Bitcoin Forum
February 26, 2018, 12:35:47 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 [713] 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 ... 1069 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v11.0 (Windows/Linux)  (Read 6035614 times)
TechPark
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100


View Profile
July 29, 2017, 01:01:27 AM

Hi guys,

I have been trying to build my first rig, i am having troubles running claymore with 5 gpus, everytime i try one random gpu fails and the miner restarts....
windows 10 recognizes the 5 cards
with 4 gpus it works fine ,
any idea of what it could be?
i am running 4 rx570 BIOS mod  with windows 10 and  asrock h81 pro btcr2.0

Any idea of what it could be?

Run cards one by one with stock settings. If you do it applying common sense you find find your culprit easily. Without specific details about your configuration no one will figure it out for you.
1519605347
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519605347

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519605347
Reply with quote  #2

1519605347
Report to moderator
1519605347
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519605347

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519605347
Reply with quote  #2

1519605347
Report to moderator
1519605347
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519605347

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519605347
Reply with quote  #2

1519605347
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Wolf0
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1792
Merit: 1002


Miner Developer


View Profile
July 29, 2017, 03:10:18 AM

Hi all,

If I mine ETH only all works fine with a hashrate of 181MHs.
When I try to dual mine ETH+DCR (-dcri 30) I get 180MHs (ETH) + 5000MHs (DCR).

The problem is that while dual mining I got almost 1% of incorrect shares and looking the hashrate at poolsize I got under 170MHs (-6%).

Could someone help me to figure out where is the problem?

Thanks!!

Config?

EthDcrMiner64.exe -mport 3333 -epool eu2.ethermine.org:4444 -ewal myethwallet -epsw x -dpool dcr.coinmine.pl:2222 -dwal mydcrwallet -dpsw x

All the GPUs are RX580 8GB Hynix and are running at 1200/2250 with a custom strap and -125mv offset.

Some GPUs have a little amount of memmory errors but they aren't correlated with the incorrect shares (I got incorrect shares on GPUs with 0 errors).

The total power at the wall is 1150w dual mining and 900w mining ETH only.

This does not add up. In BIOS you have to set an exact value for voltage, but you say you use MSI AB style.
could you please share PBE screenshot.

False - edits with PBE trash are absolute, and work on few OSs, while offsets work globally.

Code:
Donations: BTC: 1WoLFdwcfNEg64fTYsX1P25KUzzSjtEZC -- XMR: 45SLUTzk7UXYHmzJ7bFN6FPfzTusdUVAZjPRgmEDw7G3SeimWM2kCdnDQXwDBYGUWaBtZNgjYtEYA22aMQT4t8KfU3vHLHG
botinok
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
July 29, 2017, 07:44:22 AM

hi
I have problem
GpuMiner cu_k00 failed 4, unspecified launch failure.
rig is working without rejects and stales (eth+dcr) about 2-5 hours and then this error.
3x1070 in rig.
can you halp me?
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1190
Merit: 1012

Miners developer


View Profile
July 29, 2017, 09:54:23 AM

New version with Vega support is close, currently I see 35-36 MH/s ETH at stock clocks and huge speed for second coins. But it's too hot even at 1.0v for core and 0.9v for memory.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
TechPark
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100


View Profile
July 29, 2017, 10:29:20 AM

Hi all,

If I mine ETH only all works fine with a hashrate of 181MHs.
When I try to dual mine ETH+DCR (-dcri 30) I get 180MHs (ETH) + 5000MHs (DCR).

The problem is that while dual mining I got almost 1% of incorrect shares and looking the hashrate at poolsize I got under 170MHs (-6%).

Could someone help me to figure out where is the problem?

Thanks!!

Config?

EthDcrMiner64.exe -mport 3333 -epool eu2.ethermine.org:4444 -ewal myethwallet -epsw x -dpool dcr.coinmine.pl:2222 -dwal mydcrwallet -dpsw x

All the GPUs are RX580 8GB Hynix and are running at 1200/2250 with a custom strap and -125mv offset.

Some GPUs have a little amount of memmory errors but they aren't correlated with the incorrect shares (I got incorrect shares on GPUs with 0 errors).

The total power at the wall is 1150w dual mining and 900w mining ETH only.

This does not add up. In BIOS you have to set an exact value for voltage, but you say you use MSI AB style.
could you please share PBE screenshot.

False - edits with PBE trash are absolute, and work on few OSs, while offsets work globally.

I appologize but I did not understand your comment. Let me re-phrase my query.
I have RX 580.
I want to downvolt.
How do I do that?
Wattool does not work for RX580.
MSI Afterburner does work. But the maximum I can do is -96mv. Which gives me 0.931 For GPU core.
How do I apply -125mv. I can use PBE and apply voltage there but i have to use an exact value eg 900.

My question to "fjriosp" was to show how does he apply -125 with PBE?
neega
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
July 29, 2017, 11:11:07 AM

As I said before, AMD is going to fix the DAG issue for both Vega and Polaris, and new drivers will be available soon.

Hi, Claymore!

Please, don't think that i'm trying to say you are lieer. But all this more looks like a rumor. No any other signs of AMD activity, only your posts. Can you, please, tell us on what is your confidence based? Maybe you can show some screenshots of your communications with AMD and where we could see words of AMD workers telling that they are going to fix this issue?

Thanks!
mrthejodster
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile WWW
July 29, 2017, 11:51:04 AM

I just started decred mining on at the same time as Ethereum on my 1070 and I get 25-26MH/s for Ethereum which is around normal for base clocked but for decred I get 250MH/s which according to other people online with 1070s is 1/10th of what I should be getting. How can I fix this for decred? I'm mining decred on the Supernova pool.

www.fullofbtc DOT tk - max 1000 satoshis per 30m
scryptr
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260
Merit: 1000



View Profile WWW
July 29, 2017, 12:12:51 PM

I just started decred mining on at the same time as Ethereum on my 1070 and I get 25-26MH/s for Ethereum which is around normal for base clocked but for decred I get 250MH/s which according to other people online with 1070s is 1/10th of what I should be getting. How can I fix this for decred? I'm mining decred on the Supernova pool.

USE A HIGH "-dcri" VALUE--

Start with a value of "-dcri 75" and adjust.  It will at least double your secondary coin hashrate, with little effect on your ETH hashrate.   CUDA cards are wired that way.

I just answered this same question a page or so  back.       --scryptr

TIPS:  BTC - 1Fs4uZ6a9ABYBTaHGUfqcwCQmeBRxkKRQT
          DASH - XrK81tW31SLsVvZ2WX9VhTjpT6GXJPLdbQ
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1190
Merit: 1012

Miners developer


View Profile
July 29, 2017, 12:40:51 PM

As I said before, AMD is going to fix the DAG issue for both Vega and Polaris, and new drivers will be available soon.

Hi, Claymore!
Please, don't think that i'm trying to say you are lieer. But all this more looks like a rumor. No any other signs of AMD activity, only your posts. Can you, please, tell us on what is your confidence based? Maybe you can show some screenshots of your communications with AMD and where we could see words of AMD workers telling that they are going to fix this issue?
Thanks!

I tell you what I know from AMD engineers, I'm not going to prove anything, it's up to you believe me or not.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
mrthejodster
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile WWW
July 29, 2017, 12:58:40 PM

I just started decred mining on at the same time as Ethereum on my 1070 and I get 25-26MH/s for Ethereum which is around normal for base clocked but for decred I get 250MH/s which according to other people online with 1070s is 1/10th of what I should be getting. How can I fix this for decred? I'm mining decred on the Supernova pool.

USE A HIGH "-dcri" VALUE--

Start with a value of "-dcri 75" and adjust.  It will at least double your secondary coin hashrate, with little effect on your ETH hashrate.   CUDA cards are wired that way.

I just answered this same question a page or so  back.       --scryptr

That did it thanks

www.fullofbtc DOT tk - max 1000 satoshis per 30m
NavyCuda
Member
**
Offline Offline

Activity: 107
Merit: 10


View Profile
July 29, 2017, 01:36:27 PM

New version with Vega support is close, currently I see 35-36 MH/s ETH at stock clocks and huge speed for second coins. But it's too hot even at 1.0v for core and 0.9v for memory.

Is there a secondary coin that Vega is best at?  I might start dual mining with your next release.  Up until now I've only been mining ETH.
fr4nkthetank
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1288
Merit: 1000


cryptominingtalk.com


View Profile WWW
July 29, 2017, 01:43:25 PM

New version with Vega support is close, currently I see 35-36 MH/s ETH at stock clocks and huge speed for second coins. But it's too hot even at 1.0v for core and 0.9v for memory.

Hey Claymore, have you lowered core clock massively ?  Should be as or more efficient than an 580, it is possible.

           ▀██▄ ▄██▀
            ▐█████▌
           ▄███▀███▄
         ▄████▄  ▀███▄
       ▄███▀ ▀██▄  ▀███▄
     ▄███▀  ▄█████▄  ▀███▄
   ▄███▀  ▄███▀ ▀███▄  ▀███▄
  ███▀  ▄████▌   ▐████▄  ▀███
 ███   ██▀  ██▄ ▄██  ▀██   ███
███   ███  ███   ███  ███   ███
███   ███   ███████   ███   ███
 ███   ███▄▄       ▄▄███   ███
  ███▄   ▀▀█████████▀▀   ▄███
   ▀████▄▄           ▄▄████▀
      ▀▀███████████████▀▀
DeepOnion★  Anonymity Guaranteed
★  Anonymous and Untraceable
★  Guard Your Privacy
      ▄▄██████████▄▄
    ▄███▀▀      ▀▀█▀   ▄▄
   ███▀              ▄███
  ███              ▄███▀   ▄▄
 ███▌  ▄▄▄▄      ▄███▀   ▄███
▐███  ██████   ▄███▀   ▄███▀
███▌ ███  ███▄███▀   ▄███▀
███▌ ███   ████▀   ▄███▀
███▌  ███   █▀   ▄███▀  ███
▐███   ███     ▄███▀   ███
 ███▌   ███  ▄███▀     ███
  ███    ██████▀      ███
   ███▄             ▄███
    ▀███▄▄       ▄▄███▀
      ▀▀███████████▀▀
ziploc+
Member
**
Offline Offline

Activity: 71
Merit: 10


View Profile WWW
July 29, 2017, 01:52:20 PM

have question..

I have a 2*  r9 290x GPU rig on a old Windows AM2 4GB of RAM rig mining eth

I have a weird behavior which starter few days ago....


1st GPU mines at full speed but the second takes longer to load DAG and mines only at 3 MH/s

and if I mine with only 1 GPU it goes full speed for some time and then it goes down to 8MH/s....


anyone seen a similar behavior and what can cause that ?

Thx in advance

I'm not a noob..Just got my acc. hacked and stolen here's the proof:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1996358.msg19877515#
.
neega
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
July 29, 2017, 02:32:59 PM

As I said before, AMD is going to fix the DAG issue for both Vega and Polaris, and new drivers will be available soon.

Hi, Claymore!
Please, don't think that i'm trying to say you are lieer. But all this more looks like a rumor. No any other signs of AMD activity, only your posts. Can you, please, tell us on what is your confidence based? Maybe you can show some screenshots of your communications with AMD and where we could see words of AMD workers telling that they are going to fix this issue?
Thanks!

I tell you what I know from AMD engineers, I'm not going to prove anything, it's up to you believe me or not.

Thank you anyway!

I believe in good)

Sorry if I touched your feelings. Didn't mean to do that.

Good luck to us all!
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1190
Merit: 1012

Miners developer


View Profile
July 29, 2017, 02:41:59 PM

New version with Vega support is close, currently I see 35-36 MH/s ETH at stock clocks and huge speed for second coins. But it's too hot even at 1.0v for core and 0.9v for memory.

Hey Claymore, have you lowered core clock massively ?  Should be as or more efficient than an 580, it is possible.

Not yet, also I did not change anything in bios, but I'm sure it's possible to make it much more efficient with bios/voltage/clocks changes.

BTW, at "-dcri 500" I get 4600MH/s DCR (at stock clocks) after some Vega-related improvements in assembler code (i.e. these improvements are not available for Polaris cards), now I'm working on SIA and PASC...
At "-dcri 100" I see 35MH/s ETH and 3500MH/s DCR.
If I set 1050MHz for memory (default is 945MHz), I get 40MH/s ETH.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
kellog90
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 40
Merit: 0


View Profile
July 29, 2017, 04:04:52 PM

17:53:23:607   83c   浜様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様融
17:53:23:623   83c   ş      Claymore's Dual ETH + DCR/SC/LBC/PASC GPU Miner v9.7      ş
17:53:23:623   83c   Č様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様Ľ
17:53:23:623   83c   
17:53:23:853   83c   ETH: 1 pool is specified
17:53:23:853   83c   Main Ethereum pool is soil.miners-zone.net:28008
17:53:24:429   83c   OpenCL platform: Experimental OpenCL 2.1 CPU Only Platform
17:53:24:429   83c   OpenCL platform: AMD Accelerated Parallel Processing
17:53:24:445   83c   OpenCL initializing...

17:53:24:445   83c   AMD Cards available: 3
17:53:24:445   83c   GPU #0: Baffin, 3072 MB available, 16 compute units
17:53:24:461   83c   GPU #0 recognized as Radeon RX 460/560
17:53:24:461   83c   GPU #1: Baffin, 3072 MB available, 16 compute units
17:53:24:461   83c   GPU #1 recognized as Radeon RX 460/560
17:53:24:476   83c   GPU #2: Baffin, 3072 MB available, 16 compute units
17:53:24:492   83c   GPU #2 recognized as Radeon RX 460/560
17:53:24:492   83c   POOL/SOLO version
17:53:24:492   83c   b370

And exit claymoredual 9.7 . Problem?

Win10 3x replanted
Driver OK
My card is 4gb RX 560.

Once everything goes good!
I restart windows or claymore and this error.
Someone help pls!

Win Free Bitcoins every hour! -  (https://freebitco.in/?r=3387475)
goldstrk
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
July 29, 2017, 04:08:33 PM

Hello Claymore,

First thanks for the great work!

I'm coming to you in order to ask for some help since one of my miners is crashing and I'm not understanding the reason why since it's quite random. Everything runs smoothly with the following command

Quote
export GPU_MAX_HEAP_SIZE=100
export GPU_USE_SYNC_OBJECTS=1
export GPU_MAX_ALLOC_PERCENT=100
export GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT=100
./ethdcrminer64 -epool eth-eu1.nanopool.org:9999 -ewal 0xc9525040bc3f5E0B********/rig04 -epsw x-mode 1 -tstop 85 -tt -50 -fanmin 60 -fanmax 90 -r 1

... but then, out of nothing, one GPU starts to hash 0 and disconnects. The miner then attempts to reboot showing some kind of memory leak (or at least I'm supposing it's...).

Quote
AMD Cards available: 5
GPU #0: Ellesmere, 4068 MB available, 14 compute units
GPU #0 recognized as Radeon RX 480/580
GPU #1: Ellesmere, 4068 MB available, 14 compute units
GPU #1 recognized as Radeon RX 480/580
GPU #2: Ellesmere, 4068 MB available, 14 compute units
GPU #2 recognized as Radeon RX 480/580
GPU #3: Ellesmere, 1932 MB available, 14 compute units
GPU #3 recognized as Radeon RX 480/580

GPU #4: Ellesmere, 4068 MB available, 14 compute units
GPU #4 recognized as Radeon RX 480/580


Any reason why GPU #3 has suddently stopped hashing? Noticed that's not releasing the memory.

Ubuntu 16.04 | Drivers 17.10

PS: If anyone knows what's happening please let me know.

Cheers.
eddiechi
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
July 29, 2017, 04:14:01 PM

As I said before, AMD is going to fix the DAG issue for both Vega and Polaris, and new drivers will be available soon.

Hi, Claymore!

Please, don't think that i'm trying to say you are lieer. But all this more looks like a rumor. No any other signs of AMD activity, only your posts. Can you, please, tell us on what is your confidence based? Maybe you can show some screenshots of your communications with AMD and where we could see words of AMD workers telling that they are going to fix this issue?

Thanks!


Questioning the person that providing the tools for you to participate in mining here - on the viability of his information or knowledge???   Huh Huh Huh  and then requesting him to prove it???     Shocked Shocked Shocked

(alternative method)....

Claymore, Thanks for all the tiresome work, sure hope the information that you generously shared with us on AMD driver updates comes to fruition soon!  
rdluffy
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 173
Merit: 100


View Profile
July 29, 2017, 04:38:28 PM

As I said before, AMD is going to fix the DAG issue for both Vega and Polaris, and new drivers will be available soon.

Hi, Claymore!

Please, don't think that i'm trying to say you are lieer. But all this more looks like a rumor. No any other signs of AMD activity, only your posts. Can you, please, tell us on what is your confidence based? Maybe you can show some screenshots of your communications with AMD and where we could see words of AMD workers telling that they are going to fix this issue?

Thanks!


Questioning the person that providing the tools for you to participate in mining here - on the viability of his information or knowledge???   Huh Huh Huh  and then requesting him to prove it???     Shocked Shocked Shocked

(alternative method)....

Claymore, Thanks for all the tiresome work, sure hope the information that you generously shared with us on AMD driver updates comes to fruition soon!  

Dude, it's not for free, there is the dev fee, and a "customer" is not wrong to ask for infos
eddiechi
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
July 29, 2017, 04:48:43 PM

  I never said anything was free ---  regardless of free or not...  that has nothing to do with calling someone out or stating his information is just a rumor unless he proves it is just plain ignorance...  

now I could see if a newbie or  someone like you who just signed up here the last month came on here and posted a statement like about having personal information from AMD updates, people would inquire and ask for proof... and rightly so....


 but you're getting the info basically from the "horses mouth" or at least as close as we are privy to getting it from the "horses mouth" and is in no way inclined to even share it with anyone  --- and why would one share it if they end up being accused of making rumors ....  seems counterproductive and just ignorant.....  a little etiquette goes a long way sometimes!
Pages: « 1 ... 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 [713] 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 ... 1069 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!