Bitcoin Forum
January 18, 2019, 06:36:47 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 [679] 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 ... 1273 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v12.0 (Windows/Linux)  (Read 6281840 times)
papampi
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 105


Linux FOREVER! Resistance is futile!!!


View Profile
July 16, 2017, 07:51:49 AM
 #13561

Hi all,
When I want to use watchDog to reboot system incase of failure,
In confog.txt should I use :
Code:
-wd 1 -r 1

or
Code:
-wd 1
-r 1

or both are same?

1547793407
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1547793407

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1547793407
Reply with quote  #2

1547793407
Report to moderator
1547793407
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1547793407

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1547793407
Reply with quote  #2

1547793407
Report to moderator
1547793407
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1547793407

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1547793407
Reply with quote  #2

1547793407
Report to moderator
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
kartikoli
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
July 16, 2017, 08:24:15 AM
 #13562

trying to solo mine,  etc , how can you tell if the miner is working since all you see is new work recived dont se accepted shares I guess which makes sense since no pool to submit to
This what I see when starting setup and then it exit
http://i.imgur.com/FbceVqB.png
AlainC
Member
**
Offline Offline

Activity: 91
Merit: 10


View Profile
July 16, 2017, 08:35:35 AM
 #13563

In config.txt
 should I use :
Code:
-wd 1 -r 1
or
Code:
-wd 1
-r 1
or both are same?
I use the line separated mostly, but sometime few parameters on a line, so both works.
NB: no need to put pool URL/wallet options on the command line, if you put all equivalent URL/wallets in the epools.txt dpools.txt
at least this is my experience on Linux.
papampi
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 105


Linux FOREVER! Resistance is futile!!!


View Profile
July 16, 2017, 09:36:35 AM
 #13564

In config.txt
 should I use :
Code:
-wd 1 -r 1
or
Code:
-wd 1
-r 1
or both are same?
I use the line separated mostly, but sometime few parameters on a line, so both works.
NB: no need to put pool URL/wallet options on the command line, if you put all equivalent URL/wallets in the epools.txt dpools.txt
at least this is my experience on Linux.

Thanks a lot mate
I asked the silly question because I thought -r is an option of -wd,
but it seems they are individual options.

miner_irk
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
July 16, 2017, 09:51:59 AM
 #13565

Hello together,

how can I run this miner? always getting "GPU 0 failed" error.

Using Windows 10 x64, Nvidia GeForce 730 4GB with driver 368.81
Here is the console output:

Code:
c:\Users\user\Downloads\Miner>start_eth.bat

c:\Users\user\Downloads\Miner>EthDcrMiner64.exe -epool eth-eu.dwarfpool.com:8008 -ewal 0x1axxx -mode 1 -epsw x -r -1 -dbg 1 -benchmark 1


╔════════════════════════════════════════════════════════════════╗
║      Claymore's Dual ETH + DCR/SC/LBC/PASC GPU Miner v9.7      ║
╚════════════════════════════════════════════════════════════════╝

AMD OpenCL platform not found

Driver 368.81 is recommended for best performance and compatibility
Be careful with overclocking, use default clocks for first tests
Press "s" for current statistics, "0".."9" to turn on/off cards, "r" to reload pools, "e" or "d" to select current pool
CUDA initializing...

NVIDIA Cards available: 1
CUDA Driver Version/Runtime Version: 8.0/8.0
GPU #0: GeForce GT 730, 4096 MB available, 2 compute units, capability: 2.1

Total cards: 1


BENCHMARK MODE!

Setting DAG epoch #133...
ETH - Total Speed: 0.000 Mh/s, Total Shares: 0, Rejected: 0, Time: 00:00
ETH: GPU0 0.000 Mh/s
Setting DAG epoch #133 for GPU0
Create GPU buffer for GPU0
GPU 0, GpuMiner cu_kd failed 8 (0), invalid device function
GPU 0, Calc DAG failed!
ETH - Total Speed: 0.000 Mh/s, Total Shares: 0, Rejected: 0, Time: 00:00
ETH: GPU0 0.000 Mh/s
Setting DAG epoch #133 for GPU0
GPU 0 failed
GPU 0, GpuMiner cu_kd failed 8 (0), invalid device function
GPU 0, Calc DAG failed!
ETH - Total Speed: 0.000 Mh/s, Total Shares: 0, Rejected: 0, Time: 00:00
ETH: GPU0 0.000 Mh/s
ETH - Total Speed: 0.000 Mh/s, Total Shares: 0, Rejected: 0, Time: 00:00
ETH: GPU0 0.000 Mh/s
GPU 0 failed
ETH - Total Speed: 0.000 Mh/s, Total Shares: 0, Rejected: 0, Time: 00:00
ETH: GPU0 0.000 Mh/s
ETH - Total Speed: 0.000 Mh/s, Total Shares: 0, Rejected: 0, Time: 00:00
ETH: GPU0 0.000 Mh/s
ETH - Total Speed: 0.000 Mh/s, Total Shares: 0, Rejected: 0, Time: 00:00
ETH: GPU0 0.000 Mh/s
ETH - Total Speed: 0.000 Mh/s, Total Shares: 0, Rejected: 0, Time: 00:00
ETH: GPU0 0.000 Mh/s
ETH - Total Speed: 0.000 Mh/s, Total Shares: 0, Rejected: 0, Time: 00:00
ETH: GPU0 0.000 Mh/s
GPU0 t=36C fan=40%
WATCHDOG: GPU error, you need to restart miner :(

c:\Users\user\Downloads\Miner>
Curiously the GPU memory is being filled during execution:
https://preview.ibb.co/cjugea/gpu_z.gif


I've also found this post:
Quote
I solved CUDA 8.0 installation. By disabling CUDNN support. As Nvidia 820M compute capability is 2.1. To support CUDNN compute capability should be more than 3.0.
but how can I disable CUDNN in this miner?

Thanks
aedboy
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
July 16, 2017, 11:17:38 AM
 #13566

Please help me
My rig 12 gpu galax gtx 1050ti*8 and msi rx560*4
PSU corsair vs650*2
MB biostar tb250 btc pro
Ram 8gb

I'm install gpu 8+4
It freeze  Cry
but install 1050ti*8 and rx560*3 not freeze
How to solve?  Cry

http://www.mx7.com/i/003/ZSDWRj.JPG
papampi
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 105


Linux FOREVER! Resistance is futile!!!


View Profile
July 16, 2017, 11:29:41 AM
 #13567

Can any one explain how to do this please :
 
Code:
You can also use environment variables in "epools.txt" and "config.txt" files.
For example, define "WORKER" environment variable and use it as "%WORKER%" in config.txt or in epools.txt.

papampi
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 105


Linux FOREVER! Resistance is futile!!!


View Profile
July 16, 2017, 11:37:07 AM
 #13568

Please help me
My rig 12 gpu galax gtx 1050ti*8 and msi rx560*4
PSU corsair vs650*2
MB biostar tb250 btc pro
Ram 8gb

I'm install gpu 8+4
It freeze  Cry
but install 1050ti*8 and rx560*3 not freeze
How to solve?  Cry


May be your PSU are not strong enough.
what about   1050ti*7 and rx560*4?

khufuking
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 770
Merit: 265



View Profile WWW
July 16, 2017, 12:30:33 PM
 #13569

I have posted the question before and no one answered me can someone please tell me is this normal and if not how to fix it !! look at the pic below there is times long period of times 10-50 minutes with calculated hashrate is zero this is sia coin dual mining with eth . first one for eth and the second one is for siacoin. my eth calculated hash looks ok but sia is totally crazy with a lot of downtime



       ██████  ██████
      ██████████████████
     ████████████████████
    █████  ███████  ██████
   █████  ████████   ██████
  █████  ██████████   ██████
 █████  █████ ██████   ██████
 █████  █████ █████     █████
  █████  █████████     █████
   █████  ███████     █████
    █████  █████     █████
     █████ █████   █████
      ████████████ █████
       ███████ ████████
JAVVY
       ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬




An All-in-one Crypto

.EXCHANGE.




.ULTIMATE CRYPTO.
.EXCHANGE..............
.FOR EVERYONE.......





██████
███▀▀▀
███
███





███
███
███▄▄▄
██████

        ▄▄████████▄▄
     ▄████████████████▄
   ▄███▀▄▄▄▄▄▄▄ ▀███████▄
  █████ █     █ █▄▀███████
 ██████ █     █ ███▄▀██████
▐██████ ███████▄▄▄▄▄▄ █████▌
▐██████ █▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█ █████▌
▐██████ █▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█ █████▌
 ██████ █▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█ █████
  █████ █▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█ ████
   ▀███▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██▀
     ▀████████████████▀
        ▀▀████████▀▀

        ▄▄████████▄▄
     ▄████████████████▄
   ▄████████████████████▄
  ███████████████▀▀  █████
 ████████████▀▀      ██████
▐████████▀▀   ▄▄     ██████▌
▐████▀▀    ▄█▀▀     ███████▌
▐████████ █▀        ███████▌
 ████████ ▄███▄   ███████
  ████████████████▄▄██████
   ▀████████████████████▀
     ▀████████████████▀
        ▀▀████████▀▀

██████
▀▀▀███
   ███
   ███





   ███
   ███
▄▄▄███
██████
........JOIN OUR TELEGRAM.........
NEWS ROOM
BITCOINTALK
MEDIUM
TWITTER
LINKEDIN
REDDIT
[/tr
whitrzac
Member
**
Offline Offline

Activity: 127
Merit: 10

90*c is good, right?


View Profile
July 16, 2017, 01:15:16 PM
 #13570

Hello together,

how can I run this miner? always getting "GPU 0 failed" error.

Using Windows 10 x64, Nvidia GeForce 730 4GB with driver 368.81
Here is the console output:

Code:
c:\Users\user\Downloads\Miner>start_eth.bat

c:\Users\user\Downloads\Miner>EthDcrMiner64.exe -epool eth-eu.dwarfpool.com:8008 -ewal 0x1axxx -mode 1 -epsw x -r -1 -dbg 1 -benchmark 1


╔════════════════════════════════════════════════════════════════╗
║      Claymore's Dual ETH + DCR/SC/LBC/PASC GPU Miner v9.7      ║
╚════════════════════════════════════════════════════════════════╝

AMD OpenCL platform not found

Driver 368.81 is recommended for best performance and compatibility
Be careful with overclocking, use default clocks for first tests
Press "s" for current statistics, "0".."9" to turn on/off cards, "r" to reload pools, "e" or "d" to select current pool
CUDA initializing...

NVIDIA Cards available: 1
CUDA Driver Version/Runtime Version: 8.0/8.0
GPU #0: GeForce GT 730, 4096 MB available, 2 compute units, capability: 2.1

Total cards: 1


BENCHMARK MODE!

Setting DAG epoch #133...
ETH - Total Speed: 0.000 Mh/s, Total Shares: 0, Rejected: 0, Time: 00:00
ETH: GPU0 0.000 Mh/s
Setting DAG epoch #133 for GPU0
Create GPU buffer for GPU0
GPU 0, GpuMiner cu_kd failed 8 (0), invalid device function
GPU 0, Calc DAG failed!
ETH - Total Speed: 0.000 Mh/s, Total Shares: 0, Rejected: 0, Time: 00:00
ETH: GPU0 0.000 Mh/s
Setting DAG epoch #133 for GPU0
GPU 0 failed
GPU 0, GpuMiner cu_kd failed 8 (0), invalid device function
GPU 0, Calc DAG failed!
ETH - Total Speed: 0.000 Mh/s, Total Shares: 0, Rejected: 0, Time: 00:00
ETH: GPU0 0.000 Mh/s
ETH - Total Speed: 0.000 Mh/s, Total Shares: 0, Rejected: 0, Time: 00:00
ETH: GPU0 0.000 Mh/s
GPU 0 failed
ETH - Total Speed: 0.000 Mh/s, Total Shares: 0, Rejected: 0, Time: 00:00
ETH: GPU0 0.000 Mh/s
ETH - Total Speed: 0.000 Mh/s, Total Shares: 0, Rejected: 0, Time: 00:00
ETH: GPU0 0.000 Mh/s
ETH - Total Speed: 0.000 Mh/s, Total Shares: 0, Rejected: 0, Time: 00:00
ETH: GPU0 0.000 Mh/s
ETH - Total Speed: 0.000 Mh/s, Total Shares: 0, Rejected: 0, Time: 00:00
ETH: GPU0 0.000 Mh/s
ETH - Total Speed: 0.000 Mh/s, Total Shares: 0, Rejected: 0, Time: 00:00
ETH: GPU0 0.000 Mh/s
GPU0 t=36C fan=40%
WATCHDOG: GPU error, you need to restart miner :(

c:\Users\user\Downloads\Miner>
Curiously the GPU memory is being filled during execution:



I've also found this post:
Quote
I solved CUDA 8.0 installation. By disabling CUDNN support. As Nvidia 820M compute capability is 2.1. To support CUDNN compute capability should be more than 3.0.
but how can I disable CUDNN in this miner?

Thanks

The 730 is to old to mine with. You will literally make $0.10 a day if your lucky.
Branko
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 202


Join FlipNpik Telegram : t.me/flipnpikico


View Profile
July 16, 2017, 01:31:07 PM
 #13571


The 730 is to old to mine with. You will literally make $0.10 a day if your lucky.

Man, you just killed a dream  Grin

john1010
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 952
Merit: 511


Proud to be a SUQA MINER :) :)


View Profile WWW
July 16, 2017, 01:42:55 PM
 #13572

Why this 9.7 version reduce my mining speed, before i got 30.6MH on claymore 8.1 using rx480 moded, but using this latest version my hash speed drop to 28.6-8MH Im using same bat file from 8.1v.. Is there any problem with that?

Sparkly
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
July 16, 2017, 02:26:33 PM
 #13573

Why this 9.7 version reduce my mining speed, before i got 30.6MH on claymore 8.1 using rx480 moded, but using this latest version my hash speed drop to 28.6-8MH Im using same bat file from 8.1v.. Is there any problem with that?
Try adding -dcri 8 as a switch
trustfarm
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
July 16, 2017, 03:59:16 PM
 #13574

Hi claymore,

1. I recommends GPU index to over 10, there's 12way rig support MB has released.
So, I think,

gpu index to [0..9]  --> [0..9..A-F] ordering.
support to hex digit.
then It will support 16 gpu cards.

2. Can you find another way of small using of virtual memory?
Now, it needs 16GB virtual memory.

I'm making 32GB ubuntu USB.
and Swap size to 17GB, but, another server process uses almose 6GBs.
So, some hours later dualminer can't restart because of shortage of VM.

please make your miner with small virtual memory. speed is no problem.

thanks.
Miich94
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
July 16, 2017, 04:06:32 PM
 #13575

Im trying to dual mine on EthOS, but its not working yet, ETH is working, i set everyting up as requested bye someone els, but we cant find it what the problem can be? Anyone got to know it.

claymore.stub.conf
___________

# WARNING! Remove "#" characters to enable lines, with "#" they are disabled and will be ignored by miner! Check README for details.
# WARNING! Miner loads options from this file only if there are not any options in the command line

-colors 1
-dbg -1
-esm STRATUMTYPE
-epool POOL1
-ewal WALLET
-epsw PASSWORD1
-eworker WORKER
-allpools 1
-gser 2
-allcoins 1
-wd 0

#uncomment and configure the -dpool and -dwal lines below to enable dualmining.
-mode 0

#-ewal 0x81d70F0C545750d3DAe1CD78B503fDcD9Fxxxxx
-dpool stratum+tcp://sia-eu2.nanopool.org:7777
-dwal df624983c65b194444539293aa1cdf0b7aae0410e9bdffc585daad117fd2421ab7450286xxxxx/Rig/Mail
-dcoin sia
-dcri 16
#-dpsw x
#-esm 1
#-mode 0
#-tt 70


So after more struggling, i still cant fix it :/
RichieM
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
July 16, 2017, 05:23:53 PM
 #13576

Anyone  Huh

hey new to all this...

i'm using a GTX980 to mine eth and lbry; however, i'm only getting 2.9 Mh/s on each Shocked

I saw:
Quote
9xx cards in Windows 10 x64: you have to use old drivers (for example, 352.xx)

how do i get the old drivers installed? Nvidia website only goes to 372.54

I have 384 installed, i'm assuming this is why i have such low hash-rates
miner_irk
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
July 16, 2017, 05:41:20 PM
 #13577

how do i get the old drivers installed? Nvidia website only goes to 372.54

I have 384 installed, i'm assuming this is why i have such low hash-rates
Here is a link to the driver 352.84.
z0n0
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1006



View Profile
July 16, 2017, 07:01:59 PM
 #13578

Anyone  Huh

hey new to all this...

i'm using a GTX980 to mine eth and lbry; however, i'm only getting 2.9 Mh/s on each Shocked

I saw:
Quote
9xx cards in Windows 10 x64: you have to use old drivers (for example, 352.xx)

how do i get the old drivers installed? Nvidia website only goes to 372.54

I have 384 installed, i'm assuming this is why i have such low hash-rates

You must update your win10 to creators update!
https://support.microsoft.com/en-us/instantanswers/d4efb316-79f0-1aa1-9ef3-dcada78f3fa0/get-the-windows-10-creators-update
Vlizze
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 46
Merit: 0


View Profile
July 16, 2017, 08:03:50 PM
 #13579

An update that allows solo mining of PASC/PASL in dual mode would be much appreciated.
gh05t77
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
July 16, 2017, 08:53:19 PM
Last edit: July 16, 2017, 09:03:23 PM by gh05t77
 #13580

Dear Claymore
Please, pay attention on dramatically decrease hash rate with epoch growth.
I test it on my rig with 3 RX580 4Gb (use -benchmark key) and here are results:
epoch #120 ETH: GPU0 29.380 Mh/s, GPU1 29.532 Mh/s, GPU2 29.944 Mh/s
epoch #130 ETH: GPU0 29.146 Mh/s, GPU1 29.273 Mh/s, GPU2 29.700 Mh/s
epoch #140 ETH: GPU0 27.567 Mh/s, GPU1 27.664 Mh/s, GPU2 27.992 Mh/s
epoch #160 ETH: GPU0 21.309 Mh/s, GPU1 21.397 Mh/s, GPU2 21.666 Mh/s
epoch #180 ETH: GPU0 18.493 Mh/s, GPU1 18.509 Mh/s, GPU2 18.795 Mh/s

So very shortly we got decrease hash rate on 5% (between epoch #130 and #140).
Please fix this bug or explain what to do.
Pages: « 1 ... 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 [679] 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 ... 1273 »
  Print  
 
Jump to:  

Bitcointalk.org is not available or authorized for sale. Do not believe any fake listings.
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!