Bitcoin Forum
April 22, 2019, 11:25:17 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 [189] 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 »
  Print  
Author Topic: margin - Bitcoin Trading Bot: Binance, Coinbase Pro, Bittrex, HitBTC, Bitfinex..  (Read 251209 times)
CTShaman
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 227
Merit: 4


View Profile
February 10, 2018, 11:32:03 PM
 #3761

Anyone having issues with the Binance API/Secret keys?

The marginsoftware guys have reset my api, 3-4 times now and still no go.

 I keep getting "the secret key u gave is not registered to this product".  Which would leave u to believe that i just got the key wrong, but after the 4th time of submitting my partical key on the registration page, i put everything in notepad, just so I could be sure, I know bad idea, but had to be sure i was using right keys.

I know Binance have had their issues the past couple of days, but i created new api and secret keys after everything was back up and I still get the error from the s/w download from marginsoftware.

Hi,

if you are still having issues with your key. Please submit a new secret at http://marginsoftware.de/registration.html and we will build you a new copy!
How is Binance working for the rest of you guys?


All the best,

 
 Rene
Ah well, I confess I had some difficulty changing keys on Binance yesterday, had to do it 3-4 times. leonArdo may be a tad more sensitive when being introduced to new keys. I followed all the steps to debugging in the popup (just to be sure) ye gads I've done it so many times. Probably 20% of the time I forget about the VPN, bittorrents I mean external data exchanger and whatever else I have going. Made sure I had not selected a specific IP address and allow withdrawls were not utilized in any way, then unhid the API and Secret keys to make sure I was pasting the correct one in the right place. Then it just worked, made sure everything was encrypted and saved and continued.

I know off the top of my head at least three times I had difficulty entering keys, as far as I can tell the issue was caused by one of two things, current available bandwidth or the way I was holding my mouth.

There is nothing wrong with cutting and pasting to notepad or mousepad depending on OS, that way you can properly count the bytes to send them and make sure there are no blank or strange characters before or after. Do not use wordpad or word as M$ uses an extended ascii which may be picked up in your cut and paste. I have to upload the password file to the server as I do not ever access the exchanges through the browser on the server for that purpose(anymore), the only place it ever accesses directly is margin to refresh leonArdo. After the keys are encrypted and saved. The files are deleted.

WHICH REMINDS ME.. I have not yet added the latest key pair(s) to cold storage in the last few weeks, oops!

Bucket List Item #10: Buy and sell a WALL with margin.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1555932317
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555932317

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555932317
Reply with quote  #2

1555932317
Report to moderator
1555932317
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555932317

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555932317
Reply with quote  #2

1555932317
Report to moderator
1555932317
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555932317

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555932317
Reply with quote  #2

1555932317
Report to moderator
dbolivar
Member
**
Offline Offline

Activity: 119
Merit: 10


View Profile
February 11, 2018, 12:58:53 AM
 #3762

I'd like to make a suggestion: identify, either on the chart (e.g. on the tooltip of the buy/sell arrows), or/and on the completed trades table (e.g. by a new column), which strategy (bot) made which trade (or "manual" if it was a manual trade).

If we are running more than one bot in a single pair, it becomes hard to identify to which one the buys and sells relate to. Digging into the logs may help, but of course not practical at all (specially if they are gone from the UI, which would require opening the log file itself).
seldem
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
February 11, 2018, 07:44:15 AM
 #3763

I'd like to make a suggestion: identify, either on the chart (e.g. on the tooltip of the buy/sell arrows), or/and on the completed trades table (e.g. by a new column), which strategy (bot) made which trade (or "manual" if it was a manual trade).

If we are running more than one bot in a single pair, it becomes hard to identify to which one the buys and sells relate to. Digging into the logs may help, but of course not practical at all (specially if they are gone from the UI, which would require opening the log file itself).


Agree. +1
Chimaera
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile
February 11, 2018, 02:31:28 PM
 #3764

@dbolivar - Good suggestion! Agree.
conspirosphere.tk
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2352
Merit: 1064


Bitcoin is antisemitic


View Profile
February 11, 2018, 02:48:33 PM
 #3765

I'd like to make a suggestion: identify, either on the chart (e.g. on the tooltip of the buy/sell arrows), or/and on the completed trades table (e.g. by a new column), which strategy (bot) made which trade (or "manual" if it was a manual trade).

If we are running more than one bot in a single pair, it becomes hard to identify to which one the buys and sells relate to. Digging into the logs may help, but of course not practical at all (specially if they are gone from the UI, which would require opening the log file itself).


I asked the same. For the moment I solved this by using different amounts for each bot, so that I recognize which bot did what from the amount traded.
money4good
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 1


View Profile
February 11, 2018, 03:00:11 PM
 #3766

FYI Devs, the Kraken version is not factoring in transaction fees on trades when calculating effective gains (it always shows 2 x 0%). Probably should set this as 0.26% (as this is the highest transaction fee they charge). Thanks!
CTShaman
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 227
Merit: 4


View Profile
February 11, 2018, 03:42:47 PM
 #3767

FYI Devs, the Kraken version is not factoring in transaction fees on trades when calculating effective gains (it always shows 2 x 0%). Probably should set this as 0.26% (as this is the highest transaction fee they charge). Thanks!
Have you tried Bollinger Band on Kraken EOS/XBT? I have not been able to sell on that pair since the 4th, the bot always dies, I have 24hour, 6hour and 1week bots running on that pair to see what happens, no matter what any bot that goes to sell stops. Just refreshed leonArdo in the hopes it has been fixed.

Bucket List Item #10: Buy and sell a WALL with margin.
money4good
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 1


View Profile
February 11, 2018, 04:25:06 PM
Last edit: February 11, 2018, 04:53:46 PM by money4good
 #3768

FYI Devs, the Kraken version is not factoring in transaction fees on trades when calculating effective gains (it always shows 2 x 0%). Probably should set this as 0.26% (as this is the highest transaction fee they charge). Thanks!
Have you tried Bollinger Band on Kraken EOS/XBT? I have not been able to sell on that pair since the 4th, the bot always dies, I have 24hour, 6hour and 1week bots running on that pair to see what happens, no matter what any bot that goes to sell stops. Just refreshed leonArdo in the hopes it has been fixed.

I'm not running that pair, but everything else I've run has worked without issue so far...

I did do a completely fresh install on my Raspberry Pi (deleted .leonardo folder, etc...) before I started running anything. Maybe that will help...
leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1708
Merit: 1005


View Profile WWW
February 11, 2018, 04:57:18 PM
 #3769

FYI Devs, the Kraken version is not factoring in transaction fees on trades when calculating effective gains (it always shows 2 x 0%). Probably should set this as 0.26% (as this is the highest transaction fee they charge). Thanks!
Have you tried Bollinger Band on Kraken EOS/XBT? I have not been able to sell on that pair since the 4th, the bot always dies, I have 24hour, 6hour and 1week bots running on that pair to see what happens, no matter what any bot that goes to sell stops. Just refreshed leonArdo in the hopes it has been fixed.

Hi, can you send us the logs and a screen shot to support@marginsoftware.de?

Thanks and all the best,

  Rene

leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1708
Merit: 1005


View Profile WWW
February 11, 2018, 05:10:37 PM
 #3770

FYI Devs, the Kraken version is not factoring in transaction fees on trades when calculating effective gains (it always shows 2 x 0%). Probably should set this as 0.26% (as this is the highest transaction fee they charge). Thanks!

Hi,

thanks for reporting. Will check. Just to be sure we are not talking about the demo right?

All the best,

  Rene

money4good
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 1


View Profile
February 11, 2018, 05:40:06 PM
 #3771

FYI Devs, the Kraken version is not factoring in transaction fees on trades when calculating effective gains (it always shows 2 x 0%). Probably should set this as 0.26% (as this is the highest transaction fee they charge). Thanks!

Hi,

thanks for reporting. Will check. Just to be sure we are not talking about the demo right?

All the best,

  Rene

No demo. I’ve been running live on Kraken since the release last week. Thanks.
ofnadave
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 41
Merit: 0


View Profile
February 11, 2018, 06:26:17 PM
 #3772

My Binance Bot crashes (stops) every time within hours. I can do manual trades only, but that is all!

I'm I the only one?  Is it working for anybody?
Huh
CTShaman
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 227
Merit: 4


View Profile
February 11, 2018, 07:17:27 PM
 #3773

FYI Devs, the Kraken version is not factoring in transaction fees on trades when calculating effective gains (it always shows 2 x 0%). Probably should set this as 0.26% (as this is the highest transaction fee they charge). Thanks!
Have you tried Bollinger Band on Kraken EOS/XBT? I have not been able to sell on that pair since the 4th, the bot always dies, I have 24hour, 6hour and 1week bots running on that pair to see what happens, no matter what any bot that goes to sell stops. Just refreshed leonArdo in the hopes it has been fixed.

Hi, can you send us the logs and a screen shot to support@marginsoftware.de?

Thanks and all the best,

  Rene
Resent the three incident reports I had previously written and sent (3 logs 2 screenshots), directly to you.

Thanks!

Bucket List Item #10: Buy and sell a WALL with margin.
leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1708
Merit: 1005


View Profile WWW
February 11, 2018, 08:55:18 PM
 #3774

My Binance Bot crashes (stops) every time within hours. I can do manual trades only, but that is all!

I'm I the only one?  Is it working for anybody?
Huh

Hi

Which bot? Bollinger band or mArgin maker?

Best wishes,
Jonathan

ofnadave
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 41
Merit: 0


View Profile
February 11, 2018, 08:59:27 PM
 #3775

My Binance Bot crashes (stops) every time within hours. I can do manual trades only, but that is all!

I'm I the only one?  Is it working for anybody?
Huh

Hi

Which bot? Bollinger band or mArgin maker?

Best wishes,
Jonathan


All bots trading will not run without stopping!  I have sent logs to support.
leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1708
Merit: 1005


View Profile WWW
February 11, 2018, 09:01:05 PM
 #3776

FYI Devs, the Kraken version is not factoring in transaction fees on trades when calculating effective gains (it always shows 2 x 0%). Probably should set this as 0.26% (as this is the highest transaction fee they charge). Thanks!

Hi money4good,

Hmm, you are right! They had no fees until the end of January to compensate for the issues they were having, but leonArdo continues to show 0% now.

Looking into it.

Best wishes,
Jonathan

leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1708
Merit: 1005


View Profile WWW
February 11, 2018, 09:07:01 PM
 #3777

I'd like to make a suggestion: identify, either on the chart (e.g. on the tooltip of the buy/sell arrows), or/and on the completed trades table (e.g. by a new column), which strategy (bot) made which trade (or "manual" if it was a manual trade).

If we are running more than one bot in a single pair, it becomes hard to identify to which one the buys and sells relate to. Digging into the logs may help, but of course not practical at all (specially if they are gone from the UI, which would require opening the log file itself).


We completely agree with this. Just a matter of resources. But we will get to it.

Thanks for the suggestion.

Jonathan

leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1708
Merit: 1005


View Profile WWW
February 11, 2018, 09:18:40 PM
 #3778

Once again, love another new update.
When I'm home I turn the volume up on my PC and my wife keeps asking what that sound is.
Lovin' It!!!!

Now I need to attach a "cha ching" sound to notifications.

Great job Leonardo.



Thanks a lot bluehorseshoe!!

leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1708
Merit: 1005


View Profile WWW
February 11, 2018, 09:22:34 PM
 #3779

I just want to say THANK YOU to all the guys/gals at leoNardo for a fantastic product at a very reasonable price!

It’s a pleasure to have this community and such a responsive and supportive group of devs. It’s still a work in progress but you guys are doing a great job and I couldn’t be more pleased that this was the product I chose for myself. Keep up the great work!  Grin

Thanks a lot money4good!

leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1708
Merit: 1005


View Profile WWW
February 11, 2018, 09:24:38 PM
 #3780

My Raspberry setup is running without issues and crashes for the last days 24/7.

One market (Bitstamp) with six open pairs, three of them running Margin Bot.
Had some crashes last month, but Christian from support helped me and after installing swapspace, everything is stable.

Thanks Christian & support team.

Thanks a lot gnoe!

I'll let Christian know!


Pages: « 1 ... 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 [189] 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!