Bitcoin Forum
December 11, 2018, 10:22:11 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 [632] 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 ... 1264 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v11.9 (Windows/Linux)  (Read 6266850 times)
rouvio
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
June 26, 2017, 08:27:36 PM
 #12621

Heya all,

First post (ever!) in these forums.
I decided to have it in this thread because folks in here seems to know what they're talking about..
PLEASE forgive me if this is posted in the wrong place. I'd appreciate a headsup to where this post will be more suitable.


-------

I'm new to mining. Very new.
After doing some research I came to the conclusion that Claymore's is the right miner for me.
Currently cruising at ~32.5 MH/s with a single GTX 1070 clocked @ 2500MHz mem.

These are the exact, literal steps I made to get started:
1. Downloaded & installed Mist Eth wallet.
2. Created a 2nd wallet ("2nd wallet" - didn't like the default one)
3. Downloaded Claymore's 9.6, set it to Eth only and used the following settings:
Code:
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

EthDcrMiner64.exe -epool us1.ethermine.org:4444 -ewal Myaddress -epsw x -mode 1
(*with Myaddress ofcourse being my wallet's #)

4. The client was running overnight. It has made over 100 shares.

------------

So far so good?
yes.

So why is it that I can't see any progress in my wallet?
please treat me as a complete newbe - talk to me like step one basics.

What am I doing wrong?
Am I missing a step?
Why can't I see anything in my wallet?
 
Kiss
- rouvio.
1544523731
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544523731

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544523731
Reply with quote  #2

1544523731
Report to moderator
1544523731
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544523731

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544523731
Reply with quote  #2

1544523731
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1544523731
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544523731

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544523731
Reply with quote  #2

1544523731
Report to moderator
1544523731
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544523731

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544523731
Reply with quote  #2

1544523731
Report to moderator
frappucino
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
June 26, 2017, 08:36:36 PM
 #12622

I'm getting <3Mh/s on a GTX 970 (msi gaming) in solo mode,
on win10 with the recommended driver (352.84)

Anybody have a solution for this?

also, do people mod their bios for eth on nVidia cards?


thanks guys
delle54
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 303
Merit: 250


View Profile
June 26, 2017, 08:36:44 PM
 #12623

Heya all,

First post (ever!) in these forums.
I decided to have it in this thread because folks in here seems to know what they're talking about..
PLEASE forgive me if this is posted in the wrong place. I'd appreciate a headsup to where this post will be more suitable.


-------

I'm new to mining. Very new.
After doing some research I came to the conclusion that Claymore's is the right miner for me.
Currently cruising at ~32.5 MH/s with a single GTX 1070 clocked @ 2500MHz mem.

These are the exact, literal steps I made to get started:
1. Downloaded & installed Mist Eth wallet.
2. Created a 2nd wallet ("2nd wallet" - didn't like the default one)
3. Downloaded Claymore's 9.6, set it to Eth only and used the following settings:
Code:
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

EthDcrMiner64.exe -epool us1.ethermine.org:4444 -ewal Myaddress -epsw x -mode 1
(*with Myaddress ofcourse being my wallet's #)

4. The client was running overnight. It has made over 100 shares.

------------

So far so good?
yes.

So why is it that I can't see any progress in my wallet?
please treat me as a complete newbe - talk to me like step one basics.

What am I doing wrong?
Am I missing a step?
Why can't I see anything in my wallet?
 
Kiss
- rouvio.


Does your dashboard show an unpaid balance? If yes, goto the settings tab and you will see why the wallet ist still empty Wink
rouvio
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
June 26, 2017, 08:51:19 PM
 #12624


Does your dashboard show an unpaid balance? If yes, goto the settings tab and you will see why the wallet ist still empty Wink

Dashboard?
settings tab??

Please, treat me like I was just born  Smiley
Bob_chemist
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
June 26, 2017, 08:53:02 PM
 #12625

Heya all,

First post (ever!) in these forums.
I decided to have it in this thread because folks in here seems to know what they're talking about..
PLEASE forgive me if this is posted in the wrong place. I'd appreciate a headsup to where this post will be more suitable.


-------

I'm new to mining. Very new.
After doing some research I came to the conclusion that Claymore's is the right miner for me.
Currently cruising at ~32.5 MH/s with a single GTX 1070 clocked @ 2500MHz mem.

These are the exact, literal steps I made to get started:
1. Downloaded & installed Mist Eth wallet.
2. Created a 2nd wallet ("2nd wallet" - didn't like the default one)
3. Downloaded Claymore's 9.6, set it to Eth only and used the following settings:
Code:
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

EthDcrMiner64.exe -epool us1.ethermine.org:4444 -ewal Myaddress -epsw x -mode 1
(*with Myaddress ofcourse being my wallet's #)

4. The client was running overnight. It has made over 100 shares.

------------

So far so good?
yes.

So why is it that I can't see any progress in my wallet?
please treat me as a complete newbe - talk to me like step one basics.

What am I doing wrong?
Am I missing a step?
Why can't I see anything in my wallet?
 
Kiss
- rouvio.

you have to mine about two-three months to get first result)))
delle54
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 303
Merit: 250


View Profile
June 26, 2017, 09:01:47 PM
 #12626


Does your dashboard show an unpaid balance? If yes, goto the settings tab and you will see why the wallet ist still empty Wink

Dashboard?
settings tab??

Please, treat me like I was just born  Smiley

Your dashboard on ethermine.org
Enter your address and click on "check status".

Forget about the above post:
Quote
you have to mine about two-three months to get first result)))
That is complete nonsense.
f5alcon
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
June 26, 2017, 09:18:46 PM
 #12627


Does your dashboard show an unpaid balance? If yes, goto the settings tab and you will see why the wallet ist still empty Wink

Dashboard?
settings tab??

Please, treat me like I was just born  Smiley

Your dashboard on ethermine.org
Enter your address and click on "check status".

Forget about the above post:
Quote
you have to mine about two-three months to get first result)))
That is complete nonsense.

Right, with a minimum payout of 0.05 eth, 32MH/s should be around 4 days.
delle54
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 303
Merit: 250


View Profile
June 26, 2017, 09:24:04 PM
 #12628

I think he just wants to be spoon fed. I was a noob myself about 1 1/2 years ago and never asked anything I couldn't figure out myself. Just guess how many questions I asked - none, zero, nothing Grin
QuadraQ
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 480
Merit: 250



View Profile
June 26, 2017, 09:25:45 PM
 #12629

Hello all,

I'm hoping someone can point me in the right direction. I've built a third mining machine using Windows 10, and currently it has one RX 580 8GB card an an old 7970 3GB card in it. I've installed the latest AMD 17.4.4 drivers, and I copied over my setup from my previous miner including, Claymore miner 9.5 and my batch file from my other miner.

When I run the claymore miner it seems to run OK but I never get the purple line telling me the GPU temperature/fan speed! What am I missing? I don't remember ever having to turn that on before, and I'm using the same batch script I use on my other miner which DOES print out the GPU temperature/fan speed. I copied over the entire folder where I keep the miner and it's config files, and my batch files, etc. so I'm very confused.

Also does anyone know what decred intensity is a good starting point for an RX 580? Thanks!

- Monitor or emulator must be connected to the AMD GPU
- do not use Microsoft Remote Connection app - use Teamviewer or VNC instead
- disabled crossfire

How do I disable crossfire?
Bob_chemist
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
June 26, 2017, 09:26:45 PM
 #12630


Does your dashboard show an unpaid balance? If yes, goto the settings tab and you will see why the wallet ist still empty Wink

Dashboard?
settings tab??

Please, treat me like I was just born  Smiley

Your dashboard on ethermine.org
Enter your address and click on "check status".

Forget about the above post:
Quote
you have to mine about two-three months to get first result)))
That is complete nonsense.

Right, with a minimum payout of 0.05 eth, 32MH/s should be around 4 days.
he doesn't know even about dashboard, and you think he could change minimum payout? )) complete nonsense
frappucino
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
June 26, 2017, 09:28:58 PM
 #12631

I'm getting <3Mh/s on a GTX 970 (msi gaming) in solo mode,
on win10 with the recommended driver (352.84)

Anybody have a solution for this?

also, do people mod their bios for eth on nVidia cards?


thanks guys


Anybody?  Grin
delle54
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 303
Merit: 250


View Profile
June 26, 2017, 09:34:14 PM
 #12632

he doesn't know even about dashboard, and you think he could change minimum payout? )) complete nonsense
See my above post.
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 854
Merit: 570


View Profile WWW
June 26, 2017, 09:49:51 PM
 #12633

Quote
-ejobtimeout   job timeout for ETH, in minutes. If miner does not get new jobs for this time, it will disconnect from pool

Ok, it will disconnect from the pool, and then what? Will it reconnect ? Smiley
I mean, i wanted this option to reconnect to pool when no job received for x minutes. Is this going to happen?

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
Bob_chemist
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
June 26, 2017, 09:51:09 PM
 #12634

Quote
-ejobtimeout   job timeout for ETH, in minutes. If miner does not get new jobs for this time, it will disconnect from pool

Ok, it will disconnect from the pool, and then what? Will it reconnect ? Smiley
I mean, i wanted this option to reconnect to pool when no job received for x minutes. Is this going to happen?
specify reserve pools in epools.txt
TechPark
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100


View Profile
June 26, 2017, 10:52:53 PM
 #12635

Hi guys, i started to mine with 4 workers but why if my hashrate is 430 the orange line still continue to be in 350 mh? What's the problem?
I have to wait 24 hours?

What don't you understand about the word "average"?


With 3 workers my average was 360... with 4 workers now is 340... how i could understand this?

Obviously something else was changed when you added 4th worker... We cannot read your mind, you have to give more info if you want to get an meaningful advice....



- do not use Microsoft Remote Connection app - use Teamviewer or VNC instead
it's not true. I use RDP without any problem with hashrate.
Connect from OSX, iOS, Windows.

Great! You are the Chosen one! One out of hundreds who are affected - search this forum to see the evidences ...



I think he just wants to be spoon fed. I was a noob myself about 1 1/2 years ago and never asked anything I couldn't figure out myself. Just guess how many questions I asked - none, zero, nothing Grin

Agree. I started about 1.5 year ago, and for the first year i was only reading. All my questions were answered even before I faced the issue. The tactic he has chosen is not productive. One question will lead to a second and so on... If you are a newbie just read all available FAQs for a start...



Hello all,

I'm hoping someone can point me in the right direction. I've built a third mining machine using Windows 10, and currently it has one RX 580 8GB card an an old 7970 3GB card in it. I've installed the latest AMD 17.4.4 drivers, and I copied over my setup from my previous miner including, Claymore miner 9.5 and my batch file from my other miner.

When I run the claymore miner it seems to run OK but I never get the purple line telling me the GPU temperature/fan speed! What am I missing? I don't remember ever having to turn that on before, and I'm using the same batch script I use on my other miner which DOES print out the GPU temperature/fan speed. I copied over the entire folder where I keep the miner and it's config files, and my batch files, etc. so I'm very confused.

Also does anyone know what decred intensity is a good starting point for an RX 580? Thanks!

- Monitor or emulator must be connected to the AMD GPU
- do not use Microsoft Remote Connection app - use Teamviewer or VNC instead
- disabled crossfire

How do I disable crossfire?

https://www.google.com.au/search?q=disable+crossfire+radeon+settings&rlz=1C1CHBF_enAU691AU691&oq=disable+crossfire+&aqs=chrome.2.69i57j0l5.4983j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
f5alcon
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
June 26, 2017, 11:42:50 PM
 #12636


Does your dashboard show an unpaid balance? If yes, goto the settings tab and you will see why the wallet ist still empty Wink

Dashboard?
settings tab??

Please, treat me like I was just born  Smiley

Your dashboard on ethermine.org
Enter your address and click on "check status".

Forget about the above post:
Quote
you have to mine about two-three months to get first result)))
That is complete nonsense.

Right, with a minimum payout of 0.05 eth, 32MH/s should be around 4 days.
he doesn't know even about dashboard, and you think he could change minimum payout? )) complete nonsense
True, i should start offering remote management services for noobs.
grubiorz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
June 27, 2017, 12:02:50 AM
 #12637

Any chance these new optimizations can be added? I don't want to give up dual mining. https://www.reddit.com/r/EtherMining/comments/6jjhob/ethereum_code_optimized_for_some_nvidian_cards/

It would be nice. Maybe Claymore can get some magic inspiration with it Wink
joaocha
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 250
Merit: 100


View Profile
June 27, 2017, 12:06:15 AM
 #12638

Claymore you should check this speed improvement in gtx 1060

https://github.com/Genoil/cpp-ethereum/pull/228#issuecomment-310918630

almost 30 mhs
Vann
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 588


View Profile
June 27, 2017, 02:00:48 AM
 #12639

Big news from BBT about the Claymore epoch benchmark issue. He reached out to AMD who confirmed they are aware of the issue and are working with Claymore to resolve the issue which DOES NOT affect other miners, such as SGminer. So, it appears it's an issue related to the Claymore miner and NOT the RX platform.

https://www.youtube.com/watch?v=l3XOtQtFKSQ&feature=youtu.be&t=978
adaseb
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1806
Merit: 1103



View Profile
June 27, 2017, 02:14:37 AM
 #12640

Claymore,


Can you verify if you are in talk with AMD developers to get this bug thrashing issue fixed? While your at it, how about getting it fixed on the R9 280X also, I miss the 28MH/s speeds I used to get with Tahiti GPUs.

.FORTUNE.JACK.
      ▄▄███████▄▄
   ▄████▀▀ ▄ ██████▄
  ████ ▄▄███ ████████
 █████▌▐███▌ ▀▄ ▀█████
███████▄██▀▀▀▀▄████████
█████▀▄▄▄▄█████████████
████▄▄▄▄ █████████████
 ██████▌ ███▀████████
  ███████▄▀▄████████
   ▀█████▀▀███████▀
      ▀▀██████▀▀
         
         █
...FortuneJack.com                                             
...THE BIGGEST BITCOIN GAMBLING SITE
       ▄▄█████████▄▄
    ▄█████████████████▄
  ▄█████████████████████▄
 ▄██
█████████▀███████████▄
██████████▀   ▀██████████
█████████▀       ▀█████████
████████           ████████
████████▄   ▄ ▄   ▄████████
██████████▀   ▀██████████
 ▀██
█████████████████████▀
  ▀██
███████████████████▀
    ▀█████████████████▀
       ▀▀█████████▀▀
#JACKMATE
WIN 1 BTC
▄█████████████████████████▄
███████████████████████████
███████████████████████████
██████████▀█████▀██████████
███████▀░░▀░░░░░▀░░▀███████
██████▌░░░░░░░░░░░░░▐██████
██████░░░░██░░░██░░░░██████
█████▌░░░░▀▀░░░▀▀░░░░▐█████
██████▄░░▄▄▄░░░▄▄▄░░▄██████
████████▄▄███████▄▄████████

███████████████████████████
███████████████████████████
▀█████████████████████████▀
Pages: « 1 ... 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 [632] 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 ... 1264 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!