Bitcoin Forum
February 19, 2018, 06:25:25 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Poll
Question: What type of pool payouts do you prefer?
Bitcoins - 3217 (80.4%)
Bank transfer / USD - 414 (10.3%)
Gold/silver coins and bars - 371 (9.3%)
Total Voters: 4000

Pages: « 1 ... 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 [991] 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 ... 1135 »
  Print  
Author Topic: [2+ EH] Slush Pool (slushpool.com); World's First Mining Pool  (Read 4323856 times)
Sir Alan
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 221
Merit: 100


View Profile
November 09, 2014, 06:57:54 PM
 #19801

According to my miner GUI, 2 of my S3s are mining on slush but slush showing it hasn't heard from them in 55 minutes. Thought I might have been hijacked. I upgraded cgminer to 4.6.1 and rebooted, still showing mining ok on slush in GUI but my slush account shows it hasn't heard from them now in over 60 minutes. Other S1s and S3s showing up in my account (0 seconds). Anybody have an idea of what's going on with these 2?
See the previous few posts, as it may be that the front end and back end servers are out of kilter - which sometimes happens - in which case a recalculation could take place when the stats are corrected (booo...)

Otherwise, are they balanced with another pool, or do they have a failover mining site?  In which case, check the other pool.

Failing that, you might try a factory reset, but perhaps waiting to see what happens to the stats is the best option, at least for an hour or two.

1Eeyore17YeHrbJW5Q3pSdV8sXujkdrrFc
1519021525
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519021525

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519021525
Reply with quote  #2

1519021525
Report to moderator
1519021525
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519021525

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519021525
Reply with quote  #2

1519021525
Report to moderator
1519021525
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519021525

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519021525
Reply with quote  #2

1519021525
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1519021525
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519021525

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519021525
Reply with quote  #2

1519021525
Report to moderator
1519021525
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519021525

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519021525
Reply with quote  #2

1519021525
Report to moderator
1519021525
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519021525

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519021525
Reply with quote  #2

1519021525
Report to moderator
macsheadroom
Member
**
Offline Offline

Activity: 104
Merit: 10


Computer Service Tech


View Profile
November 09, 2014, 07:27:20 PM
 #19802

According to my miner GUI, 2 of my S3s are mining on slush but slush showing it hasn't heard from them in 55 minutes. Thought I might have been hijacked. I upgraded cgminer to 4.6.1 and rebooted, still showing mining ok on slush in GUI but my slush account shows it hasn't heard from them now in over 60 minutes. Other S1s and S3s showing up in my account (0 seconds). Anybody have an idea of what's going on with these 2?

Same here 1 of 2 workers not represented for an hour, Half the reward on that last block. Now it shows but at 1/10 the actual hash.  Undecided

1FQkmrwQ7yf9MKGLsAUhY2jgMT8WjepwL7
Billbags
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 250

Brainwashed this way


View Profile
November 09, 2014, 07:39:52 PM
 #19803

This happens some times, front end out of wack. Back end always records correctly and any discrepancies are corrected along with correct payouts. If you look through thread you will see this. If your miner reports it's mining then slushs back end sees it and records it for proper payout.

Listen: meat beat manifesto ~ Edge of no control (pt.1)
Read:"He who controls the past controls the future. He who controls the present controls the past." ~ George Orwell
Think: http://unenumerated.blogspot.com/2014/12/the-dawn-of-trustworthy-computing.html
Moria843
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 439
Merit: 250


Found Lost beach - quiet now


View Profile
November 09, 2014, 07:56:44 PM
 #19804

This happens some times, front end out of wack. Back end always records correctly and any discrepancies are corrected along with correct payouts. If you look through thread you will see this. If your miner reports it's mining then slushs back end sees it and records it for proper payout.

Slush stats showing it's recalculating a block. All miners now showing up in my account on Slush. Thanks for the info.

Hot time, summer in the city, back of my mine getting hot & gritty!!!
Moria843
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 439
Merit: 250


Found Lost beach - quiet now


View Profile
November 10, 2014, 03:41:45 PM
 #19805

Great last 24 hours Grin

Hot time, summer in the city, back of my mine getting hot & gritty!!!
dmwardjr
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 924
Merit: 1002


The Few, The Proud, The BTC


View Profile
November 10, 2014, 04:37:18 PM
 #19806

BTC HEADING U KNOW WHERE...



See ya there soon~~~~

BTC ADDRESS:
bspurloc
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 569
Merit: 500


View Profile
November 10, 2014, 09:47:42 PM
 #19807

I have restrained from buying new equipment for 2 weeks now and Slush Ghash/s has remained steady.

You can thank me for that...

Cuz every single time I buy more equipment the next day we get a huge jump! haha
All the way back to adding Video cards! add a new 7970 and negated! get another and negated!
cris12821
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


View Profile
November 11, 2014, 12:09:08 AM
 #19808

I thought it would be neat to post my little setup here(this is barely half my hashpower)



I added a 2nd s1 to that setup...   No cooling needed right

S3 doesn't go over 36-42
S1 doesn't go over 40-44
Bottom left side iv got a switch setup(I used an old router as my switch .   And the 1100w power bar for 2 miners and a fan.    And I got another exention cable with 3 port.



Pulling probably 1200-1400w.  From one outle .  1 socket in hat outlet is pulling about 800-100w 2nd socket is about 400-550


Window is directly above the minersso it makes easy for cooling.



Hope this can help everyone else.   This here is about 850gh/s.   Of my 1.6th/s

Give Respect , Get Respect
dmwardjr
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 924
Merit: 1002


The Few, The Proud, The BTC


View Profile
November 11, 2014, 12:16:42 AM
 #19809

I thought it would be neat to post my little setup here(this is barely half my hashpower)

I added a 2nd s1 to that setup...   No cooling needed right

S3 doesn't go over 36-42
S1 doesn't go over 40-44

Hi cris,

Like the set up, buddy!

The wire shelfs definitely help the air circulation.  Thanks for sharing.  I'm not sure how much longer it will remain on the forum.  You can also post at "Minor Porn" at the following link:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=766998.40

And this link as well: https://bitcointalk.org/index.php?topic=758505.40

BTC ADDRESS:
cris12821
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


View Profile
November 11, 2014, 12:30:34 AM
 #19810

I thought it would be neat to post my little setup here(this is barely half my hashpower)

I added a 2nd s1 to that setup...   No cooling needed right

S3 doesn't go over 36-42
S1 doesn't go over 40-44

Hi cris,

Like the set up, buddy!

The wire shelfs definitely help the air circulation.  Thanks for sharing.  I'm not sure how much longer it will remain on the forum.  You can also post at "Minor Porn" at the following link:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=766998.40

And this link as well: https://bitcointalk.org/index.php?topic=758505.40


Ye it'll probs get removed.   People should learn and get ideas from it.    Been wanting to share my setup that I have outside on a balcony in the open.    Not the best setup.... Not the best setup...   Retains heat in the summer...    Just hoping my miners or PSUs don't get fried due to the winter and extreme cold... :O

Give Respect , Get Respect
melon21
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
November 11, 2014, 03:15:07 AM
 #19811

I been using the rockminer new r-box for about a week now. And on slush's pool of course. In cgminer it says 98Gh/s - 103Gh/s. However, the slush's pool site I have now been able to over 80 Gh/s. Is it just me, or just something on the site?

For example, right now I see "78.544 Ghash/s"

Am I really getting the cgminer says or what is on the site?

Thanks for your help.
IITravel01
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 342
Merit: 250


View Profile
November 11, 2014, 04:25:33 AM
 #19812

11 blocks found in 26 hours?   Smiley  And the value of BTC went up 8%?  Uh, continuing on this trend and I might make a ROI in much less than 9 months.
expron
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 45
Merit: 0


View Profile
November 11, 2014, 04:52:25 AM
 #19813

I'm loving it. Slush's pool has been paying out awesome over the weekend and today. Hope it continues.

Expiring Domain Drop Catch Software - DropKing.com
Sir Alan
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 221
Merit: 100


View Profile
November 11, 2014, 10:08:23 AM
 #19814

In cgminer it says 98Gh/s - 103Gh/s. However, the slush's pool site I have now been able to over 80 Gh/s. Is it just me, or just something on the site?

For example, right now I see "78.544 Ghash/s"
I think you may assume that the figure in CGminer is correct.  The figure on Slush's site is back-calculated from results submitted (the site has no way of knowing your true hash rate).  What does CGminer say your difficulty per submitted share is?  You might want to try setting that slightly higher on the web site, e.g. if your difficulty is running at 48, try setting it to 56 and see what happens.  My own S3+ rigs are set to run at 256 minimum difficulty, which gives me better results than letting the pool set it dynamically.

1Eeyore17YeHrbJW5Q3pSdV8sXujkdrrFc
nicklello
Member
**
Offline Offline

Activity: 119
Merit: 10


View Profile
November 11, 2014, 09:43:07 PM
 #19815

I'm loving it. Slush's pool has been paying out awesome over the weekend and today. Hope it continues.

Your turn to jinx our good luck... long block again :-(
cinnamon_carter
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1148
Merit: 1018


It's about time -- All merrit accepted !!!


View Profile WWW
November 12, 2014, 03:15:07 AM
 #19816

Let's get a little pick me up and start hitting blocks like we used to !!

Check out my coin Photon
Merge Mine 5 other Blake 256 coins - 6x your hash power  https://www.blakecoin.org/

The obvious choice is not always the best choice.

LOOK DEEPER - Look into the Blake 256 Family -- CC
expron
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 45
Merit: 0


View Profile
November 12, 2014, 04:47:24 AM
 #19817

Let's get a little pick me up and start hitting blocks like we used to !!

So far so good!

Expiring Domain Drop Catch Software - DropKing.com
Mick2000
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
November 12, 2014, 12:33:15 PM
 #19818

In cgminer it says 98Gh/s - 103Gh/s. However, the slush's pool site I have now been able to over 80 Gh/s. Is it just me, or just something on the site?

For example, right now I see "78.544 Ghash/s"
I think you may assume that the figure in CGminer is correct.  The figure on Slush's site is back-calculated from results submitted (the site has no way of knowing your true hash rate).  What does CGminer say your difficulty per submitted share is?  You might want to try setting that slightly higher on the web site, e.g. if your difficulty is running at 48, try setting it to 56 and see what happens.  My own S3+ rigs are set to run at 256 minimum difficulty, which gives me better results than letting the pool set it dynamically.

Thanks for the tip. Getting better results on my 2 S3+ now I've set the difficulty to a min of 256
jdany
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 644
Merit: 500


Inspired


View Profile
November 12, 2014, 12:43:18 PM
 #19819

We're having a really great week.
Hope this continues.
Sakarias-Corporation
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 500


Call me Alice. just Alice.


View Profile WWW
November 12, 2014, 02:11:23 PM
 #19820

We're having a really great week.
Hope this continues.

Aye, that would be awesome, just got some new 3 TH gear, wish i had gotten it last week tho, that weekend was crazy

Pages: « 1 ... 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 [991] 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 ... 1135 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!