Bitcoin Forum
February 17, 2019, 11:32:31 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 [884] 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 ... 2139 »
  Print  
Author Topic: Swedish ASIC miner company kncminer.com  (Read 3039472 times)
cognoscente
Member
**
Offline Offline

Activity: 111
Merit: 10


View Profile
October 21, 2013, 07:42:41 PM
 #17661

I use this wireless bridge and haven't missed a beat. 

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833320155
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1550446351
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1550446351

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1550446351
Reply with quote  #2

1550446351
Report to moderator
1550446351
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1550446351

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1550446351
Reply with quote  #2

1550446351
Report to moderator
1550446351
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1550446351

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1550446351
Reply with quote  #2

1550446351
Report to moderator
Altomesi
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
October 21, 2013, 07:43:19 PM
 #17662

Keeping with the depressing theme of late....

http://i.imgur.com/cnRLbWx.png
bobsag3
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 500

Owner, Minersource.net


View Profile
October 21, 2013, 07:43:54 PM
 #17663

I prefer the 48 Port 10/100 managed dell switches with fiber and gigabit backbone for all my miners Smiley. Super cheap on ebay.
sbfree
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 250



View Profile
October 21, 2013, 07:44:07 PM
 #17664

FWIW, this bertmod mod seems to work for .96....http://forum.kncminer.com/forum/main-category/main-forum/6183-bertmod-0-2-unofficial-firmware-mod-feedback-thread/page3


also, I am starting to conclude that my Saturn is pretty close to maxing out at 250GH/s on CGminer = 210-225GH/s server side w/ around 20% hardware errors on CG with 3800 WU (best so far has been .96)

I think that the Saturns like Phoenix1969's where they are hashing at 275GH/s at the server is because they have the 8 VRMs....I don't know diddly, but maybe those early units were meant to IMPRESS those higher rates while the rest were shipped as "satisfactory units" w/ only 4 VRMS.

Hopefully the next firmware will improve on FLUSHWORK SPEED, and the error rate/WU, since I am all HASHED OUT Shocked
all 6 boards are 4vrm
one sat likes to run @ 255, one at 265, and one at 275...  all that flashing & unlock cores, eventually dwindles down to origonal speeds after a day for me...did it 3 days in a row...

thanks for the correction phoenix1969 on the 4 VRM, so I strike my prior KNC comment.

Phonenix, are those hash rates at the server side, and how long before those figures go steady on the server after a reboot?

I notice my unit is usually fully operational after about 15 - 30 mins when it seems to stabilize and settle on hash rate/WU and op. temp.
also, the longer between BLOCKS found the better, as flushwork seems to kill performance....its kinda like racing the indy500 and everytime a block is found you have to pit.....weak!
Phoenix1969
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 938
Merit: 1000


LIR DEV


View Profile
October 21, 2013, 07:47:48 PM
 #17665

FWIW, this bertmod mod seems to work for .96....http://forum.kncminer.com/forum/main-category/main-forum/6183-bertmod-0-2-unofficial-firmware-mod-feedback-thread/page3


also, I am starting to conclude that my Saturn is pretty close to maxing out at 250GH/s on CGminer = 210-225GH/s server side w/ around 20% hardware errors on CG with 3800 WU (best so far has been .96)

I think that the Saturns like Phoenix1969's where they are hashing at 275GH/s at the server is because they have the 8 VRMs....I don't know diddly, but maybe those early units were meant to IMPRESS those higher rates while the rest were shipped as "satisfactory units" w/ only 4 VRMS.

Hopefully the next firmware will improve on FLUSHWORK SPEED, and the error rate/WU, since I am all HASHED OUT Shocked
all 6 boards are 4vrm
one sat likes to run @ 255, one at 265, and one at 275...  all that flashing & unlock cores, eventually dwindles down to origonal speeds after a day for me...did it 3 days in a row...

thanks for the correction phoenix1969 on the 4 VRM, so I strike my prior KNC comment.

Phonenix, are those hash rates at the server side, and how long before those figures go steady on the server after a reboot?

I notice my unit is usually fully operational after about 15 - 30 mins when it seems to stabilize and settle on hash rate/WU and op. temp.
also, the longer between BLOCKS found the better, as flushwork seems to kill performance....its kinda like racing the indy500 and everytime a block is found you have to pit.....weak!
I'm having EXACTLY the same experience.
the pool always polls the wrong avg field in cgminer, but I watch them thru putty, and the GUI, and they pretty much jive, the pool (eligius)always polls crazy numbers.....over a terrahash, and under 500, then shows a bogus average, lol
Yeah, the "Flushwork" is ridiculous....
I'd rather that function was totally turned off, and got rejected shares when the correct block came....lolz
sure would waste alot less time


                     ▀▀█████████▀████████████████▄
                        ████▄      ▄████████████████
                     ▄██████▀  ▄  ███████████████████
                  ▄█████████▄████▄███████████████████
                ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀████████
                                               ▀▀███▀
    ▄█▀█       ▄▀  ▄▀▀█  ▄▀   █████████████████▄ ██▀         ▄▀█
   ▄█ ▄▀      ▀█▀ █▀ █▀ ▀█▀  ███████████████████ █▀ ▀▀      ▄▀▄▀
  ▄█    ▄███  █     █   █   ████████████████████  ▄█     ▄▀▀██▀ ▄███
███▄▄▄  █▄▄▄ █▄▄ ▄▄▀   █▄▄ ██████████████████▀▀   █▄▄ ▄▄ █▄▄█▄▄▄█▄▄▄
                           ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                            ▀▀█████████████▄
                                █████████████▄
                                  █████████████▄
                                    ▀███████▀▀▀▀▀
                                      ▀████▀
                                        ▀█▀
LetItRide
                        ▄███████████▄
                       ██  ██████████▄
                     ▄█████████████  ██▄
            ▄▄▀█▄▄▄▄▄████████████████████▄
        ▄▄█▀   ███████████  █████  ████  █
    ▄██████ ▄▄███████████████████████████▀
 ▄▀▀ ██████████████████████████  ████  █
█  ▄███████████▀▀▀█████████████████████
██████████████    ████████▀▀██████  █▀
██████████████▄▄▄██████████   ▀▀▀▀▀▀▀
███▀ ▀██████████████████████
██    ███████████████████████
██▄▄██████████████████████████
██████████████▀   ██████████
  █████████████   ▄██████▀▀
     ▀▀██████████████▀▀
         ▀▀██████▀▀
[BTC]▄█████████████▀ ▄█
██            ▄█▀
██          ▄██ ▄█
██ ▄█▄    ▄███  ██
██ ▀███▄ ▄███   ██
██  ▀███████    ██
██    █████     ██
██     ███      ██
██      ▀       ██
██              ██
▀████████████████▀
adrd
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 39
Merit: 0


View Profile
October 21, 2013, 07:50:32 PM
 #17666

Keeping with the depressing theme of late....

http://i.imgur.com/cnRLbWx.png

We all know where it's coming
http://i.imgur.com/600WdOA.png
Thanks KNC...
Phoenix1969
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 938
Merit: 1000


LIR DEV


View Profile
October 21, 2013, 07:52:39 PM
 #17667

 not quite... but feels that way...    Tongue


                     ▀▀█████████▀████████████████▄
                        ████▄      ▄████████████████
                     ▄██████▀  ▄  ███████████████████
                  ▄█████████▄████▄███████████████████
                ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀████████
                                               ▀▀███▀
    ▄█▀█       ▄▀  ▄▀▀█  ▄▀   █████████████████▄ ██▀         ▄▀█
   ▄█ ▄▀      ▀█▀ █▀ █▀ ▀█▀  ███████████████████ █▀ ▀▀      ▄▀▄▀
  ▄█    ▄███  █     █   █   ████████████████████  ▄█     ▄▀▀██▀ ▄███
███▄▄▄  █▄▄▄ █▄▄ ▄▄▀   █▄▄ ██████████████████▀▀   █▄▄ ▄▄ █▄▄█▄▄▄█▄▄▄
                           ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                            ▀▀█████████████▄
                                █████████████▄
                                  █████████████▄
                                    ▀███████▀▀▀▀▀
                                      ▀████▀
                                        ▀█▀
LetItRide
                        ▄███████████▄
                       ██  ██████████▄
                     ▄█████████████  ██▄
            ▄▄▀█▄▄▄▄▄████████████████████▄
        ▄▄█▀   ███████████  █████  ████  █
    ▄██████ ▄▄███████████████████████████▀
 ▄▀▀ ██████████████████████████  ████  █
█  ▄███████████▀▀▀█████████████████████
██████████████    ████████▀▀██████  █▀
██████████████▄▄▄██████████   ▀▀▀▀▀▀▀
███▀ ▀██████████████████████
██    ███████████████████████
██▄▄██████████████████████████
██████████████▀   ██████████
  █████████████   ▄██████▀▀
     ▀▀██████████████▀▀
         ▀▀██████▀▀
[BTC]▄█████████████▀ ▄█
██            ▄█▀
██          ▄██ ▄█
██ ▄█▄    ▄███  ██
██ ▀███▄ ▄███   ██
██  ▀███████    ██
██    █████     ██
██     ███      ██
██      ▀       ██
██              ██
▀████████████████▀
chrono030
Member
**
Offline Offline

Activity: 114
Merit: 10


View Profile
October 21, 2013, 07:56:43 PM
 #17668

Only about 9 day too late whereas I could have made ROI AND PROFIT if it my jupiters were delivered on the 8th instead of the 17th. Now, i am trying to sell both of them. That was the difference between being a day 1 and not being that
B.S... I got a saturn on the 10th, and it's nowhere close to roi

For what it is worth, I received my Jupiter on October 4th and have not yet made ROI.  Anyone that claims any different is either lying or is solo mining and has insane luck.  

Also - I applied .96 and it seems to have sped up my Jupiter.

I ran the math using the bit minter work efforts and noted a 3.5% increase in hashrate over 24 hours.  Something to consider for the individuals sitting on .95.  I (still) have 4 cores on one die that are sitting in disabled mode - wish i could get them working.
Phoenix1969
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 938
Merit: 1000


LIR DEV


View Profile
October 21, 2013, 07:58:04 PM
 #17669

Only about 9 day too late whereas I could have made ROI AND PROFIT if it my jupiters were delivered on the 8th instead of the 17th. Now, i am trying to sell both of them. That was the difference between being a day 1 and not being that
B.S... I got a saturn on the 10th, and it's nowhere close to roi

For what it is worth, I received my Jupiter on October 4th and have not yet made ROI.  Anyone that claims any different is either lying or is solo mining and has insane luck. 

Also - I applied .96 and it seems to have sped up my Jupiter.

I ran the math using the bit minter work efforts and noted a 3.5% increase in hashrate over 24 hours.  Something to consider for the individuals sitting on .95.  I (still) have 4 cores on one die that are sitting in disabled mode - wish i could get them working.
"Enablecores" didn't work for you?


                     ▀▀█████████▀████████████████▄
                        ████▄      ▄████████████████
                     ▄██████▀  ▄  ███████████████████
                  ▄█████████▄████▄███████████████████
                ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀████████
                                               ▀▀███▀
    ▄█▀█       ▄▀  ▄▀▀█  ▄▀   █████████████████▄ ██▀         ▄▀█
   ▄█ ▄▀      ▀█▀ █▀ █▀ ▀█▀  ███████████████████ █▀ ▀▀      ▄▀▄▀
  ▄█    ▄███  █     █   █   ████████████████████  ▄█     ▄▀▀██▀ ▄███
███▄▄▄  █▄▄▄ █▄▄ ▄▄▀   █▄▄ ██████████████████▀▀   █▄▄ ▄▄ █▄▄█▄▄▄█▄▄▄
                           ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                            ▀▀█████████████▄
                                █████████████▄
                                  █████████████▄
                                    ▀███████▀▀▀▀▀
                                      ▀████▀
                                        ▀█▀
LetItRide
                        ▄███████████▄
                       ██  ██████████▄
                     ▄█████████████  ██▄
            ▄▄▀█▄▄▄▄▄████████████████████▄
        ▄▄█▀   ███████████  █████  ████  █
    ▄██████ ▄▄███████████████████████████▀
 ▄▀▀ ██████████████████████████  ████  █
█  ▄███████████▀▀▀█████████████████████
██████████████    ████████▀▀██████  █▀
██████████████▄▄▄██████████   ▀▀▀▀▀▀▀
███▀ ▀██████████████████████
██    ███████████████████████
██▄▄██████████████████████████
██████████████▀   ██████████
  █████████████   ▄██████▀▀
     ▀▀██████████████▀▀
         ▀▀██████▀▀
[BTC]▄█████████████▀ ▄█
██            ▄█▀
██          ▄██ ▄█
██ ▄█▄    ▄███  ██
██ ▀███▄ ▄███   ██
██  ▀███████    ██
██    █████     ██
██     ███      ██
██      ▀       ██
██              ██
▀████████████████▀
texaslabrat
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile
October 21, 2013, 07:58:50 PM
 #17670

FWIW, this bertmod mod seems to work for .96....http://forum.kncminer.com/forum/main-category/main-forum/6183-bertmod-0-2-unofficial-firmware-mod-feedback-thread/page3


also, I am starting to conclude that my Saturn is pretty close to maxing out at 250GH/s on CGminer = 210-225GH/s server side w/ around 20% hardware errors on CG with 3800 WU (best so far has been .96)

I think that the Saturns like Phoenix1969's where they are hashing at 275GH/s at the server is because they have the 8 VRMs....I don't know diddly, but maybe those early units were meant to IMPRESS those higher rates while the rest were shipped as "satisfactory units" w/ only 4 VRMS.

Hopefully the next firmware will improve on FLUSHWORK SPEED, and the error rate/WU, since I am all HASHED OUT Shocked
all 6 boards are 4vrm
one sat likes to run @ 255, one at 265, and one at 275...  all that flashing & unlock cores, eventually dwindles down to origonal speeds after a day for me...did it 3 days in a row...

thanks for the correction phoenix1969 on the 4 VRM, so I strike my prior KNC comment.

Phonenix, are those hash rates at the server side, and how long before those figures go steady on the server after a reboot?

I notice my unit is usually fully operational after about 15 - 30 mins when it seems to stabilize and settle on hash rate/WU and op. temp.
also, the longer between BLOCKS found the better, as flushwork seems to kill performance....its kinda like racing the indy500 and everytime a block is found you have to pit.....weak!
I'm having EXACTLY the same experience.
the pool always polls the wrong avg field in cgminer, but I watch them thru putty, and the GUI, and they pretty much jive, the pool (eligius)always polls crazy numbers.....over a terrahash, and under 500, then shows a bogus average, lol
Yeah, the "Flushwork" is ridiculous....

the pool doesn't "poll" anything from cgminer.  The pool displays a calculated hashrate based on shares that you submit (1 share of diff_1 = 2^32 hashes).  If you get "lucky" and submit 3 shares back-to-back-to-back with the miner having done fewer than average hash calculations in the process, it will appear to the pool as if your hashrate spiked much higher.  Likewise, if your miner is having a bad luck streak and has to crunch through more hashes than average in order to submit a share, it will appear to the pool as though the hashrate slowed down.  This is completely independent from the actual speed of the miner in going about its business of calculating SHA256 hash values.
chrono030
Member
**
Offline Offline

Activity: 114
Merit: 10


View Profile
October 21, 2013, 08:00:24 PM
 #17671

Only about 9 day too late whereas I could have made ROI AND PROFIT if it my jupiters were delivered on the 8th instead of the 17th. Now, i am trying to sell both of them. That was the difference between being a day 1 and not being that
B.S... I got a saturn on the 10th, and it's nowhere close to roi

For what it is worth, I received my Jupiter on October 4th and have not yet made ROI.  Anyone that claims any different is either lying or is solo mining and has insane luck. 

Also - I applied .96 and it seems to have sped up my Jupiter.

I ran the math using the bit minter work efforts and noted a 3.5% increase in hashrate over 24 hours.  Something to consider for the individuals sitting on .95.  I (still) have 4 cores on one die that are sitting in disabled mode - wish i could get them working.
"Enablecores" didn't work for you?

Nope - Tried that a number of times.  It doesn't fix the issue.
DPoS
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462
Merit: 250



View Profile
October 21, 2013, 08:01:51 PM
 #17672


Also - I applied .96 and it seems to have sped up my Jupiter.


so far .96 is the king of lowering HW errors for those prone to them...  if you have some golden build you probably hate .96 slowness compared to .95 as far as WU goes

(and yes, I am trying to stop talking about pre-95)



~~BTC~~GAMBIT~~BTC~~Play Boardgames for Bitcoins!!~~BTC~~GAMBIT~~BTC~~ Something I say help? Donate BTC! 1KN1K1xStzsgfYxdArSX4PEjFfcLEuYhid
Phoenix1969
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 938
Merit: 1000


LIR DEV


View Profile
October 21, 2013, 08:02:41 PM
 #17673

Only about 9 day too late whereas I could have made ROI AND PROFIT if it my jupiters were delivered on the 8th instead of the 17th. Now, i am trying to sell both of them. That was the difference between being a day 1 and not being that
B.S... I got a saturn on the 10th, and it's nowhere close to roi

For what it is worth, I received my Jupiter on October 4th and have not yet made ROI.  Anyone that claims any different is either lying or is solo mining and has insane luck. 

Also - I applied .96 and it seems to have sped up my Jupiter.

I ran the math using the bit minter work efforts and noted a 3.5% increase in hashrate over 24 hours.  Something to consider for the individuals sitting on .95.  I (still) have 4 cores on one die that are sitting in disabled mode - wish i could get them working.
"Enablecores" didn't work for you?

Nope - Tried that a number of times.  It doesn't fix the issue.
same here, but worked temporarily, and dwindles back after 24 hrs


                     ▀▀█████████▀████████████████▄
                        ████▄      ▄████████████████
                     ▄██████▀  ▄  ███████████████████
                  ▄█████████▄████▄███████████████████
                ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀████████
                                               ▀▀███▀
    ▄█▀█       ▄▀  ▄▀▀█  ▄▀   █████████████████▄ ██▀         ▄▀█
   ▄█ ▄▀      ▀█▀ █▀ █▀ ▀█▀  ███████████████████ █▀ ▀▀      ▄▀▄▀
  ▄█    ▄███  █     █   █   ████████████████████  ▄█     ▄▀▀██▀ ▄███
███▄▄▄  █▄▄▄ █▄▄ ▄▄▀   █▄▄ ██████████████████▀▀   █▄▄ ▄▄ █▄▄█▄▄▄█▄▄▄
                           ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                            ▀▀█████████████▄
                                █████████████▄
                                  █████████████▄
                                    ▀███████▀▀▀▀▀
                                      ▀████▀
                                        ▀█▀
LetItRide
                        ▄███████████▄
                       ██  ██████████▄
                     ▄█████████████  ██▄
            ▄▄▀█▄▄▄▄▄████████████████████▄
        ▄▄█▀   ███████████  █████  ████  █
    ▄██████ ▄▄███████████████████████████▀
 ▄▀▀ ██████████████████████████  ████  █
█  ▄███████████▀▀▀█████████████████████
██████████████    ████████▀▀██████  █▀
██████████████▄▄▄██████████   ▀▀▀▀▀▀▀
███▀ ▀██████████████████████
██    ███████████████████████
██▄▄██████████████████████████
██████████████▀   ██████████
  █████████████   ▄██████▀▀
     ▀▀██████████████▀▀
         ▀▀██████▀▀
[BTC]▄█████████████▀ ▄█
██            ▄█▀
██          ▄██ ▄█
██ ▄█▄    ▄███  ██
██ ▀███▄ ▄███   ██
██  ▀███████    ██
██    █████     ██
██     ███      ██
██      ▀       ██
██              ██
▀████████████████▀
Phoenix1969
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 938
Merit: 1000


LIR DEV


View Profile
October 21, 2013, 08:04:42 PM
 #17674

FWIW, this bertmod mod seems to work for .96....http://forum.kncminer.com/forum/main-category/main-forum/6183-bertmod-0-2-unofficial-firmware-mod-feedback-thread/page3


also, I am starting to conclude that my Saturn is pretty close to maxing out at 250GH/s on CGminer = 210-225GH/s server side w/ around 20% hardware errors on CG with 3800 WU (best so far has been .96)

I think that the Saturns like Phoenix1969's where they are hashing at 275GH/s at the server is because they have the 8 VRMs....I don't know diddly, but maybe those early units were meant to IMPRESS those higher rates while the rest were shipped as "satisfactory units" w/ only 4 VRMS.

Hopefully the next firmware will improve on FLUSHWORK SPEED, and the error rate/WU, since I am all HASHED OUT Shocked
all 6 boards are 4vrm
one sat likes to run @ 255, one at 265, and one at 275...  all that flashing & unlock cores, eventually dwindles down to origonal speeds after a day for me...did it 3 days in a row...

thanks for the correction phoenix1969 on the 4 VRM, so I strike my prior KNC comment.

Phonenix, are those hash rates at the server side, and how long before those figures go steady on the server after a reboot?

I notice my unit is usually fully operational after about 15 - 30 mins when it seems to stabilize and settle on hash rate/WU and op. temp.
also, the longer between BLOCKS found the better, as flushwork seems to kill performance....its kinda like racing the indy500 and everytime a block is found you have to pit.....weak!
I'm having EXACTLY the same experience.
the pool always polls the wrong avg field in cgminer, but I watch them thru putty, and the GUI, and they pretty much jive, the pool (eligius)always polls crazy numbers.....over a terrahash, and under 500, then shows a bogus average, lol
Yeah, the "Flushwork" is ridiculous....

the pool doesn't "poll" anything from cgminer.  The pool displays a calculated hashrate based on shares that you submit (1 share of diff_1 = 2^32 hashes).  If you get "lucky" and submit 3 shares back-to-back-to-back with the miner having done fewer than average hash calculations in the process, it will appear to the pool as if your hashrate spiked much higher.  Likewise, if your miner is having a bad luck streak and has to crunch through more hashes than average in order to submit a share, it will appear to the pool as though the hashrate slowed down.  This is completely independent from the actual speed of the miner in going about its business of calculating SHA256 hash values.
makes sense, but that could be bad news, because my 3 & 12 hour avg's are around 750 for all 3 sats combined..


                     ▀▀█████████▀████████████████▄
                        ████▄      ▄████████████████
                     ▄██████▀  ▄  ███████████████████
                  ▄█████████▄████▄███████████████████
                ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀████████
                                               ▀▀███▀
    ▄█▀█       ▄▀  ▄▀▀█  ▄▀   █████████████████▄ ██▀         ▄▀█
   ▄█ ▄▀      ▀█▀ █▀ █▀ ▀█▀  ███████████████████ █▀ ▀▀      ▄▀▄▀
  ▄█    ▄███  █     █   █   ████████████████████  ▄█     ▄▀▀██▀ ▄███
███▄▄▄  █▄▄▄ █▄▄ ▄▄▀   █▄▄ ██████████████████▀▀   █▄▄ ▄▄ █▄▄█▄▄▄█▄▄▄
                           ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                            ▀▀█████████████▄
                                █████████████▄
                                  █████████████▄
                                    ▀███████▀▀▀▀▀
                                      ▀████▀
                                        ▀█▀
LetItRide
                        ▄███████████▄
                       ██  ██████████▄
                     ▄█████████████  ██▄
            ▄▄▀█▄▄▄▄▄████████████████████▄
        ▄▄█▀   ███████████  █████  ████  █
    ▄██████ ▄▄███████████████████████████▀
 ▄▀▀ ██████████████████████████  ████  █
█  ▄███████████▀▀▀█████████████████████
██████████████    ████████▀▀██████  █▀
██████████████▄▄▄██████████   ▀▀▀▀▀▀▀
███▀ ▀██████████████████████
██    ███████████████████████
██▄▄██████████████████████████
██████████████▀   ██████████
  █████████████   ▄██████▀▀
     ▀▀██████████████▀▀
         ▀▀██████▀▀
[BTC]▄█████████████▀ ▄█
██            ▄█▀
██          ▄██ ▄█
██ ▄█▄    ▄███  ██
██ ▀███▄ ▄███   ██
██  ▀███████    ██
██    █████     ██
██     ███      ██
██      ▀       ██
██              ██
▀████████████████▀
DPoS
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462
Merit: 250



View Profile
October 21, 2013, 08:06:04 PM
 #17675

 I (still) have 4 cores on one die that are sitting in disabled mode - wish i could get them working.


not all cores are worth bringing back..  if they flap on and off all the time your HW errors fly up.  .96 seems to balance a lower WU but much lower HW errors for better avg.

would be nice to have release notes right??

I am guessing that it may 'give up' on some cores which is good for problem ones.   but would be nice to control that ourselves.  It would make sense that they have the enable_cores feature now to go along with this design instead of earlier firmware that always tried to bring everything back

~~BTC~~GAMBIT~~BTC~~Play Boardgames for Bitcoins!!~~BTC~~GAMBIT~~BTC~~ Something I say help? Donate BTC! 1KN1K1xStzsgfYxdArSX4PEjFfcLEuYhid
texaslabrat
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile
October 21, 2013, 08:08:44 PM
Last edit: October 21, 2013, 08:20:15 PM by texaslabrat
 #17676

FWIW, this bertmod mod seems to work for .96....http://forum.kncminer.com/forum/main-category/main-forum/6183-bertmod-0-2-unofficial-firmware-mod-feedback-thread/page3


also, I am starting to conclude that my Saturn is pretty close to maxing out at 250GH/s on CGminer = 210-225GH/s server side w/ around 20% hardware errors on CG with 3800 WU (best so far has been .96)

I think that the Saturns like Phoenix1969's where they are hashing at 275GH/s at the server is because they have the 8 VRMs....I don't know diddly, but maybe those early units were meant to IMPRESS those higher rates while the rest were shipped as "satisfactory units" w/ only 4 VRMS.

Hopefully the next firmware will improve on FLUSHWORK SPEED, and the error rate/WU, since I am all HASHED OUT Shocked
all 6 boards are 4vrm
one sat likes to run @ 255, one at 265, and one at 275...  all that flashing & unlock cores, eventually dwindles down to origonal speeds after a day for me...did it 3 days in a row...

thanks for the correction phoenix1969 on the 4 VRM, so I strike my prior KNC comment.

Phonenix, are those hash rates at the server side, and how long before those figures go steady on the server after a reboot?

I notice my unit is usually fully operational after about 15 - 30 mins when it seems to stabilize and settle on hash rate/WU and op. temp.
also, the longer between BLOCKS found the better, as flushwork seems to kill performance....its kinda like racing the indy500 and everytime a block is found you have to pit.....weak!
I'm having EXACTLY the same experience.
the pool always polls the wrong avg field in cgminer, but I watch them thru putty, and the GUI, and they pretty much jive, the pool (eligius)always polls crazy numbers.....over a terrahash, and under 500, then shows a bogus average, lol
Yeah, the "Flushwork" is ridiculous....

the pool doesn't "poll" anything from cgminer.  The pool displays a calculated hashrate based on shares that you submit (1 share of diff_1 = 2^32 hashes).  If you get "lucky" and submit 3 shares back-to-back-to-back with the miner having done fewer than average hash calculations in the process, it will appear to the pool as if your hashrate spiked much higher.  Likewise, if your miner is having a bad luck streak and has to crunch through more hashes than average in order to submit a share, it will appear to the pool as though the hashrate slowed down.  This is completely independent from the actual speed of the miner in going about its business of calculating SHA256 hash values.
makes sense, but that could be bad news, because my 3 & 12 hour avg's are around 750 for all 3 sats combined..

Well, since the 750 is what eligius is actually paying you for (averaged over time through their capped PPS payout algorithm), that's the number you should be paying attention to IMHO Smiley  You're still doing better than my Jupiter on a per-board basis (thanks to 2 sick asics)...I'm getting about 450 430 at the pool versus my long-term average as shown in cgminer of 492-ish.
Biffa
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1792
Merit: 1021



View Profile
October 21, 2013, 08:14:34 PM
 #17677

Any significance to the sticker numbers? All my Jupiter boards have a "1" and I've been running 525-550GH/s fairly consistently.

I don't think so, I have two #2 and two #3 in mine and its been solid at 555Ghs since I got it

Mine at pools that pay transaction fees & don't mine empty blocks :: kanopool :: ckpool ::
:: Dalcore's Crypto Mining H/W Hosting Directory & Reputation ::
texaslabrat
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile
October 21, 2013, 08:14:59 PM
 #17678

 I (still) have 4 cores on one die that are sitting in disabled mode - wish i could get them working.


not all cores are worth bringing back..  if they flap on and off all the time your HW errors fly up.  .96 seems to balance a lower WU but much lower HW errors for better avg.

would be nice to have release notes right??

I am guessing that it may 'give up' on some cores which is good for problem ones.   but would be nice to control that ourselves.  It would make sense that they have the enable_cores feature now to go along with this design instead of earlier firmware that always tried to bring everything back

Should be able to manually control which cores are disabled in .96 by reverse engineering the mask from the asic_test file.  It looks like it works similarly to a netmask from ip networking.  Convert the mask to binary, and line up the bits with an array of 192 bits representing each core...do an XOR between the two..values that end up as a 1 are active and 0 are disabled.  Or so goes the theory, anyway.
Phoenix1969
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 938
Merit: 1000


LIR DEV


View Profile
October 21, 2013, 08:18:01 PM
 #17679

eligius back up


                     ▀▀█████████▀████████████████▄
                        ████▄      ▄████████████████
                     ▄██████▀  ▄  ███████████████████
                  ▄█████████▄████▄███████████████████
                ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀████████
                                               ▀▀███▀
    ▄█▀█       ▄▀  ▄▀▀█  ▄▀   █████████████████▄ ██▀         ▄▀█
   ▄█ ▄▀      ▀█▀ █▀ █▀ ▀█▀  ███████████████████ █▀ ▀▀      ▄▀▄▀
  ▄█    ▄███  █     █   █   ████████████████████  ▄█     ▄▀▀██▀ ▄███
███▄▄▄  █▄▄▄ █▄▄ ▄▄▀   █▄▄ ██████████████████▀▀   █▄▄ ▄▄ █▄▄█▄▄▄█▄▄▄
                           ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                            ▀▀█████████████▄
                                █████████████▄
                                  █████████████▄
                                    ▀███████▀▀▀▀▀
                                      ▀████▀
                                        ▀█▀
LetItRide
                        ▄███████████▄
                       ██  ██████████▄
                     ▄█████████████  ██▄
            ▄▄▀█▄▄▄▄▄████████████████████▄
        ▄▄█▀   ███████████  █████  ████  █
    ▄██████ ▄▄███████████████████████████▀
 ▄▀▀ ██████████████████████████  ████  █
█  ▄███████████▀▀▀█████████████████████
██████████████    ████████▀▀██████  █▀
██████████████▄▄▄██████████   ▀▀▀▀▀▀▀
███▀ ▀██████████████████████
██    ███████████████████████
██▄▄██████████████████████████
██████████████▀   ██████████
  █████████████   ▄██████▀▀
     ▀▀██████████████▀▀
         ▀▀██████▀▀
[BTC]▄█████████████▀ ▄█
██            ▄█▀
██          ▄██ ▄█
██ ▄█▄    ▄███  ██
██ ▀███▄ ▄███   ██
██  ▀███████    ██
██    █████     ██
██     ███      ██
██      ▀       ██
██              ██
▀████████████████▀
OmegaNemesis28
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 250


View Profile WWW
October 21, 2013, 08:18:37 PM
 #17680

So I got my Mercury up and running with 0.95
It says its running via SSH at 144GH/s~
Slush pool is reporting 120GH/s~
40C~

Is it worth going to 0.96? Should I apply the enablecores patch? I dont quite understand its use...

And by the way, why would Slush report 20GH/s less than wha cgminer is reporting? My BFL using BFGminer reports exactly what Slush reports.

I'm not one for donations but if you must go ahead and I will keep you in mind. =)
http://payb.tc/omeganemesis28
Pages: « 1 ... 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 [884] 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 ... 2139 »
  Print  
 
Jump to:  

Bitcointalk.org is not available or authorized for sale. Do not believe any fake listings.
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!