Bitcoin Forum
August 16, 2018, 06:18:04 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 [646] 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 ... 1248 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v11.9 (Windows/Linux)  (Read 6223229 times)
AlainC
Member
**
Offline Offline

Activity: 91
Merit: 10


View Profile
June 30, 2017, 03:02:06 PM
á#12901

So is it possible for miner software or driver to fix this problem, or not?
For driver I doubt, if it is the TLB.
HPC is an art, facing physics and mathematical barrier... Claymore can win against the odds, or not.
1534400284
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534400284

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534400284
Reply with quote  #2

1534400284
Report to moderator
BOUNTY PORTALS
BLOG
WHERE BOUNTY MANAGEMENT
MEETS AUTOMATION
SIGNATURE CAMPAIGNS
TWITTER
FACEBOOK
MEDIA CAMPAIGNS
AND MORE!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1534400284
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534400284

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534400284
Reply with quote  #2

1534400284
Report to moderator
1534400284
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534400284

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534400284
Reply with quote  #2

1534400284
Report to moderator
jackallman
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
June 30, 2017, 03:54:44 PM
á#12902

When using Claymore miner one of my GTX 970 cards runs slower than the other at 16mh/s rather than at 22 mh/s. I am running Windows 7 with the latest drivers. Whats weird is that when i restart the miner, the other card may become the slow one and the other the fast one. When I run ethminer i get 41 mh/s suggesting both cards are running at a good speed. Anyone have any ideas as i want to dual mine?
Yamakoro
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
June 30, 2017, 07:03:37 PM
á#12903

How it can be?

One 280x Gigabyte - 80 mh.

https://vimeo.com/223814452

https://www.dropbox.com/sh/6hnnv7b1829lurf/AAB-Vpdx4AwCKQ_qOIS6kmg2a?dl=0

I've attach a couple of files with screenshots and log files with reports for 6-7 hours.
thameur
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 0


View Profile
June 30, 2017, 07:06:01 PM
á#12904

goodbye DAG  Grin Grin Grin Grin Grin

I found solution to have full hashrate with Claymore, Strix R9 390 @ 32.3 Mh/s in ETH temperature 70░C
ReaperCaution
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
June 30, 2017, 07:10:48 PM
á#12905

I added a couple Nvidia GPU's to my rig and now the temp/fan output line doesn't parse correctly and then it crashes my monitoring app when I go to use it.

It doesn't show the info for GPU0 (AMD).  It shows "; GPU1 t-56 fan-40%, GPU2 t-57 fan-40%"  (just the Nvidia's)

I've search around and haven't found an answer.  Any ideas?

I shifted my AMD card to mine Zcash and put the 2 NVIDIA's on Claymore's Dual.  The temp/fan info now shows correctly with the 2 GPU's and no longer crashes the monitoring app.

How can I add back in my AMD card to Claymores Dual and get it to output correctly?
adaseb
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1694
Merit: 1075



View Profile
June 30, 2017, 07:15:51 PM
á#12906

How it can be?

One 280x Gigabyte - 80 mh.

https://vimeo.com/223814452

https://www.dropbox.com/sh/6hnnv7b1829lurf/AAB-Vpdx4AwCKQ_qOIS6kmg2a?dl=0

I've attach a couple of files with screenshots and log files with reports for 6-7 hours.



Your memory straps are messed up. Your real hashrate is like 10mh/s. I had this happen also.



.FORTUNE.JACK.
      ▄▄███████▄▄
   ▄████▀▀ ▄ ██████▄
  ████ ▄▄███ ████████
 █████▌▐███▌ ▀▄ ▀█████
███████▄██▀▀▀▀▄████████
█████▀▄▄▄▄█████████████
████▄▄▄▄ █████████████
 ██████▌ ███▀████████
  ███████▄▀▄████████
   ▀█████▀▀███████▀
      ▀▀██████▀▀
         
         █
...FortuneJack.com                                             
...THE BIGGEST BITCOIN GAMBLING SITE
       ▄▄█████████▄▄
    ▄█████████████████▄
  ▄█████████████████████▄
 ▄██
█████████▀███████████▄
██████████▀   ▀██████████
█████████▀       ▀█████████
████████           ████████
████████▄   ▄ ▄   ▄████████
██████████▀   ▀██████████
 ▀██
█████████████████████▀
  ▀██
███████████████████▀
    ▀█████████████████▀
       ▀▀█████████▀▀
#JACKMATE
WIN 1 BTC
▄█████████████████████████▄
███████████████████████████
███████████████████████████
██████████▀█████▀██████████
███████▀░░▀░░░░░▀░░▀███████
██████▌░░░░░░░░░░░░░▐██████
██████░░░░██░░░██░░░░██████
█████▌░░░░▀▀░░░▀▀░░░░▐█████
██████▄░░▄▄▄░░░▄▄▄░░▄██████
████████▄▄███████▄▄████████

███████████████████████████
███████████████████████████
▀█████████████████████████▀
xxoanser
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
June 30, 2017, 07:55:55 PM
á#12907

goodbye DAG  Grin Grin Grin Grin Grin

I found solution to have full hashrate with Claymore, Strix R9 390 @ 32.3 Mh/s in ETH temperature 70░C


┐What is the solution? :O  Roll Eyes Huh Huh
nicog5
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 64
Merit: 0


View Profile
June 30, 2017, 08:05:39 PM
á#12908

goodbye DAG  Grin Grin Grin Grin Grin

I found solution to have full hashrate with Claymore, Strix R9 390 @ 32.3 Mh/s in ETH temperature 70░C


Please, write your solution!  Huh
boysie
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 43
Merit: 0


View Profile
June 30, 2017, 08:05:56 PM
á#12909

Not working with Vega :9 using 9.6

21:00:54:687   19c8   ╔════════════════════════════════════════════════════════════════╗
21:00:54:689   19c8   ║      Claymore's Dual ETH + DCR/SC/LBC/PASC GPU Miner v9.6      ║
21:00:54:691   19c8   ╚════════════════════════════════════════════════════════════════╝
21:00:54:694   19c8   
21:00:54:897   19c8   ETH: 1 pool is specified
21:00:54:900   19c8   Main Ethereum pool is eu1-etc.ethermine.org:4444
21:00:54:903   19c8   DCR: 0 pool is specified
21:00:54:966   19c8   OpenCL platform: AMD Accelerated Parallel Processing
21:00:54:969   19c8   OpenCL initializing...

21:00:54:973   19c8   AMD Cards available: 1
21:00:54:976   19c8   GPU #0: gfx900, 16192 MB available, 64 compute units
21:00:54:979   19c8   POOL/SOLO version
21:00:54:981   19c8   b365
21:00:54:983   19c8   Platform: Windows
21:00:55:030   19c8   start building OpenCL program for GPU 0...
21:00:55:055   19c8   done
21:00:55:160   19c8   Error: AMD HSA Code Object loading failed.
fcaldas
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 54
Merit: 0


View Profile
June 30, 2017, 11:32:12 PM
á#12910

Not working with Vega :9 using 9.6

21:00:54:687   19c8   ╔════════════════════════════════════════════════════════════════╗
21:00:54:689   19c8   ║      Claymore's Dual ETH + DCR/SC/LBC/PASC GPU Miner v9.6      ║
21:00:54:691   19c8   ╚════════════════════════════════════════════════════════════════╝
21:00:54:694   19c8   
21:00:54:897   19c8   ETH: 1 pool is specified
21:00:54:900   19c8   Main Ethereum pool is eu1-etc.ethermine.org:4444
21:00:54:903   19c8   DCR: 0 pool is specified
21:00:54:966   19c8   OpenCL platform: AMD Accelerated Parallel Processing
21:00:54:969   19c8   OpenCL initializing...

21:00:54:973   19c8   AMD Cards available: 1
21:00:54:976   19c8   GPU #0: gfx900, 16192 MB available, 64 compute units
21:00:54:979   19c8   POOL/SOLO version
21:00:54:981   19c8   b365
21:00:54:983   19c8   Platform: Windows
21:00:55:030   19c8   start building OpenCL program for GPU 0...
21:00:55:055   19c8   done
21:00:55:160   19c8   Error: AMD HSA Code Object loading failed.

oh wow, nice. make sure you let us know the hashrate when this is fixed Cheesy
fredeq
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1399
Merit: 1002


View Profile WWW
June 30, 2017, 11:34:14 PM
á#12911

boysie is this professional vega or RX one?

https://whattomine.com - Check what to mine Smiley
tumjuk
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
July 01, 2017, 01:05:22 AM
á#12912

why my Mh/s drop so much.

my card is 1060 6gb.

https://prnt.sc/fq8c76

ETH is 21 Mh/s is normal.
LBC is 13 Mh/s is abnormal because i have 190 Mh/s per card if i run only LBC.

My code.
ethdcrminer64.exe -epool eth.suprnova.cc:5005 -ewal tumjuk.eth -epsw x -dpool stratum+tcp://lbry.suprnova.cc:6256 -dwal tumjuk.lbry -dpsw x -dcoin lbry -allpools 1

sorry for my english language.

regards,

Dixi : DNrq7nPiYpYPEvSfdiQjL5KtrihoreYyUV
burgla7711
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
July 01, 2017, 01:45:10 AM
á#12913

So i know this post is for Claymore miner, but i was having such issues, I moved to nicehash, does anyone else on here use nicehash with multiple gpus. It benchmarks all the algo's fine. When i go to start, it starts mining and then 20-30 min into mining the computer locks up. It doesn't turn off , or give any error message. It just locks , no mouse or keyboard. I have to then hard shut down the pc, and start mining over and it does it again. I don't know if it is certain algo's causing it or not, i tried most of them individually and it seems to do the same thing. I just want my rig mining already and i am having so many issues with the software configuration. any help is appreciated. Even if it is claymore code that will allow me to mine nicehash stratum links.
jackbox
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 994
Merit: 1024



View Profile
July 01, 2017, 01:55:52 AM
á#12914

So i know this post is for Claymore miner, but i was having such issues, I moved to nicehash, does anyone else on here use nicehash with multiple gpus. It benchmarks all the algo's fine. When i go to start, it starts mining and then 20-30 min into mining the computer locks up. It doesn't turn off , or give any error message. It just locks , no mouse or keyboard. I have to then hard shut down the pc, and start mining over and it does it again. I don't know if it is certain algo's causing it or not, i tried most of them individually and it seems to do the same thing. I just want my rig mining already and i am having so many issues with the software configuration. any help is appreciated. Even if it is claymore code that will allow me to mine nicehash stratum links.

When mining any Ethash coin Nicehash miner uses Claymore so you have accomplished nothing. It is just a shell running the typical mining software depending on coin being mined.

        ▄▄███████████▄▄
     ▄██▀▀           ▀▀██▄
   ▄█▀   ▄▄█████████▄▄   ▀█▄
  █▀  ▄███████▌ █▌ █████▄  ▀█
 █▀  ██  ██         ▀█████  ▀█
▐█  ██▀▀█████   ▄▄▄   █████  █▌
█▌ ▐██▄▄████▌  ████   █████▌ ▐█
█  ███  ████        ▄███████  █
█▌ ▐█▀▀████▌   ▄▄▄  ▀██████▌ ▐█
▐█  █▄▄████   ████   ▐█████  █▌
 █▄  ████           ▄█████  ▄█
  █▄  ▀████  ███  ██████▀  ▄█
   ▀█▄   ▀▀█████████▀▀   ▄█▀
     ▀██▄▄           ▄▄██▀
        ▀▀███████████▀▀
bitcore.
...The Future Is Now...
▄▄▄▄▄▄▄▄    ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄     ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

        ██
██████
        ██
        ██████
        ██
██████
        ██
        ██████
        ██
██████
                 ▄▄██
 ▄██████████████████████▄
█▀         ▄▄██▀▀   ██  ▀█
█▄     ▄▄██▀▀        ██  █
█▀█████████████████████████▄
█                          ▀█
█                           █
█              ▄████▄       █
█             ██▀  ▀██      █
█            ▐█▌    ▐████████
█             ██▄  ▄██      █
█              ▀████▀       █
█                           █
█▄                         ▄█
 ▀█████████████████████████▀
.
iOs
Android

        ██
        ██████
        ██
██████
        ██
        ██████
        ██
██████
        ██
        ██████


     ▄▄█████████▄▄
   ▄███▀▀     ▀▀███▄
  ███             ███
 ███               ███
▐██   ▐█▄   ▄███▄   ██▌
██▌    ███▄██████▀  ▐██
██▌    ▐████████    ▐██
▐██     ▐██████     ██▌
 ███   ▀█████▀     ███
  ███             ███
   ▀███▄▄     ▄▄███▀
     ▀▀█████████▀▀


     ▄▄█████████▄▄
   ▄███▀▀     ▀▀███▄
  ███             ███
 ███       ▄███    ███
▐██       █████     ██▌
██▌       ███       ▐██
██▌     ███████     ▐██
▐██       ███       ██▌
 ███      ███      ███
  ███             ███
   ▀███▄▄     ▄▄███▀
     ▀▀█████████▀▀


     ▄▄█████████▄▄
   ▄███▀▀     ▀▀███▄
  ███             ███
 ███         ▄▄█▌  ███
▐██      ▄▄█████    ██▌
██▌   ▄████████     ▐██
██▌  ▐████████      ▐██
▐██    ▀▀████       ██▌
 ███     ▀██       ███
  ███             ███
   ▀███▄▄     ▄▄███▀
     ▀▀█████████▀▀
Website
ANN
Block Explorer
notbatman
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1666
Merit: 1012



View Profile
July 01, 2017, 01:58:58 AM
á#12915

oh, 16GB with 64 cores....

edit:

it's called the frontier edition and has some triangles on it, lol.
Jpopple
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
July 01, 2017, 02:07:27 AM
á#12916

Ok so I have 2 x gtx 970s and 2 x gtx 1060s. Windows 10 how can I possibly run all four at the same time? They use two different video drivers?
FFI2013
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 738
Merit: 500


View Profile
July 01, 2017, 02:48:13 AM
á#12917

I'm sure this has been asked before in the last 600 something pages but I keep seeing incorrect eth shares gpu 1 and 2 what exactly does this mean the submitted share count is off or is there a problem with those 2 gpus one is a 290 and the other 390 win 10 15.12 drivers thanks
achalmersman
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
July 01, 2017, 03:22:48 AM
á#12918

Ok so I have 2 x gtx 970s and 2 x gtx 1060s. Windows 10 how can I possibly run all four at the same time? They use two different video drivers?

I'm a newb but to my knowledge you can't.  I started with a 970 and got it hashing 19 MH/s but was unable to use it and the 1070s I started buying.  I only have 10xx series cards in my windows machine now.  My Linux rig runs 1070s, 1060s and 1 970s all without any trouble however I cannot figure out how to overclock the 970 in Linux so its running around 18.5 MH/s.  But at least its running and I can control the fan speed.  The 10xx series cards all overclock via server-x settings without any problem
xxoanser
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
July 01, 2017, 05:19:59 AM
á#12919

goodbye DAG  Grin Grin Grin Grin Grin

I found solution to have full hashrate with Claymore, Strix R9 390 @ 32.3 Mh/s in ETH temperature 70░C


 Huh Huh Huh Huh Huh

Share the solution please
antonio2234
Member
**
Offline Offline

Activity: 95
Merit: 10


View Profile
July 01, 2017, 05:21:06 AM
á#12920

I have problem with my 4x1070.
Nvidia Driver version: 368.81
Windows 10.
My virtual memory: Min 18,000 MB and max 25,000 on drive C (windows).
Pages: « 1 ... 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 [646] 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 ... 1248 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!