Bitcoin Forum
December 17, 2018, 08:59:43 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 [604] 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 ... 1264 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v11.9 (Windows/Linux)  (Read 6268112 times)
Ryoga1980
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
June 17, 2017, 11:08:38 AM
 #12061

Can you change -ethi on the fly? +/- are for altcoin intensity. Any way to bind them to -ethi, perfecly for 2 GPU seperately?
1545037183
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1545037183

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1545037183
Reply with quote  #2

1545037183
Report to moderator
1545037183
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1545037183

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1545037183
Reply with quote  #2

1545037183
Report to moderator
100% New Software
PC, Mac, Android, & HTML5 Clients
Krill Rakeback
Low Rake
Bitcoin Poker 3.0
Bad Beat Jackpot
SwC Poker Relaunch
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Hudo_zg
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
June 17, 2017, 11:30:57 AM
 #12062

I use 5 rx480 8GB with dual mining UBQ and DCR
Before that it was dual mining ETH and DCR.

All run great for few months. Now my GPU0 (with monitor attached) hangs at startup. Any other card I attach monitor hangs on startup every time. Sometimes it can run well for 1h, but after that all hangs. I have lattest drivers, PC recognises all GPUs, everything looks ok. I gave little bit more power to GPU0 because of monitor.

(Wattman settings)
gpu 0: 1050   1000
memory: 2070   1000
fan: 1600   2600   65
power: 85    0

gpu 1 and others: 1050   950
memory: 2100   950
fan: 1600   2600   65
power: 85    0

kpierce77
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1002


W12 – Blockchain protocol


View Profile
June 17, 2017, 12:02:00 PM
 #12063

So, I set up my environment variables in my batch script that look like this:

GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

However, when I actually run the batch file, it's giving me the output below:

'GPU_FORCE_64BIT_PTR' is not recognized as an internal or external command.
'GPU_MAX_HEAP_SIZE' is not recognized as an internal or external command.
'GPU_USE_SYNC_OBJECTS' is not recognized as an internal or external command.
'GPU_MAX_ALLOC_PERCENT' is not recognized as an internal or external command.
'GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT' is not recognized as an internal or external command.

It never used to do this.  Used to always say "SUCCESS".  The miner however still starts to mine with a hashrate of about 115 Mh/s.  Weird.  I did update to the latest AMD Radeon Software Version drivers 17.5.1, and I've had some intermittent crashes in the past since I've updated to these drivers.  I'm wondering if I should roll the drivers back to an older release?  I'm running Windows 10, and have a 5 GPU system (3 RX480s and 2 RX470s).  Just not sure why Claymore wouldn't recognize those GPU_ commands.  Any ideas?

W12.io












Blockchain       
protocol
█████ F O L L O W  U S █████....
TELEGRAM........[/glow]
.
WHITEPAPER
TWITTER...............
.
FACEBOOK.
  Built.......
.F O R :
           ,o████o. dd████o
          d████████d████████.
          ██████████████████b
          Y█████████████████'
           Y███████████████P
            Y████████████P'
              `████████P'
                `Y███P'
        ,▄▄▄▄▄▄▄▄▄.] ,____  _▄██'
     ,d██████████████████b▄██P'
  ,d███████████████PP▀██████P
   Y██████████████████████P
    `█████PPP██████████P'
      Y█P'     '`""PP'
CHARITY
m    a    r    k    e    t
        ,oo█████████oo.
      ,█████████████████.
    ,█████████████████████.
   ,███████████████████████.
  ,███  ██       ██      ███.
  d███  ██  ███████  ██  ███b
  d███  ██  ███████  ██  ███b
  Y███  ██  ███████  ██  ███P
  `███  ██       ██      ███'
   `███████████████████████'
    `█████████████████████'
      `█████████████████'
        `YP█████████PP'
.
ICO
     d██████b                   ,d█████L
    ]████████'                  ████████b
     Y███████                   Y███████'
       `""'Y██. ,oo██████oo.  ,o██Y███P'
            `Y███P"'7oo.'`Y██d█P'
            ,██P   ,d██bo.  Y██p
           ,██'  d████████   `██p
           ██P   Y███o._`'    Y██
           ██[    `Y█████o    ]██[
   ___     ██b   ,o__'Y███b   d██
 d█████bood███.  Y████████P  ,██'
d████████"''`██o_ '"Y██P'  _o██b
`███████P     Y██bo..  L,od██PY██o.,ooo.
 `Y███P'        '"██████PP"'    `████████.
                 ,██'            ████████b
               _od█P             Y██████P
             ,██████b              `"""'
             ████████b
             Y███████
CROWD -
FUNDING
....Token sale is LIVE.....
.
.R E G I S T E R  for the 
.....TO K E N  S A L E 
spyder09
Member
**
Offline Offline

Activity: 60
Merit: 10


View Profile
June 17, 2017, 12:06:24 PM
 #12064

So, I set up my environment variables in my batch script that look like this:

GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

However, when I actually run the batch file, it's giving me the output below:

'GPU_FORCE_64BIT_PTR' is not recognized as an internal or external command.
'GPU_MAX_HEAP_SIZE' is not recognized as an internal or external command.
'GPU_USE_SYNC_OBJECTS' is not recognized as an internal or external command.
'GPU_MAX_ALLOC_PERCENT' is not recognized as an internal or external command.
'GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT' is not recognized as an internal or external command.

It never used to do this.  Used to always say "SUCCESS".  The miner however still starts to mine with a hashrate of about 115 Mh/s.  Weird.  I did update to the latest AMD Radeon Software Version drivers 17.5.1, and I've had some intermittent crashes in the past since I've updated to these drivers.  I'm wondering if I should roll the drivers back to an older release?  I'm running Windows 10, and have a 5 GPU system (3 RX480s and 2 RX470s).  Just not sure why Claymore wouldn't recognize those GPU_ commands.  Any ideas?

try setx before each of those in your bat
kpierce77
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1002


W12 – Blockchain protocol


View Profile
June 17, 2017, 12:13:28 PM
 #12065

So, I set up my environment variables in my batch script that look like this:

GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

However, when I actually run the batch file, it's giving me the output below:

'GPU_FORCE_64BIT_PTR' is not recognized as an internal or external command.
'GPU_MAX_HEAP_SIZE' is not recognized as an internal or external command.
'GPU_USE_SYNC_OBJECTS' is not recognized as an internal or external command.
'GPU_MAX_ALLOC_PERCENT' is not recognized as an internal or external command.
'GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT' is not recognized as an internal or external command.

It never used to do this.  Used to always say "SUCCESS".  The miner however still starts to mine with a hashrate of about 115 Mh/s.  Weird.  I did update to the latest AMD Radeon Software Version drivers 17.5.1, and I've had some intermittent crashes in the past since I've updated to these drivers.  I'm wondering if I should roll the drivers back to an older release?  I'm running Windows 10, and have a 5 GPU system (3 RX480s and 2 RX470s).  Just not sure why Claymore wouldn't recognize those GPU_ commands.  Any ideas?

try setx before each of those in your bat

Yep that was it!  Forgot to set those.  Thank you sir!

W12.io












Blockchain       
protocol
█████ F O L L O W  U S █████....
TELEGRAM........[/glow]
.
WHITEPAPER
TWITTER...............
.
FACEBOOK.
  Built.......
.F O R :
           ,o████o. dd████o
          d████████d████████.
          ██████████████████b
          Y█████████████████'
           Y███████████████P
            Y████████████P'
              `████████P'
                `Y███P'
        ,▄▄▄▄▄▄▄▄▄.] ,____  _▄██'
     ,d██████████████████b▄██P'
  ,d███████████████PP▀██████P
   Y██████████████████████P
    `█████PPP██████████P'
      Y█P'     '`""PP'
CHARITY
m    a    r    k    e    t
        ,oo█████████oo.
      ,█████████████████.
    ,█████████████████████.
   ,███████████████████████.
  ,███  ██       ██      ███.
  d███  ██  ███████  ██  ███b
  d███  ██  ███████  ██  ███b
  Y███  ██  ███████  ██  ███P
  `███  ██       ██      ███'
   `███████████████████████'
    `█████████████████████'
      `█████████████████'
        `YP█████████PP'
.
ICO
     d██████b                   ,d█████L
    ]████████'                  ████████b
     Y███████                   Y███████'
       `""'Y██. ,oo██████oo.  ,o██Y███P'
            `Y███P"'7oo.'`Y██d█P'
            ,██P   ,d██bo.  Y██p
           ,██'  d████████   `██p
           ██P   Y███o._`'    Y██
           ██[    `Y█████o    ]██[
   ___     ██b   ,o__'Y███b   d██
 d█████bood███.  Y████████P  ,██'
d████████"''`██o_ '"Y██P'  _o██b
`███████P     Y██bo..  L,od██PY██o.,ooo.
 `Y███P'        '"██████PP"'    `████████.
                 ,██'            ████████b
               _od█P             Y██████P
             ,██████b              `"""'
             ████████b
             Y███████
CROWD -
FUNDING
....Token sale is LIVE.....
.
.R E G I S T E R  for the 
.....TO K E N  S A L E 
dragonmike
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 854
Merit: 530



View Profile
June 17, 2017, 12:39:31 PM
 #12066

Today, 27C in London, tomorrow 30 expected.

Using -ttli for the first time today. Thank fuck for it. Claymore, I gave you shit for bugs in your miner in the past (and don't get me wrong, it's still buggy, especially overclocking features) but you have some very smart commands in there, I must admit.

Keep working at it, you can get it even better. I'm happy to sponsor the 2% dev fee (which must make you fucking millions nowadays since everyone and their mother is mining ETH). Smart man.


░░░░░░░░░░░░░░░███████████████░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░░░██████████████████████░░░░░░
░░░░░░░░░░░█████████████████████████░░░░
░░░░░░░░░█████████░░░░░░░░░░░████████░░░
░░░░░░░░███████░░░░░░░░░░░░░░░░███████░░
░░░░░░░███████░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█████░░
░░░░░░░███████░░░░░░░░░░░░░█████░██████░
░░░░░░░██████░░░░░█░░░░░████████░██████░
░░░░░░░███████░░░███░░░████░░███░██████░
░░░░░░░███████░░██░██░████░░███░░█████░░
░░░░░░░░██████░░██░░█░███░░███░░██████░░
░░░░░░░░░███████░██░█░█░░░███░░██████░░░
░░░░░░░░░░░██████░███░░░███░░░█████░░░░░
░░░░░░░░░██░░████░░░░░░██░░░██████░░░░░░
░░░░░░░░████░░░░░██████░░░█████░░░░░░░░░
░░░░░░░░███████░░░░░░░░░███░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░░█████████████░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░███░░░█████░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░██████░░░███░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░░██████░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
▂▂ ▃▃ ▅ ▆ ▇ █ TeraWATT █ ▇ ▆ ▅ ▃▃ ▂▂
Global LED Adoption Through Blockchain Technology
≒≒≒≒≒≒≒≒≒『ICO IS LIVE』≒≒≒≒≒≒≒≒≒
WEBSITE』『WHITEPAPER
≒≒≒≒≒≒≒≒≒≒≒≒≒≒≒≒≒≒≒≒≒
TWITTER』『TELEGRAM
noreither
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
June 17, 2017, 01:39:38 PM
 #12067

Is it possible to set RemoteManager for monitoring 2 rigs with external ip? They have different local ip.
Could anybody help me?
Thanks

Simply put 2 external ports forwarded to different internal IP. So when you connect

111.111.111.111:4444
111.111.111.111:4445

will redirect to your 172.x  / 10.x / 192.x : 3333
Hcx
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
June 17, 2017, 02:25:46 PM
 #12068

If i will have 2x 970 in pc .. is it possible mine both of them? Is it automatic with this program?
gem600
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
June 17, 2017, 02:34:25 PM
 #12069

Note that if devfee mining pools will stop, entire mining will be stopped too.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.0
zanmat0
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 0


View Profile
June 17, 2017, 02:49:54 PM
 #12070

I don't understand why anyone would mine in dual mode if the fee is 2%... The additional 1% is not covered by DCR/LBRY/SC profit.

Am I understanding this right?
accelerus
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
June 17, 2017, 03:09:43 PM
 #12071

I'm having a issue with Windows 10 and Ubuntu 16.04 on my 1060 3GB.

ETH only I get about 18Mh/s, dual w/ LBC I get 16Mh/s (Eth) and 33Mh/s (LBC).  Sia is a similar story.  My LBC hashrate should be closer to 150 Mh/s. 

This is on a EVGA 1060 3GB SC.  I have ample power going to the cards.  I've tried googling all over, but can't find much mention of something like this happening. On Linux I'm using the proprietary drivers.

(Note: This is on two different machines. The only common hardware is the graphics card itself)

Does anyone have any suggestions?


Same issue here -- running on a single 1070 testbed with the 368.81 drivers.   Mining ETH+LBC.   The miner works great, smooth, no issues getting started and running, but my LBC hashrate is literally 10% of what it should be.    ETH mines at normal speed ~25Mhash.

Thing is - I can turn off the claymore dual miner, and fire up (same rig) CCminer to my LBC pool and mine at full speed. (200+Mhash)

I was under the impression I could dual mine at near full speed for both coins (ETH+LBC)    as I said, ETH speeds are right on the money, its the LBC speeds that aren't making any sense.  Temps are only sitting at 54C under full load (whatever I mine, single or dual)

Any ideas guys? Or is full speed with ETH+LBC just not possible?
Ryoga1980
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
June 17, 2017, 03:27:19 PM
 #12072

If i will have 2x 970 in pc .. is it possible mine both of them? Is it automatic with this program?

Yes, im trying out 2xGTX970, what i Found:
you have to Disable SLI
I got maximum 32 Mh/s combined, witouth OC, with high intensity, cant get both cards to do 18 mh/s same time.
cashen
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434
Merit: 251


View Profile
June 17, 2017, 03:36:09 PM
 #12073

looks like a lot of hash getting added to the network.

also looks like it's coming out of asia.






bassistas
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
June 17, 2017, 03:47:13 PM
 #12074

hello guys, is it possible to mine with a 3GB gpu now? Electricity is free for me and I am looking to some older cards like 7950 / 7970 because I can find them very cheap.
BigWolf
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 50
Merit: 0


View Profile
June 17, 2017, 04:01:23 PM
 #12075

I don't understand why anyone would mine in dual mode if the fee is 2%... The additional 1% is not covered by DCR/LBRY/SC profit.

Am I understanding this right?

You will pay the 2% on the eth side always.  When devfee kicks in you don't lose anything on the dcr/lbry/sc side at all.  Think of it as a bonus coin.
zanmat0
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 0


View Profile
June 17, 2017, 04:03:12 PM
 #12076

I don't understand why anyone would mine in dual mode if the fee is 2%... The additional 1% is not covered by DCR/LBRY/SC profit.

Am I understanding this right?

You will pay the 2% on the eth side always.  When devfee kicks in you don't lose anything on the dcr/lbry/sc side at all.  Think of it as a bonus coin.

But the fee is only 1% for ETH-only mining mode... that's what is posted on the front page...
bluudz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 174
Merit: 100

Why so serious?


View Profile WWW
June 17, 2017, 04:57:57 PM
 #12077

Working well for me but hashrate seems a bit low anyone have ASUS R9 380? I'm having around 15MH/s which seems a bit low. Maybe I need to tweek up some settings?

Thanks for any suggestion!
jackbox
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1036
Merit: 1024



View Profile
June 17, 2017, 04:58:36 PM
 #12078

But the fee is only 1% for ETH-only mining mode... that's what is posted on the front page...

Yes ETH single mode is 1% dev fee. If you dual mine you will pay 2% dev fee on ETH side only. Dev fee never mines from the extra coin like dcr, sia, pasc but you pay for it in ETH mining time.

Buy a Trezor and Protect your BTC, BCH, BTG, DASH, LTC, DGB, ZEC, ETH and ETC from hackers.
If I was helpful please buy me a coffee BTC: 1DWK7vBaxcTC5Wd2nQwLGEoy8xdFVzGKLK  BTG: AWvN1iBqCUqG2tEh3XoVvRbdcGrAzfBBpW
If I was helpful please buy me a burger XVG: DGYWTLtcGh4mvoG6B2yifakeP2W24P4cco  DGB: DLASV6CUQpGtGSyaVz5FYuu5YxZ17MoGQz
mrdunns
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 33
Merit: 0


View Profile
June 17, 2017, 05:23:27 PM
 #12079

Why is it better to use this then using nice hash?
gateway
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 551
Merit: 500


View Profile
June 17, 2017, 07:05:43 PM
 #12080

Why is it better to use this then using nice hash?


Personal preference.  Try out the miners you like and some can mine the best coins and pay out in BTC (nice hash), others like this allow you to define ETH/ETC and a separate alt coin (see first page of this thread).  One thing to also watch out for
depending on miners are the devfees with Claymore ETH only its 1% and dual coin mining is 2%..   If you single mine you mine for me 36 seconds every hour, if you dual mine you mine for me for 72 seconds every hour.  So the developer gets that much time to mine shares with your machine.  If you do the math thats a lot of money to the dev Smiley Again, choose what you think is best for your own needs.
Pages: « 1 ... 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 [604] 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 ... 1264 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!