Bitcoin Forum
May 16, 2021, 09:27:25 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 »
  Print  
Author Topic: Malaysia  (Read 724770 times)
CoderTerganteng
Member
**
Offline Offline

Activity: 274
Merit: 11


View Profile
April 11, 2018, 02:44:39 PM
 #1281

Diam plk harimau ni, duk cari kesalahan org. je... dengki la tu, kurang2 kn lah prangai gitu encik harimau
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
HarimauMalaysia
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 47
Merit: 0


View Profile
April 11, 2018, 07:02:52 PM
 #1282

Diam plk harimau ni, duk cari kesalahan org. je... dengki la tu, kurang2 kn lah prangai gitu encik harimau

Bukan dengki Pak, cukup2lah dgn buat translasi bahasa Indonesia, bagi lah kpd org lain pulak. Org lain pun nak carik makan jugak.  Sy sudah apply banyak translation tp tak dapat sebab ramai imposter yg buat Malaysian translation.  Nanti sy akan gunakan portfolio CoderTergantang apa dia rasa?  Lagipun kerja yg tak jujur ni pun akan mati cepat.
CoderTerganteng
Member
**
Offline Offline

Activity: 274
Merit: 11


View Profile
April 11, 2018, 08:56:06 PM
 #1283

Diam plk harimau ni, duk cari kesalahan org. je... dengki la tu, kurang2 kn lah prangai gitu encik harimau

Bukan dengki Pak, cukup2lah dgn buat translasi bahasa Indonesia, bagi lah kpd org lain pulak. Org lain pun nak carik makan jugak.  Sy sudah apply banyak translation tp tak dapat sebab ramai imposter yg buat Malaysian translation.  Nanti sy akan gunakan portfolio CoderTergantang apa dia rasa?  Lagipun kerja yg tak jujur ni pun akan mati cepat.
aik! xyah acah2 bhsa indo la, nak tau tak knp apply x dpt? sbb malaysian punya xde bord lg, just berbalas komen gini.. lgpun ko apply kt token & ico section.. aku punya apply kt masternode coin je.. tu pun nak kecoh, ok ni aku nak explain Smiley aku org malaysia, dan aku jgk blh bertutur bahasa indo, apa masalah nya.. lgpun thread yg aku translated  tu bukan ico pnya kan... Smiley merata2 ye ko post id aku, dkt tmpt aku translate pun ko post.. Melayu gini lah hahaah, Fhm sgt dah sifat dia..
CoderTerganteng
Member
**
Offline Offline

Activity: 274
Merit: 11


View Profile
April 11, 2018, 09:04:23 PM
 #1284

Diam plk harimau ni, duk cari kesalahan org. je... dengki la tu, kurang2 kn lah prangai gitu encik harimau

 Sy sudah apply banyak translation tp tak dapat sebab ramai imposter yg buat Malaysian
Hahaha, takyah apply untuk project bsr2 bro, malaysian blm ada official board cam indonesian lg, sbb tu diorang jarang accept,
aku buat untuk project kecik2 ja bosku,
HarimauMalaysia
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 47
Merit: 0


View Profile
April 11, 2018, 09:53:51 PM
 #1285

Kalau pun cuma buat masternode sajapun, cukup2lah dgn bahsa Indonesia tu Pak, jangan greedy.  Ramai lagi kat sini yang buat translation masternode ke bhs Malaysia contoh macam zulrayyan, zulrahman, Kualalump9, Dodolahi.  

Kalau nak buat jugak translation ke bhs Malasysia belajarlah dulu drp Zulrayyan, walaupun dia newbie, tp bahasa dia bagus, mudah dibaca dan translationnya berkualiti tinggi.  Sy pun tgh belajar drpada Zulrayyan.
CoderTerganteng
Member
**
Offline Offline

Activity: 274
Merit: 11


View Profile
April 11, 2018, 10:19:03 PM
 #1286

Kalau pun cuma buat masternode sajapun, cukup2lah dgn bahsa Indonesia tu Pak, jangan greedy.  Ramai lagi kat sini yang buat translation masternode ke bhs Malaysia contoh macam zulrayyan, zulrahman, Kualalump9, Dodolahi.  

Kalau nak buat jugak translation ke bhs Malasysia belajarlah dulu drp Zulrayyan, walaupun dia newbie, tp bahasa dia bagus, mudah dibaca dan translationnya berkualiti tinggi.  Sy pun tgh belajar drpada Zulrayyan.
Dah xde orang nk reserve bahasa tu, aku ambik lerr!! najib betol ahahah,
HarimauMalaysia
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 47
Merit: 0


View Profile
April 12, 2018, 12:31:31 AM
 #1287

Kalau macam tu ikutlah apa yang awak rasa patut, sy xnak mati cepat kalau dengki kat orang.  Cuma buatlah translation to elok2 supaya mudah dibaca.  But from now on whatever masternode yg awak reserve sy pun akan reserve juga.  Nampak gampang translasi masternode tak perlu translate gambar, cuma teks sahaja, jd tak perlu pandai photoshop sy akan follow postings awak setiap hari untuk cari kerja sebab sy kurang kerjaan.
CoderTerganteng
Member
**
Offline Offline

Activity: 274
Merit: 11


View Profile
April 12, 2018, 01:40:02 AM
 #1288

Kalau macam tu ikutlah apa yang awak rasa patut, sy xnak mati cepat kalau dengki kat orang.  Cuma buatlah translation to elok2 supaya mudah dibaca.  But from now on whatever masternode yg awak reserve sy pun akan reserve juga.  Nampak gampang translasi masternode tak perlu translate gambar, cuma teks sahaja, jd tak perlu pandai photoshop sy akan follow postings awak setiap hari untuk cari kerja sebab sy kurang kerjaan.
hahaha, ye ye! Cheesy Assalam Bosku Smiley
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
April 12, 2018, 05:22:57 PM
 #1289

Harap berdamai semua dan jangan gaduh-gaduh pasal translation...rezeki masing-masing akan sentiasa ada di mana-mana dan pada bila-bila masa sahaja...tetapi kenalah pandai dan rajin mencarinya.  Kalau nak belajar tentang translation sila ikut saya.  Saya dah buat translation untuk hampir 20 ICO.  Saya belum mencuba Masternode translation, dan besar kemungkinan tidak akan menceburkan diri ke bidang Masternode.  Projek translation ini sebenarnya tidak semudah yang disangkakan.  Contohnya, saya mengambil masa 6 hari untuk menterjemahkan 50 mukasurat Whitepaper Thinkcoin.  Dan belum tentu akan mendapatkan hasilnya yang harus ditunggu beberapa bulan lagi.

Sila baca di sini:  https://drive.google.com/file/d/1R4v8O_EvFCkTAQZ38S3s5QaGcIeYfMYt/view


csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
CoderTerganteng
Member
**
Offline Offline

Activity: 274
Merit: 11


View Profile
April 12, 2018, 11:33:36 PM
 #1290

Harap berdamai semua dan jangan gaduh-gaduh pasal translation...rezeki masing-masing akan sentiasa ada di mana-mana dan pada bila-bila masa sahaja...tetapi kenalah pandai dan rajin mencarinya.  Kalau nak belajar tentang translation sila ikut saya.  Saya dah buat translation untuk hampir 20 ICO.  Saya belum mencuba Masternode translation, dan besar kemungkinan tidak akan menceburkan diri ke bidang Masternode.  Projek translation ini sebenarnya tidak semudah yang disangkakan.  Contohnya, saya mengambil masa 6 hari untuk menterjemahkan 50 mukasurat Whitepaper Thinkcoin.  Dan belum tentu akan mendapatkan hasilnya yang harus ditunggu beberapa bulan lagi.

Sila baca di sini:  https://drive.google.com/file/d/1R4v8O_EvFCkTAQZ38S3s5QaGcIeYfMYt/view


x gaduh bos, geram hati tgk ad org post id kata aku ni menipu apa semua.. dkt tmpat aku translate pun dia post gak, tersekat punca rezeki, dia nk translate tp x rajin cari mmg la,,, zzzz xpe la bukan rezeki saya...
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
April 13, 2018, 09:13:18 AM
 #1291

Harap berdamai semua dan jangan gaduh-gaduh pasal translation...rezeki masing-masing akan sentiasa ada di mana-mana dan pada bila-bila masa sahaja...tetapi kenalah pandai dan rajin mencarinya.  Kalau nak belajar tentang translation sila ikut saya.  Saya dah buat translation untuk hampir 20 ICO.  Saya belum mencuba Masternode translation, dan besar kemungkinan tidak akan menceburkan diri ke bidang Masternode.  Projek translation ini sebenarnya tidak semudah yang disangkakan.  Contohnya, saya mengambil masa 6 hari untuk menterjemahkan 50 mukasurat Whitepaper Thinkcoin.  Dan belum tentu akan mendapatkan hasilnya yang harus ditunggu beberapa bulan lagi.

Sila baca di sini:  https://drive.google.com/file/d/1R4v8O_EvFCkTAQZ38S3s5QaGcIeYfMYt/view


x gaduh bos, geram hati tgk ad org post id kata aku ni menipu apa semua.. dkt tmpat aku translate pun dia post gak, tersekat punca rezeki, dia nk translate tp x rajin cari mmg la,,, zzzz xpe la bukan rezeki saya...

Sabar-sabar...

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
April 13, 2018, 09:16:29 AM
 #1292

Perhatian:  ICO di atas hanyalah untuk bacaan orang dewasa sahaja.  Kanak-kanak tidak dibenarkan untuk membaca.


Pautan Untuk Kertas Putih Bahasa Malaysia (Link To Malaysian Language Whitepaper):  https://drive.google.com/file/d/1K7Vyux-rkWB-jPmBjW1KhgE-GR64zghF/view

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
CoderTerganteng
Member
**
Offline Offline

Activity: 274
Merit: 11


View Profile
April 13, 2018, 03:53:15 PM
 #1293

Perhatian:  ICO di atas hanyalah untuk bacaan orang dewasa sahaja.  Kanak-kanak tidak dibenarkan untuk membaca.


Pautan Untuk Kertas Putih Bahasa Malaysia (Link To Malaysian Language Whitepaper):  https://drive.google.com/file/d/1K7Vyux-rkWB-jPmBjW1KhgE-GR64zghF/view

Terbaik Bro Jitra, Rajin betul translate whitepaper...  Smiley skrng aku dh xleh nk buat translation.. Hmmm Sad Keep it up, harap2 la Theymos ad buat section untuk malaysia
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
April 13, 2018, 06:24:06 PM
Last edit: April 13, 2018, 06:53:33 PM by Jitra
 #1294

Perhatian:  ICO di atas hanyalah untuk bacaan orang dewasa sahaja.  Kanak-kanak tidak dibenarkan untuk membaca.


Pautan Untuk Kertas Putih Bahasa Malaysia (Link To Malaysian Language Whitepaper):  https://drive.google.com/file/d/1K7Vyux-rkWB-jPmBjW1KhgE-GR64zghF/view

Terbaik Bro Jitra, Rajin betul translate whitepaper...  Smiley skrng aku dh xleh nk buat translation.. Hmmm Sad Keep it up, harap2 la Theymos ad buat section untuk malaysia

Thank you bro... nko buat larr akaun baru yang bersih.  Tunggu sampai dapat Jr. Member dan apply Masternode translation yang nko suka buat, tapi ramai jugak newbie yang buat Masternodes tak perlu Jr. Member...tapi ICO susah sikitlah....  Portfolio nko kan dah ada. Experience dah ada.  Apa nak risaunya.  Takde masalah kat situ.  Yang ada masalahnya kalau tak pernah ada pengalaman. Don't worry aku tak interested kat Masternode translation....

Jangan guna akaun itu untuk translation pelbagai language contohnya Indonesia dan Malaysia, walaupun kita semua multi-language.  Aku tak ada anti sapa-sapa tapi kalau tengok mamat mana-mana cuba nak grab banyak language rasa geram jugak laar..., terutamanya Malaysia dan Indonesia nie selalunya ada sibling rivalry.  Berjiran nie memang susah.  Tak tau laar kalau Bitcointalk bagi buat banyak akaun, kalau 2 akaun mungkin boleh, lebih pada tu aku tak tau laar.., aku orang baru.

Dan jangan link kan akaun baru tu pada mana-mana akaun atau hantar sMerit kepada akaun lain...aku tengok akaun nko ada negative trust daripada Vod pasal sMerit, peciternya tu...?  Vod tu sapa, Lauda tu sapa, macam powerr jerr depa tu? Tak perlu sMerit kalau nak buat translation. Junior member pun boleh join bounty.  Hanya Fxstrike saja yang risau pasal sMerit nie.  Aku okayy jer masa tak ada Merit pun masih dapat.  Susah sikit kalau newbie tapi rezeki masing-masing ada di mana-mana dan pada bila-bila masa.  


csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
April 13, 2018, 06:29:02 PM
Last edit: April 13, 2018, 06:45:33 PM by Jitra
 #1295

First Trading Platform from SINGAPORE/MALAYSIA. Official website http://www.tower-mwshop.com
We have  companies in Australia, New Zealand, Singapore and Malaysia. And our agent all over China. WE  provide foreign exchange/cryptocurrency and other trading instruments.  Transaction money with local currency, C 2 C mode , Welcome to join the channel.
  QQ customer service 1927728425. WeChat Customer Service -towermanagement .QQ Group Number -329532230.                                                                                 Telegram Group--https://t.me/joinchat/Go7i7w12p5LsQKjonnRyTQ

How to withdraw money from Cryptocurrency to Malaysian ringgit?  Is there any bank in Malaysia or Singapore I can direct deposit my withdrawals from the exchange or Trading Platform?

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
airdropweeknd
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
April 13, 2018, 09:59:58 PM
 #1296

zf
CoderTerganteng
Member
**
Offline Offline

Activity: 274
Merit: 11


View Profile
April 14, 2018, 02:25:18 AM
 #1297

Perhatian:  ICO di atas hanyalah untuk bacaan orang dewasa sahaja.  Kanak-kanak tidak dibenarkan untuk membaca.


Pautan Untuk Kertas Putih Bahasa Malaysia (Link To Malaysian Language Whitepaper):  https://drive.google.com/file/d/1K7Vyux-rkWB-jPmBjW1KhgE-GR64zghF/view

Terbaik Bro Jitra, Rajin betul translate whitepaper...  Smiley skrng aku dh xleh nk buat translation.. Hmmm Sad Keep it up, harap2 la Theymos ad buat section untuk malaysia

Thank you bro... nko buat larr akaun baru yang bersih.  Tunggu sampai dapat Jr. Member dan apply Masternode translation yang nko suka buat, tapi ramai jugak newbie yang buat Masternodes tak perlu Jr. Member...tapi ICO susah sikitlah....  Portfolio nko kan dah ada. Experience dah ada.  Apa nak risaunya.  Takde masalah kat situ.  Yang ada masalahnya kalau tak pernah ada pengalaman. Don't worry aku tak interested kat Masternode translation....

Jangan guna akaun itu untuk translation pelbagai language contohnya Indonesia dan Malaysia, walaupun kita semua multi-language.  Aku tak ada anti sapa-sapa tapi kalau tengok mamat mana-mana cuba nak grab banyak language rasa geram jugak laar..., terutamanya Malaysia dan Indonesia nie selalunya ada sibling rivalry.  Berjiran nie memang susah.  Tak tau laar kalau Bitcointalk bagi buat banyak akaun, kalau 2 akaun mungkin boleh, lebih pada tu aku tak tau laar.., aku orang baru.

Dan jangan link kan akaun baru tu pada mana-mana akaun atau hantar sMerit kepada akaun lain...aku tengok akaun nko ada negative trust daripada Vod pasal sMerit, peciternya tu...?  Vod tu sapa, Lauda tu sapa, macam powerr jerr depa tu? Tak perlu sMerit kalau nak buat translation. Junior member pun boleh join bounty.  Hanya Fxstrike saja yang risau pasal sMerit nie.  Aku okayy jer masa tak ada Merit pun masih dapat.  Susah sikit kalau newbie tapi rezeki masing-masing ada di mana-mana dan pada bila-bila masa.  


Vod Lauda tu org lama bro, Dari 2011 duk sini rasa nya.. Ok bro, thanks advice
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
April 14, 2018, 05:01:08 AM
 #1298

ICO buat masa sekarang agak kurang hangat berbanding beberapa bulan yang lepas.

Sementara itu, macam mana nak dapatkan "merit" yeah?

Saya cuba tumpukan untuk Merit posting di thread Malaysia ne saja, sebab orang lain tak akan Merit posting di sini, cuma pastikan post tu yang bermakna dan membantu orang lain

Hello Fxstrike peciterrr? Lama tak nampak kat sini... wahhh dah banyak sMerit dia dapat sebab tu sibok kot, from under 20 Merits to 36 now....power2, tahniah!  Sekali sekala datang lerr kat board Malaysia ni...

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
April 14, 2018, 05:38:24 AM
 #1299

Perhatian:  ICO di atas hanyalah untuk bacaan orang dewasa sahaja.  Kanak-kanak tidak dibenarkan untuk membaca.


Pautan Untuk Kertas Putih Bahasa Malaysia (Link To Malaysian Language Whitepaper):  https://drive.google.com/file/d/1K7Vyux-rkWB-jPmBjW1KhgE-GR64zghF/view

Terbaik Bro Jitra, Rajin betul translate whitepaper...  Smiley skrng aku dh xleh nk buat translation.. Hmmm Sad Keep it up, harap2 la Theymos ad buat section untuk malaysia

Thank you bro... nko buat larr akaun baru yang bersih.  Tunggu sampai dapat Jr. Member dan apply Masternode translation yang nko suka buat, tapi ramai jugak newbie yang buat Masternodes tak perlu Jr. Member...tapi ICO susah sikitlah....  Portfolio nko kan dah ada. Experience dah ada.  Apa nak risaunya.  Takde masalah kat situ.  Yang ada masalahnya kalau tak pernah ada pengalaman. Don't worry aku tak interested kat Masternode translation....

Jangan guna akaun itu untuk translation pelbagai language contohnya Indonesia dan Malaysia, walaupun kita semua multi-language.  Aku tak ada anti sapa-sapa tapi kalau tengok mamat mana-mana cuba nak grab banyak language rasa geram jugak laar..., terutamanya Malaysia dan Indonesia nie selalunya ada sibling rivalry.  Berjiran nie memang susah.  Tak tau laar kalau Bitcointalk bagi buat banyak akaun, kalau 2 akaun mungkin boleh, lebih pada tu aku tak tau laar.., aku orang baru.

Dan jangan link kan akaun baru tu pada mana-mana akaun atau hantar sMerit kepada akaun lain...aku tengok akaun nko ada negative trust daripada Vod pasal sMerit, peciternya tu...?  Vod tu sapa, Lauda tu sapa, macam powerr jerr depa tu? Tak perlu sMerit kalau nak buat translation. Junior member pun boleh join bounty.  Hanya Fxstrike saja yang risau pasal sMerit nie.  Aku okayy jer masa tak ada Merit pun masih dapat.  Susah sikit kalau newbie tapi rezeki masing-masing ada di mana-mana dan pada bila-bila masa.  


Vod Lauda tu org lama bro, Dari 2011 duk sini rasa nya.. Ok bro, thanks advice

Masternodes translation nie dibayar macam mana? Bukan ERC20 token kan?

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
CoderTerganteng
Member
**
Offline Offline

Activity: 274
Merit: 11


View Profile
April 14, 2018, 06:56:48 AM
 #1300

Perhatian:  ICO di atas hanyalah untuk bacaan orang dewasa sahaja.  Kanak-kanak tidak dibenarkan untuk membaca.


Pautan Untuk Kertas Putih Bahasa Malaysia (Link To Malaysian Language Whitepaper):  https://drive.google.com/file/d/1K7Vyux-rkWB-jPmBjW1KhgE-GR64zghF/view

Terbaik Bro Jitra, Rajin betul translate whitepaper...  Smiley skrng aku dh xleh nk buat translation.. Hmmm Sad Keep it up, harap2 la Theymos ad buat section untuk malaysia

Thank you bro... nko buat larr akaun baru yang bersih.  Tunggu sampai dapat Jr. Member dan apply Masternode translation yang nko suka buat, tapi ramai jugak newbie yang buat Masternodes tak perlu Jr. Member...tapi ICO susah sikitlah....  Portfolio nko kan dah ada. Experience dah ada.  Apa nak risaunya.  Takde masalah kat situ.  Yang ada masalahnya kalau tak pernah ada pengalaman. Don't worry aku tak interested kat Masternode translation....

Jangan guna akaun itu untuk translation pelbagai language contohnya Indonesia dan Malaysia, walaupun kita semua multi-language.  Aku tak ada anti sapa-sapa tapi kalau tengok mamat mana-mana cuba nak grab banyak language rasa geram jugak laar..., terutamanya Malaysia dan Indonesia nie selalunya ada sibling rivalry.  Berjiran nie memang susah.  Tak tau laar kalau Bitcointalk bagi buat banyak akaun, kalau 2 akaun mungkin boleh, lebih pada tu aku tak tau laar.., aku orang baru.

Dan jangan link kan akaun baru tu pada mana-mana akaun atau hantar sMerit kepada akaun lain...aku tengok akaun nko ada negative trust daripada Vod pasal sMerit, peciternya tu...?  Vod tu sapa, Lauda tu sapa, macam powerr jerr depa tu? Tak perlu sMerit kalau nak buat translation. Junior member pun boleh join bounty.  Hanya Fxstrike saja yang risau pasal sMerit nie.  Aku okayy jer masa tak ada Merit pun masih dapat.  Susah sikit kalau newbie tapi rezeki masing-masing ada di mana-mana dan pada bila-bila masa.  


Vod Lauda tu org lama bro, Dari 2011 duk sini rasa nya.. Ok bro, thanks advice

Masternodes translation nie dibayar macam mana? Bukan ERC20 token kan?
Dia translation thread jgk, tp simple... dia byr pakai coin dia... sy stored wallet kt rdp Smiley jimat sikit data stored heehe...
Pages: « 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!