Bitcoin Forum
December 12, 2019, 01:28:16 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.0.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 [194] 195 196 197 198 199 200 201 »
  Print  
Author Topic: PhoenixMiner 4.8c: fastest Ethereum/Ethash miner with lowest devfee (Win/Linux)  (Read 208830 times)
Ursul0
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 752
Merit: 259


View Profile
October 18, 2019, 02:00:55 PM
 #3861

Hi,

Last 12 hours 1050TI gives following error:

2019.10.18:12:09:10.166: GPU1 GPU1: Generating ethash light cache for epoch #292
2019.10.18:12:09:12.913: GPU1 Light cache generated in 2.7 s (19.1 MB/s)
2019.10.18:12:09:13.048: GPU1 GPU1: Allocating DAG (3.30) GB; good for epoch up to #294
2019.10.18:12:09:13.048: GPU1 CUDA error in CudaProgram.cu:373 : out of memory (2)
2019.10.18:12:09:13.048: GPU1 GPU1: CUDA memory: 4.00 GB total, 3.30 GB free
2019.10.18:12:09:13.048: GPU1 GPU1 initMiner error: out of memory

I had similiar problem with 4.6c. But 4.7a solved that problem. Now 4.7c has error for 1050TI again.

Best to Alls
ETH and ETC have very large DAG file and 4gb Nvidia GPUs cannot allocate enough memory (without segmentation?)  under windows,
under linux the situation is better in this regard

Does it mean, we need to stop mining on 1050TI?
it means that you should expect the option for mining eth on 4gb nvidia to expire in near future and in case of windows faster


___████████___
_██████████████████_
_██████████████████████_
██████████████████████████
████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
████████████████████████████
██████████████████████████
¯██████████████████████¯
¯██████████████████¯
¯¯¯████████¯¯¯
   ███████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
███████
BTC  ◉PLAY  ◉XMR  ◉DOGE  ◉BCH  ◉STRAT  ◉ETH  ◉GAS  ◉LTC  ◉DASH  ◉PPC
     __██████████████__
  _██████████████████████_        █████
_██████████████████████████_      █████
████ _____ ______ _____ ████     _██¯
████ █████ ██████ █████ ████    _██¯
████ █████ ██████ █████ ████    ██¯
████ █████ ██████ █████ ████    ██
████ ¯¯¯¯¯ ¯¯¯¯¯¯ ¯¯¯¯¯ ████ _██████_
████████████████████████████ ████████
███████¯            ¯███████ ¯██████¯
█████¯                ¯█████
¯██████████████████████████¯
  ¯¯████████████████████¯¯ 
✔️DICE           
✔️BLACKJACK
✔️PLINKO
✔️VIDEO POKER
✔️ROULETTE     
✔️LOTTO
1576157296
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1576157296

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1576157296
Reply with quote  #2

1576157296
Report to moderator
1576157296
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1576157296

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1576157296
Reply with quote  #2

1576157296
Report to moderator
1576157296
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1576157296

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1576157296
Reply with quote  #2

1576157296
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1576157296
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1576157296

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1576157296
Reply with quote  #2

1576157296
Report to moderator
1576157296
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1576157296

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1576157296
Reply with quote  #2

1576157296
Report to moderator
1576157296
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1576157296

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1576157296
Reply with quote  #2

1576157296
Report to moderator
yuzmemak
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
October 18, 2019, 06:21:30 PM
 #3862

Dear Developers,

Do you have any plan to upgrade miner for solving 1050TI cuda error? Unfortunetly, I have started to use clay.

Best Regards
Ursul0
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 752
Merit: 259


View Profile
October 19, 2019, 02:36:48 PM
 #3863

Dear Developers,

Do you have any plan to upgrade miner for solving 1050TI cuda error? Unfortunetly, I have started to use clay.

Best Regards

lol. that would not be on the high priority list of things to do for reasons stated earlier. also claymore should stop working soon as well.
cant really fix "out of memory". AMD 4GB gpus will stop working on ethash with ETH DAGs progression as we have now in a year or so, now DAG is about 3.3GB


___████████___
_██████████████████_
_██████████████████████_
██████████████████████████
████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
████████████████████████████
██████████████████████████
¯██████████████████████¯
¯██████████████████¯
¯¯¯████████¯¯¯
   ███████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
███████
BTC  ◉PLAY  ◉XMR  ◉DOGE  ◉BCH  ◉STRAT  ◉ETH  ◉GAS  ◉LTC  ◉DASH  ◉PPC
     __██████████████__
  _██████████████████████_        █████
_██████████████████████████_      █████
████ _____ ______ _____ ████     _██¯
████ █████ ██████ █████ ████    _██¯
████ █████ ██████ █████ ████    ██¯
████ █████ ██████ █████ ████    ██
████ ¯¯¯¯¯ ¯¯¯¯¯¯ ¯¯¯¯¯ ████ _██████_
████████████████████████████ ████████
███████¯            ¯███████ ¯██████¯
█████¯                ¯█████
¯██████████████████████████¯
  ¯¯████████████████████¯¯ 
✔️DICE           
✔️BLACKJACK
✔️PLINKO
✔️VIDEO POKER
✔️ROULETTE     
✔️LOTTO
Semtex72
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 0


View Profile
October 19, 2019, 04:33:41 PM
 #3864

Anyone else have a lot of issues with Nicehash lately?
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 980
Merit: 252


View Profile
October 19, 2019, 05:19:51 PM
 #3865

Anyone else have a lot of issues with Nicehash lately?
No. All works fine.
Semtex72
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 0


View Profile
October 19, 2019, 09:19:53 PM
 #3866

Anyone else have a lot of issues with Nicehash lately?
No. All works fine.
I have some issues with shares not acceptet to the eu pool. Everything is fine to ethermine.
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 980
Merit: 252


View Profile
October 19, 2019, 09:20:54 PM
 #3867

Anyone else have a lot of issues with Nicehash lately?
No. All works fine.
I have some issues with shares not acceptet to the eu pool. Everything is fine to ethermine.
I'm use eu pool too. But no problems for me.
guzzymese
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
October 19, 2019, 10:56:29 PM
Last edit: October 19, 2019, 11:30:14 PM by guzzymese
 #3868

Anyone had ideea why mining on Nicehash (just on this software, no matter wich version it is) with Radeon VII card, it mines ok for let's say 30-50 seconds continuous (92-95MH), showing x,xx amount earned and in next seconds it shows 0.00 amount earned for around 15 seconds, even hashrate is the same (not dropping or stopped on miner window). Something like it mines for 30-50 seconds and then 10-15 seconds nothing, like stopped/paused that card but card mines continuous?

And situation repeats continuous (mining, earning/mining, not earning)

See pics, please:

AMD running OK and earning OK

https://i.postimg.cc/HL8jLH1h/AMD-VII-OK.jpg

And then in couple seconds later:

https://i.postimg.cc/NGDGBLr0/AMD-VII-dead.jpg

That shit it happens even don't mixed with nvidia cards (just AMD alone).

I quitted to use Radeon 5700XT on nicehash because it works ok for one or two hours, showing 51,xxMH and later all 3 5700XT cards dies showing 00.00MH (on stock settings) no voltage or powerlimit or frequency touched...

On that PC, I use 2x1080Ti and Radeon VII on nicehash (Nvidia running continuous no matter what), and those 3x5700XT on Phoenix miner (flawless for days continuous) wich same stock settings wich on nicehash dies in maximum 2 hours, as I said above.




Semtex72
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 0


View Profile
October 20, 2019, 08:52:31 AM
Last edit: October 20, 2019, 10:47:04 AM by Semtex72
 #3869

These are the same issues I have. I have it both with Poenixminer and Claymore. It might be a driver issue. (Perhaps need to revert to the first one working for RX5700).

However, running fine on Ethermine now, and calculators says it more profitable.
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 980
Merit: 252


View Profile
October 20, 2019, 09:03:09 AM
 #3870

Anyone had ideea why mining on Nicehash (just on this software, no matter wich version it is) with Radeon VII card, it mines ok for let's say 30-50 seconds continuous (92-95MH), showing x,xx amount earned and in next seconds it shows 0.00 amount earned for around 15 seconds, even hashrate is the same (not dropping or stopped on miner window). Something like it mines for 30-50 seconds and then 10-15 seconds nothing, like stopped/paused that card but card mines continuous?

And situation repeats continuous (mining, earning/mining, not earning)

See pics, please:

AMD running OK and earning OK

https://i.postimg.cc/HL8jLH1h/AMD-VII-OK.jpg

And then in couple seconds later:

https://i.postimg.cc/NGDGBLr0/AMD-VII-dead.jpg

That shit it happens even don't mixed with nvidia cards (just AMD alone).

I quitted to use Radeon 5700XT on nicehash because it works ok for one or two hours, showing 51,xxMH and later all 3 5700XT cards dies showing 00.00MH (on stock settings) no voltage or powerlimit or frequency touched...

On that PC, I use 2x1080Ti and Radeon VII on nicehash (Nvidia running continuous no matter what), and those 3x5700XT on Phoenix miner (flawless for days continuous) wich same stock settings wich on nicehash dies in maximum 2 hours, as I said above.
I think, it's nicehash miner problem, not Phoenix.
MATHReX
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 728
Merit: 277


blackjack.fun- place your bet now


View Profile
October 20, 2019, 11:10:53 AM
 #3871

Anyone had ideea why mining on Nicehash (just on this software, no matter wich version it is) with Radeon VII card, it mines ok for let's say 30-50 seconds continuous (92-95MH), showing x,xx amount earned and in next seconds it shows 0.00 amount earned for around 15 seconds, even hashrate is the same (not dropping or stopped on miner window). Something like it mines for 30-50 seconds and then 10-15 seconds nothing, like stopped/paused that card but card mines continuous?

I'll advise to use Claymore miner directly and point it to nicehash if you want to earn in BTC.
I'm sure you won't face this kind of issue and you can use the whole miner if you like including 5700XT.
Moreover, with some fine-tuning you can get more hash rate and much less power consumption rather than using nicehash and letting it do the optimizations.
Radeon VII can achieve around 100MH/s in ETH.

.

 ▀
   ▀
DEPOSIT BONUS
UP TO 100%
.

 ▀
   ▀

█▀▄
▄▄▄
█████
█████
█████
█████
█████
█████
█████
█████
█████
█████
██████████████
█▀▄██████████████
▄▄▄██████████████
████▄▄▄▄▄▄▄███████
████████████▄█████
████████▀█████████
█████▀██▀██▀██████
████████▄█████████
███▄▄▄███▌██████
███▄██████████████
██▄███████▌███████
██▀█████▀█████████
██████████████████
blackjack.fun.

  ▀
   ▄
PLACE YOUR BET
IIIIINOWIIIII
.

  ▀
   ▄
guzzymese
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
October 20, 2019, 11:41:29 AM
Last edit: October 21, 2019, 01:18:59 PM by guzzymese
 #3872

Sure is a nicehash problem, I just wrote that to see if is anyone else in this situation.

It have observed is doing this issue when software selects from algorithms  "Claymore miner" (all options is dual mining for Claymore) as mining algorithm.

I will uncheck all other algorithms (as they are not profitable) and I will keep checked just Phoenix miner for Radeon VII card, to see what's happen.

I will reply here, results.

EDIT: using just Phoenix miner selected as mining algorithm, all works perfect, no earning drops to 0.

So, it looks to be claymore dual miner issue or bad nicehash implementation of claymore miner.

All claymore algorithms implemented are dual mining, claymore single isn't...

Finally, I just checked only Phoenix miner, all others unchecked for Radeon VII card, everything is flawless!


Moreover, with some fine-tuning you can get more hash rate and much less power consumption rather than using nicehash and letting it do the optimizations.
Radeon VII can achieve around 100MH/s in ETH.

I have deja adjusted fine tunning for that card, (for all cards practically).

When Radeon VII is colder than 69 celcius degrees is achieving a little above 95MH, I don't want to stress it more that is enough, if I try more than 1870 MHz GPU with less than 1050mV and more than 1100 memory  (1870GPU/1050mV/1100MMz memory are actual best settings),  it start to give bad shares.

I prefear a little less MH with less stress and better/best stability, instead to run alot of restarts and locked miner.

No one is getting reacher with 3-5 MH in plus at one card.

Maybe for 20-50 Radeon VII cards it worths to win couple extra shares in plus, but just for one card, sure no...
Bael
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 77
Merit: 0


View Profile
October 22, 2019, 03:24:43 PM
 #3873

Anyone else have a lot of issues with Nicehash lately?

yes, it was 1 day with errors, nicehash eu, but today it has worked again as usual
Bael
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 77
Merit: 0


View Profile
October 22, 2019, 03:31:36 PM
 #3874



lol. that would not be on the high priority list of things to do for reasons stated earlier. also claymore should stop working soon as well.
cant really fix "out of memory". AMD 4GB gpus will stop working on ethash with ETH DAGs progression as we have now in a year or so, now DAG is about 3.3GB
[/quote]

Looking https://investoon.com/tools/dag_size , as you say in 1 year the 4GB obsolete for ethas.


Do you think there will be any solution to continue using 4GB gpus for ethas? Or should we forget and buy 8GB gpus if we want ethas in the future?

apologies for writing bad english, greetings : )
Digital_Seytan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 141
Merit: 0


View Profile
October 23, 2019, 11:57:48 AM
 #3875

2Gb,4Gb DAG fix, need atleast 1 GPU large enough to generate DAG.

Recently realized in my farm that my 470 4Gb rigs, which were all 6 card setups at the time, were not generating the dag any longer for ETC and then soon after ETH dag approached whatever level it was that pushed my system over the limit. After a day of wondering what to do, I realized a 470 rig I have with 1 8Gb 580 in it was working fine with the other 5 cards being 470 4Gbs. I took apart one of my 580 8Gb rigs and replaced a card on one of the 470 rigs. Mined perfectly fine. Did this to the whole farm and split the gpus essentially so every 4Gb rig has atleast 1 8Gb card in it. As for now this works no issues. I have a p104-100 rig with 1 470 4Gb in it and same thing, generated dag and mines.

I tested this on 2Gb R7 200 gpus and works perfectly fine. Card generates the dag as long as the system has one available card that is able to fit the dag on it. This is identical to how the 470 rigs are operating.

The same goes for 470 4Gbs with rx 5700s and the same with the R7 200s with the rx 5700s.

It sounds like 4GB isn't enough for the DAG since the current DAG is 3.27GB for ETH or 3.34GB for ETC.
RedPandaMining recently posted a video on his Youtube Channel.
https://www.youtube.com/watch?v=xRIX5mpVntk


Ursul0
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 752
Merit: 259


View Profile
October 23, 2019, 04:46:37 PM
 #3876


Quote
lol. that would not be on the high priority list of things to do for reasons stated earlier. also claymore should stop working soon as well.
cant really fix "out of memory". AMD 4GB gpus will stop working on ethash with ETH DAGs progression as we have now in a year or so, now DAG is about 3.3GB

Looking https://investoon.com/tools/dag_size , as you say in 1 year the 4GB obsolete for ethas.


Do you think there will be any solution to continue using 4GB gpus for ethas? Or should we forget and buy 8GB gpus if we want ethas in the future?

apologies for writing bad english, greetings : )

current "ethash" algorithm (Dagger-Hashimoto) uses some sort of a colored graph data structure = DAG for it's functions. ethash is planned to be switched to progpow algo - not sure about the DAG requirements there. before it supposedly goes partial & full POS

what @Digital_Seytan says may not be a complete nonsense, but sure sounds like one
 
EDIT: you need to fill this DAG(map) into GPU memory in full(and with no segmentation as it seems) and perform intensive reads from there


___████████___
_██████████████████_
_██████████████████████_
██████████████████████████
████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
████████████████████████████
██████████████████████████
¯██████████████████████¯
¯██████████████████¯
¯¯¯████████¯¯¯
   ███████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
███████
BTC  ◉PLAY  ◉XMR  ◉DOGE  ◉BCH  ◉STRAT  ◉ETH  ◉GAS  ◉LTC  ◉DASH  ◉PPC
     __██████████████__
  _██████████████████████_        █████
_██████████████████████████_      █████
████ _____ ______ _____ ████     _██¯
████ █████ ██████ █████ ████    _██¯
████ █████ ██████ █████ ████    ██¯
████ █████ ██████ █████ ████    ██
████ ¯¯¯¯¯ ¯¯¯¯¯¯ ¯¯¯¯¯ ████ _██████_
████████████████████████████ ████████
███████¯            ¯███████ ¯██████¯
█████¯                ¯█████
¯██████████████████████████¯
  ¯¯████████████████████¯¯ 
✔️DICE           
✔️BLACKJACK
✔️PLINKO
✔️VIDEO POKER
✔️ROULETTE     
✔️LOTTO
thefix
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1021
Merit: 1000


CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!


View Profile
October 23, 2019, 09:27:18 PM
 #3877

2Gb,4Gb DAG fix, need atleast 1 GPU large enough to generate DAG.

Recently realized in my farm that my 470 4Gb rigs, which were all 6 card setups at the time, were not generating the dag any longer for ETC and then soon after ETH dag approached whatever level it was that pushed my system over the limit. After a day of wondering what to do, I realized a 470 rig I have with 1 8Gb 580 in it was working fine with the other 5 cards being 470 4Gbs. I took apart one of my 580 8Gb rigs and replaced a card on one of the 470 rigs. Mined perfectly fine. Did this to the whole farm and split the gpus essentially so every 4Gb rig has atleast 1 8Gb card in it. As for now this works no issues. I have a p104-100 rig with 1 470 4Gb in it and same thing, generated dag and mines.

I tested this on 2Gb R7 200 gpus and works perfectly fine. Card generates the dag as long as the system has one available card that is able to fit the dag on it. This is identical to how the 470 rigs are operating.

The same goes for 470 4Gbs with rx 5700s and the same with the R7 200s with the rx 5700s.

It sounds like 4GB isn't enough for the DAG since the current DAG is 3.27GB for ETH or 3.34GB for ETC.
RedPandaMining recently posted a video on his Youtube Channel.
https://www.youtube.com/watch?v=xRIX5mpVntk




It would be awesome if it worked on 3gb Nvidia cards, but from what I have seen its only a fix for AMD cards with 4gb and below running on windows. I setup a windows box with a GTX 1070 and a couple gtx 3gb 1060s with no luck, then I tried a mixed mode setup with an 8gb AMD card as the main GPU with no luck as well. I figured it would not work with Nvidia cards below 3 gb, but I wanted to try it out for kicks. If anyone else tried and had luck let me know.

 
                                . ██████████.
                              .████████████████.
                           .██████████████████████.
                        -█████████████████████████████
                     .██████████████████████████████████.
                  -█████████████████████████████████████████
               -███████████████████████████████████████████████
           .-█████████████████████████████████████████████████████.
        .████████████████████████████████████████████████████████████
       .██████████████████████████████████████████████████████████████.
       .██████████████████████████████████████████████████████████████.
       ..████████████████████████████████████████████████████████████..
       .   .██████████████████████████████████████████████████████.
       .      .████████████████████████████████████████████████.

       .       .██████████████████████████████████████████████
       .    ██████████████████████████████████████████████████████
       .█████████████████████████████████████████████████████████████.
        .███████████████████████████████████████████████████████████
           .█████████████████████████████████████████████████████
              .████████████████████████████████████████████████
                   ████████████████████████████████████████
                      ██████████████████████████████████
                          ██████████████████████████
                             ████████████████████
                               ████████████████
                                   █████████
.CryptoTalk.org.|.MAKE POSTS AND EARN BTC!.🏆
viberama
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
October 23, 2019, 10:05:54 PM
 #3878

Anyone having an issue with PhoenixMiner 4.7c in that it crashes when trying to connect to a secure pool when mining the dev fee?  The process crashes when it can't connect using a secure URL.  It seems fine when using just a regular URL to the pool.
ManDoneKTM
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 135
Merit: 0


View Profile
October 23, 2019, 11:19:05 PM
 #3879

Sure is a nicehash problem, I just wrote that to see if is anyone else in this situation.

It have observed is doing this issue when software selects from algorithms  "Claymore miner" (all options is dual mining for Claymore) as mining algorithm.

I will uncheck all other algorithms (as they are not profitable) and I will keep checked just Phoenix miner for Radeon VII card, to see what's happen.

I will reply here, results.

EDIT: using just Phoenix miner selected as mining algorithm, all works perfect, no earning drops to 0.

So, it looks to be claymore dual miner issue or bad nicehash implementation of claymore miner.

All claymore algorithms implemented are dual mining, claymore single isn't...

Finally, I just checked only Phoenix miner, all others unchecked for Radeon VII card, everything is flawless!


Moreover, with some fine-tuning you can get more hash rate and much less power consumption rather than using nicehash and letting it do the optimizations.
Radeon VII can achieve around 100MH/s in ETH.

I have deja adjusted fine tunning for that card, (for all cards practically).

When Radeon VII is colder than 69 celcius degrees is achieving a little above 95MH, I don't want to stress it more that is enough, if I try more than 1870 MHz GPU with less than 1050mV and more than 1100 memory  (1870GPU/1050mV/1100MMz memory are actual best settings),  it start to give bad shares.

I prefear a little less MH with less stress and better/best stability, instead to run alot of restarts and locked miner.

No one is getting reacher with 3-5 MH in plus at one card.

Maybe for 20-50 Radeon VII cards it worths to win couple extra shares in plus, but just for one card, sure no...
This is the most uselss comm i´ve read in the last 4 years Smiley))))) Especially in ´´ No one is getting reacher with 3-5 MH in plus at one card. ´´´. you mean , doesnt matter on my 324 GPU 580 / 590 and a few Vega 56 ?! Get out and look for a job or delivery pizza in your town hommie Wink i used claymore and phoenix . with CM i have 3 mhs more at the same wattage , with phoenix less dev fee Wink
guzzymese
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
October 24, 2019, 12:47:56 AM
 #3880

Man, I own just one of that card (Radeon VII), I'm not getting reacher with 97MH instead 94MH. I'm not greedy too...
Only one card. That's what you have not understand it.
If I had 324 cards, situation was absolutely different, but just for one only card, not.
I hope now you understand now and send me a pizza on my town, as you are real farmer!

Cheers!
Pages: « 1 ... 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 [194] 195 196 197 198 199 200 201 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!