Bitcoin Forum
August 14, 2018, 09:45:50 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 [711] 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 ... 1247 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v11.9 (Windows/Linux)  (Read 6221211 times)
scryptr
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1414
Merit: 1000



View Profile WWW
July 28, 2017, 04:37:43 PM
 #14201

Quote
Yes you right

What i doing???
Not fixed this my hashrate???

i not know wut do do u?

OH, POOP! --

I smell a doo doo joke!       --scryptr

TIPS:  BTC - 1Fs4uZ6a9ABYBTaHGUfqcwCQmeBRxkKRQT
          DASH - XrK81tW31SLsVvZ2WX9VhTjpT6GXJPLdbQ
1534239950
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534239950

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534239950
Reply with quote  #2

1534239950
Report to moderator
1534239950
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534239950

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534239950
Reply with quote  #2

1534239950
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1534239950
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534239950

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534239950
Reply with quote  #2

1534239950
Report to moderator
1534239950
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534239950

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534239950
Reply with quote  #2

1534239950
Report to moderator
P00P135
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 110


View Profile
July 28, 2017, 04:53:09 PM
 #14202

Any 1070 user share their dual mining setting  eth +sc? When solo mine I get 32.7mh/s eth dual mine even set -dcri 15 ? I get sc 250-260 mh/s

Try -dcri 60-75.  This should get you around 30Eth 700Sia, but you are going to be using a lot of power.
naeme18720
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 292
Merit: 250


View Profile
July 28, 2017, 04:55:08 PM
 #14203

Quote
Yes you right

What i doing???
Not fixed this my hashrate???

i not know wut do do u?

OH, POOP! --

I smell a doo doo joke!       --scryptr

My sitting in claymore v9.7 in mind OS

-epool eu1.ethermine.org:4444 -ewal 0x98364f098e2cd698e93c84bc25c4e37425dee027.$rigName -epsw x -asm 1

My speed 5 mh lower
yany
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile WWW
July 28, 2017, 05:04:54 PM
 #14204

Any 1070 user share their dual mining setting  eth +sc? When solo mine I get 32.7mh/s eth dual mine even set -dcri 15 ? I get sc 250-260 mh/s

You can get fine-tuning hints for 1070s at the link in my signature...

Build a Mining Rig: https://jukesays.wordpress.com
ozzy1926
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 250


View Profile
July 28, 2017, 05:15:03 PM
 #14205

Any 1070 user share their dual mining setting  eth +sc? When solo mine I get 32.7mh/s eth dual mine even set -dcri 15 ? I get sc 250-260 mh/s

Try -dcri 60-75.  This should get you around 30Eth 700Sia, but you are going to be using a lot of power.
Should I increase the power limit of the cards or just change -dcri?
P00P135
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 110


View Profile
July 28, 2017, 05:17:54 PM
 #14206

Any 1070 user share their dual mining setting  eth +sc? When solo mine I get 32.7mh/s eth dual mine even set -dcri 15 ? I get sc 250-260 mh/s

Try -dcri 60-75.  This should get you around 30Eth 700Sia, but you are going to be using a lot of power.
Should I increase the power limit of the cards or just change -dcri?

You'll need to increase it a bit to keep hashes high.  Just experiment with it because all cards are different.
Branko
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 176



View Profile
July 28, 2017, 05:27:43 PM
 #14207

We have a new driver from AMD the DAG for polaris is fixed in this situation?

NOT YET. They know the issue and can fix it, though.

How do we know that if claymore miner doesn't work well with new driver?

Wolf0
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1862
Merit: 1002


Miner Developer


View Profile
July 28, 2017, 05:35:30 PM
 #14208

We have a new driver from AMD the DAG for polaris is fixed in this situation?

NOT YET. They know the issue and can fix it, though.

How do we know that if claymore miner doesn't work well with new driver?

Because if they're actually updating it with a Polaris fix, it'd be really fucking hard to break it? They probably won't be majorly modifying the OpenCL toolchain, but even if they did - Claymore stores his kernels (except the ASM ones) in AMD IL, because fewer people can read it... and the ASM kernels are just specific to the GPU ASIC in use - I haven't taken apart his later miner versions to see what they do, but I would bet he's storing the ASM kernels as flat binary (of course, probably encoded with some cute little shit like he's done on his kernels before.)


Code:
Donations: BTC: 1WoLFdwcfNEg64fTYsX1P25KUzzSjtEZC -- XMR: 45SLUTzk7UXYHmzJ7bFN6FPfzTusdUVAZjPRgmEDw7G3SeimWM2kCdnDQXwDBYGUWaBtZNgjYtEYA22aMQT4t8KfU3vHLHG
oskoa
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
July 28, 2017, 05:56:09 PM
 #14209

Hi, a question, i update last driver of AMD RX (470) and Claymore dont show me the Temperature and fan. What happed?  Also my pc now restart every 30 or 40 minutes. Without claymore the pc works okay
P00P135
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 110


View Profile
July 28, 2017, 05:58:41 PM
 #14210

Hi, a question, i update last driver of AMD RX (470) and Claymore dont show me the Temperature and fan. What happed?  Also my pc now restart every 30 or 40 minutes. Without claymore the pc works okay

Don't use the newest driver.
Branko
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 176



View Profile
July 28, 2017, 06:18:20 PM
 #14211

We have a new driver from AMD the DAG for polaris is fixed in this situation?

NOT YET. They know the issue and can fix it, though.

How do we know that if claymore miner doesn't work well with new driver?

Because if they're actually updating it with a Polaris fix, it'd be really fucking hard to break it? They probably won't be majorly modifying the OpenCL toolchain, but even if they did - Claymore stores his kernels (except the ASM ones) in AMD IL, because fewer people can read it... and the ASM kernels are just specific to the GPU ASIC in use - I haven't taken apart his later miner versions to see what they do, but I would bet he's storing the ASM kernels as flat binary (of course, probably encoded with some cute little shit like he's done on his kernels before.)



I probably have wrong logic here because you sound so confident, but anyway...are you saying that if they don't change anything regarding OpenCL, drivers will break,
but if they DO change something, they will work well?

nadrojcote
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 228
Merit: 102


View Profile
July 28, 2017, 06:38:11 PM
 #14212

We have a new driver from AMD the DAG for polaris is fixed in this situation?

NOT YET. They know the issue and can fix it, though.

How do we know that if claymore miner doesn't work well with new driver?

Because some people do not use claymore to overclock/underclock. They have their settings set in the bios. This is the only functionality broken with the latest driver is it not? Some people have tried the new driver and it didn't make a difference to their hashrate.
Wolf0
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1862
Merit: 1002


Miner Developer


View Profile
July 28, 2017, 06:55:20 PM
 #14213

We have a new driver from AMD the DAG for polaris is fixed in this situation?

NOT YET. They know the issue and can fix it, though.

How do we know that if claymore miner doesn't work well with new driver?

Because if they're actually updating it with a Polaris fix, it'd be really fucking hard to break it? They probably won't be majorly modifying the OpenCL toolchain, but even if they did - Claymore stores his kernels (except the ASM ones) in AMD IL, because fewer people can read it... and the ASM kernels are just specific to the GPU ASIC in use - I haven't taken apart his later miner versions to see what they do, but I would bet he's storing the ASM kernels as flat binary (of course, probably encoded with some cute little shit like he's done on his kernels before.)



I probably have wrong logic here because you sound so confident, but anyway...are you saying that if they don't change anything regarding OpenCL, drivers will break,
but if they DO change something, they will work well?

What they will be changing is related to the memory management of the GPU. That said - AMD *does* have a history of doing stupid shit that breaks apps - even breaking shit that one has a reasonable expectation of working. So... anything is possible...

Code:
Donations: BTC: 1WoLFdwcfNEg64fTYsX1P25KUzzSjtEZC -- XMR: 45SLUTzk7UXYHmzJ7bFN6FPfzTusdUVAZjPRgmEDw7G3SeimWM2kCdnDQXwDBYGUWaBtZNgjYtEYA22aMQT4t8KfU3vHLHG
Yohow
Member
**
Offline Offline

Activity: 66
Merit: 10


View Profile
July 28, 2017, 08:00:13 PM
 #14214

Why Claymore shows ETH: 07/28/17-21:15:14 - New job from eu1.ethermine.org:14444 (FAILOVER 1):O It shows for 30 minutes but the shares appears as accepted for Ethereum, at 21:50 reconnect again and disappears...
scryptr
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1414
Merit: 1000



View Profile WWW
July 28, 2017, 08:19:18 PM
 #14215

Any 1070 user share their dual mining setting  eth +sc? When solo mine I get 32.7mh/s eth dual mine even set -dcri 15 ? I get sc 250-260 mh/s

You can get fine-tuning hints for 1070s at the link in my signature...

NVIDIA CARDS WORK WELL WITH HIGH "-dcri" VALUES--

Try "-dcri 75" and adjust from there.  The secondary coin hashrate should at least double without hurting your Ethereum rate much.  CUDA cards are wired differently.       --scryptr

TIPS:  BTC - 1Fs4uZ6a9ABYBTaHGUfqcwCQmeBRxkKRQT
          DASH - XrK81tW31SLsVvZ2WX9VhTjpT6GXJPLdbQ
haxiboy
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 36
Merit: 0


View Profile WWW
July 28, 2017, 09:26:53 PM
 #14216

Hey guys! Anyone tried this new AMD driver that has been released a few days ago.
Claymore said AMD will release a new driver that solves DAG hashrate drop. This might be it?
Branko
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 176



View Profile
July 28, 2017, 09:38:25 PM
 #14217

Hey guys! Anyone tried this new AMD driver that has been released a few days ago.
Claymore said AMD will release a new driver that solves DAG hashrate drop. This might be it?

Is it THAT hard to read previous max 10 posts?

Or even just first one on this page?

Korsakopf
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210
Merit: 105



View Profile
July 28, 2017, 10:28:36 PM
 #14218

Hi, a question, i update last driver of AMD RX (470) and Claymore dont show me the Temperature and fan. What happed?  Also my pc now restart every 30 or 40 minutes. Without claymore the pc works okay

I have the same thing on my RX480 after the newest driver (17.7.2), except my PC isn't restarting. I've used another program (HwInfo64) to check the temperature and the card does run a few degrees warmer then normal. Anybody know if there is any danger of overheating the card now that Claymore doesn't register the temperatures anymore? 

Skol600ml
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 149
Merit: 100


View Profile
July 28, 2017, 10:41:30 PM
 #14219

Hi, a question, i update last driver of AMD RX (470) and Claymore dont show me the Temperature and fan. What happed?  Also my pc now restart every 30 or 40 minutes. Without claymore the pc works okay

I have the same thing on my RX480 after the newest driver (17.7.2), except my PC isn't restarting. I've used another program (HwInfo64) to check the temperature and the card does run a few degrees warmer then normal. Anybody know if there is any danger of overheating the card now that Claymore doesn't register the temperatures anymore? 

No. All cards are protected from overheating by firmware, unless you changed that, you're fine.

Don't use this drive. Don't brings nothing good only pain and suffering.
Yohow
Member
**
Offline Offline

Activity: 66
Merit: 10


View Profile
July 28, 2017, 10:46:37 PM
 #14220

Somebody knows if "-allpools" command is necessary on ethermine pool? I think not, so I put "-allpools 0" command in Start.bat file, it's okay? I'm mining on eu1.ethermine.org:14444. Thanks
Pages: « 1 ... 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 [711] 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 ... 1247 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!