Bitcoin Forum
June 17, 2024, 07:08:46 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 27.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 ... 149 »
  Print  
Author Topic: lolMiner 1.64: Fastest Kaspa miner in market  (Read 155318 times)
ronnieb
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 198
Merit: 1


View Profile
January 25, 2019, 08:38:38 PM
 #701

Any reason to upgrade to lolMiner 0.7 alpha3 besides 3g cards?
r0lvla
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
January 25, 2019, 08:43:13 PM
 #702

Hi all !  On my 12xVega56 rig, during VGA initialization (selected kernel . . . . 4G memory) above each card, is it normal ?  Why not 8G ?  Huh
qwep1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 610
Merit: 500


View Profile
January 25, 2019, 09:27:46 PM
 #703

Lolliedieb please add AMD Grin support Smiley
+

              ▄▄██▄▄
          ▄▄██████████▄▄
      ▄▄██████████████████▄▄
  ▄▄██████████▀▀ ▀▀██████████▄▄
▄█████████▀▀          ▀▀█████████▄
██████▀▀        ▄▄        ▀▀██████
██████      ▄▄██████▄▄      ██████
██████    ██████████████    ██████
██████    ██████████████    ██████
██████    ██████████████    ██████
██████      ▀▀██████▀▀      ██████
██████          ▀▀        ▄▄██████
▀█████    ▄▄          ▄▄█████████▀
   ▀▀█    ████▄▄ ▄▄██████████▀▀
          ████████████████▀▀
          ▀▀██████████▀▀
              ▀▀██▀▀
P H O R E

     █
    █
   █
  █
   █
    █
   █
  █
 █
    KryptKoin rebranded to Phore   
     █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █
PoS 3.0  -  Masternodes  -  Obfuscation


     █
    █
   █
  █
   █
    █
   █
  █
 █
.


            ▄▄██▄▄
        ▄▄██████████▄▄
    ▄▄████████▀▀████████▄▄
 ▄████████▀▀      ▀▀████████▄
▐█████▀▀              ▀▀█████▌
▐████       ▄▄██▄▄       ████▌
▐████    ▄██████████▄    ████▌
▐████    ████████████    ████▌
▐████    ▀██████████▀    ████▌
▐████       ▀▀██▀▀       ████▌
 ▀███                 ▄▄█████▌
    ▀    █▄▄      ▄▄████████▀
         █████▄▄████████▀▀
         ▀██████████▀▀
            ▀▀██▀▀
biggun0922
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
January 26, 2019, 09:53:14 AM
 #704

+---------------------------------------------------------+
|  _       _ __  __ _                    ___  _____       |
| | | ___ | |  \/  (_)_ __   ___ _ __   / _ \|___  |      |
| | |/ _ \| | |\/| | | '_ \ / _ \ '__| | | | |  / /       |
| | | (_) | | |  | | | | | |  __/ |    | |_| | / /  Alpha |
| |_|\___/|_|_|  |_|_|_| |_|\___|_|     \___(_)_/  Series |
|                                                         |
|                                                         |
|                This software is for mining              |
|             with the Equihash 150/5 algorithm           |
|                                                         |
|                                                         |
|              Made by Lolliedieb, January 2019           |
+---------------------------------------------------------+
Warning: No user profile defined in command line (--profile <profileName> missing)
Using only DEFAULT section and command line input
Reading pool data from command line
lolMiner is configured to mine Beam(BEAM), Equihash 150/5 - BeamHash

Setup Miner...
 Device 0:
    Name:    GeForce GTX 1060 3GB
    Address: 1:0
    Vendor:  NVIDIA Corporation
    Memory:  3072 MByte
    Active:  false (OpenCL init failure: Memory object allocation failure)
 Device 1:
    Name:    GeForce GTX 1060 3GB
    Address: 5:0
    Vendor:  NVIDIA Corporation
    Memory:  3072 MByte
    Active:  false (OpenCL init failure: Memory object allocation failure)

Connecting to pool...
Connected to beam-asia.leafpool.com:4444
TLS Handshake sucess
New job received: 34594 Difficulty 2103
Start Mining...
All devices deselected or failed compatiblity check. Closing lolMiner

What's going on with lolMiner 0.7 alpha 4 ?
not fully support for 1060 3G ?
avirdoz
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1191
Merit: 1001



View Profile
January 26, 2019, 10:26:26 AM
 #705

lolMiner 0.7 alpha 4 and alpha 3 - unstable for me. rx470 4gb hynix (moded straps, 1167cc/1800mc, 930mV).
Most stable is alpha 2.
tipo70
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
January 26, 2019, 11:34:02 AM
 #706

The location of the cards in the miner does not coincide with the location in Overdriventool. How to actually determine which card should be adjusted.
r0lvla
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
January 26, 2019, 03:37:55 PM
 #707

Hi all !  On my 12xVega56 rig, during VGA initialization (selected kernel . . . . 4G memory) above each card, is it normal ?  Why not 8G ?  Huh

Do you mean memory check for 4G kernel??

I think it is normal.
Cause currently Beam need at least 4Gb GPU.
It just check your GPU

Thanks.
Dr_Victor
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 954
Merit: 250


View Profile
January 26, 2019, 04:17:50 PM
 #708

The location of the cards in the miner does not coincide with the location in Overdriventool. How to actually determine which card should be adjusted.
Not working at all. gtx 1063, win10

yobit.net is banned from signatures
Foxy4321
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 62
Merit: 0


View Profile
January 26, 2019, 04:49:33 PM
 #709

no opencl  Grin Grin Grin
chuss
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
January 26, 2019, 05:30:04 PM
 #710

hiveos
v07_alpha4 is work @1063 MSI
sp_
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2912
Merit: 1087

Team Black developer


View Profile
January 26, 2019, 10:31:06 PM
 #711

v07_alpha4: 3gb doesn't work on windows 10

Team Black Miner (ETHB3 ETH ETC VTC KAWPOW FIROPOW MEOWPOW + dual mining + tripple mining.. https://github.com/sp-hash/TeamBlackMiner
papagalli
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 0


View Profile
January 26, 2019, 11:09:04 PM
 #712

GeForce 1060 3Gb working Win7
RunR
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
January 26, 2019, 11:21:41 PM
 #713

v07_alpha4: 3gb doesn't work on windows 10

Hey. What memory on your 1063 MSI and how much do you overclocked it?
dwarf0
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 49
Merit: 0


View Profile
January 27, 2019, 12:06:31 AM
 #714

Hey, Lolliedieb
The miner fails to detect nvidia cards on my combo amd/nvidia rig. Card list shows only amd devices. Not a trace of nvidia like if they are disabled. Separated amd or nvidia rigs are ok.
laik2
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 652
Merit: 266



View Profile WWW
January 27, 2019, 12:35:58 AM
 #715

Hey, Lolliedieb
The miner fails to detect nvidia cards on my combo amd/nvidia rig. Card list shows only amd devices. Not a trace of nvidia like if they are disabled. Separated amd or nvidia rigs are ok.
Running mixed rigs leads to collision of OpenCL platform ids and since lolminer doesn't rely on CUDA it is required to remove AMD opencl support and use only nvidia, that way platform 1 will be chosen and NV will be recognized.

Miners Mining Platform [ MMP OS ] - https://app.mmpos.eu/
platedscrap
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 153
Merit: 0


View Profile
January 27, 2019, 02:41:30 AM
 #716

getting opencl error on 1060 3g
nansafap
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 47
Merit: 0


View Profile
January 27, 2019, 03:38:00 AM
 #717

getting opencl error on 1060 3g

windows 10?
u can try windows 7.
windows 10 using morethan 3gb memori
platedscrap
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 153
Merit: 0


View Profile
January 27, 2019, 05:57:35 AM
 #718

getting opencl error on 1060 3g

windows 10?
u can try windows 7.
windows 10 using morethan 3gb memori

yeah win 10
dwarf0
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 49
Merit: 0


View Profile
January 27, 2019, 10:02:37 AM
 #719

Hey, Lolliedieb
The miner fails to detect nvidia cards on my combo amd/nvidia rig. Card list shows only amd devices. Not a trace of nvidia like if they are disabled. Separated amd or nvidia rigs are ok.
Running mixed rigs leads to collision of OpenCL platform ids and since lolminer doesn't rely on CUDA it is required to remove AMD opencl support and use only nvidia, that way platform 1 will be chosen and NV will be recognized.


Ok I have got it. thanks. I think platform switching is essential and must be implemented asap...
And one more thing. I have got 8x 1060 3GB rig and lolminer utilises only 7 of them. I tried to enable intel iGPU but 8th is still "memory object allocation failure". Is there ways to make it work under win7?
Dripac
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 71
Merit: 0


View Profile
January 27, 2019, 10:37:32 AM
 #720

Where is that lolMiner 0.7 alpha 4
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 ... 149 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!