Bitcoin Forum
July 15, 2020, 08:13:16 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.20.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 »
  Print  
Author Topic: lolMiner 1.04: Improved Beam Hash III speed and a fix on 4G cards  (Read 83686 times)
chuss
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
January 26, 2019, 05:30:04 PM
 #721

hiveos
v07_alpha4 is work @1063 MSI
1594800796
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1594800796

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1594800796
Reply with quote  #2

1594800796
Report to moderator
AWARD-WINNING
CRYPTO CASINO
ASKGAMBLERS
PLAYERS CHOICE 2019
PROUD
PARTNER OF
1500+
GAMES
2 MIN
CASH-OUTS
24/7
SUPPORT
100s OF
FREE SPINS
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1594800796
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1594800796

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1594800796
Reply with quote  #2

1594800796
Report to moderator
sp_
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1862
Merit: 1053

Ccminer developer


View Profile
January 26, 2019, 10:31:06 PM
 #722

v07_alpha4: 3gb doesn't work on windows 10
papagalli
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 0


View Profile
January 26, 2019, 11:09:04 PM
 #723

GeForce 1060 3Gb working Win7
RunR
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
January 26, 2019, 11:21:41 PM
 #724

v07_alpha4: 3gb doesn't work on windows 10

Hey. What memory on your 1063 MSI and how much do you overclocked it?
dwarf0
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 43
Merit: 0


View Profile
January 27, 2019, 12:06:31 AM
 #725

Hey, Lolliedieb
The miner fails to detect nvidia cards on my combo amd/nvidia rig. Card list shows only amd devices. Not a trace of nvidia like if they are disabled. Separated amd or nvidia rigs are ok.
laik2
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 644
Merit: 266



View Profile WWW
January 27, 2019, 12:35:58 AM
 #726

Hey, Lolliedieb
The miner fails to detect nvidia cards on my combo amd/nvidia rig. Card list shows only amd devices. Not a trace of nvidia like if they are disabled. Separated amd or nvidia rigs are ok.
Running mixed rigs leads to collision of OpenCL platform ids and since lolminer doesn't rely on CUDA it is required to remove AMD opencl support and use only nvidia, that way platform 1 will be chosen and NV will be recognized.

Miners Mining Platform [ MMP OS ] - https://app.mmpos.eu/
platedscrap
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 151
Merit: 0


View Profile
January 27, 2019, 02:41:30 AM
 #727

getting opencl error on 1060 3g
nansafap
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 47
Merit: 0


View Profile
January 27, 2019, 03:38:00 AM
 #728

getting opencl error on 1060 3g

windows 10?
u can try windows 7.
windows 10 using morethan 3gb memori
platedscrap
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 151
Merit: 0


View Profile
January 27, 2019, 05:57:35 AM
 #729

getting opencl error on 1060 3g

windows 10?
u can try windows 7.
windows 10 using morethan 3gb memori

yeah win 10
dwarf0
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 43
Merit: 0


View Profile
January 27, 2019, 10:02:37 AM
 #730

Hey, Lolliedieb
The miner fails to detect nvidia cards on my combo amd/nvidia rig. Card list shows only amd devices. Not a trace of nvidia like if they are disabled. Separated amd or nvidia rigs are ok.
Running mixed rigs leads to collision of OpenCL platform ids and since lolminer doesn't rely on CUDA it is required to remove AMD opencl support and use only nvidia, that way platform 1 will be chosen and NV will be recognized.


Ok I have got it. thanks. I think platform switching is essential and must be implemented asap...
And one more thing. I have got 8x 1060 3GB rig and lolminer utilises only 7 of them. I tried to enable intel iGPU but 8th is still "memory object allocation failure". Is there ways to make it work under win7?
DennyV8
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
January 27, 2019, 10:35:42 AM
 #731

lolMiner 0.7 alpha 4 and alpha 3 - unstable for me. rx470 4gb hynix (moded straps, 1167cc/1800mc, 930mV).
Most stable is alpha 2.

I have the same rig 6x470 4 gb hynix Saphirre Nitro , for me working fine, straps modded for ether 1145 cc/1750 mc/875 mV with Overdrivetool and only 680 Watt ))

Dripac
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 61
Merit: 0


View Profile
January 27, 2019, 10:37:32 AM
 #732

Where is that lolMiner 0.7 alpha 4
dwarf0
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 43
Merit: 0


View Profile
January 27, 2019, 10:53:55 AM
 #733

Where is that lolMiner 0.7 alpha 4
https://github.com/Lolliedieb/lolMiner-preview/releases/
swerqe
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
January 27, 2019, 06:52:36 PM
 #734

Who solved this problem?
All devices deselected or failed compatiblity check. Closing lolMiner

1060 3 ASUS DUAL
hustleman
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 117
Merit: 6


View Profile
January 27, 2019, 09:37:41 PM
Last edit: January 28, 2019, 06:09:52 AM by hustleman
 #735

Trying to mine Beam using newest version with an AMD rig.  When miner starts it begins to detect each GPU but windows immediately closes the miner after the second card is detected.  It doesn't give me an error, just closes the miner.  How can I remedy this?

I've also tried the pause command, but still don't get an error listed.  

I tried the windows cmd prompt to no avail.

I have windows defender permanently disabled but its as if it still stops the miner through windows smartscreen.  I have everything defender disabled but it continue to close the miner.

Any help would be appreciated.
Atomicc
Member
**
Offline Offline

Activity: 255
Merit: 15

█ Mintos.com █ P2P Lending, 19%


View Profile
January 27, 2019, 09:43:53 PM
 #736

When miner temporary lost connection to pool, lolMiner freeze the app on Windows. Needs manual close/restart...is there any option to fix this?

[ Mintos ]: Invest P2P Loans. Yearly interest on secondary market 30%
█ The leading European P2P lending agregator, up to 20% █
█ BuyBack guaranttee for loans █  Easy Setup (Autoinvest) █ Secondary Market █ 0% fee █
Nimnulian
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
January 27, 2019, 10:05:59 PM
 #737

hiveos
v07_alpha4 is work @1063 MSI

Can you show how  in hive, insert parameters for miner in command line? I create new flysheet, enter all parameters, but miner say "Not parameters in command line".
Scrappy007
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 64
Merit: 0


View Profile
January 28, 2019, 05:30:00 AM
 #738

Hello lol devs.Please fix perfomance Equihash150/5 for powerful nvidia cards (1080/ti and RTX). Very slow speed compared GMiner.
CriptoAnonimus
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 57
Merit: 0


View Profile
January 28, 2019, 06:20:36 AM
 #739

help. No OpenCL devices found( 1063)? win7

https://ibb.co/wCDmqz2
Dr_Victor
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 898
Merit: 250


View Profile
January 28, 2019, 08:28:21 AM
 #740

help. No OpenCL devices found( 1063)? win7

https://ibb.co/wCDmqz2
old version of driver?

yobit.net is banned from signatures
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!