Bitcoin Forum
April 02, 2020, 09:31:35 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 [60] 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 »
  Print  
Author Topic: Malaysia  (Read 327321 times)
PenMerahDotCom
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
March 16, 2018, 04:38:20 PM
 #1181

Salam Jumaat pekabar semua? Senyap saja semuanya.  Takde cerita ke?

Ni Penmerahdotcom yang tulis blog PenMerah tu ke?  Orang terengganu kan?

Hahaha.....biarlah ianya menjadi rahsia supaya semua orang akan tertanya-tanya.
1585863095
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585863095

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585863095
Reply with quote  #2

1585863095
Report to moderator
1585863095
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585863095

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585863095
Reply with quote  #2

1585863095
Report to moderator
1585863095
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585863095

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585863095
Reply with quote  #2

1585863095
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
March 16, 2018, 06:39:11 PM
 #1182

Salam Jumaat pekabar semua? Senyap saja semuanya.  Takde cerita ke?

Ni Penmerahdotcom yang tulis blog PenMerah tu ke?  Orang terengganu kan?

Hahaha.....biarlah ianya menjadi rahsia supaya semua orang akan tertanya-tanya.

Rasanya Penmerahdotcom dan Sialapkeli tu akaun org yg sama kot? Kenapa nak amik nama2 yg popular, mesti ada sebab nih, nak menyamar ke sebab mungkin ada keinginan nk menjual nama-nama tu? Hmmm...fishy fishy nih.  Apa2 pun sekurang-kurangnya ada la ramai jugak posters, palsu ke apa pun x mengapa lah, whatever rocks their boats lol..

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
SiakapKeli
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
March 17, 2018, 11:08:40 PM
 #1183

Salam Jumaat pekabar semua? Senyap saja semuanya.  Takde cerita ke?

Ni Penmerahdotcom yang tulis blog PenMerah tu ke?  Orang terengganu kan?

Hahaha.....biarlah ianya menjadi rahsia supaya semua orang akan tertanya-tanya.

Rasanya Penmerahdotcom dan Sialapkeli tu akaun org yg sama kot? Kenapa nak amik nama2 yg popular, mesti ada sebab nih, nak menyamar ke sebab mungkin ada keinginan nk menjual nama-nama tu? Hmmm...fishy fishy nih.  Apa2 pun sekurang-kurangnya ada la ramai jugak posters, palsu ke apa pun x mengapa lah, whatever rocks their boats lol..

Ni komen saya.....dimana ada Penmerah disitulah ada SiakapKeli.  Macam gigi dengan lidah, kami tidak akan dapat dipisahkan, kecuali bila dah tua dan gigi akan dicabut hanyalah tinggal lidah sahaja.
SiakapKeli
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
March 17, 2018, 11:10:20 PM
 #1184

Salam Jumaat pekabar semua? Senyap saja semuanya.  Takde cerita ke?

Ni Penmerahdotcom yang tulis blog PenMerah tu ke?  Orang terengganu kan?

Hahaha.....biarlah ianya menjadi rahsia supaya semua orang akan tertanya-tanya.

Rasanya Penmerahdotcom dan Sialapkeli tu akaun org yg sama kot? Kenapa nak amik nama2 yg popular, mesti ada sebab nih, nak menyamar ke sebab mungkin ada keinginan nk menjual nama-nama tu? Hmmm...fishy fishy nih.  Apa2 pun sekurang-kurangnya ada la ramai jugak posters, palsu ke apa pun x mengapa lah, whatever rocks their boats lol..

Ni komen saya.....dimana ada Penmerah disitulah ada SiakapKeli.  Macam gigi dengan lidah, kami tidak akan dapat dipisahkan, kecuali bila dah tua dan gigi akan dicabut hanyalah tinggal lidah sahaja.

Jitra, hang orang Jitra ka?  Awat yang hang tak cakap Kedah pun?
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
March 18, 2018, 04:47:06 AM
Last edit: March 19, 2018, 02:25:50 AM by Jitra
 #1185




Sekiranya anda ada sebarang pertanyaan berbentuk teknikal mengenai projek ini, sila maklumkannya di thread pengumuman.


BALTIC.FUND
MELABUR DI DALAM STARTUPS CEE & CIS MENERUSI DANA BLOCKCHAIN BALTIK

Kempen bounty DANA BLOCKCHAIN BALTIK bermula pada 19 Februari
[size=7.5pt] Menjadi sebahagian daripada komuniti, bertukar token dan membeli alatan seperti pemecut permulaan (acceleration of a startup),
sesi rundingan antara satu sama lain, tiket dan hak istimewa pintu masuk ke acara kami, diskaun untuk acara global,
bahkan mendapat tempat khas (atau residen maya) dalam kerjasama bersama kami dan juga rakan kongsi. [/size]

baltic.fund

TELEGRAM | TWITTER | FACEBOOK | MEDIUM | DISCORD  


Pra Jualan - 50,000,000 Token BALT
 
KAMI AKAN MEMBERI 4,000,000 TOKEN UNTUK KOMUNITI!

PENGUMUMAN


Nota: Sekiranya anda ada sebarang persoalan mengenai Bounty Dana Baltik, jangan segan silu bertanya melalui thread ini, sama ada dalam Bahasa Malaysia, Bahasa Indonesia mahupun Bahasa Inggeris. (If you have question regarding the  bounty program for Baltic Fund please do not hesitate to post on this thread, whether the questions are in Malay, Indonesian or English).  Thanks.

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
March 18, 2018, 05:25:38 AM
Last edit: March 18, 2018, 06:47:54 AM by Jitra
 #1186

Salam Jumaat pekabar semua? Senyap saja semuanya.  Takde cerita ke?

Ni Penmerahdotcom yang tulis blog PenMerah tu ke?  Orang terengganu kan?

Hahaha.....biarlah ianya menjadi rahsia supaya semua orang akan tertanya-tanya.

Rasanya Penmerahdotcom dan Sialapkeli tu akaun org yg sama kot? Kenapa nak amik nama2 yg popular, mesti ada sebab nih, nak menyamar ke sebab mungkin ada keinginan nk menjual nama-nama tu? Hmmm...fishy fishy nih.  Apa2 pun sekurang-kurangnya ada la ramai jugak posters, palsu ke apa pun x mengapa lah, whatever rocks their boats lol..

Ni komen saya.....dimana ada Penmerah disitulah ada SiakapKeli.  Macam gigi dengan lidah, kami tidak akan dapat dipisahkan, kecuali bila dah tua dan gigi akan dicabut hanyalah tinggal lidah sahaja.

Jitra, hang orang Jitra ka?  Awat yang hang tak cakap Kedah pun?

Ya laar, memang asai org Jitra laar.  Tak payah nak cakap Kedah pasai nama dah terang2 Jitra :-) Anyways, tentang komen pasal akaun nak jual tu gurauan sahaja.  Kat board ni tak boleh la serious sangat.  Kena la ada sense of humor, org puteh kata.

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
DalangKripto
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
March 19, 2018, 01:14:43 AM
 #1187

Wah, banyak juga postings ANN & Bounty di thread Malaysia ni ya.  Banyak yang interesting untuk di baca.
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
March 19, 2018, 02:05:59 AM
 #1188



Mengenai Bursa Kripto-Fiat AIREXE

AIREXE adalah bursa baru matawang kripto-fiat yang moden..
Kami membina bursa matawangkripto yang baru, yang kami pasti anda akan suka.

Pasaran Matawang Kripto berkembang pesat dan telah menjadi jelas bahawa terdapat keperluan bagi Bursa Kripto-Fiat generasi baru. Bursa-bursa baru perlu bersih dari awal, mematuhi peraturan dan prosedur KYC/AML/CTF. Adalah dijangka bahawa banyak Bursa yang sedia ada akan ditutup kerana ketidakpastian asalnya dan ketidak telusan mereka. Terdapat banyak masalah/isu dengan bursa yang sedia ada, dan kami, di bursa AIREXE, akan membetulkan dan menyelesaikannya.

Fokus AIREXE adalah untuk memastikan peningkatan keselamatan dana pelanggan, menyediakan bantuan pelanggan secara langsung yang responsif, ketersediaan dan ketersampaian yang tinggi. AIREXE akan mengikuti dan mematuhi peraturan kerajaan, keperluan pelesenan, cukai dan akan beroperasi sepenuhnya dengan secara sah. Sasaran kami adalah untuk menjadi bursa yang paling sesuai untuk pedagang baru dan profesional dengan menyediakan fungsi untuk kedua-duanya - profesional dengan semua ciri yang tersedia, dan ringkas, bagi mereka yang baru dalam matawangkripto dan perdagangan.


Untuk mendapatkan maklumat yang lebih lanjut, sila baca Whitepaper (English Version)  Kertas Putih (Bahasa Melayu).

_______________________________________________________________________________ ________

Anda perlu menyertai Telegram group, untuk menerima ganjaran bounty

Jumlah token AIRX untuk imbuhan Kempen Bounty: 5% daripada token AIRX yang akan dijual

Jika anda ada sebarang soalan berbentuk teknikal mengenai projek ini, sila tanya dalam thread pengumuman.

Pengagihan token Bounty AIRX akan dibuat 15 hari selepas ICO AIREXE.io selesai.

_______________________________________________________________________________ ________

Seksyen
     
     ● Kempen 1: Facebook - 10%
     ● Kempen 2: Twitter - 10%
     ● Kempen 3: Kempen Menghasilkan Isi Kandungan - 20.0%
     ● Kempen 4: Kempen Terjemahan dan Penyederhanaan - 13.0%
     ● Kempen 5: Kempen Iklan Telegram - 8%
     ● Kempen  6: Kempen Signature BCT - 31%
     ● Kempen  7: Kempen Medium - 3%
     ● Kempen  8: Kempen Bonus Tambahan - 2%
     ● Kempen  9: Kempen Linkedin - 3%

_______________________________________________________________________________ ________

Peraturan Penting
     
     ● Minggu pertama kempen Bounty bermula pada hari Isnin, 12 Mac 2018
     ● Jika ada sebarang pertanyaan mengenai kempen Bounty, sila tulis mesej di thread ini, anda akan dijawab secepat mungkin
     ● Kami berhak untuk mengecualikan anda dari Kempen Bounty, jika peraturan tersebut dilanggar
     ● Kami berhak untuk mengubah syarat-syarat kempen Bounty


_______________________________________________________________________________ ________

Kempen 1: Kempen Facebook

Imbuhan ganjaran untuk kempen Facebook adalah 10%

Syarat-syarat / Keperluan:

     ● Mestilah menjadi pelanggan dan "like" halaman FB kami - https://fb.me/airexeofficial
     ● Kami akan memeriksa setiap peserta, jadi pastikan bahawa akaun mereka adalah tulen
     ● Anda hendaklah mempunyai sekurang-kurangnya 200 rakan / pelanggan
     ● Anda hanya boleh menggunakan hanya satu akaun Facebook
     ● Akaun anda hendaklah menjadi akaun awam (public setting)
     ● Setiap peserta hendaklah membuat laporan mengenai reposts dan likes dalam thread rasmi Airexe di BCT. Maksimum: 1 share/like sehari, 5 share/likes setiap minggu.
     ● Anda perlulah menyertai Telegram group, untuk membolehkan anda mendapat ganjaran bounty.
     ● Sekiranya terdapat posting yang tidak mencukupi di dalam FB group rasmi kami, tugas itu akan dikira sebagai telah dipenuhi dan selesai berdasarkan repost yang sedia ada.

Nota: Kami menyemak mesej dan repost secara manual. Harap bersabar.
Untuk mendapatkan ganjaran, setiap peserta mestilah terus mengambil bahagian sehingga berakhirnya ICO.


Caj dan peruntukan stakes:

     ● 200 - 1,999 friends/subscribers (rakan/pelanggan) - 10 stakes
     ● Lebih daripada 2,000 friends/subscribers - 20 stakes
     ● Lebih daripada 10,000 friends/subscribers - 40 stakes

Untuk menyertai, sila isi borang di sini - https://goo.gl/forms/Rer57taZ0JbPnlBP2


Format laporan mingguan untuk kempen Facebook

Code:
Facebook account URL:
Number on spread sheet:
Week:

Share & Like
1.
2.
3.
4.
5.


_______________________________________________________________________________ ________

Kempen 2: Kempen Twitter

Imbuhan ganjaran untuk kempen Twitter adalah 10%

Keperluan / Syarat-syarat:

     ● Anda mestilah melanggani laman Twitter kami - https://twitter.com/Airexe_official
     ● Mempunyai sekurang-kurangnya 200 pelanggan
     ● Anda hanya boleh menggunakan satu akaun sahaja
     ● Audit Twitter mestilah tidak kurang daripada 90% pengikut sebenar, (anda boleh periksa di sini https://www.twitteraudit.com)
     ● Retweet dan like sekurang-kurangnya 3 tweet setiap minggu (Maksimum: 1 retweet/like setiap hari)
     ● Post sekurang-kurangnya 1 tweet mengenai AIRX setiap minggu dengan menggunakan hashtags AIRX (#AIRX, #Airexe, #exchange, #cryptocurrency) atau menyebut akaun Twitter rasmi kami @Airexe_official
      Setiap peserta hendaklah membuat laporan mengenai reposts dan likes dalam thread bounty Airexe
     ● Anda perlulah menyertai Telegram group, untuk membolehkan anda mendapat ganjaran bounty.
     ● Sekiranya terdapat posting yang tidak mencukupi di dalam Twitter rasmi kami, tugas itu akan dikira sebagai telah dipenuhi dan selesai berdasarkan repost yang sedia ada.

Note: Kami menyemak mesej dan repost secara manual. Harap bersabar.
Untuk mendapatkan ganjaran, setiap peserta mestilah terus mengambil bahagian sehingga tamat ICO.


Caj dan peruntukan stakes:

     ● 200 - 1,999 subscribers (pelanggan) - 10 stakes
     ● Lebih daripada 2,000 subscribers - 20 stakes
     ● Lebih dariapda 10,000 subscribers - 40 stakes

Untuk menyertai, sila isi borang di sini - https://goo.gl/forms/yIwyQ45x92iV2Twx2


Format laporan mingguan untuk kempen Twitter:

Code:
Twitter account URL:
Number on spread sheet:
Week:

Tweet
1.
Retweet
1.
2.
3.

_______________________________________________________________________________ ________

Kempen 3: Kempen Menghasilkan Isi Kandungan

Imbuhan ganjaran untuk kempen  bounty bahagian ini adalah 20%

Syarat-syarat / Keperluan:

     ● Beritahu tentang AIRX dan manfaatnya dalam artikel atau video anda.
     ● Muatkan artikel anda di dalam sumber yang popular yang berkaitan dengan kewangan, blockchain, kripto.
     ● Artikel / kupasan / pos hendaklah mempunyai sekurang-kurangnya 500 perkataan.
     ● Video Youtube mestilah sekurang-kurangnya 2 minit. Anda mesti mempunyai sekurang-kurangnya 200 pelanggan yang organik.
     ● Teks anda hendaklah unik. Menyalin kandungan lain akan menyebabkan kehilangan kelayakan.
     ● Ianya perlulah mempunyai pautan kepada laman web kami dan whitepaper
     ● Pengarang artikel haruslah mengkaji semula dokumen rasmi, supaya menjamin keterangan yang tepat dari penggunaanAIRX.
     ● Anda perlulah menyertai Telegram group, untuk membolehkan anda mendapat ganjaran bounty
     ● Anda akan mendapat ganjaran berdasarkan kualiti dan populariti kerja anda, akan ditinjau pada akhir kempen.

Caj dan peruntukan stakes:

Ganjaran stakes akan dicaj 100-1000 berdasarkan budi bicara pasukan dan bergantung kepada sumber di mana artikel tersebut dimuatkan, jumlah pelanggan di laman web tersebut, serta kualiti dan keunikan isi kandungan.

Untuk menyertai, sila isi borang di sini - https://goo.gl/forms/Qnh6kW9fiYyfAdfi1


_______________________________________________________________________________ ________

Kempen 4: Kempen Terjemahan & Penyerdehanaan

Imbuhan ganjaran untuk kempen  bounty bahagian ini adalah 13%

Keperluan / Syarat-syarat:

     ● Penggunaan Terjemahan Google dan penerjemah dalam talian lain adalah dilarang. Peserta yang menggunakan Google Translate akan disingkirkan serta merta
     ● Setiap individu hanya boleh menempah satu bahasa untuk terjemahannya
     ● Jangan menukar makna teks dan penerbitan
     ● Jangan menukar intipati atau struktur. Maklumat mesti diterjemahkan sepenuhnya
     ● Topik tempatan perlu dikemas kini secara berkala. Kemas kini dalam dokumen sumber perlu dijejaki, jika tidak, jumlah pampasan akan dikurangkan
     ● Anda perlulah menyertai Telegram group, untuk membolehkan anda mendapat ganjaran bounty.


Caj dan peruntukan stakes:

     ● ANN thread terjemahan: 100 stakes
     ● Bounty thread ini terjemahan: 100 stakes
     ● Terjemahan Kertas Putih (White Paper) ke dalam bahasa anda: 1000 stakes
     ● Laman Web (Website) terjemahan ke dalam bahasa anda: 700 stakes


Kami menawarkan kepada peserta program bounty ntuk menterjemah maklumat ke dalam bahasa berikut:

     ● Chinese - reserved by lilac835
     ● French
     ● German
     ● Italian - reserved by Mammuth28
     ● Indonesian - reserved by Maiyah
     ● Turkish - reserved by frtmr
     ● Hindi - reserved by Ankit10
     ● Hungarian
     ● Portuguese - reserved by Lo.
     ● Greek - reserved by killerjoegreece
     ● Spanish - reserved by monchico
     ● Japanese
     ● Arabic - reserved by ciidoctor
     ● Dutch
     ● Korean
     ● Slovak
     ● Filipino - reserved by Arwin100
     ● Russian - reserved by speaknow
     ● Malay - reserved by Jitra
     ● Finnish
     ● Kazakh
     ● Vietnamese kunh0zdn

Note: Bahasa tambahan yang lain boleh dicadangkan oleh anda, tetapi harus diluluskan oleh pengurus bounty terlebih dahulu!


Untuk menyertai, sila isi borang di sini - https://goo.gl/forms/bPcJF1aVfKpucnmV2


_______________________________________________________________________________ ________

Kempen 5: Kempen Iklan Telegram

Imbuhan ganjaran untuk kempen  bounty bahagian ini adalah 8%

Bahagian ini adalah kempen Bounty untuk pemilik kumpulan/saluran di Telegram.
Beritahu kami tentang AIRX dalam kumpulan anda di Telegram.


Keperluan / Syarat-syarat :

● Minimum 2 posting setiap minggu perlu dilakukan dalam setiap kumpulan
● Kumpulan yang mempunyai ramai ahli palsu akan disingkirkan
● Setiap peserta hendaklah memuatkan laporan di thread rasmi bounty AIREXE.


Caj dan peruntukan stakes:

● 100-299 ahli tulen: 5 stakes untuk setiap post
● 300-999 ahli tulen: 15 untuk setiap post
● 1000-2999 ahli tulen: 30 untuk setiap post
● Lebih dari 3000 ahli tulen: 70 untuk setiap post

Untuk penyertaan, tulis kepada saya dalam telegram - @dmitrydv

Format laporan mingguan:


Code:
Bitcointalk username:
ETH Wallet Address:
Telegram Username:
Link to post:

_______________________________________________________________________________ ________

Kempen 6: Kempen Signature

Imbuhan ganjaran untuk kempen  ini adalah 31%

Keperluan / Syarat-syarat:
         
     ● Gunakan "Signature" yang dibuat mengikut pangkat akaun anda
     ● Anda perlu menulis sekurang-kurangnya 10 posts berkualiti tinggi setiap minggu
     ● Penulisan post yang dibenarkan hendaklah mempunyai sekurang-kurangnya 75 aksara panjangnya
     ● Anda mesti menjadi pengguna aktif, jangan tulis semua mesej dalam satu hari
     ● Akaun Bitcointalk anda tidak boleh mempunyai kepercayaan negatif (negative trust)
     ● Mesej yang tidak bermakna, luar topik atau spam tidak akan dikira
     ● Mesej hendaklah diletakkan di dalam seksyen "Alternatif kripto mata wang", atau bahagian bahasa lain
     ● Penulisan post di seksyen perbincangan bounty tidak akan dikira
     ● Berbilang akaun tidak dibenarkan
     ● Jika anda tidak memenuhi syarat minimum dalam masa 2 minggu, anda akan hilang kelayakan daripada kempen
     ● Untuk menerima ganjaran, anda mesti memakai signature sehingga tamat ICO
     ● Jika anda memadam signature, ganjaran tidak akan dibayar
     ● Sebelum mengisi borang, anda hendaklah "memakai" signature kami, atau borang anda akan ditolak
     ● Anda perlulah menyertai Telegram group, untuk membolehkan anda mendapat ganjaran bounty


Caj dan peruntukan stakes:

     ● Newbie  - 1 stake
     ● Jr. Member - 2 stake
     ● Member - 3 stake
     ● Full Member - 5 stakes (+1 bila menggunakan avatar)
     ● Sr. Member - 7 stakes (+1 bila menggunakan avatar)
     ● Hero Member - 10 stakes (+1 bila menggunakan avatar)
     ● Legendary - 12 stakes (+1 bila menggunakan avatar)

Untuk menyertai, sila isi borang di sini - https://goo.gl/forms/oMPkYxiC4fX2r3Fx1


_______________________________________________________________________________ ________

Kempen 7: Kempen Medium

Imbuhan ganjaran untuk kempen  ini adalah 3%

Keperluan / Syarat-syarat

     ● Ikuti blog kami dalam Medium - https://medium.com/@airexe
     ● Beri tepukan untuk artikel dari blog Medium tersebut


Caj dan peruntukan stakes:

     ● 5 stakes untuk satu tepukan ke atas artikel.
     ● 5 stakes kerana mengikuti.

Untuk menyertai, sila isi borang di sini - https://goo.gl/forms/BPsZPE0cxf8MGY533


_______________________________________________________________________________ ________

Kempen 8: Kempen  Bonus Tambahan

Imbuhan ganjaran untuk kempen  bounty bonus tambahan ini adalah 2%

Sekiranya anda mempunyai penyertaan lain mengenai bagaimana anda boleh membantu kami menyebarkan maklumat yang berkaitan dengan AIREXE, sila gunakan borang berikut untuk menghubungi kami, dan kami akan membincangkan dan mempertimbangkan cadangan anda secara menyeluruh.:
Kami akan menyemak permintaan anda dan akan menghubungkan anda untuk membincangkan butiran.

Untuk menyertai, sila isi borang di sini - https://goo.gl/forms/QaCzDswY9P1RWd073


_______________________________________________________________________________ ________

Kempen 9: Kempen Linkedin

Imbuhan ganjaran untuk kempen  bounty Linkedin ini adalah 3%

Keperluan / Syarat-syarat:
         
     ● Ikuti AIREXE di LinkedIn - https://linkedin.com/company/airexe   
     ● Akaun LinkedIn anda mesti mempunyai sekurang-kurangnya 100 pengikut
     ● Akaun LinkedIn anda mesti dibuka sebagai Profil Awam
     ● Komen mesti membina dan sekurang-kurangnya 50 aksara panjangnya. Pos spam tidak akan dikira.


Caj dan peruntukan stakes:

     ● Sertai Linkedin kami - 5 stakes
     ● Post Like - 5 stakes untuk setiap like
     ● Komen (Terhad kepada satu komen untuk setiap post) - 20 stakes setiap komen
     ● Share dengan public untuk apa-apa post (dihadkan kepada 1 untuk setiap post) - 30 stakes setiap share
     ● Share dengan public untuk apa-apa post ke LinkedIn Group - 40 stakes setiap share


Format laporan mingguan:[/size]

Code:
Bitcointalk username:
ETH Wallet Address:
Your Linkedin profile URL:
Comment to post:
Like a Post:


Untuk menyertai, sila isi borang di sini - https://goo.gl/forms/bIu6FS7oeiFZHPTa2


_______________________________________________________________________________ ________

Sila semak penyertaan anda dalam hamparan ini: Lembaran

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
March 19, 2018, 02:13:32 AM
 #1189



Mengenai Bursa Kripto-Fiat AIREXE

AIREXE adalah bursa baru matawang kripto-fiat yang moden..
Kami membina bursa matawangkripto yang baru, yang kami pasti anda akan suka.


Untuk mendapatkan maklumat yang lebih lanjut, sila baca Whitepaper (English Version)  Kertas Putih (Bahasa Melayu).

_______________________________________________________________________________ ________

Anda perlu menyertai Telegram group, untuk menerima ganjaran bounty

Jumlah token AIRX untuk imbuhan Kempen Bounty: 5% daripada token AIRX yang akan dijual

Jika anda ada sebarang soalan berbentuk teknikal mengenai projek ini, sila tanya dalam thread pengumuman.

Pengagihan token Bounty AIRX akan dibuat 15 hari selepas ICO AIREXE.io selesai.

_______________________________________________________________________________ ________

Nota: Sekiranya anda apa-apa persoalan tentant bounty AIREXE sila kemukakan di thread yang telah diringkaskan ini.  (If you have any questions regarding AIREXE Bounty program please to not hesitate to ask by replying to this condensed thread.)

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
Mission Thailand
Copper Member
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 47
Merit: 0


View Profile
March 19, 2018, 03:54:15 AM
 #1190

https://bitcointalk.org/index.php?topic=3154089.new#new
zulrayyan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 45
Merit: 0


View Profile
March 19, 2018, 04:06:23 AM
 #1191

[ANN][Malay][Airdrop][POS/POW][8888888% ROI JackpotBlock][8TH]EighthCoin

EighthCoin

Mohon mengundi di sini: https://request.coinpulse.io/suggestions/6728/eighthcoin

Lapan menggambarkan ketakterhinggan, dan segalanya baik di alam maya.
EighthCoin menggambarkan ketakterhinggan kepercayaan kita terhadap dunia crypto.

EighthCoin adalah salah satu mata wang digital yang dicipta untuk memenuhi bayaran yuran yang rendah, ROI yang tinggi dan urusan jual beli secara langsung untuk proses pembayaran di seluruh dunia dan para peniaga menerima dan menggunakan matawang digital sebagai bentuk pembayaran dan pelaburan mereka.
Manfaat daripada EighthCoin adalah ianya dari sumber terbuka dan bersifat transparan Bitcoin dan tranperan Peercoin. EighthCoin menggunakan satu sistem penyulitan yang melebihkan pengagihan yang dikenali sebagai Staking yang mana ianya  mengabungkan sistem ganjaran untuk perlombongan matawang digital. Dengan sistem ini, hasil perlombongan menggunakan PC meja lebih baik berbanding menggunakan mesin ASIC. Dengan ROI dan keuntungan PoS yang tinggi, EighthCoin adalah pilihan yang tepat untuk pelaburan anda pada masa kini.

Laman Sesawang: https://eighthcoin.github.io
Sumber: https://github.com/EighthCoin/
Twitter: https://twitter.com/EighthCoin
Facebook: https://www.facebook.com/eighth.coin.5
Discord : https://discord.gg/K3U6r6J

Dompet:
https://github.com/EighthCoin/eighthcoin/releases


Ciri-ciri EighthCoin

Nama siling: EighthCoin
Algoritma: Menulis semula
Jenis: PoW / PoS
Simbol: 8TH
Alamat Awalan: 8
Jumlah bekalan: 8,888,888,888
Blok terakhir PoW: 8888
Tempoh masa stake minima: 8 jam
Tempoh masa stake maksima: tak terhingga
Kematangan blok: 20 blok
Tempoh masa blok sasaran: 1 min
Ganjaran siling blok: 88 siling asas (8888 siling JackpotBlock)
Peratusan PoS: 88% setahun asas (sehingga 8888888% JackpotBlock)

JackpotBlocks:
8, 16, 24, 32, 40, 48, ..., 888, ..., 8888, 88888, ...


Ganjaran Blok
Ganjaran asas adalah 88 EighthCoins baru per blok, ganjaran tersebut akan meningkat sehingga 8888 setiap JackpotBlock apabila bilangan nombor ketinggian blok adalah sebanyak 8 klai.

PoS
ROI PoS asas adalah 88%.
Apabila ketinggian blok  dalam gandaan 88888, PoS ROI menaik sehingga 8888888%;
Apabila ketinggian blok  dalam gandaan 8888, PoS ROI menaik sehingga 888888%;
Apabila ketinggian blok  dalam gandaan 888, PoS ROI menaik sehingga 88888%;
Apabila ketinggian blok dalam gandaan 88, PoS ROI menaik sehingga 8888%;
Apabila ketinggian blok dalam gandaan 8, PoS ROI menaik sehingga 888%;

Mulakan dengan minimum 8TH sekarang dan janakan pendapatan anda!

Staking
Sertai Airdrop, atau mulakan melombong sekarang.
Muat turun dompet EighthCoin (Windows, Linux, macOS, dan sebagainya) untuk memulakan penyimpanan, pelaburan dan menjanakan keuntungan dan pendapatan.


Perlombongan seorang diri:
https://github.com/pooler/cpuminer/releases
./minerd -a scrypt -u admin -p password -o 127.0.0.1:32049

Nodes dan file konfigurasi

rpcuser = admin
rpcpassword = kata laluan
rpcallowip = 127.0.0.1
rpcport = 32049
listen = 1
client = 1
addnode = 35.231.57.253
addnode = 35.185.107.113

Blok explorer: http://angrypool.com/explorer/8TH
Senarai node: http://angrypool.com/explorer/peers/2310


Penyusunan Road Map:

Selesai:
Blockchain
Pelancaran Laman Sesawang
Dompet Windows
Dompet Mac Os
Dompet Linux


Penyediaan:
Menyenaraikan di Bursa Jual Beli

Dompet versi Android
dompet versi iOS
Dompet versi Web
Melancarkan whitepaper


Apakah perancangan besar EighthCoin pada masa akan datang?
Perancangan: Mewujudkan satu platform PoS dalam perkhidmatan penstriman dalam talian peribadi sebagai Bukti Streaming.




Bounty Semasa: (Mohon menyertai Discord komuniti untuk pengesahan bounty)
Penterjemahan: 2888 (Diharap proses penterjemahan tidak menggunakan khidmat pelayaran Google Translte)


Youtube: 1888
Untuk Blok Explorer: 8888 (888 bagi setiap bulan selepas 3 bulan)
Untuk membantu membangunkan dompet versi Android: 88888
Untuk membantu membangunkan dompet versi iOS: 88888
Untuk membantu membangunkan dompet versi Web: 88888

Airdrop
Twitter: 88 untuk yang menyertai, suka, dan retweet.
https://twitter.com/EighthCoin

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfINDNzDbbxIHDGR506bjflbj6W8mGV1TcMY7C1x6OWOtKavQ/viewform


Discord:
Perancangan
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
March 20, 2018, 10:54:12 PM
Last edit: March 21, 2018, 09:57:52 AM by Jitra
 #1192


csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
Farasha
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 0


View Profile
March 21, 2018, 09:12:34 AM
 #1193

Waduh! Ngak punya uang untuk membeli 50 ETH :-)
HarimauMalaysia
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 47
Merit: 0


View Profile
March 21, 2018, 09:49:01 AM
 #1194

Dah lama dah tak log in BCT, makin banyak pulak posts kat sini, semakin banyak ICO yang menarik, baguslah...cuma harga bitcoin yang makin menurun......
zulrayyan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 45
Merit: 0


View Profile
March 21, 2018, 09:54:47 AM
Last edit: March 21, 2018, 10:30:07 AM by zulrayyan
 #1195

ZEALIUM.CO.NZ PENAWARAN SYILING AWAL

https://i.imgur.com/Jhn7a6c.jpg
ICO di Discord
https://discord.gg/csPB4Qf

Nama syiling: Zealium
Singkatan syiling: NZL

Algoritma: POS

Jumlah syiling: 80,000,000

Jumlah Pra-Perlombongan: 1,000,000 [1.25%]

Ganjaran Blok:
Blok 0001 -1001 [1 Juta Pra-Perlombongan, POW Berakhir Di Sini].

Blok 1002-500000 - MN 10 / STAKE 4 / DANA GOV 1

Blok 500001-1000000 - MN 7,5 / STAKE 3 / DANA GOV 0,75

Blok 1000001-1500000 - MN 5 / STAKE 2 / DANA GOV 0,5

Blok 1500001-Infinity - MN 2,5 / STAKE 1 / DANA GOV 0,25

Cagaran untuk MN 4,000 NZL

Tempoh kematangan syiling: 6 Jam

Tempoh Masa Blok: 60 saat

Jumlah syiling bagi setiap blok:
Blok 0001-1001 =  1,000,000 syiling (Pra-dilombongkan dan hanya POW oleh pihak Zealium). POW BERAKHIR DI SINI!
1002-500,000 = 15 syiling
500,001-1,000,000 = 11.25 syiling
1,000,001- 1,500,000 = 7.5 syiling
1,500,001- = 3,75 syiling
Ganjaran Blok : (Berkurang dalam 3 peringkat)
Ganjaran Masternode: 10 / 7.5 / 5 / 2.5 syiling
Ganjaran Staking: 4/3/2/1 syiling
Pembiayaan untuk Urus Tadbir: 1 / 0.75 / 0.5 / 0.25 syiling.

Jumlah Bekalan Syiling: 80,000,000



Dice Site Bersepadu.

Pada masa sebenar (Pada permulaannya untuk tempatan) Menggunakannya pada masa akan datang.


Jualan potongan harga syiling ICO menggunakan DISCORD (Lihat saluran#ico_coin_sale) - https://discord.gg/MCQgazH

Mesej DM secara terus hanya boleh bercakap dengan @bassdude atau @bitcoinminion mengenai syiling ICO.
Nama-nama ini bertulisan HIJAU di DISCORD.

Secara khusus pihak Zealium mengucapkan terima kasih kepada pembangun Dompet yang terkenal @CooleRRSA.

https://i.imgur.com/OXMfybR.jpg

MUAT TURUN DOMPET.

https://i.imgur.com/RmCbMsi.jpg https://i.imgur.com/RYTs7MO.jpg


PAUTAN

Laman Sesawang- http://zealium.co.nz/

Github- http://github.com/zealiumcoin/Zealium

Twitter- https://twitter.com/ZealiumCoin

Facebook- https://www.facebook.com/zealiumcoin/

Pemantauan Masternode- https://mnode.club/

Penjelajah Blok- http://explorer.zealium.co.nz


HUBUNGI


support@zealium.co.nz

bassdude@zealium.co.nz

bitcoinminion@zealium.co.nz



Perjalanan Rangka Kerja


Q1 2018: Hasilkan Zealium - SELESAI
Melengkapkan Whitepaper - SELESAI
Membangunkan Penjelajah Blok
Melengkapkan Rangka Kerja
Pelancaran Forum DISCORD - SELESAI
Pelancaran Twitter - SELESAI
Pelancaran Facebook - SELESAI
Membangunkan Laman Sesawang - SELESAI


Q2 2018: Pelancaran Zealium - SELESAI
Pelancaran ICO - SELESAI
Penyenaraian di Bursa Perdagangan
Meraikan dengan Airdrop
Menyenaraikan Syiling di Dice Site tidak lama lagi - DILULUSKAN
Menyenaraikan Syiling Pada Talian Masternode
Memulakan Penglibatan Komuniti
Tambah kepada Kumpulan Pembuat
menderma Masternode Amal
Mengintegrasikan Dengan Platform Perdagangan  Tempatan
Mengintegrasikan Dengan Syarikat Kitar Semula Logam Tempatan
Kemas kini Rangka Kerja - Maklumbalas berpotensi daripada Komuniti
Memulakan Masternodes Amal


Q3 2018: Laporan Kemajuan Rasmi 1
berterusan mendekati syarikat perdagangan NZ tempatan
Menyenaraikan lagi Bursa Perdagangan
Menyenaraikan Delta & Blockfolio
Mula membangunkan Dompet Sesawang POS  
Mengintegrasikan Dengan Sewa Kabin Tempatan
Pengundian / Pemilihan Masternode Amal


Q4 2018: Menyewa Pembicara Awam
Mempromosikan adaptasi teknologi Matawang Digital dan POS
Pertandingan Kes Penggunaan Zealium di Dunia Sebenar  (bounty)
Pembangunan Dompet Android
Menbuat Promosi Video (bounty)
Menghubungi Pemenang  Masternode Amal


Q1 2019: Melepaskan Masternodes Amal dan Mengagihkan Pendapatan kepada Pemenang
Kemas Kini Kemajuan Dompet POS Dalam Talian
Menambahkan Zealium ke Mesin ATM New Zealand Semasa
Membeli 1 Mesin ATM Bitcoin/Zealium


Q2 2019: PMemasang Mesin ATM Bitcoin/Zealium
Memulakan Pembangunan Laman Lelong Matawang Digital Crypto.


Q3 2019: Dikemukakan

Sebarang persoalan sila bertanya.
Terima kasih diatas luangan masa, keyakianan anda, maklumbalas anda.

https://i.imgur.com/GPO7mHm.png

Kumpulan Zealium

Pautan ANN yang asal https://bitcointalk.org/index.php?topic=3126497.0



                  

Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
March 21, 2018, 06:55:48 PM
 #1196

Waduh! Ngak punya uang untuk membeli 50 ETH :-)

Kat mana dia tulis 50 ETH?  5 ETH minimum untuk pra-jualan prebet.

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
March 21, 2018, 06:58:49 PM
 #1197

Dah lama dah tak log in BCT, makin banyak pulak posts kat sini, semakin banyak ICO yang menarik, baguslah...cuma harga bitcoin yang makin menurun......


Terima kasih.  Saya sedang berusaha dengan gigihnya untuk memperbanyakkan lagi posting-posting yang berkualiti dan bermutu tinggi supaya kita akan dapat chilboard sendiri.  Jomlah kita sama-sama buat posting yang banyak-banyak untuk tujuan ini.

Lagi banyak posting, tak kesah le posting apa2 pun (buat masa sekarang la), lagi cepat kita dapat childboard sendiri. 

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
spikyz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 99
Merit: 0


View Profile
March 22, 2018, 04:01:24 AM
 #1198

Dah lama dah tak log in BCT, makin banyak pulak posts kat sini, semakin banyak ICO yang menarik, baguslah...cuma harga bitcoin yang makin menurun......


Terima kasih.  Saya sedang berusaha dengan gigihnya untuk memperbanyakkan lagi posting-posting yang berkualiti dan bermutu tinggi supaya kita akan dapat chilboard sendiri.  Jomlah kita sama-sama buat posting yang banyak-banyak untuk tujuan ini.

Lagi banyak posting, tak kesah le posting apa2 pun (buat masa sekarang la), lagi cepat kita dapat childboard sendiri. 

ICO buat masa sekarang agak kurang hangat berbanding beberapa bulan yang lepas.

Sementara itu, macam mana nak dapatkan "merit" yeah?
fxstrike
Member
**
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 40

First Payment Gateway using GoldBacked cryptocurre


View Profile
March 23, 2018, 04:46:07 PM
 #1199

ICO buat masa sekarang agak kurang hangat berbanding beberapa bulan yang lepas.

Sementara itu, macam mana nak dapatkan "merit" yeah?

Saya cuba tumpukan untuk Merit posting di thread Malaysia ne saja, sebab orang lain tak akan Merit posting di sini, cuma pastikan post tu yang bermakna dan membantu orang lain

zulrayyan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 45
Merit: 0


View Profile
March 23, 2018, 07:08:36 PM
 #1200

https://i.imgur.com/wNBd2zn.jpg
INTC


Membawa Nilai Sebenar Kepada Matawang Digital Crypto

Intercoin adalah satu matawang digital yang baru yang dibina pada rangkaian Ethereum.
Intercoin akan disokong bersandarkan emas fizikal dan beberapa jenis aset yang lain.
Intercoin akan dijual di pautan sesawang www.intercoin.eu tetapi ianya juga akan ditambahkan ke platform perdagangan yang berbeza.
www.intercoin.eu telah dilancarkan pada 1 Januari 2018.
www.intercoin.eu juga akan menjadi titik jualan yang selamat dan mudah untuk matawang digital yang lain.
Misi utama kami adalah untuk menjadikan matawang digital Intercoin diterima di kedai-kedai dan laman sesawang di seluruh dunia.



Pasukan kami terdiri daripada 5 pemaju dan bertapak di Belanda.

Bertemulah Pasukan Intercoin

Rudy Kessels
Rudy adalah pelabur utama kami dan pemilik bersama BCDS BV.
Beliau menyertai syarikat kami pada bulan Disember tahun lepas dan telah bertugas di bahagian pembangunan pasaran, inovasi, mesra pengguna dan keselamatan.

Wigle van der Meulen
Wigle adalah pembina laman sesawang kami dan pemilik bersama BCDS BV.
Beliau telah menyertai kami padabulan  Februari 2017 dan telah membina matawang digital kami. Beliau kini sedang membangunkan Intercoin.eu, webshop dan banyak lagi pada masa akan datang.

Ab Ahammad
Ab adalah salah seorang pengasas bersama BCDS BV.
Beliau telah terlibat secara aktif  dalam dunia matawang digital  sejak tahun 2013 dan beliau akan bertanggungjawab kepada perkara berkaitan strategi pemasaran dan Pembangunan dan Penyelidikan

Nick Schapendonk
Nick adalah salah seorang pengasas bersama BCDS BV.
Beliau telah terlibat secara aktif dalam dunia matawang digital sejak 2015. Nick bertanggungjawab kepada perkara berkaitan kesemua topik Perhubungan Awam, penjualan dan perundingan.

Didi Taihuttu
Didi adalah pengarah komunikasi kami dan pemilik bersama BCDS BV.
Beliau telah menyertai kami pada bulan november 2017 dan telah terlibat secara aktif dalam dunia matawang digital sejak tahun 2011.

Periksalah kertas putih kami

https://www.yumpu.com/xx/document/view/59479481/white-paper-intercoindocx

Tambahkan matawang Intercoin ke dompet Ethereum anda

Pergi ke laman sesawang www.myetherwallet.com
Tekan "Add custom token"
Penuhkan ruangan Intercoin
Alamat Kontrak: 0x466459796aa497651d556362eaea3c807c1d2fee
Simbol Token : INTC
Perpuluhan: 18


Pertukaran Matawang Digital

https://etherdelta.com
Untuk menambah matawang Intercoin ke etherdelta, pergi ke coin menu pada bahagian kiri sebelah atas, pergi kebahagian bawah dan klik "Others". Di sini anda boleh memasukkan alamat matawang digital yang sama seperti "My Ether Wallet"

https://i.imgur.com/m6LfOhC.png

Token yang lain

https://i.imgur.com/1Xx1Zc4.jpg

Eidoo

https://i.imgur.com/9rexepv.png

Cara menambahkan Intercoins ke aplikasi dompet Eidoo
Muat turun aplikasi dompet Eidoo dari Appstore dan pasngkan pada Smartphone anda
Pastikan anda membuat backup yang sesuai untuk dompet Eidoo anda
Pergi ke menu pilihan dan pilih Force token enrollment
Tampalkan alamat token kami: 0x466459796aa497651d556362eaea3c807c1d2fee
Anda sekarang boleh menghantar dan menerima Intercoins.


Spesifikasi:

Ethereum ERC 20 berasaskan token
Akronim: INTC
Jumlah syiling yang di praperlombongan: 195.000.000
Nilai sokongan akan dipaparkan di laman sesawang www.intercoin.eu pada Q2 2018.
Protokol Backing akan bermula pada Q2 2018

Pelbagai hadiah akan diumumkan di urutan ini

Dompet Windows (sedang dalam pembinaan)
Dompet Linux (sedang dalam pembinaan)
Dompet Mac / OSX (sedang dalam pembinaan)
Dompet Android (sedang dalam pembinaan)

200 Intercoins akan diberikan sebagai ganjaran untuk penterjemah pengumuman ini.

Terjemahan pengumuman ini telah pun dirizabkan untuk:
Arab
Jerman
Romania
Itali
Belanda
Ukraine

Bahasa Indonesia (Selesai)
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2573457
Bahasa Perancis (selesai)
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2484166.msg25431342#msg25431342
Bahasa Jepun (Selesai)
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2348745.0
Bahasa Rusia (Selesai)
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2379863.new#new

Cadangan untuk bahasa lain amatlah dialu-alukan

WWW.INTERCOIN.EU

https://www.facebook.com/INTERCOINBCDS/

https://twitter.com/BCDSBV
Pages: « 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 [60] 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!