4MdxLDLPh9QdGPUYp1CNUX2xDGW5nvpQ4v2a86ymm9jdokwFQAaU5CvAdDTY4QC45CKnwBTA ck7Spja6tKsPYFdz

Dermaan adalah untuk pembayaran memasuki 'exchange' dan persedia infrastruktur.
BTC : 1E8eqLxrR9GtkZBNW2hwL6MjLBhCiZdoqS
LTC : LTxYayXRs9Cm6rjfJKFh862GF7DgXecgx8

PS: segala sokongan dialu-alukan

Yang iklas,
Pasukan B2B
CEO Olivier Sinnaeve @ b2bcoin.ml

Owner @ java-developer.be[/list]
shafiq07
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
November 30, 2017, 02:36:29 AM
 #935

Dah macam sunyi jer thread ni skang...mcm mana nak masuk main thread ni...ahahahah
KOZO
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 143
Merit: 100


TRF DAG, EARN & LIVE WITH IT. JOIN ME


View Profile
November 30, 2017, 04:09:23 AM
 #936

BTCBTCBTCBTCBTC = MYR50K.... Grin Grin Grin

KOZO
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 143
Merit: 100


TRF DAG, EARN & LIVE WITH IT. JOIN ME


View Profile
December 02, 2017, 03:59:25 AM
 #937

Dah macam sunyi jer thread ni skang...mcm mana nak masuk main thread ni...ahahahah



semua members kat sini patut buat promosi dengan apa sekali pun untuk menarik lebih ramai peminat bitcoin untuk menceriakan thread Malaysia
 Grin Grin Roll Eyes Cool

KOZO
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 143
Merit: 100


TRF DAG, EARN & LIVE WITH IT. JOIN ME


View Profile
December 03, 2017, 07:02:26 AM
 #938

ok sekarang kita simpan dulu niBTC HODL sementara padi masak. kita tuai @MYR100K kalau tidak pun MYR500K.Siapa nak?

salam ceria bitcoiners... Grin Grin Grin

shafiq07
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
December 03, 2017, 01:27:24 PM
 #939

Hahah..harap cecah la harga tu...harap jugak BNM tak kacaulah nnt
KOZO
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 143
Merit: 100


TRF DAG, EARN & LIVE WITH IT. JOIN ME


View Profile
December 04, 2017, 06:14:16 AM
 #940

iya bro shafiq07... cecah juga tu, tapi kena sabar menunggu lah bro. BNM kacau bitcoin? sy rasa tak lah. macam mana nak tax dengan bitcoin kecuali kita ada duit fiat yg banyak dalam akaun bank ler.. kan.. Grin Grin Grin Cry

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!