Bitcoin Forum
May 27, 2019, 12:53:32 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 »
  Print  
Author Topic: [UPDATE] RX480 (Ref) 31+Mh, Custom Rom - VDDC OFFSET + Custom timing  (Read 229952 times)
FlensGold
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1357
Merit: 1000


View Profile
November 13, 2016, 01:40:43 PM
 #941

I managed to get the miner started and having GPU-Z values.


Then I tried around with mclock/cclock settings, but no matter what I do set there - the system freezes short time after start of the miner. This also happens with the stock parameters. Any Idea what I am doing wrong?
(I disabled those settings to create the screenshot)
-cclock 1266
-mclock 2000
1558918412
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558918412

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558918412
Reply with quote  #2

1558918412
Report to moderator
1558918412
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558918412

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558918412
Reply with quote  #2

1558918412
Report to moderator
PLAY OVER 3000 GAMES
LIGHTNING FAST WITHDRAWALS
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1558918412
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558918412

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558918412
Reply with quote  #2

1558918412
Report to moderator
1558918412
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558918412

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558918412
Reply with quote  #2

1558918412
Report to moderator
1558918412
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558918412

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558918412
Reply with quote  #2

1558918412
Report to moderator
jenia1
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 267


HashWare - Mining solutions for everyone!


View Profile
November 13, 2016, 02:44:44 PM
Last edit: November 13, 2016, 03:10:30 PM by jenia1
 #942

I managed to get the miner started and having GPU-Z values.


Then I tried around with mclock/cclock settings, but no matter what I do set there - the system freezes short time after start of the miner. This also happens with the stock parameters. Any Idea what I am doing wrong?
(I disabled those settings to create the screenshot)
-cclock 1266
-mclock 2000
hmm.. so may i ask how come gpu-z suddenly shows temp. unlike before?
i have also same problem... also my miner used to show temps and fan speed but now after i tinkered with dirivers its gone..

Making mining profitable
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬  ANN  Website  Facebook
                                   █████████
                             ███      ████████   █████
               ▄█████████▄   █          ██████   █████  ████  ████  ████   ▄██████▄    ▄██████▄    ████████
       █████  █████  ██████      ███     █████   █████  ████  ████  ████  ████ █████  ████  ████  █████████
█████  █████  █████   █████      ███     █████   █████  ████  ████  ████  ████  ████  ████  ████  ████
█████  █████  █████   █████  █    ██     █████   █████  ████  ████  ████  ████  ████  ████  ████  ████
████████████  █████   █████  ██    ███████████████████  ████  ████  ████  ████  ████  ████  ████  ████████
█████  █████  █████████████  ████    █████████████████  ████  ████  ████  ██████████  █████████▀  ████
█████  █████  █████████████  ██████    ███████   █████  ████  ████  ████  ████  ████  ████████    ████
█████  █████  █████   █████       ███   ██████   █████  ████  ████  ████  ████  ████  ████ ▀███▄  ████
       █████  █████   █████       ███    █████   █████  ████  ████  ████  ████  ████  ████  ████  ████
              █████   █████       ███    █████   █████  ████████████████  ████  ████  ████  ████  █████████
                      █████  █          ██████   █████   ▀█████  █████▀   ████  ████  ████  ████   ████████
                             ███       ███████   █████
                              ▀▀███   ████▀▀▀
▬▬▬▬▬▬▬▬  PM
Contact Us





Mining Farm planning & advising
Equipment supply & transportation
Linking investors & ideas




FlensGold
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1357
Merit: 1000


View Profile
November 13, 2016, 04:50:25 PM
 #943

I managed to get the miner started and having GPU-Z values.


Then I tried around with mclock/cclock settings, but no matter what I do set there - the system freezes short time after start of the miner. This also happens with the stock parameters. Any Idea what I am doing wrong?
(I disabled those settings to create the screenshot)
-cclock 1266
-mclock 2000
hmm.. so may i ask how come gpu-z suddenly shows temp. unlike before?
i have also same problem... also my miner used to show temps and fan speed but now after i tinkered with dirivers its gone..
I had to attach the monitor to the RX480 GPU. Before I had it attached to the onboad GPU. My ASRock H81 does not start without attached monitor if the primary Display (in Mainboard BIOS) is set to "PCI Express"). So normally I set this to "Onboard" to run the rig without Monitor. But this leads to the fact that I do not get numbers...
mohaab
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
November 14, 2016, 03:17:04 PM
 #944

What hash rate you got with rx 480 8GB reference mining zcash with claymore v5? I'm about to buy a used one!
FlensGold
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1357
Merit: 1000


View Profile
November 14, 2016, 03:29:49 PM
 #945

What hash rate you got with rx 480 8GB reference mining zcash with claymore v5? I'm about to buy a used one!

About 120 h/s.
Walrusbonzo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 666
Merit: 500


View Profile
November 14, 2016, 09:06:04 PM
Last edit: November 14, 2016, 10:53:08 PM by Walrusbonzo
 #946

Eliovp, or anyone else.

Are the voltage offsets a twos complement/signed number? I.E. is FF  = -1? And so FE = -2, FD = -3 etc?

i'm looking to add a negative voltage offset to the BIOS of my cards and just need to know this before I accidentally give it extra voltage.

EDIT: Looks like it is, assuming the offset is done the same on RX480 as 290x Smiley
jenia1
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 267


HashWare - Mining solutions for everyone!


View Profile
November 15, 2016, 01:36:52 PM
Last edit: November 15, 2016, 01:52:59 PM by jenia1
 #947

just god my 2nd sapphire rx 480 8gb ref, flashed it with the Eliovp 32 MH/s rom and guess what. again same problem as with the previous card. curently running 4x xfx RS and 2 x the sapphire ref cards any ideas of the reason?

Making mining profitable
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬  ANN  Website  Facebook
                                   █████████
                             ███      ████████   █████
               ▄█████████▄   █          ██████   █████  ████  ████  ████   ▄██████▄    ▄██████▄    ████████
       █████  █████  ██████      ███     █████   █████  ████  ████  ████  ████ █████  ████  ████  █████████
█████  █████  █████   █████      ███     █████   █████  ████  ████  ████  ████  ████  ████  ████  ████
█████  █████  █████   █████  █    ██     █████   █████  ████  ████  ████  ████  ████  ████  ████  ████
████████████  █████   █████  ██    ███████████████████  ████  ████  ████  ████  ████  ████  ████  ████████
█████  █████  █████████████  ████    █████████████████  ████  ████  ████  ██████████  █████████▀  ████
█████  █████  █████████████  ██████    ███████   █████  ████  ████  ████  ████  ████  ████████    ████
█████  █████  █████   █████       ███   ██████   █████  ████  ████  ████  ████  ████  ████ ▀███▄  ████
       █████  █████   █████       ███    █████   █████  ████  ████  ████  ████  ████  ████  ████  ████
              █████   █████       ███    █████   █████  ████████████████  ████  ████  ████  ████  █████████
                      █████  █          ██████   █████   ▀█████  █████▀   ████  ████  ████  ████   ████████
                             ███       ███████   █████
                              ▀▀███   ████▀▀▀
▬▬▬▬▬▬▬▬  PM
Contact Us





Mining Farm planning & advising
Equipment supply & transportation
Linking investors & ideas




crypsy
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 211
Merit: 101


View Profile
November 15, 2016, 04:55:48 PM
 #948

Hi, can some help me mod my cards to get 29-30 mh/s, i have asus rx 480 8gb strix.

btc: 183ZdPA9c5XkGgacaN9q7aJY93asV2BnKt
eth: 0x144c3b9d9c3c6e465d4cfe136d318440e81bb39e
batko
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 165
Merit: 100


View Profile
November 15, 2016, 07:25:12 PM
 #949

sent orginal bios

Donation: ETH: 0x0c8ce94dd3d1bfd09c0f887559c61d1b551e4b4d
breakrules
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
November 15, 2016, 10:24:25 PM
 #950

Hello  Smiley
Can anyone give me a link to undervoltage settings (ROM, BIOS) for video card SAPPHIRE NITRO+ RX 480 8G GDDR5 OC (11260-01) with VRAM Samsung?
Thanks in advance  Smiley
liomojo1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 668
Merit: 500


View Profile
November 17, 2016, 07:53:15 AM
 #951

May you guys , say which 480 4/8gb and 470 4/8gb has samsung chips ddr, so to know what to buy?
crypsy
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 211
Merit: 101


View Profile
November 17, 2016, 11:08:07 AM
 #952

May you guys , say which 480 4/8gb and 470 4/8gb has samsung chips ddr, so to know what to buy?
sapphire rx 480 8gb

btc: 183ZdPA9c5XkGgacaN9q7aJY93asV2BnKt
eth: 0x144c3b9d9c3c6e465d4cfe136d318440e81bb39e
matmator
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 459
Merit: 250

bou !


View Profile
November 17, 2016, 02:12:34 PM
 #953

where can we download the bios 32mh for my rx480 reference? thank you

go to the moon !!
citronick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1316
Merit: 1043


---- winter*juvia -----


View Profile
November 17, 2016, 02:19:51 PM
 #954

where can we download the bios 32mh for my rx480 reference? thank you

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1584617.msg15910357#msg15910357

If I provided you good and useful info or just bring a smile to your day, consider sending me merit points to further validate this Bitcointalk account ~ useful for future account recovery...
FlensGold
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1357
Merit: 1000


View Profile
November 17, 2016, 02:21:22 PM
 #955

Unfortunately those links are down :-(
J@soN
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 417
Merit: 250


View Profile
November 17, 2016, 05:00:41 PM
 #956

u can try this one.
https://forum.ethereum.org/discussion/9650/sapphire-rx-480-nitro-oc-8gb-11260-01-20g-modded-bios-29-mh-downvolt
gsi5555
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
November 17, 2016, 07:39:57 PM
 #957

HI! I have Asus strix rx 470 4GB and rx 480 4GB both with HUNIX memory. Can somene pls give me a costum rom for this cards.

Thank You.
matmator
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 459
Merit: 250

bou !


View Profile
November 17, 2016, 09:16:36 PM
 #958



link out .
error


go to the moon !!
mohnori
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
November 18, 2016, 01:58:09 PM
 #959

Here's an updated one. Sapphire 480 4G Hynix + Elpida. Memory at 1950.

Link: Here

Greetings

Can I apply this ROM on MSI RX480 4G with change Name data in Polaris to MSI data 'SubID,Sub VendorID'?
alrami
Member
**
Offline Offline

Activity: 92
Merit: 10


View Profile
November 19, 2016, 05:13:42 PM
 #960

Radeon RX 480 Sapphire Nitro+ OC PCI-E 8192Mb (11260-01-20G)
PCI-E 3.0, ядpo - 1208 MГц, Boost - 1342 MГц, пaмять - 8192 Mб GDDR5 8000 MГц, 256 бит, DVI, 2xHDMI, 2xDisplayPort, Retail
 
Radeon RX 480 Sapphire Nitro+ PCI-E 8192Mb (11260-07-20G)
PCI-E 3.0, ядpo - 1208 MГц, Boost - 1306 MГц, пaмять - 8192 Mб GDDR5 8000 MГц, 256 бит, DVI, 2xHDMI, 2xDisplayPort, Retail

which is better?


У 11260-01-20G чacтoтa boost вышe
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!