Bitcoin Forum
November 20, 2017, 09:58:15 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 [108] 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 »
  Print  
Author Topic: [Awesome Miner]- Powerful Windows GUI to manage and monitor up to 5000 miners  (Read 452637 times)
CryptoAtticus
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
September 14, 2017, 11:45:20 PM
 #2141

Does Awesome Miner work with Avalon 741s? If so, what do I need to do to connect to it? Can it connect while my miner is running? Thanks!
1511215095
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511215095

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511215095
Reply with quote  #2

1511215095
Report to moderator
Join ICO Now A blockchain platform for effective freelancing
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
polylogic
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210

ʕʘ̅͜ʘ̅ʔ


View Profile
September 15, 2017, 12:24:50 AM
 #2142

Have you thought about also having a tab to monitor all your masternodes?
I've never received that kind of request before. Is it Dash Masternodes or something else? I have to admit that I'm not really familiar with these concepts.

There are lots of coins which have master nodes now. The reason I suggest it because I think it would be easy and very valuable to people who have them. The master node IP is published and I would just want to make sure it is "enabled" or running. I have multiple VPSs with Multiple IPs on those VPSs. It would be nice to monitor. Just a thought. Not sure if any one else even offers anything like it.

You can check out some at  http://masternodes.pro/ and https://www.investitin.com/masternode-list/

Yes, it would include DASH.

VIVO,ENT,DAS,

i also thought about awesome.miner adding masternodes but the Problem is the way masternodes works.
currently awesome.miner is pulling data from mining Software and not from coins blockchain rpc
patrike would have to sync the coin, fetch data from blockchain and filter your prefered address (your masternode)
this simply is another Service.if you dont want to Monitor your masternode at command line i suggest you check the blockchain Explorer and look if you received payments.

▀     DeepOnion  |  TOR Integrated & Secured  [ Facebook  Telegram  Bitcointalk  Twitter  Youtube  Reddit ]     ▀
Your Anonymity Guaranteed  ★  Your Assets Secured by TOR  ★  Guard Your Privacy!   ❱❱❱ JOIN AIRDROP NOW!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬  File Authenticity Guaranteed by DeepVault  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
spourmoradi
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10


View Profile
September 15, 2017, 02:01:44 AM
 #2143

why coin price not true ?
bitcoin : 11,940$

https://pasteboard.co/GKpBjn9.jpg
codereverser
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
September 15, 2017, 02:21:55 AM
 #2144

Many thanks for finding this one. I've implemented a correction that will be included in next version.

thanks. Got one more query. What's the best way to configure a rig with a combination of nvidia / AMD GPUs? I tried setting up profile group, but the software that gets selected (except claymore dual miner) doesn't usually support both type of GPUs, and the rig ends up mining with only partial hash rate.

Is it possible to

a) Let awesomeminer run multiple software (one for each brand of GPU)

OR

b) Assuming (a) is difficult to implement, is it possible to configure two miners in the same machine , each managing separate group of GPUs?
puwaha
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406


View Profile
September 15, 2017, 03:43:42 AM
 #2145

Many thanks for finding this one. I've implemented a correction that will be included in next version.

thanks. Got one more query. What's the best way to configure a rig with a combination of nvidia / AMD GPUs? I tried setting up profile group, but the software that gets selected (except claymore dual miner) doesn't usually support both type of GPUs, and the rig ends up mining with only partial hash rate.

Is it possible to

a) Let awesomeminer run multiple software (one for each brand of GPU)

OR

b) Assuming (a) is difficult to implement, is it possible to configure two miners in the same machine , each managing separate group of GPUs?

That's basically the same thing isn't it?  It really depends on the mining software, but there should be a way to two to do it.  For one, you can setup two managed miners pointing to the same host.  One managed miner using software exclusive to AMD, and the other for nvidia.  It should detect the correct card, and run two instances of mining software on the rig.  In the case of using some versions of Claymore that support both, you would setup managed software to target gpu 0, 1, 2 (if those were 3 of one variety,) and gpu 3, 4, 5 of the other variety.  You would specify the the GPUs to targe as a custom command line.

toptek
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092


View Profile
September 15, 2017, 06:59:26 AM
 #2146

Many thanks for finding this one. I've implemented a correction that will be included in next version.

thanks. Got one more query. What's the best way to configure a rig with a combination of nvidia / AMD GPUs? I tried setting up profile group, but the software that gets selected (except claymore dual miner) doesn't usually support both type of GPUs, and the rig ends up mining with only partial hash rate.

Is it possible to

a) Let awesomeminer run multiple software (one for each brand of GPU)

OR

b) Assuming (a) is difficult to implement, is it possible to configure two miners in the same machine , each managing separate group of GPUs?

That's basically the same thing isn't it?  It really depends on the mining software, but there should be a way to two to do it.  For one, you can setup two managed miners pointing to the same host.  One managed miner using software exclusive to AMD, and the other for nvidia.  It should detect the correct card, and run two instances of mining software on the rig.  In the case of using some versions of Claymore that support both, you would setup managed software to target gpu 0, 1, 2 (if those were 3 of one variety,) and gpu 3, 4, 5 of the other variety.  You would specify the the GPUs to targe as a custom command line.



I had mixed cards in one of my rigs for a while, it worked but awesome kept showing the NV Card as one of my AMD cards sense i couldn't install the AMD cards without one of the amd Cards being in slot 0 . i stay with all the same brands in the same rig.. and the ZEc miner for the NV cards would shut down from time to time, I can't use Claymore's Zec miner because it doesn't support NV cards but the ETH miners does..  and it didn't shut down .

even tired separate groups of GPUs with managed miner ....custom command line etcc   ,,, for me the best way was  keep amd with amd  and NV with NV seems to work better that way with awesome or any thing ....

I have two NV cards sense i posted about that issue a while back, about to buy a third in a week .
 
But it does work .
codereverser
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
September 15, 2017, 08:55:39 AM
 #2147

That's basically the same thing isn't it?  

Yeah. Essentially both methods are same, just that the second method requires more manual configuration.

Thanks for the tip, btw. Didn't know we could add multiple managed miners pointing to same remote agent. Let me give this a try, when I get back home.
JACKSEG
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 51


View Profile
September 15, 2017, 02:25:20 PM
 #2148

why coin price not true ?
bitcoin : 11,940$

https://pasteboard.co/GKpBjn9.jpg
Same problem
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 994


View Profile WWW
September 15, 2017, 07:41:50 PM
 #2149

why coin price not true ?
bitcoin : 11,940$

https://pasteboard.co/GKpBjn9.jpg

It was a similar report here a few days ago. It turns out that the Coinbase API sometimes return very high values. Can you also try to verify this link in the web browser when you see this problem?
https://api.coinbase.com/v2/prices/spot
I will try to find a way to detect when Coinbase is giving incorrect responses - but I still don't know why they do.

Awesome Miner - The most powerful Windows GUI software to manage and monitor Cgminer, Bfgminer, Sgminer, ccMiner and Claymore's Ethereum miner
Centralized management for up to 5000 miners, notifications, recovery, scripting, mobile web and next generation profitability switching [Web site]
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 994


View Profile WWW
September 15, 2017, 07:49:29 PM
 #2150

Any reason why SP CCMINER was dropped in favor of the other variant?  I'm trying to get it to work w/ awesome miner for LBRY but unable to.  Well, it sort of works, but I don't get any useful info from the awesome miner client.
I'm trying to not only add new mining software all the time, but also remove some older. Now both Ccminer 2.2 and Ccminer Alexis are supported instead of the older CcMiner SpMod. You can still use the old CcMiner SpMod together with Awesome Miner, by adding it as a Managed Software in the Options dialog.

Awesome Miner - The most powerful Windows GUI software to manage and monitor Cgminer, Bfgminer, Sgminer, ccMiner and Claymore's Ethereum miner
Centralized management for up to 5000 miners, notifications, recovery, scripting, mobile web and next generation profitability switching [Web site]
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 994


View Profile WWW
September 15, 2017, 07:51:48 PM
 #2151

Does Awesome Miner work with Avalon 741s? If so, what do I need to do to connect to it? Can it connect while my miner is running? Thanks!
Yes. Awesome Miner can connect to the Raspberry Pi unit running Cgminer API, and the miner should be running as well. You can configure this via the Avalon web interface: Status -> CGMiner Configuration.

Awesome Miner - The most powerful Windows GUI software to manage and monitor Cgminer, Bfgminer, Sgminer, ccMiner and Claymore's Ethereum miner
Centralized management for up to 5000 miners, notifications, recovery, scripting, mobile web and next generation profitability switching [Web site]
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 994


View Profile WWW
September 15, 2017, 07:54:56 PM
 #2152

Frequently Asked Questions

I've been spending time on updating the FAQ on the web site with more information:
http://www.awesomeminer.com/help.aspx

If anyone is missing a specific area that would make sense to cover in the FAQ, please let me know. Thanks!

Awesome Miner - The most powerful Windows GUI software to manage and monitor Cgminer, Bfgminer, Sgminer, ccMiner and Claymore's Ethereum miner
Centralized management for up to 5000 miners, notifications, recovery, scripting, mobile web and next generation profitability switching [Web site]
toptek
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092


View Profile
September 16, 2017, 03:52:17 AM
 #2153

Does Awesome Miner work with Avalon 741s? If so, what do I need to do to connect to it? Can it connect while my miner is running? Thanks!
Yes. Awesome Miner can connect to the Raspberry Pi unit running Cgminer API, and the miner should be running as well. You can configure this via the Avalon web interface: Status -> CGMiner Configuration.


Guess what i monitor MY Avalon 6 and  my Innosilicon's A4 Dominator  just that way i use minera not the software Avalon supply's for the A6 and wish Innosilicon's would release there CGMiner version as OPEN SOURCE I don't really care for there UI, i would use Minera with there controller and install a more up date version of Raspbian on that controller and use there version of cgminer.and keep it up to date .
puwaha
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406


View Profile
September 16, 2017, 05:10:24 AM
 #2154

I can confirm that Awesome Miner works very well with Baikal ASICs.  I just got an A900.  I paid too much for it considering the difficulty rises coming over the next few months with all the other Dash ASICs coming out... but the Baikals do other algos other than just X11.

I setup the MiningPoolHub configuration they specify for Baikals, and Awesome Miner switches between X11, X13, X15, Qubit, and Quark.  That's pretty awesome to see an ASIC profit-switching.  Cheesy


Dexter_Saint_Jock
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4


View Profile
September 16, 2017, 09:06:16 AM
 #2155

Dear Patrick, can you make the function of sending notifications to Telegram? as in this project for example "rigonline.ru? and how in this project for example "minerstat.com"Huh
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 994


View Profile WWW
September 16, 2017, 11:22:27 AM
 #2156

Dear Patrick, can you make the function of sending notifications to Telegram? as in this project for example "rigonline.ru? and how in this project for example "minerstat.com"Huh
That's on the roadmap. There were some discussions a few weeks ago if Telegram was the best option or if pushover or simlar services could be better.

Also, I'm not sure if I want to put this implementation directly in Awesome Miner due to exposure of API keys and to handle rate limiting in a controlled way. One solution for me could be to make it part of Cloud Services instead, but then it would require you to have a subscription.

Awesome Miner - The most powerful Windows GUI software to manage and monitor Cgminer, Bfgminer, Sgminer, ccMiner and Claymore's Ethereum miner
Centralized management for up to 5000 miners, notifications, recovery, scripting, mobile web and next generation profitability switching [Web site]
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 994


View Profile WWW
September 16, 2017, 11:24:13 AM
 #2157

Awesome Miner Version 4.0.1

- Better support for CpuMinerOpt by adding the possibility to specify exe-file name of the mining software. Some CPU types requires instruction sets provided by a different CpuMinerOpt executable.
- Remote Agent icon can be configured to be hidden
- Improvements to profit switcher, including a history of previous profit switching decisions in the View Details dialog
- Added Japanese Yen as display currency
- Several corrections, including use of new Blockchain API to show BTC balance

Awesome Miner - The most powerful Windows GUI software to manage and monitor Cgminer, Bfgminer, Sgminer, ccMiner and Claymore's Ethereum miner
Centralized management for up to 5000 miners, notifications, recovery, scripting, mobile web and next generation profitability switching [Web site]
doyeen
Member
**
Offline Offline

Activity: 71


View Profile
September 16, 2017, 12:11:24 PM
 #2158

Great one
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 994


View Profile WWW
September 16, 2017, 02:41:58 PM
 #2159

why coin price not true ?
bitcoin : 11,940$

https://pasteboard.co/GKpBjn9.jpg

It was a similar report here a few days ago. It turns out that the Coinbase API sometimes return very high values. Can you also try to verify this link in the web browser when you see this problem?
https://api.coinbase.com/v2/prices/spot
I will try to find a way to detect when Coinbase is giving incorrect responses - but I still don't know why they do.

JACKSEG & spourmoradi: Can you please see if you can reproduce the problem with incorrect exchange rate from Coinbase with the new Awesome Miner 4.0.1? I've implemented a small change that should detect and handle this scenario. If you still can reproduce it, please send me the Awesome Miner log file and let me know the time. Thanks!

Awesome Miner - The most powerful Windows GUI software to manage and monitor Cgminer, Bfgminer, Sgminer, ccMiner and Claymore's Ethereum miner
Centralized management for up to 5000 miners, notifications, recovery, scripting, mobile web and next generation profitability switching [Web site]
jamesmbond
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26


View Profile
September 17, 2017, 01:29:54 AM
 #2160

would love to see temperature threshold warning -- say x% higher than average for all GPUs in a rig (or same type of GPU) and turn this GPU temp "red" in the My Miners screen.   i know there are temp settings configured in device profiles but just want easier way  to see an "out of control" miner in the My Miners tab.
Pages: « 1 ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 [108] 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!