Bitcoin Forum
April 22, 2019, 07:24:55 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118 1119 1120 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 1132 [1133] 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 1170 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 ... 1283 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v12.0 (Windows/Linux)  (Read 6306470 times)
RipperR
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
March 21, 2018, 09:32:16 PM
 #22641

Is anyway to control remotely claymore for changing and checking current pool restart it and so on ? is any API for that on port 3303
1555917895
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555917895

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555917895
Reply with quote  #2

1555917895
Report to moderator
1555917895
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555917895

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555917895
Reply with quote  #2

1555917895
Report to moderator
100% New Software
PC, Mac, Android, & HTML5 Clients
Krill Rakeback
Low Rake
Bitcoin Poker 3.0
Bad Beat Jackpot
SwC Poker Relaunch
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
meru890
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 60
Merit: 0


View Profile
March 21, 2018, 09:43:03 PM
 #22642

Has anyone experienced hashrate drop in what seems to be a quite consistent matter?
I'm not talking about my rock solid RX570 rigs, they've been absolute beasts for a year now. But I'm struggling with the Vega rig.

All GPUs will hash at ~41MH/s until one decides to drop to 26 for a minute. Then goes back up to 41. This happens regularly.

Surely if it were temp throttling (which seems unlikely as I have the fans running at pretty much 100%) the hashrate reduction would be more gradual... and not bam!... down to 26?

Any clues? I'm on v11.4, latest Adrenalin, Vega56@64, safe softPP table with specific clocks and voltages set in Claymore miner.

Got the same issue but with my rx580 rig, all 7 cards running stable at 31 mh/s. From time to time gpu0 suddenly crashes to a rate around 5-10 mh/s and after a few minutes hits back to 31. There are no error logs showing up, also no incorrect shares and temps are fine. Card has also the same setup as other cards (no oc), kinda strange since it just appeared lately, running currently v 11.5

here you can see it: https://imgur.com/iQeWpKJ

same issue here

are you using stock rom  with no oc?
I changed some settings (timing strap, powertune, memory with a friend) with polaris bios editor / ati flash (brings me around 28 mh/s, so it's not to the max) and this is my config in claymore

#       GPU0,GPU1,GPU2,GPU3,GPU4,GPU5,GPU6
-cclock 1190,1200,1200,1140,1190,1200,1200
-mclock 2190,2200,2200,2140,2190,2200,2200
-cvddc   900, 875, 850, 875, 875, 850, 850
-mvddc   900, 875, 850, 875, 875, 850, 850
cryptoillusion1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 82
Merit: 0


View Profile
March 21, 2018, 10:36:01 PM
 #22643

Is anyway to control remotely claymore for changing and checking current pool restart it and so on ? is any API for that on port 3303

see page 1- remote management
also you can use teamviewer or VNC or something like that
mafaz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 48
Merit: 0


View Profile
March 21, 2018, 10:37:41 PM
 #22644

i upgraded claymore 11.0 to 11.5 and have a lot more stale shares? I thought it was supposed to be other way arround? anyone else had this?
muzuca
Member
**
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 13


View Profile
March 21, 2018, 11:37:30 PM
 #22645

Has anyone experienced hashrate drop in what seems to be a quite consistent matter?
I'm not talking about my rock solid RX570 rigs, they've been absolute beasts for a year now. But I'm struggling with the Vega rig.

All GPUs will hash at ~41MH/s until one decides to drop to 26 for a minute. Then goes back up to 41. This happens regularly.

Surely if it were temp throttling (which seems unlikely as I have the fans running at pretty much 100%) the hashrate reduction would be more gradual... and not bam!... down to 26?

Any clues? I'm on v11.4, latest Adrenalin, Vega56@64, safe softPP table with specific clocks and voltages set in Claymore miner.

Got the same issue but with my rx580 rig, all 7 cards running stable at 31 mh/s. From time to time gpu0 suddenly crashes to a rate around 5-10 mh/s and after a few minutes hits back to 31. There are no error logs showing up, also no incorrect shares and temps are fine. Card has also the same setup as other cards (no oc), kinda strange since it just appeared lately, running currently v 11.5

here you can see it: https://imgur.com/iQeWpKJ

same issue here

are you using stock rom  with no oc?

I'm having almost the same issue, my Rx 580 was quiet stable with previous version, but now, sometime crashes and then stop mine.

▌▌   Anonymous and Untraceable     ›› ››   DeepOnion  ‹‹ ‹‹     TOR INTEGRATED & SECURED    ▌▌
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬     ANN  Whitepaper  FACEBOOK  Twitter  Youtube  Forum     ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▌▌   ••  JOIN AIRDROP 🚀  ••  |||   Download DeepOnion   |||   ✅ Verified with DeepVault    ▌▌
Mashy81
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 156
Merit: 0


View Profile
March 22, 2018, 03:37:26 AM
 #22646

Update my 2 rigs to 11.5.
Presently surprised. Stable and I am able to run higher memory clocks with 11.5.
Vega 44mhs 1108 core and 1120 memory, rx570 now 30.6mhs 1140 core and 2080 memory, rx550 now 14mhs  1150 core 1930 memory.
All up I gained 10mhs over 2 rigs. Could push clocks higher on 550 and 570s but not worth the extra power
Best update I have seen from clamore thanks dude keep up the great work.

570s and 550s bios modded
Latetest amd drivers.
peterboy1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 0


View Profile
March 22, 2018, 03:41:18 AM
 #22647

Update my 2 rigs to 11.5.
Presently surprised. Stable and I am able to run higher memory clocks with 11.5.
Vega 44mhs 1108 core and 1120 memory, rx570 now 30.6mhs 1140 core and 2080 memory, rx550 now 14mhs  1150 core 1930 memory.
All up I gained 10mhs over 2 rigs. Could push clocks higher on 550 and 570s but not worth the extra power
Best update I have seen from clamore thanks dude keep up the great work.

570s and 550s bios modded
Latetest amd drivers.

now you wait for incorrect shares to pop up. i hope not.
angelesmix
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
March 22, 2018, 05:39:01 AM
 #22648

Hello Claymore.
Dual mining- x16r and Keccak-C real to future? 
skablast
Member
**
Offline Offline

Activity: 266
Merit: 10


View Profile
March 22, 2018, 06:06:48 AM
 #22649

Mining- x16r  isn't hard with the current hardware, some of the 16 algos stresses the core, other the memory.
I don't see how Dual mining can be achieved and making sense.
angelesmix
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
March 22, 2018, 07:51:25 AM
 #22650

Mining- x16r  isn't hard with the current hardware, some of the 16 algos stresses the core, other the memory.
I don't see how Dual mining can be achieved and making sense.


ok.
What about Keccak-C ?
Mashy81
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 156
Merit: 0


View Profile
March 22, 2018, 08:52:40 AM
 #22651

Update my 2 rigs to 11.5.
Presently surprised. Stable and I am able to run higher memory clocks with 11.5.
Vega 44mhs 1108 core and 1120 memory, rx570 now 30.6mhs 1140 core and 2080 memory, rx550 now 14mhs  1150 core 1930 memory.
All up I gained 10mhs over 2 rigs. Could push clocks higher on 550 and 570s but not worth the extra power
Best update I have seen from clamore thanks dude keep up the great work.

570s and 550s bios modded
Latetest amd drivers.

now you wait for incorrect shares to pop up. i hope not.

No incorrects So far and also averaging 7% above reported hashrate on nanopool
nbruce
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 53
Merit: 0


View Profile
March 22, 2018, 01:33:16 PM
 #22652

Update my 2 rigs to 11.5.
Presently surprised. Stable and I am able to run higher memory clocks with 11.5.
Vega 44mhs 1108 core and 1120 memory, rx570 now 30.6mhs 1140 core and 2080 memory, rx550 now 14mhs  1150 core 1930 memory.
All up I gained 10mhs over 2 rigs. Could push clocks higher on 550 and 570s but not worth the extra power
Best update I have seen from clamore thanks dude keep up the great work.

570s and 550s bios modded
Latetest amd drivers.
Updated from which version?
pogsnet
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
March 22, 2018, 01:35:06 PM
 #22653

Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v11.5 is very nice,

Running very fine on RX 480 win10 64, Catalyst 17.12.2

I got more hashrate and more stable, less wrong share
pogsnet
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
March 22, 2018, 02:10:47 PM
 #22654

Sorry I take back what I said.


I got much better hashrate than v11.0 but v11.5 is less stable
dragonmike
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 980
Merit: 553


VEIL - PRIVACY WITHOUT COMPROMISE


View Profile
March 22, 2018, 02:11:39 PM
 #22655

Has anyone experienced hashrate drop in what seems to be a quite consistent matter?
I'm not talking about my rock solid RX570 rigs, they've been absolute beasts for a year now. But I'm struggling with the Vega rig.

All GPUs will hash at ~41MH/s until one decides to drop to 26 for a minute. Then goes back up to 41. This happens regularly.

Surely if it were temp throttling (which seems unlikely as I have the fans running at pretty much 100%) the hashrate reduction would be more gradual... and not bam!... down to 26?

Any clues? I'm on v11.4, latest Adrenalin, Vega56@64, safe softPP table with specific clocks and voltages set in Claymore miner.

Got the same issue but with my rx580 rig, all 7 cards running stable at 31 mh/s. From time to time gpu0 suddenly crashes to a rate around 5-10 mh/s and after a few minutes hits back to 31. There are no error logs showing up, also no incorrect shares and temps are fine. Card has also the same setup as other cards (no oc), kinda strange since it just appeared lately, running currently v 11.5

here you can see it: https://imgur.com/iQeWpKJ

same issue here

are you using stock rom  with no oc?
In addition to the above, Mr Claymore, your miner reboots my rig every hour. Almost without fail. There's no error in the log, no watchdog issue with GPUs OpenCL issues, nothing. I'm baffled.



▄▄                                  ▄▄
 ███▄                            ▄███
  ██████                      ██████
   ███████                  ███████
    ███████                ███████
     ███████              ███████
      ███████            ███████
       ███████▄▄      ▄▄███████
        ██████████████████████
         ████████████████████
          ██████████████████
           ████████████████
            ██████████████
             ███████████
              █████████
               ███████
                █████
                 ██
                  █
veil|     PRIVACY     
     WITHOUT COMPROMISE.       
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
|   NO ICO. NO PREMINE. 
   X16RT GPU Mining. Fair distribution.   
|      The first Zerocoin-based Cryptocurrency       
   WITH ALWAYS-ON PRIVACY.   
|



                   ▄▄████
              ▄▄████████▌
         ▄▄█████████▀███
    ▄▄██████████▀▀ ▄███▌
▄████████████▀▀  ▄█████
▀▀▀███████▀   ▄███████▌
      ██    ▄█████████
       █  ▄██████████▌
       █  ███████████
       █ ██▀ ▀██████▌
       ██▀     ▀████
                 ▀█▌




   ▄███████
   ████████
   ███▀
   ███
██████████
██████████
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███




     ▄▄█▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄▄ ▀▀█▄▄
   ▐██▄▄██████████████▄▄██▌
   ████████████████████████
  ▐████████████████████████▌
  ███████▀▀▀██████▀▀▀███████
 ▐██████     ████     ██████▌
 ███████     ████     ███████
▐████████▄▄▄██████▄▄▄████████▌
▐████████████████████████████▌
 █████▄▄▀▀▀▀██████▀▀▀▀▄▄█████
  ▀▀██████          ██████▀▀
      ▀▀▀            ▀▀▀
nemzy
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
March 22, 2018, 02:12:24 PM
 #22656

rx 470 strix 4gb - crashing all the time with new 11.5
11.0 working perfect , 20 days and no restart. 11.5 crashing !
windows 8 and 10 - same result
yes i have 174-175 mh/s but is not stable  Angry
SKBitCoinX
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 0


View Profile
March 22, 2018, 03:44:53 PM
 #22657

is it crashing when it runs DEV FEE for Claymore?  re-loading the DAG? 
I had same issue and I think i have it working, will know later today, so far no crash on Pirl.


rx 470 strix 4gb - crashing all the time with new 11.5
11.0 working perfect , 20 days and no restart. 11.5 crashing !
windows 8 and 10 - same result
yes i have 174-175 mh/s but is not stable  Angry
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1456
Merit: 1283

Miners developer


View Profile
March 22, 2018, 05:09:18 PM
 #22658

Has anyone experienced hashrate drop in what seems to be a quite consistent matter?
I'm not talking about my rock solid RX570 rigs, they've been absolute beasts for a year now. But I'm struggling with the Vega rig.

All GPUs will hash at ~41MH/s until one decides to drop to 26 for a minute. Then goes back up to 41. This happens regularly.

Surely if it were temp throttling (which seems unlikely as I have the fans running at pretty much 100%) the hashrate reduction would be more gradual... and not bam!... down to 26?

Any clues? I'm on v11.4, latest Adrenalin, Vega56@64, safe softPP table with specific clocks and voltages set in Claymore miner.

Got the same issue but with my rx580 rig, all 7 cards running stable at 31 mh/s. From time to time gpu0 suddenly crashes to a rate around 5-10 mh/s and after a few minutes hits back to 31. There are no error logs showing up, also no incorrect shares and temps are fine. Card has also the same setup as other cards (no oc), kinda strange since it just appeared lately, running currently v 11.5

same issue here
are you using stock rom  with no oc?
In addition to the above, Mr Claymore, your miner reboots my rig every hour. Almost without fail. There's no error in the log, no watchdog issue with GPUs OpenCL issues, nothing. I'm baffled.

1. Unstable speed - I see this issue sometimes on different cards, but I have no idea about the reason - miner executes jobs on GPUs in the same way all the time, but sometimes GPU becomes slower for some time. I noticed that often different "-ethi" value helps, try "-ethi 4" or "-ethi 12" and see if it helps. I think that it must be something related to AMD drivers but I cannot confirm it yet.
2. I have a few rigs on v11.5 and they are working for days until I restart miner to perform some new tests, but I always use non-overclocked cards and default bioses, I have to do it to exclude everything except miner in case of any problems. When you use miner on overclocked/unstable rig you cannot be sure that the reason of the problems is the miner, but of course you will blame it Wink Try to reduce "-ethi" value, if it does not help you can use the version that works fine for you.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
RooiWillie
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
March 22, 2018, 05:33:03 PM
 #22659

is it crashing when it runs DEV FEE for Claymore?  re-loading the DAG? 
I had same issue and I think i have it working, will know later today, so far no crash on Pirl.

I have not had a crash yet. But in once instance, after mining the DEV Fee, I had a serious drop in hash rate across all GPUs (RX470, RX480, 2 x GTX 1050ti).

And it only happened once thus far.

I have also noticed the fan speed is reported as 0 once in a while, then Polly restarts the rig, although it was quite unneccesary. When I used multi pool miner some time ago, the API also reported zero fan speeds at random intervals.

Finally, stale shares are ranging from 4% to 15%. But overall hash rate increase seems to outweigh this by about 0.0001 ETH per day.
Vann
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 588


View Profile
March 22, 2018, 05:36:35 PM
 #22660

My rigs run very stable with v11.5 and the latest Adrenaline drivers. I think for the most part, those having problems are using dodgy or a copy/paste hack job Bios mods. I'm running the Polaris Bios Editor 'one click timing patch' on my cards and it works great. The only change I made to the PBE bundled timings was to replace the UberMix v3.1 Samsung timing, which is too aggressive with this one.

Code:
777000000000000022CC1C00106A5D4DD0571016B90D060C0060070014051420FA8900A0030000001011333DC0303A17

https://github.com/jaschaknack/PolarisBiosEditor
Pages: « 1 ... 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118 1119 1120 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 1132 [1133] 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 1170 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 ... 1283 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!