Bitcoin Forum
February 22, 2018, 01:28:12 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 [690] 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 ... 1060 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v11.0 (Windows/Linux)  (Read 6030420 times)
ozzy1926
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 250


View Profile
July 19, 2017, 02:06:31 PM
á#13781

Any evga 1060 ftw or sc user can share their setting ? I can't pass 24.5 Mh/s

I have an 8 card rig of EVGA 06G-P4-6161-KR GeForce GTX 1060 6GB (single fan), since Claymore 9.7 I┤m getting a max hash of 25,4mh/s per card (solo eth mining).

My settings:
Power Limit: 65%
Temp Limit: 63 C║
Core Clock: 145 Mhz
Memory Clock: 1000 Mhz
Fan: 90%

This whole rig pulls 700w. Cards temp is between 55║C - 62║C. Running stable 11 days now with abnove settings.

Hope it helps
Thanks for the setting but did you checked the watt meter from wall because I get 720-730 with 7 cards
1519306092
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519306092

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519306092
Reply with quote  #2

1519306092
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1519306092
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519306092

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519306092
Reply with quote  #2

1519306092
Report to moderator
1519306092
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519306092

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519306092
Reply with quote  #2

1519306092
Report to moderator
okiagr
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
July 19, 2017, 02:46:47 PM
á#13782

Hello guys, I have GIGABYTE Radeon RX 580 GAMING 8GB

Its def give 21 mhs after flash 26mhs.

can someone help ? i would like got 28-30 mhs.

what I Did:

in flash/Bios   24 Mhs
Memory

MHz   Mv
300    1000
1000  1000
2000  1000

Mhz | Timing Strap

1750 copy
2000 replace.



in flash/Bios   26 mhs
Memory

MHz   Mv
300    900
1000  900
2000  900

Mhz | Timing Strap

1750 copy
2000 replace.



any ideas to get 28-30 mhs?

Increase RAM clock to 2200 (or close to that, what is stable for you)
Decrease GPU: 1200 MHz
Decrease TDP: -10%

With bios mod, it should give you 28-29-30 depending on the driver/miner version. (I suggest latest available from both + Creative Update for Windows)

You cannot get 29-30 anymore with this card. You are 2 months late. That's because of the hashrate dropping for AMD cards on each epoch. The actual rate now is somewhere 27+. If someone else has better hashrate for this card, please share the bios.
yany
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile WWW
July 19, 2017, 03:00:44 PM
á#13783

Hello guys, I have GIGABYTE Radeon RX 580 GAMING 8GB

Its def give 21 mhs after flash 26mhs.

can someone help ? i would like got 28-30 mhs.

what I Did:

in flash/Bios   24 Mhs
Memory

MHz   Mv
300    1000
1000  1000
2000  1000

Mhz | Timing Strap

1750 copy
2000 replace.



in flash/Bios   26 mhs
Memory

MHz   Mv
300    900
1000  900
2000  900

Mhz | Timing Strap

1750 copy
2000 replace.



any ideas to get 28-30 mhs?

Increase RAM clock to 2200 (or close to that, what is stable for you)
Decrease GPU: 1200 MHz
Decrease TDP: -10%

With bios mod, it should give you 28-29-30 depending on the driver/miner version. (I suggest latest available from both + Creative Update for Windows)

You cannot get 29-30 anymore with this card. You are 2 months late. That's because of the hashrate dropping for AMD cards on each epoch. The actual rate now is somewhere 27+. If someone else has better hashrate for this card, please share the bios.

Sure, you are right, I forgot the hashrate drop. It was 3 weeks ago, I helped my friend to calibrate the settings.

@mzeoatrakeb:
I use GTX 1070 cards. (see signature for details)

Build a Mining Rig: https://jukesays.wordpress.com
frode88
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 41
Merit: 0


View Profile
July 19, 2017, 03:15:05 PM
á#13784

Hi.
I have one Q.
there will be hash drop for GTX 1070? or only hash drop for AMD?
thank you.
brownfly
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


View Profile
July 19, 2017, 03:44:47 PM
á#13785

9.7 gave my 1070 card good boost: from 29 MH/s to 30 MH/s, or from 146 to 151 MH/s at the same OC settings.
Yes, but what is your power consumption ? 100/115 W or 150 W (standard) ?
I am also with the 9.7 version of Claymore.
update: I have changed OC to -100 for main clock and +700 for RAM clock. power consumption went down to 120W per unit and hashrate is even better: 152 MH/s vs 151 Mh/s before (dual mining, DCR rate is 1,530 MH/s).
Hopefully it will be stable enough.
vapourminer
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1555
Merit: 1019

what is this "brake pedal" you speak of?


View Profile
July 19, 2017, 03:58:27 PM
á#13786


any ideas to get 28-30 mhs?

Increase RAM clock to 2200 (or close to that, what is stable for you)
Decrease GPU: 1200 MHz
Decrease TDP: -10%

With bios mod, it should give you 28-29-30 depending on the driver/miner version. (I suggest latest available from both + Creative Update for Windows)

You cannot get 29-30 anymore with this card. You are 2 months late. That's because of the hashrate dropping for AMD cards on each epoch. The actual rate now is somewhere 27+. If someone else has better hashrate for this card, please share the bios.

yes you can. my powercolor 470/4 samsung gets 29.3. just strapped 1750 upward. 1040/2100 clocks. my msi 470/4 with samsung gets 27 with same settings. not sure why the msi is lower. kvm is plugged into the powercolor

also this is dual mining sia -dcri 15 setting. each is doing ~400 mhs sia.

so all i did is the memory straps, nothing else in the bios was touched except i raised the power limit from 5 to 25 on the powercolor.

it is possible the 29.3 mhs rate is an error possibly? however rig is stable for weeks at a time, and that card shows no artifacts when displaying the desktop.

EDIT: nevermind, wrong card.

mzeoatrakeb
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
July 19, 2017, 04:00:55 PM
á#13787

with samsung pcu its not problem my amd has Hynix pcu...
okiagr
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
July 19, 2017, 04:12:04 PM
á#13788


any ideas to get 28-30 mhs?

Increase RAM clock to 2200 (or close to that, what is stable for you)
Decrease GPU: 1200 MHz
Decrease TDP: -10%

With bios mod, it should give you 28-29-30 depending on the driver/miner version. (I suggest latest available from both + Creative Update for Windows)

You cannot get 29-30 anymore with this card. You are 2 months late. That's because of the hashrate dropping for AMD cards on each epoch. The actual rate now is somewhere 27+. If someone else has better hashrate for this card, please share the bios.

yes you can. my powercolor 470/4 samsung gets 29.3. just strapped 1750 upward. 1040/2100 clocks. my msi 470/4 with samsung gets 27 with same settings. not sure why the msi is lower. kvm is plugged into the powercolor

also this is dual mining sia -dcri 15 setting. each is doing ~400 mhs sia.

so all i did is the memory straps, nothing else in the bios was touched except i raised the power limit from 5 to 25 on the powercolor.

it is possible the 29.3 mhs rate is an error possibly? however rig is stable for weeks at a time, and that card shows no artifacts when displaying the desktop.



He was talking about rx 580 Gigabyte with Hynix  memory.
mzeoatrakeb
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
July 19, 2017, 04:15:53 PM
á#13789

can you share his bios?
br2459
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 135
Merit: 100


View Profile
July 19, 2017, 04:17:53 PM
á#13790

Hello all,

I am running a rig mix with 1 GTX 1070, 1 R9 380 and 1 RX480. I am using 16.9.2 since 480 is modded but for some reason I can't OC with AB nor does it show temps. in AB it just shows blank. Anyone else using a mixed rig and having this issue? I know what most of you will say, don't mix but this isn't exactly a permanent situation. I just had cards sitting around doing nothing so I wanted to at least get something out of them. Granted I am only losing about 5MH/s but that does add up until my hardware gets here next week.

vapourminer
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1555
Merit: 1019

what is this "brake pedal" you speak of?


View Profile
July 19, 2017, 04:52:02 PM
á#13791

He was talking about rx 580 Gigabyte with Hynix  memory.

oh. derp.

nevermind Smiley
Piratastur
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
July 19, 2017, 04:55:04 PM
á#13792

Hi guys!
I have 6 RX 580 Saphhire Pulse 4gb working under ETHOS with Claymore 9.7.

When I change -cclock  and -mclock values in Claymore's config file (no "#" line  Grin ) and restart, nothing change. (-fanmin, for example, I think works OK)
But if I make the changes in Ethos's local config file, "globalcore" and "globalmem", it works and al the cards use that values.

No way to set the overclock from Claymore config file in Ethos, or I am doing something wrong?  Huh

Thx!!!

Autoquote with the hope of someone helpme  Sad

I need this to set good -cvddc -mvddc values, because in Ethos only can set a "powertune" value to 3, 4... and none can tell how it really works.

In Claymore's config, I can set -dcri value too... I think only the overclock comands doesn't work for me.
lance04
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 252
Merit: 102



View Profile
July 19, 2017, 05:17:46 PM
á#13793

hmm i Running Claymore's miner for 8 hours on 4x R9 380 (non X) rig,
the hash rate on miner shows 80 Mhash/sec, but on the pool (Etehrmine.org) it dropped from 75 Mhash down to 45 Mhash.
 I switched back to qtminer for a few hours and my pool hash rate returned to normal, so I rebooted the rig and tried
the Claymore miner again and within a hour I seen the hash rate going down again. For now I switched back to qtminer.

mrdunns
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 34
Merit: 0


View Profile
July 19, 2017, 05:20:50 PM
á#13794

When setting this up where do you send the secondary coin your mining.
scryptr
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260
Merit: 1000



View Profile WWW
July 19, 2017, 06:37:21 PM
á#13795

When setting this up where do you send the secondary coin your mining.

USE A WALLET ADDRESS THAT YOU OWN--

Use the "-dwal" command to send the coins to an address that you own and control.  And, please read the "Readme!!!.txt" file before you start mining.  It may take a couple read-throughs to understand how to set up Claymore's miner.  There are several examples in the readme, and on the Opening Page (OP) of this thread.       --scryptr

TIPS:  BTC - 1Fs4uZ6a9ABYBTaHGUfqcwCQmeBRxkKRQT
          DASH - XrK81tW31SLsVvZ2WX9VhTjpT6GXJPLdbQ
Socket54
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 139
Merit: 100



View Profile
July 19, 2017, 07:00:10 PM
á#13796

I am having a bit of trouble starting this miner up. I am getting this error and not sure why so any help would be greatly appreciated:
{"jsonrpc":"2.0","result":["0x00218ea06007476976060d6981fc54b9d59970fc80936077f4c44286afa29512","0x68fc811a18084465eab2e58f91e5dff9010c0bf8dbbf1dc799e61e23ab9cc904","0x00000000ffb34c02420e9948eacd78cf33b059a88ade1ff0614f7f3c303cf3a7"]}

I get a similar if not exact error with job timeouts etc etc whether i try dual mining or solo mining ETH only. Here is a snip of the log file if that will help.

Code:
15:03:29:498 1728 args: -epool eth.suprnova.cc:5005 -ewal BlueBills.BlueBills1 -epsw x -esm 3 -dpool dcr.suprnova.cc:3252 -dwal BlueBills.BlueBills -dpsw x -allpools 1
15:03:29:498 1728
15:03:29:499 1728 ╔════════════════════════════════════════════════════════════════╗
15:03:29:499 1728 ║      Claymore's Dual ETH + DCR/SC/LBC/PASC GPU Miner v9.7      ║
15:03:29:500 1728 ╚════════════════════════════════════════════════════════════════╝
15:03:29:500 1728
15:03:29:701 1728 ETH: 1 pool is specified
15:03:29:701 1728 Main Ethereum pool is eth.suprnova.cc:5005
15:03:29:702 1728 DCR: 1 pool is specified
15:03:29:702 1728 Main Decred pool is dcr.suprnova.cc:3252
15:03:29:963 1728 OpenCL platform: AMD Accelerated Parallel Processing
15:03:30:017 1728 OpenCL platform: NVIDIA CUDA
15:03:30:018 1728 OpenCL platform: AMD Accelerated Parallel Processing
15:03:30:019 1728 OpenCL initializing...

15:03:30:020 1728 AMD Cards available: 1
15:03:30:020 1728 GPU #0: Ellesmere, 8192 MB available, 36 compute units
15:03:30:020 1728 GPU #0 recognized as Radeon RX 480/580
15:03:30:020 1728 POOL/SOLO version
15:03:30:021 1728 b370
15:03:30:021 1728 Platform: Windows
15:03:30:068 1728 start building OpenCL program for GPU 0...
15:03:30:441 1728 done
15:03:30:685 1728 GPU #0: algorithm ASM
15:03:31:116 1728 CUDA initializing...

15:03:31:117 1728 NVIDIA Cards available: 1
15:03:31:117 1728 CUDA Driver Version/Runtime Version: 8.0/8.0
15:03:31:118 1728 GPU #1: GeForce GTX 1080 Ti, 11264 MB available, 28 compute units, capability: 6.1

15:03:31:119 1728 Total cards: 2
15:03:34:761 1728 NVML version: 8.382.53
15:03:35:020 25fc ETH: Stratum - connecting to 'eth.suprnova.cc' <149.202.76.194> port 5005
15:03:35:109 1728 DUAL MINING MODE ENABLED: ETHEREUM+DECRED

15:03:35:110 1728 ETH: nicehash stratum mode
15:03:35:110 ba4 DCR: Stratum - connecting to 'dcr.suprnova.cc' <217.182.138.167> port 3252
15:03:35:112 1728 "-allpools" option is set, default pools can be used for devfee, check "Readme" file for details.
15:03:35:113 1728 Watchdog enabled
15:03:35:114 1728 Remote management (READ-ONLY MODE) is enabled on port 3333
15:03:35:115 1728

15:03:35:180 25fc send: {"id": 1, "method": "mining.subscribe", "params": ["MinerName/1.0.0", "EthereumStratum/1.0.0"]}

15:03:35:181 25fc send: {"id": 5, "method": "mining.extranonce.subscribe", "params": []}

15:03:35:182 25fc send: {"id": 2, "method": "mining.authorize", "params": ["BlueBills.BlueBills1","x"]}

15:03:35:183 25fc ETH: Stratum - Connected (eth.suprnova.cc:5005)
15:03:35:259 ba4 send: {"id": 1, "method": "mining.subscribe", "params": ["dual 1.0"]}

15:03:35:260 ba4 send: {"id": 5, "method": "mining.extranonce.subscribe", "params": []}

15:03:35:260 ba4 send: {"id": 2, "method": "mining.authorize", "params": ["BlueBills.BlueBills","x"]}

15:03:35:262 ba4 DCR: Stratum - Connected (dcr.suprnova.cc:3252)
15:03:35:412 ba4 got 579 bytes
15:03:35:412 ba4 buf: {"id":1,"result":[[["mining.notify","deadbeefcafebabeff6a050000000000"]],"c6d4e2a0d9c5c05b1cf7a8f4",12],"error":null}
{"id":null,"method":"mining.set_difficulty","params":[16]}
{"id":null,"method":"mining.notify","params":["acaf","675377d715c8c41ee291f144525950542e53a80b899fce9a0000003500000000","c846cc7e26b0f67e268062ddb8875356ec6c7f47e1ebaf3cc442e2469e2d8c16a62916f53231e3d21ea621f4bbcd0cf892fd1441003c6f1126c01ab379fb6c8d0100fdb6e54644c905001400569d00006253011a6d0a1a5901000000c2520200e53300000fbb6f590000000000000000","04000000",[],"04000000","1a015362","596fbb0f",false]}

15:03:35:412 ba4 parse packet: 117
15:03:35:413 ba4 remove first packet 461
15:03:35:414 ba4 new buf size: 461
15:03:35:415 ba4 parse packet: 58
15:03:35:415 ba4 remove first packet 402
15:03:35:416 ba4 new buf size: 402
15:03:35:417 ba4 parse packet: 401
15:03:35:418 ba4 new buf size: 0
15:03:35:553 ba4 got 36 bytes
15:03:35:590 ba4 buf: {"id":2,"result":true,"error":null}

15:03:35:591 ba4 parse packet: 35
15:03:35:592 ba4 DCR: Authorized
15:03:35:593 ba4 new buf size: 0
15:03:38:462 25fc checkread timeout
15:03:41:682 25fc checkread timeout
15:03:44:926 25fc checkread timeout
15:03:48:168 25fc checkread timeout
15:03:49:844 25fc got 236 bytes
15:03:49:845 25fc buf: {"jsonrpc":"2.0","result":["0x17febd0e80ef67c973a69fccb72f2830b87d56f6241cc8c889bf7591b45bceb5","0x68fc811a18084465eab2e58f91e5dff9010c0bf8dbbf1dc799e61e23ab9cc904","0x00000000ffb34c02420e9948eacd78cf33b059a88ade1ff0614f7f3c303cf3a7"]}

15:03:49:846 25fc parse packet: 235
15:03:49:847 25fc Received unknown response: {"jsonrpc":"2.0","result":["0x17febd0e80ef67c973a69fccb72f2830b87d56f6241cc8c889bf7591b45bceb5","0x68fc811a18084465eab2e58f91e5dff9010c0bf8dbbf1dc799e61e23ab9cc904","0x00000000ffb34c02420e9948eacd78cf33b059a88ade1ff0614f7f3c303cf3a7"]}

15:03:49:848 25fc new buf size: 0
15:03:52:666 ba4 got 401 bytes
15:03:52:666 ba4 buf: {"id":null,"method":"mining.notify","params":["acb0","675377d715c8c41ee291f144525950542e53a80b899fce9a0000003500000000","d03938bd5a2167877421ed8c6c714d8fa398175698f25545e8c38e694d7a96598477890ac4e74a93bef2d093dcd29d71e15bee23fa08682b745482d2512711a70100fdb6e54644c905001400569d00006253011a6d0a1a5901000000c2520200bd3400002abb6f590000000000000000","04000000",[],"04000000","1a015362","596fbb2a",true]}

15:03:52:666 ba4 parse packet: 400
15:03:52:666 ba4 new buf size: 0
15:03:52:667 ba4 DCR: 07/19/17-15:03:52 - New job from dcr.suprnova.cc:3252
15:03:52:667 ba4 target: 0x000000000ffff000 (diff: 68GH), block #152258
15:03:53:009 25fc got 236 bytes
15:03:53:009 25fc buf: {"jsonrpc":"2.0","result":["0x28170338f2097f310478ce5b93ae6b19eb3796c1a5c166c3af195db1253af2fc","0x68fc811a18084465eab2e58f91e5dff9010c0bf8dbbf1dc799e61e23ab9cc904","0x00000000ffb34c02420e9948eacd78cf33b059a88ade1ff0614f7f3c303cf3a7"]}

15:03:53:009 25fc parse packet: 235
15:03:53:010 25fc Received unknown response: {"jsonrpc":"2.0","result":["0x28170338f2097f310478ce5b93ae6b19eb3796c1a5c166c3af195db1253af2fc","0x68fc811a18084465eab2e58f91e5dff9010c0bf8dbbf1dc799e61e23ab9cc904","0x00000000ffb34c02420e9948eacd78cf33b059a88ade1ff0614f7f3c303cf3a7"]}

15:03:53:010 25fc new buf size: 0

Laugh Smile and Love
barismanco
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
July 19, 2017, 08:42:53 PM
á#13797

Hi,

I started to use this dual miner. I want to mine ETH+SC.

When I start the .bat file, mining begins and a few seconds later, the display turns off and newer turns back on.
The computer freezes. I had to restart the computer.

Operating system: Windows 10
Graphic card: Sapphire RX570 Pulse 4GB
Driver version: 17.4.4 (I have also tried the other versions)

I didn't understand what happens.

Can anyone help me?

Thank you all.
P00P135
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


View Profile
July 19, 2017, 09:02:33 PM
á#13798

Hi,

I started to use this dual miner. I want to mine ETH+SC.

When I start the .bat file, mining begins and a few seconds later, the display turns off and newer turns back on.
The computer freezes. I had to restart the computer.

Operating system: Windows 10
Graphic card: Sapphire RX570 Pulse 4GB
Driver version: 17.4.4 (I have also tried the other versions)

I didn't understand what happens.

Can anyone help me?

Thank you all.

Have you OC'd the card or modded the Bios?  Could just be an unstable overclock or maybe not enough power from your power supply.
Korsakopf
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 105


View Profile
July 19, 2017, 09:04:54 PM
á#13799

Hi,

I started to use this dual miner. I want to mine ETH+SC.

When I start the .bat file, mining begins and a few seconds later, the display turns off and newer turns back on.
The computer freezes. I had to restart the computer.

Operating system: Windows 10
Graphic card: Sapphire RX570 Pulse 4GB
Driver version: 17.4.4 (I have also tried the other versions)

I didn't understand what happens.

Can anyone help me?

Thank you all.

Try running the bat file from a Command window, then you can see if an error pops up instead of the window just closing. See https://www.windows-commandline.com/cmd-start-command/ on how to start a Command window in Windows. Good luck!

barismanco
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
July 19, 2017, 09:08:22 PM
á#13800

Hi,

I started to use this dual miner. I want to mine ETH+SC.

When I start the .bat file, mining begins and a few seconds later, the display turns off and newer turns back on.
The computer freezes. I had to restart the computer.

Operating system: Windows 10
Graphic card: Sapphire RX570 Pulse 4GB
Driver version: 17.4.4 (I have also tried the other versions)

I didn't understand what happens.

Can anyone help me?

Thank you all.

Have you OC'd the card or modded the Bios?  Could just be an unstable overclock or maybe not enough power from your power supply.

I did not OC the card. Modded it before but windows could not recognise it. So I installed the default rom back. Now windows succesfully recognised. Until I start the miner, windows doesn't have problem. After miner starts, a few later screen turns off.

I am using a 450 Watt power supply with just single card.
I am not sure but I think this power is enough for single card.

 



Hi,

I started to use this dual miner. I want to mine ETH+SC.

When I start the .bat file, mining begins and a few seconds later, the display turns off and newer turns back on.
The computer freezes. I had to restart the computer.

Operating system: Windows 10
Graphic card: Sapphire RX570 Pulse 4GB
Driver version: 17.4.4 (I have also tried the other versions)

I didn't understand what happens.

Can anyone help me?

Thank you all.

Try running the bat file from a Command window, then you can see if an error pops up instead of the window just closing. See https://www.windows-commandline.com/cmd-start-command/ on how to start a Command window in Windows. Good luck!

I tried this just now. Nothing changed.
I monitored with msi afterburner. Normally it works around 300 MHz. Whe miner starts, it goes 1209 MHz and display turns off.
Pages: « 1 ... 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 [690] 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 ... 1060 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!