Bitcoin Forum
November 24, 2017, 12:56:42 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 1730 1731 1732 1733 1734 1735 1736 1737 1738 1739 1740 1741 1742 1743 1744 1745 1746 1747 1748 1749 1750 1751 1752 1753 1754 1755 1756 1757 1758 1759 1760 1761 1762 1763 1764 1765 1766 1767 1768 1769 1770 1771 1772 1773 1774 1775 1776 1777 1778 1779 [1780] 1781 1782 1783 1784 1785 1786 1787 1788 1789 1790 1791 1792 1793 1794 1795 1796 1797 1798 1799 1800 1801 1802 1803 1804 1805 1806 1807 1808 1809 1810 1811 1812 1813 1814 1815 1816 1817 1818 1819 1820 1821 1822 1823 1824 1825 1826 1827 1828 1829 1830 ... 2138 »
  Print  
Author Topic: Swedish ASIC miner company kncminer.com  (Read 3012410 times)
crashoveride54902
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770


Dream become broken often


View Profile
June 21, 2014, 11:39:48 PM
 #35581

anyone have a idea of why a controller would all a sudden ramp up volts on vrms? I've tried everything i can think of to try n get this module back up n running...and its not the module cause i swapped it out for another and same problem...all i did was rearrange to a new setup and now i have this problem...tried different plug on psu..tried different psu all together...the spot that is messing up is a new solder connector to make it a 6 mod controller...even redid the solder and no dice...what could i have done to piss it off?

I can get 3 cores to stay on @ 1000mhz and -0.1245...but the 4th will ramp up volt turn off, come back on at half then after a bit ramp back up n turn off etc...that seems low volts for 1000mhz and no cores are off...if i try a higher OC it'll go back to usually 2 ramp up n 2 work fine...it'll also flip which 2 work or ramp...the higher the oc the faster the ramp up n shut off...it was fine at 0x335 n 0.000 volts Sad I just don't get it...it was working fine for few weeks Sad anyone? I'll tip ya if i get working module again...oh even tried different wire too...wish i had another 6 module nov. jup to try it out

also get fault 16 n fault 81 on bertmod sometimes...but i don't see how it could be the module since i've tried a different one

Dreams of cyprto solving everything is slowly slipping away...Replaced by scams/hacks Sad
1511485002
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511485002

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511485002
Reply with quote  #2

1511485002
Report to moderator
1511485002
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511485002

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511485002
Reply with quote  #2

1511485002
Report to moderator
Join ICO Now Coinlancer is Disrupting the Freelance marketplace!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Soros Shorts
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1603



View Profile
June 22, 2014, 12:02:17 AM
 #35582

So I enabled the cloud hashing option on 2 CA batch Nepture orders that are already "In progress". I guess that was a retarded thing to do?

Note: I don't really want another 2 Neptunes in August, but now I am thinking they may be worth something on eBay.
Tigggger
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1051



View Profile
June 22, 2014, 12:16:17 AM
 #35583

So I enabled the cloud hashing option on 2 CA batch Nepture orders that are already "In progress". I guess that was a retarded thing to do?

Yes it was, but you're not alone lots of us did, especially before they added the warining about what they are doing

Good news is they will reverse the decision if you email them.

Winsome
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22


View Profile
June 22, 2014, 12:24:43 AM
 #35584

Is anyone having problems with Neptune's shutting down due to thermal issues or is this yet more FUD being spread by haters and envious ne'er do wells towards KNC ?

Anyone who? Only 1 Neptune is in the wild!

I figured you'd be lurking somewhere nearby RoadStress … you are never late to a KNC FUD party and your merry band 'o gentlemen can not be far behind. Now that we have OKAVNGR and RS in play, where is the raskul when you need him ?

If we want to start discussing bitcoin miners that you could cook breakfast on, lets start with that howler the SP10.

Thanks for the heads up on some of the trolls to watch out for. As a new member and soon-to-be Neptune owner, I have found this to be a "Wild West" forum for someone like myself. Just here looking for some straight info that might be of benefit to me, and to make a few sincere posts of my own Cheesy

New to this forum, waiting for a batch 2 Neptune
faetos
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 582

gotta let a coin be a coin


View Profile
June 22, 2014, 12:35:04 AM
 #35585

Is anyone having problems with Neptune's shutting down due to thermal issues or is this yet more FUD being spread by haters and envious ne'er do wells towards KNC ?

Anyone who? Only 1 Neptune is in the wild!

I figured you'd be lurking somewhere nearby RoadStress … you are never late to a KNC FUD party and your merry band 'o gentlemen can not be far behind. Now that we have OKAVNGR and RS in play, where is the raskul when you need him ?

If we want to start discussing bitcoin miners that you could cook breakfast on, lets start with that howler the SP10.

Thanks for the heads up on some of the trolls to watch out for. As a new member and soon-to-be Neptune owner, I have found this to be a "Wild West" forum for someone like myself. Just here looking for some straight info that might be of benefit to me, and to make a few sincere posts of my own Cheesy


By Wild West you mean differing opinions? Yes, we have those here. You can choose which to believe. This forum is a good forum and you have a lot of technical people here with various backgrounds that can help you if you have a question. Welcome to the forum from the Ho Ho Troll.
tolip_wen
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 387


View Profile
June 22, 2014, 01:16:53 AM
 #35586

I noticed as well that the aluminum plate isn't touching all the VRM's with the same pressure.
What is the thickness of the thermal pad between the VMR's and the aluminium plate ? 0.5mm, 1mm or 1.5mm ?
it's possible to replace the thermal pad and put a thicker one.

It's more like 5 mm.  So already thick.

I have no idea how far into 'tweaking' you tolerate but,,,

On previous boards if you overtighten the heatsink it causes the board to bow (curve)
You might put a screw driver on the holddown screws and try adjusting while observing the VRM gap.

One must assume that KnC uses unskilled drunken illeagal aliens for assembly labor and plan accordingly.
If the plate is thick enough to hold a bend, it might be bent to match the curve of the board.

Optimally use seperate hold down for main heatsink and contact VRM heatsink directly on VRM's.
(IE: buy standard heatsink holddown for Intel LGA115x)
(Assumes the hole pattern is still 75mm)

Could also glue copper washers to top of VRM as spacers and remove or thin foam spacers.
(J.B. Weld is common thermally conductive high temp epoxy, else Artic Cool makes a thermal adhesive)
Foam is a shitty heat conductor.

Another easy tweak is to add M3  male x M3 female hex standoff to raise board for better bottom of board cooling.

A plug and pray nightmere, a HW tweakers eye twinkle Smiley

YMMV
Smiley

P.S do not glue VRM directly to heatsink as FrankenHoopiter customers have posted pictures showing the covers are not mechanical stress tolerant except in the down direction.

'twisted research and opinion' donations happily accepted @
13362fxFAdrhagmCvSmFy4WoHrNRPG2V57
My sub 1337 vanity address Wink
AussieHash
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 685



View Profile
June 22, 2014, 01:23:03 AM
 #35587




KnC now up to 12%
No ROI
https://bitcointalk.org/index.php?topic=170332.msg7433025#msg7433025
aasl
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 448

https://www.hashyun.com/?f=u86


View Profile WWW
June 22, 2014, 02:04:07 AM
 #35588

So I enabled the cloud hashing option on 2 CA batch Nepture orders that are already "In progress". I guess that was a retarded thing to do?

Yes it was, but you're not alone lots of us did, especially before they added the warining about what they are doing

Good news is they will reverse the decision if you email them.

when did they add the warning?! and what is it about?

BTC: 1DREAMcn1ELY1cSnNwrjRazGqfW1NyvLJu    DigitalOcean Reg: https://www.digitalocean.com/?refcode=bd7f576a880a
Coinbase: http://bit.ly/1jc0dpQ
Cloud Hashing: https://www.hashyun.com/?f=u86
faetos
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 582

gotta let a coin be a coin


View Profile
June 22, 2014, 02:37:49 AM
 #35589


They found 22 blocks today at 25 btc a block * 600usd = $330,000 today * 30 days in a month = $9,900,000 * 12 months/year = $118,800,000. So, no ROI for YOU. For them plenty of ROI.

//edit - numbers were off a bit (looked at 48hr as opposed to 24hr)
aasl
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 448

https://www.hashyun.com/?f=u86


View Profile WWW
June 22, 2014, 02:56:33 AM
 #35590


They found 22 blocks today at 25 btc a block * 600usd = $330,000 today * 30 days in a month = $9,900,000 * 12 months/year = $118,800,000. So, no ROI for YOU. For them plenty of ROI.

//edit - numbers were off a bit (looked at 48hr as opposed to 24hr)

we have been ripped and raped again and again by "the most trusted brand in Bitcoin mining"...

BTC: 1DREAMcn1ELY1cSnNwrjRazGqfW1NyvLJu    DigitalOcean Reg: https://www.digitalocean.com/?refcode=bd7f576a880a
Coinbase: http://bit.ly/1jc0dpQ
Cloud Hashing: https://www.hashyun.com/?f=u86
Ronin_sv
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 330


View Profile
June 22, 2014, 03:01:59 AM
 #35591

So nobody knows a real situation with litecoing hardware from KnC?

Batch 2, October 30th. Expect it no sooner or you will be disappointed


How do you think is it worth dealing with it? Can it be paid off?
xhomerx10
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484



View Profile
June 22, 2014, 03:59:48 AM
 #35592

Is anyone having problems with Neptune's shutting down due to thermal issues or is this yet more FUD being spread by haters and envious ne'er do wells towards KNC ?

Anyone who? Only 1 Neptune is in the wild!

I figured you'd be lurking somewhere nearby RoadStress … you are never late to a KNC FUD party and your merry band 'o gentlemen can not be far behind. Now that we have OKAVNGR and RS in play, where is the raskul when you need him ?

If we want to start discussing bitcoin miners that you could cook breakfast on, lets start with that howler the SP10.

Thanks for the heads up on some of the trolls to watch out for. As a new member and soon-to-be Neptune owner, I have found this to be a "Wild West" forum for someone like myself. Just here looking for some straight info that might be of benefit to me, and to make a few sincere posts of my own Cheesy


 So you purchased a Neptune before doing any research or had you been lurking in here as a guest?

Don't let sidehack fade away...【ツ】Buy him a burger!   1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr
Elenelen
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 202


View Profile
June 22, 2014, 05:29:09 AM
 #35593

I noticed as well that the aluminum plate isn't touching all the VRM's with the same pressure.
What is the thickness of the thermal pad between the VMR's and the aluminium plate ? 0.5mm, 1mm or 1.5mm ?
it's possible to replace the thermal pad and put a thicker one.

It's more like 5 mm.  So already thick.

I have no idea how far into 'tweaking' you tolerate but,,,

On previous boards if you overtighten the heatsink it causes the board to bow (curve)
You might put a screw driver on the holddown screws and try adjusting while observing the VRM gap.

One must assume that KnC uses unskilled drunken illeagal aliens for assembly labor and plan accordingly.
If the plate is thick enough to hold a bend, it might be bent to match the curve of the board.

Optimally use seperate hold down for main heatsink and contact VRM heatsink directly on VRM's.
(IE: buy standard heatsink holddown for Intel LGA115x)
(Assumes the hole pattern is still 75mm)

Could also glue copper washers to top of VRM as spacers and remove or thin foam spacers.
(J.B. Weld is common thermally conductive high temp epoxy, else Artic Cool makes a thermal adhesive)
Foam is a shitty heat conductor.

Another easy tweak is to add M3  male x M3 female hex standoff to raise board for better bottom of board cooling.

A plug and pray nightmere, a HW tweakers eye twinkle Smiley

YMMV
Smiley

P.S do not glue VRM directly to heatsink as FrankenHoopiter customers have posted pictures showing the covers are not mechanical stress tolerant except in the down direction.

I like to tweak... that's the fun part of being a Miner (it's not all about ROI, it's a hobby as well or should I say: even more).

I have solved the space between the first VRM and the foam by screwing it down:



By the way: the screw is M5 so the aluminum-plate and heat-foam are even thicker
ntwangxiang
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
June 22, 2014, 05:41:50 AM
 #35594

17.3.2014 I received a dragon miner 1T*3 ,only pay Less than $ 10,000 for it!NOW 13000$ i can buy OVER 10T Speed and with power!
bittawm
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134



View Profile
June 22, 2014, 06:04:02 AM
 #35595

I cannot access my controller, please help me I do not know the username and password and admin admin doesnt work, someone please help

BTC:1B3GN2WRQ6LBk9PcuZxoXevhty8sTgVrxn  <-------ONLY DEPOSIT TO THIS ADDRESS
Searing
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1554


Tips for help? 1BzbfMHCrTeLjc7eCGrYVhH3QXSRodSuke


View Profile
June 22, 2014, 07:27:19 AM
 #35596

I cannot access my controller, please help me I do not know the username and password and admin admin doesnt work, someone please help

had that problem just kept doing the 5 step reset.with the 1 sec between hits which did not work very well
.i think i just held it down for awhile as well eventually it came up with admin admin working..was repetitive pain in the butt took about 9 tries

i had 1.01 (whatever the latest is) and it reset to that ...later on (for no reason i can determine) my setup comes up as Admin but my pswd does not work
but all else is kosher (slush etc etc to my accnt etc) so have not bothered to mess with it again and look at web GUI all seems well
..but again the 5 hits a sec between each hit i think was flakey finally
i just held it till the blue light came on and then maybe did an extra 5 hits as the manual states..anyway it came up admin/admin and i went from there

was a pain in the butt

sorry all i got good luck

others with better advice?

Searing

       ▀
   ▄▄▄   ▄▀
   ███ ▄▄▄▄  ██
       ████
    ▄  ▀▀▀▀
▄▄
      ██    ▀▀
██▄█▄▄▄████████
▄▄▄▄▄▄▄▄▀▀███▀▀▀
██████████████████
████▄▀▄▀▄▀███▀▀▀▀▀
████▄▀▄▀▄▀███ ▀
████▄▀▄▀▄▀████████
▀█████████████████
]
CoinPayments
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
bittawm
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134



View Profile
June 22, 2014, 07:44:41 AM
 #35597

ill give a small donation to someone that helps me find this fix

BTC:1B3GN2WRQ6LBk9PcuZxoXevhty8sTgVrxn  <-------ONLY DEPOSIT TO THIS ADDRESS
merv77
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 476


1.21 GIGA WATTS


View Profile
June 22, 2014, 08:55:41 AM
 #35598

ill give a small donation to someone that helps me find this fix

hi,

what are you trying to access? web ui or ssh or both?

did you change it at some point?

btw, i'm not after a donation  Wink
Searing
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1554


Tips for help? 1BzbfMHCrTeLjc7eCGrYVhH3QXSRodSuke


View Profile
June 22, 2014, 09:12:50 AM
 #35599

ill give a small donation to someone that helps me find this fix

did you check your pool ..does all seem well going to the proper address etc ..and your only problem is to get to the GUI
and get admin/pswd fixed? In other words are you at least 'limping' into the proper (your) address etc and it is mining etc?

Searing (heh my info was so meek i should pay you a donation Smiley


       ▀
   ▄▄▄   ▄▀
   ███ ▄▄▄▄  ██
       ████
    ▄  ▀▀▀▀
▄▄
      ██    ▀▀
██▄█▄▄▄████████
▄▄▄▄▄▄▄▄▀▀███▀▀▀
██████████████████
████▄▀▄▀▄▀███▀▀▀▀▀
████▄▀▄▀▄▀███ ▀
████▄▀▄▀▄▀████████
▀█████████████████
]
CoinPayments
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
tzortz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 630



View Profile
June 22, 2014, 09:13:01 AM
 #35600

I cannot access my controller, please help me I do not know the username and password and admin admin doesnt work, someone please help

Did you try to reset it with the button?

What changes did you make lately?

Changed a psu? Blown psu?

If the controller does not get supplied by both 5v and 12v voltages, it gets damaged.

All is Mine!

1H7LUdfx9AFTMSXPsCBror3RDk57zgnc2R
Pages: « 1 ... 1730 1731 1732 1733 1734 1735 1736 1737 1738 1739 1740 1741 1742 1743 1744 1745 1746 1747 1748 1749 1750 1751 1752 1753 1754 1755 1756 1757 1758 1759 1760 1761 1762 1763 1764 1765 1766 1767 1768 1769 1770 1771 1772 1773 1774 1775 1776 1777 1778 1779 [1780] 1781 1782 1783 1784 1785 1786 1787 1788 1789 1790 1791 1792 1793 1794 1795 1796 1797 1798 1799 1800 1801 1802 1803 1804 1805 1806 1807 1808 1809 1810 1811 1812 1813 1814 1815 1816 1817 1818 1819 1820 1821 1822 1823 1824 1825 1826 1827 1828 1829 1830 ... 2138 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!