Bitcoin Forum
June 23, 2018, 12:45:58 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 [620] 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 ... 1224 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v11.8 (Windows/Linux)  (Read 6182882 times)
adaseb
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1638
Merit: 1058



View Profile
June 21, 2017, 12:26:13 AM
 #12381

I have a problem it is spitting out his..

im using a r9 270 with it and on ethpool


https://gyazo.com/86ce1a248b12c0f7f21e16010826af7b

Cant mine ETH with that GPU anymore. Mine ZEC with it.

.FORTUNE.JACK.
      ▄▄███████▄▄
   ▄████▀▀ ▄ ██████▄
  ████ ▄▄███ ████████
 █████▌▐███▌ ▀▄ ▀█████
███████▄██▀▀▀▀▄████████
█████▀▄▄▄▄█████████████
████▄▄▄▄ █████████████
 ██████▌ ███▀████████
  ███████▄▀▄████████
   ▀█████▀▀███████▀
      ▀▀██████▀▀
         
         █
...FortuneJack.com                                             
...THE BIGGEST BITCOIN GAMBLING SITE
       ▄▄█████████▄▄
    ▄█████████████████▄
  ▄█████████████████████▄
 ▄██
█████████▀███████████▄
██████████▀   ▀██████████
█████████▀       ▀█████████
████████           ████████
████████▄   ▄ ▄   ▄████████
██████████▀   ▀██████████
 ▀██
█████████████████████▀
  ▀██
███████████████████▀
    ▀█████████████████▀
       ▀▀█████████▀▀
#JACKMATE
WIN 1 BTC
▄█████████████████████████▄
███████████████████████████
███████████████████████████
██████████▀█████▀██████████
███████▀░░▀░░░░░▀░░▀███████
██████▌░░░░░░░░░░░░░▐██████
██████░░░░██░░░██░░░░██████
█████▌░░░░▀▀░░░▀▀░░░░▐█████
██████▄░░▄▄▄░░░▄▄▄░░▄██████
████████▄▄███████▄▄████████

███████████████████████████
███████████████████████████
▀█████████████████████████▀
1529757958
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529757958

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529757958
Reply with quote  #2

1529757958
Report to moderator
Automated Bitcoin Fork Extraction Tool WE DO TOUGH WALLETS: BCH | BTG | BCD | SBTC | UBTC | B2X | BCX | BTF Electrum 2FA, Trezor, Ledger, SegWit, Bech32
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
TechPark
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100


View Profile
June 21, 2017, 02:09:32 AM
 #12382

So it's normal to see drop in hash rate since last night?
The bunch of such stupid questions we will see every dag change for a long time ))))
And we see bunch of morons like you trying to be smart ass everyday...
Yes, because this thread is a mess. People who are looking for a tiny piece of valuable information have to go through piles of irrelevant trash and no wonder frustration bursts out...
I would suggest to create a separate thread for ETH GPU mining in general where general questions like DAG belong to.
TechPark
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100


View Profile
June 21, 2017, 02:10:58 AM
 #12383

@Claymore - could You please fix this annoying bug: when miner can not connect to the pool (lets say it's Internet provider technical break), after several minutes (sometimes seconds) it simply crashes whole PC. If You need more info, (debug logs or something) let me know.
I had experienced the same with previous versions
Bob_chemist
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
June 21, 2017, 02:17:19 AM
 #12384

Another problem.
Open Options, close options,

Cannot save file options_temp.ini
Make sure you have rights to create/write this file.

and Options_temp.in~ appear in folder
add EthMan to antivirus exceptions.
TechPark
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100


View Profile
June 21, 2017, 02:23:33 AM
 #12385

Hello,
I am using Ethos and would like to run claymore with 6 gpu
hope someone could point me in the right direction here (please !)
You have to believe me here when i say that i have tried absolutley everything
i have read here but i just cannot get 6 gpu working with this motherboard.
With Claymore each gpu is at least 2 mh/s faster
With ethminer i can run 5 stable(3 days)
with both sgminer and claymore's the 6 gpu will start up and hash at 27 or so and the cut down to 4
after 1 or 2 minutes.
With sgminer it also does me the courtesy of telling me that the 2 gpu are sick then dead.
This can be with any card in any slot,it always changes.
I think somehow that that is the important part ?
All cards and risers work fine and have been checked in different slots,different risers,individually,
in groups and any combination you can think of.
All the info on here i can find i have followed.
So that's 4 gpu with claymore and sgminer,
and 5 with ethminer.
This is my first build and i have really enjoyed it so far,im looking forward to making more hopefully.
but i have now been banging my head against a brick wall for 2 weeks now(starting to make a mess)
Anyway i hope someone here has a clue for me.
Cheers
Provide more information about your setup: makes, models, versions, parameters, screenshots, troubleshooting steps taken...
va00z0
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
June 21, 2017, 03:03:03 AM
 #12386

Claymore 9.5 Linux does not stop mining after the network is disconnected.

Quote
[Wed Jun 21 12:31:44 2017] r8169 0000:08:00.0 p11p1: link down
[Wed Jun 21 12:42:31 2017] r8169 0000:08:00.0 p11p1: link up

https://pastebin.com/QR8Uud5v

Pulling max wattage the whole time it was disconnected.
stinkyshew
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
June 21, 2017, 03:48:02 AM
 #12387

Don't know what happen, but mine started mining at 2.5. An hour ago it was at 28 (Only have one rx 470)

Already have Windows 10 Creator Update.

Any ideas?

Edit: Restarted Windows, nothing. Restarted Claymore 3 times, started working again. Not sure what the problem was
TechPark
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100


View Profile
June 21, 2017, 04:33:30 AM
 #12388

Claymore 9.5 Linux does not stop mining after the network is disconnected.

Quote
[Wed Jun 21 12:31:44 2017] r8169 0000:08:00.0 p11p1: link down
[Wed Jun 21 12:42:31 2017] r8169 0000:08:00.0 p11p1: link up

https://pastebin.com/QR8Uud5v

Pulling max wattage the whole time it was disconnected.

There was a post from Claymore. Here it is.

"Claymore is hacked by tons of newbies. Attacked by them in PM too. Maybe I need to create another FAQ for newbies, but most of them will not read it.
Just some quick answers to recent questions:

1. If you think that the miner will mine even if you turn off the router, wait a couple of minutes more, it will stop.
2. Place all command line arguments in .BAT file in a single line. Arguments from the second line will be ignored.
3. Use latest version if you have problems with DCR or SIA.
4. I don't have any private versions with +50% speed.
5. I'm a software developer, so I think I cannot help you to build your mining rig properly or provide you with the list of necessary parts, please ask this question here on forum or search here, there are many threads related to hardware.
6. Please read Readme.txt or original post of this thread for command line samples, options description and FAQ.
7. I don't have miners for Tesla, IBM CPUs, Phi or for very old GPUs.
8. Mining on laptops is a bad idea.
9. You will not see full hashrate on pool immediately, you have to wait for 24 hours at least.
10. If miner cannot generate DAG file, check environment variables (see Readme), check if your GPU has 3GB memory at least, and check if you have enough virtual memory (pagefile). If all this does not help, try to install more physical RAM.

And sometimes I see really interesting messages. Recently I got PM from a newbie account, he found the issue with Pascal nonces from the log file. I was impressed."
aimsml
Member
**
Offline Offline

Activity: 65
Merit: 10


View Profile
June 21, 2017, 05:40:51 AM
 #12389

So we're all going to see a drop in hashrate in the next four hours?
Check your equipment, I have the r9 380 and get with each 23.5 Mhash. Check -ethi , SET options in your configuration file. Remember, in the help file the parameters are from 2 GB video card
I say that when properly configured miner video card, the VA will not lose in the speed of hashing. I had a year and a half ago 23.5 Mches much the same I get today.


What brand & settings are you using on the 380?  I have a few of those in one of my rigs and I've never gotten numbers like that out of them. 

R9 380X Sapphire Nitro mem. Elpida
Setting  https://bitcointalk.org/index.php?topic=1620733.0
va00z0
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
June 21, 2017, 05:55:24 AM
 #12390

Claymore 9.5 Linux does not stop mining after the network is disconnected.

Quote
[Wed Jun 21 12:31:44 2017] r8169 0000:08:00.0 p11p1: link down
[Wed Jun 21 12:42:31 2017] r8169 0000:08:00.0 p11p1: link up

https://pastebin.com/QR8Uud5v

Pulling max wattage the whole time it was disconnected.

There was a post from Claymore. Here it is.

"Claymore is hacked by tons of newbies. Attacked by them in PM too. Maybe I need to create another FAQ for newbies, but most of them will not read it.
Just some quick answers to recent questions:

1. If you think that the miner will mine even if you turn off the router, wait a couple of minutes more, it will stop.
2. Place all command line arguments in .BAT file in a single line. Arguments from the second line will be ignored.
3. Use latest version if you have problems with DCR or SIA.
4. I don't have any private versions with +50% speed.
5. I'm a software developer, so I think I cannot help you to build your mining rig properly or provide you with the list of necessary parts, please ask this question here on forum or search here, there are many threads related to hardware.
6. Please read Readme.txt or original post of this thread for command line samples, options description and FAQ.
7. I don't have miners for Tesla, IBM CPUs, Phi or for very old GPUs.
8. Mining on laptops is a bad idea.
9. You will not see full hashrate on pool immediately, you have to wait for 24 hours at least.
10. If miner cannot generate DAG file, check environment variables (see Readme), check if your GPU has 3GB memory at least, and check if you have enough virtual memory (pagefile). If all this does not help, try to install more physical RAM.

And sometimes I see really interesting messages. Recently I got PM from a newbie account, he found the issue with Pascal nonces from the log file. I was impressed."

The time stamps show 10 minutes. It was also disconnected for 8 hours over night with the same effect, the 10 minutes is my manual testing.
ethfan17
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
June 21, 2017, 06:20:43 AM
 #12391

Hello I have this problem:

Running on Windows 10 fresh install.

Socket was closed remotely (by pool)

Every 60-90 minutes of mining and then the rig is getting frozen.


In the event viewer in the same time there is an error:

The application-specific permission settings do not grant Local Activation permission for the COM Server application with CLSID
{D63B10C5-BB46-4990-A94F-E40B9D520160}
 and APPID
{9CA88EE3-ACB7-47C8-AFC4-AB702511C276}
 to the user NT AUTHORITY\SYSTEM SID (S-1-5-18) from address LocalHost (Using LRPC) running in the application container Unavailable SID (Unavailable). This security permission can be modified using the Component Services administrative tool.

I tried to give permission to these keys in the regedit, but it didn't helped.

Tried to set -r 60 so the miner to restart every 60 minutes, but this is not an option too.
Tried every single ethermine eu and us server, but I'm getting the same error.

I have 3 rigs and only one is getting this error.

I have switch and a routed before the rigs.

Tried to downclock cards, but they are stable in both cases and the rig is freezing. I have 1% stale shares if it's matters for stable mining...

Tried to use different IP (from the same switch).
Tried USB lan card.

Nothing worked.

I was using Claymore miner 9.2 and red that some guys installed 9.3 and the problem was gone - I installed 9.5 and for two days I didn't had the problem but it happen again.

Please help me the rig is freezing every 60-90 minutes.......
Bob_chemist
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
June 21, 2017, 06:49:59 AM
 #12392

Hello I have this problem:

Running on Windows 10 fresh install.

Socket was closed remotely (by pool)

Every 60-90 minutes of mining and then the rig is getting frozen.


In the event viewer in the same time there is an error:

The application-specific permission settings do not grant Local Activation permission for the COM Server application with CLSID
{D63B10C5-BB46-4990-A94F-E40B9D520160}
 and APPID
{9CA88EE3-ACB7-47C8-AFC4-AB702511C276}
 to the user NT AUTHORITY\SYSTEM SID (S-1-5-18) from address LocalHost (Using LRPC) running in the application container Unavailable SID (Unavailable). This security permission can be modified using the Component Services administrative tool.

I tried to give permission to these keys in the regedit, but it didn't helped.

Tried to set -r 60 so the miner to restart every 60 minutes, but this is not an option too.
Tried every single ethermine eu and us server, but I'm getting the same error.

I have 3 rigs and only one is getting this error.

I have switch and a routed before the rigs.

Tried to downclock cards, but they are stable in both cases and the rig is freezing. I have 1% stale shares if it's matters for stable mining...

Tried to use different IP (from the same switch).
Tried USB lan card.

Nothing worked.

I was using Claymore miner 9.2 and red that some guys installed 9.3 and the problem was gone - I installed 9.5 and for two days I didn't had the problem but it happen again.

Please help me the rig is freezing every 60-90 minutes.......
try to change port on the switch. I mean rj-45 socket
ethfan17
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
June 21, 2017, 07:11:26 AM
 #12393

Hello I have this problem:

Running on Windows 10 fresh install.

Socket was closed remotely (by pool)

Every 60-90 minutes of mining and then the rig is getting frozen.


In the event viewer in the same time there is an error:

The application-specific permission settings do not grant Local Activation permission for the COM Server application with CLSID
{D63B10C5-BB46-4990-A94F-E40B9D520160}
 and APPID
{9CA88EE3-ACB7-47C8-AFC4-AB702511C276}
 to the user NT AUTHORITY\SYSTEM SID (S-1-5-18) from address LocalHost (Using LRPC) running in the application container Unavailable SID (Unavailable). This security permission can be modified using the Component Services administrative tool.

I tried to give permission to these keys in the regedit, but it didn't helped.

Tried to set -r 60 so the miner to restart every 60 minutes, but this is not an option too.
Tried every single ethermine eu and us server, but I'm getting the same error.

I have 3 rigs and only one is getting this error.

I have switch and a routed before the rigs.

Tried to downclock cards, but they are stable in both cases and the rig is freezing. I have 1% stale shares if it's matters for stable mining...

Tried to use different IP (from the same switch).
Tried USB lan card.

Nothing worked.

I was using Claymore miner 9.2 and red that some guys installed 9.3 and the problem was gone - I installed 9.5 and for two days I didn't had the problem but it happen again.

Please help me the rig is freezing every 60-90 minutes.......
try to change port on the switch. I mean rj-45 socket

Switch is first, then is the router and then rigs. I tried to change ports on switch and router and the problem is every time in the same rig.
bagata
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
June 21, 2017, 07:24:42 AM
 #12394

Hello, i want to ask why after 2-3-4 hours claymore is stopping to mine on dual mode, so rig is not freezing i can get into i t with team viewer, and also i can take action but in that moment miner is not mining.
If i close that process, and open again .bat file it will start, but hashrate its smaller normally is 28 per card for ethereum and if i start it again its 140-150 mh/s. So i need to restart the rig and everything its ok. But what is the problem and how can i solve this
rabkor
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
June 21, 2017, 07:48:27 AM
 #12395

I've got some RX 560 cards. If dual mining Ethereum hashrate is about 13.5 Mh/s but sia only 90 MH/s. I don't understand why get so low sia hashrate, because Ethereum is about half of an RX 470 could but sia is only  quater of rx 470 possible hashrate.
bobjones34
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
June 21, 2017, 07:54:33 AM
 #12396

Hello,
I am using Ethos and would like to run claymore with 6 gpu
hope someone could point me in the right direction here (please !)
You have to believe me here when i say that i have tried absolutley everything
i have read here but i just cannot get 6 gpu working with this motherboard.
With Claymore each gpu is at least 2 mh/s faster
With ethminer i can run 5 stable(3 days)
with both sgminer and claymore's the 6 gpu will start up and hash at 27 or so and the cut down to 4
after 1 or 2 minutes.
With sgminer it also does me the courtesy of telling me that the 2 gpu are sick then dead.
This can be with any card in any slot,it always changes.
I think somehow that that is the important part ?
All cards and risers work fine and have been checked in different slots,different risers,individually,
in groups and any combination you can think of.
All the info on here i can find i have followed.
So that's 4 gpu with claymore and sgminer,
and 5 with ethminer.
This is my first build and i have really enjoyed it so far,im looking forward to making more hopefully.
but i have now been banging my head against a brick wall for 2 weeks now(starting to make a mess)
Anyway i hope someone here has a clue for me.
Cheers
Provide more information about your setup: makes, models, versions, parameters, screenshots, troubleshooting steps taken...

Sorry i forgot to post this bit:

Operating system:Ethos
mobo:Z170A GAMING PRO CARBON (MS-7A12)
ram:4g
Intel(R) Celeron(R) CPU G3900 @ 2.80GHz
drive_name: KINGSTON SV300S37A120G
GPU: 6x XFX rx480 8g one of which is the gtr black editition.
PSU: Corsair hx1200i


z0n0
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1006



View Profile
June 21, 2017, 08:01:31 AM
 #12397

For how long can we mine ETH with 3gb cards?
When will these cards be useless minig ETH?
adaseb
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1638
Merit: 1058



View Profile
June 21, 2017, 08:19:23 AM
 #12398

For how long can we mine ETH with 3gb cards?
When will these cards be useless minig ETH?

Each DAG is 8MB so start with 1000MB and multiple by factor of 8MB for each Epoch. Each Epoch 5 days...

.FORTUNE.JACK.
      ▄▄███████▄▄
   ▄████▀▀ ▄ ██████▄
  ████ ▄▄███ ████████
 █████▌▐███▌ ▀▄ ▀█████
███████▄██▀▀▀▀▄████████
█████▀▄▄▄▄█████████████
████▄▄▄▄ █████████████
 ██████▌ ███▀████████
  ███████▄▀▄████████
   ▀█████▀▀███████▀
      ▀▀██████▀▀
         
         █
...FortuneJack.com                                             
...THE BIGGEST BITCOIN GAMBLING SITE
       ▄▄█████████▄▄
    ▄█████████████████▄
  ▄█████████████████████▄
 ▄██
█████████▀███████████▄
██████████▀   ▀██████████
█████████▀       ▀█████████
████████           ████████
████████▄   ▄ ▄   ▄████████
██████████▀   ▀██████████
 ▀██
█████████████████████▀
  ▀██
███████████████████▀
    ▀█████████████████▀
       ▀▀█████████▀▀
#JACKMATE
WIN 1 BTC
▄█████████████████████████▄
███████████████████████████
███████████████████████████
██████████▀█████▀██████████
███████▀░░▀░░░░░▀░░▀███████
██████▌░░░░░░░░░░░░░▐██████
██████░░░░██░░░██░░░░██████
█████▌░░░░▀▀░░░▀▀░░░░▐█████
██████▄░░▄▄▄░░░▄▄▄░░▄██████
████████▄▄███████▄▄████████

███████████████████████████
███████████████████████████
▀█████████████████████████▀
Xiadas
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 334
Merit: 100


Blockchain Just Entered The Real World


View Profile
June 21, 2017, 08:26:00 AM
 #12399

For how long can we mine ETH with 3gb cards?
When will these cards be useless minig ETH?

The problem with the 3GB Tahiti cards is that the hash rate drops very fast each epoc.

z0n0
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1006



View Profile
June 21, 2017, 08:28:43 AM
 #12400

For how long can we mine ETH with 3gb cards?
When will these cards be useless minig ETH?

Each DAG is 8MB so start with 1000MB and multiple by factor of 8MB for each Epoch. Each Epoch 5 days...

At what Epoch are we now?

I was thinking of grabbing cheap 1060 3gb, but won't if they won't be able to mine at least next 6 months.
Pages: « 1 ... 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 [620] 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 ... 1224 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!