Bitcoin Forum
September 18, 2020, 01:12:02 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.20.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 »
  Print  
Author Topic: lolMiner 1.07: AMD Miner for BEAM / GRIN / Ae / Tube / Equihash & more  (Read 85299 times)
igorsantos
Member
**
Offline Offline

Activity: 171
Merit: 10


View Profile
June 29, 2019, 04:58:24 PM
 #981

Does the new zel algorithm work with gtx 1060 3g? Huh
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
just8
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
June 29, 2019, 06:23:10 PM
 #982

Hello! Can anyone tells me, can I use lolMiner 0.8.2 with Intel (R) HD Graphics 520?

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2933939.msg30263173#msg30263173 I've found information "Intel HD Graphic 520 Notebook GPU
Windows 7:       ~ 410 sol/s*" - lolMiner 0.11

But now, when I'm trying to use lolMiner 0.8.2, I have this result:
lolMiner is configured to mine Beam(BEAM), BeamHash (EquihashR 150/5/0)

Setup Miner...
 Device 0:
    Name:    Intel(R) HD Graphics 520
    Address: 4294967295:4294967295
    Vendor:  Intel(R) Corporation
    Memory:  1605 MByte
    Active:  false (not selected)

Connecting to pool...
Connected to beam.sunpool.top:3334 (TLS enabled)
TLS Handshake success
Authorized worker: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
New job received: 190913 Difficulty 1024
Start Mining...
All devices deselected or failed compatiblity check. Closing lolMiner
fapar
Sr. Member
****
Online Online

Activity: 1050
Merit: 259



View Profile WWW
June 29, 2019, 07:24:50 PM
 #983

Hello! Can anyone tells me, can I use lolMiner 0.8.2 with Intel (R) HD Graphics 520?

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2933939.msg30263173#msg30263173 I've found information "Intel HD Graphic 520 Notebook GPU
Windows 7:       ~ 410 sol/s*" - lolMiner 0.11

But now, when I'm trying to use lolMiner 0.8.2, I have this result:
lolMiner is configured to mine Beam(BEAM), BeamHash (EquihashR 150/5/0)

Setup Miner...
 Device 0:
    Name:    Intel(R) HD Graphics 520
    Address: 4294967295:4294967295
    Vendor:  Intel(R) Corporation
    Memory:  1605 MByte
    Active:  false (not selected)

Connecting to pool...
Connected to beam.sunpool.top:3334 (TLS enabled)
TLS Handshake success
Authorized worker: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
New job received: 190913 Difficulty 1024
Start Mining...
All devices deselected or failed compatiblity check. Closing lolMiner


Note that you are giving an example for another algorithm - MinexCoin (MNX) Equihash 96/5, BEAM Equihash150/5. Your video core is too weak, it makes no sense to try to mine something on your laptop.






░░░▄▀█░░░▄░▄▄░▄░░░█▀▄
▄▄▄▀▀██▀░█▐▌█ ▀██▀▀▄▄▄
▐▌░░░▐▀░▄▀░▐▌░▀▄░▀▌░░░▐▌
▐▌░░░█░░▄▀▄▐▌▄▀▄░░█░░░▐▌
▐▌░░░█░░▀▄░▀▀░▄▀░░█░░░▐▌
▐▌░░▄░█▄░▀▄▐▌▄▀░▄█░▄░░▐▌
▐▌░█▄█░░▀▀▀██▀▀▀░░█▄█░▐▌
▐▌░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▐▌
▐█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▌
▀▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀▀
░░░░░░░▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
.
░░░░░░░░░░░░░▄█▄░░░░░░░▄█▄
░░░░░░░░░░░░░░░░░▄█▄░░░
░░░░▄▄▄▄▄░░░░░░░░░░░░░
░░█▀▄▄▀▄▄▀█░░░▐▌▐▌
░░░░░░░▐▌▐▌
░░░░░░░░█▄░░░░▄█
█▄█▄▄▄▄▄█▄█░░░░▄▄▀▀▀▄▄
░░░░▄▄▄░░░░░▄▀▄██▀█▌▀▄
░░░██▄██▄▄█▀█▌█▐█▄█▌█▐█
░░░░█▄▄▄▄▄█▄█▌█▐█▄█▌█▐█
░░░░█▄█░░░░░█▄▄█▄█▄█▄█
▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀░░░▀▀▄█▄█▄▀▀
.


░░░██▄▄░░██░██
▄▄░░░░░▀█░█▄▐▌░░░░░▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀█▐▌▄█▐▌░░░░█░▀▀
░░░░░░█▀▄▄▄▄▄▄▀▀▀▀░░▄▄
░░░░░░█░▀▀▀▀▀▀▄█▀▀▀▀▀▀
░░▄▄▄▄▄░▄▄▄▄▄▄▀▄
░░▀▀░░█▄▀▀▀▀▀█▄▀
░░░░░░░█▐▌▀█░█
██▀▀▀▀▀▀▐▌░█░░▀▀▀▀▀▀█
░░░░░░░░██░░▀▀▀▀▀██░██
.
just8
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
June 29, 2019, 10:01:20 PM
 #984

Note that you are giving an example for another algorithm - MinexCoin (MNX) Equihash 96/5, BEAM Equihash150/5. Your video core is too weak, it makes no sense to try to mine something on your laptop.
But yesterday, i've connected to antpool with this video and take part with mine bitcoins... Or is it easer, then minexcoin?
MineOrDie
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 74
Merit: 1


View Profile
June 30, 2019, 06:27:41 AM
 #985

Note that you are giving an example for another algorithm - MinexCoin (MNX) Equihash 96/5, BEAM Equihash150/5. Your video core is too weak, it makes no sense to try to mine something on your laptop.
But yesterday, i've connected to antpool with this video and take part with mine bitcoins... Or is it easer, then minexcoin?
You cannot mine anything with your laptop. Bitcoin especially.
sefirotius
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 658
Merit: 102


IDENA.IO - Proof-Of-Person Blockchain


View Profile
June 30, 2019, 10:33:47 AM
 #986

Which hashrate is issued by miner lolMiner 0.8.2 on the 1060 video card above Gminer 1.47?



[Senior Member]

             ▄▄▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▄▄▄
           ▄▀▀    ▄▄▄▄▄▄▄▄▄    ▀▀▄
        ▄▀▀  ▄▄▀█          ▀█▀▄▄  ▀▀▄
      ▄▀▀ ▄▄▀    ▀▀▄▄▄▄▄▄▄▀▀    ▀▄▄ ▀▀▄
     █   █            ▀            █   █
   ▄▀ █  ▀▄▄                     ▄█▀  █ ▀▄
  ▄▀ ▄▀ █▄ ▀▀▀██▄▄▄       ▄▄▄██▀▀  ██ ▀▄ ▀▄
  ▀▄▀▀▄ ██ ▄▄▄▄▄▄  ▀▄   ▄▀  ▄▄▄▄▄▄ ██ ▄▀▀▄▀
 ██   █ ██ ▀▄    ▀▄ █   █ ▄▀    ▄▀ ██ █  ▀██
 █  ▄█  ▀█  ▀▀▀▀▀▀▀ █   █ ▀▀▀▀▀▀▀  █   █▄  █
█▀ █  █  █          █   █          █  █  █ ▀▀
 █▀  ▄▀  █▀▄        █   █        ▄▀█  ▀▄  ▀█
 ▄  █▀   █ ▀█▄      ▀   ▀      ▄█▀ █  ▄▀█  ▄
 █▄▀  █  █                         █  █  ▀▄█
 ▀▄  █   ▀█        ▄▄▀▄▀▄▄        █▀   █  ▄
  ▀▄▀▀  █▄ █     ▀█  ▀▀▀  █▀     █ ▄█ ▄▀▀▄▀
   ▀ ▄  ██ █▀▄     ▀▀▄▄▄▀▀     ▄▀█ ██ ▀▄ ▀
    ▀█  ██ █ █▀▄    ▄▄▄▄▄    ▄▀█ █ ██  █▀
      ▀▄ ▀ █ █ ██▄         ▄██ █ █ ▀ ▄▀
        ▀▄ █ █ █ ▀█▄     ▄█▀ █ █ █ ▄▀
          ▀▀▄█ █    ▀▀▀▀▀    █ █▄▀▀
              ▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▀▀       
I  D  E  N  A       
Proof-of-Person Blockchain

Join the mining of the first human-centric
cryptocurrency       



    
▲    2 6 8 0

N  O  D  E  S       
               ██
                ██
                ██
                ██
                ██
         ▄      ██      ▄
         ███▄   ██   ▄███
          ▀███▄ ██ ▄███▀
            ▀████████▀
              ▀████▀
                ▀▀
██▄                            ▄██
███                            ███
███                            ███
███                            ███
 ███▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███
  ▀▀██████████████████████████▀▀       
D O W N L O A D

Idena node      
▐         
▄▄████████▄▄
▄███▀▀      ▀▀███▄
▄██▀              ▀██▄
▄██              ▄▄▄ ██▄
▄██         ▄▄▄██████  ██▄
██    ▄▄▄███████▀████   ██
██ ▀█████████▀ ▄████    ██
██    ▀████▀ ▄██████    ██
██       ▀ ▄███████     ██
▀██        ██▀█████    ██▀
▀██       █   ▀██    ██▀
▀██▄              ▄██▀
▀███▄▄      ▄▄███▀
▀▀████████▀▀
    
▄▄▄██████▄▄▄
▄▄████████████████▄▄
▄█████▀▀        ▀▀█████▄
████▀                ▀████
███▀    ▄▄▄▄▄▄▄▄▄       ▀███
███      █   ▄▄ █▀▄        ███
██▀      █  ███ █  ▀▄      ▀██
███       █   ▀▀ ▀▀▀▀█       ███
███       █  ▄▄▄▄▄▄  █       ███
███       █  ▄▄▄▄▄▄  █       ███
██▄      █  ▄▄▄▄▄▄  █      ▄██
███      █          █      ███
███▄    ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀    ▄███
████▄                ▄████
▀█████▄▄        ▄▄█████▀
▀▀████████████████▀▀
▀▀▀██████▀▀▀
    
▄▄████████▄▄
▄███▀▀      ▀▀███▄
▄██▀              ▀██▄
▄██            ▄▄▄   ██▄
▄██   █▄       █████▄▀ ██▄
██    ███▄▄ ▄▄██████▀   ██
██     ██████████████   ██
██      █████████████   ██
██       ▀██████████    ██
▀██      ▄████████▀    ██▀
▀██ ▄▄████████▀▀     ██▀
▀██▄              ▄██▀
▀███▄▄      ▄▄███▀
▀▀████████▀▀
      ███





███   
REQUEST INVITATION   ███
  █
  █
  █
  █
  █
███

Code:
[
kaiokenx10
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
June 30, 2019, 03:02:59 PM
 #987

When i run the miner, it closes instantly after the timeout.

I have enough virtual mem.

C31

Help ?
SigiSinatra
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 44
Merit: 0


View Profile
June 30, 2019, 09:35:08 PM
 #988

How to get 0.9 on GRIN with Vega ?
I can't get over 0.77~0.8 no matter which settings I try.
Is CPU important ?

Thank you.
zot57
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 164
Merit: 0


View Profile
July 01, 2019, 03:47:27 PM
 #989

How to mine Equihash on AMD 580 cards, when I start miner it doesn't report any error but pool doesn't show any info like it isn't working.
fapar
Sr. Member
****
Online Online

Activity: 1050
Merit: 259



View Profile WWW
July 01, 2019, 04:37:41 PM
 #990

How to mine Equihash on AMD 580 cards, when I start miner it doesn't report any error but pool doesn't show any info like it isn't working.

What are the parameters of the launch of the miner specified in the *.bat file? Perhaps one of them is wrong and thus the miner can not process it and closes with an error. You can find out yourself by running the console (Win+R, cmd), then in the console go to the folder of the miner and run it.






░░░▄▀█░░░▄░▄▄░▄░░░█▀▄
▄▄▄▀▀██▀░█▐▌█ ▀██▀▀▄▄▄
▐▌░░░▐▀░▄▀░▐▌░▀▄░▀▌░░░▐▌
▐▌░░░█░░▄▀▄▐▌▄▀▄░░█░░░▐▌
▐▌░░░█░░▀▄░▀▀░▄▀░░█░░░▐▌
▐▌░░▄░█▄░▀▄▐▌▄▀░▄█░▄░░▐▌
▐▌░█▄█░░▀▀▀██▀▀▀░░█▄█░▐▌
▐▌░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▐▌
▐█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▌
▀▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀▀
░░░░░░░▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
.
░░░░░░░░░░░░░▄█▄░░░░░░░▄█▄
░░░░░░░░░░░░░░░░░▄█▄░░░
░░░░▄▄▄▄▄░░░░░░░░░░░░░
░░█▀▄▄▀▄▄▀█░░░▐▌▐▌
░░░░░░░▐▌▐▌
░░░░░░░░█▄░░░░▄█
█▄█▄▄▄▄▄█▄█░░░░▄▄▀▀▀▄▄
░░░░▄▄▄░░░░░▄▀▄██▀█▌▀▄
░░░██▄██▄▄█▀█▌█▐█▄█▌█▐█
░░░░█▄▄▄▄▄█▄█▌█▐█▄█▌█▐█
░░░░█▄█░░░░░█▄▄█▄█▄█▄█
▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀░░░▀▀▄█▄█▄▀▀
.


░░░██▄▄░░██░██
▄▄░░░░░▀█░█▄▐▌░░░░░▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀█▐▌▄█▐▌░░░░█░▀▀
░░░░░░█▀▄▄▄▄▄▄▀▀▀▀░░▄▄
░░░░░░█░▀▀▀▀▀▀▄█▀▀▀▀▀▀
░░▄▄▄▄▄░▄▄▄▄▄▄▀▄
░░▀▀░░█▄▀▀▀▀▀█▄▀
░░░░░░░█▐▌▀█░█
██▀▀▀▀▀▀▐▌░█░░▀▀▀▀▀▀█
░░░░░░░░██░░▀▀▀▀▀██░██
.
zot57
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 164
Merit: 0


View Profile
July 01, 2019, 08:00:20 PM
 #991

How to mine Equihash on AMD 580 cards, when I start miner it doesn't report any error but pool doesn't show any info like it isn't working.

What are the parameters of the launch of the miner specified in the *.bat file? Perhaps one of them is wrong and thus the miner can not process it and closes with an error. You can find out yourself by running the console (Win+R, cmd), then in the console go to the folder of the miner and run it.

Miner doesn't closes, it works, problem is that pool won't recognize working miner so I don't see rig on pool. On nvidia rig with same miner it works fine.


From .bat file AMD:

@echo off

setlocal enableDelayedExpansion

Rem #################################
Rem ## Begin of user-editable part ##
Rem #################################

Rem Insert your configuration file name here
set "PROFILE=VDL"                              

Rem #################################
Rem ##  End of user-editable part  ##
Rem #################################


set "PARAMS=--profile %PROFILE%"

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 1
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

lolMiner.exe --profile VDL --coin AUTO144_5
timeout 10

https://i.postimg.cc/ryhy6HgK/coin.png

just8
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
July 02, 2019, 04:25:57 PM
 #992

Note that you are giving an example for another algorithm - MinexCoin (MNX) Equihash 96/5, BEAM Equihash150/5. Your video core is too weak, it makes no sense to try to mine something on your laptop.
But yesterday, i've connected to antpool with this video and take part with mine bitcoins... Or is it easer, then minexcoin?
You cannot mine anything with your laptop. Bitcoin especially.
Sorry for long pause and sily questions. I belive that your absolutly right, but trying to understand. cgminer wrote me 22 Mh/s on this GPU, and I connected to antpool with this configuration (apparently its too small). Even so I see on https://whattomine.com/asic?utf8=%E2%9C%93&sha256f=true&factor%5Bsha256_hr%5D=53000.0&factor%5Bsha256_p%5D=2100.0&scryptf=true&factor%5Bscrypt_hash_rate%5D=1240.0&factor%5Bscrypt_power%5D=1500.0&x11f=true&factor%5Bx11_hr%5D=360000.0&factor%5Bx11_p%5D=3000.0&sia=true&factor%5Bsia_hr%5D=730.0&factor%5Bsia_p%5D=600.0&qkf=true&factor%5Bqk_hr%5D=56000.0&factor%5Bqk_p%5D=1600.0&qbf=true&factor%5Bqb_hr%5D=56000.0&factor%5Bqb_p%5D=1700.0&mg=true&factor%5Bmg_hr%5D=56.0&factor%5Bmg_p%5D=700.0&sk=true&factor%5Bsk_hr%5D=28.0&factor%5Bsk_p%5D=600.0&lbry=true&factor%5Blbry_hr%5D=210.0&factor%5Blbry_p%5D=3300.0&bk14=true&factor%5Bbk14_hr%5D=29000.0&factor%5Bbk14_p%5D=1470.0&x11g=true&factor%5Bx11g_hr%5D=7.0&factor%5Bx11g_p%5D=900.0&cn=true&factor%5Bcn_hr%5D=360.0&factor%5Bcn_p%5D=720.0&eq=true&factor%5Beq_hr%5D=210.0&factor%5Beq_p%5D=2330.0&lre=true&factor%5Blrev2_hr%5D=17.2&factor%5Blrev2_p%5D=1470.0&bcd=true&factor%5Bbcd_hr%5D=185.0&factor%5Bbcd_p%5D=670.0&l2z=true&factor%5Bl2z_hr%5D=62.0&factor%5Bl2z_p%5D=670.0&phi=true&factor%5Bphi_hr%5D=310.0&factor%5Bphi_p%5D=670.0&kec=true&factor%5Bkec_hr%5D=29.0&factor%5Bkec_p%5D=430.0&gro=true&factor%5Bgro_hr%5D=56.0&factor%5Bgro_p%5D=900.0&factor%5Bcost%5D=0.03&sort=Profitability24&volume=0&revenue=24h&factor%5Bexchanges%5D%5B%5D=&factor%5Bexchanges%5D%5B%5D=binance&factor%5Bexchanges%5D%5B%5D=bitfinex&factor%5Bexchanges%5D%5B%5D=bittrex&factor%5Bexchanges%5D%5B%5D=cryptobridge&factor%5Bexchanges%5D%5B%5D=exmo&factor%5Bexchanges%5D%5B%5D=gate&factor%5Bexchanges%5D%5B%5D=graviex&factor%5Bexchanges%5D%5B%5D=hitbtc&factor%5Bexchanges%5D%5B%5D=ogre&factor%5Bexchanges%5D%5B%5D=poloniex&factor%5Bexchanges%5D%5B%5D=stex&dataset=Main&commit=Calculate for Zclassic(ZCL) Difficulty NetHash 1,482,148.363 79.36 Mh/s 99.1%. And 22 Mh/s looks not so bad ... But lolminer do not, find device to use (and nheqminer_0.3a_flypool also dont use gpu...) cgminer now also cant use gpu under this OS (only in parallel installed OS use now, I think after starting lolminer or nheqminer...)

I think mian question is:"Is it right that I compare my 22Mh/s and 79.36Mh/s?"
UselessGuru
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 135
Merit: 1


View Profile
July 02, 2019, 05:25:42 PM
Last edit: July 02, 2019, 09:11:14 PM by UselessGuru
 #993

Command line used:
lolminer.exe --coin GRIN-AT31 --pool grincuckatoo31.eu.nicehash.com --port 3372 --user **************************************.************ --pass x --apiport 4001 --shortstats 5 --digits 3 --tls 0 --devices 1

Result:
Code:
+---------------------------------------------------------+
|     _       _ __  __ _                    ___   ___     |
|    | | ___ | |  \/  (_)_ __   ___ _ __   / _ \ ( _ )    |
|    | |/ _ \| | |\/| | | '_ \ / _ \ '__| | | | |/ _ \    |
|    | | (_) | | |  | | | | | |  __/ |    | |_| | (_) |   |
|    |_|\___/|_|_|  |_|_|_| |_|\___|_|     \___(_)___(2)  |
|                                                         |
|                                                         |
|              This software is for mining                |
|              Equihash  96/5, 144/5, 210/9               |
|              EquihashR 150/5/0 (BeamHash)               |
|              EquihashR 125/4/0 (ZelHash)                |
|              Cuckatoo  31                               |
|                                                         |
|                                                         |
|               Made by Lolliedieb, June 2019             |
+---------------------------------------------------------+
Warning: No user profile defined in command line (--profile <profileName> missing)
Using only DEFAULT section and command line input
Reading pool data from command line
lolMiner is configured to mine Grin(GRIN-AT31), Cuckatoo-31

Setup Miner...
 Device 0:
    Name:    GeForce GTX 1080 Ti
    Address: 1:0
    Vendor:  NVIDIA Corporation
    Memory:  11264 MByte
    Active:  false (not selected)
 Device 1:
    Name:    GeForce GTX 1060 6GB
    Address: 4:0
    Vendor:  NVIDIA Corporation
    Memory:  6144 MByte
    Active:  true (Selected kernel: Cuckatoo 31-4G)
 Device 2:
    Name:    AMD Radeon (TM) RX 560
    Address: 5:0
    Vendor:  Advanced Micro Devices (AMD)
    Memory:  2048 MByte (1994 MByte free)
    Active:  false (not selected)
 Device 3:
    Name:    Radeon RX 580 Series
    Address: 8:0
    Vendor:  Advanced Micro Devices (AMD)
    Memory:  8192 MByte (8138 MByte free)
    Active:  false (not selected)

Connecting to pool...
Connected to grincuckatoo31.eu.nicehash.com:3372 (TLS disabled)
Authorized worker: **************************************.************
New job received: 2375539136970 Difficulty: 16
Start Mining...
Average speed (5s): 0.161 g/s
Average speed (5s): 0.000 g/s
Average speed (5s): 0.000 g/s

The error happens every time, the card is NOT overclocked or pimped.

lolMiner works well with 1080ti on grincuckatoo31.eu.nicehash.com.

Nvidia Driver version is 430.86

Co-developer of www.nemosminer.com (http://www.nemosminer.com)
fapar
Sr. Member
****
Online Online

Activity: 1050
Merit: 259



View Profile WWW
July 02, 2019, 05:51:44 PM
 #994

Note that you are giving an example for another algorithm - MinexCoin (MNX) Equihash 96/5, BEAM Equihash150/5. Your video core is too weak, it makes no sense to try to mine something on your laptop.
But yesterday, i've connected to antpool with this video and take part with mine bitcoins... Or is it easer, then minexcoin?
You cannot mine anything with your laptop. Bitcoin especially.
Sorry for long pause and sily questions. I belive that your absolutly right, but trying to understand. cgminer wrote me 22 Mh/s on this GPU, and I connected to antpool with this configuration (apparently its too small). Even so I see on https://whattomine.com/asic?utf8=%E2%9C%93&sha256***

I think mian question is:"Is it right that I compare my 22Mh/s and 79.36Mh/s?"


Incorrectly. First, you need to define the concept of "algorithm"; a lot of them and they are different. If one algorithm graphics card shows 30 Mh/s, it does not mean that the other algorithm will be the same.
Second, you provide a link to Whattomine - it shows that you have selected the tab ASIC, which is not related to your system. Understand that your laptop can not fully mine cryptocurrency (just run the miner and see it as some hashrate does not mean to mine).






░░░▄▀█░░░▄░▄▄░▄░░░█▀▄
▄▄▄▀▀██▀░█▐▌█ ▀██▀▀▄▄▄
▐▌░░░▐▀░▄▀░▐▌░▀▄░▀▌░░░▐▌
▐▌░░░█░░▄▀▄▐▌▄▀▄░░█░░░▐▌
▐▌░░░█░░▀▄░▀▀░▄▀░░█░░░▐▌
▐▌░░▄░█▄░▀▄▐▌▄▀░▄█░▄░░▐▌
▐▌░█▄█░░▀▀▀██▀▀▀░░█▄█░▐▌
▐▌░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▐▌
▐█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▌
▀▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀▀
░░░░░░░▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
.
░░░░░░░░░░░░░▄█▄░░░░░░░▄█▄
░░░░░░░░░░░░░░░░░▄█▄░░░
░░░░▄▄▄▄▄░░░░░░░░░░░░░
░░█▀▄▄▀▄▄▀█░░░▐▌▐▌
░░░░░░░▐▌▐▌
░░░░░░░░█▄░░░░▄█
█▄█▄▄▄▄▄█▄█░░░░▄▄▀▀▀▄▄
░░░░▄▄▄░░░░░▄▀▄██▀█▌▀▄
░░░██▄██▄▄█▀█▌█▐█▄█▌█▐█
░░░░█▄▄▄▄▄█▄█▌█▐█▄█▌█▐█
░░░░█▄█░░░░░█▄▄█▄█▄█▄█
▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀░░░▀▀▄█▄█▄▀▀
.


░░░██▄▄░░██░██
▄▄░░░░░▀█░█▄▐▌░░░░░▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀█▐▌▄█▐▌░░░░█░▀▀
░░░░░░█▀▄▄▄▄▄▄▀▀▀▀░░▄▄
░░░░░░█░▀▀▀▀▀▀▄█▀▀▀▀▀▀
░░▄▄▄▄▄░▄▄▄▄▄▄▀▄
░░▀▀░░█▄▀▀▀▀▀█▄▀
░░░░░░░█▐▌▀█░█
██▀▀▀▀▀▀▐▌░█░░▀▀▀▀▀▀█
░░░░░░░░██░░▀▀▀▀▀██░██
.
JGUN
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
July 03, 2019, 08:01:44 PM
 #995

Hey, what are people getting with 16GB C31 solver on Radeon VII?
joeykolb
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 81
Merit: 0


View Profile
July 07, 2019, 08:36:23 AM
 #996

Can a 1000w psu , handle 5 gpus?// 1: rx 480, 2: 580, 1: 590 , 1: vega56
JacksCoins
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
July 07, 2019, 11:59:39 AM
 #997

Can a 1000w psu , handle 5 gpus?// 1: rx 480, 2: 580, 1: 590 , 1: vega56

If u did all ur home work on bios tweaking and voltage setting u should definitly be able to. Have been running one of my rigs with 6x rx580 on 1x 1000W PSU for very long time without any issues.

Ofc the heavier algos demand more power like ethash. But with all 6 cards doing well above 31 MHs the whole rig consumes 880W. But running lighter ones like some CN variants it only draws around 600W

Best thing u can do is get urself one of those plugs u can set between ur wall socket and ur miner to see actual power consumption. This helps me a lot both in controlling the amount of power drawn and ofc costs and makes finding ur aweet spot much easier.

Hope this helps a bit.
joeykolb
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 81
Merit: 0


View Profile
July 07, 2019, 12:23:06 PM
 #998

the lolminer uses more power,. 4 cards with like 700w. others like 600w.  but the 580s is consumes like 100. the only vega consumes like 160.
Lolliedieb
Member
**
Offline Offline

Activity: 387
Merit: 39


View Profile WWW
July 07, 2019, 07:06:54 PM
 #999

Hey, what are people getting with 16GB C31 solver on Radeon VII?

At the moment I am getting 1.2 g/s on Linux and 1.15 on Windows. But still searching for optimizations... somethings slowing this card down in the computation of first round, searching for it...
Cdlsports
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
July 07, 2019, 08:07:09 PM
 #1000

I could mine ZelCore fine with old algo, with the new one it lolminer crashes at start on smos telling me I am OC or undervolting to much.  No matter what settings I try.  Is it possible the new algo doesn’t work on some of my 4gb cards?  All my cards are AMD
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!