Bitcoin Forum
July 20, 2018, 01:25:57 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 [67] 68 »
  Print  
Author Topic: An (even more) optimized version of cpuminer (pooler's cpuminer, CPU-only)  (Read 1950717 times)
tkalfaoglu
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 0


View Profile
January 12, 2018, 07:40:39 AM
 #1321

No, that's not working. Probably GPU returning bad results.. Check your drivers.
1532049957
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532049957

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532049957
Reply with quote  #2

1532049957
Report to moderator
1532049957
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532049957

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532049957
Reply with quote  #2

1532049957
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1532049957
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532049957

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532049957
Reply with quote  #2

1532049957
Report to moderator
1532049957
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532049957

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532049957
Reply with quote  #2

1532049957
Report to moderator
1532049957
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532049957

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532049957
Reply with quote  #2

1532049957
Report to moderator
bitfaz
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 51
Merit: 0


View Profile
January 12, 2018, 04:11:05 PM
 #1322

No, that's not working. Probably GPU returning bad results.. Check your drivers.

i mining with CPU

DeepOnion ⚡ Anonymous & Untraceable Cryptocurrency
⚡ Join DeepOnion Airdrop NOW! ⚡ (https://deeponion.org/apply.php?ref=1582457)
bitfaz
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 51
Merit: 0


View Profile
January 12, 2018, 07:10:21 PM
 #1323

No, that's not working. Probably GPU returning bad results.. Check your drivers.

i mining with CPU

the script is:

minerd.exe -a scrypt -t 6 -s 4 -o stratum+tcp://onionminers.youngwebsolutions.com:17333 -u xxxx.xxxx-p xxxxx

DeepOnion ⚡ Anonymous & Untraceable Cryptocurrency
⚡ Join DeepOnion Airdrop NOW! ⚡ (https://deeponion.org/apply.php?ref=1582457)
nikel
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
January 14, 2018, 08:12:02 PM
 #1324

Setup and started about an hour ago and I'm seeing a lot of this:
http://i.imgur.com/y8CsR7r.png
but no "yay"'s or "booo"s.
I'm working through slushpool but the worker still hasn't checked in there. I've double checked that I'm using the right username:
Code:
--userpass=myusername.worker1:pass
Am I doing something wrong?

I have also setup on slushpool as follow

 ./minerd -a sha256d --url=stratum+tcp://eu.stratum.slushpool.com:3333 --userpass= xxxxxxx:xxxxxxx
[2018-01-14 19:36:16] Starting Stratum on stratum+tcp://eu.stratum.slushpool.com:3333
[2018-01-14 19:36:16] Binding thread 3 to cpu 3
[2018-01-14 19:36:16] 4 miner threads started, using 'sha256d' algorithm.
[2018-01-14 19:36:16] Binding thread 0 to cpu 0
[2018-01-14 19:36:16] Binding thread 2 to cpu 2
[2018-01-14 19:36:16] Binding thread 1 to cpu 1
[2018-01-14 19:36:16] Stratum requested work restart
[2018-01-14 19:36:19] thread 3: 2097152 hashes, 914.60 khash/s
[2018-01-14 19:36:19] thread 2: 2097152 hashes, 841.66 khash/s
[2018-01-14 19:36:20] thread 0: 2097152 hashes, 788.55 khash/s
[2018-01-14 19:36:20] thread 1: 2097152 hashes, 765.26 khash/s

slushpool set the " alert limit " 5 Gh/s so they do not show worker state under this limit


Kilverline
Member
**
Offline Offline

Activity: 150
Merit: 11


View Profile
January 20, 2018, 02:20:58 AM
 #1325

what algo this tool cane mine?
stone.zukangor
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
January 21, 2018, 03:03:28 PM
 #1326

Need a suggestion:

I have the below servers to mine [CPU only]

1. 4 processors Intel [dual core]
2. 8 processors Intel [quad core]
3. 8 processors Intel [quad core]
4. 8 processors Intel [quad core]
5. 8 processors Intel [quad core]

All the above processors are - Intel® Xeon® Platinum 8168 processor, featuring a base core frequency of 2.7 GHz and a maximum single-core turbo frequency of 3.7 GHz

I am currently mining for VRM in a pool & earning 1 VRM a day max & also the Hash rates on above CPUs vary time to time.

Please suggest if there are any better mining suggestions with the above set?

miner software - https://github.com/pooler/cpuminer

Thank you.
hermosd
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24
Merit: 0


View Profile
January 21, 2018, 11:47:03 PM
 #1327

Alguien puede publicar un manual para minar, pero un manual para novato por favor, algo paso a paso y no para un nivel experto como ustedes
f125tk
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
January 22, 2018, 02:32:58 PM
 #1328

hi
i use this code for my cpu but doesn't work


Code:
minerd -a --scrypt -t 6 -s 4 -o stratum+tcp://stratum.aikapool.com:7915 -uxxx.xxx -p xxx
Chacalo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
January 24, 2018, 09:27:49 PM
 #1329

hi

i try to run a test  , but i have some error .what is the problem?

http://i64.tinypic.com/2md47s0.png

I have the same....

[2018-01-24 18:26:30] Starting Stratum on stratum+tcp://btcz.suprnova.cc:5586
[2018-01-24 18:26:30] 4 miner threads started, using 'scrypt' algorithm.
[2018-01-24 18:26:30] Binding thread 3 to cpu 3
[2018-01-24 18:26:30] Binding thread 0 to cpu 0
[2018-01-24 18:26:30] Binding thread 1 to cpu 1
[2018-01-24 18:26:30] Binding thread 2 to cpu 2
[2018-01-24 18:26:31] Failed to get extranonce2_size
[2018-01-24 18:26:31] JSON-RPC call failed: (unknown reason)
[2018-01-24 18:26:31] ...retry after 30 seconds

How did you solved it?

Thanks!
bitfaz
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 51
Merit: 0


View Profile
January 25, 2018, 01:48:16 PM
 #1330

Can you i have a good result with my CPU Intel Q9550?

DeepOnion ⚡ Anonymous & Untraceable Cryptocurrency
⚡ Join DeepOnion Airdrop NOW! ⚡ (https://deeponion.org/apply.php?ref=1582457)
UspesenRudar
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
January 25, 2018, 01:54:47 PM
 #1331

hi
i use this code for my cpu but doesn't work


Code:
minerd -a --scrypt -t 6 -s 4 -o stratum+tcp://stratum.aikapool.com:7915 -uxxx.xxx -p xxx

try:
minerd -a scrypt -t 6 -s 4 -o stratum+tcp://stratum.aikapool.com:7915 -uxxx.xxx -p xxx
sunweb
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
January 27, 2018, 05:09:45 PM
 #1332

it's working?

[2018-01-11 19:53:12] thread 1: 1092 hashes, 2.90 khash/s
[2018-01-11 19:53:12] thread 0: 158508 hashes, 5.86 khash/s
[2018-01-11 19:53:12] thread 2: 98952 hashes, 3.66 khash/s
[2018-01-11 19:53:12] thread 3: 19452 hashes, 2.69 khash/s
[2018-01-11 19:53:12] thread 5: 77292 hashes, 2.86 khash/s
[2018-01-11 19:53:12] thread 4: 75492 hashes, 2.79 khash/s
[2018-01-11 19:53:20] thread 4: 22272 hashes, 3.01 khash/s
[2018-01-11 19:53:20] accepted: 0/156 (0.00%), 20.97 khash/s (booooo)
[2018-01-11 19:53:27] Stratum requested work restart
[2018-01-11 19:53:27] thread 0: 88056 hashes, 5.91 khash/s
[2018-01-11 19:53:27] thread 4: 22284 hashes, 2.98 khash/s
[2018-01-11 19:53:27] thread 2: 42576 hashes, 2.86 khash/s
[2018-01-11 19:53:27] thread 3: 86016 hashes, 5.77 khash/s
[2018-01-11 19:53:27] thread 1: 44460 hashes, 2.98 khash/s
[2018-01-11 19:53:27] thread 5: 42456 hashes, 2.85 khash/s
[2018-01-11 19:53:47] thread 0: 114780 hashes, 5.91 khash/s
[2018-01-11 19:53:47] accepted: 0/157 (0.00%), 23.35 khash/s (booooo)
[2018-01-11 19:53:59] thread 0: 73740 hashes, 5.76 khash/s
[2018-01-11 19:54:00] accepted: 0/158 (0.00%), 23.20 khash/s (booooo)
[2018-01-11 19:54:18] thread 3: 299352 hashes, 5.85 khash/s
[2018-01-11 19:54:18] accepted: 0/159 (0.00%), 23.27 khash/s (booooo)
[2018-01-11 19:54:20] thread 5: 159084 hashes, 3.01 khash/s
[2018-01-11 19:54:20] accepted: 0/160 (0.00%), 23.44 khash/s (booooo)
[2018-01-11 19:54:26] thread 2: 171396 hashes, 2.93 khash/s

No bitfaz, all shares are rejected...
PumpkinButt
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
January 28, 2018, 05:22:48 PM
 #1333

Hello,

--help indicates scrypt:N is supported but when I do --algo=scrypt:10 I get invalid algo
freddy4
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24
Merit: 0


View Profile
January 29, 2018, 10:51:31 AM
 #1334

I am using:

minerd -a groestl -o stratum+tcp://grs.suprnova.cc:5544 -u x.x -p x

(where x is username.workername and password)


This throws up:
 stratum authentication failed.....


Any ideas?

Mining on GPU ok and trying to add cpu mining at the same time.
4ward
Member
**
Offline Offline

Activity: 303
Merit: 14


View Profile
January 29, 2018, 11:38:39 AM
 #1335

I am using:

minerd -a groestl -o stratum+tcp://grs.suprnova.cc:5544 -u x.x -p x

(where x is username.workername and password)


This throws up:
 stratum authentication failed.....


Any ideas?

Mining on GPU ok and trying to add cpu mining at the same time.


create a worker on suprnova

freddy4
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24
Merit: 0


View Profile
January 29, 2018, 02:10:46 PM
 #1336

Does that solve the stratum query?
freddy4
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24
Merit: 0


View Profile
January 29, 2018, 07:12:23 PM
 #1337

Cpu miner now working on suprnova. How do I limit the threads miner uses,  as  full 4 threads is running too hot?
Netler
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
January 30, 2018, 08:52:02 AM
 #1338

Hi guys, Noob here.  I am trying to mine NYC.  Followed instructions on pool site.  Created account, created worker.  Downloaded MinerD (PoolMiner 2.5.0).  Created the "RunMe.bat" file.  I copied this "minerd -a --scrypt -t 6 -s 4 -o stratum+tcp://hobbyistpool.ddns.net:4342 -u Weblogin.WorkerName -p WorkerPassword" into the "runMe" file and changed weblogin, worker name and password.  When I run the file black screen comes up for millisecond and disapears.  Can't find any videos or instructions on how to fix this.  Please help?
4ward
Member
**
Offline Offline

Activity: 303
Merit: 14


View Profile
January 30, 2018, 08:59:24 AM
 #1339

Hi guys, Noob here.  I am trying to mine NYC.  Followed instructions on pool site.  Created account, created worker.  Downloaded MinerD (PoolMiner 2.5.0).  Created the "RunMe.bat" file.  I copied this "minerd -a --scrypt -t 6 -s 4 -o stratum+tcp://hobbyistpool.ddns.net:4342 -u Weblogin.WorkerName -p WorkerPassword" into the "runMe" file and changed weblogin, worker name and password.  When I run the file black screen comes up for millisecond and disapears.  Can't find any videos or instructions on how to fix this.  Please help?

1. don't bother mining scrypt. this is ASIC territory and the profitability is negative considering the electricity
2. add "pause" as last line in the batch file, so you can see the errors before it closes

Netler
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
January 30, 2018, 09:03:01 AM
 #1340

Thank you.  Error:
minerd: unknown algorith -- '--scrypt'
Pages: « 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 [67] 68 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!