Bitcoin Forum
February 18, 2019, 03:56:32 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 »
  Print  
Author Topic: An (even more) optimized version of cpuminer (pooler's cpuminer, CPU-only)  (Read 1952921 times)
babyspeed26227
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
December 05, 2017, 03:24:02 PM
 #1281

I can't mining. please how to step by step. Thank you!
1550505392
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1550505392

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1550505392
Reply with quote  #2

1550505392
Report to moderator
1550505392
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1550505392

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1550505392
Reply with quote  #2

1550505392
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1550505392
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1550505392

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1550505392
Reply with quote  #2

1550505392
Report to moderator
1550505392
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1550505392

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1550505392
Reply with quote  #2

1550505392
Report to moderator
kivkiv
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
December 06, 2017, 05:59:58 AM
 #1282

Why my BAT file only prompt up and then disappear? Any help? Here is what in BAT file

minerd -a -t 6 -s 4 -o stratum+tcp://stratum+tcp://stratum.multipools.club:1111 -u Weblogin.WorkerName -p WorkerPassword

(I replaced workername and password)

Please help. Thank you.
4ward
Member
**
Offline Offline

Activity: 423
Merit: 17


View Profile
December 06, 2017, 07:25:22 AM
 #1283

Why my BAT file only prompt up and then disappear? Any help? Here is what in BAT file

minerd -a -t 6 -s 4 -o stratum+tcp://stratum+tcp://stratum.multipools.club:1111 -u Weblogin.WorkerName -p WorkerPassword

(I replaced workername and password)

Please help. Thank you.
look carefully at the bold part

kivkiv
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
December 06, 2017, 07:45:43 AM
 #1284

Why my BAT file only prompt up and then disappear? Any help? Here is what in BAT file

minerd -a -t 6 -s 4 -o stratum+tcp://stratum+tcp://stratum.multipools.club:1111 -u Weblogin.WorkerName -p WorkerPassword

(I replaced workername and password)

Please help. Thank you.
look carefully at the bold part

hi, what is that mean? I do exactly as the web said.
Norsen
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
December 06, 2017, 12:03:56 PM
 #1285

Why my BAT file only prompt up and then disappear? Any help? Here is what in BAT file

minerd -a -t 6 -s 4 -o stratum+tcp://stratum+tcp://stratum.multipools.club:1111 -u Weblogin.WorkerName -p WorkerPassword

(I replaced workername and password)

Please help. Thank you.
look carefully at the bold part

hi, what is that mean? I do exactly as the web said.


You dont need 2x 'stratum+tcp://'... Remove one.
kivkiv
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
December 06, 2017, 01:51:09 PM
 #1286

Why my BAT file only prompt up and then disappear? Any help? Here is what in BAT file

minerd -a -t 6 -s 4 -o stratum+tcp://stratum+tcp://stratum.multipools.club:1111 -u Weblogin.WorkerName -p WorkerPassword

(I replaced workername and password)

Please help. Thank you.
look carefully at the bold part

hi, what is that mean? I do exactly as the web said.


You dont need 2x 'stratum+tcp://'... Remove one.

How to mining with algorithm X11? It keep saying "unknown algorithm x11"
Here my BAT file
minerd -a x11 -o stratum+tcp://stratum.multipools.club:1111 -u Weblogin.WorkerName -p WorkerPassword
nagaraju143
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
December 07, 2017, 09:55:35 AM
 #1287

help me also my bat file pops up and closes?? why??

minerd -a --scrypt -t 6 -s 4 -o stratum+tcp://eu.miningfield.com:3348 -u username.worker -p password
4ward
Member
**
Offline Offline

Activity: 423
Merit: 17


View Profile
December 07, 2017, 10:54:40 AM
 #1288

help me also my bat file pops up and closes?? why??

minerd -a --scrypt -t 6 -s 4 -o stratum+tcp://eu.miningfield.com:3348 -u username.worker -p password


1. add "pause" command to the end of the file

2. it should be "-a scrypt", not "-a --scrypt"

3. i suggest you don't waste time mining ASIC algos like scrypt on CPU, or even GPU

kivkiv
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
December 08, 2017, 03:49:23 AM
 #1289


How to mining with algorithm X11? It keep saying "unknown algorithm x11"
Here my BAT file
minerd -a x11 -o stratum+tcp://stratum.multipools.club:1111 -u Weblogin.WorkerName -p WorkerPassword

Any help with this?
05w3z0
Member
**
Offline Offline

Activity: 296
Merit: 10


View Profile WWW
December 09, 2017, 04:30:08 PM
 #1290


How to mining with algorithm X11? It keep saying "unknown algorithm x11"
Here my BAT file
minerd -a x11 -o stratum+tcp://stratum.multipools.club:1111 -u Weblogin.WorkerName -p WorkerPassword

Any help with this?

put - before x

   ⚡⚡ PRiVCY ⚡⚡   ▂▃▅▆█ ✅ PRiVCY (PRIV) is a new PoW/PoS revolutionary privacy project ● ☞ ✅ Best privacy crypto-market! ● █▆▅▃▂
    Own Your Privacy! ─────────────────║ WebsiteGithub  |  Bitcointalk  |  Twitter  |  Discord  |  Explorer ║─────────────────
   ✯✯✯✯✯                 ✈✈✈[Free Airdrop - Starts 9th June]✅[Tor]✈✈✈ ║───────────║ Wallet ➢ ✓ Windows  |  ✓ macOS  |  ✓ Linux
awrightus
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
December 10, 2017, 08:09:55 PM
 #1291

Using CPU Miner, it's unclear to me whether I need to specify the payout address using the --coinbase-addr argument or whether simply specifying the BTC address as the username, -u is sufficient.  Is there a difference in either of the following?  Both "seem" to work, but not knowing what's really occurring on the backend, I want to be sure I'm using it properly.  Thanks.

minerd -o stratum+tcp://solo.ckpool.org:3333 -u XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX --coinbase-addr=XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX -p blah -a sha256d

or

minerd -o stratum+tcp://solo.ckpool.org:3333 -u XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX -p blah -a sha256d
timisis
Member
**
Offline Offline

Activity: 184
Merit: 10


View Profile
December 11, 2017, 03:19:21 AM
 #1292

why won't windows 10 let me extract the minerd.exe file inside that zip folder?

probably antivirus.

Guys, where is a build that supports X13? I am quite sure this one does not include most other algos
jeyjey
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
December 11, 2017, 06:34:13 PM
 #1293

Sorry it is hard to find an arm post here. I would know how to force the making (or compiling) the code for ARM devices using the follow file: scrypt-arm.S. It is in the folder but there is a note in the readme file that suggests to use it for ARM devices. NEON FLAG is suggested too. But, please, help me to write the correct command line to make (compile) the miner. I use the ARMBIAN distro there.
22katsuo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
December 11, 2017, 07:26:17 PM
 #1294

help me also my bat file pops up and closes?? why??

minerd -a --scrypt -t 6 -s 4 -o stratum+tcp://eu.miningfield.com:3348 -u username.worker -p password


1. add "pause" command to the end of the file

2. it should be "-a scrypt", not "-a --scrypt"

3. i suggest you don't waste time mining ASIC algos like scrypt on CPU, or even GPU

having similar problem, minerd.exe pauses and
asks me to type anything to continue,
when I type something, then minerd.exe vanish, gone, not mining

need more in depth tutorial, have tried this many times now, and always not mining
immakingacoin
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 11


View Profile
December 22, 2017, 08:17:24 PM
 #1295

Can anyone explain how to mine a Newly Minted Scrypt Coin?

I will not be sharing the coin here for at least a month, and during that time I will be building a Community on Facebook, Google+, Twitter, etc, for my Coin, instead of sharing it here.

Can anyone explain in simple terms how to mine a brand New Coin on either Xenial Xerus or Trusty Tahr. I am pretty sure I have it figured out on Windows, but I am not sure where to put the coin.conf file in Linux.
Bad-Dog
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
December 23, 2017, 11:05:01 PM
Last edit: December 24, 2017, 12:10:10 AM by Bad-Dog
 #1296

Having a bit of trouble getting cpuMiner mining litecoins...
Windows 10 64 bit, AMD Ryzen 5, 6 core, 12 thread, speed: 3194 MHz, memory: 16335 MB
I use this batch file to start it:
Code:
minerd.exe -o stratum+tcp://litecoinpool.org:3333 -u Username.Workername -p Password
I get output on the command window like this below, but it doesn't seem to do much, just sits there.
Code:
G:\CPUMiner>minerd.exe -o stratum+tcp://litecoinpool.org:3333 -u Username.Workername -p Password
[2017-12-23 22:20:07] Starting Stratum on stratum+tcp://litecoinpool.org:3333
[2017-12-23 22:20:07] Binding thread 0 to cpu 0
[2017-12-23 22:20:07] Binding thread 1 to cpu 1
[2017-12-23 22:20:07] Binding thread 2 to cpu 2
[2017-12-23 22:20:07] Binding thread 3 to cpu 3
[2017-12-23 22:20:07] Binding thread 4 to cpu 4
[2017-12-23 22:20:07] Binding thread 5 to cpu 5
[2017-12-23 22:20:07] Binding thread 8 to cpu 8
[2017-12-23 22:20:07] Binding thread 7 to cpu 7
[2017-12-23 22:20:07] 12 miner threads started, using 'scrypt' algorithm.
[2017-12-23 22:20:07] Binding thread 6 to cpu 6
[2017-12-23 22:20:07] Binding thread 9 to cpu 9
[2017-12-23 22:20:07] Binding thread 10 to cpu 10
[2017-12-23 22:20:07] Binding thread 11 to cpu 11
[2017-12-23 22:20:07] Stratum requested work restart
[2017-12-23 22:20:09] thread 2: 4104 hashes, 5.21 khash/s
[2017-12-23 22:20:09] thread 5: 4104 hashes, 5.20 khash/s
[2017-12-23 22:20:09] thread 1: 4104 hashes, 5.20 khash/s
[2017-12-23 22:20:09] thread 3: 4104 hashes, 5.20 khash/s
[2017-12-23 22:20:09] thread 6: 4104 hashes, 5.19 khash/s
[2017-12-23 22:20:09] thread 11: 4104 hashes, 5.18 khash/s
[2017-12-23 22:20:09] thread 8: 4104 hashes, 5.18 khash/s
[2017-12-23 22:20:09] thread 0: 4104 hashes, 5.18 khash/s
[2017-12-23 22:20:09] thread 7: 4104 hashes, 5.15 khash/s
[2017-12-23 22:20:09] thread 10: 4104 hashes, 5.15 khash/s
[2017-12-23 22:20:09] thread 9: 4104 hashes, 5.14 khash/s
[2017-12-23 22:20:09] thread 4: 4104 hashes, 5.12 khash/s
[2017-12-23 22:20:11] Stratum requested work restart
and so it goes on, but it doesn't actually do any work.
What am I doing wrong? (I admit that I don't really know what I am doing). Any help very much appreciated.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EDIT After running it for about 45 minutes I got this:
Code:
[2017-12-23 23:08:03] accepted: 3/3 (100.00%), 64.28 khash/s (yay!!!)
But why so long? My four old DualMiner Asics with the same pool can do much better than that.
visoooon
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
December 28, 2017, 03:54:22 AM
 #1297

[2017-12-28 03:29:34] thread 0: 214224 hashes, 12.38 khash/s
[2017-12-28 03:29:59] thread 0: 290976 hashes, 11.55 khash/s
[2017-12-28 03:29:59] accepted: 0/4 (0.00%), 11.55 khash/s (booooo)
[2017-12-28 03:30:18] thread 0: 231624 hashes, 12.10 khash/s
[2017-12-28 03:30:18] accepted: 0/5 (0.00%), 12.10 khash/s (booooo)
[2017-12-28 03:30:27] Stratum requested work restart
[2017-12-28 03:30:27] thread 0: 110784 hashes, 11.98 khash/s
[2017-12-28 03:30:30] thread 0: 35136 hashes, 11.46 khash/s
[2017-12-28 03:30:31] accepted: 0/6 (0.00%), 11.46 khash/s (booooo)
[2017-12-28 03:30:53] thread 0: 258768 hashes, 11.72 khash/s
[2017-12-28 03:30:53] accepted: 0/7 (0.00%), 11.72 khash/s (booooo)
[2017-12-28 03:31:23] thread 0: 365448 hashes, 11.83 khash/s
[2017-12-28 03:31:24] accepted: 0/8 (0.00%), 11.83 khash/s (booooo)
[2017-12-28 03:31:26] thread 0: 35016 hashes, 13.37 khash/s
[2017-12-28 03:31:26] accepted: 0/9 (0.00%), 13.37 khash/s (booooo)
[2017-12-28 03:31:51] thread 0: 284976 hashes, 11.56 khash/s
[2017-12-28 03:31:51] accepted: 0/10 (0.00%), 11.56 khash/s (booooo)
[2017-12-28 03:32:51] thread 0: 693504 hashes, 11.44 khash/s



it works fine ??

It seems failed?
Eudardoq
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
December 29, 2017, 02:49:34 PM
 #1298

Hello .. please help to optimize ps3 ... I already managed to mine ... and mine to 1.46 Khas / s but by there I read that they managed to optimize it to an average of 30 Khas / s someone could help me please ..
x_acidburn_x
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 0


View Profile
December 29, 2017, 03:52:07 PM
 #1299

Sorry it is hard to find an arm post here. I would know how to force the making (or compiling) the code for ARM devices using the follow file: scrypt-arm.S. It is in the folder but there is a note in the readme file that suggests to use it for ARM devices. NEON FLAG is suggested too. But, please, help me to write the correct command line to make (compile) the miner. I use the ARMBIAN distro there.

I'll be upgrading my pi farm to this version over the weekend, I'll let you know.
emurph78
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
January 01, 2018, 02:30:39 AM
 #1300

Hello all,

I am tying to get this to run on a Vim2 max SBC. I have seen it running on a rpi but VIM 2 is a 64 bit OS and runs in aarch64 mode, not 32 bit. Can anyone point me in the right direction on how to get it working?

Thanks and Happy New Year to everyone!!
Pages: « 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 »
  Print  
 
Jump to:  

Bitcointalk.org is not available or authorized for sale. Do not believe any fake listings.
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!