Bitcoin Forum
November 14, 2018, 03:59:01 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 [644] 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 ... 1261 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v11.9 (Windows/Linux)  (Read 6259245 times)
Masked_Immortal
Member
**
Offline Offline

Activity: 67
Merit: 10


View Profile
July 01, 2017, 12:39:56 PM
 #12861

Ok so I have 2 x gtx 970s and 2 x gtx 1060s. Windows 10 how can I possibly run all four at the same time? They use two different video drivers?

I'm a newb but to my knowledge you can't.  I started with a 970 and got it hashing 19 MH/s but was unable to use it and the 1070s I started buying.  I only have 10xx series cards in my windows machine now.  My Linux rig runs 1070s, 1060s and 1 970s all without any trouble however I cannot figure out how to overclock the 970 in Linux so its running around 18.5 MH/s.  But at least its running and I can control the fan speed.  The 10xx series cards all overclock via server-x settings without any problem

What are you using to overclock 10xx cards in Linux and what hash rate are you getting with that?  Are you putting things in xorg.conf that you can share or are you changing in the GUI nvidia-settings?  I changed in the GUI, but it didn't have any effect.  Or are you executing on the command line?

Hi

I also have 2X1070 8GB and 1X 970 in my Rig.

the 2 1070 makes 29MH/s while the 970 only makes 2.3MH/s

Is there any solution? Windows 10 64bit, latest Nvidia driver. Claymore's 9.6

Thank You

I have the same issue , i also tried etherminer and it did hash very slow for GTX 970 , !

SCAVO  Technologies
SELF-SUSTAINING CRYPTO MINING FARM  BY USING RENEWABLE ENERGY RESOURCES - LIFETIME CONTRACT
────────  Whitepaper ⬝  Twitter ⬝  Telegram ⬝   Facebook ⬝  Ann Thread     ───────  Join our ICO:  July. 15- Oct. 31
1542167941
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542167941

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542167941
Reply with quote  #2

1542167941
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1542167941
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542167941

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542167941
Reply with quote  #2

1542167941
Report to moderator
1542167941
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542167941

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542167941
Reply with quote  #2

1542167941
Report to moderator
wartimekillers
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 0


View Profile
July 01, 2017, 12:47:53 PM
 #12862

Someone please help! When I try to mine with RX480, the miner crashes. A have 3 card - 2x270X and 1xRX480. If i try to mine with only 270X, there is no problem, but if I try to mine with all 3 or just with the polaris - the miner crashes. I post last rows from log file:

01:40:59:271   d20   Total cards: 3
01:40:59:287   d20   Initializing...

01:40:59:303   d20   GPU #0 recognized as Radeon RX 480
01:40:59:303   d20   GPU #1 recognized as Radeon 270/270X
01:40:59:318   d20   GPU #2 recognized as Radeon 270/270X
01:40:59:318   d20   POOL/SOLO version
01:40:59:318   d20   b167
01:40:59:350   d20   start building OpenCL program...

I don't know what happened, I was mining with RX480 for 1 day, but then I try some intensity changes and after all I cannot mine with RX480 anymore...

Claymore, please help. I reinstall Windows and no change, still can't mine. ;(

If it fails on "start building OpenCL program" - something is wrong with OpenCL, i.e. with drivers.

I have this exactly same problem with my one rig, i already try several drivers, but its just always stuck in that line,  strangely claymore miner works with nicehash miner apps, how to fix this things?
lsszmeja
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
July 01, 2017, 01:06:23 PM
 #12863

Ok so I have 2 x gtx 970s and 2 x gtx 1060s. Windows 10 how can I possibly run all four at the same time? They use two different video drivers?

I'm a newb but to my knowledge you can't.  I started with a 970 and got it hashing 19 MH/s but was unable to use it and the 1070s I started buying.  I only have 10xx series cards in my windows machine now.  My Linux rig runs 1070s, 1060s and 1 970s all without any trouble however I cannot figure out how to overclock the 970 in Linux so its running around 18.5 MH/s.  But at least its running and I can control the fan speed.  The 10xx series cards all overclock via server-x settings without any problem

What are you using to overclock 10xx cards in Linux and what hash rate are you getting with that?  Are you putting things in xorg.conf that you can share or are you changing in the GUI nvidia-settings?  I changed in the GUI, but it didn't have any effect.  Or are you executing on the command line?

Hi

I also have 2X1070 8GB and 1X 970 in my Rig.

the 2 1070 makes 29MH/s while the 970 only makes 2.3MH/s

Is there any solution? Windows 10 64bit, latest Nvidia driver. Claymore's 9.6

Thank You

i think you need to use one of the older cuda folders for the 970, try the 7.5 or 6.5 folders
Vanguard*
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 53
Merit: 0


View Profile
July 01, 2017, 01:14:32 PM
 #12864

Ok so I have 2 x gtx 970s and 2 x gtx 1060s. Windows 10 how can I possibly run all four at the same time? They use two different video drivers?

I'm a newb but to my knowledge you can't.  I started with a 970 and got it hashing 19 MH/s but was unable to use it and the 1070s I started buying.  I only have 10xx series cards in my windows machine now.  My Linux rig runs 1070s, 1060s and 1 970s all without any trouble however I cannot figure out how to overclock the 970 in Linux so its running around 18.5 MH/s.  But at least its running and I can control the fan speed.  The 10xx series cards all overclock via server-x settings without any problem

What are you using to overclock 10xx cards in Linux and what hash rate are you getting with that?  Are you putting things in xorg.conf that you can share or are you changing in the GUI nvidia-settings?  I changed in the GUI, but it didn't have any effect.  Or are you executing on the command line?

Hi

I also have 2X1070 8GB and 1X 970 in my Rig.

the 2 1070 makes 29MH/s while the 970 only makes 2.3MH/s

Is there any solution? Windows 10 64bit, latest Nvidia driver. Claymore's 9.6

Thank You

I have the same issue , i also tried etherminer and it did hash very slow for GTX 970 , !

my titans never worked on windows 10, dropped to win 7 and all good
TomasM
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
July 01, 2017, 02:21:18 PM
 #12865

Hello Claymore.

I am using Dual Eth miner on my Linux servers to mine for Nicehash. Nicehash offers API which I use to find out what coin is most profitable to mine. Sometimes it is ethereum, sometimes it is not. My problem with your software is that when I stop mining other algo and I start mining Ethereum using your software, there is a big delay until your software starts actually mining. It does something for preparation, I do not know what it is, perhaps generating some DAG, or some other things. Anyway, my rigs are effectively making zero profit during the initialization of your miner, which can be 30 seconds or even more.

Would it be possible to implement something into your miner to allow it to start mining faster? I would suggest maybe two solutions, but I am sure you may came up with even better one. My proposed solutions are:

1) if there is a need to prepare something on miner startup, would it be possible to implement some commandline parameter, which would cause generating of the initial data only once, on the first run, and store it on disk, so it could be reused from disk later?

2) alternative solution, if the idea with temp data files on disk doesn't work, would it be possible to, for example, implement a command line parameter for your miner, which would specify a path to file to execute, after your miner knows it is ready to start mining? This way, I would keep my previous mining software running, then I would launch your miner in parallel, and your miner would execute my custom script just before it starts mining, and this executed script would simply kill the previous miner. So this way it would at least continue mining the previous algo during your miner initializes.

All of this may seem complicated, so perhaps if you know a better solution how to make your miner start faster (ideal is immediate), then it will be greately appreciated.

Thank you
CrayjeksAjek
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 443
Merit: 100



View Profile
July 01, 2017, 03:12:51 PM
 #12866

Hello Claymore.

I am using Dual Eth miner on my Linux servers to mine for Nicehash. Nicehash offers API which I use to find out what coin is most profitable to mine. Sometimes it is ethereum, sometimes it is not. My problem with your software is that when I stop mining other algo and I start mining Ethereum using your software, there is a big delay until your software starts actually mining. It does something for preparation, I do not know what it is, perhaps generating some DAG, or some other things. Anyway, my rigs are effectively making zero profit during the initialization of your miner, which can be 30 seconds or even more.

Would it be possible to implement something into your miner to allow it to start mining faster? I would suggest maybe two solutions, but I am sure you may came up with even better one. My proposed solutions are:

1) if there is a need to prepare something on miner startup, would it be possible to implement some commandline parameter, which would cause generating of the initial data only once, on the first run, and store it on disk, so it could be reused from disk later?

2) alternative solution, if the idea with temp data files on disk doesn't work, would it be possible to, for example, implement a command line parameter for your miner, which would specify a path to file to execute, after your miner knows it is ready to start mining? This way, I would keep my previous mining software running, then I would launch your miner in parallel, and your miner would execute my custom script just before it starts mining, and this executed script would simply kill the previous miner. So this way it would at least continue mining the previous algo during your miner initializes.

All of this may seem complicated, so perhaps if you know a better solution how to make your miner start faster (ideal is immediate), then it will be greately appreciated.

Thank you


Its loading epoch. Did you read through his readme? All miners have some load time, this is 2017, not 2170

Chapster
Member
**
Offline Offline

Activity: 77
Merit: 10


View Profile
July 01, 2017, 03:45:57 PM
 #12867

Hello Claymore,

My ISP is blocking either port 4444 or connections to Ethermine.org on that port.
When I use port 14444 instead (or when I temporarily use my phone's connection), everything is fine.

The thing is that when it comes to DevFees, your miner tries several times to connect to Ethermine on that port, waiting 20 seconds each time until it finally gives up and switches to Dwarfpool.
Is there some way to force your miner to use the alternative port when doing the DevFee mining?
I searched the README but didn't find anything related to that.
yyolus
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
July 01, 2017, 03:50:55 PM
 #12868

I'm new to mining (or mining again after I stopped in 2014), and I can't get it working Sad I'm running on windows with 4 AMD 290x cards.

Miner always crashes almost immediately.

The output I get:

However, you can mine on this pool if you specify "-allpools 1" option, default pools (different from this pool) will be used for devfee.
Please read "Readme" file for details.This pool (eth-eu2.nanopool.org) does not support Ethereum addresses as login (or requires worker name in "Login.Worker" format) and cannot be us
ing, therefore it is not supported.
However, you can mine on this pool if you specify "-allpools 1" option, default pools (different from this pool) will be used for devfee.
Please read "Readme" file for details.Pool eth-eu2.nanopool.org removed from the list
This pool (eth-us-east1.nanopool.org) does not support Ethereum addresses as login (or requires worker name in "Login.Worker" format) and cannot be used for devfee mining, therefore i
d.
However, you can mine on this pool if you specify "-allpools 1" option, default pools (different from this pool) will be used for devfee.
Please read "Readme" file for details.This pool (eth-us-east1.nanopool.org) does not support Ethereum addresses as login (or requires worker name in "Login.Worker" format) and cannot
e mining, therefore it is not supported.
However, you can mine on this pool if you specify "-allpools 1" option, default pools (different from this pool) will be used for devfee.
Please read "Readme" file for details.Pool eth-us-east1.nanopool.org removed from the list
This pool (eth-us-west1.nanopool.org) does not support Ethereum addresses as login (or requires worker name in "Login.Worker" format) and cannot be used for devfee mining, therefore i
d.
However, you can mine on this pool if you specify "-allpools 1" option, default pools (different from this pool) will be used for devfee.
Please read "Readme" file for details.This pool (eth-us-west1.nanopool.org) does not support Ethereum addresses as login (or requires worker name in "Login.Worker" format) and cannot
e mining, therefore it is not supported.
However, you can mine on this pool if you specify "-allpools 1" option, default pools (different from this pool) will be used for devfee.
Please read "Readme" file for details.Pool eth-us-west1.nanopool.org removed from the list
This pool (eth-asia1.nanopool.org) does not support Ethereum addresses as login (or requires worker name in "Login.Worker" format) and cannot be used for devfee mining, therefore it i
However, you can mine on this pool if you specify "-allpools 1" option, default pools (different from this pool) will be used for devfee.
Please read "Readme" file for details.This pool (eth-asia1.nanopool.org) does not support Ethereum addresses as login (or requires worker name in "Login.Worker" format) and cannot be
ining, therefore it is not supported.
However, you can mine on this pool if you specify "-allpools 1" option, default pools (different from this pool) will be used for devfee.
Please read "Readme" file for details.Pool eth-asia1.nanopool.org removed from the list
ETH: 1 pool is specified
Main Ethereum pool is eu1.ethermine.org:4444
DCR: 4 pools are specified
Main Decred pool is pasc-eu2.nanopool.org:15555

Catalyst 15.12 is REQUIRED for best performance and compatibility
For Polaris cards, use latest drivers
At least 16 GB of Virtual Memory is required for multi-GPU systems
Make sure you defined GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
Be careful with overclocking, use default clocks for first tests
Press "s" for current statistics, "0".."9" to turn on/off cards, "r" to reload pools, "e" or "d" to select current pool
OpenCL initializing...

AMD Cards available: 4
GPU #0: Hawaii, 3072 MB available, 44 compute units
GPU #0 recognized as Radeon 290X
GPU #1: Hawaii, 3072 MB available, 44 compute units
GPU #1 recognized as Radeon 290X
GPU #2: Hawaii, 3072 MB available, 44 compute units
GPU #2 recognized as Radeon 290X
GPU #3: Hawaii, 3072 MB available, 44 compute units
GPU #3 recognized as Radeon 290X



After that it always crashes with the message "EthDcrMiner64.exe has stopped working"

Different startup files I have tried:
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethermine.org:4444 -ewal 0xf6ea5b13efc88496a17774bf9e4a851e73bd735e.miner -epsw x

timeout /t 15
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
ethdcrminer64.exe -epool eu1.ethermine.org:4444 -ewal 0xf6ea5b13efc88496a17774bf9e4a851e73bd735e -epsw x -mode 1 -tt 68 -allpools 1
pause

Any clue what could be the issue?
TunerDude007
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 450
Merit: 252


View Profile
July 01, 2017, 03:54:49 PM
 #12869

So of course windows 10 updated overnight on me
. Positive I had that disabled, now my six cards show in device manager and they have the question mark. How did you guys fix it?
xTommYx
Member
**
Offline Offline

Activity: 192
Merit: 11


View Profile
July 01, 2017, 04:47:46 PM
 #12870

Roll back to old drivers with no bios mod check....16.11 and below!
Use DDU uninstaller to remove/clean drivers.
jackbox
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1036
Merit: 1024



View Profile
July 01, 2017, 04:58:29 PM
 #12871

Roll back to old drivers with no bios mod check....16.11 and below!
Use DDU uninstaller to remove/clean drivers.

Run pixel patcher.

Buy a Trezor and Protect your BTC, BCH, BTG, DASH, LTC, DGB, ZEC, ETH and ETC from hackers.
If I was helpful please buy me a coffee BTC: 1DWK7vBaxcTC5Wd2nQwLGEoy8xdFVzGKLK  BTG: AWvN1iBqCUqG2tEh3XoVvRbdcGrAzfBBpW
If I was helpful please buy me a burger XVG: DGYWTLtcGh4mvoG6B2yifakeP2W24P4cco  DGB: DLASV6CUQpGtGSyaVz5FYuu5YxZ17MoGQz
laik2
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 471
Merit: 260



View Profile
July 01, 2017, 05:03:23 PM
 #12872

Hey Claymore,
Were you able to get your hands on Baffin?
Without asm optimizations it actually does very well at very good power consumption, I would really like to see what it will be when you do asm kernel for it.

ZEC: t1KbbHtXqzSS6qHBaPZDKyWnzxhRjr9oCtW
TunerDude007
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 450
Merit: 252


View Profile
July 01, 2017, 05:55:28 PM
 #12873

Roll back to old drivers with no bios mod check....16.11 and below!
Use DDU uninstaller to remove/clean drivers.

OK will give it a shot... Thx for responding
TunerDude007
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 450
Merit: 252


View Profile
July 01, 2017, 05:56:55 PM
 #12874

Roll back to old drivers with no bios mod check....16.11 and below!
Use DDU uninstaller to remove/clean drivers.

Run pixel patcher.


Pixel patcher.. Is this not for RX 500 series? I'm running Rx 480's.
delle54
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 300
Merit: 250


View Profile
July 01, 2017, 05:58:19 PM
 #12875

Anyway, my rigs are effectively making zero profit during the initialization of your miner, which can be 30 seconds or even more.
If 30 seconds of your life are sooo important, try your luck with a different miner. Or are you trying to tell us that a quicker initialisation would make you rich?
Claymore is doing the best possible.
Vann
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 584


View Profile
July 01, 2017, 06:07:15 PM
 #12876

Roll back to old drivers with no bios mod check....16.11 and below!
Use DDU uninstaller to remove/clean drivers.

Run pixel patcher.


Pixel patcher.. Is this not for RX 500 series? I'm running Rx 480's.

The pixel patcher is for RX 4XX/5XX Bios modded cards in Windows

https://www.youtube.com/watch?v=IAiScXPisAY
Munhenhos
Member
**
Offline Offline

Activity: 72
Merit: 10


View Profile
July 01, 2017, 06:18:28 PM
 #12877

I'm new to mining (or mining again after I stopped in 2014), and I can't get it working Sad I'm running on windows with 4 AMD 290x cards.

Miner always crashes almost immediately.

The output I get:

However, you can mine on this pool if you specify "-allpools 1" option, default pools (different from this pool) will be used for devfee.
Please read "Readme" file for details.This pool (eth-eu2.nanopool.org) does not support Ethereum addresses as login (or requires worker name in "Login.Worker" format) and cannot be us
ing, therefore it is not supported.
However, you can mine on this pool if you specify "-allpools 1" option, default pools (different from this pool) will be used for devfee.
Please read "Readme" file for details.Pool eth-eu2.nanopool.org removed from the list
This pool (eth-us-east1.nanopool.org) does not support Ethereum addresses as login (or requires worker name in "Login.Worker" format) and cannot be used for devfee mining, therefore i
d.
However, you can mine on this pool if you specify "-allpools 1" option, default pools (different from this pool) will be used for devfee.
Please read "Readme" file for details.This pool (eth-us-east1.nanopool.org) does not support Ethereum addresses as login (or requires worker name in "Login.Worker" format) and cannot
e mining, therefore it is not supported.
However, you can mine on this pool if you specify "-allpools 1" option, default pools (different from this pool) will be used for devfee.
Please read "Readme" file for details.Pool eth-us-east1.nanopool.org removed from the list
This pool (eth-us-west1.nanopool.org) does not support Ethereum addresses as login (or requires worker name in "Login.Worker" format) and cannot be used for devfee mining, therefore i
d.
However, you can mine on this pool if you specify "-allpools 1" option, default pools (different from this pool) will be used for devfee.
Please read "Readme" file for details.This pool (eth-us-west1.nanopool.org) does not support Ethereum addresses as login (or requires worker name in "Login.Worker" format) and cannot
e mining, therefore it is not supported.
However, you can mine on this pool if you specify "-allpools 1" option, default pools (different from this pool) will be used for devfee.
Please read "Readme" file for details.Pool eth-us-west1.nanopool.org removed from the list
This pool (eth-asia1.nanopool.org) does not support Ethereum addresses as login (or requires worker name in "Login.Worker" format) and cannot be used for devfee mining, therefore it i
However, you can mine on this pool if you specify "-allpools 1" option, default pools (different from this pool) will be used for devfee.
Please read "Readme" file for details.This pool (eth-asia1.nanopool.org) does not support Ethereum addresses as login (or requires worker name in "Login.Worker" format) and cannot be
ining, therefore it is not supported.
However, you can mine on this pool if you specify "-allpools 1" option, default pools (different from this pool) will be used for devfee.
Please read "Readme" file for details.Pool eth-asia1.nanopool.org removed from the list
ETH: 1 pool is specified
Main Ethereum pool is eu1.ethermine.org:4444
DCR: 4 pools are specified
Main Decred pool is pasc-eu2.nanopool.org:15555

Catalyst 15.12 is REQUIRED for best performance and compatibility
For Polaris cards, use latest drivers
At least 16 GB of Virtual Memory is required for multi-GPU systems
Make sure you defined GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
Be careful with overclocking, use default clocks for first tests
Press "s" for current statistics, "0".."9" to turn on/off cards, "r" to reload pools, "e" or "d" to select current pool
OpenCL initializing...

AMD Cards available: 4
GPU #0: Hawaii, 3072 MB available, 44 compute units
GPU #0 recognized as Radeon 290X
GPU #1: Hawaii, 3072 MB available, 44 compute units
GPU #1 recognized as Radeon 290X
GPU #2: Hawaii, 3072 MB available, 44 compute units
GPU #2 recognized as Radeon 290X
GPU #3: Hawaii, 3072 MB available, 44 compute units
GPU #3 recognized as Radeon 290X



After that it always crashes with the message "EthDcrMiner64.exe has stopped working"

Different startup files I have tried:
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethermine.org:4444 -ewal 0xf6ea5b13efc88496a17774bf9e4a851e73bd735e.miner -epsw x

timeout /t 15
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
ethdcrminer64.exe -epool eu1.ethermine.org:4444 -ewal 0xf6ea5b13efc88496a17774bf9e4a851e73bd735e -epsw x -mode 1 -tt 68 -allpools 1
pause

Any clue what could be the issue?

Use DDU to uninstall your drivers and install them again. I had the same issue after adding a GPU without cleaning the old drivers.
Also, make sure your PSU has enough juice for all your cards. One of them may be lacking power.
good luck m8
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1372
Merit: 1271

Miners developer


View Profile
July 01, 2017, 06:23:59 PM
 #12878

Hello Claymore.

I am using Dual Eth miner on my Linux servers to mine for Nicehash. Nicehash offers API which I use to find out what coin is most profitable to mine. Sometimes it is ethereum, sometimes it is not. My problem with your software is that when I stop mining other algo and I start mining Ethereum using your software, there is a big delay until your software starts actually mining. It does something for preparation, I do not know what it is, perhaps generating some DAG, or some other things. Anyway, my rigs are effectively making zero profit during the initialization of your miner, which can be 30 seconds or even more.
Would it be possible to implement something into your miner to allow it to start mining faster?

I can reduce init time from 30sec to about 20-25sec, that's all. Probably you change coins a few times an hour if you suffer from init time.

Hey Claymore,
Were you able to get your hands on Baffin?
Without asm optimizations it actually does very well at very good power consumption, I would really like to see what it will be when you do asm kernel for it.

Yes I got working RX460 card, finally. I will release new version in a few days with ASM for Baffin and some speedup for Nvidia (got 1060 card too).

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
Munhenhos
Member
**
Offline Offline

Activity: 72
Merit: 10


View Profile
July 01, 2017, 06:35:43 PM
 #12879

Hello all,

I've been having some issues running Claymore's miner lately. I've done everything possible that I know how to do, but I'm still having issues. Here's a list of things I've done:
-Clean uninstall drivers and install 15.12 from both Softpedia as well as AMD previous drivers page
-Using an older version of Claymore's miner (downloaded from MEGA)
-Setting Windows "swap"/virtual memory to 16GB
-Updating all device drivers
-Swapping motherboards/CPUs
-Overwriting Windows 10 with Windows 7

Here are the specs of the machine I'm most currently running:
-5x XFX R7 370's (2GB) ----- I'm mining Ubiq, not Ethereum, so 2GB cards still work!
-5x powered risers, all of which I know are working as they were tested in a working environment
-AsRock Extreme4 motherboard (the one molex plug IS connected despite powered risers, was necessary to boot)
-Intel i3-4130 w/ stock cooling
-8GB Ram
-850w power supply : Kill-A-Watt reads 750w from the wall when it's running at full speed (it did work for a few hours the first time then suddenly disconnected and I've been having issues ever since)
-Edimax Wireless Adapter (150mbps)
-Windows 7 Professional (I've tried with Windows 10 for days and finally decided that it might be the OS, but I'm still have the issue)

Misc info:
-I use Chrome Remote Desktop to remote into the device.
-Windows updates are disabled
-Radeon automatic updates are disabled
-Only things installed are device drivers, Google Chrome, and Claymore's miner

WITH ALL OF THAT SAID, HERE IS THE ISSUE I'M HAVING:
After much testing and deducing, the problem that I can replicate best is the fact that when the miner is started, the computer crashes in one way or another. Every fan still spins, and you probably wouldn't even know that it went down unless you actually saw the screen go from blue to black (switch from on to off). This confused me for the longest time since I was mostly using the device headlessly until I brought a monitor in.

I've also had it where the miner starts and then all of the sudden all of the fans kick on to 100%. It scared me to all hell the first time I heard it. Thought I fried something, but everything seems to run "fine" (besides the fact that it's not mining, of course). After a reboot every device is still there.

The only other bit of information I can seem to scrap out of this is that it crashes when the DAG epochs are created. That's the last thing I see before the screen goes black and I have to hit the reset button.



Thank you in advance for any replies, I've been working on this for days and all of these graphics cards are still just sitting.

- I had the same motherboard and you do not have to have Molex plugged in. Just read the message during the fist boot, press the required key and it will not come back. With powered risers you do not have to use MB Molex.
- If I were you I would try to run cards one by one, if successful then add one card and try again and so on until you get all 5 running. Keep 1 card in a slot > do a DDU first > reinstall the driver > run miner > shut down > use riser > run miner > shutdown > add another card > DDU > driver > riser and so on...
- I personally believe that your issue is related to power. If miner works with 2-3 cards but not with 5 this is the indicator.
 


You know that even the best PSU in the world can only deliver about 85-90% of the power written on the box. Just do the math Wink
You either give up one gpu or get a new PSU.
Best luck m8
ayerbozan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
July 01, 2017, 06:40:50 PM
 #12880

Hello
I have one msi gaming x rx 470 8 gb and one sapphire rx 470 4 gb on my system.

When I try to start  the miner both cards are identified as Ellesmere 3072 mb and then it quits after saying POLO/SOLO version but when I start it through nicehash gui both cards are identfied correctly one 8192 mb and the other 4096 mb and it starts mining without a problem. Ive attached a screenshot for both cases.

This is the command line Im using

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethermine.org:4444 -ewal <Your_Ethereum_Address>.<RigName> -epsw x

Could anyone help me figuring out what im doing wrong. Thanks

http://imgur.com/a/NxrCk
Pages: « 1 ... 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 [644] 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 ... 1261 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!