Bitcoin Forum
September 16, 2021, 11:29:37 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 22.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 [201] 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 ... 472 »
  Print  
Author Topic: PhoenixMiner 5.7b: fastest Ethereum/Ethash miner with lowest devfee (Win/Linux)  (Read 682370 times)
mineshop.eu
Copper Member
Member
**
Offline Offline

Activity: 315
Merit: 29


View Profile WWW
December 17, 2019, 11:25:47 AM
 #4001

Anyone has tried the
-openclLocalWork 128
-openclGlobalMultiplier 4096

For RX5700 , my XT gets up to 64.5 mh/s but they are getting about 50% incorrect shares. Anyone has found fix for this? http://prntscr.com/qbz3sk

1631791777
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1631791777

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1631791777
Reply with quote  #2

1631791777
Report to moderator
1631791777
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1631791777

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1631791777
Reply with quote  #2

1631791777
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1631791777
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1631791777

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1631791777
Reply with quote  #2

1631791777
Report to moderator
1631791777
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1631791777

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1631791777
Reply with quote  #2

1631791777
Report to moderator
cikusa
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 43
Merit: 2


View Profile
December 17, 2019, 01:57:51 PM
 #4002

There is no fix for that yet, and from what i have found it is hardware limitation. Don't quote me on that.
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 253


View Profile
December 17, 2019, 02:37:03 PM
 #4003

Phoenix, when will be miner update for support new AMD 19.12 drivers?
Semtex72
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 55
Merit: 0


View Profile
December 19, 2019, 09:50:04 PM
 #4004

I wonder too
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 253


View Profile
December 20, 2019, 08:17:02 AM
 #4005

Phoenix, when will be miner update for support new AMD 19.12 drivers?
AMD already released 19.12.3 driver... Need miner update!
guzzymese
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 0


View Profile
December 20, 2019, 10:46:55 AM
Last edit: December 21, 2019, 12:52:10 AM by guzzymese
 #4006

A friend of mine bought 4 cards Sapphire RX 5700, simple, not XT.

He tried to obtain maximum hashrate, setting power limit at -24%, GPU clock and voltage left untouched, mem go up to 930MHz, (if he tried to go above 930MHz, the afterburner slider for memory, goes automatically back to 930MHz, that's maximum achievable).

He left all 4 of them at 920MHz, and all cards worked flawless one day, achieving 53,xxMH for each card.

Today, he found the rig dead and after restart, windows 10 is corrupted.

Moved all 4 cards on a working rig, this one doesn't "see" (recognize) 2 of 4 cards.

Possible 2 cards dead?

I have some Sapphire 5700XT cards, wich freeze instantly the rig if I try go upper 890MHz at memory, I keep all of them at -41% power limit and 885MHz for memory (+10MHz above stock freq), GPU clock and voltage left untouched.

Those cards works with these settings, for weeks, no one problem appeared.

Also on the rig with 5700XT, I have attached one Sapphire 5700 non XT too, (identically as mine friend own), it works perfect for 3 days, set at -24% power limit, GPU clock and voltage left untouched, mem at 920MHz.

Any ideea why my friend cards died?

Is too much 920MHz for memory?!?


srm-eth
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
December 21, 2019, 04:42:21 PM
 #4007

A friend of mine bought 4 cards Sapphire RX 5700, simple, not XT.

He tried to obtain maximum hashrate, setting power limit at -24%, GPU clock and voltage left untouched, mem go up to 930MHz, (if he tried to go above 930MHz, the afterburner slider for memory, goes automatically back to 930MHz, that's maximum achievable).

He left all 4 of them at 920MHz, and all cards worked flawless one day, achieving 53,xxMH for each card.

Today, he found the rig dead and after restart, windows 10 is corrupted.

Moved all 4 cards on a working rig, this one doesn't "see" (recognize) 2 of 4 cards.

Possible 2 cards dead?

I have some Sapphire 5700XT cards, wich freeze instantly the rig if I try go upper 890MHz at memory, I keep all of them at -41% power limit and 885MHz for memory (+10MHz above stock freq), GPU clock and voltage left untouched.

Those cards works with these settings, for weeks, no one problem appeared.

Also on the rig with 5700XT, I have attached one Sapphire 5700 non XT too, (identically as mine friend own), it works perfect for 3 days, set at -24% power limit, GPU clock and voltage left untouched, mem at 920MHz.

Any ideea why my friend cards died?

Is too much 920MHz for memory?!?




For  53 Mh/s on AMD 5700, use the following configuration

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<GPU DevID="731F" RevID="C4">
    <PPW Value="1"/>
    <FEATURE ID="4" Enabled="True">
        <STATES>
            <STATE ID="0" Enabled="False" Value="800"/>
            <STATE ID="1" Enabled="False" Value="1094"/>
            <STATE ID="2" Enabled="False" Value="1388"/>
            <STATE ID="3" Enabled="False" Value="800"/>
            <STATE ID="4" Enabled="False" Value="1388"/>
        </STATES>
    </FEATURE>
    <FEATURE ID="12" Enabled="False">
        <STATES>
            <STATE ID="0" Enabled="False" Value="688"/>
            <STATE ID="1" Enabled="False" Value="791"/>
            <STATE ID="2" Enabled="False" Value="801"/>
        </STATES>
    </FEATURE>
    <FEATURE ID="5" Enabled="False">
        <STATES>
            <STATE ID="0" Enabled="False" Value="875"/>
        </STATES>
    </FEATURE>
    <FEATURE ID="9" Enabled="False">
        <STATES>
            <STATE ID="0" Enabled="False" Value="0"/>
        </STATES>
    </FEATURE>
    <FEATURE ID="8" Enabled="False">
        <STATES>
            <STATE ID="0" Enabled="True" Value="0"/>
            <STATE ID="1" Enabled="True" Value="0"/>
            <STATE ID="2" Enabled="True" Value="0"/>
        </STATES>
    </FEATURE>
    <FEATURE ID="19" Enabled="False">
        <STATES>
            <STATE ID="0" Enabled="True" Value="0"/>
        </STATES>
    </FEATURE>
    <FEATURE ID="20" Enabled="False">
        <STATES>
            <STATE ID="0" Enabled="True" Value="0"/>
        </STATES>
    </FEATURE>
    <FEATURE ID="21" Enabled="False">
        <STATES>
            <STATE ID="0" Enabled="True" Value="0"/>
        </STATES>
    </FEATURE>
    <FEATURE ID="22" Enabled="True">
        <STATES>
            <STATE ID="0" Enabled="False" Value="30"/>
            <STATE ID="1" Enabled="False" Value="11"/>
            <STATE ID="2" Enabled="False" Value="50"/>
            <STATE ID="3" Enabled="False" Value="12"/>
            <STATE ID="4" Enabled="False" Value="63"/>
            <STATE ID="5" Enabled="False" Value="62"/>
            <STATE ID="6" Enabled="False" Value="79"/>
            <STATE ID="7" Enabled="False" Value="83"/>
            <STATE ID="8" Enabled="False" Value="92"/>
            <STATE ID="9" Enabled="False" Value="100"/>
        </STATES>
    </FEATURE>
</GPU>
guzzymese
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 0


View Profile
December 21, 2019, 06:21:49 PM
Last edit: December 21, 2019, 10:44:24 PM by guzzymese
 #4008

Thank you for answer but I use phoenix miner under windows, (.bat file) I don't know where to write all those that you wrote above...
TeamCyr
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 87
Merit: 0


View Profile
December 22, 2019, 06:14:21 AM
 #4009

i have not been able to mine since July my rig constantly crashing. Anyone can help me please?



https://i.imgur.com/fXVPcaE.jpg

https://i.imgur.com/fXVPcaE.jpg
TeamCyr
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 87
Merit: 0


View Profile
December 22, 2019, 06:23:35 AM
 #4010

better image

https://i.imgur.com/tj55iFN.jpg
bategojko74
Member
**
Offline Offline

Activity: 220
Merit: 12


View Profile
December 22, 2019, 07:09:29 AM
 #4011

Anyone has tried the
-openclLocalWork 128
-openclGlobalMultiplier 4096

For RX5700 , my XT gets up to 64.5 mh/s but they are getting about 50% incorrect shares. Anyone has found fix for this? http://prntscr.com/qbz3sk
PM is obviously designed to work only with openclLocalWork 32 for RX5700. You are just spending your electricity for incorrect shares if you try values different than 32.
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 253


View Profile
December 22, 2019, 08:45:12 AM
 #4012

better image


Try to download and use PhoenixMiner_NVRTC_Windows.zip
bategojko74
Member
**
Offline Offline

Activity: 220
Merit: 12


View Profile
December 23, 2019, 08:52:42 AM
Merited by nc50lc (1)
 #4013

better image


Try to download and use PhoenixMiner_NVRTC_Windows.zip
PhoenixMiner_NVRTC_Windows.zip is for ProgPow
mineshop.eu
Copper Member
Member
**
Offline Offline

Activity: 315
Merit: 29


View Profile WWW
December 24, 2019, 11:09:55 AM
 #4014

A friend of mine bought 4 cards Sapphire RX 5700, simple, not XT.

Those cards works with these settings, for weeks, no one problem appeared.

Also on the rig with 5700XT, I have attached one Sapphire 5700 non XT too, (identically as mine friend own), it works perfect for 3 days, set at -24% power limit, GPU clock and voltage left untouched, mem at 920MHz.

Any ideea why my friend cards died?

Is too much 920MHz for memory?!
My XT and non xt working perfect for 2 weeks now. Using hiveOS. Hashing avarage 53mh for non XT and 54.5 for XT version stable.
XT mem oc is 940
non XT OC is 925
https://www.youtube.com/watch?v=Du3xFR2Ug2w&t



Image might be quite small to see, original image here https://bit.ly/2ZkSOTn

guzzymese
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 0


View Profile
December 24, 2019, 02:02:34 PM
 #4015

Thank you for reply. I'm forced to use Windows as operating system, on that rig couple cards works with Phoenix, couple with Nicehash.

So, 920MHz is SAFE for 5700-5700XT memories (if is achievable under windows)?

If is SAFE, is there any ideea why 2 cards died with 920MHz memory?

Bad lot of cards, or?!? Angry  All power supply are Corsair, so good ones, measured under load is around 12,15Vdc, in idle 12,18Vdc. Cards not exceed 65-68 celcius degrees.
mineshop.eu
Copper Member
Member
**
Offline Offline

Activity: 315
Merit: 29


View Profile WWW
December 24, 2019, 04:04:41 PM
 #4016

Thank you for reply. I'm forced to use Windows as operating system, on that rig couple cards works with Phoenix, couple with Nicehash.

So, 920MHz is SAFE for 5700-5700XT memories (if is achievable under windows)?

If is SAFE, is there any ideea why 2 cards died with 920MHz memory?

Bad lot of cards, or?!? Angry  All power supply are Corsair, so good ones, measured under load is around 12,15Vdc, in idle 12,18Vdc. Cards not exceed 65-68 celcius degrees.
What brand of cards are they, are they the reference version?

guzzymese
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 0


View Profile
December 24, 2019, 07:13:35 PM
 #4017

Sapphire, reference card (blower turbine fan).
srm-eth
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
December 24, 2019, 09:49:51 PM
 #4018

Sapphire, reference card (blower turbine fan).
use AMD -Radeon  Software Adrenalin - program to set frequency at 1388 MHz ,800 mv.
or you can use -OverdriveNTool- program .
teammaf
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 38
Merit: 0


View Profile
December 24, 2019, 11:29:38 PM
 #4019

whats best kernel/bat setup for 470-480s stock bios cards? Is there a strap or rxboost type option like claymore miner has to get these cards up to speed without modding the bios on them?
guzzymese
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 0


View Profile
December 25, 2019, 06:53:05 PM
Last edit: December 26, 2019, 11:59:42 PM by guzzymese
 #4020

Sapphire, reference card (blower turbine fan).
use AMD -Radeon  Software Adrenalin - program to set frequency at 1388 MHz ,800 mv.
or you can use -OverdriveNTool- program .


I choose a simple way for lowering power and a little mem OC, using MSI Afterburner, I just drop power limit to -41% for XT and -24% for non XT card, memory to all at 885MHz and got perfect stability for 106Watts consumption for XT cards and 114Watts for non XT card.

If I choose to lower voltage and freq (as you indicate above), I got some crashes, especially when lower VGpu under 900mV, so this one is the best option for me, double click on it for full size:



https://postimg.cc/D47JcXft




Pages: « 1 ... 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 [201] 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 ... 472 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!