Bitcoin Forum
July 07, 2022, 07:29:18 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... 141 »
  Print  
Author Topic: lolMiner 1.51: 100% LHR unlock, new dual tuning, 5G zombie mode  (Read 147024 times)
Lolliedieb
Member
**
Offline Offline

Activity: 432
Merit: 45


View Profile WWW
November 22, 2018, 05:40:56 PM
 #521

So the speeds are the same for nvidia or can we expect some decent improvements?
The Aion code is approx 16% quicker then in 0.5, the others remained on their level. Maybe got one more idea for 144/5 but need to check that ^^

Check out lolMiner 1.17, an efficient miner for Ethash, Beam and many Cuckoo-Cycle and Equihash variants for AMD cards at low fees.
Also inventor of Zombie Mode for Ethash, which allows you to mine on Eth with your 4G AMD GPUs above epoch 382.
1657178958
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1657178958

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1657178958
Reply with quote  #2

1657178958
Report to moderator
1657178958
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1657178958

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1657178958
Reply with quote  #2

1657178958
Report to moderator
1657178958
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1657178958

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1657178958
Reply with quote  #2

1657178958
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
joeykolb
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 81
Merit: 0


View Profile
November 22, 2018, 06:52:51 PM
 #522

ok. now i can set up for AION? its vorking with this release?
catfish78
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 142
Merit: 0


View Profile
November 22, 2018, 09:45:20 PM
 #523

0.6 alpha 3 in AION looses speed (20-30%) after a half hour or hour of mining...  and then, maybe after 2 hours, looses connection to pools...

I tried it on 4 different AMD RX 570 and R9 270/280 rigs and all acted in same way  Huh
drr0ss
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
November 22, 2018, 09:58:45 PM
 #524

Quote
It possible to increase Equihash192/7 GPU memory usage over 4G?
Actual maximum GPU memory usage on this algorithm is 3.1G, not closer to 4 as per described in OP
Environment variables are set correct.

The description is still for 0.5, 0.6 uses less memory. But why you want to use more when you do not need to?

Excuse me for my inaccuracy, but increasing of parallel threads leads to increasing memory usage, so more threads, more speed.
I'm not sure of my reasoning, please correct me.
Will be better if 8 Gigs cards to use full memory with increasing of speed
Juniormkl
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 155
Merit: 0


View Profile WWW
November 23, 2018, 07:07:18 AM
 #525

lolMiner 0.6 alpha 3 release added to https://www.minermonitoring.com/ https://www.ethmonitoring.com/




Join our discord https://discord.gg/aGGaeqq


also, you can check the speed of the miner on different rigs using the benchmark page: https://minermonitoring.com/benchmark
Lolliedieb
Member
**
Offline Offline

Activity: 432
Merit: 45


View Profile WWW
November 23, 2018, 12:56:07 PM
 #526

0.6 alpha 3 in AION looses speed (20-30%) after a half hour or hour of mining...  and then, maybe after 2 hours, looses connection to pools...

I tried it on 4 different AMD RX 570 and R9 270/280 rigs and all acted in same way  Huh

Hmm ... thats odd - loosing connection may happen atm, as mentioned I am not happy with the stratum, but no idea why looses speed. Can you monitor clocks and heat and report if something strange happens in that moment? Here at mine the code was stable so far  Embarrassed

Excuse me for my inaccuracy, but increasing of parallel threads leads to increasing memory usage, so more threads, more speed.
I'm not sure of my reasoning, please correct me.
Will be better if 8 Gigs cards to use full memory with increasing of speed

That may indeed be true, two threads instead of one in parallel. But not sure that will bring much - the cores are well loaded and no long idle times in 192/7. Also I do not have a 8G AMD, so can not test ^^ Maybe you can check if its indeed better to run the miner 2x on same cards, but I doubt it will bring much more then 1-2% maybe.

Check out lolMiner 1.17, an efficient miner for Ethash, Beam and many Cuckoo-Cycle and Equihash variants for AMD cards at low fees.
Also inventor of Zombie Mode for Ethash, which allows you to mine on Eth with your 4G AMD GPUs above epoch 382.
tale01
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 116
Merit: 0


View Profile
November 23, 2018, 01:49:11 PM
 #527

v06 alpha3 Cannot install on Hive OS

massage from Hiveos
Unable to install miner from https://github.com/Lolliedieb/lolMiner-preview/releases/download/alpha3/lolminer_v06_alpha3-HIVEOS.tar.gz  Undecided
squeekie
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
November 23, 2018, 05:04:25 PM
 #528

0.6 alpha 3 in AION looses speed (20-30%) after a half hour or hour of mining...  and then, maybe after 2 hours, looses connection to pools...

I tried it on 4 different AMD RX 570 and R9 270/280 rigs and all acted in same way  Huh

Same happens here. Running AMD 7990 on Aion
Lolliedieb
Member
**
Offline Offline

Activity: 432
Merit: 45


View Profile WWW
November 23, 2018, 05:09:25 PM
 #529

v06 alpha3 Cannot install on Hive OS

massage from Hiveos
Unable to install miner from https://github.com/Lolliedieb/lolMiner-preview/releases/download/alpha3/lolminer_v06_alpha3-HIVEOS.tar.gz  Undecided

Did it work with the alpha 1 hive release? Are there any error messages you see?
By the way lolMiner moved into Hive 6 core, alpha 3 will come there next days.


0.6 alpha 3 in AION looses speed (20-30%) after a half hour or hour of mining...  and then, maybe after 2 hours, looses connection to pools...

I tried it on 4 different AMD RX 570 and R9 270/280 rigs and all acted in same way  Huh

Same happens here. Running AMD 7990 on Aion

Which of the problems? Lost connection or performance penalty? Or even both?

Check out lolMiner 1.17, an efficient miner for Ethash, Beam and many Cuckoo-Cycle and Equihash variants for AMD cards at low fees.
Also inventor of Zombie Mode for Ethash, which allows you to mine on Eth with your 4G AMD GPUs above epoch 382.
squeekie
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
November 23, 2018, 05:15:38 PM
 #530


[/quote]

Same happens here. Running AMD 7990 on Aion
[/quote]

Which of the problems? Lost connection or performance penalty? Or even both?
[/quote]

Both Im afraid.
joeykolb
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 81
Merit: 0


View Profile
November 24, 2018, 08:57:54 AM
 #531

so if you change the port number to 3333. from 9999. still loses connection to pool? to everyone who uses AION
catfish78
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 142
Merit: 0


View Profile
November 24, 2018, 05:26:17 PM
 #532

0.6 alpha 3 in AION looses speed (20-30%) after a half hour or hour of mining...  and then, maybe after 2 hours, looses connection to pools...

I tried it on 4 different AMD RX 570 and R9 270/280 rigs and all acted in same way  Huh

Hmm ... thats odd - loosing connection may happen atm, as mentioned I am not happy with the stratum, but no idea why looses speed. Can you monitor clocks and heat and report if something strange happens in that moment? Here at mine the code was stable so far  Embarrassed


No anomalies - I have no idea what causing that ...

so if you change the port number to 3333. from 9999. still loses connection to pool? to everyone who uses AION

Yes.
drr0ss
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
November 24, 2018, 08:05:53 PM
 #533

Excuse me for my inaccuracy, but increasing of parallel threads leads to increasing memory usage, so more threads, more speed.
I'm not sure of my reasoning, please correct me.
Will be better if 8 Gigs cards to use full memory with increasing of speed

Quote
That may indeed be true, two threads instead of one in parallel. But not sure that will bring much - the cores are well loaded and no long idle times in 192/7. Also I do not have a 8G AMD, so can not test ^^ Maybe you can check if its indeed better to run the miner 2x on same cards, but I doubt it will bring much more then 1-2% maybe.

Hm yes indeed, may be no more advantage for doubling of threads, however have a difference between running two different instances, or one process with double of threads in empty process cycles.
If you  not see the reason for possibility to increasing memory usage, ok.

One other thing, please configure miner to do not lock the log file, because cannot be read during mining process. (with tail for example) This on Windows miner version.

Code:
S E:\lolMiner_v06_alpha3_Win64\logs> Get-Content .\2018-11-24_17-14-14.log -Wait -Tail 30
et-Content : The process cannot access the file 'E:\lolMiner_v06_alpha3_Win64\logs\2018-11-24_17-14-14.log' because it is bein
 used by another process.
singlass
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 64
Merit: 0


View Profile
November 25, 2018, 06:15:37 AM
 #534

what drivers do you folks recommend for R9 2xx's/ 79xx's mining Aion ?
joeykolb
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 81
Merit: 0


View Profile
November 25, 2018, 09:18:42 AM
 #535

what is the right pool for AION, for not to disconect from pool?  
i mean aionpool.org is disconecting
catfish78
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 142
Merit: 0


View Profile
November 25, 2018, 04:27:49 PM
 #536

what drivers do you folks recommend for R9 2xx's/ 79xx's mining Aion ?

Crimson-ReLive-Beta-Blockchain-Workloads-Aug23  is rock stable for my R9 200 serie cards.
jc3iii77
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
November 26, 2018, 07:21:06 AM
 #537

I was wondering if anybody had a problem with losing connection to pool? I set it up for fail over server, but it wouldn't connect there either. It tried repeatedly to connect to both of them, but it couldn't. I don't think its my internet connection, because I watch it from a remote computer. it will mine for a couple of hours then loss connection.
Soho_nesh
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 44
Merit: 0


View Profile
November 26, 2018, 10:01:05 AM
 #538

Windows 10 get error for all version of Lol miner 
blockhaine driver 23 august

RX 570  RX 470   4-8 gb
144_5  algo
 

Warning: Your device with id 1 is currently not supported by lolMiner or by the specific algorithm you selected.


Help please )
Lolliedieb
Member
**
Offline Offline

Activity: 432
Merit: 45


View Profile WWW
November 26, 2018, 12:35:37 PM
 #539

I just can confirm that there is some part in my stratum code of 0.6 alpha causing the current AION problems. Working hard on new interface to get it fixed asap.

Windows 10 get error for all version of Lol miner 
blockhaine driver 23 august

RX 570  RX 470   4-8 gb
144_5  algo
 

Warning: Your device with id 1 is currently not supported by lolMiner or by the specific algorithm you selected.


Help please )

There are exactly two potential problems causing this error message: 1) There is not enough memory detected on the device 2) There is a compile error. Can not say which one is valid here, but compile should usually work - at least here I can compile for all RX500 cards. Can you check - with clinfo.exe how many memory is available? (Global memory size)

Check out lolMiner 1.17, an efficient miner for Ethash, Beam and many Cuckoo-Cycle and Equihash variants for AMD cards at low fees.
Also inventor of Zombie Mode for Ethash, which allows you to mine on Eth with your 4G AMD GPUs above epoch 382.
squeekie
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
November 26, 2018, 05:26:58 PM
 #540

I just can confirm that there is some part in my stratum code of 0.6 alpha causing the current AION problems. Working hard on new interface to get it fixed asap.

Windows 10 get error for all version of Lol miner 
blockhaine driver 23 august

RX 570  RX 470   4-8 gb
144_5  algo
 

Warning: Your device with id 1 is currently not supported by lolMiner or by the specific algorithm you selected.


Help please )

There are exactly two potential problems causing this error message: 1) There is not enough memory detected on the device 2) There is a compile error. Can not say which one is valid here, but compile should usually work - at least here I can compile for all RX500 cards. Can you check - with clinfo.exe how many memory is available? (Global memory size)

On my AMD 7990 pc clinfo.exe reports Global memory size to be 3221225472
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... 141 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!