Bitcoin Forum
November 20, 2018, 02:45:57 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 [691] 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 ... 1262 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v11.9 (Windows/Linux)  (Read 6261084 times)
P00P135
Full Member
***
Online Online

Activity: 490
Merit: 110


View Profile
July 22, 2017, 06:18:10 PM
 #13801

Vega is ... hot. In stock it takes about 400-450W in dual, 300-350W in ETH-only mode at about 33MH/s. And it's throttling like hell. It's very good in dual mining mode, but it's too hot.

This confirms what MSI executive said that "Vega takes lot of power". Hopefully AIB partners will come up with better cooling solutions. Did you get your hands on a sample vega to test ? Not the FE of course.

I don't think better cooling is going to help because of how much power is needed to push these cards.  Lets just hope RX Vega is better than Frontier, and of course he didnt get an RX Vega to test lol.
1542725157
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542725157

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542725157
Reply with quote  #2

1542725157
Report to moderator
1542725157
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542725157

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542725157
Reply with quote  #2

1542725157
Report to moderator
1542725157
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542725157

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542725157
Reply with quote  #2

1542725157
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1542725157
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542725157

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542725157
Reply with quote  #2

1542725157
Report to moderator
BD91
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
July 22, 2017, 08:46:31 PM
 #13802

This may sound a strange request, but would there be any way to edit the script so the console would not output the hashrate/stats for other altcoins than ETH?

Like if I'm mining ETH/DCR but I only want the console to output data related to ETH mining is there a way to do that?
xeridea
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 419
Merit: 251


View Profile WWW
July 22, 2017, 08:48:04 PM
 #13803

Vega is ... hot. In stock it takes about 400-450W in dual, 300-350W in ETH-only mode at about 33MH/s. And it's throttling like hell. It's very good in dual mining mode, but it's too hot.
Have you messed with undervolting?

Profitability over time charts for many GPUs - http://xeridea.us/charts

BTC:  16wzGLYLh1ximotu3Ln7htKnbUUcwWvQUv   LTC:  LdPvSJoAwgH87TXSMBuxDefBvp2bweXApY   Eth:  0xb508131ca5d983ebe72f8af61ecfb7d1b61f6d18
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1372
Merit: 1271

Miners developer


View Profile
July 22, 2017, 09:01:50 PM
 #13804

Vega is ... hot. In stock it takes about 400-450W in dual, 300-350W in ETH-only mode at about 33MH/s. And it's throttling like hell. It's very good in dual mining mode, but it's too hot.
Have you messed with undervolting?

Usually I don't change anything, just use stock clocks/settings. But for this card I will have to change some Wattman settings due to hard throttling, but I found no Wattman. I spent a few days to prepare my tools and code for Vega, but today I finally noticed it: no Wattman for Vega at all. May be because I use Windows 7 instead of Windows 10, I will check it (though it's strange anyway). Also I don't see "gaming mode" button in drivers. ADL does not work too, so I even cannot set 100% fan speed to prevent throttling. AB does not work too. Weird.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
jamfro
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
July 22, 2017, 09:30:54 PM
 #13805

Vega is ... hot. In stock it takes about 400-450W in dual, 300-350W in ETH-only mode at about 33MH/s. And it's throttling like hell. It's very good in dual mining mode, but it's too hot.
Have you messed with undervolting?

Usually I don't change anything, just use stock clocks/settings. But for this card I will have to change some Wattman settings due to hard throttling, but I found no Wattman. I spent a few days to prepare my tools and code for Vega, but today I finally noticed it: no Wattman for Vega at all. May be because I use Windows 7 instead of Windows 10, I will check it (though it's strange anyway). Also I don't see "gaming mode" button in drivers. ADL does not work too, so I even cannot set 100% fan speed to prevent throttling. AB does not work too. Weird.

There is Watman, its in Gaming Mode for sure.   To find gaming mode its on the bottom left of right after you launch into "radeon pro and firepro settings".  Once your in there its under gaming/global settings.
jamfro
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
July 22, 2017, 09:37:51 PM
 #13806

Vega is ... hot. In stock it takes about 400-450W in dual, 300-350W in ETH-only mode at about 33MH/s. And it's throttling like hell. It's very good in dual mining mode, but it's too hot.
Have you messed with undervolting?

Usually I don't change anything, just use stock clocks/settings. But for this card I will have to change some Wattman settings due to hard throttling, but I found no Wattman. I spent a few days to prepare my tools and code for Vega, but today I finally noticed it: no Wattman for Vega at all. May be because I use Windows 7 instead of Windows 10, I will check it (though it's strange anyway). Also I don't see "gaming mode" button in drivers. ADL does not work too, so I even cannot set 100% fan speed to prevent throttling. AB does not work too. Weird.

There is Watman, its in Gaming Mode for sure.   To find gaming mode its on the bottom left of right after you launch into "radeon pro and firepro settings".  Once your in there its under gaming/global settings.
oops I mean.
To find gaming mode its on the bottom left after you launch into "radeon pro and firepro settings"
eth_mining
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 95
Merit: 0


View Profile
July 22, 2017, 09:44:26 PM
 #13807

Help pls !!

I have 6 RX 570 gpus connected to the PC and they all are enabled and seemed to be working fine (Windows 10).. I want to save the bios of the 5th GPU, modify and flash it with ATI Flash.. When I open ATI flash, it only lists the first 3 GPUs.. No way to scroll down to the 5th.. Sad How do i scroll down and save the bios of the 5th and flash it back? I do not want to unplug the other 5 from Mobo and do it.. It will screw up the already configured and working ones..
P00P135
Full Member
***
Online Online

Activity: 490
Merit: 110


View Profile
July 22, 2017, 09:47:02 PM
 #13808

Help pls !!

I have 6 RX 570 gpus connected to the PC and they all are enabled and seemed to be working fine (Windows 10).. I want to save the bios of the 5th GPU, modify and flash it with ATI Flash.. When I open ATI flash, it only lists the first 3 GPUs.. No way to scroll down to the 5th.. Sad How do i scroll down and save the bios of the 5th and flash it back? I do not want to unplug the other 5 from Mobo and do it.. It will screw up the already configured and working ones..

You should always BIOS flash cards in the primary 16x slot directly connected to the mobo, and should always be done individually before you try connect all the GPU's.
Marvell1
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1400
Merit: 1000


View Profile
July 22, 2017, 10:07:33 PM
 #13809

Help pls !!

I have 6 RX 570 gpus connected to the PC and they all are enabled and seemed to be working fine (Windows 10).. I want to save the bios of the 5th GPU, modify and flash it with ATI Flash.. When I open ATI flash, it only lists the first 3 GPUs.. No way to scroll down to the 5th.. Sad How do i scroll down and save the bios of the 5th and flash it back? I do not want to unplug the other 5 from Mobo and do it.. It will screw up the already configured and working ones..

You should always BIOS flash cards in the primary 16x slot directly connected to the mobo, and should always be done individually before you try connect all the GPU's.

never had to do this, I flash my cards in any slot even connected to risers no problem after reboot
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1372
Merit: 1271

Miners developer


View Profile
July 22, 2017, 10:33:56 PM
 #13810

Vega is ... hot. In stock it takes about 400-450W in dual, 300-350W in ETH-only mode at about 33MH/s. And it's throttling like hell. It's very good in dual mining mode, but it's too hot.
Have you messed with undervolting?

Usually I don't change anything, just use stock clocks/settings. But for this card I will have to change some Wattman settings due to hard throttling, but I found no Wattman. I spent a few days to prepare my tools and code for Vega, but today I finally noticed it: no Wattman for Vega at all. May be because I use Windows 7 instead of Windows 10, I will check it (though it's strange anyway). Also I don't see "gaming mode" button in drivers. ADL does not work too, so I even cannot set 100% fan speed to prevent throttling. AB does not work too. Weird.

There is Watman, its in Gaming Mode for sure.   To find gaming mode its on the bottom left of right after you launch into "radeon pro and firepro settings".  Once your in there its under gaming/global settings.
oops I mean.
To find gaming mode its on the bottom left after you launch into "radeon pro and firepro settings"

I know where "gaming mode" button must be, I saw some videos about it. I don't have this button.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
ltcsprite
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 275
Merit: 101


View Profile
July 22, 2017, 11:13:12 PM
 #13811

Possible to run diff GPU's on diff coins on the same rig?

That would be saaaaaaaa-weet.
Metroid
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 728
Merit: 278


Xtreme Monster


View Profile
July 22, 2017, 11:25:55 PM
 #13812

The DAG epoch issue: it seems AMD fixed it for Vega in drivers and now they are working on Polaris. New drivers will be available soon, may be in two weeks or so.

Do you know if is related to how memory is addressed?

BTC Address: 1DH4ok85VdFAe47fSVXNVctxkFhUv4ujbR
P00P135
Full Member
***
Online Online

Activity: 490
Merit: 110


View Profile
July 23, 2017, 12:20:31 AM
 #13813

Help pls !!

I have 6 RX 570 gpus connected to the PC and they all are enabled and seemed to be working fine (Windows 10).. I want to save the bios of the 5th GPU, modify and flash it with ATI Flash.. When I open ATI flash, it only lists the first 3 GPUs.. No way to scroll down to the 5th.. Sad How do i scroll down and save the bios of the 5th and flash it back? I do not want to unplug the other 5 from Mobo and do it.. It will screw up the already configured and working ones..

You should always BIOS flash cards in the primary 16x slot directly connected to the mobo, and should always be done individually before you try connect all the GPU's.

never had to do this, I flash my cards in any slot even connected to risers no problem after reboot

Never said you had to.  Just a precaution to avoid bricking your card with a bad flash.
NavyCuda
Member
**
Offline Offline

Activity: 107
Merit: 10


View Profile
July 23, 2017, 12:36:20 AM
 #13814

@Claymore

Wattman only works in Win10.  I reluctantly made the upgrade to get the drivers.  Also, I've noticed something very interesting, Vega might be one of the most energy efficient GPUs for mining.  Someone like yourself might be better placed to prove that.

Last night I had both my Vega FE's running 852MHz core clock.  Memory was set at 1100MHz and 1050mV.  Reported hash rate was 31MH/s in genoil.  I didn't have them running long enough to get a 24hr average, but no invalid shares.

I had them turned up today, windows reset itself and they wouldn't go back to mem of 1100MHz with 852MHz core.  Fan speed was decent too, not at all annoying but I don't remember the percentage.  I'll be playing more tonight.

If I can be helpful to you in any way, let me know.
sangjin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
July 23, 2017, 12:45:48 AM
 #13815

my bat file : EthDcrMiner64.exe -epool asia.ethash-hub.miningpoolhub.com:17020 -ewal xxx.3 -eworker xxx.3 -esm 2 -epsw x -allpools 1 -dpool stratum+tcp://hub.miningpoolhub.com:20550 -dwal xxx.3 -dpsw x -dcoin sc

mr card : r9 390

os : win 7

memory : 20g~

I want use your program...
But i can not....

I have error....

help me......

b370
Platform: Windows
start building OpenCL program for GPU 0...
done
GPU #0: algorithm ASM
cudaGetDeviceCount failed (35, CUDA driver version is insufficient for CUDA runt
ime version), probably no CUDA devices
No NVIDIA CUDA GPUs detected.
Total cards: 1
No NVIDIA cards in the list, NVML library will not be used.
ETH: Stratum - connecting to 'asia.ethash-hub.miningpoolhub.com' <172.104.94.4>
port 17020
DUAL MINING MODE ENABLED: ETHEREUM+SIACOIN
 SC: Stratum - connecting to 'hub.miningpoolhub.com' <34.201.225.155> port 20550

ETH: miner-proxy stratum mode
"-allpools" option is set, default pools can be used for devfee, check "Readme"
file for details.
Watchdog enabled
Remote management (READ-ONLY MODE) is enabled on port 3333

send: {"id": 1, "method": "mining.subscribe", "params": []}

send: {"id": 5, "method": "mining.extranonce.subscribe", "params": []}

send: {"id": 2, "method": "mining.authorize", "params": ["freetofree.3","x"]}

ETH: Stratum - Connected (asia.ethash-hub.miningpoolhub.com:17020)
got 162 bytes
buf: {"id":1,"result":[[["mining.set_difficulty","deadbeefcafebabeca6c0200000000
00"],["mining.notify","deadbeefcafebabeca6c020000000000"]],"10026bab",4],"error"
:null}

parse packet: 161
new buf size: 0
send: {"id": 1, "method": "mining.subscribe", "params": []}

send: {"id": 5, "method": "mining.extranonce.subscribe", "params": []}

send: {"id": 2, "method": "mining.authorize", "params": ["freetofree.3","x"]}

 SC: Stratum - Connected (hub.miningpoolhub.com:20550)
got 456 bytes
buf: {"id":1,"result":[[["mining.set_difficulty","deadbeefcafebabe50500b00000000
00"],["mining.notify","deadbeefcafebabe50500b0000000000"]],"200b14c8",4],"error"
:null}
{"id":null,"method":"mining.notify","params":["1945","0x00000000000000418edec479
bcf1107a458294ca317e6957a32c29b4fb12edc10000000000000000e2f0735900000000a0f5bc5 e
4d3a52f44d6b61023b0524ae687864db4db0f50b4dbb3a664d00ce16","0x0000000012533fe68fd
3d1cfe47445abdce0b117994feb3fbbe16e3d0f675ad9",true]}

parse packet: 161
remove first packet 294
new buf size: 294
parse packet: 293
sc: job changed
new buf size: 0
got 36 bytes
buf: {"id":2,"result":true,"error":null}

parse packet: 35
 SC: Authorized
new buf size: 0
got 36 bytes
buf: {"id":2,"result":true,"error":null}

parse packet: 35
ETH: Authorized
new buf size: 0
got 267 bytes
buf: {"id":null,"method":"mining.notify","params":["9992","0xd7eb10643df92ec1f42
f41e4f1271d8ad30b8c27e7ffe6d39aad79416b790cb7","0x96fee1e50df8af3d9972983f531d26
41496992cb062856ee6639e68003b001e2","0x00000000ffb34c02420e9948eacd78cf33b059a88
ade1ff0614f7f3c303cf3a7",true]}

parse packet: 266
ETH: job changed
new buf size: 0
Setting DAG epoch #138...
got 267 bytes
buf: {"id":null,"method":"mining.notify","params":["9993","0xe063a646d7f598daeab
2c34fc0f181d20eb434766d3005b4af24ecc4286f8d9d","0x96fee1e50df8af3d9972983f531d26
41496992cb062856ee6639e68003b001e2","0x00000000ffb34c02420e9948eacd78cf33b059a88
ade1ff0614f7f3c303cf3a7",true]}

parse packet: 266
ETH: job changed
new buf size: 0
ETH: 07/23/17-09:42:19 - New job from asia.ethash-hub.miningpoolhub.com:17020
target: 0x00000000ffb34c02 (diff: 4300MH), epoch 138(2.08GB)
ETH - Total Speed: 0.000 Mh/s, Total Shares: 0, Rejected: 0, Time: 00:00
ETH: GPU0 0.000 Mh/s
 SC - Total Speed: 0.000 Mh/s, Total Shares: 0, Rejected: 0
 SC: GPU0 0.000 Mh/s
Setting DAG epoch #138 for GPU0
Create GPU buffer for GPU0
got 267 bytes
buf: {"id":null,"method":"mining.notify","params":["9994","0xd9d0335a72fd9ddfa46
c6937a635442e3491347182e43c6e67d406c4e265f8a7","0x96fee1e50df8af3d9972983f531d26
41496992cb062856ee6639e68003b001e2","0x00000000ffb34c02420e9948eacd78cf33b059a88
ade1ff0614f7f3c303cf3a7",true]}

parse packet: 266
ETH: job changed
new buf size: 0
ETH: 07/23/17-09:42:24 - New job from asia.ethash-hub.miningpoolhub.com:17020
target: 0x00000000ffb34c02 (diff: 4300MH), epoch 138(2.08GB)
ETH - Total Speed: 0.000 Mh/s, Total Shares: 0, Rejected: 0, Time: 00:00
ETH: GPU0 0.000 Mh/s
 SC - Total Speed: 0.000 Mh/s, Total Shares: 0, Rejected: 0
 SC: GPU0 0.000 Mh/s
GPU0 DAG creation time - 6315 ms
Setting DAG epoch #138 for GPU0 done
got 267 bytes
buf: {"id":null,"method":"mining.notify","params":["9995","0x52a9918a2ee66f2c3c8
d82ada54e0bda75ab317892a23cbef531e0265066fa96","0x96fee1e50df8af3d9972983f531d26
41496992cb062856ee6639e68003b001e2","0x00000000ffb34c02420e9948eacd78cf33b059a88
ade1ff0614f7f3c303cf3a7",true]}

parse packet: 266
ETH: job changed
new buf size: 0
ETH: 07/23/17-09:42:38 - New job from asia.ethash-hub.miningpoolhub.com:17020
target: 0x00000000ffb34c02 (diff: 4300MH), epoch 138(2.08GB)
ETH - Total Speed: 22.876 Mh/s, Total Shares: 0, Rejected: 0, Time: 00:00
ETH: GPU0 22.876 Mh/s
 SC - Total Speed: 686.274 Mh/s, Total Shares: 0, Rejected: 0
 SC: GPU0 686.274 Mh/s
send: {"id":6,"worker":"freetofree.3","jsonrpc":"2.0","method":"eth_submitHashra
te","params":["0x15d0e9d", "0x00000000000000000000000000000000000000000000000000
00000055ef1541"]}

got 36 bytes
buf: {"id":6,"result":true,"error":null}

parse packet: 35
new buf size: 0
SC: put share nonce 748055c enonce 30750058
SC round found 1 shares
 SC: 07/23/17-09:42:38 - SHARE FOUND - (GPU 0)
send: {"id": 4, "method": "mining.submit", "params": ["freetofree.3","1945","0x0
0000000000000418edec479bcf1107a458294ca317e6957a32c29b4fb12edc15c05480758007530 e
2f0735900000000a0f5bc5e4d3a52f44d6b61023b0524ae687864db4db0f50b4dbb3a664d00ce16"
]}

GPU0 t=66C fan=31%
em hbt: 0, dm hbt: 0, fm hbt: 16,
watchdog - thread 0 (gpu0), hb time 94
watchdog - thread 1 (gpu0), hb time 203
WATCHDOG: GPU error, you need to restart miner Sad
Restarting OK, exit...


args: -epool asia.ethash-hub.miningpoolhub.com:17020 -ewal freetofree.3 -eworker
 freetofree.3 -esm 2 -epsw x -allpools 1 -dpool stratum+tcp://hub.miningpoolhub.
com:20550 -dwal freetofree.3 -dpsw x -dcoin sc

袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴敲
?     Claymore's Dual ETH + DCR/SC/LBC/PASC GPU Miner v9.7      ?
훤袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴袴暠

ETH: 1 pool is specified
Main Ethereum pool is asia.ethash-hub.miningpoolhub.com:17020
SC: 1 pool is specified
Main Siacoin pool is hub.miningpoolhub.com:20550
OpenCL platform: Intel(R) OpenCL
OpenCL platform: AMD Accelerated Parallel Processing

Catalyst 15.12 is REQUIRED for best performance and compatibility
For Polaris cards, use latest drivers
At least 16 GB of Virtual Memory is required for multi-GPU systems
Make sure you defined GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
Be careful with overclocking, use default clocks for first tests
Press "s" for current statistics, "0".."9" to turn on/off cards, "r" to reload p
ools, "e" or "d" to select current pool
OpenCL initializing...

AMD Cards available: 1
GPU #0: Hawaii, 8192 MB available, 40 compute units
GPU #0 recognized as Radeon 390
POOL/SOLO version
b370
Platform: Windows
start building OpenCL program for GPU 0...
done
GPU #0: algorithm ASM
cudaGetDeviceCount failed (35, CUDA driver version is insufficient for CUDA runt
ime version), probably no CUDA devices
No NVIDIA CUDA GPUs detected.
Total cards: 1
No NVIDIA cards in the list, NVML library will not be used.
ETH: Stratum - connecting to 'asia.ethash-hub.miningpoolhub.com' <172.104.106.83
> port 17020
DUAL MINING MODE ENABLED: ETHEREUM+SIACOIN
 SC: Stratum - connecting to 'hub.miningpoolhub.com' <34.201.225.155> port 20550

ETH: miner-proxy stratum mode
"-allpools" option is set, default pools can be used for devfee, check "Readme"
file for details.
Watchdog enabled
Remote management (READ-ONLY MODE) is enabled on port 3333

send: {"id": 1, "method": "mining.subscribe", "params": []}

send: {"id": 5, "method": "mining.extranonce.subscribe", "params": []}

send: {"id": 2, "method": "mining.authorize", "params": ["freetofree.3","x"]}

ETH: Stratum - Connected (asia.ethash-hub.miningpoolhub.com:17020)
got 162 bytes
buf: {"id":1,"result":[[["mining.set_difficulty","deadbeefcafebabe357d0200000000
00"],["mining.notify","deadbeefcafebabe357d020000000000"]],"4ffd8402",4],"error"
:null}

parse packet: 161
new buf size: 0
send: {"id": 1, "method": "mining.subscribe", "params": []}

send: {"id": 5, "method": "mining.extranonce.subscribe", "params": []}

send: {"id": 2, "method": "mining.authorize", "params": ["freetofree.3","x"]}

 SC: Stratum - Connected (hub.miningpoolhub.com:20550)
got 456 bytes
buf: {"id":1,"result":[[["mining.set_difficulty","deadbeefcafebabe88500b00000000
00"],["mining.notify","deadbeefcafebabe88500b0000000000"]],"200b1500",4],"error"
:null}
{"id":null,"method":"mining.notify","params":["1945","0x00000000000000418edec479
bcf1107a458294ca317e6957a32c29b4fb12edc10000000000000000e2f0735900000000a0f5bc5 e
4d3a52f44d6b61023b0524ae687864db4db0f50b4dbb3a664d00ce16","0x0000000012533fe68fd
3d1cfe47445abdce0b117994feb3fbbe16e3d0f675ad9",true]}

parse packet: 161
remove first packet 294
new buf size: 294
parse packet: 293
sc: job changed
new buf size: 0
got 36 bytes
buf: {"id":2,"result":true,"error":null}

parse packet: 35
 SC: Authorized
new buf size: 0
got 36 bytes
buf: {"id":2,"result":true,"error":null}

parse packet: 35
ETH: Authorized
new buf size: 0
got 267 bytes
buf: {"id":null,"method":"mining.notify","params":["99db","0xf366949ae8dc410cada
b58946e01d520a28efd277c21cd321c76a2c9d7bf568b","0x96fee1e50df8af3d9972983f531d26
41496992cb062856ee6639e68003b001e2","0x00000000ffb34c02420e9948eacd78cf33b059a88
ade1ff0614f7f3c303cf3a7",true]}

parse packet: 266
ETH: job changed
new buf size: 0
Setting DAG epoch #138...
Setting DAG epoch #138 for GPU0
Create GPU buffer for GPU0
got 267 bytes
GPU0 DAG creation time - 6326 ms
got 294 bytes
buf: {"id":null,"method":"mining.notify","params":["1946","0x00000000000000418ed
ec479bcf1107a458294ca317e6957a32c29b4fb12edc1000000000000000019f173590000000041 e
6eea94478abcbd1315f6227b0fd37d2e190dca2f759810bacc5d9978c400c","0x0000000012533f
e68fd3d1cfe47445abdce0b117994feb3fbbe16e3d0f675ad9",true]}

buf: {"id":null,"method":"mining.notify","params":["99dc","0x1ffe86ae551b42813a0
8e21e31aa53be5dfd365793cbe815c708f593f2968870","0x96fee1e50df8af3d9972983f531d26
41496992cb062856ee6639e68003b001e2","0x00000000ffb34c02420e9948eacd78cf33b059a88
ade1ff0614f7f3c303cf3a7",true]}

parse packet: 293
Setting DAG epoch #138 for GPU0 done
parse packet: 266
sc: job changed(2)
new buf size: 0
ETH: job changed
new buf size: 0
ETH: 07/23/17-09:43:06 - New job from asia.ethash-hub.miningpoolhub.com:17020
 SC: 07/23/17-09:43:06 - New job from hub.miningpoolhub.com:20550
target: 0x0000000012533fe6 (diff: 60GH)
target: 0x00000000ffb34c02 (diff: 4300MH), epoch 138(2.08GB)
ETH - Total Speed: 0.000 Mh/s, Total Shares: 0, Rejected: 0, Time: 00:00
ETH: GPU0 0.000 Mh/s
 SC - Total Speed: 0.000 Mh/s, Total Shares: 0, Rejected: 0
 SC: GPU0 0.000 Mh/s
send: {"id":6,"worker":"freetofree.3","jsonrpc":"2.0","method":"eth_submitHashra
te","params":["0x160d06a", "0x00000000000000000000000000000000000000000000000000
000000c79fb645"]}

got 36 bytes
buf: {"id":6,"result":true,"error":null}

parse packet: 35
new buf size: 0
scryptr
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1002



View Profile WWW
July 23, 2017, 01:04:01 AM
 #13816

Possible to run diff GPU's on diff coins on the same rig?

That would be saaaaaaaa-weet.

YES, DIFFERENT GPUS CAN MINE DIFFERENT COINS--

You will need to run different instances for the different cards. 

EXAMPLE:  (4 card rig, run 2 launch lines)

        1) Run Claymore for GPUs 1 and 2 for ETH + DCR

        2) Run Claymore for GPUs 3 and 4 for ETH + SC

Just follow the examples on the Opening Page (OP) and in the readme.  Specify the card numbers in each launch line.

It may take more CPU power.  I have not tried it.       --scryptr

TIPS:  BTC - 1Fs4uZ6a9ABYBTaHGUfqcwCQmeBRxkKRQT    DASH - XrK81tW31SLsVvZ2WX9VhTjpT6GXJPLdbQ
          ETH - 0x8a42dfAE53612E98daf8614bFA402f3DcD0546Fa    LTC - MKUHfUmRrJUQvELxzajhVaLE5uTPxU2bRK
          SCRYPTR'S NOTEBOOK: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5035515.msg46035530#msg46035530  MERIT is appreciated, also.  Thanks!
NavyCuda
Member
**
Offline Offline

Activity: 107
Merit: 10


View Profile
July 23, 2017, 01:20:56 AM
 #13817

Vega is ... hot. In stock it takes about 400-450W in dual, 300-350W in ETH-only mode at about 33MH/s. And it's throttling like hell. It's very good in dual mining mode, but it's too hot.

Undervolt it - DUH. I forced mine to never go above 1.025V, and she mined Sia under Linux at 1600Mhz stable! :3

I'm noticing that the core clock is less important than the memory clock.

I'm a little nervous about how much voltage I can give the HMB2 though... These Vega FE's are the first GPU's I've every messed with voltage and clock settings.  I rarely overclock anything, but since I bought these cards to mine with and they represent 2/3 of my mining GPUs I want to get as much out of them as I can.  They're also all of my disposable income for the next year so I don't want to ruin them and risk getting turned down on a RMA.

Currently at

852MHz GPU Core clock (My profile is setup for 1347MHz as the high end, but the GPU won't go past 852)

Memory is 1125MHz @ 1125Mv

GPU temp is 68C, fan is at 2779 RPM (~>50%)

Genoil is reporting 25.95 - 31.15 MH/s, but not enough run time to cite ethermine.org values.
Marvell1
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1400
Merit: 1000


View Profile
July 23, 2017, 02:06:59 AM
 #13818

Vega is ... hot. In stock it takes about 400-450W in dual, 300-350W in ETH-only mode at about 33MH/s. And it's throttling like hell. It's very good in dual mining mode, but it's too hot.

Undervolt it - DUH. I forced mine to never go above 1.025V, and she mined Sia under Linux at 1600Mhz stable! :3

yeah but what was the wattage, even a 120 mv uundervolt on an RX 580 8GB only saves 30-40 watts

250 watts for 31 eth and 1600 SIA is garbage for a FE card that costs $900

I can get 37 mhs eth and 1300 SIA out of a gtx 1080 ti for 230 watts , and its a cheaper card
NavyCuda
Member
**
Offline Offline

Activity: 107
Merit: 10


View Profile
July 23, 2017, 02:33:05 AM
 #13819

I don't know how to play with the timing.
animosity2k1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
July 23, 2017, 03:51:24 AM
 #13820

Trying to get my ubq and sia mining setup for last 6 hrs, wouldnt hash. Removed my solo mining address and moved back to ethermine pool address and eth wallet and I am back to hashing. Seems to be something w my solo mining server. The address in my ubiq bat ahould be my wallet address from my fusion wallet correct? What else cluld I be missing. My ip and port is correct.
Pages: « 1 ... 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 [691] 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 ... 1262 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!