Bitcoin Forum
April 21, 2019, 05:32:24 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 [182] 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 ... 239 »
  Print  
Author Topic: margin - Bitcoin Trading Bot: Binance, Coinbase Pro, Bittrex, HitBTC, Bitfinex..  (Read 251106 times)
daltonico24
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
January 26, 2018, 11:15:28 PM
 #3621

Any estimation for binance adding?

Working on it. Testing it right now and will release it in one of the next releases.

All the best,

  Rene

Can I change to binance? I have problems with the bitfinex account
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
pflip
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 2


View Profile
January 27, 2018, 05:54:48 AM
 #3622

Am I the only one that has a probelm with some Leonardo files ringing all the  bells with the antivirus ?

I am on Win (7), and all my antivirus software (avast, msft, nalwarebytes etc) are panicking on one particular file "1.exe" that is sitting in my "%user\appdata\roaming" dir which it seems to be affected by the "win32:Malware-gen" virus/trojan.

I noticed this file is part of the leonardo installation package and it is created when Leonardo installs itself.

What is this file? Why it is there ? Is it ok to delete it ?

I run leonardo in a virtualbox just to be on the safe side, but I would like to have some assurance from the developers or other users.

TIA

CTShaman
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 227
Merit: 4


View Profile
January 27, 2018, 07:30:35 AM
 #3623

Here is a handy URL to have if you see some oddities with Bittrex.
https://www.bittrex.com/status

Had to open a ticket because my funds were not accruing for an FTC sell which caused the bot to stop. The exchange would not fork over the funds from the sell and the bot stopped. It shows up in the transaction page but I am not being credited for the sell. Anyways I know the coin was in maintenance mode earlier today but not when the problem happened.

It is a good link to refer to when problems arise.

Bucket List Item #10: Buy and sell a WALL with margin.
CTShaman
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 227
Merit: 4


View Profile
January 27, 2018, 07:37:36 AM
 #3624

Am I the only one that has a probelm with some Leonardo files ringing all the  bells with the antivirus ?

I am on Win (7), and all my antivirus software (avast, msft, nalwarebytes etc) are panicking on one particular file "1.exe" that is sitting in my "%user\appdata\roaming" dir which it seems to be affected by the "win32:Malware-gen" virus/trojan.

I noticed this file is part of the leonardo installation package and it is created when Leonardo installs itself.

What is this file? Why it is there ? Is it ok to delete it ?

I run leonardo in a virtualbox just to be on the safe side, but I would like to have some assurance from the developers or other users.

TIA


You may not be the only person. If you are not seeing the solution in the forum it is probably because those that had it got help from support@marginsoftware.de

Really Shocked it takes all of that to protect Win7 these days? Huh, now I know what I have been missing running Linux for the past 17 years with no AV.

Bucket List Item #10: Buy and sell a WALL with margin.
hackbyte
Copper Member
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 273
Merit: 110


Doing cryptocurrency stuff since 2010.


View Profile WWW
January 27, 2018, 08:08:35 AM
 #3625

Am I the only one that has a probelm with some Leonardo files ringing all the  bells with the antivirus ?

I am on Win (7), and all my antivirus software (avast, msft, nalwarebytes etc) are panicking on one particular file "1.exe" that is sitting in my "%user\appdata\roaming" dir which it seems to be affected by the "win32:Malware-gen" virus/trojan.

I noticed this file is part of the leonardo installation package and it is created when Leonardo installs itself.

What is this file? Why it is there ? Is it ok to delete it ?

I run leonardo in a virtualbox just to be on the safe side, but I would like to have some assurance from the developers or other users.

TIA



There should no 1.exe from leonardo...

Where did you download your version?

Please download leonardo _only from_ www.marginsoftware.de

Hacky

Cryptocurrency Mining, Gambling, Lending, Trading, Staking .. So much to do with them, since 2010!
Donations-> 1bytoroRvXLGc1FWTob5h1oH92VMdUSFi Questions? Dunno! To the moon? Mün or bust!
Lust auf klönschnack? Schau bei uns rein im Cryptotalk (D-A-CH+EU) unter https://t.me/cryptotalkgerman
hackbyte
Copper Member
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 273
Merit: 110


Doing cryptocurrency stuff since 2010.


View Profile WWW
January 27, 2018, 08:11:05 AM
 #3626

Am I the only one that has a probelm with some Leonardo files ringing all the  bells with the antivirus ?

I am on Win (7), and all my antivirus software (avast, msft, nalwarebytes etc) are panicking on one particular file "1.exe" that is sitting in my "%user\appdata\roaming" dir which it seems to be affected by the "win32:Malware-gen" virus/trojan.

You may not be the only person. If you are not seeing the solution in the forum it is probably because those that had it got help from support@marginsoftware.de

Please try to read the full thread. There was already some fake version/copy of leonardo around.. It could be that there is another one trying the same fckup...

No need to go offtopic on this. Wink

Hacky

Cryptocurrency Mining, Gambling, Lending, Trading, Staking .. So much to do with them, since 2010!
Donations-> 1bytoroRvXLGc1FWTob5h1oH92VMdUSFi Questions? Dunno! To the moon? Mün or bust!
Lust auf klönschnack? Schau bei uns rein im Cryptotalk (D-A-CH+EU) unter https://t.me/cryptotalkgerman
evan79
Member
**
Offline Offline

Activity: 80
Merit: 10


View Profile
January 27, 2018, 08:18:22 AM
 #3627

Am I the only one that has a probelm with some Leonardo files ringing all the  bells with the antivirus ?

I am on Win (7), and all my antivirus software (avast, msft, nalwarebytes etc) are panicking on one particular file "1.exe" that is sitting in my "%user\appdata\roaming" dir which it seems to be affected by the "win32:Malware-gen" virus/trojan.

I noticed this file is part of the leonardo installation package and it is created when Leonardo installs itself.

What is this file? Why it is there ? Is it ok to delete it ?

I run leonardo in a virtualbox just to be on the safe side, but I would like to have some assurance from the developers or other users.

TIA



No problem with Kaspersky and Win10, i run a virus scan everytime on the leonArdo.exe file that i download from http://marginsoftware.de/downloads.html and never had any warnings.
Always ensure you downloading from the official website.
Sagilan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
January 27, 2018, 10:02:18 AM
 #3628

Constantly I receive an error. Example:
01/27 01:00:51 pm poloniex:XRP/USDT: [Method:getMarginPosition (params: &currencyPair=USDT_XRP) ] error in DefaultMarketInterface::httpPOST: network error: [code: 299]: UnknownContent (an unknown error related to the remote content was detected) (try 1 of 20), message received: {"error":"Nonce must be greater than 1268885791. You provided 1268885789."}
What could be the problem? I think ping.
API key is used only in leonArdo.
Sadness ...
evan79
Member
**
Offline Offline

Activity: 80
Merit: 10


View Profile
January 27, 2018, 10:53:27 AM
 #3629

Constantly I receive an error. Example:
01/27 01:00:51 pm poloniex:XRP/USDT: [Method:getMarginPosition (params: &currencyPair=USDT_XRP) ] error in DefaultMarketInterface::httpPOST: network error: [code: 299]: UnknownContent (an unknown error related to the remote content was detected) (try 1 of 20), message received: {"error":"Nonce must be greater than 1268885791. You provided 1268885789."}
What could be the problem? I think ping.
API key is used only in leonArdo.
Sadness ...

The first google search result for "error" "Nonce must be greater than 1268885791" is a link to Github where the suggestion is too generate a new API key, leonArdo support should be able to advise if that solution may help you.
Sagilan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
January 27, 2018, 11:23:41 AM
 #3630


The first google search result for "error" "Nonce must be greater than 1268885791" is a link to Github where the suggestion is too generate a new API key, leonArdo support should be able to advise if that solution may help you.
This helps if the key is used where else. Not in my case.
evan79
Member
**
Offline Offline

Activity: 80
Merit: 10


View Profile
January 27, 2018, 11:39:54 AM
 #3631


The first google search result for "error" "Nonce must be greater than 1268885791" is a link to Github where the suggestion is too generate a new API key, leonArdo support should be able to advise if that solution may help you.
This helps if the key is used where else. Not in my case.

I did not see anything in first Github search result saying the API was used else, there would be problems using 1 API on 2 different exchanges at the same time, your best submitting your logs to support@marginsoftware.de for support to advise what the problem is or wait till they come check this thread.
Sagilan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
January 27, 2018, 12:40:48 PM
 #3632


The first google search result for "error" "Nonce must be greater than 1268885791" is a link to Github where the suggestion is too generate a new API key, leonArdo support should be able to advise if that solution may help you.
This helps if the key is used where else. Not in my case.

I did not see anything in first Github search result saying the API was used else, there would be problems using 1 API on 2 different exchanges at the same time, your best submitting your logs to support@marginsoftware.de for support to advise what the problem is or wait till they come check this thread.
ok, thank you.  Wink
xhabit
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 208
Merit: 100



View Profile
January 27, 2018, 12:45:43 PM
 #3633

Hello Folks,

first i'must say I'love it, and big thx for the developer!!!! I'ts a great job!!! And you are right take money for the job!!

But here I have a problem what may in the next versions will be solved.

Version: current
plattform: win7 profesional, up do date
market: bitfinex

BUG: every time i'stop the bot the application crash.

have a nice day.
xhabit

I can confirm that. It tends to get worse since a few days. Sad

Hacky



Hi,

@hacky: are you seeing the same behavior in the same setup as well? Thanks for your detailed reports btw, these help a lot!
@xhabit: can you mail us your logs to support@marginsoftware.de? thanks!

All the best,

  Rene




Some Question, is here some result, with this Bug? My log files was help? to solve the problem?

Bitcoin Priester German BTC PoolParty League
1Ey3GA55aqhLU3FCQ2aXbTAx8xw2LJsLVr
cryptolelefla
Member
**
Offline Offline

Activity: 121
Merit: 10


View Profile
January 27, 2018, 04:04:44 PM
 #3634


The first google search result for "error" "Nonce must be greater than 1268885791" is a link to Github where the suggestion is too generate a new API key, leonArdo support should be able to advise if that solution may help you.
This helps if the key is used where else. Not in my case.
Same problem here. updating keys doesn't help
leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1708
Merit: 1005


View Profile WWW
January 27, 2018, 04:15:02 PM
 #3635

Hi,

how come sometimes the Bot doesn't allow to use a strategy. like i am trying to use pingpong with doge coin over bittrex but it shows always invalid range. BB works however margin maker and ping pong dosnt work.  note it works with other coins like xlm

Do you have enough funds or are you trading close to the minimum? You might also have selected an out of scope price.

All the best,

  Rene

leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1708
Merit: 1005


View Profile WWW
January 27, 2018, 04:19:59 PM
 #3636

Any estimation for binance adding?

Working on it. Testing it right now and will release it in one of the next releases.

All the best,

  Rene

Can I change to binance? I have problems with the bitfinex account

We can not let everyone just choose a second license. It is a case by case decision. So for example if you just started using Bittrex and they locked your account we probably would let you switch.
Just contact support@marginsoftware.de and explain the situation.

All the best,

  Rene

leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1708
Merit: 1005


View Profile WWW
January 27, 2018, 04:23:18 PM
 #3637

Am I the only one that has a probelm with some Leonardo files ringing all the  bells with the antivirus ?

I am on Win (7), and all my antivirus software (avast, msft, nalwarebytes etc) are panicking on one particular file "1.exe" that is sitting in my "%user\appdata\roaming" dir which it seems to be affected by the "win32:Malware-gen" virus/trojan.

I noticed this file is part of the leonardo installation package and it is created when Leonardo installs itself.

What is this file? Why it is there ? Is it ok to delete it ?

I run leonardo in a virtualbox just to be on the safe side, but I would like to have some assurance from the developers or other users.

TIA

Hi,

are you sure you downloaded leonArdo from our official website?

All the best,

  Rene

leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1708
Merit: 1005


View Profile WWW
January 27, 2018, 04:29:59 PM
 #3638


The first google search result for "error" "Nonce must be greater than 1268885791" is a link to Github where the suggestion is too generate a new API key, leonArdo support should be able to advise if that solution may help you.
This helps if the key is used where else. Not in my case.
Same problem here. updating keys doesn't help

Sorry for the confusion with that message. We should downgrade that message to a warning. If you just see one error and not multiple, it is just that you are running multiple pairs and sometimes these 'overtake' each other as they run in parallel. It normally just fails once from time to time and then leonArdo immediately trys again.

All the best,

  Rene

SafetyHammer
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
January 27, 2018, 04:45:35 PM
 #3639

can anyone explain min eff sell gain and min eff buy gain please.
Sagilan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
January 27, 2018, 05:11:05 PM
Last edit: January 27, 2018, 05:24:27 PM by Sagilan
 #3640


The first google search result for "error" "Nonce must be greater than 1268885791" is a link to Github where the suggestion is too generate a new API key, leonArdo support should be able to advise if that solution may help you.
This helps if the key is used where else. Not in my case.
Same problem here. updating keys doesn't help

Sorry for the confusion with that message. We should downgrade that message to a warning. If you just see one error and not multiple, it is just that you are running multiple pairs and sometimes these 'overtake' each other as they run in parallel. It normally just fails once from time to time and then leonArdo immediately trys again.

All the best,

  Rene
I see this error very often and use one pair.
Example:
Quote
01/27 08:05:36 pm poloniex:gui:XRP/USDT: initializing orderbook
01/27 08:05:38 pm poloniex:gui:XRP/USDT: initializing active orders
01/27 08:05:38 pm poloniex:gui:XRP/USDT: initializing completed orders
01/27 08:05:39 pm poloniex:gui:XRP/USDT: initializing margin positions
01/27 08:06:29 pm poloniex: [Method:returnMarginAccountSummary (params: ) ] error in DefaultMarketInterface::httpPOST: network error: [code: 299]: UnknownContent (an unknown error related to the remote content was detected) (try 1 of 20), message received: {"error":"Nonce must be greater than 1269141178. You provided 1269141175."}
01/27 08:07:59 pm poloniex:XRP/USDT: [Method:getMarginPosition (params: &currencyPair=USDT_XRP) ] error in DefaultMarketInterface::httpPOST: network error: [code: 299]: UnknownContent (an unknown error related to the remote content was detected) (try 1 of 20), message received: {"error":"Nonce must be greater than 1269142074. You provided 1269142072."}
01/27 08:08:53 pm poloniex: [Method:returnMarginAccountSummary (params: ) ] error in DefaultMarketInterface::httpPOST: network error: [code: 299]: UnknownContent (an unknown error related to the remote content was detected) (try 1 of 20), message received: {"error":"Nonce must be greater than 1269142612. You provided 1269142610."}

added
Thank you!  leonArdo@margin answered the email.
Pages: « 1 ... 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 [182] 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 ... 239 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!