Bitcoin Forum
April 20, 2024, 01:45:33 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 26.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 [197] 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 ... 499 »
  Print  
Author Topic: PhoenixMiner 6.2c: fastest Ethereum/Ethash miner with lowest devfee (Win/Linux)  (Read 784618 times)
Digital_Seytan
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 221
Merit: 2

digiseytan@walletofsatoshi.com


View Profile WWW
December 15, 2019, 01:36:11 PM
 #3921

it no longer matters which miner you have NVIDIA or AMD, or which Miner software you are running. Does not deliver anything on a lot of electricity costs and sleepless nights all.
as it is now apparently it will not take much longer for all coins to end than zero

DonateSATS:Digiseytan@WALLETOFSATOSHi.COM
SHOPFREE: https://satsback.com/register/1QEJyGPlg4LN5kwx
ETC+Zil Pool:https://k1pool.com/invite/895eb07555
1713577533
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1713577533

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1713577533
Reply with quote  #2

1713577533
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
mineshop.eu
Copper Member
Member
**
Offline Offline

Activity: 398
Merit: 56


View Profile WWW
December 17, 2019, 11:25:47 AM
 #3922

Anyone has tried the
-openclLocalWork 128
-openclGlobalMultiplier 4096

For RX5700 , my XT gets up to 64.5 mh/s but they are getting about 50% incorrect shares. Anyone has found fix for this? http://prntscr.com/qbz3sk

cikusa
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 39
Merit: 2


View Profile
December 17, 2019, 01:57:51 PM
 #3923

There is no fix for that yet, and from what i have found it is hardware limitation. Don't quote me on that.
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1484
Merit: 253


View Profile
December 17, 2019, 02:37:03 PM
 #3924

Phoenix, when will be miner update for support new AMD 19.12 drivers?
Semtex72
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 55
Merit: 0


View Profile
December 19, 2019, 09:50:04 PM
 #3925

I wonder too
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1484
Merit: 253


View Profile
December 20, 2019, 08:17:02 AM
 #3926

Phoenix, when will be miner update for support new AMD 19.12 drivers?
AMD already released 19.12.3 driver... Need miner update!
srm-eth
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
December 21, 2019, 04:42:21 PM
 #3927

A friend of mine bought 4 cards Sapphire RX 5700, simple, not XT.

He tried to obtain maximum hashrate, setting power limit at -24%, GPU clock and voltage left untouched, mem go up to 930MHz, (if he tried to go above 930MHz, the afterburner slider for memory, goes automatically back to 930MHz, that's maximum achievable).

He left all 4 of them at 920MHz, and all cards worked flawless one day, achieving 53,xxMH for each card.

Today, he found the rig dead and after restart, windows 10 is corrupted.

Moved all 4 cards on a working rig, this one doesn't "see" (recognize) 2 of 4 cards.

Possible 2 cards dead?

I have some Sapphire 5700XT cards, wich freeze instantly the rig if I try go upper 890MHz at memory, I keep all of them at -41% power limit and 885MHz for memory (+10MHz above stock freq), GPU clock and voltage left untouched.

Those cards works with these settings, for weeks, no one problem appeared.

Also on the rig with 5700XT, I have attached one Sapphire 5700 non XT too, (identically as mine friend own), it works perfect for 3 days, set at -24% power limit, GPU clock and voltage left untouched, mem at 920MHz.

Any ideea why my friend cards died?

Is too much 920MHz for memory?!?




For  53 Mh/s on AMD 5700, use the following configuration

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<GPU DevID="731F" RevID="C4">
    <PPW Value="1"/>
    <FEATURE ID="4" Enabled="True">
        <STATES>
            <STATE ID="0" Enabled="False" Value="800"/>
            <STATE ID="1" Enabled="False" Value="1094"/>
            <STATE ID="2" Enabled="False" Value="1388"/>
            <STATE ID="3" Enabled="False" Value="800"/>
            <STATE ID="4" Enabled="False" Value="1388"/>
        </STATES>
    </FEATURE>
    <FEATURE ID="12" Enabled="False">
        <STATES>
            <STATE ID="0" Enabled="False" Value="688"/>
            <STATE ID="1" Enabled="False" Value="791"/>
            <STATE ID="2" Enabled="False" Value="801"/>
        </STATES>
    </FEATURE>
    <FEATURE ID="5" Enabled="False">
        <STATES>
            <STATE ID="0" Enabled="False" Value="875"/>
        </STATES>
    </FEATURE>
    <FEATURE ID="9" Enabled="False">
        <STATES>
            <STATE ID="0" Enabled="False" Value="0"/>
        </STATES>
    </FEATURE>
    <FEATURE ID="8" Enabled="False">
        <STATES>
            <STATE ID="0" Enabled="True" Value="0"/>
            <STATE ID="1" Enabled="True" Value="0"/>
            <STATE ID="2" Enabled="True" Value="0"/>
        </STATES>
    </FEATURE>
    <FEATURE ID="19" Enabled="False">
        <STATES>
            <STATE ID="0" Enabled="True" Value="0"/>
        </STATES>
    </FEATURE>
    <FEATURE ID="20" Enabled="False">
        <STATES>
            <STATE ID="0" Enabled="True" Value="0"/>
        </STATES>
    </FEATURE>
    <FEATURE ID="21" Enabled="False">
        <STATES>
            <STATE ID="0" Enabled="True" Value="0"/>
        </STATES>
    </FEATURE>
    <FEATURE ID="22" Enabled="True">
        <STATES>
            <STATE ID="0" Enabled="False" Value="30"/>
            <STATE ID="1" Enabled="False" Value="11"/>
            <STATE ID="2" Enabled="False" Value="50"/>
            <STATE ID="3" Enabled="False" Value="12"/>
            <STATE ID="4" Enabled="False" Value="63"/>
            <STATE ID="5" Enabled="False" Value="62"/>
            <STATE ID="6" Enabled="False" Value="79"/>
            <STATE ID="7" Enabled="False" Value="83"/>
            <STATE ID="8" Enabled="False" Value="92"/>
            <STATE ID="9" Enabled="False" Value="100"/>
        </STATES>
    </FEATURE>
</GPU>
TeamCyr
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 90
Merit: 0


View Profile
December 22, 2019, 06:14:21 AM
 #3928

i have not been able to mine since July my rig constantly crashing. Anyone can help me please?



https://i.imgur.com/fXVPcaE.jpg

https://i.imgur.com/fXVPcaE.jpg
TeamCyr
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 90
Merit: 0


View Profile
December 22, 2019, 06:23:35 AM
 #3929

better image

https://i.imgur.com/tj55iFN.jpg
bategojko74
Member
**
Offline Offline

Activity: 220
Merit: 12


View Profile
December 22, 2019, 07:09:29 AM
 #3930

Anyone has tried the
-openclLocalWork 128
-openclGlobalMultiplier 4096

For RX5700 , my XT gets up to 64.5 mh/s but they are getting about 50% incorrect shares. Anyone has found fix for this? http://prntscr.com/qbz3sk
PM is obviously designed to work only with openclLocalWork 32 for RX5700. You are just spending your electricity for incorrect shares if you try values different than 32.
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1484
Merit: 253


View Profile
December 22, 2019, 08:45:12 AM
 #3931

better image


Try to download and use PhoenixMiner_NVRTC_Windows.zip
bategojko74
Member
**
Offline Offline

Activity: 220
Merit: 12


View Profile
December 23, 2019, 08:52:42 AM
Merited by nc50lc (1)
 #3932

better image


Try to download and use PhoenixMiner_NVRTC_Windows.zip
PhoenixMiner_NVRTC_Windows.zip is for ProgPow
mineshop.eu
Copper Member
Member
**
Offline Offline

Activity: 398
Merit: 56


View Profile WWW
December 24, 2019, 11:09:55 AM
 #3933

A friend of mine bought 4 cards Sapphire RX 5700, simple, not XT.

Those cards works with these settings, for weeks, no one problem appeared.

Also on the rig with 5700XT, I have attached one Sapphire 5700 non XT too, (identically as mine friend own), it works perfect for 3 days, set at -24% power limit, GPU clock and voltage left untouched, mem at 920MHz.

Any ideea why my friend cards died?

Is too much 920MHz for memory?!
My XT and non xt working perfect for 2 weeks now. Using hiveOS. Hashing avarage 53mh for non XT and 54.5 for XT version stable.
XT mem oc is 940
non XT OC is 925
https://www.youtube.com/watch?v=Du3xFR2Ug2w&t



Image might be quite small to see, original image here https://bit.ly/2ZkSOTn

mineshop.eu
Copper Member
Member
**
Offline Offline

Activity: 398
Merit: 56


View Profile WWW
December 24, 2019, 04:04:41 PM
 #3934

Thank you for reply. I'm forced to use Windows as operating system, on that rig couple cards works with Phoenix, couple with Nicehash.

So, 920MHz is SAFE for 5700-5700XT memories (if is achievable under windows)?

If is SAFE, is there any ideea why 2 cards died with 920MHz memory?

Bad lot of cards, or?!? Angry  All power supply are Corsair, so good ones, measured under load is around 12,15Vdc, in idle 12,18Vdc. Cards not exceed 65-68 celcius degrees.
What brand of cards are they, are they the reference version?

srm-eth
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
December 24, 2019, 09:49:51 PM
 #3935

Sapphire, reference card (blower turbine fan).
use AMD -Radeon  Software Adrenalin - program to set frequency at 1388 MHz ,800 mv.
or you can use -OverdriveNTool- program .
mineshop.eu
Copper Member
Member
**
Offline Offline

Activity: 398
Merit: 56


View Profile WWW
December 27, 2019, 01:43:37 PM
 #3936

Sapphire, reference card (blower turbine fan).
Not sure about the RX5700 reference card , but have had bad experience with reference cards in the past with RX480 few of the cards stooped working after few days.
The OC you are using doesnt seem like it would affect the gpu, its always number of things not just one. Maybe the memory cooling is very bad on these cards which could made issues.

Binary100100
Member
**
Offline Offline

Activity: 180
Merit: 10


View Profile
December 27, 2019, 08:04:20 PM
 #3937

These are my settings:
-tt 58 -cvddc 750 -cclock 1300 -fanmin 0 -mclock 900 -amd -mode 1 -clKernel 1 -clNew 1

Anything higher than 900 mclock (even a 905) crashes after about 5 minutes.

I'm using the XFX 5700XT reference versions.

With these settings it's rock solid.
Between 58C to 60C and pulling between 93 - 95 watts.
Ursul0
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 857
Merit: 262


View Profile
December 28, 2019, 08:19:03 AM
 #3938

Those cards that died, like others 2 that works now (I speak in the name of my friend, wich cards died 2 from 4), keep them under 66 celcius degrees, tipically between 62-64 celcius degrees.

Mines stays all under 60.

So, wich is the max safe memory freq for RX5700(XT), so these cards runs safe? 885, 900, 920MHz?

there's no "max safe" mem frequency. depends on the maker and memory, also on silicon quality, so you need to check each gpu individually. Also 7nm 5700 runs fine at around 750-780mw.
sergioheadache
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 43
Merit: 1


View Profile
December 28, 2019, 07:21:56 PM
 #3939

I said "max frequency safe", because a friend of mine own 4 cards RX5700 (non XT), keeped them 1 month at -24% power limit, (around 1290-1300MHz GPU core for -24% power limit) and 895MHz memory, everything was flawless, 0 restarts, 0 errors or rig locked. After that he decided to push them all, upper to 920MHz mem, keeping others settings the same, and in couple hours after increase mem at 920MHz, 2 cards from 4, DIED, rog restarted itself and 2 cards unrecognized, cannot load drivers for it, also tested separately on desktop, same sgit, not recognized by drivers, no signal out, etc.  He used as me too, MSI Afterburner. Now 2 cards are go back to warranty.

So, that's why I said "max freq safe", because pusing em up 920MHz for memory, it killed 2 cards.

I keep mines like this (1x 5700 and 4x 5700XT)




i would like to buy your dead cards
sergioheadache
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 43
Merit: 1


View Profile
December 29, 2019, 08:27:52 AM
 #3940

Not mine, they already gone to warranty at the shop.

ohh cool, i tried to send some cards to warranty once but they said warranty is void because i mined on them...
Pages: « 1 ... 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 [197] 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 ... 499 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!