Bitcoin Forum
January 19, 2019, 07:30:37 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 [646] 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 ... 1273 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v12.0 (Windows/Linux)  (Read 6282362 times)
fraggyb
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 252
Merit: 100



View Profile
July 02, 2017, 02:04:55 AM
 #12901

I know it is possible to get 29mh on 1060 6gb. any idea how? paid solution works for me as well. any smart guys over here?)
Even with the latest optimizations the best I could get was 27ish...with newer mining gpus it might break that barrier.

How did you manage that if you don't mind sharing? I just got a 1060 6gb a few days ago and 23.5 is best I've got so far, I'm used to amd cards  Grin
Would you mind sharing your method? I'm only getting 19.5 on my zotac gtx 1060 6gb amp edition. It has samsung ram. My settings are +100 clock, 70% power, and +650 memory. What nvidia driver and claymore versions are you using?

I've got a strix 1060 6gb with samsung ram, +100/+700, 100% power and 0.95mV locked on the msi afterburner voltage curve editor.

claymore 9.6 and 384.76 drivers.
1547883037
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1547883037

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1547883037
Reply with quote  #2

1547883037
Report to moderator
1547883037
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1547883037

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1547883037
Reply with quote  #2

1547883037
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1547883037
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1547883037

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1547883037
Reply with quote  #2

1547883037
Report to moderator
laik2
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 480
Merit: 260



View Profile WWW
July 02, 2017, 03:03:07 AM
 #12902

I know it is possible to get 29mh on 1060 6gb. any idea how? paid solution works for me as well. any smart guys over here?)
Even with the latest optimizations the best I could get was 27ish...with newer mining gpus it might break that barrier.

How did you manage that if you don't mind sharing? I just got a 1060 6gb a few days ago and 23.5 is best I've got so far, I'm used to amd cards  Grin
powerlimit 85W, -100 core, + 1800 mem, very unstable though. Thats using ethminer on linux with latest 384 drivers and cuda patches.GPU is Palit 6GB 1060 with samsung memory, Hashrate was 26.2-26.7.

xTommYx
Member
**
Offline Offline

Activity: 192
Merit: 11


View Profile
July 02, 2017, 03:49:13 AM
 #12903

So I have managed to get a Vega working with almost all miners apart from any claymore so it seems its just claymore that's not working

lets hope he is feeling rich and got him self one or knows why its failing, maybe its due to recognising it as a gfx900

with no tweaking its using 250-270w @ 33MH but it gets hot and in a hot room its gets really hot and is throttling back and settling down at 25MH Sad although it uses less power its doing less

It has the same issue the rx 480 had with the card controlling the fan where by it would prefer to thermal throttle back to go slower than ramp up the fan, I guess this is a more quite option but it impacts the perf by quite a lot

You can get round it by setting the min fan speed at 80% and max at 100% and up the power to 20% but then its using 350w but is stable at 33Mh 1600/945

I'll play more and hope @claymore can fix the issue with his software, both zcash and eth/dual and night

Boysie







What is your ZEC hashrate with your VEGA?

assuming you have read above what miner would you recommend testing zec with?



Boysie, isn't it a shear disappointment 33mhs tops.
When 1080Ti is doing 40MHs with new code optimization?
redalert2
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
July 02, 2017, 04:11:38 AM
 #12904

Both excaviator and new ethminer (from github) give more on NV due new optimization code.....

I broke 40Mhs on 1080ti with ethminer
https://s22.postimg.org/l7uax94k1/aorus_ETH.jpg
Is there a tutorial on how to download and use ethmier? I could only find some old tutorials from last year explaining cpp-ethereum.
I'm using nanopool if that matters.
I've downloaded ethminer-0.11.0rc1-Windows.zip from https://github.com/ethereum-mining/ethminer/releases but there is just bin folder with a single ethminer.exe file inside.
reb0rn21
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1568
Merit: 1000


View Profile
July 02, 2017, 04:27:01 AM
 #12905

for NV just this
ethminer.exe -U -S eu2.ethermine.org:4444 -SP 1 -O wallet address

Bitrated user: reb0rn.
redalert2
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
July 02, 2017, 04:35:56 AM
Last edit: July 02, 2017, 04:47:19 AM by redalert2
 #12906

for NV just this
ethminer.exe -U -S eu2.ethermine.org:4444 -SP 1 -O wallet address
Thanks man! Smiley
notbatman
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1820
Merit: 1012



View Profile
July 02, 2017, 06:31:08 AM
 #12907

Up-time would be a good stat to have when I press "s" IMO.
boysie
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 43
Merit: 0


View Profile
July 02, 2017, 07:18:33 AM
 #12908

So I have managed to get a Vega working with almost all miners apart from any claymore so it seems its just claymore that's not working

lets hope he is feeling rich and got him self one or knows why its failing, maybe its due to recognising it as a gfx900

with no tweaking its using 250-270w @ 33MH but it gets hot and in a hot room its gets really hot and is throttling back and settling down at 25MH Sad although it uses less power its doing less

It has the same issue the rx 480 had with the card controlling the fan where by it would prefer to thermal throttle back to go slower than ramp up the fan, I guess this is a more quite option but it impacts the perf by quite a lot

You can get round it by setting the min fan speed at 80% and max at 100% and up the power to 20% but then its using 350w but is stable at 33Mh 1600/945

I'll play more and hope @claymore can fix the issue with his software, both zcash and eth/dual and night

Boysie







What is your ZEC hashrate with your VEGA?

assuming you have read above what miner would you recommend testing zec with?



Boysie, isn't it a shear disappointment 33mhs tops.
When 1080Ti is doing 40MHs with new code optimization?

not really you are comparing a previously released and honed card to a newly released buggy default setting like a founders edition card..that's not even meant to mine let alone game on. And I can get 40Mh with some tweaking of some basic settings. Anyway early days and we can get this hardware to work for it self, remember the rx480 was some what a disappointment at the start until we got bios mods and starting play with the timing. we could easily see 40+ on this card with tighter timings.

Boysie
Branko
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 202


Join FlipNpik Telegram : t.me/flipnpikico


View Profile
July 02, 2017, 07:32:58 AM
 #12909


Boysie, isn't it a shear disappointment 33mhs tops.
When 1080Ti is doing 40MHs with new code optimization?


Its an AMD card...as usual, don't be surprised if it get 50% better result
after few driver iterations

crypto.bin101
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29
Merit: 0


View Profile WWW
July 02, 2017, 08:02:54 AM
 #12910

The latest version include start.bat file however it exclude the environment variable.

GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

Do I need to add the lines in start.bat or creating the entries through windows variable?

My rig:

Win10x64
1x Radeon AMD 480
2x Radeon AMD 470
jackbox
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1050
Merit: 1024



View Profile
July 02, 2017, 08:29:09 AM
 #12911

The latest version include start.bat file however it exclude the environment variable.

GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

Do I need to add the lines in start.bat or creating the entries through windows variable?

My rig:

Win10x64
1x Radeon AMD 480
2x Radeon AMD 470


You need to run them in a bat file once only. Environment variables are permanently set unless you delete them.

Buy a Trezor and Protect your BTC, BCH, BTG, DASH, LTC, DGB, ZEC, ETH and ETC from hackers.
If I was helpful please buy me a coffee BTC: 1DWK7vBaxcTC5Wd2nQwLGEoy8xdFVzGKLK  BTG: AWvN1iBqCUqG2tEh3XoVvRbdcGrAzfBBpW
If I was helpful please buy me a burger XVG: DGYWTLtcGh4mvoG6B2yifakeP2W24P4cco  DGB: DLASV6CUQpGtGSyaVz5FYuu5YxZ17MoGQz
Msobh
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 52
Merit: 2


View Profile
July 02, 2017, 08:36:55 AM
 #12912

@Claymore

check this new video from BitsBeTrippin

https://youtu.be/ZzAbECBnJmY?t=4836

AMD confirm about DAG issue with Email .

@Guys if anyone can make a test using SGminer with OpenCL 2.0 on Linux it will be very helpful

Thanks
boysie
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 43
Merit: 0


View Profile
July 02, 2017, 08:49:17 AM
 #12913


Boysie, isn't it a shear disappointment 33mhs tops.
When 1080Ti is doing 40MHs with new code optimization?


Its an AMD card...as usual, don't be surprised if it get 50% better result
after few driver iterations

one bug that exists already is core clock cant really be changed. clock it down and you will half the perf with only 1 reduction, increase it by 1 and it will crash. this was the same sort of bug the 480 4gb had with its mem although no idea if its the same, they had the wrong multiplier so any changes were 100 for every 1 changed.

Boysie
Vann
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 588


View Profile
July 02, 2017, 09:46:57 AM
 #12914

@Claymore

check this new video from BitsBeTrippin

https://youtu.be/ZzAbECBnJmY?t=4836

AMD confirm about DAG issue with Email .

@Guys if anyone can make a test using SGminer with OpenCL 2.0 on Linux it will be very helpful

Thanks

AFAIK, you can't benchmark future epoch's in SGminer like you can with the Claymore miner.
Chipychop
Member
**
Offline Offline

Activity: 91
Merit: 10


View Profile
July 02, 2017, 10:05:47 AM
 #12915

hi all

I have just received gtx 1080 ti in adition to my rx 480 8gb

I have connected gtx to monitor and the other one with second pci-e slot and I have installed only the nvidia drivers and removed amd drivers

the problem comes when I want to overclock both cards, I have used always msi afterburner for rx 480 but it seems that now I can only do oc to gtx 1080

anyone knows how can I solve that?

thanks in advance
sweetydady
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 43
Merit: 0


View Profile
July 02, 2017, 10:09:06 AM
 #12916

@Claymore

check this new video from BitsBeTrippin

https://youtu.be/ZzAbECBnJmY?t=4836

AMD confirm about DAG issue with Email .

@Guys if anyone can make a test using SGminer with OpenCL 2.0 on Linux it will be very helpful

Thanks

AFAIK, you can't benchmark future epoch's in SGminer like you can with the Claymore miner.

we can run it and compare current hashrates, no need to benchmark at all
Vann
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 588


View Profile
July 02, 2017, 10:10:05 AM
 #12917

hi all

I have just received gtx 1080 ti in adition to my rx 480 8gb

I have connected gtx to monitor and the other one with second pci-e slot and I have installed only the nvidia drivers and removed amd drivers

the problem comes when I want to overclock both cards, I have used always msi afterburner for rx 480 but it seems that now I can only do oc to gtx 1080

anyone knows how can I solve that?

thanks in advance

You have to connect a monitor or dummy plug to the AMD card to be able to use Afterburner and for the drivers to read and set the temerature and fan speed.
Vann
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 588


View Profile
July 02, 2017, 10:15:46 AM
 #12918

@Claymore

check this new video from BitsBeTrippin

https://youtu.be/ZzAbECBnJmY?t=4836

AMD confirm about DAG issue with Email .

@Guys if anyone can make a test using SGminer with OpenCL 2.0 on Linux it will be very helpful

Thanks

AFAIK, you can't benchmark future epoch's in SGminer like you can with the Claymore miner.

we can run it and compare current hashrates, no need to benchmark at all

At the current epcoh, the difference in hash rate is not significant enough to be able to make a conclusion. There are always hash rates diffrences when using different miners. One way to get some indication if SGminer will be affected would be to mine ETH and then ETC, which is at higher epcoh.
cryptolelefla
Member
**
Offline Offline

Activity: 121
Merit: 10


View Profile
July 02, 2017, 12:02:39 PM
 #12919

hello. these are my stat mining on ethermine. i have another rig elsewhere and seems more constant hashrate. Can someone tell me please if this seems correct? thanks for helping.
ps. first time upload img here  Shocked
https://pasteboard.co/Gz4bL8F.jpg
crypto.bin101
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29
Merit: 0


View Profile WWW
July 02, 2017, 12:13:33 PM
 #12920

hello. these are my stat mining on ethermine. i have another rig elsewhere and seems more constant hashrate. Can someone tell me please if this seems correct? thanks for helping.
ps. first time upload img here  Shocked
https://pasteboard.co/Gz4bL8F.jpg

Men... your hash rate... Can you share your rig specs?
Pages: « 1 ... 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 [646] 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 ... 1273 »
  Print  
 
Jump to:  

Bitcointalk.org is not available or authorized for sale. Do not believe any fake listings.
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!