Bitcoin Forum
July 15, 2020, 07:37:00 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.20.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 »
  Print  
Author Topic: lolMiner 1.04: Improved Beam Hash III speed and a fix on 4G cards  (Read 83686 times)
kostepanych2
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 882
Merit: 104


BBOD - The Best Crypto Derivatives Exchange


View Profile
January 30, 2019, 03:33:01 PM
 #761

Why 0.7 alpha4 still not announced?
It is on github only, but no link or even mention from Lolliedieb...
It's not stable? What version it's better to use?

1594798620
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1594798620

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1594798620
Reply with quote  #2

1594798620
Report to moderator
1594798620
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1594798620

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1594798620
Reply with quote  #2

1594798620
Report to moderator
1594798620
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1594798620

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1594798620
Reply with quote  #2

1594798620
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1594798620
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1594798620

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1594798620
Reply with quote  #2

1594798620
Report to moderator
nansafap
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 47
Merit: 0


View Profile
January 30, 2019, 08:26:43 PM
 #762

Why 0.7 alpha4 still not announced?
It is on github only, but no link or even mention from Lolliedieb...
It's not stable? What version it's better to use?


idk but not stable for me, 5x rx580 rig and 5x rx470 rig normal for a moment ,then 0sols for couple hours later. if i close miner it keep crashing.
rx 460 too
this not safe for rx series

but normal on vega,r9 , and gtx 1060
Lolliedieb
Member
**
Offline Offline

Activity: 381
Merit: 39


View Profile WWW
January 31, 2019, 12:10:20 PM
Merited by OgNasty (1)
 #763

Sry for the silence here,

had some rough days (flu & fever) ...
Hope to have alpha 5 for you next 2-3 days including support for NiceHash and some improvements for the scheduling (for some users alpha 2 was quicker then alpha 4 - thats going to be fixed)

Hope to be back with good news soon
L-ZiX
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
January 31, 2019, 12:36:45 PM
 #764

Sry for the silence here,

had some rough days (flu & fever) ...
Hope to have alpha 5 for you next 2-3 days including support for NiceHash and some improvements for the scheduling (for some users alpha 2 was quicker then alpha 4 - thats going to be fixed)

Hope to be back with good news soon
+1
UnclWish
Sr. Member
****
Online Online

Activity: 1162
Merit: 253


View Profile
January 31, 2019, 03:23:43 PM
 #765

Please, add support for nicehash.
maxmad
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 48
Merit: 3


View Profile
February 01, 2019, 02:25:24 AM
 #766

AMD RX 580 using Adrenaline 18.6.1

Mining beam with alpha4 restarts rig after some minutes.

page file is 70GB for 8 cards.

Very unstable.
hustleman
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 117
Merit: 6


View Profile
February 01, 2019, 02:40:05 AM
Last edit: February 01, 2019, 03:28:31 AM by hustleman
 #767

If I have windows defender disabled thru the registry keys, how is it still flagging lolMiner and stopping it from running.  I've rechecked the keys, shows defender shut off.  Even when I click defender icon, it shows turned off.  It won't let me do an exclusion of the file, cause defender is turned off...  I get a "publisher not verified, this may be harmful for your system" or something close to that.  I hit run anyways, it begins to recognized the first 2 cards then, windows closes out the miner without and error, just says it will let me know if there is a solution, but never gives a solution.  I had it running for 2-3 minuted on first start up but then the entire system was rebooted.  

Any suggestions would be helpful, cause opencl runs almost 30 sol slower than lolminer.  Same with Bminer.  its at 92.5 sol when lol was in the 120s sol.

rizkyaulya
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
February 01, 2019, 10:10:48 AM
 #768

AMD RX 580 using Adrenaline 18.6.1

Mining beam with alpha4 restarts rig after some minutes.

page file is 70GB for 8 cards.

Very unstable.

If I have windows defender disabled thru the registry keys, how is it still flagging lolMiner and stopping it from running.  I've rechecked the keys, shows defender shut off.  Even when I click defender icon, it shows turned off.  It won't let me do an exclusion of the file, cause defender is turned off...  I get a "publisher not verified, this may be harmful for your system" or something close to that.  I hit run anyways, it begins to recognized the first 2 cards then, windows closes out the miner without and error, just says it will let me know if there is a solution, but never gives a solution.  I had it running for 2-3 minuted on first start up but then the entire system was rebooted.  

Any suggestions would be helpful, cause opencl runs almost 30 sol slower than lolminer.  Same with Bminer.  its at 92.5 sol when lol was in the 120s sol.



Guys, have you tried stock setting without OC or UC ?
I had similar problem..
Then I used stock setting, its work normal and stable
fliperone
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
February 01, 2019, 01:16:59 PM
 #769

Does anybody know how to access statistics in the API? Do I need to run additional commands to get it going? I'm using SimpleMining for my RIGs and Awesome Miner for management.
hustleman
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 117
Merit: 6


View Profile
February 01, 2019, 03:47:30 PM
 #770

AMD RX 580 using Adrenaline 18.6.1

Mining beam with alpha4 restarts rig after some minutes.

page file is 70GB for 8 cards.

Very unstable.

If I have windows defender disabled thru the registry keys, how is it still flagging lolMiner and stopping it from running.  I've rechecked the keys, shows defender shut off.  Even when I click defender icon, it shows turned off.  It won't let me do an exclusion of the file, cause defender is turned off...  I get a "publisher not verified, this may be harmful for your system" or something close to that.  I hit run anyways, it begins to recognized the first 2 cards then, windows closes out the miner without and error, just says it will let me know if there is a solution, but never gives a solution.  I had it running for 2-3 minuted on first start up but then the entire system was rebooted.  

Any suggestions would be helpful, cause opencl runs almost 30 sol slower than lolminer.  Same with Bminer.  its at 92.5 sol when lol was in the 120s sol.



Guys, have you tried stock setting without OC or UC ?
I had similar problem..
Then I used stock setting, its work normal and stable

That was it...  Thank you for you input, I sincerely appreciate it.  I have a rig of 4 580 8gb, 3 580 4gb, 7 570 8gb and 2 560 4gb, what -powerlimit can it safetly be dropped to drop some of the power draw?  I'm surpassing the PSU rating since the miner will not let me undervolt my cards.  Or does Lolminer allow command line adjustments like claymore? 
ggarbi
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 43
Merit: 1


View Profile
February 01, 2019, 06:15:34 PM
Merited by OgNasty (1)
 #771

Add NiceHash support please (nicehash equi 150 is alive now)
maxmad
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 48
Merit: 3


View Profile
February 01, 2019, 06:58:41 PM
 #772

AMD RX 580 using Adrenaline 18.6.1

Mining beam with alpha4 restarts rig after some minutes.

page file is 70GB for 8 cards.

Very unstable.

If I have windows defender disabled thru the registry keys, how is it still flagging lolMiner and stopping it from running.  I've rechecked the keys, shows defender shut off.  Even when I click defender icon, it shows turned off.  It won't let me do an exclusion of the file, cause defender is turned off...  I get a "publisher not verified, this may be harmful for your system" or something close to that.  I hit run anyways, it begins to recognized the first 2 cards then, windows closes out the miner without and error, just says it will let me know if there is a solution, but never gives a solution.  I had it running for 2-3 minuted on first start up but then the entire system was rebooted.  

Any suggestions would be helpful, cause opencl runs almost 30 sol slower than lolminer.  Same with Bminer.  its at 92.5 sol when lol was in the 120s sol.



Guys, have you tried stock setting without OC or UC ?
I had similar problem..
Then I used stock setting, its work normal and stable


I am with stock settings all the cards.
Only bios mode is using. Maybe this is the fault?

alczaty
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 37
Merit: 0


View Profile
February 01, 2019, 10:38:08 PM
 #773

at hiveos, ver 0.7a4 crashed after 3-4h working. rx580 and 570.
laik2
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 644
Merit: 266



View Profile WWW
February 01, 2019, 10:56:17 PM
 #774

at hiveos, ver 0.7a4 crashed after 3-4h working. rx580 and 570.

I have 0.7a4 working on 12 570 for 5 days without issues.

Miners Mining Platform [ MMP OS ] - https://app.mmpos.eu/
ArtyX2019
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
February 02, 2019, 04:01:22 AM
 #775

at hiveos, ver 0.7a4 crashed after 3-4h working. rx580 and 570.

I have 0.7a4 working on 12 570 for 5 days without issues.
Hi, at what parameters RX570? And what about performance?
UnclWish
Sr. Member
****
Online Online

Activity: 1162
Merit: 253


View Profile
February 02, 2019, 07:52:57 AM
 #776

Miner needs nicehash compatibility!
shera037
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
February 02, 2019, 07:20:01 PM
 #777

at hiveos, ver 0.7a4 crashed after 3-4h working. rx580 and 570.

I have 0.7a4 working on 12 570 for 5 days without issues.

6 days on 8 x vega64 without issues.
MadAlucard
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
February 03, 2019, 07:26:40 AM
Last edit: February 03, 2019, 11:19:24 AM by MadAlucard
 #778

Hello,

Thanks for the work, but i have an issue trying to mine Beam, whenever i try on the rig i get OpenCl init error, it works fine on Regular pc tho.

10 Gpu rig 470/570/580 windows 10.

Thank you

EDIT: after drivers reinstal it worked.
joeykolb
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 81
Merit: 0


View Profile
February 03, 2019, 08:23:38 AM
 #779

hi, who knows a great sapphire rx 480 bios mode. for reducing the -200mv
Rezidude
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
February 03, 2019, 01:17:00 PM
 #780

at hiveos, ver 0.7a4 crashed after 3-4h working. rx580 and 570.

I have 0.7a4 working on 12 570 for 5 days without issues.

6 days on 8 x vega64 without issues.

Could you please share your clock speeds and voltages and driver for vegas? I try running the normal Monero underclocks/voltages, get one card that hangs. Run stock settings, whole rig locks up eventually. Have 64Gb of virtual memory, checked the connects, can only speculate issue with either driver/clock speeds.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!