Bitcoin Forum
September 29, 2016, 01:38:22 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.0 (New!) [Torrent]. Make sure you verify it.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 [55] 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 »
  Print  
Author Topic: DiabloMiner GPU Miner  (Read 792663 times)
DiabloD3
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162


DiabloMiner author


View Profile WWW
January 20, 2012, 05:22:35 AM
 #1081

Thanks
That and one other simple mistake of being in the wrong directory earlier fixed it all. Now it is mining away. Since I'm currently mining on only one card it displays as #1.  Does it automatically pickup the other cards, or do I need to start a new terminal for each card.  How would I differentiate them?

It automatically picks up all cards.

1475113102
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1475113102

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1475113102
Reply with quote  #2

1475113102
Report to moderator
1475113102
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1475113102

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1475113102
Reply with quote  #2

1475113102
Report to moderator
1475113102
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1475113102

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1475113102
Reply with quote  #2

1475113102
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1475113102
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1475113102

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1475113102
Reply with quote  #2

1475113102
Report to moderator
DiabloD3
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162


DiabloMiner author


View Profile WWW
January 20, 2012, 08:24:13 AM
 #1082

Update: Improved speed 0.5%

DiabloD3
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162


DiabloMiner author


View Profile WWW
January 20, 2012, 09:07:11 AM
 #1083

Newest version isn't working for me - is this due to recent lwjgl changes? The other copy I have, a few ~half dozen revisions old, works fine.

Code:
D:\Mining\DiabloMiner>DiabloMiner-Windows.exe -l http://us.eclipsemc.com:8337 -u xxx -p xxx -v 1 -D 2 -d -f 60
[1/20/12 12:54:14 AM] Started
[1/20/12 12:54:14 AM] Connecting to: http://us.eclipsemc.com:8337/
Exception in thread "main" java.lang.UnsatisfiedLinkError: org.lwjgl.opencl.CL.getFunctionAddress(Ljava/lang/String;)J
        at org.lwjgl.opencl.CL.getFunctionAddress(Native Method)
        at org.lwjgl.opencl.CLCapabilities.<clinit>(CLCapabilities.java:8)
        at org.lwjgl.opencl.CL.create(CL.java:123)
        at com.diablominer.DiabloMiner.DiabloMiner.execute(DiabloMiner.java:526)
        at com.diablominer.DiabloMiner.DiabloMiner.main(DiabloMiner.java:138)
[1/20/12 12:54:14 AM] DEBUG: us.eclipsemc.com: Enabling long poll support
[1/20/12 12:54:14 AM] DEBUG: us.eclipsemc.com: Enabling roll ntime support, expire after 60 seconds
Exception in thread "DiabloMiner GetWorkAsync for us.eclipsemc.com" java.lang.NoSuchMethodError: org.codehaus.jackson.JsonNode.asText()Ljava/lang/String;
        at com.diablominer.DiabloMiner.DiabloMiner$NetworkState.doJSONRPC(DiabloMiner.java:952)
        at com.diablominer.DiabloMiner.DiabloMiner$NetworkState$GetWorkAsync.run(DiabloMiner.java:1022)
        at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

Are you building it yourself? Do mvn clean then mvn package if you are.

DiabloD3
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162


DiabloMiner author


View Profile WWW
January 20, 2012, 09:16:49 AM
 #1084

Are you building it yourself? Do mvn clean then mvn package if you are.

No, binary build posted in the first post.

Weird, clear out your DM dir and redownload the zip again and try again, I think you're getting a version conflict

DiabloD3
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162


DiabloMiner author


View Profile WWW
January 20, 2012, 10:34:45 AM
 #1085

Strange, working now. Reboot fixed it, I had the old and new versions in separate dirs, so it was clean.

lolwindows

Roadhog2k5
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 131



View Profile
January 20, 2012, 11:10:22 PM
 #1086

so how about those 7970 optimizations.
BigBobo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 616



View Profile
January 20, 2012, 11:48:08 PM
 #1087

Roadhog2k5 7970 overclock GPU 925@1100-640mhash
DiabloD3
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162


DiabloMiner author


View Profile WWW
January 21, 2012, 04:02:11 AM
 #1088

Update: Improve kernel mangling parser, fix accidental disabling of BFI_INT

DiabloD3
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162


DiabloMiner author


View Profile WWW
January 22, 2012, 07:17:37 AM
 #1089

Update: Increased speed 0.5%, added alt array more (-aa)

DiabloD3
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162


DiabloMiner author


View Profile WWW
January 22, 2012, 07:06:51 PM
 #1090

Update: Fix ozco.in specific bug

jjiimm_64
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610


View Profile
January 22, 2012, 08:39:32 PM
 #1091

Roadhog2k5 7970 overclock GPU 925@1100-640mhash

Road,  what flags are you using for diablo?

I am getting ~670Mh  1125/1020  pulling about 240w/c   all defaults on diablo


edit:  i since changed to 925/1100  to compare.   getting: ~550   diablo defaults

edit2: wow, only pulling about 175w/c    2 cards:  479w total

mobo:  crosshair V
psu:     seasonic 650
cpu:    phenomII x4 830
HD:   western dig green power 500g
mem:  Kingston 4g 1600

nothing underclocked on mobo, all defaults pulls about 120w idle

1jimbitm6hAKTjKX4qurCNQubbnk2YsFw
DiabloD3
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162


DiabloMiner author


View Profile WWW
January 22, 2012, 09:32:43 PM
 #1092

Hey 7970 users, could people check if -aa is faster at all on 7970? I'm getting reports that it actually is, which would be pretty amazing if its true.

Roadhog2k5
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 131



View Profile
January 22, 2012, 09:45:46 PM
 #1093

Hey 7970 users, could people check if -aa is faster at all on 7970? I'm getting reports that it actually is, which would be pretty amazing if its true.

It's about.. .5mh/s faster. Margin of error...
Roadhog2k5
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 131



View Profile
January 22, 2012, 09:46:32 PM
 #1094

Roadhog2k5 7970 overclock GPU 925@1100-640mhash

Road,  what flags are you using for diablo?

I am getting ~670Mh  1125/1020  pulling about 240w/c   all defaults on diablo


edit:  i since changed to 925/1100  to compare.   getting: ~550   diablo defaults

edit2: wow, only pulling about 175w/c    2 cards:  479w total

mobo:  crosshair V
psu:     seasonic 650
cpu:    phenomII x4 830
HD:   western dig green power 500g
mem:  Kingston 4g 1600

nothing underclocked on mobo, all defaults pulls about 120w idle

Those weren't my results. I think he was trying to tell me that's what he was getting.
jjiimm_64
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610


View Profile
January 22, 2012, 10:35:03 PM
 #1095

Roadhog2k5 7970 overclock GPU 925@1100-640mhash

Road,  what flags are you using for diablo?

I am getting ~670Mh  1125/1020  pulling about 240w/c   all defaults on diablo


edit:  i since changed to 925/1100  to compare.   getting: ~550   diablo defaults

edit2: wow, only pulling about 175w/c    2 cards:  479w total

mobo:  crosshair V
psu:     seasonic 650
cpu:    phenomII x4 830
HD:   western dig green power 500g
mem:  Kingston 4g 1600

nothing underclocked on mobo, all defaults pulls about 120w idle

Those weren't my results. I think he was trying to tell me that's what he was getting.

i guess my question got lost in my results.  which are best so far for me with all defaults.  ( i tried -v 2, not better. v4 even worse)

what are the best flags for the 7970 ?

1jimbitm6hAKTjKX4qurCNQubbnk2YsFw
Roadhog2k5
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 131



View Profile
January 22, 2012, 10:52:39 PM
 #1096



i guess my question got lost in my results.  which are best so far for me with all defaults.  ( i tried -v 2, not better. v4 even worse)

what are the best flags for the 7970 ?

No flags is the best flags.
DiabloD3
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162


DiabloMiner author


View Profile WWW
January 23, 2012, 03:40:52 AM
 #1097

Update: Shorten debug status line, fix kernel for layered vectors

DiabloD3
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162


DiabloMiner author


View Profile WWW
January 23, 2012, 03:41:35 AM
 #1098

i guess my question got lost in my results.  which are best so far for me with all defaults.  ( i tried -v 2, not better. v4 even worse)

what are the best flags for the 7970 ?

Seems to be -v 1 -w 256 -aa

bitlane
Internet detective
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462


I heart thebaron


View Profile
January 23, 2012, 08:24:11 PM
 #1099

Hey Diablo,
Since Diablominer obviously has 'staying power' as many users still prefer it over even CGMiner (and all cgminer features), have you considered adding card controls (Clock, Fan etc) to it and further develop it ?
Do you have a 'Roadmap' of where you would like to see Diablominer, say in a year ?

DiabloD3
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162


DiabloMiner author


View Profile WWW
January 24, 2012, 12:58:34 AM
 #1100

Hey Diablo,
Since Diablominer obviously has 'staying power' as many users still prefer it over even CGMiner (and all cgminer features), have you considered adding card controls (Clock, Fan etc) to it and further develop it ?
Do you have a 'Roadmap' of where you would like to see Diablominer, say in a year ?

That requires ADL, something only C apps can use unless I develop a Java wrapper for that, which isn't something I particularly want to do. However, if someone else writes one and it works and its packaged in a jar sanely, I would use it.

I think we'd be all better off with a stand alone program that uses the cgminer-like code for that so ANY miner can use it. The python miners have the same issue I do, calling C functions suck.

As of roadmap, I dunno. I expect main DM development is basically finished unless I produce a web UI and/or cluster control. Some people have asked for that, but I'm not sure if its worth adding. Major GCN support is about the only thing thats concrete.

Pages: « 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 [55] 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!