Bitcoin Forum
January 20, 2018, 02:07:34 AM *
News: Electrum users must upgrade to 3.0.5 if they haven't already. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 [88] 89 »
  Print  
Author Topic: DiabloMiner GPU Miner  (Read 862818 times)
lordfawful13
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5



View Profile
July 03, 2013, 04:42:15 PM
 #1741

my graphics card is a ATI Radeon HD 4850

as for the driver, i downloaded AMDs auto detect,
witch gave me "13-1-legacy_vista_win7_win8_64_dd_ccc.exe"

14y5fsfe5eeT1qgzo9B3ov9NPVsfWCij34
1516414054
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516414054

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516414054
Reply with quote  #2

1516414054
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
DiabloD3
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162


DiabloMiner author


View Profile WWW
July 03, 2013, 04:46:31 PM
 #1742

my graphics card is a ATI Radeon HD 4850

as for the driver, i downloaded AMDs auto detect,
witch gave me "13-1-legacy_vista_win7_win8_64_dd_ccc.exe"

I believe they disabled OpenCL on Radeon 4000 series because it is incomplete and a tad loopy.

It doesn't really matter however, Radeon 4000 series is too slow to profitably mine with, and faster GPUs are slowly being priced out of market as well.

lordfawful13
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5



View Profile
July 03, 2013, 04:53:05 PM
 #1743

ok, thanks for the help.

14y5fsfe5eeT1qgzo9B3ov9NPVsfWCij34
peloso
Legendary
*
Online Online

Activity: 1246



View Profile
September 02, 2013, 04:18:53 PM
 #1744

is diablominer support scrypt  ? (for minig litecoin, novacoin and other scrypt forks ) if yes pliase tell how if not please tell when it will be or planing in the future?

thanks

     ███▄▄  ▄▄███
██▄▄   ▀▀████▀▀   ▄▄██
 ▀▀███▄▄      ▄▄███▀▀
█▄▄  ▀▀███▄▄███▀▀
█████▄▄  ▀▀▀▀  ▄▄
██  ▀▀███▄▄▄▄███▀
██      ▀▀██▀▀     ▄▄▄
██   ▄▄        ▄▄███▀▀
██   ▀███▄▄▄▄███▀▀
██▄     ▀▀██▀▀     ▄▄▄
▀▀███▄▄        ▄▄███▀▀
    ▀▀███▄▄▄▄███▀▀
        ▀▀██▀▀
graIn..
.
The Backbone of
Modern Work Agreements.
███████████████
████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
████ ██████████████████
████ ██
████ ██
████ ██
████ ██
████
████
████
████


█████████████   █████

.Whitepaper.
█████   █████████████


████
████
████
████
██ ████
██ ████
██ ████
██ ████
██████████████████ ████
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄████
███████████████
DiabloD3
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162


DiabloMiner author


View Profile WWW
September 02, 2013, 09:39:44 PM
 #1745

is diablominer support scrypt  ? (for minig litecoin, novacoin and other scrypt forks ) if yes pliase tell how if not please tell when it will be or planing in the future?

thanks

No. Use cgminer instead.

ElPibeDeLosAstilleros
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7


View Profile
October 09, 2013, 03:58:07 PM
 #1746

Hello, im very sorry to ask this, what i guess is very basic, but i searched, on this forum, specifically on this post too... trying to look any similar problems, and i didnt found anything, im pretty sure im not doing it completly right, but i spent some hours and im starting to fell frustrated.
So here is the problem i have:

Code:
[09/10/13 12:44:38] Started

[09/10/13 12:44:38] Connecting to: http://pit.deepbit.net:8332/

[09/10/13 12:44:38] ERROR: No OpenCL platforms found
DiabloMiner: An error occurred while starting the application.

So with my basic knowledge i think is all about the drivers on my GPU,

I installed the newest drivers for my GeForce 6150SE nForce 430. Is this board compatible with openCL?
I should configure any settings? use other command on the command lines?
or should I forget about GPU minning with this board and directly try CPU minning?
DiabloD3
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162


DiabloMiner author


View Profile WWW
October 09, 2013, 04:27:10 PM
 #1747

Hello, im very sorry to ask this, what i guess is very basic, but i searched, on this forum, specifically on this post too... trying to look any similar problems, and i didnt found anything, im pretty sure im not doing it completly right, but i spent some hours and im starting to fell frustrated.
So here is the problem i have:

Code:
[09/10/13 12:44:38] Started

[09/10/13 12:44:38] Connecting to: http://pit.deepbit.net:8332/

[09/10/13 12:44:38] ERROR: No OpenCL platforms found
DiabloMiner: An error occurred while starting the application.

So with my basic knowledge i think is all about the drivers on my GPU,

I installed the newest drivers for my GeForce 6150SE nForce 430. Is this board compatible with openCL?
I should configure any settings? use other command on the command lines?
or should I forget about GPU minning with this board and directly try CPU minning?


Your GPU is too old to support OpenCL.

ElPibeDeLosAstilleros
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7


View Profile
October 09, 2013, 04:33:32 PM
 #1748

Hello, im very sorry to ask this, what i guess is very basic, but i searched, on this forum, specifically on this post too... trying to look any similar problems, and i didnt found anything, im pretty sure im not doing it completly right, but i spent some hours and im starting to fell frustrated.
So here is the problem i have:

Code:
[09/10/13 12:44:38] Started

[09/10/13 12:44:38] Connecting to: http://pit.deepbit.net:8332/

[09/10/13 12:44:38] ERROR: No OpenCL platforms found
DiabloMiner: An error occurred while starting the application.

So with my basic knowledge i think is all about the drivers on my GPU,

I installed the newest drivers for my GeForce 6150SE nForce 430. Is this board compatible with openCL?
I should configure any settings? use other command on the command lines?
or should I forget about GPU minning with this board and directly try CPU minning?


Your GPU is too old to support OpenCL.


so... i should give up on gpu mining, at least on the PCs with that GPU, thanks
DiabloD3
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162


DiabloMiner author


View Profile WWW
October 09, 2013, 04:34:12 PM
 #1749

Hello, im very sorry to ask this, what i guess is very basic, but i searched, on this forum, specifically on this post too... trying to look any similar problems, and i didnt found anything, im pretty sure im not doing it completly right, but i spent some hours and im starting to fell frustrated.
So here is the problem i have:

Code:
[09/10/13 12:44:38] Started

[09/10/13 12:44:38] Connecting to: http://pit.deepbit.net:8332/

[09/10/13 12:44:38] ERROR: No OpenCL platforms found
DiabloMiner: An error occurred while starting the application.

So with my basic knowledge i think is all about the drivers on my GPU,

I installed the newest drivers for my GeForce 6150SE nForce 430. Is this board compatible with openCL?
I should configure any settings? use other command on the command lines?
or should I forget about GPU minning with this board and directly try CPU minning?


Your GPU is too old to support OpenCL.


so... i should give up on gpu mining, at least on the PCs with that GPU, thanks

Do to how high difficulty is now, no GPU is profitable anymore.

iiWii
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
December 04, 2013, 06:41:52 PM
 #1750

can anyone help me out, I am getting HW error and noting is getting accepted. Everything used to work a few months ago then I stopped mining and now I'm trying to get it stated again.
Mobo: Asus p8z68-v pro
Ram: Corsair 4gb
HD: 32gb
Video Card: radeon 5970(sapphire and xfx)
powersupply: Coolmasters 1300w
OS: Ubuntu 12.04(64bit)

Code:
[12/4/13 1:24:25 PM] Started   
[12/4/13 1:24:25 PM] Connecting to: http://x.x.x.x:xxxx/       
[12/4/13 1:24:25 PM] Using AMD Accelerated Parallel Processing OpenCL 1.2 AMD-APP (1124.2)     
[12/4/13 1:24:29 PM] BFI_INT patching enabled, disabling hardware check errors 
[12/4/13 1:24:29 PM] Added Cypress (#1) (20 CU, local work size of 256)
[12/4/13 1:24:29 PM] DEBUG: 10.0.1.3: Enabling long poll support
[12/4/13 1:24:29 PM] DEBUG: 10.0.1.3: Enabling roll ntime support, expire after 60 seconds     
[12/4/13 1:24:30 PM] DEBUG: Spurious CL_INVALID_KERNEL_ARGS error, ignoring     
[12/4/13 1:24:33 PM] BFI_INT patching enabled, disabling hardware check errors 
[12/4/13 1:24:33 PM] Added Cypress (#2) (20 CU, local work size of 256)
[12/4/13 1:24:35 PM] DEBUG: Invalid solution 1 from Cypress (#2)/1, possible driver or hardware issue   
[12/4/13 1:24:36 PM] BFI_INT patching enabled, disabling hardware check errors 
[12/4/13 1:24:36 PM] Added Cypress (#3) (20 CU, local work size of 256)
[12/4/13 1:24:39 PM] DEBUG: Spurious CL_INVALID_KERNEL_ARGS error, ignoring     
[12/4/13 1:24:40 PM] BFI_INT patching enabled, disabling hardware check errors 
[12/4/13 1:24:40 PM] Added Cypress (#4) (20 CU, local work size of 256)
[12/4/13 1:24:40 PM] DEBUG: Spurious CL_INVALID_KERNEL_ARGS error, ignoring     
[12/4/13 1:24:40 PM] DEBUG: Spurious CL_INVALID_KERNEL_ARGS error, ignoring     
[12/4/13 1:24:40 PM] DEBUG: Spurious CL_INVALID_KERNEL_ARGS error, ignoring     
[12/4/13 1:24:40 PM] DEBUG: Spurious CL_INVALID_KERNEL_ARGS error, ignoring     
[12/4/13 1:24:40 PM] DEBUG: Spurious CL_INVALID_KERNEL_ARGS error, ignoring     
[12/4/13 1:24:40 PM] DEBUG: Spurious CL_INVALID_KERNEL_ARGS error, ignoring     
[12/4/13 1:24:42 PM] DEBUG: Spurious CL_INVALID_KERNEL_ARGS error, ignoring     
[12/4/13 1:24:43 PM] DEBUG: Spurious CL_INVALID_KERNEL_ARGS error, ignoring     
[12/4/13 1:24:44 PM] DEBUG: Invalid solution 2 from Cypress (#2)/1, possible driver or hardware issue   
[12/4/13 1:24:48 PM] DEBUG: Invalid solution 3 from Cypress (#1)/1, possible driver or hardware issue   
[12/4/13 1:24:49 PM] DEBUG: Invalid solution 4 from Cypress (#3)/0, possible driver or hardware issue   
[12/4/13 1:24:59 PM] DEBUG: Cypress (#1)/0: Refresh work: range expired
[12/4/13 1:24:59 PM] DEBUG: Cypress (#1)/1: Refresh work: range expired
mh: 1194.7/836.4 | a/r/hwe: 0/0/4 | gh: 8.6 7.7 6.7 5.7 | fps: 62.0^C

I installed amd drivers following these direction:
http://wiki.cchtml.com/index.php/Ubuntu_Raring_Installation_Guide

I installed java following these directions:
http://www.blogs.digitalworlds.net/softwarenotes/?p=41

I got diablo miner from this site:
https://en.bitcoin.it/wiki/DiabloMiner

and I am using Slush's pool with Stratum mining proxy

I don't think I'm missing anything, but if I am please let me know, any suggestions and help would be appreciated.
DiabloD3
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162


DiabloMiner author


View Profile WWW
December 04, 2013, 07:02:32 PM
 #1751

DiabloMiner has been discontinued, please use cgminer instead

iiWii
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
December 04, 2013, 07:12:32 PM
 #1752

DiabloMiner has been discontinued, please use cgminer instead
noo say it isn't so.
Thank you for the time and effort you put into your software, it was the first miner software I used and it was simple.
I will look into cgminer,  thanks again.
DiabloD3
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162


DiabloMiner author


View Profile WWW
December 04, 2013, 11:24:25 PM
 #1753

DiabloMiner has been discontinued, please use cgminer instead
noo say it isn't so.
Thank you for the time and effort you put into your software, it was the first miner software I used and it was simple.
I will look into cgminer,  thanks again.

FGPA/ASIC support is just too difficult to manage in a cross platform way in Java.

cgminer was written by a good friend of mine who I introduced to Bitcoin, and I myself have switched over to cgminer. The DM kernel is available through cgminer as well, so its not a hard choice if you're still GPU mining.

organofcorti
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2044


Poor impulse control.


View Profile WWW
December 08, 2013, 09:06:39 AM
 #1754

DiabloMiner has been discontinued, please use cgminer instead

Thanks for all your work on DiabloMiner -  it was the first real miner I used.

Bitcoin network and pool analysis 12QxPHEuxDrs7mCyGSx1iVSozTwtquDB3r
follow @oocBlog for new post notifications
hashbox247
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17


View Profile
December 11, 2013, 11:36:26 AM
 #1755

I have a look, thx
ibminer
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1058


ALU Services - https://goo.gl/Yqey3W


View Profile
December 11, 2013, 06:13:51 PM
 #1756

DiabloMiner has been discontinued, please use cgminer instead

Thanks for all your work on DiabloMiner -  it was the first real miner I used.
Diablo was my first as well... thank you for all of your hard work on this DiabloD3!

            ▄▄▄█████████▄▄▄
        ▄▄███████████████████▄▄
      ▄████████████▀▀▀██████████▄
    ▄█████████████▄█  ▐███████████▄
   ████████▀▀██████▌  ██▀▀██████████▄
  ██████▀ ▄██▄  ███  ▐█▄▌  ███  ▐█████
 ██████  ████▌ ▐██▌  ███  ▐██▌  ███████
██████▌  ████  ███  ▐██▌  ███  ▐████████
██████▌  ██▀▌ ▐█▀█  █▀█  ▐█▀▀  █▀███████
████████▄▄▄█▄▄▄▄██▄▄▄██▄▄▄▄█▄▄▄▄████████
████████████████████████████████████████

████████████████████████████████████████
.TRUSTED ★ EXPERIENCED ★ READY.       ▄▄█████████▄▄
    ▄█████████████████▄
  ▄█████████████████████▄
 ▄███████████████▀▀▀█████▄
▄████████████▀▀     ██████▄
█████████▀▀   ▄▄▀   ███████
██████▄    ▄▄█▀    ████████
█████████▄██▀      ████████
▀██████████▄▄    ████████▀
 ▀████████▄█████▄████████▀
  ▀█████████████████████▀
    ▀█████████████████▀
       ▀▀█████████▀▀
       ▄▄█████████▄▄
    ▄█████████████████▄
  ▄████████▀▀█▀▀████████▄
 ▄██████▀▀▀  ▀  ▀████████▄
▄███████▄▄   ▄▄   ▀███████▄
██████████   ███   ████████
██████████        ▀████████
██████████   ███▌  ▐███████
▀███████▀▀   ▀▀▀  ▄███████▀
 ▀██████▄▄▄  ▄  ▄████████▀
  ▀████████▄▄█▄▄████████▀
    ▀█████████████████▀
       ▀▀█████████▀▀
       ▄▄█████████▄▄
    ▄█████████████████▄
  ▄█████████████████████▄
 ▄██▀                 ▀██▄
▄██▌ ▄▀█████████████▀▄ ▐██▄
███▌ ██▄ ▀███████▀ ▄██ ▐███
███▌ ████   ▀▀▀   ████ ▐███
███▌ ██▀▄▄██▄▄▄██▄▄▀██ ▐███
▀██▌ ▀▄█████████████▄▀ ▐██▀
 ▀██▄                 ▄██▀
  ▀█████████████████████▀
    ▀█████████████████▀
       ▀▀█████████▀▀
Hueristic
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512


Doomed to see the future and unable to prevent it


View Profile
January 03, 2014, 03:25:51 AM
 #1757

IS there a setup DIY for windows?

I can't find a thing about setting up a config file, Only command line.

Is it faster than Cgminer (with the - k diakgcn flag)?

BITSLER                 ▄███
               ▄████▀
             ▄████▀
           ▄████▀  ▄██▄
         ▄████▀    ▀████▄
       ▄████▀        ▀████▄
     ▄████▀            ▀████▄
   ▄████▀                ▀████▄
 ▄████▀ ▄████▄      ▄████▄ ▀████▄
█████   ██████      ██████   █████
 ▀████▄ ▀████▀      ▀████▀ ▄████▀
   ▀████▄                ▄████▀
     ▀████▄            ▄████▀
       ▀████▄        ▄████▀
         ▀████▄    ▄████▀
           ▀████▄▄████▀
             ▀██████▀
               ▀▀▀▀
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄            
▄▄▄▄▀▀▀▀    ▄▄█▄▄ ▀▀▄         
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄      
█  ▀▄▄  ▀█▀▀ ▄      ▀████   ▀▀▄   
█ █▄  ▀▄   ▀████       ▀▀ ▄██▄ ▀▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█  ▀▀       ▀▄▄ ▀████      ▄▄▄▀▀▀  █
█            ▄ ▀▄    ▄▄▄▀▀▀   ▄▄  █
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█ ▄▄   ███   ▀██  █           ▀▀  █ 
█ ███  ▀██       █        ▄▄      █ 
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀  
▀▄            █        ▀▀      █  
▀▀▄   ███▄  █   ▄▄          █   
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀    
▀▀▄   █   ▀▀▄▄▄▀▀▀         
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▄▄▀▀▀▀              
              ▄▄▄██████▄▄▄
          ▄▄████████████████▄▄
        ▄██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████▄
▄     ▄█████▀             ▀█████▄
██▄▄ █████▀                ▀█████
 ████████            ▄██      █████
  ████████▄         ███▀       ████▄
  █████████▀▀     ▄███▀        █████
   █▀▀▀          █████         █████
     ▄▄▄         ████          █████
   █████          ▀▀           ████▀
    █████                     █████
     █████▄                 ▄█████
      ▀█████▄             ▄█████▀
        ▀██████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████▀
          ▀▀████████████████▀▀
              ▀▀▀██████▀▀▀
            ▄▄▄███████▄▄▄
         ▄█▀▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄ ▀▀▀█▄
       █▀▀ ▄█████████████▄ ▀▀█
     █▀▀ ███████████████████ ▀▀█
    █▀ ███████████████████████ ▀█
   █▀ ███████████████▀▀ ███████ ▀█
 ▄█▀ ██████████████▀      ▀█████ ▀█▄
███ ███████████▀▀            ▀▀██ ███
███ ███████▀▀                     ███
███ ▀▀▀▀                          ███
▀██▄                             ▄██▀
  ▀█▄                            ▀▀
    █▄       █▄▄▄▄▄▄▄▄▄█
     █▄      ▀█████████▀
      ▀█▄      ▀▀▀▀▀▀▀
        ▀▀█▄▄  ▄▄▄
            ▀▀█████
[]
Lassi_miner
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
January 30, 2014, 06:35:03 PM
 #1758

some performance difference between sgminer end diaboloMiner?
addictminer
Member
**
Offline Offline

Activity: 81


View Profile
March 07, 2014, 02:58:19 PM
 #1759

Does it work with NVIDIA GTX 780 graphics card?

BTC: 1MWESEwLCFJTW248RfU1sffv2k7G155PYr
Joshwaa
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 454



View Profile
March 07, 2014, 09:18:07 PM
 #1760

This project has been closed.  I would suggest CUDAminer.

Like what I said : 1JosHWaA2GywdZo9pmGLNJ5XSt8j7nzNiF
Don't like what I said : 1FuckU1u89U9nBKQu4rCHz16uF4RhpSTV
Pages: « 1 ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 [88] 89 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!