Bitcoin Forum
May 21, 2019, 05:56:43 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 1070 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118 1119 [1120] 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 1132 1133 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 1170 ... 1302 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v14.5 (Windows/Linux)  (Read 6320611 times)
big al
Member
**
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 10


View Profile
March 16, 2018, 06:18:04 PM
Last edit: March 16, 2018, 06:31:51 PM by big al
 #22381

Still getting stale shares on ethermine.  It's worse during the day which makes me think its their server

Also I'm getting 1% incorrect shares.  Does not seem to go down with lowering clocks.

Still some fluctuation in speed too.  Bios nodded rx580s using oldkernels on windows.  Each card will drop 3% to 5% randomly for a short period of time.

Edit: stale shares correlates to when the rig current effective hashrate drops. It is only 63mhs. So this makes sense. Pings are 40 to 60 ms.  I bet if I add some horsepower the stales disappear.
1558418203
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558418203

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558418203
Reply with quote  #2

1558418203
Report to moderator
1558418203
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558418203

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558418203
Reply with quote  #2

1558418203
Report to moderator
BITDEER BTC/BCH ETH LTC ZEC DASH START MINING BTC NOW
WITH NEW GENERATION S17 ANTMINER!
Highly Reduced Electricity Fee $0.067/T/DAY! GET STARTED
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1558418203
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558418203

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558418203
Reply with quote  #2

1558418203
Report to moderator
1558418203
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558418203

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558418203
Reply with quote  #2

1558418203
Report to moderator
alex_85
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 55
Merit: 0


View Profile
March 16, 2018, 07:14:38 PM
 #22382

So in which case should we use -oldkrernels 1 ?
Is there any advantega of using 11.5 instead of 11.4?

Should i use the old kernels with RX580 Nitro + 8GB cards?
Thanks
big al
Member
**
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 10


View Profile
March 16, 2018, 07:25:59 PM
 #22383

AMD cards that are BIOS modded definitely use oldkernels
AMD cards that are overclocked right on the edge might need oldkernels

Go ahead and try new kernels. With everything the same as before. If theres any instability or increase in rejected/incorrect do not bother underclocking just go straight to oldkernels.

The main difference between the two I've found is you don't get the fluctuating hash rate with the newer ones.  So if you can get away using them do it.

That's my story and I am sticking to it.
alex_85
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 55
Merit: 0


View Profile
March 16, 2018, 07:51:20 PM
 #22384

11.5 with -oldkernels 1 gives me less and fluctating reported hashrate.... 11.4 works perfect for me but i am getting 3-6% stale shares and someone mentioned 0-2% stale shares with 11.5
mijnerke
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
March 16, 2018, 07:51:52 PM
 #22385

Hi all,

11.4 works good for me (thanks Claymore!): slightly higher hashrate, but as of today I've been having these recurrent drops in my reported hashrate, like every 50 minutes. It's really a pattern, so I wonder if anybody else has been having these and what the cause could be...

image of the drops:https://ibb.co/eCr7Sx
Lunga Chung
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 181
Merit: 0


View Profile
March 16, 2018, 08:31:09 PM
 #22386

Same here, it worked good at the begging and then it started to fluctuate (3 rigs on 11.5 oldknrl rest on 11.4)

https://i.gyazo.com/00514fdb5f9cf3aac91eba8c1121ea24.png
tg88
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 616
Merit: 176


View Profile
March 16, 2018, 09:11:56 PM
 #22387

Hi all,

11.4 works good for me (thanks Claymore!): slightly higher hashrate, but as of today I've been having these recurrent drops in my reported hashrate, like every 50 minutes. It's really a pattern, so I wonder if anybody else has been having these and what the cause could be...

image of the drops:https://ibb.co/eCr7Sx

Probably has gpu locking and claymore restarts in 10 minutes, this generates the gap.
kgminer
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 100
Merit: 6


View Profile
March 16, 2018, 11:26:19 PM
 #22388

Can someone please help or advise

Claymore doesn't show does not GPU temperature and fan status so I can't use fan and temrature related controls. Commands like -tt, -ttdcr, -ttli, -tstop, -tstart, -fanmax, -fanmin

RX 580 pulse 8 GB GPUs
Driver version 23.20.782.0
Driver date 20/10/2017
Radeon-Software-Crimson-Relive-Edition-17.10.2
MotherBoard B250 MINING EXPERT
Windows 10 ent edition x64

I am able to control fan and temprature via MSI afterburner





UPDATE

Updated to radeon version 18.2.1, using Compute mode now. Good thing that hashrate gone up by 2 Mh/s each card.

temperature and fan stats started showing fine until rig crashed.

and now after the reboot same issue - can't see fan and temperature stats. seems like some sort of bug in claymore.

Can someone advise if they have seen the problem?

Has someone seen the issue? Is there some setting in driver?
big al
Member
**
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 10


View Profile
March 16, 2018, 11:30:57 PM
 #22389

Same here, it worked good at the begging and then it started to fluctuate (3 rigs on 11.5 oldknrl rest on 11.4)



Click in "effective current hashrate" to remove it and you will get better resolution for the other two.  Try closing gpuz or hwmonitor.
xxcsu
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1078
Merit: 573


View Profile WWW
March 17, 2018, 01:08:56 AM
 #22390

@claymore, what this means?

Code:
GPU 0, GpuMiner cu_k1 failed 77, an illegal memory access was encountered
13:45:41:406 1bd0 GPU 0, GpuMiner kx failed 1
13:45:41:406 1bd0 Set global fail flag, failed GPU0
13:45:41:407 1bd0 GPU 0 failed
13:45:41:409 1bc4 GPU 0, GpuMiner cu_k1 failed 77, an illegal memory access was encountered
13:45:41:410 1bc4 GPU 0, GpuMiner kx failed 1
13:45:41:411 1bc4 Set global fail flag, failed GPU0
13:45:41:412 1bc4 GPU 0 failed
13:45:41:452 1bcc GPU 1, GpuMiner cu_k1 failed 77, an illegal memory access was encountered
13:45:41:453 1bcc GPU 1, GpuMiner kx failed 1
13:45:41:454 1bcc Set global fail flag, failed GPU1
13:45:41:455 1be0 GPU 1, GpuMiner cu_k1 failed 77, an illegal memory access was encountered
13:45:41:456 1bcc GPU 1 failed
13:45:41:458 1be0 GPU 1, GpuMiner kx failed 1
13:45:41:459 1be0 Set global fail flag, failed GPU1
13:45:41:460 1be0 GPU 1 failed

2 x GTX 1070.

It happens only on nvidia gpus and all gpus at once. This is in your latest version 11.5v. The computer keeps restarting because of that. It does not restart straight away, time to happen it is random.

Same thing happening with me, only on nvidia GPU's ... 2x nVidia Titan V ... 11.2 working fine , as soon as i switched to 11.5 i started to get random resboots every 30-55 minutes , same errors ...

Code:
00:41:07:523 17b0 ETH: 03/16/18-00:41:07 - New job from us1.ethermine.org:4444
00:41:07:523 17b0 target: 0x0000000112e0be82 (diff: 4000MH), epoch 175(2.37GB)
00:41:07:523 17b0 ETH - Total Speed: 163.743 Mh/s, Total Shares: 119, Rejected: 0, Time: 00:54
00:41:07:523 17b0 ETH: GPU0 81.841 Mh/s, GPU1 81.902 Mh/s
00:41:07:523 17b0 PASC - Total Speed: 1637.427 Mh/s, Total Shares: 72, Rejected: 2
00:41:07:523 17b0 PASC: GPU0 818.405 Mh/s, GPU1 819.022 Mh/s
00:41:07:648 2464 GPU 1, GpuMiner cu_k03 failed 77, an illegal memory access was encountered
00:41:07:648 2464 GPU 1, GpuMiner kx failed 1
00:41:07:648 2464 Set global fail flag, failed GPU1
00:41:07:648 2464 GPU 1 failed
00:41:07:663 10e0 GPU 1, GpuMiner cu_k03 failed 77, an illegal memory access was encountered
00:41:07:663 10e0 GPU 1, GpuMiner kx failed 1
00:41:07:663 10e0 Set global fail flag, failed GPU1
00:41:07:663 10e0 GPU 1 failed
00:41:07:741 1ec0 GPU 0, GpuMiner cu_k03 failed 77, an illegal memory access was encountered
00:41:07:741 1ec0 GPU 0, GpuMiner kx failed 1
00:41:07:741 1ec0 Set global fail flag, failed GPU0
00:41:07:741 1ec0 GPU 0 failed
00:41:07:741 1ad4 GPU 0, GpuMiner cu_k03 failed 77, an illegal memory access was encountered
00:41:07:741 1ad4 GPU 0, GpuMiner kx failed 1
00:41:07:741 1ad4 Set global fail flag, failed GPU0
00:41:07:741 1ad4 GPU 0 failed

Learn about Merit & new rank requirements , Learn how to use MERIT , make this community better
If you like the answer you got for your question from any member ,
If you find any post useful , informative use the +Merit button.
aussiegwapo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile
March 17, 2018, 02:32:13 AM
 #22391

I have Noticed that to with CLaymore miner 11.4 nvidia rig getting random claymore shutdown about every 4 hours and share rejection about 2%
big al
Member
**
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 10


View Profile
March 17, 2018, 03:47:03 AM
 #22392

Those of you on Windows 10 getting random shutdowns do this:


Right click start. bat file - properties - options - uncheck QuickEdit Mode - apply - ok

What happens is a window like control panel, Windows defender or task manager comes up and the console freezes. Then the window goes away Claymore resumes and uh oh! Looks like our GPUs failed. But they didnt. Fall creator update did this not Claymore.

While you're in there increase the font size and make it bold.
KnockUOut
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
March 17, 2018, 04:15:49 AM
 #22393

I made more money with the last version (11.4), this new version is sucking big time.
Scrappy007
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 60
Merit: 0


View Profile
March 17, 2018, 04:22:49 AM
 #22394

Hi. With Claymore 11.5 i often recieve "socket was closed by pool". This is miner problem or my interner connection issue?
leonix007
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 812
Merit: 282


Grow with community


View Profile
March 17, 2018, 04:47:12 AM
 #22395

Hi. With Claymore 11.5 i often recieve "socket was closed by pool". This is miner problem or my interner connection issue?

Probably Yes its connection issue not the miner, sometimes problem is on the pool itself.

whats your pool?

post your .bat file
Scrappy007
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 60
Merit: 0


View Profile
March 17, 2018, 04:57:26 AM
 #22396

Hi. With Claymore 11.5 i often recieve "socket was closed by pool". This is miner problem or my interner connection issue?

Probably Yes its connection issue not the miner, sometimes problem is on the pool itself.

whats your pool?

post your .bat file
Use ethermine, eu1 server.

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethermine.org:4444 -ewal WALLET.rig1 -epsw x
Munka9
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
March 17, 2018, 08:34:23 AM
 #22397

To everyone saying that there are hard and fast rules to using old kernel vs new, that is simply not true. Each of my GPUs is within 2mhz of giving incorrect shares on old kernels and doesn't give any on new kernels either. I think you just have to try for yourself and see what works best for you.

That said when the mining craze nears the end, old kernels are more power efficient!
Lunga Chung
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 181
Merit: 0


View Profile
March 17, 2018, 08:34:41 AM
 #22398


Click in "effective current hashrate" to remove it and you will get better resolution for the other two.  Try closing gpuz or hwmonitor.

Rigs are running Win 10 lite edition, aside from Claymor nothing else runs.

Don't see how turning off a state on graph can help
percy_tc
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 455
Merit: 102


View Profile
March 17, 2018, 09:04:48 AM
 #22399

Keccak or Blake2s has lower power consuption in dual mine? Please advise

DeepOnion    ▬▬  Anonymous and Untraceable  ▬▬    ENJOY YOUR PRIVACY  •  JOIN DEEPONION
▐▐▐▐▐▐▐▐   ANN  Whitepaper  Facebook  Twitter  Telegram  Discord    ▌▌▌▌▌▌▌▌
Get $ONION  (✔Cryptopia  ✔KuCoin)  |  VoteCentral  Register NOW!  |  Download DeepOnion
KGV
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 53
Merit: 0


View Profile
March 17, 2018, 11:01:49 AM
 #22400

Keccak or Blake2s has lower power consuption in dual mine? Please advise

Blake2s
Pages: « 1 ... 1070 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118 1119 [1120] 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 1132 1133 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 1170 ... 1302 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!