Bitcoin Forum
November 29, 2022, 08:13:16 PM *
News: Bitcointalk Community Awards
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 [270] 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 ... 371 »
  Print  
Author Topic: [1050 TH] BitMinter.com [1% PPLNS,Pays TxFees +MergedMining,Stratum,GBT,vardiff]  (Read 836773 times)
philipma1957
Legendary
*
Online Online

Activity: 3584
Merit: 4986



View Profile
December 31, 2013, 05:11:49 AM
 #5381

I just got a shipment of antminer usb u-1 sticks your client sees them as icaurus  like an AM stick  which  I think may be okay but it just sives me endless noonce errors.
  So I am guessing we don't have support for antminer sticks as of now.

  BTW  my Nano Ice fury sticks are working using BFGminer and pointed at your site.


So how do we stand with support for Antminer usb sticks a few days out or longer?

3) Never invest more than you can afford to lose
2)Not your keys not your coins.
1) be like JJG just DCA
1669752796
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1669752796

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1669752796
Reply with quote  #2

1669752796
Report to moderator
1669752796
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1669752796

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1669752796
Reply with quote  #2

1669752796
Report to moderator
Make sure you back up your wallet regularly! Unlike a bank account, nobody can help you if you lose access to your BTC.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
1669752796
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1669752796

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1669752796
Reply with quote  #2

1669752796
Report to moderator
1669752796
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1669752796

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1669752796
Reply with quote  #2

1669752796
Report to moderator
freddyfarnsworth
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100


View Profile
December 31, 2013, 06:56:15 AM
 #5382

I just got a shipment of antminer usb u-1 sticks your client sees them as icaurus  like an AM stick  which  I think may be okay but it just sives me endless noonce errors.
  So I am guessing we don't have support for antminer sticks as of now.

  BTW  my Nano Ice fury sticks are working using BFGminer and pointed at your site.


So how do we stand with support for Antminer usb sticks a few days out or longer?

Damn, that was my next choice, I wanted to get in on the group buy, but will not have the bits.

BTC: 1F1X9dN2PRortYaDkq89YJDbQ72i3F5N3h MEOW: KAbvy9jrrajvN5WLo7RWBsYqYfJKyN9WLf DOGE: DAyKSrTiVeRZaReTu1Cyf5Je6qPdKTuKKE
DrHaribo (OP)
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2716
Merit: 1034


Bitminter.com Operator


View Profile WWW
December 31, 2013, 11:33:01 AM
 #5383

Your pool is down again, my Avy's just switched over to my backup pool, and my USB ASIC's have stopped mining all together.

The pool isn't down again, 9000 people mining. Do you get any error message?

So how do we stand with support for Antminer usb sticks a few days out or longer?

I asked the Antminer people if there is any documentation on their USB devices. Hoping to get a reply soon.

▶▶▶ Bitminter.com 2011-2020
Asinine
Member
**
Offline Offline

Activity: 62
Merit: 10


View Profile
December 31, 2013, 02:26:03 PM
 #5384

I guess the missing 100TH is in our heads.
Morlock
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0



View Profile
December 31, 2013, 02:51:40 PM
 #5385

I guess the missing 100TH is in our heads.

I guess your looking at the block at:<BR>
277398   2013-12-28 11:55   3m   23,108,483   1,180,923,195   1.9%   501.3   BTC   cbcoins   confirmed<BR>
I know it's at 501 but I think the Doc ups the number in the subject when the pool sustains the rate for a while.
DrHaribo (OP)
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2716
Merit: 1034


Bitminter.com Operator


View Profile WWW
December 31, 2013, 03:00:44 PM
 #5386

A ddos attack started up not long ago, which is what dropped the hashrate by 100 TH for a minute as it started. The hashrate was quickly back up again but 3-5% of users were affected by the anti ddos solution and unable to mine for a few minutes longer. It looks like it is mostly getwork users being affected by this. I'll make it a priority to add stratum support to Bitminter client. I've just had too many other important things to deal with. After that it might make sense to remove getwork support from the pool server as well.

The ddos attacks are extremely heavy now around Christmas and new year's eve, just like they were last year. It might have something to do with many people being unhappy and/or angry at this time of year. Hopefully things get calmer as we move out of the holiday season.

▶▶▶ Bitminter.com 2011-2020
loshia
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610
Merit: 1000


View Profile
December 31, 2013, 04:15:46 PM
 #5387

A ddos attack started up not long ago, which is what dropped the hashrate by 100 TH for a minute as it started. The hashrate was quickly back up again but 3-5% of users were affected by the anti ddos solution and unable to mine for a few minutes longer. It looks like it is mostly getwork users being affected by this. I'll make it a priority to add stratum support to Bitminter client. I've just had too many other important things to deal with. After that it might make sense to remove getwork support from the pool server as well.

The ddos attacks are extremely heavy now around Christmas and new year's eve, just like they were last year. It might have something to do with many people being unhappy and/or angry at this time of year. Hopefully things get calmer as we move out of the holiday season.

Happy new year doc!
I wish you all the best
Thank you for your hard work
I said it many times and I will say it again
You are the best
Cheers

Please help the Led Boy aka Bicknellski to make us a nice Christmas led tree and pay WASP membership fee here:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=643999.msg7191563#msg7191563
And remember Bicknellski is not collecting money from community;D
Flashman
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 500


Hodl!


View Profile
December 31, 2013, 04:44:45 PM
 #5388

It might have something to do with many people being unhappy and/or angry at this time of year. Hopefully things get calmer as we move out of the holiday season.

Well at least we're providing a safety valve to keep them from topping themselves.  Roll Eyes

TL;DR See Spot run. Run Spot run. .... .... Freelance interweb comedian, for teh lulz >>> 1MqAAR4XkJWfDt367hVTv5SstPZ54Fwse6

Bitcoin Custodian: Keeping BTC away from weak heads since Feb '13, adopter of homeless bitcoins.
Flashman
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 500


Hodl!


View Profile
December 31, 2013, 04:46:08 PM
 #5389

More crap shifts when the pool produces blocks....

I know that feel bro, I blew a PSU last week when we had that awesome lucky day...

TL;DR See Spot run. Run Spot run. .... .... Freelance interweb comedian, for teh lulz >>> 1MqAAR4XkJWfDt367hVTv5SstPZ54Fwse6

Bitcoin Custodian: Keeping BTC away from weak heads since Feb '13, adopter of homeless bitcoins.
Korxax
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10


View Profile
December 31, 2013, 05:04:10 PM
 #5390

Quote

After some investigating, I discovered an obscure bug. If you have two or more client instances connecting with different worker names that don't exist (resulting in the default worker being used), , then it can happen that one gets accepted and another one is rejected.

Workaround for now, either use blank worker name on all of them, or create the workers with those names.

This will be fixed in the next mining service update. Sorry for the trouble.


Excellent!  Thanks!  I'll get that fixed right away.  Sorry I screwed things up, but I guess it's good to find the issue so no one else has the problem.  Trust me to do something weird that breaks something.   

"plus you have some bad luck with timing" 
Bad luck should be my middle name

Thanks again for tracking it down!

Korxax

___________________________________________________________________
Bitcoin -- Cash for the 21st century!


1NtV1q29FtRAYAkMJHMYbASZLiLur2FQe
DrHaribo (OP)
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2716
Merit: 1034


Bitminter.com Operator


View Profile WWW
December 31, 2013, 05:15:01 PM
 #5391

Excellent!  Thanks!  I'll get that fixed right away.  Sorry I screwed things up, but I guess it's good to find the issue so no one else has the problem.

Nothing to be sorry about. Thanks for discovering this bug. Smiley Indeed it required doing something few users are doing, plus having the right timing to trigger the issue. I'm always happy when I can fix such bugs without too much work tracking them down.

Happy new year doc!
I wish you all the best
Thank you for your hard work
I said it many times and I will say it again
You are the best
Cheers

Thank you. That's much appreciated on a day like this. Smiley

Happy new year to you too! And to everyone else out there reading this.

▶▶▶ Bitminter.com 2011-2020
MoreBloodWine
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1050
Merit: 1001


View Profile
January 01, 2014, 12:21:51 AM
 #5392

 [2013-12-31 19:18:53] Stratum connection to pool 0 interrupted
 [2013-12-31 19:18:53] Lost 6 shares due to stratum disconnect on pool 0
 [2013-12-31 19:18:54] Pool 0 stratum+tcp://mint.bitminter.com:3333 not respond
ng!
 [2013-12-31 19:19:03] Waiting for work to be available from pools.

To be decided...
atminer
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
January 01, 2014, 03:15:15 AM
 #5393

I'm trying to set worker's minimum difficult but it doesn't seem to work.  For example, I can set it to 384 in the worker settings but when I run cgminer I see it set as 512.  Is there something to do other than set the worker setting?
not.you
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1728
Merit: 1018


View Profile
January 01, 2014, 03:35:11 AM
 #5394

Something bad is happening here.  I continue to see abnormally low shifts every 6 or 8 hours which is keeping my 10 shift average lower than it should be.  I am still not catching it when it is happening but I keep checking and finding that shifts are reporting my contributions a good 40% less than they should be which leads me to believe I am being disconnected.  My miner is using stratum not getwork.
organofcorti
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2058
Merit: 1007


Poor impulse control.


View Profile WWW
January 01, 2014, 03:38:43 AM
 #5395

Something bad is happening here.  I continue to see abnormally low shifts every 6 or 8 hours which is keeping my 10 shift average lower than it should be.  I am still not catching it when it is happening but I keep checking and finding that shifts are reporting my contributions a good 40% less than they should be which leads me to believe I am being disconnected.  My miner is using stratum not getwork.

Try using a backup to another pool. That will let you know if the dropouts are at your end or BitMinters, and if it's at BitMinter's end, you won't lose anything.

Bitcoin network and pool analysis 12QxPHEuxDrs7mCyGSx1iVSozTwtquDB3r
follow @oocBlog for new post notifications
atminer
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
January 01, 2014, 03:43:38 AM
 #5396

Something bad is happening here.  I continue to see abnormally low shifts every 6 or 8 hours which is keeping my 10 shift average lower than it should be.  I am still not catching it when it is happening but I keep checking and finding that shifts are reporting my contributions a good 40% less than they should be which leads me to believe I am being disconnected.  My miner is using stratum not getwork.

I've had a couple of failovers to backup pools in the last few days.  But they are infrequent and do not last long.
DrHaribo (OP)
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2716
Merit: 1034


Bitminter.com Operator


View Profile WWW
January 01, 2014, 01:28:26 PM
 #5397

I'm trying to set worker's minimum difficult but it doesn't seem to work.  For example, I can set it to 384 in the worker settings but when I run cgminer I see it set as 512.  Is there something to do other than set the worker setting?

If you set 384 as the minimum, then you can still get difficulty 512. To lower the difficulty you need to increase the work submits per minute. If that setting is already at 20 (default) then you need the easy mode perk to increase it further.

▶▶▶ Bitminter.com 2011-2020
Foysal
Member
**
Offline Offline

Activity: 66
Merit: 10

Zazzles, cuz, well you know, he's Zazzy...


View Profile WWW
January 01, 2014, 01:43:50 PM
 #5398

Happy New Year Haribo and everyone in the pool!

Haribo, keep up the good work, you've done a great job esp over the past few days!

~Foyz

BTC: 1H8SMAxJE54SRXNZVtThWurc88KQFCeNC5
ETH: 0xe91f113f1d4Cd2910CacA6748c9D4CcD902D9014
Cryptocurrency has opened my eyes. If I've been helpful, you know what to do *points up*
not.you
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1728
Merit: 1018


View Profile
January 01, 2014, 04:44:17 PM
 #5399

Something bad is happening here.  I continue to see abnormally low shifts every 6 or 8 hours which is keeping my 10 shift average lower than it should be.  I am still not catching it when it is happening but I keep checking and finding that shifts are reporting my contributions a good 40% less than they should be which leads me to believe I am being disconnected.  My miner is using stratum not getwork.

Try using a backup to another pool. That will let you know if the dropouts are at your end or BitMinters, and if it's at BitMinter's end, you won't lose anything.

I have been mining just fine here for months but now it is getting worse all the time.  I have 3 bad shifts in the last 10 now.  I think I am going to mine elsewhere for a while.
DrHaribo (OP)
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2716
Merit: 1034


Bitminter.com Operator


View Profile WWW
January 01, 2014, 08:58:30 PM
 #5400

I have been mining just fine here for months but now it is getting worse all the time.  I have 3 bad shifts in the last 10 now.  I think I am going to mine elsewhere for a while.

Try organofcorti's suggestion. See if it's switching to backup pool or failing completely.

▶▶▶ Bitminter.com 2011-2020
Pages: « 1 ... 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 [270] 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 ... 371 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!