Bitcoin Forum
August 17, 2022, 08:30:07 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 [64] 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 ... 142 »
  Print  
Author Topic: lolMiner 1.53: Dual mining Eth+Kaspa and more efficient AMD kernels  (Read 147461 times)
Lolliedieb
Member
**
Offline Offline

Activity: 432
Merit: 45


View Profile WWW
February 03, 2020, 08:14:29 AM
 #1261

The 5600xt not yet, but soon.

Hope to have a 6G version of C29M (with perfo of the current 8G code) soon and will activate the 4G C31 solver for this cards. C32 is on a bigger rework, so when thats done maybe a designated 6G version, too. Also all new codes will have Navi support Smiley

Check out lolMiner 1.17, an efficient miner for Ethash, Beam and many Cuckoo-Cycle and Equihash variants for AMD cards at low fees.
Also inventor of Zombie Mode for Ethash, which allows you to mine on Eth with your 4G AMD GPUs above epoch 382.
1660725007
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1660725007

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1660725007
Reply with quote  #2

1660725007
Report to moderator
1660725007
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1660725007

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1660725007
Reply with quote  #2

1660725007
Report to moderator
1660725007
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1660725007

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1660725007
Reply with quote  #2

1660725007
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1660725007
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1660725007

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1660725007
Reply with quote  #2

1660725007
Report to moderator
birdjan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29
Merit: 0


View Profile
February 06, 2020, 04:15:34 PM
 #1262

on lol  0.9.3.0 with c31 with my rx580 I have 0.6. But on all up versions it is only 0.25-0.30,all with same overclocking.where is the problem?
CinErik
Member
**
Offline Offline

Activity: 162
Merit: 41


View Profile
February 06, 2020, 10:18:52 PM
 #1263

Hi;

@Lolliedieb, looks like some projects are planning algo changes soon, do you have any preparation for Progpow?

Kind regards

N2DCRYPT
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 148
Merit: 5


View Profile
February 08, 2020, 10:56:12 PM
 #1264

Lollie, I'm attempting to use your miner for C31 on linux with Vega FEs, up to date ROCm. I keep getting "OpenCL init failure: Invalid kernel name" for all the GRIN kernels. Any idea what's wrong? Thanks!
Lolliedieb
Member
**
Offline Offline

Activity: 432
Merit: 45


View Profile WWW
February 09, 2020, 04:30:42 PM
 #1265

on lol  0.9.3.0 with c31 with my rx580 I have 0.6. But on all up versions it is only 0.25-0.30,all with same overclocking.where is the problem?

Is this Windows 10? Because the 0.9.4 code changes increased the memory demand a bit ... could be that this causes the problem :/

Lollie, I'm attempting to use your miner for C31 on linux with Vega FEs, up to date ROCm. I keep getting "OpenCL init failure: Invalid kernel name" for all the GRIN kernels. Any idea what's wrong? Thanks!

In which version does this happen? Latest should work, but would like to test it directly. I had one version in between where it was indeed broken :/

Check out lolMiner 1.17, an efficient miner for Ethash, Beam and many Cuckoo-Cycle and Equihash variants for AMD cards at low fees.
Also inventor of Zombie Mode for Ethash, which allows you to mine on Eth with your 4G AMD GPUs above epoch 382.
N2DCRYPT
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 148
Merit: 5


View Profile
February 09, 2020, 05:04:40 PM
 #1266

In which version does this happen? Latest should work, but would like to test it directly. I had one version in between where it was indeed broken :/

Lollie, this is with the most recent version, 0.9.7.

Edit: It also looks like the memory requirement for the 16G kernel may have increased from previous? Not sure if that's what's causing the break.
birdjan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29
Merit: 0


View Profile
February 10, 2020, 01:52:36 PM
 #1267

Is this Windows 10? Because the 0.9.4 code changes increased the memory demand a bit ... could be that this causes the problem :/


yes, it is windows 10,thank you for your answer.best regards from serbia.any way good work,keep it that way
sea_of_blocks
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
February 11, 2020, 04:25:48 PM
 #1268

Well yes / no.
You can try to put in the command for killing the current instance and to restart it into the .bat, the question is if it will work. That depends on why exactly the card had crashed. In case of an algorithm problem it will work what you described, in case it did dead lock due to too high clock for your set voltage its very likely that the system will need a complete reboot - so it depends a bit on what had happened.

Thanks again for all your work! What's the command to kill/restart?

Any help is appreciated!
nicog5
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 64
Merit: 0


View Profile
February 11, 2020, 08:35:21 PM
 #1269

Hello. I'm trying to mine wmc coin with lolminer 0.9.7 on frostypool.com with 6x RX480 ethereum custom bios.
five cards are working perfect and are hashing with 0.6 g/s but the first card (in miner card #0) is not working. It is not hashing and the hashrate is 0.00. I tried to disconnect all other cards and lived in the miner only the first card but it's hashrate is still 0

Can anyone please help me to solve this problem?
The first card is AMD RX480 8GB Sapphire Nitro+ with Samsung memory. The system is windows 10 and amd blockchain driver.  
Metsli
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
February 13, 2020, 06:07:49 PM
 #1270

I have problem with card AMD too

lolminer 0.9.7
Miner card #0 is not working... Working 10-15 minute and fall
I have 4 cards AMD RX588 hynix memory (PowerColor Red Dragon), win10 x64 and 1.9.1.2 drivers (but i have this problem 1.8.6.1 too)
GRIN-C32 hashing with 0.6 g/s on NiceHash
JeffJohnsonTheNameYouKnow
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 41
Merit: 2


View Profile
February 14, 2020, 06:26:10 AM
 #1271

Running C31 on Vega 56 I sometimes get 0 hashing or "stuck device detected, invoking emergency script"

I can then stop script and switch to c29 and no issues.


S.KOLB1992
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
February 16, 2020, 01:37:00 PM
 #1272

Is this Windows 10? Because the 0.9.4 code changes increased the memory demand a bit ... could be that this causes the problem :/


yes, it is windows 10,thank you for your answer.best regards from serbia.any way good work,keep it that way
Please tell me how to solve this problem. I have a 6xvega 64 8GB.
OpenCL init failure: invalid kernel name. Huh Huh Huh
worldsmasher
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
February 20, 2020, 04:51:15 PM
 #1273

hey my GPU usage is unstable. like 40% to 100% and everything in between constantly. rx560 mining aion.  also is there anyway to set intensity?
badbart
Member
**
Offline Offline

Activity: 429
Merit: 23


View Profile
February 22, 2020, 10:54:37 PM
 #1274

Eth is changing to PROG, any plans on adding prog?
seefatlow
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 80
Merit: 1


View Profile
February 23, 2020, 04:32:52 AM
Last edit: February 23, 2020, 06:18:56 AM by seefatlow
 #1275

Is this Windows 10? Because the 0.9.4 code changes increased the memory demand a bit ... could be that this causes the problem :/


yes, it is windows 10,thank you for your answer.best regards from serbia.any way good work,keep it that way
Please tell me how to solve this problem. I have a 6xvega 64 8GB.
OpenCL init failure: invalid kernel name. Huh Huh Huh

I have the same problem. The miner says OpenCL init failure: invalid kernel name..... Huh? How do you fix this. I don't have this issue running other miners with this rig.

*** Fixed with Adrenalin Driver 19.12.2 ****
Lolliedieb
Member
**
Offline Offline

Activity: 432
Merit: 45


View Profile WWW
February 24, 2020, 08:34:06 AM
 #1276

Sorry for all the driver problems on last version ... I hope this is fixed now with 0.9.8 Smiley

Changelog:
  • New GRIN-C29M solver, Less memory usage (fits 6G) & 8-12% better performance
  • Added BEAM support for AMD Navi Generation
  • Fixed a lot of driver issues of the last build with GRIN codes
  • Renamed GRIN-AD29 to MWC-C29D

Link: https://github.com/Lolliedieb/lolMiner-releases/releases/tag/0.98



---------------------


hey my GPU usage is unstable. like 40% to 100% and everything in between constantly. rx560 mining aion.  also is there anyway to set intensity?

Well no. The problem are two things
1) It is Equihash - that algorithms is starting with a compute intense phase and then switches to a memory intense one, where compute is much less used. As a result power consumption goes up and down and so GPU % usage
2) Aion is on a strange mix of pow and pos - every 2nd block is pos, such that in that time there is no work to mine on for GPUs...

Check out lolMiner 1.17, an efficient miner for Ethash, Beam and many Cuckoo-Cycle and Equihash variants for AMD cards at low fees.
Also inventor of Zombie Mode for Ethash, which allows you to mine on Eth with your 4G AMD GPUs above epoch 382.
worldsmasher
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
February 24, 2020, 07:18:58 PM
 #1277

Can anyone tell me what kind of hashrate an HD 7970 would give me mining AION? can get one for 30 dollars want to know if its any good before i spend anything on it.
hashit2passit
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
February 24, 2020, 08:03:02 PM
 #1278

Is it possible to mine normal cuckaroo29?
Branko
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1862
Merit: 311


View Profile
February 24, 2020, 08:25:52 PM
 #1279

Can anyone tell me what kind of hashrate an HD 7970 would give me mining AION? can get one for 30 dollars want to know if its any good before i spend anything on it.


Depending on your electricity cost, you'll lose $1-$2 per day per card. You can find much more capable cards that spend less electricity
and don't cost much more
worldsmasher
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
February 26, 2020, 11:20:13 AM
 #1280

Can anyone tell me what kind of hashrate an HD 7970 would give me mining AION? can get one for 30 dollars want to know if its any good before i spend anything on it.


Depending on your electricity cost, you'll lose $1-$2 per day per card. You can find much more capable cards that spend less electricity
and don't cost much more

power is not an issue and thats not what i asked lol. im getting 0sols and miner crashes with aion. works for other algos...
Pages: « 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 [64] 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 ... 142 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!