Bitcoin Forum
April 24, 2024, 07:10:12 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 27.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 [155] 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 ... 499 »
  Print  
Author Topic: PhoenixMiner 6.2c: fastest Ethereum/Ethash miner with lowest devfee (Win/Linux)  (Read 784622 times)
Myl0sh
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
March 25, 2019, 03:30:08 PM
 #3081

Hi, how can i start Phoenix miner with exe file like Claymore not with bat file.
In Claymore i use exe file to start miner with configured config file.
I need to start with exe because 3rd pary software.

Thanks
1713942612
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1713942612

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1713942612
Reply with quote  #2

1713942612
Report to moderator
1713942612
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1713942612

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1713942612
Reply with quote  #2

1713942612
Report to moderator
1713942612
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1713942612

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1713942612
Reply with quote  #2

1713942612
Report to moderator
Bitcoin mining is now a specialized and very risky industry, just like gold mining. Amateur miners are unlikely to make much money, and may even lose money. Bitcoin is much more than just mining, though!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
1713942612
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1713942612

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1713942612
Reply with quote  #2

1713942612
Report to moderator
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1484
Merit: 253


View Profile
March 25, 2019, 04:18:38 PM
 #3082

Кaкиe дpaйвepa нyжны для кapт AMД - блoкчeйнoвcкиe, пocлeдниe или кaкиe тo кoнкpeтныe вepcии?
Paбoтaю нa блoкчeйнoвcкиx. Paзницy c пocлeдними нe нaблюдaю
Toгдa кaкoй cмыcл cидeть нa дpeвниx дpaйвepax?
Digital_Seytan
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 221
Merit: 2

digiseytan@walletofsatoshi.com


View Profile WWW
March 25, 2019, 09:04:18 PM
Last edit: March 27, 2019, 03:41:29 PM by Digital_Seytan
 #3083

Hello, Developer PM miner !
There's a new dual mining method described
Zilminer based on original ethminer works with your dualminer, but it hangs up somitemes while switching miners.
Maybe is it possible to dual mine Zilliqa in dualminer PM 4.3.?   Huh

Implementing ZIL mining in Phoenixminer new version dual will be great
Dear developer PM , I hope you will think about it

Dual ETH/ZIL would be enough to make me happy That would be great!

DonateSATS:Digiseytan@WALLETOFSATOSHi.COM
SHOPFREE: https://satsback.com/register/1QEJyGPlg4LN5kwx
ETC+Zil Pool:https://k1pool.com/invite/895eb07555
biospb
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 64
Merit: 0


View Profile
March 26, 2019, 10:15:08 PM
 #3084

@PhoenixMiner, also please take a look on MTP algo. It looks very promising last few month but existing miners are very unstable especially for AMD cards. just a hint.

Digital_Seytan
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 221
Merit: 2

digiseytan@walletofsatoshi.com


View Profile WWW
March 28, 2019, 11:20:20 AM
 #3085

Can someone help me ? I am using latest 4.2c on ubuntu and 6xRX580s . when I load the miner, GPU1 cannot load DAG because it only has 2.8G VRAM. How do I fix this ? Is there a way for me to use the onboard graphics  instead so it doesn't use my GPU?

-gpus <123 ..n> Use only the specified GPUs (if more than 10, separate the indexes with comma)

DonateSATS:Digiseytan@WALLETOFSATOSHi.COM
SHOPFREE: https://satsback.com/register/1QEJyGPlg4LN5kwx
ETC+Zil Pool:https://k1pool.com/invite/895eb07555
biospb
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 64
Merit: 0


View Profile
March 28, 2019, 07:28:35 PM
 #3086

tested with wattmeter - v3 kernels on P104 work exactly as v2.
pbfarmer
Member
**
Offline Offline

Activity: 340
Merit: 29


View Profile
March 28, 2019, 08:50:18 PM
 #3087

Can someone help me ? I am using latest 4.2c on ubuntu and 6xRX580s . when I load the miner, GPU1 cannot load DAG because it only has 2.8G VRAM. How do I fix this ? Is there a way for me to use the onboard graphics  instead so it doesn't use my GPU?

use ubuntu server version, you won't use graphics at all
bategojko74
Member
**
Offline Offline

Activity: 220
Merit: 12


View Profile
March 28, 2019, 10:05:54 PM
 #3088

tested with wattmeter - v3 kernels on P104 work exactly as v2.
This could be a result from setting power limit with msi afterburner or other tool. Start decreasing the power gradually and you will find that at some percentage v2 will first drop performances a little bit but v3 will not at that percent.
copper.beagle
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
March 29, 2019, 01:34:29 AM
 #3089

Wow. That's all I can say.

I'm new to mining, and just tried this out.  Instant 10% increase in my poolside hashrate, and my poolside hashrate average is actually higher than my client side reported hashrate at times, all without any stale shares.  This was well worth the dev fee.

Now to try and play with some of the other settings.
Thanks!
styleshifter
Member
**
Offline Offline

Activity: 155
Merit: 14


View Profile WWW
March 29, 2019, 08:40:04 AM
 #3090

@PhoenixMiner: I started using version 4.2c this week. But the hashrate was much more unstable than before. Now I'm using the previous version again.

Latest Crypto Miner App - Get the latest mining software from official sources & receive update notifications
https://latest-miner.web.app --- https://bitcointalk.org/?topic=5073731.0 --- https://twitter.com/styleshifter1
bategojko74
Member
**
Offline Offline

Activity: 220
Merit: 12


View Profile
March 29, 2019, 11:58:58 AM
 #3091

@PhoenixMiner: I started using version 4.2c this week. But the hashrate was much more unstable than before. Now I'm using the previous version again.
If you have nvidias add -mi 10 to your settings and it will work like previous version
styleshifter
Member
**
Offline Offline

Activity: 155
Merit: 14


View Profile WWW
March 29, 2019, 01:19:12 PM
 #3092

@PhoenixMiner: I started using version 4.2c this week. But the hashrate was much more unstable than before. Now I'm using the previous version again.
If you have nvidias add -mi 10 to your settings and it will work like previous version

Thanks for your reply but I've got rx570. Does this setting help here, too?

Latest Crypto Miner App - Get the latest mining software from official sources & receive update notifications
https://latest-miner.web.app --- https://bitcointalk.org/?topic=5073731.0 --- https://twitter.com/styleshifter1
bategojko74
Member
**
Offline Offline

Activity: 220
Merit: 12


View Profile
March 29, 2019, 09:46:58 PM
 #3093

@PhoenixMiner: I started using version 4.2c this week. But the hashrate was much more unstable than before. Now I'm using the previous version again.
If you have nvidias add -mi 10 to your settings and it will work like previous version

Thanks for your reply but I've got rx570. Does this setting help here, too?
I think that it will not help you. Strange, PM haven't said anything about modifying the AMD kernels in the new version.
camchimonline
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 32
Merit: 0


View Profile
March 30, 2019, 10:29:29 AM
 #3094

What is this error? anyone help me.
Thank you!
Quote
2019.03.30:17:12:15.212: main Listening for CDM remote manager at port 21555 in full mode
2019.03.30:17:12:15.215: main GPU1: 46C 48%, GPU2: 44C 47%, GPU3: 40C 45%, GPU4: 40C 45%, GPU5: 39C 44%, GPU6: 38C 44%
2019.03.30:17:12:15.216: main Inavlid key sequence; please enter a single digit or three digits, starting with 0
2019.03.30:17:12:15.236: eths Eth: Received: {"id":5,"jsonrpc":"2.0","result":["0x240ab15910d1873222f00142d0665c37929d5f77bbb251a47f165b35a623c82b","0x5c42fafe2a07497590d690901caeff5b8e990c9d27b6e4b2bbe0b7692ef6b0e6","0x7fd9a60121074ca47566bc6799d82cd4456f0ff830a7bf9e181e79d3"]}
2019.03.30:17:12:15.256: eths Eth: New job #240ab159 from asia-etc.2miners.com:1010; diff: 8600MH
2019.03.30:17:12:15.258: GPU1 GPU1: Starting up... (0)
2019.03.30:17:12:15.258: GPU1 GPU1: Generating ethash light cache for epoch #258
2019.03.30:17:12:15.259: GPU2 GPU2: Starting up... (0)
2019.03.30:17:12:15.261: GPU3 GPU3: Starting up... (0)
2019.03.30:17:12:15.262: GPU4 GPU4: Starting up... (0)
2019.03.30:17:12:15.264: GPU5 GPU5: Starting up... (0)
2019.03.30:17:12:15.265: GPU6 GPU6: Starting up... (0)
2019.03.30:17:12:18.466: GPU1 Light cache generated in 3.2 s (15.0 MB/s)
2019.03.30:17:12:18.597: eths Eth: Received: {"id":0,"jsonrpc":"2.0","result":["0xb2a634e54eecbdca14c5f915d43e9f3b4deb8784444e48bb17c251b15108bc06","0x5c42fafe2a07497590d690901caeff5b8e990c9d27b6e4b2bbe0b7692ef6b0e6","0x7fd9a60121074ca47566bc6799d82cd4456f0ff830a7bf9e181e79d3"]}
2019.03.30:17:12:18.597: eths Eth: New job #b2a634e5 from asia-etc.2miners.com:1010; diff: 8600MH
2019.03.30:17:12:18.938: GPU1 GPU1: Allocating DAG (3.03) GB; good for epoch up to #260
2019.03.30:17:12:18.938: GPU1 GPU1: Allocating light cache buffer (48.5) MB; good for epoch up to #260
2019.03.30:17:12:19.208: GPU1 GPU1: Generating DAG for epoch #258
2019.03.30:17:12:19.338: GPU2 GPU2: Allocating DAG (3.03) GB; good for epoch up to #260
2019.03.30:17:12:19.338: GPU2 GPU2: Allocating light cache buffer (48.5) MB; good for epoch up to #260
2019.03.30:17:12:19.469: GPU2 GPU2: Generating DAG for epoch #258
2019.03.30:17:12:19.764: GPU3 GPU3: Allocating DAG (3.03) GB; good for epoch up to #260
ManDoneKTM
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 150
Merit: 0


View Profile
March 30, 2019, 07:13:45 PM
 #3095

@PhoenixMiner i have this problem with latest version and 1 of 2 rigs . https://imgur.com/a/BI6pFuK
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1484
Merit: 253


View Profile
March 30, 2019, 09:39:16 PM
 #3096

@PhoenixMiner: I started using version 4.2c this week. But the hashrate was much more unstable than before. Now I'm using the previous version again.
If you have nvidias add -mi 10 to your settings and it will work like previous version

Thanks for your reply but I've got rx570. Does this setting help here, too?
I think that it will not help you. Strange, PM haven't said anything about modifying the AMD kernels in the new version.
For my RX 580 nothing was changed in latest version. Speed is the same as was in previous.
lesjokolat
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 117
Merit: 3


View Profile
March 31, 2019, 05:50:00 AM
Last edit: March 31, 2019, 12:43:41 PM by lesjokolat
 #3097

Hi folks thought I would share the results of my fan mod on Radeon VII and the results were really amazing!

https://youtu.be/LmEf9qP5GbE

Check out the video above. If I had better fans I would have been able to get even faster MH/s.

Regards
Iamtutut
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 1120
Merit: 131


View Profile
March 31, 2019, 09:13:02 AM
 #3098

Hi folks thought I would share the results of my fan mod on Radeon VII and the results were really amazing!

https://youtu.be/LmEf9qP5GbE

Check out the video above. Phoenix Miner was able to get to 110 MH/s. If I had better fans I would have been able maintain it longer but got a stable 108 MH/s.

Regards

Is it  with this https://bitcointalk.org/index.php?topic=5123724 or without ?

Your current HR is equivalent (even faster) to 2X Vega 64 with the on the fly mem tweak, that's really impressive.
lesjokolat
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 117
Merit: 3


View Profile
March 31, 2019, 12:35:28 PM
Last edit: March 31, 2019, 12:52:53 PM by lesjokolat
 #3099

Hi folks thought I would share the results of my fan mod on Radeon VII and the results were really amazing!

https://youtu.be/LmEf9qP5GbE

Check out the video above. Phoenix Miner was able to get to 110 MH/s. If I had better fans I would have been able to get higher MH/s.

Regards

Is it  with this https://bitcointalk.org/index.php?topic=5123724 or without ?

Your current HR is equivalent (even faster) to 2X Vega 64 with the on the fly mem tweak, that's really impressive.

It is without the the vega mem tweak. I am also looking at some registry edits. that will allow greater under volting
Iamtutut
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 1120
Merit: 131


View Profile
March 31, 2019, 12:58:12 PM
 #3100

Then it's even more impressive, congrats !
Pages: « 1 ... 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 [155] 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 ... 499 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!