Bitcoin Forum
April 24, 2024, 06:06:21 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 27.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 [188] 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 ... 499 »
  Print  
Author Topic: PhoenixMiner 6.2c: fastest Ethereum/Ethash miner with lowest devfee (Win/Linux)  (Read 784622 times)
jeca
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
October 11, 2019, 08:51:38 AM
 #3741

When you add support for new AMD drivers, does it mean that these are the most suitable or can we continue to use 18.6.1 for example?
1713938781
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1713938781

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1713938781
Reply with quote  #2

1713938781
Report to moderator
According to NIST and ECRYPT II, the cryptographic algorithms used in Bitcoin are expected to be strong until at least 2030. (After that, it will not be too difficult to transition to different algorithms.)
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
1713938781
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1713938781

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1713938781
Reply with quote  #2

1713938781
Report to moderator
1713938781
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1713938781

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1713938781
Reply with quote  #2

1713938781
Report to moderator
1713938781
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1713938781

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1713938781
Reply with quote  #2

1713938781
Report to moderator
burntroach85
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
October 11, 2019, 09:07:59 PM
 #3742

hey guys, i have a question, when i use your miner on nicehash, i get alot of rejected or invalid shares , along with good ones, but im trying to find out why. When i mine ANY coin i get no errors or invalid shares nothing all good 100%  only have this issue with nicehash do you guys have any idea on what this could be?  also when i use nicehash for mining i set -coin auto   along with other settings but is that the issue? thanks for any help
burntroach85
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
October 11, 2019, 10:30:35 PM
 #3743

When you add support for new AMD drivers, does it mean that these are the most suitable or can we continue to use 18.6.1 for example?


you can but your better off using newer drivers like 19.+   there's not much diff tho other then maybe a bit less power an stability
ZombieWorm
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 71
Merit: 1


View Profile
October 11, 2019, 10:52:36 PM
 #3744

AMD released 19.10.1 drivers. Anyone tried allready? Miner support them?

Working with 19.10.1 drivers.
Vega 56 @ 1110 mhz memory, @1050 mhz core 900mv
42.3 MH/s

I updated and after a few hours the miner had crashed or the card (vega 56) reset as it was mining about 30% less. Used same settings where it mined perfectly at 41 mh/s for good watts. Just reporting back in case it happens for too many users and a fix is eeked out. On 19.9.3 drivers and this is not an aggressive profile.
strelly83
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
October 12, 2019, 06:06:15 AM
 #3745

Hi, do you have experience with the Sapphire RX 5700 Pulse? I can't change the board parameters into the program (4.6c), the board seems to be locked ... especially the memory voltage locked to 0.85V (and Tmem is always approx 80°)... do you have any suggestions?
ZombieWorm
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 71
Merit: 1


View Profile
October 12, 2019, 07:48:22 AM
 #3746

I updated and after a few hours the miner had crashed or the card (vega 56) reset as it was mining about 30% less. Used same settings where it mined perfectly at 41 mh/s for good watts. Just reporting back in case it happens for too many users and a fix is eeked out. On 19.9.3 drivers and this is not an aggressive profile.

OK so it wasnt a one off and happened again about 3 hours in. Is there an auto ramp feature thats tweaking it and pushing it too far causing the miner to crash? After the crash it drops from 41 to 35 Mh/s and uses more power.

Will switch over to see if it happens on another miner.
MATHReX
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 861
Merit: 281


View Profile
October 12, 2019, 12:16:21 PM
 #3747

Hi,

I have a problem with ETH mining speed. My miner is connected to NiceHash and when they start mining ETH, first few minutes the speed is stable at around 62 MH/s. After generated new DAG file the speed drops by 10 MH/s (so to around 51 MH/s).

I have 2 Nvidia cards. 1x GTX 1070, 1x GTX 1070 ti

Why is this happening?

It used to happen with me in my 6x RX580 rig. After the new DAG, the hash rate went from 182 MH/s to 179 MH/s. It is not such a huge impact but closing the miner and restarting the system did the trick for me and the hash rate was back.

Also, reset any OC that you have on the card and after the restart, apply it again.
MATHReX
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 861
Merit: 281


View Profile
October 12, 2019, 12:22:36 PM
 #3748

I updated and after a few hours the miner had crashed or the card (vega 56) reset as it was mining about 30% less. Used same settings where it mined perfectly at 41 mh/s for good watts. Just reporting back in case it happens for too many users and a fix is eeked out. On 19.9.3 drivers and this is not an aggressive profile.

OK so it wasnt a one off and happened again about 3 hours in. Is there an auto ramp feature thats tweaking it and pushing it too far causing the miner to crash? After the crash it drops from 41 to 35 Mh/s and uses more power.

Will switch over to see if it happens on another miner.

My sapphire RX Vega 56 is flashed with 64 air bios, then using powerplay tables to reduce the core and mem voltage. Using OverdriveNtool to OC memory, undervolt core and voltages, 65% fan speed.

No issues at all like this.

What are you using to OC? Did you have any other parameter in the claymore bat file for tweaking?
cikusa
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 39
Merit: 2


View Profile
October 12, 2019, 03:30:43 PM
 #3749

Hi, do you have experience with the Sapphire RX 5700 Pulse? I can't change the board parameters into the program (4.6c), the board seems to be locked ... especially the memory voltage locked to 0.85V (and Tmem is always approx 80°)... do you have any suggestions?

Memory voltage is locked on Navi cards, also tmem can get high u run card on high voltage, try running card on 1300mhz/750mv and put mem on 900-930, that should lower temps on card alot.
ZombieWorm
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 71
Merit: 1


View Profile
October 12, 2019, 06:05:29 PM
 #3750

I updated and after a few hours the miner had crashed or the card (vega 56) reset as it was mining about 30% less. Used same settings where it mined perfectly at 41 mh/s for good watts. Just reporting back in case it happens for too many users and a fix is eeked out. On 19.9.3 drivers and this is not an aggressive profile.

OK so it wasnt a one off and happened again about 3 hours in. Is there an auto ramp feature thats tweaking it and pushing it too far causing the miner to crash? After the crash it drops from 41 to 35 Mh/s and uses more power.

Will switch over to see if it happens on another miner.

My sapphire RX Vega 56 is flashed with 64 air bios, then using powerplay tables to reduce the core and mem voltage. Using OverdriveNtool to OC memory, undervolt core and voltages, 65% fan speed.

No issues at all like this.

What are you using to OC? Did you have any other parameter in the claymore bat file for tweaking?

I run it undervolted and Overdriven too, 41 mh/s fairly cool no where near its bench limits. It may be the driver so I installed the latest one to do more testing (19.10.1). It happened after I updated both gpu driver and PM but since the switch, this profile used to run absolutely solid. Dialled it back to test more and will see.
MATHReX
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 861
Merit: 281


View Profile
October 13, 2019, 07:40:42 AM
 #3751

I run it undervolted and Overdriven too, 41 mh/s fairly cool no where near its bench limits. It may be the driver so I installed the latest one to do more testing (19.10.1). It happened after I updated both gpu driver and PM but since the switch, this profile used to run absolutely solid. Dialled it back to test more and will see.

Sounds good. Did you flash 64 bios? It'll make a ton of difference in the hash rate. I was able to hit 1125 mhz in mem clock (samsung memory vendor) but it crashed after a while. So settled for 1095 mhz (stable).
motomart
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
October 13, 2019, 01:30:39 PM
 #3752

Hi, do you have experience with the Sapphire RX 5700 Pulse? I can't change the board parameters into the program (4.6c), the board seems to be locked ... especially the memory voltage locked to 0.85V (and Tmem is always approx 80°)... do you have any suggestions?

Memory voltage is locked on Navi cards, also tmem can get high u run card on high voltage, try running card on 1300mhz/750mv and put mem on 900-930, that should lower temps on card alot.

How did you get the card to run at 750mV? Mine never goes under 800mV regardless of -cvddc setting in Phoenixminer. Fan is at 70-90% all the time and power 112-118W.
ZombieWorm
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 71
Merit: 1


View Profile
October 13, 2019, 07:18:22 PM
 #3753

I run it undervolted and Overdriven too, 41 mh/s fairly cool no where near its bench limits. It may be the driver so I installed the latest one to do more testing (19.10.1). It happened after I updated both gpu driver and PM but since the switch, this profile used to run absolutely solid. Dialled it back to test more and will see.

Sounds good. Did you flash 64 bios? It'll make a ton of difference in the hash rate. I was able to hit 1125 mhz in mem clock (samsung memory vendor) but it crashed after a while. So settled for 1095 mhz (stable).

No I never did as its Hynix memory. Its the main card in my multipurpose rig rather than a dedicated mining machine. I try to get less power draw on good hash speed rather than red line it. If im lucky I may get another when they go on the sales but since the profits are now negative its on the long finger wish list.
strelly83
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
October 13, 2019, 08:09:21 PM
 #3754

Hi, do you have experience with the Sapphire RX 5700 Pulse? I can't change the board parameters into the program (4.6c), the board seems to be locked ... especially the memory voltage locked to 0.85V (and Tmem is always approx 80°)... do you have any suggestions?

Memory voltage is locked on Navi cards, also tmem can get high u run card on high voltage, try running card on 1300mhz/750mv and put mem on 900-930, that should lower temps on card alot.

How did you get the card to run at 750mV? Mine never goes under 800mV regardless of -cvddc setting in Phoenixminer. Fan is at 70-90% all the time and power 112-118W.


Same problem...it seems that the settings are not followed by the card...and this reflects on the memory temp (approx 80°C)...
Andreuf88
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
October 13, 2019, 11:15:58 PM
 #3755

Hello friends, I have a problem I am mining with a rig connected to solar panels, this allows me to use the GPU to the maximum during the hours of the sun but during the night I need to restrict the use of these to consume half, I try to use the -gpow command but nothing changes still working the same way can someone help me? Thank you
MATHReX
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 861
Merit: 281


View Profile
October 14, 2019, 07:46:19 AM
 #3756

No I never did as its Hynix memory. Its the main card in my multipurpose rig rather than a dedicated mining machine. I try to get less power draw on good hash speed rather than red line it. If im lucky I may get another when they go on the sales but since the profits are now negative its on the long finger wish list.

Hynix memory is so sensitive to memory OC. Anyway, If you can get some reference edition Vega 56 for a really good price then get one.
The reference cards were usually shipped with Samsung memory and they OC really well with better ASIC quality.
Sapphire or MSI will be a good choice.
MATHReX
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 861
Merit: 281


View Profile
October 14, 2019, 07:51:37 AM
 #3757

Hello friends, I have a problem I am mining with a rig connected to solar panels, this allows me to use the GPU to the maximum during the hours of the sun but during the night I need to restrict the use of these to consume half, I try to use the -gpow command but nothing changes still working the same way can someone help me? Thank you

Rather than using -gpow parameter to reduce GPU usuage why not just disable mining on half the cards in the rig at night.

You can easily create a bat file that will execute at said time and disable half the cards through the device manager and then run the miner again with the half active cards.
Similar thing for the morning where the other bat file will activate the cards back and then run the miner again.
Disabled cards won't consume any power and you can get much better stability this way.
logicalray77
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 66
Merit: 4


View Profile
October 14, 2019, 08:06:10 AM
 #3758

Anyone tried ProgPow with RX5700XT? or does miner not support it yet?

burntroach85
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
October 14, 2019, 02:17:13 PM
 #3759

miner - still crashing with 5700 xt mining eth or anything
strelly83
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
October 14, 2019, 03:26:55 PM
 #3760

Try to use Msi Afterburner 4.6.2 beta 2 (go to settings/general and unlock voltaje control and voltage monitoring), after adjust to around to -43% power limit, leaving all others (Gpu, Mem, Voltage) stock, untouched.

Check for at least 24 hours of stability, if fails increase power limit from -43% to around -40%.

When found stability, increase mem clock with 5MHz steps at 10-20 hours interval until find max OC stable. Then increase again power limit from -40% to -39% and that's it. Settings are for Sapphire 5700XT.

Do no try for first time to increase memory to 900-915Mhz, it could fail, first find max OC stable, test 24 hours for stability and after go further.

Example here:

https://i.postimg.cc/YqdRr4R0/Stability.jpg

Can I use this procedure also for RX 5700 Pulse? I tried to use MSI Afterburner (but I don't remember which version I used..) to decrease the voltage to 0,750V but the value was not set...
Pages: « 1 ... 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 [188] 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 ... 499 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!