Bitcoin Forum
February 21, 2018, 03:57:50 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 [711] 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 ... 1054 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v11.0 (Windows/Linux)  (Read 6027827 times)
jackbox
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 826
Merit: 1011



View Profile
July 28, 2017, 02:32:15 PM
 #14201



If you suspect the POOL have you tried to ask this question to them?
Do you see a "Dev Fee" during the time of those "hacks" ?
Please provide screenshots.

Sorry, I have got mistake, I downloaded Claymore v9.7 from this web:

http://worldvision.vn/U1/huong-dan-su-dung-tool-cay-coins_c93/huong-dan-va-dowload-tool-cay-coin-claymore-ethereum-9-7--eth--all-phien-ban_c215.htm

And unfortunately, they already modified dpool.txt and epool.txt to lead the pool to their wallet without any announcement to user.

I've replaced that one with pool which downloaded from bitcointalk.org. I think everything will be fine.


Well that is what you get for downloading a miner from an unknown source.  Tongue
[/quote]

Your mistake. You should ONLY download Claymore miner from the official links in the first post of this thread. Any other links can be modified code with malware, spyware, etc. inserted.

Buy a Trezor and Protect your BTC, BCH, BTG, DASH, LTC, DGB, ZEC, ETH and ETC from hackers.
If I was helpful please buy me a coffee BTC: 1DWK7vBaxcTC5Wd2nQwLGEoy8xdFVzGKLK  BTG: AWvN1iBqCUqG2tEh3XoVvRbdcGrAzfBBpW
If I was helpful please buy me a burger XVG: DGYWTLtcGh4mvoG6B2yifakeP2W24P4cco  DGB: DLASV6CUQpGtGSyaVz5FYuu5YxZ17MoGQz
1519185470
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519185470

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519185470
Reply with quote  #2

1519185470
Report to moderator
1519185470
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519185470

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519185470
Reply with quote  #2

1519185470
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1519185470
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519185470

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519185470
Reply with quote  #2

1519185470
Report to moderator
1519185470
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519185470

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519185470
Reply with quote  #2

1519185470
Report to moderator
naeme18720
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 292
Merit: 250


View Profile
July 28, 2017, 03:27:38 PM
 #14202

Hi
My rx470 4gb that 28.3 to 25.6 mh
My rig that 162 mh to 157 mh
Why?Huh??
deadsix
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 500


Fail to plan, and you plan to fail.


View Profile
July 28, 2017, 04:05:55 PM
 #14203

Hi
My rx470 4gb that 28.3 to 25.6 mh
My rig that 162 mh to 157 mh
Why?Huh??

Since you appear to have been living under a rock for the last month or so, I suggest you catch up on research now. Never too late. Google it.

The BEST Crypto exchange in India, where you can buy/sell/trade Bitcoin, BitcoinCash, Litecoin, Ethereum and Ripple, and use a credit card https://koinex.in/?ref=eaa2b3 Stay away, Horrible service.
Minimalist Indian Ethereum Exchange https://ethx.in/u/?ref=RAVIN14
Ethereum/Zcash/Monero Mining Bangalore https://bitcointalk.org/index.php?topic=1703592
naeme18720
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 292
Merit: 250


View Profile
July 28, 2017, 04:12:12 PM
 #14204

Hi
My rx470 4gb that 28.3 to 25.6 mh
My rig that 162 mh to 157 mh
Why?Huh??

Since you appear to have been living under a rock for the last month or so, I suggest you catch up on research now. Never too late. Google it.
Yes you right

What i doing???
Not fixed this my hashrate???
fuliaro
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
July 28, 2017, 04:19:09 PM
 #14205

Win10 or Win7?
P00P135
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


View Profile
July 28, 2017, 04:20:49 PM
 #14206

Quote
Yes you right

What i doing???
Not fixed this my hashrate???

i not know wut do do u?
naeme18720
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 292
Merit: 250


View Profile
July 28, 2017, 04:21:39 PM
 #14207

Win10 or Win7?
Mining Os... SimpleMining.net
Yohow
Member
**
Offline Offline

Activity: 66
Merit: 10


View Profile
July 28, 2017, 04:25:49 PM
 #14208

Miner won't show Temp and Fan speed on latest AMD driver for my Asus Strix RX470, please confirm who also tried freshest driver from 26 of July.




This issue is confirmed, for now you should downgrade to 17.7.1, beacuse 17.7.2 breaks compability.

I'm still using v16.9.1 drivers for my RX 480s cause it's very very stable, newer versions upload hashrate?
ozzy1926
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 250


View Profile
July 28, 2017, 04:32:47 PM
 #14209

Any 1070 user share their dual mining setting  eth +sc? When solo mine I get 32.7mh/s eth dual mine even set -dcri 15 ? I get sc 250-260 mh/s
scryptr
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260
Merit: 1000



View Profile WWW
July 28, 2017, 04:37:43 PM
 #14210

Quote
Yes you right

What i doing???
Not fixed this my hashrate???

i not know wut do do u?

OH, POOP! --

I smell a doo doo joke!       --scryptr

TIPS:  BTC - 1Fs4uZ6a9ABYBTaHGUfqcwCQmeBRxkKRQT
          DASH - XrK81tW31SLsVvZ2WX9VhTjpT6GXJPLdbQ
P00P135
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


View Profile
July 28, 2017, 04:53:09 PM
 #14211

Any 1070 user share their dual mining setting  eth +sc? When solo mine I get 32.7mh/s eth dual mine even set -dcri 15 ? I get sc 250-260 mh/s

Try -dcri 60-75.  This should get you around 30Eth 700Sia, but you are going to be using a lot of power.
naeme18720
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 292
Merit: 250


View Profile
July 28, 2017, 04:55:08 PM
 #14212

Quote
Yes you right

What i doing???
Not fixed this my hashrate???

i not know wut do do u?

OH, POOP! --

I smell a doo doo joke!       --scryptr

My sitting in claymore v9.7 in mind OS

-epool eu1.ethermine.org:4444 -ewal 0x98364f098e2cd698e93c84bc25c4e37425dee027.$rigName -epsw x -asm 1

My speed 5 mh lower
yany
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile WWW
July 28, 2017, 05:04:54 PM
 #14213

Any 1070 user share their dual mining setting  eth +sc? When solo mine I get 32.7mh/s eth dual mine even set -dcri 15 ? I get sc 250-260 mh/s

You can get fine-tuning hints for 1070s at the link in my signature...

Build a Mining Rig: https://jukesays.wordpress.com
ozzy1926
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 250


View Profile
July 28, 2017, 05:15:03 PM
 #14214

Any 1070 user share their dual mining setting  eth +sc? When solo mine I get 32.7mh/s eth dual mine even set -dcri 15 ? I get sc 250-260 mh/s

Try -dcri 60-75.  This should get you around 30Eth 700Sia, but you are going to be using a lot of power.
Should I increase the power limit of the cards or just change -dcri?
P00P135
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


View Profile
July 28, 2017, 05:17:54 PM
 #14215

Any 1070 user share their dual mining setting  eth +sc? When solo mine I get 32.7mh/s eth dual mine even set -dcri 15 ? I get sc 250-260 mh/s

Try -dcri 60-75.  This should get you around 30Eth 700Sia, but you are going to be using a lot of power.
Should I increase the power limit of the cards or just change -dcri?

You'll need to increase it a bit to keep hashes high.  Just experiment with it because all cards are different.
Branko
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 252
Merit: 105


Automated Crypto Trading


View Profile
July 28, 2017, 05:27:43 PM
 #14216

We have a new driver from AMD the DAG for polaris is fixed in this situation?

NOT YET. They know the issue and can fix it, though.

How do we know that if claymore miner doesn't work well with new driver?

Wolf0
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1792
Merit: 1002


Miner Developer


View Profile
July 28, 2017, 05:35:30 PM
 #14217

We have a new driver from AMD the DAG for polaris is fixed in this situation?

NOT YET. They know the issue and can fix it, though.

How do we know that if claymore miner doesn't work well with new driver?

Because if they're actually updating it with a Polaris fix, it'd be really fucking hard to break it? They probably won't be majorly modifying the OpenCL toolchain, but even if they did - Claymore stores his kernels (except the ASM ones) in AMD IL, because fewer people can read it... and the ASM kernels are just specific to the GPU ASIC in use - I haven't taken apart his later miner versions to see what they do, but I would bet he's storing the ASM kernels as flat binary (of course, probably encoded with some cute little shit like he's done on his kernels before.)


Code:
Donations: BTC: 1WoLFdwcfNEg64fTYsX1P25KUzzSjtEZC -- XMR: 45SLUTzk7UXYHmzJ7bFN6FPfzTusdUVAZjPRgmEDw7G3SeimWM2kCdnDQXwDBYGUWaBtZNgjYtEYA22aMQT4t8KfU3vHLHG
oskoa
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 32
Merit: 0


View Profile
July 28, 2017, 05:56:09 PM
 #14218

Hi, a question, i update last driver of AMD RX (470) and Claymore dont show me the Temperature and fan. What happed?  Also my pc now restart every 30 or 40 minutes. Without claymore the pc works okay
P00P135
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


View Profile
July 28, 2017, 05:58:41 PM
 #14219

Hi, a question, i update last driver of AMD RX (470) and Claymore dont show me the Temperature and fan. What happed?  Also my pc now restart every 30 or 40 minutes. Without claymore the pc works okay

Don't use the newest driver.
Branko
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 252
Merit: 105


Automated Crypto Trading


View Profile
July 28, 2017, 06:18:20 PM
 #14220

We have a new driver from AMD the DAG for polaris is fixed in this situation?

NOT YET. They know the issue and can fix it, though.

How do we know that if claymore miner doesn't work well with new driver?

Because if they're actually updating it with a Polaris fix, it'd be really fucking hard to break it? They probably won't be majorly modifying the OpenCL toolchain, but even if they did - Claymore stores his kernels (except the ASM ones) in AMD IL, because fewer people can read it... and the ASM kernels are just specific to the GPU ASIC in use - I haven't taken apart his later miner versions to see what they do, but I would bet he's storing the ASM kernels as flat binary (of course, probably encoded with some cute little shit like he's done on his kernels before.)



I probably have wrong logic here because you sound so confident, but anyway...are you saying that if they don't change anything regarding OpenCL, drivers will break,
but if they DO change something, they will work well?

Pages: « 1 ... 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 [711] 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 ... 1054 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!