Bitcoin Forum
May 08, 2021, 12:43:19 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 »
  Print  
Author Topic: Malaysia  (Read 716653 times)
PokpijanNetwork
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
November 07, 2017, 12:47:10 PM
 #881

Hello! Smiley

Salam bro, slmt dtg ke ruangan Malaysia. Sila baca tu forum guideline dulu, lps tu baru pos yah  Smiley

Wilhb81 dah boleh jadi mod untuk malaysia punya thread ni..ahahaha

lmao bro, sy ni hanya aktif aje, kalo nak jadi mod - tu kena mintak izin Thymos/Cyrus dulu  Grin

Haha.. wilhb rumah kite dkt jer.. bile nk ajak lepak2.. boleh la menuntut ilmu sikit2...

Bro, u tinggal kat mane ya? Klu kat Cheras & Kajang area - mmg dekatlah haha. Klu ade masa nnt, blh lepak2 & tukar pendpt Cheesy

Cheras jgk la.. dkt blkg cheras central jer.. nti roger2 la..
1620477799
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1620477799

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1620477799
Reply with quote  #2

1620477799
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1620477799
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1620477799

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1620477799
Reply with quote  #2

1620477799
Report to moderator
1620477799
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1620477799

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1620477799
Reply with quote  #2

1620477799
Report to moderator
1620477799
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1620477799

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1620477799
Reply with quote  #2

1620477799
Report to moderator
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
November 07, 2017, 01:09:00 PM
 #882

Hello! Smiley

Salam bro, slmt dtg ke ruangan Malaysia. Sila baca tu forum guideline dulu, lps tu baru pos yah  Smiley

Wilhb81 dah boleh jadi mod untuk malaysia punya thread ni..ahahaha

lmao bro, sy ni hanya aktif aje, kalo nak jadi mod - tu kena mintak izin Thymos/Cyrus dulu  Grin

Haha.. wilhb rumah kite dkt jer.. bile nk ajak lepak2.. boleh la menuntut ilmu sikit2...

Bro, u tinggal kat mane ya? Klu kat Cheras & Kajang area - mmg dekatlah haha. Klu ade masa nnt, blh lepak2 & tukar pendpt Cheesy

Cheras jgk la.. dkt blkg cheras central jer.. nti roger2 la..

Oh cam tu dkt aje. Cheras Central ni dah lama X perg sana, lepas tamat kolej lol OK, klu I ade singgah ke sana, I gitau U

PS: Ape Username bro kat FGC group ya?

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
November 08, 2017, 12:53:19 PM
 #883

boleh sape2 bagitau...berapa post untuk upgrade ye. terima kasih

30aktiviti untuk upgrade ke Jr. Member
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
November 09, 2017, 02:28:58 AM
 #884

Jangan lupa semua join Airdrop baru akan release dalam pukul 1 nnt...good luck..  Grin Grin Grin
PokpijanNetwork
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
November 09, 2017, 12:30:52 PM
 #885

Hello! Smiley

Salam bro, slmt dtg ke ruangan Malaysia. Sila baca tu forum guideline dulu, lps tu baru pos yah  Smiley

Wilhb81 dah boleh jadi mod untuk malaysia punya thread ni..ahahaha

lmao bro, sy ni hanya aktif aje, kalo nak jadi mod - tu kena mintak izin Thymos/Cyrus dulu  Grin

Haha.. wilhb rumah kite dkt jer.. bile nk ajak lepak2.. boleh la menuntut ilmu sikit2...

Bro, u tinggal kat mane ya? Klu kat Cheras & Kajang area - mmg dekatlah haha. Klu ade masa nnt, blh lepak2 & tukar pendpt Cheesy

Cheras jgk la.. dkt blkg cheras central jer.. nti roger2 la..

Oh cam tu dkt aje. Cheras Central ni dah lama X perg sana, lepas tamat kolej lol OK, klu I ade singgah ke sana, I gitau U

PS: Ape Username bro kat FGC group ya?

Mention @izanjahri sy la tu  Grin
NitroToken
Member
**
Offline Offline

Activity: 258
Merit: 10


View Profile WWW
November 09, 2017, 01:20:06 PM
 #886

Hello!

Some news that might be of interest to you! NITRO token was announced as a key partner for MDEC (Malaysia Digital Economy Corporation).

The announcement was made during Level Up KL 2017, a major regional game conference.

More details here:

https://medium.com/@NitroToken/malaysian-government-agency-mdec-announced-nitro-as-partner-for-game-industry-f11348fba4e7

wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
November 09, 2017, 02:06:17 PM
 #887

Jangan lupa semua join Airdrop baru akan release dalam pukul 1 nnt...good luck..  Grin Grin Grin

Woah, tu airdrop mmg awesome, hrp2 kpd semua yg dah join tu blh dpt manfaat drpd airdrop. All the best for everyone~

Hello! Smiley

Salam bro, slmt dtg ke ruangan Malaysia. Sila baca tu forum guideline dulu, lps tu baru pos yah  Smiley

Wilhb81 dah boleh jadi mod untuk malaysia punya thread ni..ahahaha

lmao bro, sy ni hanya aktif aje, kalo nak jadi mod - tu kena mintak izin Thymos/Cyrus dulu  Grin

Haha.. wilhb rumah kite dkt jer.. bile nk ajak lepak2.. boleh la menuntut ilmu sikit2...

Bro, u tinggal kat mane ya? Klu kat Cheras & Kajang area - mmg dekatlah haha. Klu ade masa nnt, blh lepak2 & tukar pendpt Cheesy

Cheras jgk la.. dkt blkg cheras central jer.. nti roger2 la..

Oh cam tu dkt aje. Cheras Central ni dah lama X perg sana, lepas tamat kolej lol OK, klu I ade singgah ke sana, I gitau U

PS: Ape Username bro kat FGC group ya?

Mention @izanjahri sy la tu  Grin

Oh, best lah tu bro. Klu ade masa nnt, kita blh lepak2 bersama ni Cheesy

Hello!

Some news that might be of interest to you! NITRO token was announced as a key partner for MDEC (Malaysia Digital Economy Corporation).

The announcement was made during Level Up KL 2017, a major regional game conference.

More details here:

https://medium.com/@NitroToken/malaysian-government-agency-mdec-announced-nitro-as-partner-for-game-industry-f11348fba4e7

First of all, congratulation to NITRO token for being announced as a key partner for MDEC.

Secondly, next time if you want to post in Malaysia's board, please consider to post in Bahasa Malaysia, rather than English.

Thank you very much~

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
Maximusu
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 34
Merit: 0


View Profile
November 09, 2017, 05:22:00 PM
 #888


The B2X Trade Between Charlie Lee and Others Isn’t Completely off yet As SegWit2x Fork Will Happen
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
November 10, 2017, 02:38:44 AM
 #889

ok boss nnt sy akan tgk,,, tp msih blur jgk thread malaysia ni.. sbb x macam indo punya

Salam bro, I bukan boss ni, same dgn u - hanya sorg member yg lbh aktif skit kat Malaysia's thread ni. Cheesy

Mmg thread ni X macam Indo ponya, sebab mereka tu "Main board" - kita ponya ni masih kat "Sub board". Jd, kita kena rajin post ni  Cheesy

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
NitroToken
Member
**
Offline Offline

Activity: 258
Merit: 10


View Profile WWW
November 10, 2017, 09:21:49 AM
 #890


Baiklah. Kami akan gunakan Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris untuk mesej-mesej masa depan.

Noted, we will post in english and bahasa going forward.

Ikhsan85
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
November 10, 2017, 12:16:32 PM
 #891


Baiklah. Kami akan gunakan Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris untuk mesej-mesej masa depan.

Noted, we will post in english and bahasa going forward.


bahasa melayu senang paham hehehe
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
November 10, 2017, 12:51:02 PM
 #892


Baiklah. Kami akan gunakan Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris untuk mesej-mesej masa depan.

Noted, we will post in english and bahasa going forward.


Baik kekalkan bahasa malaysia jer dekat sini...nnt mod tgk aktif org malaysia...mana la taw boleh naik ke main board...  Cheesy Cheesy Cheesy
mrzell
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 191
Merit: 100


View Profile
November 10, 2017, 12:56:11 PM
 #893

Kat sini guna bahasa malaysia jer lah kan...kalau nak guna bahasa inggeris, baik pegi boad lain...kalau sini guna bahasa inggeris dah tak jadi bod malaysia dah jadinya  Cheesy
palijam
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile WWW
November 11, 2017, 05:49:54 AM
 #894

salam 1 dunia. err kat sini dibenarkan guna bahasa melayu ke atau kene guna english? kalau english aduhai merterabur merangkak den. boleh bagi pencerahan. tq
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
November 12, 2017, 07:03:50 AM
 #895


Baiklah. Kami akan gunakan Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris untuk mesej-mesej masa depan.

Noted, we will post in english and bahasa going forward.


Makasih di atas kerjasama bro ni. Hrp2 bro X tersinggung dgn cadagan I ni Smiley


Baiklah. Kami akan gunakan Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris untuk mesej-mesej masa depan.

Noted, we will post in english and bahasa going forward.


bahasa melayu senang paham hehehe

Hehe, betoi tu bro Cheesy

Baiklah. Kami akan gunakan Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris untuk mesej-mesej masa depan.

Noted, we will post in english and bahasa going forward.


Baik kekalkan bahasa malaysia jer dekat sini...nnt mod tgk aktif org malaysia...mana la taw boleh naik ke main board...  Cheesy Cheesy Cheesy

Yalah tu. Kitorg kena berusaha dgn lbh gigih lg, sebab tu pages plg krg pon kena 100 - baru tu mod consider bg ke X jd board utama...
Kat sini guna bahasa malaysia jer lah kan...kalau nak guna bahasa inggeris, baik pegi boad lain...kalau sini guna bahasa inggeris dah tak jadi bod malaysia dah jadinya  Cheesy

Mmg pon guna Bahasa Malaysia kat sini aje. Yg Inggeris tu - perg ke mane2 board pon OK  Cheesy
salam 1 dunia. err kat sini dibenarkan guna bahasa melayu ke atau kene guna english? kalau english aduhai merterabur merangkak den. boleh bagi pencerahan. tq


Salam bro, X payah garu2 kepala ni - board ni mmg khas utk Malaysians ponya lol

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
palijam
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile WWW
November 12, 2017, 08:16:31 AM
 #896

terima kasih bro bagi cerah takyah garu pala. lagi satunsoalan... sehari limit berapa pos.. takut kena tendang.  Smiley
AhGo.Wu
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
November 12, 2017, 03:12:27 PM
 #897

Hello everyone, I'm a new video creator in Malaysia focusing on creating video regarding cryptocurrencies on Facebook and Youtube.
All of my videos will be in Chinese version as I find that this market lacks educational video that talk about cryptocurrencies in Chinese.

This is one of my videos: 顆比特幣7400美金,你了解狂漲背後的原因嗎?
5分鐘簡單解釋讓你了解什麼是區塊鏈- 狂漲至7400美金的比特幣背後的技術
https://www.facebook.com/ahgo.wu/videos/vb.1460277684007317/1460559963979089/?type=2&theater&notif_t=like&notif_id=1510471011720391

Please show some support by liking the page and sharing the video if you think that I did a good job. Thank you. Terima kasih!  Cheesy
fxbit
Member
**
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 11


View Profile
November 12, 2017, 04:53:48 PM
 #898

Nak kena 100 pages baru dapat board page sendiri ke? boleh la kita usahakan dalam masa beberapa minggu dapat tu, lagipun pakai bahasa melayu je

I'M GOD'S #1 SERVANT
1MGod1NYS3J8GULqdV67WCdiHVHa3Jts7N
mrzell
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 191
Merit: 100


View Profile
November 12, 2017, 06:17:54 PM
 #899

Nak kena 100 pages baru dapat board page sendiri ke? boleh la kita usahakan dalam masa beberapa minggu dapat tu, lagipun pakai bahasa melayu je

Ye ke? Thread vietnam dah 400 lebih page tu x dpt main bod pun haha
fxbit
Member
**
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 11


View Profile
November 12, 2017, 11:15:51 PM
 #900

Nak kena 100 pages baru dapat board page sendiri ke? boleh la kita usahakan dalam masa beberapa minggu dapat tu, lagipun pakai bahasa melayu je

Ye ke? Thread vietnam dah 400 lebih page tu x dpt main bod pun haha
Nak kena 100 pages baru dapat board page sendiri ke? boleh la kita usahakan dalam masa beberapa minggu dapat tu, lagipun pakai bahasa melayu je

Ye ke? Thread vietnam dah 400 lebih page tu x dpt main bod pun haha
Nak kena 100 pages baru dapat board page sendiri ke? boleh la kita usahakan dalam masa beberapa minggu dapat tu, lagipun pakai bahasa melayu je

Ye ke? Thread vietnam dah 400 lebih page tu x dpt main bod pun haha


Agaknya tak da yang nak jadi admin, lagipun bebas sikit kot kalau tiada main board tiada admin

I'M GOD'S #1 SERVANT
1MGod1NYS3J8GULqdV67WCdiHVHa3Jts7N
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!