Bitcoin Forum
December 06, 2019, 11:17:28 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.0.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 [123] 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 ... 412 »
  Print  
Author Topic: [DVC]DevCoin - Official Thread - Moderated  (Read 958340 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
ranlo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1652
Merit: 1002



View Profile
December 11, 2013, 09:45:13 PM
 #2441

On another note, has anyone used the http://dvc4giftcards.us site lately, and can offer a review? I'd like to support DVC by buying directly with it, but there are limited options for that right now. Also, the amazon gift card site seems to take a hefty percentage (you buy a $1 gift card for $1.95, and a $10 gift card for $15.95).

On an interesting note, the gift card site is another site, like smeagol's ticker, that I can only access using a Tor (or I imagine another proxy if I wasn't too lazy to go check). I am extremely suspicious of this IP...
It's smeagol's store and I've used it in the past: https://bitcointalk.org/index.php?topic=233997.msg3091245#msg3091245 but I don't know about current status/markups, maybe because of big price volatility recently. I also don't have any problem loading either site.

There's this page: http://devtome.com/doku.php?id=devcoin#disbursing_the_share. This thread can take a while to keep up with, and it's not the first one (original thread before it got spammed if you want more info: Devcoin)

When devcoin was at about 20 sats, there was no price markup.  Due to the volatile market, I've had to increase the price.  I think you may have a problem with your proxy if you are having trouble accessing the site.

@Unthinkingbit - on the devtome.csv file, it says I get a low multiplier for categorization. What does that mean?

I had asked the same thing. Apparently we're supposed to be adding categories to the bottom of articles (like [[Category:CATNAME]]).
Once a transaction has 6 confirmations, it is extremely unlikely that an attacker without at least 50% of the network's computation power would be able to reverse it.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1575674248
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1575674248

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1575674248
Reply with quote  #2

1575674248
Report to moderator
1575674248
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1575674248

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1575674248
Reply with quote  #2

1575674248
Report to moderator
weisoq
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 718
Merit: 500


View Profile
December 11, 2013, 10:08:19 PM
 #2442

I had asked the same thing. Apparently we're supposed to be adding categories to the bottom of articles (like [[Category:CATNAME]]).
Damn right: http://devtome.com/doku.php?id=earn_devcoins_by_writing#style  Only mentioned it about a dozen times, otherwise it means we have to actually read every article Smiley to be sure whether it's really about sociology or anthropology - and is that phenomenological anthropology or anthropological epistemology etc etc, and really slows down all the other checks. Seriously though the author is the best person to discern the subject matter and then it's just a quick skim and sort and checking.
eeh
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 185
Merit: 100


View Profile
December 11, 2013, 10:12:07 PM
 #2443

Devtome network error?
weisoq
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 718
Merit: 500


View Profile
December 11, 2013, 10:14:49 PM
 #2444

Devtome network error?
it's ok for me. F5?
Edit: I had problems earlier eeh, jasinlee mentioned there are occassional attacks since disabling auto registration so might just be that. Somebody out there must be bored or paranoid I guess - we must be doing something right to annoy them.
eeh
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 185
Merit: 100


View Profile
December 11, 2013, 10:15:22 PM
 #2445

I'm cut off, I guess. Thanks for the double check.
matt608
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 952
Merit: 1000


Gambling Investment Fund


View Profile
December 11, 2013, 10:27:19 PM
 #2446

How do we check to see how many devcoins we earned in round 30?  I can see I got "39 word count", but how many devcoins is that?


GIFcoin




.
Gambling
Investment Fund
  Invest in a working business  .......        ✔︎ 
  80% of the net profits are shared .....      ✔︎ 
  Profit share token     ✔︎ 
Follow us & check out the .      whitepaper     .
.
Website    Announcement    Twitter    Telegram    Facebook
jasinlee
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742
Merit: 500


Its as easy as 0, 1, 1, 2, 3


View Profile
December 11, 2013, 10:39:38 PM
 #2447

Yeah its someone trying to pound the site again. I will look into it and see if anything can/should be done.

BTC 1JASiNZxmAN1WBS4dmGEDoPpzN3GV7dnjX DVC 1CxxZzqcy7YEVXfCn5KvgRxjeWvPpniK3                     Earn Devcoins Devtome.com
Dinkleberg
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 0


View Profile
December 11, 2013, 10:49:09 PM
 #2448

How do we check to see how many devcoins we earned in round 30?  I can see I got "39 word count", but how many devcoins is that?

Thats 39 shares, the average number of devcoins per share  this round is 180,000,000 dvc / 723 = 248,963 dvc (see http://d.evco.in/charity/receiver_summary.txt)

So 248963 x 39 = 9709557 dvc
weisoq
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 718
Merit: 500


View Profile
December 11, 2013, 10:57:03 PM
 #2449

How do we check to see how many devcoins we earned in round 30?  I can see I got "39 word count", but how many devcoins is that?
You can't yet until all shares, bounties, earnings have been finalised (that's why there's a gap between end of round and start of payments). But as ballpark using files here: http://d.evco.in/charity/. As of this morning the receiver_summary was 723. That included devtome earnings pre-rating/page view adjustments of 502. Amend that 502 to 488 now (using the file linked above which adjusts total word count for views and rating), add in rating earnings gives 728 receiver lines. Then divide round generation - mining of 180m by 728 to give dvc per share.

edit: didn;t see that dinkleberg, but yep correct with some adjustments.
notabot
Member
**
Offline Offline

Activity: 100
Merit: 10



View Profile
December 11, 2013, 11:29:06 PM
 #2450

Facebook Warning - I had my account suspended for mentioning devtome.com in a PM. Expect the same if you do it- it is instant at time of sending message.

backa18
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
December 11, 2013, 11:57:52 PM
 #2451

Notabot: i had a similar problem, only that my messages appeared as spam when i mention devtome.

Another problem, with my PC. Since i downloaded the bitcoin wallet, my computer started acting crazy. There's a black window when i start it (it says something about the C:, something, something- Result 0) and it says i have some kind of Host still operating when i want to shut it down. I have no idea what to do, because i'm not really into technology. I haven't copied the devcoin wallet and i can't find it so i can copy it on another computer. I have windows 8. If anyone can help, please do. Thanks
weisoq
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 718
Merit: 500


View Profile
December 12, 2013, 01:05:48 AM
 #2452

Notabot: i had a similar problem, only that my messages appeared as spam when i mention devtome.

Another problem, with my PC. Since i downloaded the bitcoin wallet, my computer started acting crazy. There's a black window when i start it (it says something about the C:, something, something- Result 0) and it says i have some kind of Host still operating when i want to shut it down. I have no idea what to do, because i'm not really into technology. I haven't copied the devcoin wallet and i can't find it so i can copy it on another computer. I have windows 8. If anyone can help, please do. Thanks
Bitcoin wallet? Best thing is to ask in bitcoin technical subforum. If you mean it's just the bitcoin client doing that then go to start (bottom left) - type appdata - browse to roaming - devcoin. Copy devcoin wallet. Do the same for bitcoin wallet if you have any. If that doesn't work because you can't access appdata, open an explorer window - hit 'alt' - tools - options - view - select show hidden files & unselect hide protected operating system file - ok. Then find the appdata folder... And do the reverse of that after. Then I would start by uninstalling and reinstalling bitcoin, making sure you have the right version, although doesn;t seem like a bitcoin client sort of issue.

If you mean it's your whole pc, then try starting it in safemode. Hit F8 repeatedly as it starts up (before any logo appears) then select safe mode with cursors. You cann then copy/send wallet to a usb or run system restore. Or run an antivirus.

Does fb not allow urls in pm's? I can't see that Devtome's a threat to anything unless someone's been spamming fb with devtome links?
sidhujag
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2044
Merit: 1004


View Profile
December 12, 2013, 05:57:57 AM
 #2453

I read the source and noticed that the min tx fee is 500 million? This is 10k now in bitcoin and is $10 @ $1000 btc usd.. so wth is 500 million tx fee for devcoin?? How does that work? Originally bitcoin had 50k satoishi tx fees but reduced to 10k in 0.8.5... but the dvc tx fee doesnt make sense thats more than the daily generation... where is it being scaled in the code? Nothing else I can tell is changed other than the macro related to tx fees... see what unthinkingbit wrote http://www.devtome.com/doku.php?id=devcoin where he talks about the changes that were made.. can someone tell me how this 500000000 tx fee makes sense?
psybits
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386
Merit: 1000


Crypto Addicto


View Profile WWW
December 12, 2013, 07:22:17 AM
Last edit: December 12, 2013, 07:44:21 AM by psybits
 #2454

Does fb not allow urls in pm's? I can't see that Devtome's a threat to anything unless someone's been spamming fb with devtome links?

It was not a url, it was simply 'devtome.com' typed in a message. Devtome urls haven't been recognized by fb for about 6 weeks. Devtome was receiving 1400 - 1500 hits per month from facebook, so that's good traffic, but not spam, although anything could be posted and who would know. Maybe some content has been found offensive to fb and flagged.

I believe in free speech, but if one person is using it as a portal for information about say, drug experiences, is that part of how we wish to be perceived? Certainly devtome has literary standards, but where does one draw the line on content?

Perhaps I am wrong.


If someone has been spamming other people with the Devtome url in PM then FB may have flagged it as spam. Especially if the Devtome url has been sent to many people in unsolicited PM's (FB have really cracked down on spammers sending unsolicited spam PM's to other FB users).

FB is ruthless and will flag anything as spam if it is sent in many, many spam messages to many FB users.

For now we will have to use a url redirection service (there are some which cloak the original url but I can't remember what they're called) - and everyone please do NOT spam random people on FB with the Devtome url!

But do feel free to use a url cloaking / redirection service to responsibly share your content Smiley

This is going to be a real pain when I start setting up the Devtome FB page.

weisoq
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 718
Merit: 500


View Profile
December 12, 2013, 08:26:26 AM
Last edit: December 12, 2013, 08:59:58 AM by weisoq
 #2455

It was not a url, it was simply 'devtome.com' typed in a message. Devtome urls haven't been recognized by fb for about 6 weeks. Devtome was receiving 1400 - 1500 hits per month from facebook, so that's good traffic, but not spam, although anything could be posted and who would know. Maybe some content has been found offensive to fb and flagged.

I believe in free speech, but if one person is using it as a portal for information about say, drug experiences, is that part of how we wish to be perceived? Certainly devtome has literary standards, but where does one draw the line on content?

Perhaps I am wrong.
There are articles like that, but both pro and con like most topics and generally informational and/or in the context of living in areas where a substance isn't illegal. Given the breadth of sites and info that must be picked up by facebook users, and that devtome helps to introduce many more people to cryptos generally not just Devcoin - I'd guess it's more likely to be about spamming and/or spammy 'marketing' of devtome as an outlet to post about certain content rather than the actual content or issues against devtome itself. Maybe there were complaints on facebook about particular user(s) - a bit like here...? We could have a look through later to find any more controversial submissions which could be removed - although as you say free speech and open source is the core, there's a line between not agreeing and censorship - and bring up anything that might be an issue.
weisoq
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 718
Merit: 500


View Profile
December 12, 2013, 05:15:53 PM
Last edit: December 12, 2013, 06:11:12 PM by weisoq
 #2456

I read the source and noticed that the min tx fee is 500 million? This is 10k now in bitcoin and is $10 @ $1000 btc usd.. so wth is 500 million tx fee for devcoin?? How does that work? Originally bitcoin had 50k satoishi tx fees but reduced to 10k in 0.8.5... but the dvc tx fee doesnt make sense thats more than the daily generation... where is it being scaled in the code? Nothing else I can tell is changed other than the macro related to tx fees... see what unthinkingbit wrote http://www.devtome.com/doku.php?id=devcoin where he talks about the changes that were made.. can someone tell me how this 500000000 tx fee makes sense?
You're misunderstanding it as it's in satoshis and your sums are wrong. Devcoin fee is 1 dvc per transaction to help stop spam which if btc=$1000 and dvc/btc at 67 sats = $0.00067 (not a lot). I'd assume if prices rose to giddy heights that would just be changed as btc was. Re. the devtome page.
 
BTC: static const int64 MIN_RELAY_TX_FEE = 10000; 10k means  0.00010000 btc, so btc @ $1000 = 1000 * 0.0001 = $0.1
DVC: static const int64 MIN_TX_FEE = 500000000; static const int64 MIN_RELAY_TX_FEE = MIN_TX_FEE; 500m means 5.00000000 dvc, so with dvc @ $0.00067 = 0.00067 * 5 = $0.00335 (also not a lot)

But if you then scroll further down the page to 'spam proofing' there's info on further changes. Also for bitcoin ‘static const int64 MIN_RELAY_TX_FEE = 10000’ means fees below that are considered zero fee. But as far as I know that doesn’t mean you can’t send btc with lower or zero fees set in your client, just that you might be waiting a long time to get it processed.
Bitcoin-hotep
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308
Merit: 253


View Profile
December 12, 2013, 06:03:15 PM
 #2457

Since devcoin is centered around development do you think their will ever be a bounty for the creation of a devcoin atm? I really want to see an altcoin atm as I think it would do something great for bitcoin in the long run

backa18
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
December 12, 2013, 06:37:10 PM
 #2458

Notabot: i had a similar problem, only that my messages appeared as spam when i mention devtome.

Another problem, with my PC. Since i downloaded the bitcoin wallet, my computer started acting crazy. There's a black window when i start it (it says something about the C:, something, something- Result 0) and it says i have some kind of Host still operating when i want to shut it down. I have no idea what to do, because i'm not really into technology. I haven't copied the devcoin wallet and i can't find it so i can copy it on another computer. I have windows 8. If anyone can help, please do. Thanks
Bitcoin wallet? Best thing is to ask in bitcoin technical subforum. If you mean it's just the bitcoin client doing that then go to start (bottom left) - type appdata - browse to roaming - devcoin. Copy devcoin wallet. Do the same for bitcoin wallet if you have any. If that doesn't work because you can't access appdata, open an explorer window - hit 'alt' - tools - options - view - select show hidden files & unselect hide protected operating system file - ok. Then find the appdata folder... And do the reverse of that after. Then I would start by uninstalling and reinstalling bitcoin, making sure you have the right version, although doesn;t seem like a bitcoin client sort of issue.

If you mean it's your whole pc, then try starting it in safemode. Hit F8 repeatedly as it starts up (before any logo appears) then select safe mode with cursors. You cann then copy/send wallet to a usb or run system restore. Or run an antivirus.

Does fb not allow urls in pm's? I can't see that Devtome's a threat to anything unless someone's been spamming fb with devtome links?

This was really helpful, thank you. I copied the wallets on usb. I scanned my pc, it turned out i have three trojans and 90 other items to remove from my computer. A lot of them are in AppData\Local\Temp.......and there are a bunch of others
I'm not sure which is which, and whether or not some of them will delete my wallets when the spyware program removes them. Can that happen? And will i still be able to install the same wallets on another PC from the USB?
I haven't noticed fb deleting my urls before, someone must have reported something.
sidhujag
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2044
Merit: 1004


View Profile
December 12, 2013, 06:52:59 PM
 #2459

I read the source and noticed that the min tx fee is 500 million? This is 10k now in bitcoin and is $10 @ $1000 btc usd.. so wth is 500 million tx fee for devcoin?? How does that work? Originally bitcoin had 50k satoishi tx fees but reduced to 10k in 0.8.5... but the dvc tx fee doesnt make sense thats more than the daily generation... where is it being scaled in the code? Nothing else I can tell is changed other than the macro related to tx fees... see what unthinkingbit wrote http://www.devtome.com/doku.php?id=devcoin where he talks about the changes that were made.. can someone tell me how this 500000000 tx fee makes sense?
You're misunderstanding it as it's in satoshis and your sums are wrong. Devcoin fee is 1 dvc per transaction to help stop spam which if btc=$1000 and dvc/btc at 67 sats = $0.00067 (not a lot). I'd assume if prices rose to giddy heights that would just be changed as btc was. Re. the devtome page.
 
BTC: static const int64 MIN_RELAY_TX_FEE = 10000; 10k means  0.00010000 btc, so btc @ $1000 = 1000 * 0.0001 = $0.1
DVC: static const int64 MIN_TX_FEE = 500000000; static const int64 MIN_RELAY_TX_FEE = MIN_TX_FEE; 500m means 5.00000000 dvc, so with dvc @ $0.00067 = 0.00067 * 5 = $0.00335 (also not a lot)

But if you then scroll further down the page to 'spam proofing' there's info on further changes. Also for bitcoin ‘static const int64 MIN_RELAY_TX_FEE = 10000’ means fees below that are considered zero fee. But as far as I know that doesn’t mean you can’t send btc with lower or zero fees set in your client, just that you might be waiting a long time to get it processed.

Thanks I was thinking of satoshis in terms of btc so I got it when I read again but the min tx fee variable should be declared as 5*coin to be more clear.

Thanks for the clarification makes sense with what I thought.
giftculturewriting
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 52
Merit: 0


View Profile
December 12, 2013, 07:59:12 PM
 #2460

When devcoin was at about 20 sats, there was no price markup.  Due to the volatile market, I've had to increase the price.  I think you may have a problem with your proxy if you are having trouble accessing the site.


Yeah, there's something going on (but the issue I have is reaching the site *without* a proxy). Thanks for the explanation.
Pages: « 1 ... 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 [123] 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 ... 412 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!