Bitcoin Forum
December 11, 2018, 09:34:41 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118 1119 1120 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 1132 1133 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 1141 1142 [1143] 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 1170 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 ... 1264 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v11.9 (Windows/Linux)  (Read 6266974 times)
z0n0
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1006



View Profile
March 27, 2018, 04:30:31 PM
 #22841


What does it mean? AMD GPU and Nvidea GPU's will be not usable anymore to mine ethereum (and maybe other coins) ? this is a big/bad news that I was unaware of it?
Is it very hard to buy it from Bitmain ?

Bad news for GPU miners for sure...otherwise, we'll see.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1544564081
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544564081

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544564081
Reply with quote  #2

1544564081
Report to moderator
Vann
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 588


View Profile
March 27, 2018, 04:31:14 PM
 #22842

ahh, finally, i can sleep. after long haul of testing.

been trying to get 11.5 stable, aiming 0 incorrect shares but i failed.

no matter how i downclock memory, add voltage, etc, still no luck. hwinfo shows 0 memory error for 24hrs, still, 11.5 keeps sprouting incorrect shares at random gpus. it leads me to the point that im almost losing 3-4mh/s per card. meh, more like stock settings but with incorrect shares.

then i finally downgraded to v11.0 (using -asm 2 btw as it yields me better hashrate)

reverted my old stable OC

now im enjoying 0 incorrect shares for 24hrs+, more hashrate, and improved effective pool hashrate.

here are my specs btw:
rig1: 13pcs rx570 red devil (hynix;elpida) 386mh/s(with 11.0)
rig2: 13pcs rx570 nitro+ 4gb (samsung) 395mh/s(with 11.0)
os: win10 1709
driver: adrenalin 18.3.4
(with 11.5, i almost downgraded to 360mh/s per rig, still gives me incorrect shares at random gpus)

with 11.0, i only get ~1mh/s total rig fluctuation

with 11.5, even though using -oldkernels, i get big fluctuations, around 20mh/s total fluctuation and it takes too long to revert to original hashrate.

11.5 gives flat reported hashrate with new kernels, but yeah, cant make it stable without sprouting incorrect shares.

so thats all about it. i dont blame no miners, but its my personal experience.

some doesnt care much about incorrect shares, but i do, it translates to wasted hashrate.

i believe, problems to me started at v11.1 and beyond.


It could be your Bios mod. I'm running v11.5 with the Adrenaline v18.3.4 drivers on two rigs and it's very stable with zero incorrect or invalid shares. I even increased my overclock on my ASRock H110 Pro BTC+ RX 480/580 13 card rig and got an extra 8 MH/s. On the 6 card Biostar TB85 rig I got an extra 4 MH/s.

I'm using the Polaris Bios Editor 'One Click Timing Patch' for all my cards. The only change to the PBE bundled performance timings I made was replace the Samsung UberMix v3.1 timing, which is too aggresive with this one that is much more stable.

Code:
777000000000000022CC1C00106A5D4DD0571016B90D060C0060070014051420FA8900A0030000001011333DC0303A17

https://github.com/jaschaknack/PolarisBiosEditor



-ethi 8
-cclock 1200,1150,1200,1200,1200,1200,1200,1200,1200,1200,1200,1200,1200
-mclock 2050,2100,2100,2250,2150,2150,2150,2250,2225,2250,2150,2250,2100
-powlim -10,-5,-10,-15,-10,-15,-10,-10,-10,-10,-10,-10,-10
-cvddc 950,950,950,850,900,850,850,900,900,900,850,900,900
-mvddc 950,950,950,850,900,850,850,900,900,900,850,900,900




-ethi 8
-cclock 1150,1150,1200,1150,1200,1200
-mclock 2075,2000,2075,2075,2075,1950
-powlim -17,-10,-10,-15,-15,-15
-cvddc 925,925,925,925,900,925
-mvddc 925,925,925,925,900,925
Ursul0
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 650
Merit: 258


View Profile
March 27, 2018, 04:50:45 PM
 #22843

Oops  Grin

Goodmorning gentlemans,

I have 2 questions,

I use v10.0 is this ok? Or is better the use always the newest. I have tried newest but for some reason v10.0 works for me more stable at the moment.

The second qeustion is I have 8 gtx 1060 6 gb. Whats the max mhs ofcourse stable what I can get.
I get now around 23 mh per card OC.

Thx in advanced
I've got 10*1060*6GB Palits and I'm getting 24.3MH stable on 11.5, paired with almost useless blake2s @ dcri 45... because I do have cheap electricity:)


▄▄▄████████▄▄▄
▄██████████████████▄
▄██████████████████████▄
██████████████████████████
████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
████████████████████████████
██████████████████████████
▀██████████████████████▀
▀██████████████████▀
▀▀▀████████▀▀▀
   ███████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
███████
BTC  ◉PLAY  ◉XMR  ◉DOGE  ◉BCH  ◉STRAT  ◉ETH  ◉GAS  ◉LTC  ◉DASH  ◉PPC
     ▄▄██████████████▄▄
  ▄██████████████████████▄        █████
▄██████████████████████████▄      █████
████ ▄▄▄▄▄ ▄▄▄▄▄▄ ▄▄▄▄▄ ████     ▄██▀
████ █████ ██████ █████ ████    ▄██▀
████ █████ ██████ █████ ████    ██▀
████ █████ ██████ █████ ████    ██
████ ▀▀▀▀▀ ▀▀▀▀▀▀ ▀▀▀▀▀ ████ ▄██████▄
████████████████████████████ ████████
███████▀            ▀███████ ▀██████▀
█████▀                ▀█████
▀██████████████████████████▀
  ▀▀████████████████████▀▀ 
✔️DICE           
✔️BLACKJACK
✔️PLINKO
✔️VIDEO POKER
✔️ROULETTE     
✔️LOTTO
mijnerke
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
March 27, 2018, 05:51:16 PM
 #22844

Been dual mining with 11.4 for a while now. Really stable. As second coin I'm mining XVG and was on antminepool, but recently switched to BLAKE2S! 0% fee and much better revenue!

Just sharing this for who's interested in finding the best pool for XVG. Anyone got a better tip? Do share!
wangusto
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
March 27, 2018, 06:41:39 PM
 #22845

Oops  Grin

Goodmorning gentlemans,

I have 2 questions,

I use v10.0 is this ok? Or is better the use always the newest. I have tried newest but for some reason v10.0 works for me more stable at the moment.

The second qeustion is I have 8 gtx 1060 6 gb. Whats the max mhs ofcourse stable what I can get.
I get now around 23 mh per card OC.

Thx in advanced
I've got 10*1060*6GB Palits and I'm getting 24.3MH stable on 11.5, paired with almost useless blake2s @ dcri 45... because I do have cheap electricity:)

How do you did that  Grin
svdinu
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 34
Merit: 0


View Profile
March 27, 2018, 06:47:56 PM
 #22846



-ethi 8
-cclock 1200,1150,1200,1200,1200,1200,1200,1200,1200,1200,1200,1200,1200
-mclock 2050,2100,2100,2250,2150,2150,2150,2250,2225,2250,2150,2250,2100
-powlim -10,-5,-10,-15,-10,-15,-10,-10,-10,-10,-10,-10,-10
-cvddc 950,950,950,850,900,850,850,900,900,900,850,900,900
-mvddc 950,950,950,850,900,850,850,900,900,900,850,900,900


-ethi 8
-cclock 1150,1150,1200,1150,1200,1200
-mclock 2075,2000,2075,2075,2075,1950
-powlim -17,-10,-10,-15,-15,-15
-cvddc 925,925,925,925,900,925
-mvddc 925,925,925,925,900,925

Why are you using such high voltages?
With HWINFO I'm looking how much a card draws and decrease the voltages until there's no variation. Most of them fall below 850mV. And I don't alter powlim.
Vann
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 588


View Profile
March 27, 2018, 07:37:37 PM
 #22847

I find too much undervolting affects stability. Adjusting the power limit also reduces power consumption and the heat output more than lowering the core voltage. I average ~130 W per card full system wattage at the wall.
bachani_rs
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
March 27, 2018, 09:50:47 PM
 #22848

Need some help. Besides the 580s I have a gaming pc with a 1080ti in it.
Lately I was using claymore eth miner.
Suddenly I get no hasrate and getting this message

GPU 0, GpuMiner cu_kd failed 77 (0), an illegal memory access was encountered
GPU 0, Calc DAG failed!
GPU 0 failed
Setting DAG epoch #177 for GPU0
GPU 0, CUDA error 77 - cannot write buffer for DAG


On ccminer I get> GPU #0: result for 00000000 does not validate on CPU!

I used MSI afterburner for several weeks without problem. The memory clock was higher I admit, maybe that triggered a lock?
Anyway I am now reverting to older drivers also I am using the default values on the GTX without OC or undervolt. nothing helps.
Tried setting the virtual memory but that was fine, nothing changed.

Any thought?

mine_phun
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 207
Merit: 0


View Profile WWW
March 27, 2018, 10:01:09 PM
 #22849

To those interested:

We have been working last weeks on integrating SMARTCASH in our YIIMP pool and it is working / available for mining now. We are finding blocks.

If you are looking for an profitable alternative for Dual mining VERGE you can mine it now @ NLPOOL.

Use this as example.bat

SmartCash: EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethpool.org:4444 -ewal <Your_ETH_WALLETADDRESS>.<YourWorkerName> -epsw x -dpool stratum+tcp://mine.nlpool.nl:5133 -dwal <YOURSMARTWALLETADDRESS> -dpsw c=SMART -dcoin keccak

or if you want to stay with Verge :
VERGE: EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethpool.org:4444 -ewal <Your_ETH_WALLETADDRESS>.<YourWorkerName> -epsw x -dpool stratum+tcp://mine.nlpool.nl:5766 -dwal <YOURVERGEWALLETADDRESS> -dpsw c=xvg -dcoin blake2s


Please note that with keccak you have to change your DCRI setting in Claymore. For AMD 570 GPU we recommend a value of 6. For AMD 580 GPU we recommend a value of 7.

Happy mining!

>>

NLPool is a Dutch miningpool running in Amsterdam the Netherlands. The pool has been setup to provide a good and stable pool for people who are located in the Netherlands or Benelux. Our pool is dedicated to have less latency meaning lower risks for stale shares. This means you will get higher profits.

Our philosophy:
- Performance
- Profit by lowering latency and stale shares
- Security
- Minimum fees

How to contact us ?
E-mail: nlpool.nl@outlook.com
Telegram: : t.me/nlpool

Key features:
- Amsterdam dedicated server with DDos Protection
- Small mining fee : 0% during the 2 months launch period. After, between 0,5% and 1%
- Anonymous and no registration !
- Hourly payments
- yiimp multi-algo with several coins
- Everything is tested on a second non-productive server before launching to minimize your risks on the actual mining pool. (new stratum, webpages changes, payments and other code updates)

Miners:
For nVidia cards, we suggest you to use  CCminer 2.2.2 : https://github.com/tpruvot/ccminer/releases
For GTX 1080/1080 Ti, ccminer will work but hashrate may be increased with https://github.com/alexis78/ccminer

For AMD cards, tests are ongoing, we had good results using these miners:
https://github.com/tpruvot/sgminer/releases
https://github.com/zawawawa/gatelessgate/releases
https://github.com/ghostlander/nsgminer/releases

Coins:

Here are examples of launch files (*.bat files) for Claymore Dual mining:

VERGE: EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethpool.org:4444 -ewal <Your_ETH_WALLETADDRESS>.<YourWorkerName> -epsw x -dpool stratum+tcp://mine.nlpool.nl:5766 -dwal <YOURVERGEWALLETADDRESS> -dpsw c=xvg -dcoin blake2s

SHIELD: EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethpool.org:4444 -ewal <Your_ETH_WALLETADDRESS>.<YourWorkerName> -epsw x -dpool stratum+tcp://mine.nlpool.nl:5766 -dwal <YOURSHIELDWALLETADDRESS> -dpsw c=xsh -dcoin blake2s

Infocoin: EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethpool.org:4444 -ewal <Your_ETH_WALLETADDRESS>.<YourWorkerName> -epsw x -dpool stratum+tcp://mine.nlpool.nl:5766 -dwal <YOURINFOWALLETADDRESS> -dpsw c=info -dcoin blake2s

Nevacoin: EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethpool.org:4444 -ewal <Your_ETH_WALLETADDRESS>.<YourWorkerName> -epsw x -dpool stratum+tcp://mine.nlpool.nl:5766 -dwal <YOURNEVAWALLETADDRESS> -dpsw c=neva -dcoin blake2s

TajCoin: EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethpool.org:4444 -ewal <Your_ETH_WALLETADDRESS>.<YourWorkerName> -epsw x -dpool stratum+tcp://mine.nlpool.nl:5766 -dwal <YOURTAJWALLETADDRESS> -dpsw c=taj -dcoin blake2s

MaxCoin: EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethpool.org:4444 -ewal <Your_ETH_WALLETADDRESS>.<YourWorkerName> -epsw x -dpool stratum+tcp://mine.nlpool.nl:5133 -dwal <YOURMAXWALLETADDRESS> -dpsw c=MAX -dcoin keccak

CreativeCoin: EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethpool.org:4444 -ewal <Your_ETH_WALLETADDRESS>.<YourWorkerName> -epsw x -dpool stratum+tcp://mine.nlpool.nl:5133 -dwal <YOURCreAWALLETADDRESS> -dpsw c=CREA -dcoin keccak

SmartCash: EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethpool.org:4444 -ewal <Your_ETH_WALLETADDRESS>.<YourWorkerName> -epsw x -dpool stratum+tcp://mine.nlpool.nl:5133 -dwal <YOURSMARTWALLETADDRESS> -dpsw c=SMART -dcoin keccak


Here are examples of launch files (*.bat files) for CCMiner (nVidia):

Algo Blake2s:
- Verge: ccminer-x64 -a blake2s -o stratum+tcp://mine.nlpool.nl:5766 -u Your_XVG_Wallet_Address -p c=XVG --cpu-priority=3
- Shield: ccminer-x64 -a blake2s -o stratum+tcp://mine.nlpool.nl:5766 -u Your_XSH_Wallet_Address -p c=XSH --cpu-priority=3
- Infocoin: ccminer-x64 -a blake2s -i 1,1 -o stratum+tcp://mine.nlpool.nl:5766 -u Your_INF_Wallet_Address -p c=INF --cpu-priority=3
- NevaCoin: ccminer-x64 -a blake2s -o stratum+tcp://mine.nlpool.nl:5766 -u Your_NEVA_Wallet_Address -p c=NEVA --cpu-priority=3
- TajCoin: ccminer-x64 -a blake2s -o stratum+tcp://mine.nlpool.nl:5766 -u Your_TAJ_Wallet_Address -p c=TAJ --cpu-priority=3

Algo Keccak:
- Maxcoin: ccminer-x64 -m 2 -a keccak -o stratum+tcp://mine.nlpool.nl:5133 -u Your_MAXCOIN_Wallet_Address -p c=MAX --cpu-priority=3
- Creativecoin: ccminer-x64 -m 2 -a keccak -o stratum+tcp://mine.nlpool.nl:5133 -u Your_CREATIVECOIN_Wallet_Address -p c=CREA --cpu-priority=3
- SmartCash: ccminer-x64 -m 2 -a keccak -o stratum+tcp://mine.nlpool.nl:5133 -u Your_SMARTCASH_Wallet_Address -p c=SMART --cpu-priority=3

Algo Neoscrypt:
- Vivo: ccminer-x64 -a neoscrypt -o stratum+tcp://mine.nlpool.nl:4233 -u Your_VIVO_Wallet_Address -p c=VIVO --cpu-priority=3
- Innova: ccminer-x64 -a neoscrypt -o stratum+tcp://mine.nlpool.nl:4233 -u Your_Innova_Wallet_Address -p c=INN --cpu-priority=3
- GoByte: ccminer-x64 -a neoscrypt -o stratum+tcp://mine.nlpool.nl:4233 -u Your_GoByte_Wallet_Address -p c=VIVO --cpu-priority=3

Algo Scrypt:
- Gulden: ccminer-x64 -a scrypt -o stratum+tcp://mine.nlpool.nl:3433 -u Your_EFL_Wallet_Address -p c=GLD --cpu-priority=3

Q/A:
- Can I request to add a coin ? (Please, yes!)
Reply this thread or contact us by e-mail.
- Where is my payment ?
The payments are performed each hour for all (unpaid) balances above 0.001. If you participated in the mining of a block of a crypto-currency, if the block is not orphan or uncle, when the block is confirmed (a few minutes, hours or days for some cryptos), your balance will be increased of X (=block reward minus pool fee ) percent of accepted shares for the block.
laik2
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 471
Merit: 260



View Profile
March 27, 2018, 10:33:38 PM
 #22850

Has anyone experienced hashrate drop in what seems to be a quite consistent matter?
I'm not talking about my rock solid RX570 rigs, they've been absolute beasts for a year now. But I'm struggling with the Vega rig.

All GPUs will hash at ~41MH/s until one decides to drop to 26 for a minute. Then goes back up to 41. This happens regularly.

Surely if it were temp throttling (which seems unlikely as I have the fans running at pretty much 100%) the hashrate reduction would be more gradual... and not bam!... down to 26?

Any clues? I'm on v11.4, latest Adrenalin, Vega56@64, safe softPP table with specific clocks and voltages set in Claymore miner.

Got the same issue but with my rx580 rig, all 7 cards running stable at 31 mh/s. From time to time gpu0 suddenly crashes to a rate around 5-10 mh/s and after a few minutes hits back to 31. There are no error logs showing up, also no incorrect shares and temps are fine. Card has also the same setup as other cards (no oc), kinda strange since it just appeared lately, running currently v 11.5

same issue here
are you using stock rom  with no oc?
In addition to the above, Mr Claymore, your miner reboots my rig every hour. Almost without fail. There's no error in the log, no watchdog issue with GPUs OpenCL issues, nothing. I'm baffled.

1. Unstable speed - I see this issue sometimes on different cards, but I have no idea about the reason - miner executes jobs on GPUs in the same way all the time, but sometimes GPU becomes slower for some time. I noticed that often different "-ethi" value helps, try "-ethi 4" or "-ethi 12" and see if it helps. I think that it must be something related to AMD drivers but I cannot confirm it yet.
2. I have a few rigs on v11.5 and they are working for days until I restart miner to perform some new tests, but I always use non-overclocked cards and default bioses, I have to do it to exclude everything except miner in case of any problems. When you use miner on overclocked/unstable rig you cannot be sure that the reason of the problems is the miner, but of course you will blame it Wink Try to reduce "-ethi" value, if it does not help you can use the version that works fine for you.
I believe the driver "thinks" that GPU has hit powercap a.k.a powerlimit and slows it for a bit, that happens only in your miner IIRC. I haven't noticed hashrate drop on other miners.The other reason is temperature but that occurs not for a bit but rather long downtrend in hashrate is observed(memory overheating). Just some feedback about 11.5 - power usage increased with ~2-5% maybe due to auto dcri adjustments and higher global work used for 570s.

ZEC: t1KbbHtXqzSS6qHBaPZDKyWnzxhRjr9oCtW
deadsix
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 631
Merit: 502


Fail to plan, and you plan to fail.


View Profile
March 28, 2018, 12:44:28 AM
 #22851

Im facing a curious issue Claymore. I am running 13 x RX 460 cards on an Asus B250 MiningExpert under Windows 10 (1709).
If I try to run the Miner with all 13 GPU's it just BSOD's right after it lists out all GPU's and starts showing ASM mode for them.
If however, I run two instances of the miner and split the GPU's into groups of 6 and 7 using -di, the two instances run perfectly fine.
I thought you had already optimized the miner for 9+ GPU's? Any Idea why this could be happening?
While two instances of the miner work fine for me, its sub optimal as a solution.

The BEST Crypto exchange in India, where you can buy/sell/trade Bitcoin, BitcoinCash, Litecoin, Ethereum and Ripple, and use a credit card https://koinex.in/?ref=eaa2b3 Stay away, Horrible service.
Minimalist Indian Ethereum Exchange https://ethx.in/u/?ref=RAVIN14
Ethereum/Zcash/Monero Mining Bangalore https://bitcointalk.org/index.php?topic=1703592
peterboy1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 0


View Profile
March 28, 2018, 01:37:19 AM
 #22852


It could be your Bios mod. I'm running v11.5 with the Adrenaline v18.3.4 drivers on two rigs and it's very stable with zero incorrect or invalid shares. I even increased my overclock on my ASRock H110 Pro BTC+ RX 480/580 13 card rig and got an extra 8 MH/s. On the 6 card Biostar TB85 rig I got an extra 4 MH/s.

I'm using the Polaris Bios Editor 'One Click Timing Patch' for all my cards. The only change to the PBE bundled performance timings I made was replace the Samsung UberMix v3.1 timing, which is too aggresive with this one that is much more stable.

Code:
777000000000000022CC1C00106A5D4DD0571016B90D060C0060070014051420FA8900A0030000001011333DC0303A17

https://github.com/jaschaknack/PolarisBiosEditor

https://image.ibb.co/bDKcen/ASRock_H110_RX_580_s.png

-ethi 8
-cclock 1200,1150,1200,1200,1200,1200,1200,1200,1200,1200,1200,1200,1200
-mclock 2050,2100,2100,2250,2150,2150,2150,2250,2225,2250,2150,2250,2100
-powlim -10,-5,-10,-15,-10,-15,-10,-10,-10,-10,-10,-10,-10
-cvddc 950,950,950,850,900,850,850,900,900,900,850,900,900
-mvddc 950,950,950,850,900,850,850,900,900,900,850,900,900


https://image.ibb.co/fwYaX7/Biostar_TB85_RX_570_s.png

-ethi 8
-cclock 1150,1150,1200,1150,1200,1200
-mclock 2075,2000,2075,2075,2075,1950
-powlim -17,-10,-10,-15,-15,-15
-cvddc 925,925,925,925,900,925
-mvddc 925,925,925,925,900,925
could be my bios and oc, but why sudden broken after upgrades?

i can see that you are doing eth only. try dual, especially keccak. besides, your timeframe is not well enough.

i can see that you have high voltages as well. 130w is too much for eth only.

regarding ethi, i heard intensity in new versions has been increased. i dont know if setting ethi 8 would lower it thus making yours stable. but i guess thats the default value.
Vann
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 588


View Profile
March 28, 2018, 01:54:41 AM
 #22853

With v11.5 I previously dual mined SmartCash until it was no longer profitable and had at most 1-2 ETH incorrect shares per 1000.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.msg32298051#msg32298051

I'm very happy with the rig stability, even increasing my overclock. It's also run for 3+ days with ZERO problems on v11.5.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.msg32771521#msg32771521

When dual mining you also need to lower your overclock.
igotfits
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 299
Merit: 100


View Profile
March 28, 2018, 03:09:07 AM
 #22854

i have 7 AMD and 1 Nvidia
Then I don't understand why you mention that you running latest amd drivers in your first post.
Anyway, do you have any errors with your nvidia card in claymore? Do you have -tt or -fanmin/-fanmax set? If yes, set it only for amd cards (from readme: for NVIDIA cards only temperature monitoring is supported, temperature management is not supported.), if no - more info is needed.

issue persist.
22:45:10:453   271c   NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)
22:45:10:453   271c   NVML: cannot get fan speed, error 999 (an internal driver error occurred)
22:45:13:594   271c   NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)
22:45:13:594   271c   NVML: cannot get fan speed, error 999 (an internal driver error occurred)

i have a full nvidia build, all 8 cards are 1060s... runs like a champ no issues at all, all my machines are running the latest drivers.

-fanmin 50 -fanmax 80 -tt -50 this is what i have in my line.

how do u set for amd only?
bachani_rs
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
March 28, 2018, 06:15:16 AM
 #22855

Need some help. Besides the 580s I have a gaming pc with a 1080ti in it.
Lately I was using claymore eth miner.
Suddenly I get no hasrate and getting this message

GPU 0, GpuMiner cu_kd failed 77 (0), an illegal memory access was encountered
GPU 0, Calc DAG failed!
GPU 0 failed
Setting DAG epoch #177 for GPU0
GPU 0, CUDA error 77 - cannot write buffer for DAG


On ccminer I get> GPU #0: result for 00000000 does not validate on CPU!


I used MSI afterburner for several weeks without problem. The memory clock was higher I admit, maybe that triggered a lock?
Anyway I am now reverting to older drivers also I am using the default values on the GTX without OC or undervolt. nothing helps.
Tried setting the virtual memory but that was fine, nothing changed.

Any thought?



I will try today to swap the OS (just to change the SSD from the mining rig).
If that helps than it's some driver/OS issue.. I will reinstall Win10, if not I have one more shot with changing the PSU, after that I am pretty clueless.. games run fine though..
ermis1975
Member
**
Offline Offline

Activity: 158
Merit: 10


View Profile
March 28, 2018, 06:59:12 AM
 #22856

I need your advice. I want to mine using Claymore's with AMD+Nvidia cards, but I want to setup with nicehash pool and wallet. Is it possibe ? Nicehash opens 3 different clients but speed is lower than using Claymore.
bachani_rs
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
March 28, 2018, 07:01:02 AM
 #22857

Need some help. Besides the 580s I have a gaming pc with a 1080ti in it.
Lately I was using claymore eth miner.
Suddenly I get no hasrate and getting this message

GPU 0, GpuMiner cu_kd failed 77 (0), an illegal memory access was encountered
GPU 0, Calc DAG failed!
GPU 0 failed
Setting DAG epoch #177 for GPU0
GPU 0, CUDA error 77 - cannot write buffer for DAG


On ccminer I get> GPU #0: result for 00000000 does not validate on CPU!


I used MSI afterburner for several weeks without problem. The memory clock was higher I admit, maybe that triggered a lock?
Anyway I am now reverting to older drivers also I am using the default values on the GTX without OC or undervolt. nothing helps.
Tried setting the virtual memory but that was fine, nothing changed.

Any thought?



I will try today to swap the OS (just to change the SSD from the mining rig).
If that helps than it's some driver/OS issue.. I will reinstall Win10, if not I have one more shot with changing the PSU, after that I am pretty clueless.. games run fine though..

I don't get any supported clocks:

C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NVSMI>nvidia-smi.exe -q -d PERFORMANCE

==============NVSMI LOG==============

Timestamp                           : Wed Mar 28 08:35:34 2018
Driver Version                      : 391.35

Attached GPUs                       : 1
GPU 00000000:01:00.0
    Performance State               : P0
    Clocks Throttle Reasons
        Idle                        : Not Active
        Applications Clocks Setting : Not Active
        SW Power Cap                : Not Active
        HW Slowdown                 : Not Active
            HW Thermal Slowdown     : Not Active
            HW Power Brake Slowdown : Not Active
        Sync Boost                  : Not Active
        SW Thermal Slowdown         : Not Active
        Display Clock Setting       : Not Active


C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NVSMI>nvidia-smi.exe -q -d SUPPORTED_CLOCKS|more

==============NVSMI LOG==============

Timestamp                           : Wed Mar 28 08:36:01 2018
Driver Version                      : 391.35

Attached GPUs                       : 1
GPU 00000000:01:00.0
    Supported Clocks                : N/A
paha77
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
March 28, 2018, 07:37:14 AM
 #22858

Hey guys, have any of you had an issue with V11.5, where when connection was lost to the pool, the miner resumed when the connection was restored, but at a lower hashrate?

At ~1:45am this morning, my miner lost connection, and when the connection was restored, the AMD cards mined at less than 50% of their usual hash rate. Strangely though, the NVidia cards on the rig resumed at their normal hashrate.

AMD Cards: Powercolor RX470, MSI Armor RX480
NVidia Cards: 2 x GTX 1050Ti

The log file:

01:43:23:567   15b0   ETH - Total Speed: 86.369 Mh/s, Total Shares: 913, Rejected: 1, Time: 12:03
01:43:23:567   15b0   ETH: GPU0 28.862 Mh/s, GPU1 29.061 Mh/s, GPU2 14.241 Mh/s, GPU3 14.206 Mh/s

01:45:36:676   15b0   ETH: GPU0 12.901 Mh/s, GPU1 15.053 Mh/s, GPU2 14.250 Mh/s, GPU3 14.232 Mh/s

this happens to me as well for hardcoded bios.

temporary solution is disable p0-p6 in overdriventool. or hardcode your bios to use the same clocks on p0-p6.

this must be a bug, since this is not happening on previous versions.

If you're having this issue on Windows (10), Windows has probably updated the Video Card Driver with his own new driver.  Solution: remove this driver and install AMD's Mining drivers again.  This solved my problem.
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1372
Merit: 1271

Miners developer


View Profile
March 28, 2018, 09:46:27 AM
 #22859

Im facing a curious issue Claymore. I am running 13 x RX 460 cards on an Asus B250 MiningExpert under Windows 10 (1709).
If I try to run the Miner with all 13 GPU's it just BSOD's right after it lists out all GPU's and starts showing ASM mode for them.
If however, I run two instances of the miner and split the GPU's into groups of 6 and 7 using -di, the two instances run perfectly fine.
I thought you had already optimized the miner for 9+ GPU's? Any Idea why this could be happening?
While two instances of the miner work fine for me, its sub optimal as a solution.

I have a rig based on H110 Pro BTC+ motherboard with 12 GPUs, it works fine (v11.5, latest drivers, Windows 10). Miner itself cannot cause BSOD, it must be something related to PSU (try "-gser 2"), hardware or drivers.
If you think that the reason is the miner, try some other miners to confirm it.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
alizali
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 181
Merit: 0


View Profile
March 28, 2018, 10:13:48 AM
 #22860


Why are you using such high voltages?
With HWINFO I'm looking how much a card draws and decrease the voltages until there's no variation. Most of them fall below 850mV. And I don't alter powlim.

what do you use to undervolt?
in windows or linux
amazingly -cvddc / -mvddc does not work for me in windows
even in linux i.e. simplemining undervolt does not work

i can only use trixx for my sapphire rx 470 to use 825mV
Pages: « 1 ... 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118 1119 1120 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 1132 1133 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 1141 1142 [1143] 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 1170 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 ... 1264 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!