Bitcoin Forum
July 07, 2022, 07:28:08 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... 141 »
  Print  
Author Topic: lolMiner 1.51: 100% LHR unlock, new dual tuning, 5G zombie mode  (Read 147024 times)
laik2
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 652
Merit: 266



View Profile WWW
January 27, 2019, 12:35:58 AM
 #721

Hey, Lolliedieb
The miner fails to detect nvidia cards on my combo amd/nvidia rig. Card list shows only amd devices. Not a trace of nvidia like if they are disabled. Separated amd or nvidia rigs are ok.
Running mixed rigs leads to collision of OpenCL platform ids and since lolminer doesn't rely on CUDA it is required to remove AMD opencl support and use only nvidia, that way platform 1 will be chosen and NV will be recognized.

Miners Mining Platform [ MMP OS ] - https://app.mmpos.eu/
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1657178888
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1657178888

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1657178888
Reply with quote  #2

1657178888
Report to moderator
1657178888
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1657178888

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1657178888
Reply with quote  #2

1657178888
Report to moderator
1657178888
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1657178888

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1657178888
Reply with quote  #2

1657178888
Report to moderator
platedscrap
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 150
Merit: 0


View Profile
January 27, 2019, 02:41:30 AM
 #722

getting opencl error on 1060 3g
nansafap
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 47
Merit: 0


View Profile
January 27, 2019, 03:38:00 AM
 #723

getting opencl error on 1060 3g

windows 10?
u can try windows 7.
windows 10 using morethan 3gb memori
platedscrap
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 150
Merit: 0


View Profile
January 27, 2019, 05:57:35 AM
 #724

getting opencl error on 1060 3g

windows 10?
u can try windows 7.
windows 10 using morethan 3gb memori

yeah win 10
dwarf0
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 48
Merit: 0


View Profile
January 27, 2019, 10:02:37 AM
 #725

Hey, Lolliedieb
The miner fails to detect nvidia cards on my combo amd/nvidia rig. Card list shows only amd devices. Not a trace of nvidia like if they are disabled. Separated amd or nvidia rigs are ok.
Running mixed rigs leads to collision of OpenCL platform ids and since lolminer doesn't rely on CUDA it is required to remove AMD opencl support and use only nvidia, that way platform 1 will be chosen and NV will be recognized.


Ok I have got it. thanks. I think platform switching is essential and must be implemented asap...
And one more thing. I have got 8x 1060 3GB rig and lolminer utilises only 7 of them. I tried to enable intel iGPU but 8th is still "memory object allocation failure". Is there ways to make it work under win7?
DennyV8
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
January 27, 2019, 10:35:42 AM
 #726

lolMiner 0.7 alpha 4 and alpha 3 - unstable for me. rx470 4gb hynix (moded straps, 1167cc/1800mc, 930mV).
Most stable is alpha 2.

I have the same rig 6x470 4 gb hynix Saphirre Nitro , for me working fine, straps modded for ether 1145 cc/1750 mc/875 mV with Overdrivetool and only 680 Watt ))

Dripac
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 71
Merit: 0


View Profile
January 27, 2019, 10:37:32 AM
 #727

Where is that lolMiner 0.7 alpha 4
dwarf0
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 48
Merit: 0


View Profile
January 27, 2019, 10:53:55 AM
 #728

Where is that lolMiner 0.7 alpha 4
https://github.com/Lolliedieb/lolMiner-preview/releases/
swerqe
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
January 27, 2019, 06:52:36 PM
 #729

Who solved this problem?
All devices deselected or failed compatiblity check. Closing lolMiner

1060 3 ASUS DUAL
hustleman
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 6


View Profile
January 27, 2019, 09:37:41 PM
Last edit: January 28, 2019, 06:09:52 AM by hustleman
 #730

Trying to mine Beam using newest version with an AMD rig.  When miner starts it begins to detect each GPU but windows immediately closes the miner after the second card is detected.  It doesn't give me an error, just closes the miner.  How can I remedy this?

I've also tried the pause command, but still don't get an error listed.  

I tried the windows cmd prompt to no avail.

I have windows defender permanently disabled but its as if it still stops the miner through windows smartscreen.  I have everything defender disabled but it continue to close the miner.

Any help would be appreciated.
Atomicc
Member
**
Offline Offline

Activity: 302
Merit: 31


View Profile
January 27, 2019, 09:43:53 PM
 #731

When miner temporary lost connection to pool, lolMiner freeze the app on Windows. Needs manual close/restart...is there any option to fix this?
Nimnulian
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
January 27, 2019, 10:05:59 PM
 #732

hiveos
v07_alpha4 is work @1063 MSI

Can you show how  in hive, insert parameters for miner in command line? I create new flysheet, enter all parameters, but miner say "Not parameters in command line".
Scrappy007
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 64
Merit: 0


View Profile
January 28, 2019, 05:30:00 AM
 #733

Hello lol devs.Please fix perfomance Equihash150/5 for powerful nvidia cards (1080/ti and RTX). Very slow speed compared GMiner.
CriptoAnonimus
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 57
Merit: 0


View Profile
January 28, 2019, 06:20:36 AM
 #734

help. No OpenCL devices found( 1063)? win7

https://ibb.co/wCDmqz2
Dr_Victor
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 944
Merit: 250


View Profile
January 28, 2019, 08:28:21 AM
 #735

help. No OpenCL devices found( 1063)? win7

https://ibb.co/wCDmqz2
old version of driver?

yobit.net is banned from signatures
CriptoAnonimus
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 57
Merit: 0


View Profile
January 28, 2019, 09:03:06 AM
 #736

help. No OpenCL devices found( 1063)? win7

https://ibb.co/wCDmqz2
old version of driver?
417.71
nansafap
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 47
Merit: 0


View Profile
January 28, 2019, 12:47:27 PM
 #737

Trying to mine Beam using newest version with an AMD rig.  When miner starts it begins to detect each GPU but windows immediately closes the miner after the second card is detected.  It doesn't give me an error, just closes the miner.  How can I remedy this?

I've also tried the pause command, but still don't get an error listed.  

I tried the windows cmd prompt to no avail.

I have windows defender permanently disabled but its as if it still stops the miner through windows smartscreen.  I have everything defender disabled but it continue to close the miner.

Any help would be appreciated.

moded bios?
go to amd manager >gaming > global setting > overdrive > reset

its work for me
Soliqesh
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 48
Merit: 0


View Profile WWW
January 28, 2019, 01:29:14 PM
 #738

My vega rig with this miner always keep restarting. Sooo unstable. Huh Rx588 12.5 stable.
rizkyaulya
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 0


View Profile
January 28, 2019, 02:28:56 PM
 #739

My vega rig with this miner always keep restarting. Sooo unstable. Huh Rx588 12.5 stable.

I use stock/normal setting no OC/UC..
it works normal
hustleman
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 6


View Profile
January 28, 2019, 02:52:34 PM
 #740

Trying to mine Beam using newest version with an AMD rig.  When miner starts it begins to detect each GPU but windows immediately closes the miner after the second card is detected.  It doesn't give me an error, just closes the miner.  How can I remedy this?

I've also tried the pause command, but still don't get an error listed.  

I tried the windows cmd prompt to no avail.

I have windows defender permanently disabled but its as if it still stops the miner through windows smartscreen.  I have everything defender disabled but it continue to close the miner.

Any help would be appreciated.

moded bios?
go to amd manager >gaming > global setting > overdrive > reset

its work for me

Yes the bios are modded on all cards.  

I was able to get the miner hashing for about 2-3 minutes then the entire rig gets rebooted... then when I attempt to restart the miner again it recognized the first two card then I receive "lolminer.exe has stopped working, A problem caused the program to stop working correctly, Windows will close the program and notify you if a solution is available."

Im also getting a security warning saying "The publisher could not be verified.  Are you sure you want to run this software?"  I click run, it begins to run then shuts down.  I have windows defender disabled from the registry keys, so I don't know how Im getting this warning.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... 141 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!