Bitcoin Forum
March 31, 2020, 08:41:49 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.0.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 »
  Print  
Author Topic: Malaysia  (Read 327294 times)
fxbit
Member
**
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 11


View Profile
November 12, 2017, 04:53:48 PM
 #901

Nak kena 100 pages baru dapat board page sendiri ke? boleh la kita usahakan dalam masa beberapa minggu dapat tu, lagipun pakai bahasa melayu je

I'M GOD'S #1 SERVANT
1MGod1NYS3J8GULqdV67WCdiHVHa3Jts7N
1585687309
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585687309

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585687309
Reply with quote  #2

1585687309
Report to moderator
1585687309
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585687309

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585687309
Reply with quote  #2

1585687309
Report to moderator
Best ratesfor crypto
EXCHANGE
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1585687309
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585687309

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585687309
Reply with quote  #2

1585687309
Report to moderator
mrzell
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 188
Merit: 100


View Profile WWW
November 12, 2017, 06:17:54 PM
 #902

Nak kena 100 pages baru dapat board page sendiri ke? boleh la kita usahakan dalam masa beberapa minggu dapat tu, lagipun pakai bahasa melayu je

Ye ke? Thread vietnam dah 400 lebih page tu x dpt main bod pun haha
fxbit
Member
**
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 11


View Profile
November 12, 2017, 11:15:51 PM
 #903

Nak kena 100 pages baru dapat board page sendiri ke? boleh la kita usahakan dalam masa beberapa minggu dapat tu, lagipun pakai bahasa melayu je

Ye ke? Thread vietnam dah 400 lebih page tu x dpt main bod pun haha
Nak kena 100 pages baru dapat board page sendiri ke? boleh la kita usahakan dalam masa beberapa minggu dapat tu, lagipun pakai bahasa melayu je

Ye ke? Thread vietnam dah 400 lebih page tu x dpt main bod pun haha
Nak kena 100 pages baru dapat board page sendiri ke? boleh la kita usahakan dalam masa beberapa minggu dapat tu, lagipun pakai bahasa melayu je

Ye ke? Thread vietnam dah 400 lebih page tu x dpt main bod pun haha


Agaknya tak da yang nak jadi admin, lagipun bebas sikit kot kalau tiada main board tiada admin

I'M GOD'S #1 SERVANT
1MGod1NYS3J8GULqdV67WCdiHVHa3Jts7N
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
November 13, 2017, 12:49:21 PM
 #904

terima kasih bro bagi cerah takyah garu pala. lagi satunsoalan... sehari limit berapa pos.. takut kena tendang.  Smiley

Sama2 bro. Ttg tu "sehari limit brp pos..." - Klu blh, u pos minimum 1 hingga maximum 3 (ini utk mengurangkan peratusan kena tendang)

Nak kena 100 pages baru dapat board page sendiri ke? boleh la kita usahakan dalam masa beberapa minggu dapat tu, lagipun pakai bahasa melayu je

Kita kena go steady ni, X blh tergesa2 bro (kly cepat sgt, nnt tu mod delete pos pulak XD)

Nak kena 100 pages baru dapat board page sendiri ke? boleh la kita usahakan dalam masa beberapa minggu dapat tu, lagipun pakai bahasa melayu je

Ye ke? Thread vietnam dah 400 lebih page tu x dpt main bod pun haha

Kata tu minimum kena 100 pages, tp tu kena tgk pulak "Mood" Cyrus tu, samade nk bg jd main board ke X Cheesy

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
November 14, 2017, 03:40:16 AM
 #905

Mari menuju ke arah 100 pages...hahaha...malaysia ramai yg silent dari reveal diri dierang
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
November 14, 2017, 06:50:34 AM
 #906

Mari menuju ke arah 100 pages...hahaha...malaysia ramai yg silent dari reveal diri dierang

Betoi ni bro, kitorg kena byk lepak2 kat board ni. Klu kita X sokong - langsung X de peluang ni nk jd main board nnt Cheesy

PS: Kpd semua Malaysia members - ayuh kita bersama2 mengharumkan name negara kita kat BCT lol

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
Zulfalini
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
November 16, 2017, 02:42:08 AM
 #907

Assalam & selamat sejahtera sifu2

saya newbie mohon tunjuk ajar
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
November 16, 2017, 03:05:16 AM
 #908

Assalam & selamat sejahtera sifu2

saya newbie mohon tunjuk ajar

Salam bro, slmt dtg ke board Malaysia ni. Sama2 kita ni bljr, hrp2 bro aktif & rajin post kat ruangan ni. Klu ade ape2 soalan, blh kemukakan kat sini aje, member2 yg lain akan coba sedaya upaya reply u ponya kemuskilan anda Smiley

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
infinitemlm
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
November 17, 2017, 08:52:47 AM
 #909

𝗕𝗶𝘁𝗰𝗼𝗶𝗻 𝗠𝗟𝗠 𝗦𝗼𝗳𝘁𝘄𝗮𝗿𝗲 – 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗴𝗿𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗕𝗹𝗼𝗰𝗸𝗰𝗵𝗮𝗶𝗻, 𝗕𝗹𝗼𝗰𝗸𝘁𝗿𝗮𝗶𝗹

Bitcoin is not a real coin but actually a digital currency that has transformed the business landscape. Software which is supportive of integrating more bitcoin wallet, a bitcoin exchange, and bitcoin service providers.
Developing fast, reliable and secure Bitcoin MLM Software for your MLM Business.
check out here https://infinitemlmsoftware.com/bitcoin-mlm-software.php
fxstrike
Member
**
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 40

First Payment Gateway using GoldBacked cryptocurre


View Profile
November 17, 2017, 09:44:37 AM
 #910

pengumuman awam : mybtgwallet.com adalah website phishing, sila jangan gunakan apa-apa perkhidmatan mybtgwallet.com walaupun untuk check balance bitcoin gold

wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
November 17, 2017, 02:14:50 PM
 #911

pengumuman awam : mybtgwallet.com adalah website phishing, sila jangan gunakan apa-apa perkhidmatan mybtgwallet.com walaupun untuk check balance bitcoin gold

Makasih bro. I baru aje received email drpd mybtgwallet.com (nasib baik I X de klik tu, huhu) Makin ari makin byk phising emel & website, klu kita ni X ati2 skit, kita pon jadi mangsa ni, adoi...  Sad

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
fxstrike
Member
**
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 40

First Payment Gateway using GoldBacked cryptocurre


View Profile
November 18, 2017, 02:05:32 AM
 #912

bitcoin gold ne rasanya memang scam la, semua link yang dorang bagi tu banyak yang scam, langsung tiada rasa tanggungjawab, ada tak siapa2 yang sanggup buat kerja sikit, fork btg ne banyak orang kena curi BTC

KOZO
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 143
Merit: 100


TRF DAG, EARN & LIVE WITH IT. JOIN ME


View Profile
November 19, 2017, 03:54:18 AM
 #913

 Grin Grin Grin klu terasa bitcoin gold macam scam then jangan layan lah bro.... pegi kepada bitcoin atau altcoin yg lebih "top" jer. Wink Wink Wink Roll Eyes

fxstrike
Member
**
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 40

First Payment Gateway using GoldBacked cryptocurre


View Profile
November 19, 2017, 05:43:40 AM
 #914

Grin Grin Grin klu terasa bitcoin gold macam scam then jangan layan lah bro.... pegi kepada bitcoin atau altcoin yg lebih "top" jer. Wink Wink Wink Roll Eyes

Dorang punya wallet banyak jenis yang kutip priv key/seed word, pulak tu website tu bukan dorang yang control bounty hunter buat dan control rasanya, punya teruk dorang ne, patut tahap macam tu jangan fork major coin yang ramai hodler macam bitcoin buat je la sendiri coin lepas tu bantai la mine pakai cangkul sekalipun, ini nak juga fork bitcoin berapa ramai orang terdedah dengan bahaya

wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
November 20, 2017, 06:50:02 AM
 #915

Grin Grin Grin klu terasa bitcoin gold macam scam then jangan layan lah bro.... pegi kepada bitcoin atau altcoin yg lebih "top" jer. Wink Wink Wink Roll Eyes

Dorang punya wallet banyak jenis yang kutip priv key/seed word, pulak tu website tu bukan dorang yang control bounty hunter buat dan control rasanya, punya teruk dorang ne, patut tahap macam tu jangan fork major coin yang ramai hodler macam bitcoin buat je la sendiri coin lepas tu bantai la mine pakai cangkul sekalipun, ini nak juga fork bitcoin berapa ramai orang terdedah dengan bahaya

Entahlah, I pon X brp minat dgn Bitcoin Gold ni. Tp, mmg betoi cakap bro. Klu mrk tu nk kutip Priv key/seed word - ni mmg bahaya ponya. Kita ni jgn bg sbrg info priv ttg bitcoin kpd sesiape, samade online ke offline.

Kah3, klu pakai cangkul blh mine ni - syok pulak mining lol

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
Shahrul09
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 251



View Profile
November 20, 2017, 09:38:22 AM
 #916

Susah nya nak post benda pun tak boleh kalau takde board sendiri ni, Bila agak2 boleh dapat ni? Haritu ada org mintak mods buka satu, user lain kata malaysia tak de Ramai pengguna, Kita punya forum kecik ni pun tak hidup jangan harap la nak dapat board sendiri dia kata. Haiah.
fxstrike
Member
**
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 40

First Payment Gateway using GoldBacked cryptocurre


View Profile
November 20, 2017, 01:05:00 PM
 #917

Ramai orang malaysia ne, pandai spekking jadi terus join thread english saja, yang Indonesia memang ramai sebab ramai yang boleh cakap indonesia saja

shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
November 20, 2017, 03:35:38 PM
 #918

rasa ramai jer org malaysia ni...tp semua taknak reveal diri masing2...silent la konon...ekekeekeke
PokpijanNetwork
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
November 20, 2017, 04:46:24 PM
 #919

kebanyakanye pn ramai yg x tau guna bitcointalk ni.. dorg search sesuatu yg ada dlm ni then baca jer untk dptkn info.. bile dh buat acc tersalah post terus kne baned. xde bg can langsung  Undecided
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
November 21, 2017, 04:32:32 AM
 #920

Susah nya nak post benda pun tak boleh kalau takde board sendiri ni, Bila agak2 boleh dapat ni? Haritu ada org mintak mods buka satu, user lain kata malaysia tak de Ramai pengguna, Kita punya forum kecik ni pun tak hidup jangan harap la nak dapat board sendiri dia kata. Haiah.

Hmm, biar betoi ke ni bro?  Huh Malaysia X ramai member ni - rasa2 bukan X ramai org, tp mgkn mereka X brp post aje kat BCT ni.

rasa ramai jer org malaysia ni...tp semua taknak reveal diri masing2...silent la konon...ekekeekeke

Betoi ni, paling krg pon lbh beribu org kot. Tp, mereka mmg krg aktif ni.

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!