Bitcoin Forum
February 21, 2019, 09:09:19 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 [727] 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 ... 1277 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v12.0 (Windows/Linux)  (Read 6291220 times)
KGV
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 53
Merit: 0


View Profile
August 05, 2017, 10:32:43 PM
 #14521

Quote
well if i am here you make shure i was working on ti for several hours before came here and posting asking about it !
the point is ! all the configurations what i already tested , the gpu 0 started also ! and i never find a configuration to start gpu by gpu using diferente cmd thanks

-di    GPU indexes, default is all available GPUs. For example, if you have four GPUs "-di 02" will enable only first and third GPUs (#0 and #2).
   You can also turn on/off cards in runtime with "0"..."9" keys and check current statistics with "s" key.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Piradoxlanieve
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 69
Merit: 0


View Profile
August 05, 2017, 11:29:03 PM
 #14522

Any news on the amd rx480-rx580 polaris solution?  About the speed of mining
Thanks.
Harry5555
Member
**
Offline Offline

Activity: 81
Merit: 10


View Profile
August 06, 2017, 12:02:56 AM
 #14523

Any news on the amd rx480-rx580 polaris solution?  About the speed of mining
Thanks.


If you are talking about the DAG issue, there is an new driver comming in a few days.
Vlizze
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 46
Merit: 0


View Profile
August 06, 2017, 12:09:28 AM
 #14524

I'll dual mining EXP+LBC, both on suprnova using the follow bat...

Quote
timeout /t 15
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

ethdcrminer64.exe -epool exp.suprnova.cc:3333 -ewal bananas.bananas -epsw x -dpool stratum+tcp://lbry.suprnova.cc:6256 -dwal bananas.bananas -dpsw x -dcoin lbc -esm 3 -allpools 1 -allcoins 1
pause

When I change "-allcoins 1" to "-allcoins exp" as suggested ... it still mines EXP but fails to acknowledge shares.  Suprnova shows a 0 hashrate.  Does my configuration look correct?
viking1978
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
August 06, 2017, 01:32:18 AM
 #14525

Hello Guys,

I am noob in mining and i am building my mining rig in win 10 64 bit. I have 2 MSI RX580 Armor 8G. For every individual GPU, i can undervolt/overlock the GPU by these parameters (single GPU in rig).

-cvddc 900 -cclock 1200 -mclock 2080. I verified in GPU-Z, it is working.

But if there are 2 GPU cards in rig, I found these parameters only applied in the first GPU #0, for the second GPU, it is working in the default clock and volt.

I tried the following command, while the result is still same, only GPU #0 is undervolted and overclocked.  

Just wondering if i did something wrong. Can anyone help, please?


setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
EthDcrMiner64.exe -epool eth-asia1.nanopool.org:9999 -ewal 0x4319c495431b0a8c85af88497144184de8ff5a71.RX580/leo@gmail.com -epsw x -mode 1 -ftime 10 -cvddc 900,900 -cclock 1200,1200 -mclock 2080,2080


Check if crossfire is on.
Best thanks, mate. It is working. Send me you wallet address of ETH. I want to buy you a coffee.
cashen
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434
Merit: 251


View Profile
August 06, 2017, 02:56:22 AM
 #14526


Both rigs are RX 470s Gaming X 4GB with Samsung memory. Exact same settings.






Skol600ml
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 150
Merit: 100


View Profile
August 06, 2017, 03:05:46 AM
 #14527


Both rigs are RX 470s Gaming X 4GB with Samsung memory. Exact same settings.








If you pick up one card from the slow rig and put in the fast rig. It will keep 26 or change to 28? And vice-versa?

Knowing that will make things easier.
jmigdlc99
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 276


View Profile WWW
August 06, 2017, 03:19:48 AM
 #14528

Would anyone know if and how it is possible to have 1 instance (1 console) of claymore miner mining with multiple cards to multiple addresses?

For example i want GPU#1 to mine to my personal address while GPU#2 mine to address of my neighbor.
Skol600ml
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 150
Merit: 100


View Profile
August 06, 2017, 03:52:52 AM
 #14529

Would anyone know if and how it is possible to have 1 instance (1 console) of claymore miner mining with multiple cards to multiple addresses?

For example i want GPU#1 to mine to my personal address while GPU#2 mine to address of my neighbor.

Even existing it would be much easier and more practical to have 2 instances. So why to bother? The only thing you would accomplish is, in a crash, both will stop.
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 924
Merit: 571


View Profile WWW
August 06, 2017, 08:08:42 AM
 #14530

Any news on the amd rx480-rx580 polaris solution?  About the speed of mining
Thanks.


If you are talking about the DAG issue, there is an new driver comming in a few days.

you guys still believe in miracles?  Grin

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
Piradoxlanieve
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 69
Merit: 0


View Profile
August 06, 2017, 08:19:23 AM
 #14531

Any news on the amd rx480-rx580 polaris solution?  About the speed of mining
Thanks.


If you are talking about the DAG issue, there is an new driver comming in a few days.

you guys still believe in miracles?  Grin

Yes, after 53 days poloniex Deposit gave me my ETC coins, that if it's a miracle haha
notbatman
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1848
Merit: 1013



View Profile
August 06, 2017, 08:45:04 AM
 #14532

A bit off topic but has anybody else had issues with AMD OpenCL functionality under Linux, one of my miners got auto updated but whatever they changed they broke OpenCL and nothing I do including a fresh install and old 4.4.0 kernel works. I'm perplexed and relived that claymore includes his own libraries so at least his miners are not effected. I can't run wine for miners that use OpenCL when source code/Linux binaries aren't available.  Huh
adaseb
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1876
Merit: 1116



View Profile
August 06, 2017, 08:46:17 AM
 #14533

The AMD fix is already out, check the other thread made by robinh00d

.FORTUNE.JACK.
      ▄▄███████▄▄
   ▄████▀▀ ▄ ██████▄
  ████ ▄▄███ ████████
 █████▌▐███▌ ▀▄ ▀█████
███████▄██▀▀▀▀▄████████
█████▀▄▄▄▄█████████████
████▄▄▄▄ █████████████
 ██████▌ ███▀████████
  ███████▄▀▄████████
   ▀█████▀▀███████▀
      ▀▀██████▀▀
         
         █
...FortuneJack.com                                             
...THE BIGGEST BITCOIN GAMBLING SITE
       ▄▄█████████▄▄
    ▄█████████████████▄
  ▄█████████████████████▄
 ▄██
█████████▀███████████▄
██████████▀   ▀██████████
█████████▀       ▀█████████
████████           ████████
████████▄   ▄ ▄   ▄████████
██████████▀   ▀██████████
 ▀██
█████████████████████▀
  ▀██
███████████████████▀
    ▀█████████████████▀
       ▀▀█████████▀▀
#JACKMATE
WIN 1 BTC
▄█████████████████████████▄
███████████████████████████
███████████████████████████
██████████▀█████▀██████████
███████▀░░▀░░░░░▀░░▀███████
██████▌░░░░░░░░░░░░░▐██████
██████░░░░██░░░██░░░░██████
█████▌░░░░▀▀░░░▀▀░░░░▐█████
██████▄░░▄▄▄░░░▄▄▄░░▄██████
████████▄▄███████▄▄████████

███████████████████████████
███████████████████████████
▀█████████████████████████▀
jmigdlc99
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 276


View Profile WWW
August 06, 2017, 09:16:34 AM
 #14534

Would anyone know if and how it is possible to have 1 instance (1 console) of claymore miner mining with multiple cards to multiple addresses?

For example i want GPU#1 to mine to my personal address while GPU#2 mine to address of my neighbor.

Even existing it would be much easier and more practical to have 2 instances. So why to bother? The only thing you would accomplish is, in a crash, both will stop.

I see your point. But i ask because one of my extra rigs only has 2GB of RAM (trying to cut on costs and will not purchase another 2GB RAM). Its runs fine with 1 instance but it starts crashing with another instance open.
chw39
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile
August 06, 2017, 09:24:43 AM
 #14535

Help guys, my miner acting up on me. It's working everyday and out of a sudden I'm not getting any hashrate from that particular single RX580 worker. Checked the miner it's running fine. Restarted the miner, still run as usual. However after few hours pool still showing 0 hashrate.
P00P135
Full Member
***
Online Online

Activity: 588
Merit: 110


View Profile
August 06, 2017, 09:31:27 AM
 #14536

Help guys, my miner acting up on me. It's working everyday and out of a sudden I'm not getting any hashrate from that particular single RX580 worker. Checked the miner it's running fine. Restarted the miner, still run as usual. However after few hours pool still showing 0 hashrate.

You check the wallet address in your bat file?  Are you just not showing "reported hashrate" but its still accepting shares?
janos666
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 500


View Profile
August 06, 2017, 10:58:17 AM
Last edit: August 06, 2017, 11:17:48 AM by janos666
 #14537

I missed out on testing v9.7 but v9.8 made all my Polaris based machines unstable. After a few crashes I had to use DDU and reinstall the driver because Windows failed to boot.
I guess this is because I have been using up-to-date drivers which effectively disabled the hardware-control/monitor features of older miner versions but v9.8 was updated to the new API.

So, I wish to reiterate my long-standing request: an option to run this miner software with completely disabled hardware-access.

Let's face it. AMD's API has been and will be utter sh|t. Let's not fight it unnecessarily (let Unwinder and other brave souls push through that bush). Sad
PepeIdolioQuintanilla
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
August 06, 2017, 11:14:03 AM
 #14538

I've changed back to v9.7 as I see random Hashrates without reason (RX470, ethereum only mining).
chw39
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile
August 06, 2017, 11:23:10 AM
 #14539

Help guys, my miner acting up on me. It's working everyday and out of a sudden I'm not getting any hashrate from that particular single RX580 worker. Checked the miner it's running fine. Restarted the miner, still run as usual. However after few hours pool still showing 0 hashrate.

You check the wallet address in your bat file?  Are you just not showing "reported hashrate" but its still accepting shares?

yes, address still the same as the pool page just decided to stop showing hashrate for this particular worker. It's still accepting shares..
benether
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
August 06, 2017, 11:37:54 AM
 #14540

If you want to use latest drivers for nvidia 9xx windows 10 and cuda 8, check out the following tutorial

I'm hashing at 20 MHs with a GTX 970.
Pages: « 1 ... 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 [727] 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 ... 1277 »
  Print  
 
Jump to:  

Bitcointalk.org is not available or authorized for sale. Do not believe any fake listings.
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!