Bitcoin Forum
March 21, 2019, 02:59:43 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 [86] 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 ... 172 »
  Print  
Author Topic: [ANN] dstm's ZCash / Equihash Nvidia Miner v0.6.2 (Linux / Windows)  (Read 221677 times)
chuck732
Member
**
Offline Offline

Activity: 130
Merit: 10


View Profile
December 14, 2017, 05:09:54 AM
 #1701

Maybe YRMFP
Your Bitcoin transactions
The Ultimate Bitcoin mixer
made truly anonymous.
with an advanced technology.
Mix coins
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1553180383
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553180383

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553180383
Reply with quote  #2

1553180383
Report to moderator
k3rt
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
December 14, 2017, 10:51:26 AM
 #1702

@dstm

It seems to be there is a problem that might be related to the miner code. Sometimes the latency would just jump and the router hang:

Code:
GPU0  60C  Sol/s: 469.0  Sol/W: 3.15  Avg: 465.0  I/s: 249.3  Sh: 2.49   1.00 10141 +
   GPU1  65C  Sol/s: 466.1  Sol/W: 3.14  Avg: 464.2  I/s: 248.2  Sh: 1.49   0.67 40
   ========== Sol/s: 935.1  Sol/W: 3.15  Avg: 929.1  I/s: 497.6  Sh: 3.99   0.88 5090
   GPU0  61C  Sol/s: 466.0  Sol/W: 3.16  Avg: 465.1  I/s: 249.4  Sh: 2.14   1.00 10141
   GPU1  65C  Sol/s: 464.5  Sol/W: 3.14  Avg: 464.2  I/s: 248.1  Sh: 1.71   0.75 43  +
   ========== Sol/s: 930.6  Sol/W: 3.15  Avg: 929.3  I/s: 497.6  Sh: 3.84   0.90 5092
   GPU0  61C  Sol/s: 463.7  Sol/W: 3.15  Avg: 464.9  I/s: 249.5  Sh: 2.24   1.00 40  +
   GPU1  65C  Sol/s: 457.1  Sol/W: 3.13  Avg: 463.3  I/s: 248.3  Sh: 2.24   0.83 41  ++
   ========== Sol/s: 920.8  Sol/W: 3.14  Avg: 928.3  I/s: 497.8  Sh: 4.48   0.92 40
   GPU0  61C  Sol/s: 455.1  Sol/W: 3.15  Avg: 463.8  I/s: 249.4  Sh: 2.33   1.00 41  +
   GPU1  65C  Sol/s: 458.9  Sol/W: 3.12  Avg: 462.8  I/s: 248.3  Sh: 2.32   0.86 41  +

This happens to me only when using ZMiner (using flypool to mine). It can happen 1-2 times per day and would stop router to work properly - making the whole LAN unusable.

I have called to ISP service and they said during this break, the router would spam their equipment with errors.

I am not 100% sure ZM causes this though. I can only say, that using other miners/scripts/pools doesn't create this kind of problem - only happens while using ZM and flypool.
alnash
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 57
Merit: 0


View Profile
December 14, 2017, 11:17:18 AM
 #1703

Is zm miner suitable for miningpoolhub.com's equihash algo?
pubix
Member
**
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 10


View Profile
December 14, 2017, 11:54:35 AM
 #1704

Is zm miner suitable for miningpoolhub.com's equihash algo?

Yes it is, I'm using it for my mph mining. For now all good.
cTnko
Member
**
Offline Offline

Activity: 85
Merit: 10


View Profile
December 14, 2017, 12:54:11 PM
 #1705

Anyone know how to access the JSON-RPC server? Not the website but the raw JSON data behind the API

Unfortunately there doesn't seem to be a raw JSON data available (from what i can see)
Maybe @dstm could add that in the future?

The first post does seem to mention JSON api being available? It might be useful to provide a bit more info on that i guess.
papampi
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 434
Merit: 121


Linux FOREVER! Resistance is futile!!!


View Profile
December 14, 2017, 01:48:59 PM
 #1706

Does anyone know how to make it not launch 1bash or anything else special?

I want to use this just as a linux distro that has all the GPU drivers installed, then use my own CUDA programs.

I emptied the contents of 1bash, 2unix and so forth but when it boots it still opens a gnome terminal that spins the CPU 100% trying to relaunch the NVOC scripts.

Does anyone know where the initial call is that linux first runs the first NVOC script on boot?
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1854250.msg24544323#msg24544323

Hi mate
Just remembered you asked this before

I added an option in nvOC  V00019-2 Community release for: AUTO_START_MINER=YES, NO
May be you can use it

marco.ruiz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29
Merit: 0


View Profile
December 14, 2017, 03:23:42 PM
 #1707

@dstm

It seems to be there is a problem that might be related to the miner code. Sometimes the latency would just jump and the router hang:

Code:
GPU0  60C  Sol/s: 469.0  Sol/W: 3.15  Avg: 465.0  I/s: 249.3  Sh: 2.49   1.00 10141 +
   GPU1  65C  Sol/s: 466.1  Sol/W: 3.14  Avg: 464.2  I/s: 248.2  Sh: 1.49   0.67 40
   ========== Sol/s: 935.1  Sol/W: 3.15  Avg: 929.1  I/s: 497.6  Sh: 3.99   0.88 5090
   GPU0  61C  Sol/s: 466.0  Sol/W: 3.16  Avg: 465.1  I/s: 249.4  Sh: 2.14   1.00 10141
   GPU1  65C  Sol/s: 464.5  Sol/W: 3.14  Avg: 464.2  I/s: 248.1  Sh: 1.71   0.75 43  +
   ========== Sol/s: 930.6  Sol/W: 3.15  Avg: 929.3  I/s: 497.6  Sh: 3.84   0.90 5092
   GPU0  61C  Sol/s: 463.7  Sol/W: 3.15  Avg: 464.9  I/s: 249.5  Sh: 2.24   1.00 40  +
   GPU1  65C  Sol/s: 457.1  Sol/W: 3.13  Avg: 463.3  I/s: 248.3  Sh: 2.24   0.83 41  ++
   ========== Sol/s: 920.8  Sol/W: 3.14  Avg: 928.3  I/s: 497.8  Sh: 4.48   0.92 40
   GPU0  61C  Sol/s: 455.1  Sol/W: 3.15  Avg: 463.8  I/s: 249.4  Sh: 2.33   1.00 41  +
   GPU1  65C  Sol/s: 458.9  Sol/W: 3.12  Avg: 462.8  I/s: 248.3  Sh: 2.32   0.86 41  +

This happens to me only when using ZMiner (using flypool to mine). It can happen 1-2 times per day and would stop router to work properly - making the whole LAN unusable.

I have called to ISP service and they said during this break, the router would spam their equipment with errors.

I am not 100% sure ZM causes this though. I can only say, that using other miners/scripts/pools doesn't create this kind of problem - only happens while using ZM and flypool.


https://image.prntscr.com/image/1eGDfJwKRBWEG1vN2uOX0A.png

This happens to me too, the modem/router eventually drops the broadband connection to my ISP and reconnects obtaining a new public IP several times a day. I even place a new router to handle all traffic and left the modem/router just as bridge and it's still happening. It's not new, 0.5.5 and 0.5.6 had this problem too.
m1n1ngP4d4w4n
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100

CryptoLearner


View Profile
December 14, 2017, 03:30:06 PM
 #1708

Anyone know how to access the JSON-RPC server? Not the website but the raw JSON data behind the API

Unfortunately there doesn't seem to be a raw JSON data available (from what i can see)
Maybe @dstm could add that in the future?

The first post does seem to mention JSON api being available? It might be useful to provide a bit more info on that i guess.

You have a documentation inside the zipfile of the miner called json-rpc, everything needed in here.
marco.ruiz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29
Merit: 0


View Profile
December 14, 2017, 04:33:03 PM
 #1709

Anyone know how to access the JSON-RPC server? Not the website but the raw JSON data behind the API

Unfortunately there doesn't seem to be a raw JSON data available (from what i can see)
Maybe @dstm could add that in the future?

The first post does seem to mention JSON api being available? It might be useful to provide a bit more info on that i guess.

You have a documentation inside the zipfile of the miner called json-rpc, everything needed in here.

https://i.imgur.com/DrIxtda.jpg

Sorry to bother but, i'm with mlotis and cTnko on this one, what am I doing wrong?
nucleartrain
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
December 14, 2017, 05:05:14 PM
 #1710

Hi!

Could I get GPU name via API? I have red help and didn't found it. At start gpu's models are printing, but not in response. Are there magic JSON key? Thank you.
cTnko
Member
**
Offline Offline

Activity: 85
Merit: 10


View Profile
December 14, 2017, 09:01:19 PM
 #1711

Anyone know how to access the JSON-RPC server? Not the website but the raw JSON data behind the API

Unfortunately there doesn't seem to be a raw JSON data available (from what i can see)
Maybe @dstm could add that in the future?

The first post does seem to mention JSON api being available? It might be useful to provide a bit more info on that i guess.

You have a documentation inside the zipfile of the miner called json-rpc, everything needed in here.



Sorry to bother but, i'm with mlotis and cTnko on this one, what am I doing wrong?

I think this could help you a bit (this utilizes jquery for the $.ajax method

Code:
$.ajax({
    url: 'http://192.168.1.6:42000/',
    method: 'POST',
    dataType: 'json',
    data: {'id': 1, 'method': 'getstat'}
}).done(function (data) {
    console.log(data);
});
dstm
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 126


View Profile
December 14, 2017, 11:13:56 PM
 #1712

Anyone know how to access the JSON-RPC server? Not the website but the raw JSON data behind the API

Unfortunately there doesn't seem to be a raw JSON data available (from what i can see)
Maybe @dstm could add that in the future?

The first post does seem to mention JSON api being available? It might be useful to provide a bit more info on that i guess.

Thx for pointing this out - the documentation needs clearly improvement...

ZM supports json-rpc. Its format is described in 'json-rpc.txt'
Json data isn't transferred on top of http - just open a socket and send a request (like described in json-rpc.txt) and you'll get a response containing stats.
nucleartrain
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
December 15, 2017, 07:36:35 AM
 #1713

a response containing stats.

Hi! Will you put GPU name into a response in future version? Sometime it useful. Thank you for answer.
spooky79
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
December 15, 2017, 07:49:22 AM
 #1714

Hello. At the beginning, I apologize for my english.
My test result from the new version (tested several days) , 4xGTX1060 6GB +150GPU +400MEM 70% POWER

v5.6 - average monthly payment 0.6-0.65 ZEC
v5.7 - average monthly payment 0.5-0.54 ZEC

v5.6 ~ 1200sol
v5.7 ~ 1220sol

Why is the payment lower?

I will have to return to v5.6 Sad
Serental
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
December 15, 2017, 07:57:32 AM
 #1715

Hello. At the beginning, I apologize for my english.
My test result from the new version (tested several days) , 4xGTX1060 6GB +150GPU +400MEM 70% POWER

v5.6 - average monthly payment 0.6-0.65 ZEC
v5.7 - average monthly payment 0.5-0.54 ZEC

v5.6 ~ 1200sol
v5.7 ~ 1220sol

Why is the payment lower?

I will have to return to v5.6 Sad


Difficulty has increased, the miner should be working fine. Difficulty has increased a lot since ZCash price has increased. Plus, last month was a godsend. When NiceHash went down, all coins difficulty dropped quite a bit. Slowly but surely, that difficulty has climbed back up.


However, you should be mining the same USD value if not a bit more than before and your previous mined coins are worth more now!!  Grin
spooky79
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
December 15, 2017, 09:42:42 AM
 #1716

after returning to v5.6 after 3 hours of work, the average profit increased to 0.59 ZEC ... how to explain it?
cTnko
Member
**
Offline Offline

Activity: 85
Merit: 10


View Profile
December 15, 2017, 11:09:43 AM
 #1717

after returning to v5.6 after 3 hours of work, the average profit increased to 0.59 ZEC ... how to explain it?
Difficulty changed, for example i now earn good 15-20% less than i earned 20 hours ago.

While still using the same miner, looking at my flypool graph, there is no significant different between 0.5.6 and 0.5.7 when it comes to submitted shares or their difficulty.
Andrey09
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 163
Merit: 0


View Profile
December 15, 2017, 12:52:01 PM
 #1718

after returning to v5.6 after 3 hours of work, the average profit increased to 0.59 ZEC ... how to explain it?
Which pool are you using? Suprnova ?

I found what on 0.5.7 Suprnova pool significantly increases the difficulty and my share rate (and hashrate) drop on 20 %.
poby
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 222
Merit: 100


View Profile
December 15, 2017, 01:20:10 PM
 #1719

Mining on MPH with 5.7 I find hashrate is up by a tiny amount as is profit.  CPU usage is down so overall it's a win win win for me.
spooky79
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
December 15, 2017, 01:52:15 PM
 #1720

after returning to v5.6 after 3 hours of work, the average profit increased to 0.59 ZEC ... how to explain it?
Which pool are you using? Suprnova ?

I found what on 0.5.7 Suprnova pool significantly increases the difficulty and my share rate (and hashrate) drop on 20 %.

flypool
Pages: « 1 ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 [86] 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 ... 172 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!