Bitcoin Forum
September 26, 2017, 11:14:41 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 »
  Print  
Author Topic: BFGMiner 5.4.2: GBT+Stratum, RPC, Mac/Linux/Win64, Antminer S1-S5, solo stratum  (Read 699736 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
H3nk
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21


View Profile
September 17, 2015, 08:26:06 AM
 #461

Hi there, I'm just new over here, and have a question, when I want to download BFGminer, my Avast steps in, and says it's infected with Malware-gen.
And I have read similar reports on the net, anyone could shed some light on this?
1506424481
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506424481

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506424481
Reply with quote  #2

1506424481
Report to moderator
1506424481
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506424481

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506424481
Reply with quote  #2

1506424481
Report to moderator
1506424481
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506424481

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506424481
Reply with quote  #2

1506424481
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1506424481
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506424481

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506424481
Reply with quote  #2

1506424481
Report to moderator
1506424481
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506424481

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506424481
Reply with quote  #2

1506424481
Report to moderator
1506424481
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506424481

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506424481
Reply with quote  #2

1506424481
Report to moderator
Mikestang
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 924



View Profile
September 17, 2015, 05:42:10 PM
 #462

Download from a link in the OP and you should be ok.  You can verify the sig and pgp key if you are still worried after the download, or you can compile your own copy.
H3nk
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21


View Profile
September 17, 2015, 06:50:45 PM
 #463

Hi, thanks for the reply, it seems that most of the miners are classed as malicious.
But guess what, there's a miner built in my rig, should RTFM in future. Grin
So it's mining away right now, but needs some tweaking I guess, it's a 1T rig, but the stats say that it's doing 200G, and that's way too little.
splat44
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 244


View Profile
September 18, 2015, 02:04:33 PM
 #464

Ya, that's right! All miners according to windows are malicious. Can you not add this miner in the allowed programs into avast? I know we can in windows defender!

Hi, thanks for the reply, it seems that most of the miners are classed as malicious.
But guess what, there's a miner built in my rig, should RTFM in future. Grin
So it's mining away right now, but needs some tweaking I guess, it's a 1T rig, but the stats say that it's doing 200G, and that's way too little.

17YatRuTzSpq7eRz2c5EZeFy5B5U82Xt9R (BTC)
Earn btc for view video, logging and solving captcha
bmoscato
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 258


View Profile
September 18, 2015, 02:23:56 PM
 #465

Luke,

I've asked this a few time, for some reason, my U1's and U2's display as CMB instead of AMU.  Yesterday I received 3 Compaq's from SIDEHACK and they work fine on a PC with just the Compaq's and RockMiners, once I add the code for the Antminers, the Compaq's run at 2Gh/s instead of the 10 that they normally run at.  If you see by batch file, I'm starting rockminer, antminer and compaq's:



bfgminer.exe -o stratum+tcp://solo.ckpool.org:3333 -u 14LxDWtRRdQAbnJdd4Ew5jwag8Bx9UfNRd -p x -S rockminer:all --set rockminer:clock=270 -S antminer:all --set-device antminer:clock=x0881 --set compac:clock=x0b83 --api-listen --api-allow W:10.0.0/24


 bfgminer version 5.3.0 - Started: [2015-09-18 10:05:44] - [  0 days 00:17:44]
 [M]anage devices [P]ool management [S ]ettings [D]isplay options  [H]elp [Q]uit
 Pool 0: solo.ckpool.org     Diff:30  +Strtm  LU:[10:23:00]  User:14LxDWtRRdQAbn
 Block #375087: ...58cc2d16  Diff:59.3G(424.7Ph) Started:[10:18:43] I:44.10uBTC/
 ST:9  F:0  NB:3  AS:0  BW:[ 70/ 79 B/s]  E:397.52  BS:13.6k
 4/7    40.0C | 69.94/46.99/42.69Gh/s | A:411 R:117+0(.44%) HW:111/.85%
--------------------------------------------------------------------------------
 CBM 0:       | 12.43/ 4.50/ 3.21Gh/s | A: 27 R:  0+0(none) HW:  8/1.0%
 CBM 1:       | 12.44/ 4.83/ 3.44Gh/s | A: 37 R:  0+0(none) HW:  1/.12%
 CBM 2:       | 12.43/ 5.24/ 3.90Gh/s | A: 53 R:  0+0(none) HW:  2/.21%
 RKM 0: 40.0C | 32.76/32.47/32.22Gh/s | A:295 R:117+0(.49%) HW:100/.99%
bmoscato
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 258


View Profile
September 18, 2015, 02:56:39 PM
 #466

This is with taking the antminer settings out:

bfgminer.exe -o stratum+tcp://solo.ckpool.org:3333 -u 14LxDWtRRdQAbnJdd4Ew5jwag8Bx9UfNRd.compaq -p x -S rockminer:all --set rockminer:clock=270 --set compac:clock=x0b83 --api-listen --api-allow W:10.0.0/24


 bfgminer version 5.3.0 - Started: [2015-09-18 10:48:29] - [  0 days 00:08:06]
 [M]anage devices [P]ool management [S ]ettings [D]isplay options  [H]elp [Q]uit
 Pool 0: solo.ckpool.org     Diff:58  +Strtm  LU:[10:56:30]  User:14LxDWtRRdQAbn
 Block #375091: ...d63b4834  Diff:59.3G(424.7Ph) Started:[10:53:24] I:39.15uBTC/
 ST:9  F:0  NB:2  AS:0  BW:[ 53/ 20 B/s]  E:713.36  BS:4.37k
 4/7    41.0C | 69.78/60.81/60.11Gh/s | A:37 R:11+0(.09%) HW:38/.56%
--------------------------------------------------------------------------------
 RKM 0: 41.0C | 32.31/32.45/32.04Gh/s | A:20 R:11+0(.19%) HW:40/1.1%
 CBM 0:       | 12.42/11.06/10.76Gh/s | A: 6 R: 0+0(none) HW: 0/none
 CBM 1:       | 12.42/11.03/10.82Gh/s | A: 7 R: 0+0(none) HW: 0/none
 CBM 2:       | 12.41/10.94/11.10Gh/s | A: 5 R: 0+0(none) HW: 0/none
--------------------------------------------------------------------------------
Mikestang
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 924



View Profile
September 18, 2015, 05:01:12 PM
 #467

I am having difficulties with bfgminer530 and the compac usb sticks.

First, no hub with bfgminer using .bat = bfgminer.exe -o [pool] -u [user] -p [pass] --set compac:clock=x0b83

1) bfgminer530 will not see the sticks on my old WinXP box.  Neither starting bfg with them (or just 1) plugged in nor hot plugging while bfg is running wakes them up.  The program just sits there and asks me to add hardware.

2) bfgminer530 on my Win7 box sees the sticks, however I get comms errors.  Here is just 1 stick:


3) when I plug a 2nd stick in the errors happen twice as often:


Any ideas what is happening in both cases?
bmoscato
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 258


View Profile
September 18, 2015, 05:18:48 PM
 #468

Hey Mike,

How long did you let BFGMiner run?  It seems like I need almost 10 minutes before my hardware normalizes from the hardware errors when I'm hashing against CKPool.

Bryan
Mikestang
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 924



View Profile
September 18, 2015, 05:43:43 PM
 #469

Hey Mike,

How long did you let BFGMiner run?  It seems like I need almost 10 minutes before my hardware normalizes from the hardware errors when I'm hashing against CKPool.

Bryan

I'm not seeing hardware errors, that would be indicative of something like too like power for the frequency.

Here are 2 sticks after almost an hour, note hardware errors are minimal, but the comms errors persist:
userpike
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 229


View Profile
September 20, 2015, 06:20:35 AM
 #470

anyone have any idea why my miners are declared sick and then dead? I'm trying to solomine with a blackwidow and 4 furys. Sometime on other pools the Furys will get sick but not for long and the Black Widow never does unless i solomine with i just recently discovered.
DaveF
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 463


If you can read this you are too close.


View Profile WWW
September 21, 2015, 02:13:45 PM
 #471

O.K., 1st things 1st. I know this is not something any normal person would do but I wanted to try it.
I failed. I am now wondering if anyone ever got it to work.

So, Microsoft supports Windows 10 on the RPi2

https://ms-iot.github.io/content/en-US/GetStarted.htm

So I decided to install it and get BFGMiner to run on it.

After not getting BFG to compile time after time after time, I did something (and I don't know what) and it worked.
So I tried to run it. Nothing, nothing at all happens.

So I gave up, will try again later when I have time.

Has anyone had any luck doing this?

-Dave

1800bitcoin.com domain for sale. PM me.
toptek
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1036


View Profile
September 22, 2015, 07:31:44 PM
 #472

O.K., 1st things 1st. I know this is not something any normal person would do but I wanted to try it.
I failed. I am now wondering if anyone ever got it to work.

So, Microsoft supports Windows 10 on the RPi2

https://ms-iot.github.io/content/en-US/GetStarted.htm

So I decided to install it and get BFGMiner to run on it.

After not getting BFG to compile time after time after time, I did something (and I don't know what) and it worked.
So I tried to run it. Nothing, nothing at all happens.

So I gave up, will try again later when I have time.

Has anyone had any luck doing this?

-Dave



so you got  BFG and Windows IoT working, I haven't really tried yet been waiting for more to be done with it on PI 2 but may now .


and i would think down load the BFG zip file it is at 5.3 and complied all ready  then use the BFG.exe in Windows IoT on a Pi2 . can't say i haven't  tried yet .  not sure if loads like a normal windows GUI would then click the bfg.exe.
DaveF
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 463


If you can read this you are too close.


View Profile WWW
September 22, 2015, 09:00:12 PM
 #473


so you got  BFG and Windows IoT working, I haven't really tried yet been waiting for more to be done with it on PI 2 but may now .
and i would think down load the BFG zip file it is at 5.3 and complied all ready  then use the BFG.exe in Windows IoT on a Pi2 . can't say i haven't  tried yet .  not sure if loads like a normal windows GUI would then click the bfg.exe.

No, I got it to compile (or at least give me a binary) however, it does not run.

No GUI, powershell.

-Dave

1800bitcoin.com domain for sale. PM me.
tokona44
Member
**
Offline Offline

Activity: 105


View Profile
September 25, 2015, 12:40:56 AM
 #474

Hello Luke.

Does this work with bfg? I want to use my S3+ to mine altcoin sha256 solo i found this on http://bitcoin.stackexchange.com/a/38502

simplest with bfgminer.

Run BFGminer on the same computer as Bitcoin Core with the following configuation, it won't need any further settings altered or configured (it gets the RPC password automatically on launch).

bfgminer --stratum-port=3333

BFGminer will launch, and retrieve the information needed for solo mining.

Now using coinbase address 1PkNBPBGEmvoMFbwRT5ky3XXVNstJnJ4c1, provided by pool 0
Network difficulty changed to 49.4G (353.6P)
Pool 0 http://localhost:8332/#getcbaddr#allblocks alive
Long-polling activated for http://localhost:8332/#getcbaddr#allblocks (getblocktemplate)
Added local bitcoin RPC server on port 8332 as pool 0
Probing for an alive pool
Pool 0 http://localhost:8332/#getcbaddr#allblocks alive 

                                                                        

You're now ready to solo mine against Bitcoin Core, you just have to point your antminer at the IP address of the computer running BFGminer, and the miner should show up in the top section of BFGminer with its hashrate showing as "PXY" (stratum proxy). Any blocks will be paid out to the coinbase address shown in BFGminer, which is a new one generated from your wallet.

Bytecoin Wallet 24X8zfht5jDfhbJbhpCtr3PPyBPR9wKGictFdxN5EB9Cgb9UtNDBozcBTyHjKXbi9hc6qRsBUYXTziC XPH56ZRMxDzfrxuu
Luke-Jr
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2240



View Profile
September 26, 2015, 05:41:44 AM
 #475

Just a quick update: there is now an "ants5" branch on GitHub that is working on the S5.
This is based on the Bitmain code, and I still plan to do a lot of cleanup and refactoring before a release, but it does work at least.

To use it, you will need to compile it for the S5 and run something like this:

bfgminer --queue 8192 --api-listen -S bitmain:auto --set btm:layout=32:8 --set btm:timeout=3 --set btm:clock=350 --set btm:reg_data=0d82 --set btm:voltage=x0725

No promises these will be the final parameters yet.
(Anyone happen to know what reg_data is/refers to? Or how voltage is encoded?)

Antminer u1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
September 27, 2015, 04:10:44 PM
 #476

Kindly Help me, Antminer u1 seen on cgminer, but not seen on BFGminer.. what can I do? Huh Huh
Luke-Jr
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2240



View Profile
September 27, 2015, 05:26:28 PM
 #477

Kindly Help me, Antminer u1 seen on cgminer, but not seen on BFGminer.. what can I do? Huh Huh
If it's seen on cgminer, then you Zadig'd it.
Need to find some way to undo that and get back to the official driver.

toptek
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1036


View Profile
September 30, 2015, 11:36:23 PM
 #478

hey anyone got complied version of BFG for the S5 i can give a try , i can't figure out how to compile one.
Luke-Jr
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2240



View Profile
September 30, 2015, 11:45:57 PM
 #479

hey anyone got complied version of BFG for the S5 i can give a try , i can't figure out how to compile one.
http://luke.dashjr.org/tmp/code/bfgminer-ants5-299e2f7.tbz2

Code:
tar -xjvpf bfgminer-ants5-299e2f7.tbz2
cd bfgminer-ants5-299e2f7
/etc/init.d/cgminer.sh stop
LD_LIBRARY_PATH=$PWD ./bfgminer --queue 8192 -S bitmain:auto --set btm:layout=32:8 --set btm:timeout=3 --set btm:clock=350 --set btm:reg_data=0d82 --set btm:voltage=x0725 -c /config/cgminer.conf

toptek
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1036


View Profile
October 01, 2015, 12:13:20 AM
 #480

hey anyone got complied version of BFG for the S5 i can give a try , i can't figure out how to compile one.
http://luke.dashjr.org/tmp/code/bfgminer-ants5-299e2f7.tbz2

Code:
tar -xjvpf bfgminer-ants5-299e2f7.tbz2
cd bfgminer-ants5-299e2f7
/etc/init.d/cgminer.sh stop
LD_LIBRARY_PATH=$PWD ./bfgminer --queue 8192 -S bitmain:auto --set btm:layout=32:8 --set btm:timeout=3 --set btm:clock=350 --set btm:reg_data=0d82 --set btm:voltage=x0725 -c /config/cgminer.conf

ty man  it's actually pretty sweet even in the shape its in now works great. now i just got figure out how to make the screen sty up and let it run a while with bfg on it's own with no pi or  pc. but ty it's nice.

 
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!