Bitcoin Forum
March 23, 2019, 03:37:49 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 [135] 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 ... 237 »
  Print  
Author Topic: margin - Bitcoin Trading Bot: Binance, Coinbase Pro, Bittrex, HitBTC, Bitfinex..  (Read 248837 times)
leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1680
Merit: 1005


View Profile WWW
December 14, 2017, 04:26:32 PM
Last edit: December 14, 2017, 07:54:56 PM by leonArdo@margin
 #2681

Bittrex has me throwing up my hands again today. So if you are running a boat load of pairs, might be best to leave the stopped ones stopped. I crashed yesterday after being up 11 days and 14 hours. The exchange just got too far behind (my greed).  Undecided

@ThomAB, turn off the "Go for it!" option to help somewhat. Saw your post while I was adding mine.

Y, Bittrex is getting like Poloniex in June..  Sad

Hi,

sorry but there is not much we can do about the way the exchanges act under heavy load.
We are monitoring the situation as well. We have to rely on their API and already do as much as possible to handle that the APIs somtimes act in a strange way.

All the best,

  Rene

1553312269
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553312269

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553312269
Reply with quote  #2

1553312269
Report to moderator
1553312269
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553312269

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553312269
Reply with quote  #2

1553312269
Report to moderator
1553312269
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553312269

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553312269
Reply with quote  #2

1553312269
Report to moderator
Your Bitcoin transactions
The Ultimate Bitcoin mixer
made truly anonymous.
with an advanced technology.
Mix coins
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1553312269
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553312269

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553312269
Reply with quote  #2

1553312269
Report to moderator
1553312269
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553312269

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553312269
Reply with quote  #2

1553312269
Report to moderator
leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1680
Merit: 1005


View Profile WWW
December 14, 2017, 04:27:21 PM
 #2682

Hey all

Wondering if there is an option to buy an ultra upgrade?

Need to move away from Bittrex as Margin Maker keeps placing more than one buy order per bot due to latency (I presume)
The procedure I followed was to buy another single and tell them which exchange(s) to add. Best to contact support first to make sure what I am saying is valid.
http://www.marginsoftware.de/pricing.html

Hi,

just contact support@marginsoftware.de and then we can just proceed as described.

All the best,

  Rene

punks
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24
Merit: 0


View Profile
December 14, 2017, 04:52:26 PM
 #2683

any chance to add Binance?
leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1680
Merit: 1005


View Profile WWW
December 14, 2017, 04:57:40 PM
 #2684

Hi there! I am considering buying the bot but I have one crucial question.

Could I run the bot in more than one PC? If so, could I run it simultaneously on both?
Otherwise, is there an API I can connect to remotely see the the bot status and start/stop it? (Granted the bot is running behind a static ip with API port open)

EDIT: One more question, paying for Ultra grants free access to all new markets? Or would I have to pay them individually once they are out?

Thank you

Yes, the ultra purchase gives you access to all actual aviable exchanges. Dunno if new added exchanges are included on that. Wink

You can run leonardo as often as you like, from as many computers and users as you want. As long as you only use one api key per exchange overall.

I wanna say, i have 3 licenses, for bitfinex, bittrex and poloniex, and i can start any leonardo on any machine as often as i like, as long as there is actually only one specific variant running for any specific exchange.

So no .. sadly no server/client behaviour (which i would really like anyways!;)).

But you can use vnc or other tools to have it run in the background and connect only when you want.... even on remote (virtual) boxes...

Greetins,

hacky


Hi and thanks for jumping in Smiley
The reason that you can't run leonardo on two machines on the same exchange is the way the exchanges handle the keys.
There is a good chance that running it on two machines at the same time renders the key non-functional.

All the best,

  Rene


leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1680
Merit: 1005


View Profile WWW
December 14, 2017, 04:58:45 PM
 #2685

any chance to add Binance?

It is high on our list, but we will release HitBTC first Smiley

All the best,

  Rene

mninfo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile
December 14, 2017, 07:21:07 PM
Last edit: December 14, 2017, 07:53:19 PM by mninfo
 #2686

@leonArdo@margin Few questions.

* Does the Ultra package include future markets? Or would I have to purchase them individually.

* I've found a (critical for me) bug. While reviewing last messages, I selected two of them and attempted to clear them through the [X] button. LearonArdo crashed, which is not a major issue by itself, I can simply restart it, but once done, all my mArgIn bots where completelly lost, why so?

* Any plans for a client API?  So that I could query my bot from far away. Or even maybe exposing a scripting lenguage like JavaScript (take a look at Duktape), Python or even Lua? I'd love to see that on the bot and would give it much more value. If you expose the necessari "API calls" and build in the interpreter, I offer myself to create the framework, deal?
leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1680
Merit: 1005


View Profile WWW
December 14, 2017, 08:03:42 PM
 #2687

@leonArdo@margin Few questions.

* Does the Ultra package include future markets? Or would I have to purchase them individually.

* I've found a (critical for me) bug. While reviewing last messages, I selected two of them and attempted to clear them through the [X] button. LearonArdo crashed, which is not a major issue by itself, I can simply restart it, but once done, all my mArgIn bots where completelly lost, why so?

* Any plans for a client API?  So that I could query my bot from far away. Or even maybe exposing a scripting lenguage like JavaScript (take a look at Duktape), Python or even Lua? I'd love to see that on the bot and would give it much more value. If you expose the necessari "API calls" and build in the interpreter, I offer myself to create the framework, deal?

Hi

Thanks for getting in touch.

The Ultra package includes up to 7 markets of your choice. You don't need to choose them all straight away so it's no problem to add some later.

Concerning the bug, I just tried it and it worked fine. Which system are you on? You meant the notifications, right?

We want to create an API for leonArdo and will do so in the future!

Best wishes,
Jonathan

leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1680
Merit: 1005


View Profile WWW
December 14, 2017, 08:08:05 PM
 #2688

To coincide with the release of Star Wars: The Last Jedi we implemented the Force Index indicator!

A sneak peak  Wink


leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1680
Merit: 1005


View Profile WWW
December 14, 2017, 08:15:07 PM
 #2689


mninfo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile
December 14, 2017, 09:09:19 PM
 #2690

The Ultra package includes up to 7 markets of your choice. You don't need to choose them all straight away so it's no problem to add some later.
Ok perfect

Concerning the bug, I just tried it and it worked fine. Which system are you on? You meant the notifications, right?
Yeah, notifications sorry. I was on an Ubuntu 16.04

We want to create an API for leonArdo and will do so in the future!
Any ETA?
DarthKegRaider
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
December 14, 2017, 10:18:34 PM
 #2691


Not gonna lie......THAT'S AWESOME!  Now how do I enable it already Smiley
maximil
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
December 14, 2017, 10:39:52 PM
 #2692


We're all waiting for the new bot functionality and this guy is teasing lightsaber charts.

pffffffttttt
leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1680
Merit: 1005


View Profile WWW
December 14, 2017, 10:41:03 PM
 #2693


Not gonna lie......THAT'S AWESOME!  Now how do I enable it already Smiley

Thanks. We like it too!

It will be available in the next release...


leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1680
Merit: 1005


View Profile WWW
December 14, 2017, 10:42:33 PM
 #2694


We're all waiting for the new bot functionality and this guy is teasing lightsaber charts.

pffffffttttt

Don't be so harsh maximil

We are working on the even more awesome leonArdo Bollinger Band Bot which will also be in the next release as promised  Wink

leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1680
Merit: 1005


View Profile WWW
December 14, 2017, 10:44:01 PM
 #2695

The Ultra package includes up to 7 markets of your choice. You don't need to choose them all straight away so it's no problem to add some later.
Ok perfect

Concerning the bug, I just tried it and it worked fine. Which system are you on? You meant the notifications, right?
Yeah, notifications sorry. I was on an Ubuntu 16.04

We want to create an API for leonArdo and will do so in the future!
Any ETA?

Thanks for getting back to me.

No ETA on the API I'm afraid.

Best wishes,
Jonathan

bitChipper
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 812
Merit: 290


View Profile
December 14, 2017, 11:13:54 PM
 #2696


We're all waiting for the new bot functionality and this guy is teasing lightsaber charts.

pffffffttttt

Don't be so harsh maximil

We are working on the even more awesome leonArdo Bollinger Band Bot which will also be in the next release as promised  Wink

Really looking forward to this, will the update with the bollinger bands cost or is the upgrade free?

I really like this bot and i have found it runs smoothly probably 95% of the time. Very rarely does it crash for me

|
 

              ▄
              █
             ▐█
            ▄██
 █▌          ▐█
 ██       █████
 ▐██▌      ████
  █████    ████
▐██████▌   ████
  ██████▌ █████
  █████████████
   ████████████
  ▐████████████
   ▐███████████
   ▐███████████
    ███████████
      █████████
       ████████
         ██████
           ▀███
             ▀▀


█▄▄              █▄▄
█████▄▄         ██████▄▄
████████       ████████ █
████████ ██   ████████ ██
████████ ███ ████████ ███
████████ ████ ██████ ████
████████ █████ ████ █████
████████ ▀█████ ██ ██████
████████    ▀▀██  ███████
▀███████         ▀███████
   ▀▀███            ▀▀███
       ▀                ▀

in


             █▀▀▀▄▄▄██▄
             █     ▀██▀
            █
         ▄▄▄█▄▄▄
 ████▄▄███████████▄▄████
▐██████▀▀███████▀▀██████▌
 ▀████    █████    ████▀
  ████▄  ▄█████▄  ▄████
  ▀███████████████████▀
   ▀████▄▀█████▀▄████▀
     ▀▀███▄▄▄▄▄███▀▀
         ▀▀▀▀▀▀▀


             ▄████▄▄   ▄
█▄          ██████████▀▄
███        ███████████▀
▐████▄     ██████████▌
▄▄██████▄▄▄▄█████████▌
▀████████████████████
  ▀█████████████████
  ▄▄███████████████
   ▀█████████████▀
    ▄▄█████████▀
▀▀██████████▀
    ▀▀▀▀▀


     ▄▄█▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄▄ ▀▀█▄▄
   ▐██▄▄██████████████▄▄██▌
   ████████████████████████
  ▐████████████████████████▌
  ███████▀▀▀██████▀▀▀███████
 ▐██████     ████     ██████▌
 ███████     ████     ███████
▐████████▄▄▄██████▄▄▄████████▌
▐████████████████████████████▌
 █████▄▄▀▀▀▀██████▀▀▀▀▄▄█████
  ▀▀██████          ██████▀▀
      ▀▀▀            ▀▀▀


                   ▄▄████
              ▄▄████████▌
         ▄▄█████████▀███
    ▄▄██████████▀▀ ▄███▌
▄████████████▀▀  ▄█████
▀▀▀███████▀   ▄███████▌
      ██    ▄█████████
       █  ▄██████████▌
       █  ███████████
       █ ██▀ ▀██████▌
       ██▀     ▀████
                 ▀█▌

BTC




█▌
█▌          ▐█
█████       ██
████      ▐██▌
████    █████
████   ▐██████▌
█████ ▐██████
█████████████
████████████
████████████▌
███████████▌
███████████▌
███████████
█████████
████████
██████
███▀
▀▀
maximil
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
December 14, 2017, 11:44:03 PM
 #2697


We're all waiting for the new bot functionality and this guy is teasing lightsaber charts.

pffffffttttt

Don't be so harsh maximil

We are working on the even more awesome leonArdo Bollinger Band Bot which will also be in the next release as promised  Wink

Yay!
Just needed some confirmation.

What's up for next release Angry Birds buy/sell icons? :p
hackbyte
Copper Member
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 273
Merit: 110


Doing cryptocurrency stuff since 2010.


View Profile WWW
December 15, 2017, 04:04:09 AM
 #2698

Hi there! I am considering buying the bot but I have one crucial question.

Could I run the bot in more than one PC? If so, could I run it simultaneously on both?
Otherwise, is there an API I can connect to remotely see the the bot status and start/stop it? (Granted the bot is running behind a static ip with API port open)

EDIT: One more question, paying for Ultra grants free access to all new markets? Or would I have to pay them individually once they are out?

Thank you

Yes, the ultra purchase gives you access to all actual aviable exchanges. Dunno if new added exchanges are included on that. Wink

You can run leonardo as often as you like, from as many computers and users as you want. As long as you only use one api key per exchange overall.

I wanna say, i have 3 licenses, for bitfinex, bittrex and poloniex, and i can start any leonardo on any machine as often as i like, as long as there is actually only one specific variant running for any specific exchange.

So no .. sadly no server/client behaviour (which i would really like anyways!;)).

But you can use vnc or other tools to have it run in the background and connect only when you want.... even on remote (virtual) boxes...

Greetins,

hacky


Hi and thanks for jumping in Smiley
The reason that you can't run leonardo on two machines on the same exchange is the way the exchanges handle the keys.
There is a good chance that running it on two machines at the same time renders the key non-functional.

All the best,
  Rene

Yeah, but the idea to have a "daemon" part which does the actual traffic with the exchanges and even executes the bot code and handles its orders whilst your GUI can simply run on another machine or maybe at several machines in parallel would make a lot of things really nice.

First, these frequent GUI crashes will no longer kill all running bots. - By the way they actually even happen at the full licensed version too ... sometimes if you change an order, sometimes if you try to close a pair ... there is virtually no way to tell any consistent behauvior whicht triggers this.

And second .... this daemon part can for sure run on some energy saving raspi or other embedded PC w/o need to have a big GPU to handle that Qt gui.


I hope, you guys did not code the functionality right in to the GUI, didn't you? Smiley

Greetings,

hacky.


P.s.: Bitfinex and Poloniex are actually stable enough so i have them running in one instance actually.
Oh by the way ... for DISPLAY:0.0 leonArdo is not able to open a GUI at all. If i run it remotely to my primary desktop with DISPLAY=foxnax:0 it runs fine, but a bit laggy ... meh. Wink

Cryptocurrency Mining, Gambling, Lending, Trading, Staking .. So much to do with them, since 2010!
Donations-> 1bytoroRvXLGc1FWTob5h1oH92VMdUSFi Questions? Dunno! To the moon? Mün or bust!
Lust auf klönschnack? Schau bei uns rein im Cryptotalk (D-A-CH+EU) unter https://t.me/cryptotalkgerman
sarannah
Member
**
Offline Offline

Activity: 103
Merit: 10


View Profile
December 15, 2017, 04:33:29 AM
 #2699

The Ultra package includes up to 7 markets of your choice. You don't need to choose them all straight away so it's no problem to add some later.
Ok perfect

Concerning the bug, I just tried it and it worked fine. Which system are you on? You meant the notifications, right?
Yeah, notifications sorry. I was on an Ubuntu 16.04

We want to create an API for leonArdo and will do so in the future!
Any ETA?

Thanks for getting back to me.

No ETA on the API I'm afraid.

Best wishes,
Jonathan

What we can do with API like that?
leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1680
Merit: 1005


View Profile WWW
December 15, 2017, 08:50:55 AM
 #2700

Hi there! I am considering buying the bot but I have one crucial question.

Could I run the bot in more than one PC? If so, could I run it simultaneously on both?
Otherwise, is there an API I can connect to remotely see the the bot status and start/stop it? (Granted the bot is running behind a static ip with API port open)

EDIT: One more question, paying for Ultra grants free access to all new markets? Or would I have to pay them individually once they are out?

Thank you

Yes, the ultra purchase gives you access to all actual aviable exchanges. Dunno if new added exchanges are included on that. Wink

You can run leonardo as often as you like, from as many computers and users as you want. As long as you only use one api key per exchange overall.

I wanna say, i have 3 licenses, for bitfinex, bittrex and poloniex, and i can start any leonardo on any machine as often as i like, as long as there is actually only one specific variant running for any specific exchange.

So no .. sadly no server/client behaviour (which i would really like anyways!;)).

But you can use vnc or other tools to have it run in the background and connect only when you want.... even on remote (virtual) boxes...

Greetins,

hacky


Hi and thanks for jumping in Smiley
The reason that you can't run leonardo on two machines on the same exchange is the way the exchanges handle the keys.
There is a good chance that running it on two machines at the same time renders the key non-functional.

All the best,
  Rene

Yeah, but the idea to have a "daemon" part which does the actual traffic with the exchanges and even executes the bot code and handles its orders whilst your GUI can simply run on another machine or maybe at several machines in parallel would make a lot of things really nice.

First, these frequent GUI crashes will no longer kill all running bots. - By the way they actually even happen at the full licensed version too ... sometimes if you change an order, sometimes if you try to close a pair ... there is virtually no way to tell any consistent behauvior whicht triggers this.

And second .... this daemon part can for sure run on some energy saving raspi or other embedded PC w/o need to have a big GPU to handle that Qt gui.


I hope, you guys did not code the functionality right in to the GUI, didn't you? Smiley

Greetings,

hacky.


P.s.: Bitfinex and Poloniex are actually stable enough so i have them running in one instance actually.
Oh by the way ... for DISPLAY:0.0 leonArdo is not able to open a GUI at all. If i run it remotely to my primary desktop with DISPLAY=foxnax:0 it runs fine, but a bit laggy ... meh. Wink

Thanks for getting in touch Hacky!

>> I hope, you guys did not code the functionality right in to the GUI, didn't you? Smiley
Of course not Smiley

Thanks for the nice idea.

Best wishes,
Jonathan




Pages: « 1 ... 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 [135] 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 ... 237 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!